Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Tomášek vítěz, Haluška na hraně a poražený Legendawn.

..aneb závěrečná část trilogie Kauzy 16 +

Připomeňte si minulé díly:
Díl druhý -  Halušky Legendawna a Halušky. Hajdův podvrh a petice.
Díl první -  Piss ve vaně se čtrnáctkou? Podvrh v šestnáctkách?


Hlasy byly sečteny, výsledky publikovány.. vyhodnocení, komentáře.. a co dál?!

Ostře sledovaná Anketa popularity tří Stálých správců v místnosti "16 +" zná své vítěze a poražené. Anketa byla dílem uživatele Hide-and-Seek a oficiální výsledky jsou k nalezení na fóru XChatu ku Stálé místnosti 16 let a více. Pojďme si nyní tyto výsledky zhodnotit.

Tomasek - Jasný vítěz

Kdo nic nedělá nic nezkazí, říká se. Tomasek byl dosazen až jako třetí SS ku dvojici HFlower a Legendawn. Je také spíše tím třetím jen do počtu. A už to tak bývá, že nejoblíbenějšími se stávají ti, co sice nic moc nedělají a hlavně nikomu nevadí. To platí obecně. Každopádně Tomasek je zcela jasným a jednoznačným vítězem Ankety, jeho skóre 14 : 0 (4 bez hodnocení).


HFlower - Velmi na hraně

Sice její skóre 12 : 6  by mohlo vést k závěru, že prošla anketním kláním velmi dobře, ovšem pojďme si ty hlasy rozebrat, zcela jasně Proti se vyslovilo 6 lidí, což je 1/3 hlasujícíh, a v jejím případě, u jako jediné, hodnotilo všech 18 uživatelů, což svědčí o tom, že jde o nejkontroverznější osobu u které měli všichni hlasující potřebu se jasně vyjádřit.

 Nyní přejděme k těm kladným hlasům a pojďme si, s nějakou mírou pravděpodobnosti, říci, kdo to také přišel HFlower ty hlasy Pro "nasypat", pak už to možná bude budit dojem zcela jiný, než na první pohled "velmi dobře". Nasypat to HFlower přispěchaly dvě Kávomilky, a to OpiFka a Sonča, a též její nejen kamarádka 12_21, která nejen do místnosti, ale i na XChat a chaty obecně skoro už nechodí. A pak tu máme uživatele Svazijec, což je jasný "kůň Halušky", též se v místnosti objevuje až poslední dobou, co je ovšem nejdůležitější, tak je skutečnost, že HFlower s několika dalšími osobami byla minulý týden ze soboty na neděli v Brně přímo u Svazijce, tedy abyste rozuměli reálně osobně u něj. Nu, to se pak hlasy jen sypou, že.. ovšemže. A další osobou, která pravděpodobně nasypala Halušce, je pro mě někdo, koho bych Já, pokud bych dělal Anketu, ani do hlasování nepřipustil, neb je to nick velmi ale opravdu velmi podezřelý. Na začátku Ankety, tedy v den vyhlášení, tento nick existoval méně než měsíc, ano jde o záhadný nick RumovaVila. Kde se tak v místnosti tento nick vzal, založení toho nicku se shoduje s dobou ve které byli instalování do roomky 2 SS HFlower a Legendavn, nick chodí i do místnosti Věkový rozdíl, a byl to právě tento nick, kdo 2x vykopl Anathemu při jedné z jeho ojedinělých návštěv XChatu. Kdo se vůbec pod tímto nickem skrývá? Někdo říká, že jde o jakousi Lenncu, někdo že má jiné nicky zaBANované, každopádně na mě působil tento nick hned od začátku podezřele. Nemůže to být nějaký další nick samotné HFlower? To že s multiidentitami nemá problém už v minulosti zdatně předvedla. Nebo nějaká "sestra" Happyny? Ta si už též na mladou sexy blondýnu jednou hrála, dokonce ten nick byl certifikovaný. Toto jsou už samozřejmě jen naprosté spekulace, což se všemi informacemi o tom nicku, které jsem tu uvedl, nic nemění na faktu, že těch podivností, náhod apod. je více než dost a nahrává to podezření, že jde o nějaký fejk, možná i účelově vytvořený fejk.

Takže kdybychom si odmysleli těchto 5 hlasujících, kteří do místnosti buď vůbec nechodí, anebo před více než měsícem nechodili, pak by to skóre vypadalo 7 : 6, a to už není taková nádhera, spíše se to blíží skóre Legendawna.

Nedá mi to zde nezmínit ještě jednoho uživatele, a to bývalého SS v místnosti, která již drahnou dobu neexistuje, tedy "Od 14 do 18 let". Už jsem se zde na Xglosách vyjadřoval, že si tohoto uživatele z minulosti nevybavuji a vlastně ještě do nedávna jsem ho v místnosti též ani nepostřehl. V poslední době ovšem zato v roomce dlí od brzkých ranních hodin po celý celičký den, aniž by z místnosti vypadl a drží téměř stále Dočasného správce. HFlower má v přátelích, na diskuzích se projevil jako přicmrndávač a vlezdoprdelka OpiFky a HFlower, i ze všeho dalšího jeho konání, a už jsem to též psal, je zřejmé, že jde o "Gymchat "ONI"" přicmrndávače. A veškeré jeho chování by mohlo nasvědčovat tomu, že by si možná rád zase po čase SS vyzkoušel, namísto slabého článku, který si tak možná vyhodnotil, Legendawna.

Zdroj: XChat.cz - Profily - Legendawn

Legendawn - Mnohonásobně poražený

Skóre Legendawna bylo jako jediné osoby záporné, tedy 7 : 8 (3 bez hodnocení). To je první a zcela jasná porážka. Ale těch "porážek" je u Legendawna více, proto píši "mnohonásobné". Uvědomme si, že hlavní SS místnosti je HFlower (která ani za parťáka Legendawna nechtěla), on je tedy jen ten druhý, to béčko. Navíc, na rozdíl od dalších dvou, se nedá říci, že by patřil více či méně k "ONI", je to alternativec a svérázný individualista, přesto si oblékl funkcionářský dres SS týmu pod vedením jasné "ONI" HFlower, zavrhnul své způsoby a představy o výkonu správce, změnil se k nepoznání, a tím vším sám prohrál sám sebe. Legendawn je tedy zcela jasným poraženým na mnoha frontách.



A co dál?!

Nejdříve si řekněme, že organizátor Ankety Hide ještě před zveřejněním výsledků poskytl vše Administrátorovi Giggo, který má na starost Stálé místnosti a Stálé správce, a to nejen výsledky, ale i ověření hlasování a to jak který uživatel hlasoval. Administrátor Giggo přislíbil, že bude této záležitosti věnovat určitou pozornost, případně se bude zajímat o názory dalších uživatelů místnosti "16 let a více". Tedy Administrátor Giggo tuto Anketu přijal a tím jí dodal adminskou váhu!


Ano, Administrátor Giggo nejen že přijal Anketu, i jeho předešlé vystupování na fóru, kdy rozumně sdělil, že tuto věc sleduje a nemá zatím proč se vyjadřovat a upozornil, že ho ještě nikdo ohledně Ankety nekontaktoval (to Hide záhy napravil), bylo klidné, rozumné, solidní. Jaký je to diametrální rozdíl od pseudoadminy pistolnice OpiFka, co vlétla na fórum, aby kde koho pourážela, včetně lidí kteří ani na XChatu už vůbec či skoro vůbec nechodí, označila Anketu za šaškárnu, z první dobré dehonestovala organizátora a jako pseudopokus smetla Anketu ze stolu. (Předpokládám, že kdyby bylo jen a pouze na ní, tak snad následně Hida zaBANuje, příspěvky na fóru smaže, páč pif paf my jsme "ONI" a nikdo nám tu GymChat "ONI" rozvracet nebude). Srovnání těchto dvou adminů vyznívá stále stejně, jako v minulosti.

Ano, přesně tak, již v minulosti se dala porovnat kvalita, úroveň a styl u obou zde jmenovaných adminů. Zopakujme si, neb jsem tu o tom informoval, že jsem svého času psal několika adminům e-mail, kde jsem se naprosto bodově a stručně ptal na několik (tuším 5) otázek. Zatím co Administrátor Giggo mi stejně stručně a bodově odpověděl, tedy dostal jsem zcela jasné a přesné odpovědi na mé otázky, pak pseudoadmina OpiFka mě zahrnula spoustou blábolů, ve kterých hodnotila, soudila, moralizovala atd. moji osobu a další záležitosti, přičemž mi ani na jedinou mojí otázku v podstatě neodpověděla, tedy jsem se od ní nedozvěděl naprosto nic. Ano, dámy a pánové, není Admin jako admin.


A jaký bude závěr této glosy? Vlastně už to tu zaznělo, otázka, očekávání dějů přístích, tedy A co dál?! Uvidíme, zda li poslední větší místnost ve "slušných" kategoriiích, která doposud byla i dosti autonomní a svobodná, se nezačne postupně přetavovat jen v další "ONI místnost", jestli si tam "ONI" nenatahají další "ONI" a uctívače, přicmrndávače, patolízaly a podobné odrůdy a roomka "16 +" se nakonec nepromění k nepoznání, tedy tak, že se stane úplně jinou místností než byla po dlouhá léta v minulosti. A padne Legendawn? Jeho pozici nyní zrovna silnou nazvati nelze, že ovšemže. Ale tak nějak si za to může sám. Ano, každý svého dortu krůjce, i Legendawn má právo na svůj propadák v mnoha již zmiňovaných ohledech.

Anděl Azazel



✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

AzaNoviny





✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Archa X


Komentáře

  1. Opravdu velmi zdařilá Trilogie, Azo !
    Mám dvě otázky.

    Když je Giggo admin přes SS a room, on musí povolit ankety ?
    Čeho je adminka opiFka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Nicnechapu

      To je vlastně celkově velmi dobrá otázka, za kterou děkuji, neb na jejím základě budu moci i poukázat na kvalitativní stav adminstva na XChatu, skrze příklad po odchodu Bogemana z adminského postu. Ale vše popořádku.

      Administrativa obecně či zde konkrétně admin Giggo nemusí nic povolovat. Každá stálá místnost si může udělat nějaké hlasování, anketu či podobnou věc na svém diskuzním fóru, vždyť právě k takovým věcem, jako je zjištění nálad a názorů stálách návštěvníků či jiných záležitostí týkajících se chodu místnosti je právě fórum tím nejvhodnějším místem a je i za tímto účelem přidruženo ku stálé místnosti (je to tak na všech chatech), protože některá témata je vhodnější řešit právě skrze diskuzní fórum, a toho může být mnoho, např. oznamování nějakých srazů místnosti a podobných aktivit s místností a jejich návštěvníky souvisejícími. Tady měl patrně administrátor Giggo dojem, že se jedná o závažné hlasování, protože souviselo se Stálými správci, které on má na starost, a tak mu přišlo vhodné, aby byl o této věci i v průběhu informován, což se nakonec stalo, jak už jsem uváděl a organizátor Hide předal data a informace posbírané v rámci Ankety, a to i ty, které nebyly určené veřejným očím. A myslím, že se tu hezky ukázalo, kdo jsou takoví ti totalitáři, kteří zastávají zřejmě názor, že lidé se nemají k ničemu vyjadřovat a mají držet jen ústa a krok. Všichni jste je jistě rozpoznali, Já je tu vypíchnu, jsou to OpiFka, HFlower či Highwoltage, ovšem můžeme k nim přiřadit (a pro mě opět překvapivě) i Legendawna, který přímo v roomce prohlásil o Anketě, cituji "Šaškárna kterou svět neviděl".

      Admina OpiFka je úplně obyčejná admina, která nemá žádné kompetence navíc, nemá žádnou oblast na portálu či cokoliv spojené s chodem portálu ve své určené působnosti. Sice má u svého jména napsáno "Catering pro XChat Team", což zní sice pro oko hezky a honosně, ovšem neznamená to vůbec nic. Už jsem tu svého času mluvil o tom, co je to catering, tedy stručně jakési zajištění občerstvení pro akce, či další věci i včetně třeba kulturního programu apod. Stejně tak admin Hatikva má uvedeno Mediační centrum, což také je jen pro oko a nemá to žádný význam (Mediátor je urovnavatel vztahů).

      A nyní se dostáváme k tomu, co jsem zmínil na začátku. Tedy 6 adminů, i s OpiFkou a Hatikvou, jsou obyčejnými adminy pro online pomoc a nic víc. Jediní dva, kteří mají kompetence navíc, jsou Angel8Lady, ta má na starost schvalování fotografií, dále avatarů pro diskuzní fórum a též schvalování smajlíků, tím druhým je právě Giggo, který má na starost SS a Stálé místnosti, sám si iniciativně stanovil jakéhosi dohlížeče na Fórum (ono tam toho moc k dohledu není, páč je téměř mrtvé), a to právě po odchodu administrátora Ondrashek, který měl přímo Fóra na starost. Nu a když skončil Bogeman, tak GymJWM oznámil, že zatím prý dočasně přecházejí na Gigga i Certifikace a certifikátoři. A jsme u toho, ono totiž není komu moc co svěřit, tedy nění moc těch schopných a kvalitních se o danou oblast postarat, řekněme si otevřeně, že killovat a BANovat zvládně i lehce inteligentnější cvičená opiČka. Tedy kvalitních adminů schopných obhospodařovat a spravovat určité věci není na XChatu nazbyt, tedy je o takové značná nouze, a proto Gym všechno hází na Gigga.

      Ano, není Admin jako admin.

      A-A

      Vymazat
    2. Děkuji za rozsáhlou odpověď, Azo. Protože máš velký přehled, můžeš nám tedy osvětlit i kompetence adminů na Chatujme.cz a případně je nějak porovnat co se kvality týká právě s adminy z XChatu?

      Vymazat
    3. @ Nicnechapu

      do porovnávání administrativ chatů Chatujme a XChat se z určitých důvodů pouštět nebudu, páč ono se to v některých směrech nedá úplně porovnat, samozřejmě jsou věci, u kterých by to šlo, ale nebudu se v tuto chvíli do toho pouštět.

      Co se týče administrativy Chatujme, tak býval jako Hlavní admin Ttomasek, který pochází z Lidé.cz, Já jsem ho už moc jako aktivního administrátora na Chatujme nezažil, takže nemohu úplně soudit, každopádně vím, že v dávné minulosti třeba vyžadoval od SS aby uměli skrýn a řešil to i nekompromisně, což mě osobně se zdá správné, LuRy na to tehdy prý měl jiný názor, on je vůbec k některým věcem dosti benevolentní. Ono to totiž není jen o těch skrýnech, je to vůbec o výkonu SS a o tom, že si dokáží spravovat místnost bez toho, aby museli otravovat adminy. Koneckonců to jsem zažil vyslovit několik uživatelů, kteří uváděli, že někteří SS volají adminy kvůli každému prdu. Proč říkám, že ty skrýny mají další návaznosti? Nu třeba na Chatujme je možnost pro SS dávat uživatele na BlackList (na XChatu do Klíčů, ovšem dlouhodobé zaklíčování může dělat jen admin, SS či DS pouze do dalšího dne), a tam jsou třeba 3 skrýny ze 3 různých situací, bez nahrání těch skrýnů se uživatel na BL přidat nedá. To jen jedna věc na ukázku.

      Současný Hlavní admin Lava, tak o tom jsem tu myslím psal dost, nemohu si pomoci ale Já jsem ho neviděl, nedoneslo se ke mně, udělat jedinou dobrou a užitečnou věc, naopak je celá řada věcí, kdy na co Lava sáhl, tak to byla větší či menší blamáž. Až mi někdo ukáže nebo sdělí, v jakých věcech byl admin Lava přínosný, mohu pozměnit názor, v tuto chvíli je to ovšem tak jak píši. Původně byl Adminem pro Chat, než ho LuRy povýšil do funkce Hlavního admina. Mimochodem nemám informace ani o tom, že by Lava někdy v minulosti měl nějaké funkcionářské zkušenosti, třeba z jiných chatovacích portálů.

      Administrátor Firer, ten byl adminem i na BezvaChatu a na Chat.cz dlouhodobým Stálým správcem největší tamní místnosti. Nikdy nepůsobil na žádném opravdu větším portálu. Já jsem ho tu několikrát chválil za zásahy a vyřešení věcí na Diskuzích, což si opravdu myslím, že v těch záležitostech postupoval velmi dobře. Diskuze má admin Firer přiřazené ku své hlavní náplni, a tou je Profil Admin. O žádných negativních věcech ohledně adminování Firera jsem neslyšel a nepostřehl je. Vhodné je také ovšem zmínit, že Firer s Lavou měli ve správě místnost ANP, kterou ovšem, po zrušení LavaBOTA, nebyli schopni udržet mezi místnostmi stálými.

      Culllinan, tak to je po Lavovi admina přes Chat, je to SS jedné místnosti v SEX kategorii a chodí na chat převážně ve večerních a nočních hodinách. Těměř ji neznám, každopádně mohu říci, že to rozvržení adminů i z hlediska sex/nesex či dle denní doby, kdy Culllinan má dá se říci ty noční směny, je dobré a logické, pro server velikosti Chatujme naprosto dostačující.

      Grantík, který má na Chatujme nick ChatRadio, je majitel SuperPokecu. Jeho funkce se sice jmenuje "Správce ChatRádio.cz", ale to je hlavně tak pro oko, pravomoce má stejné či podobné jako Firer či Culllinan. Měl se údajně ale držet mimo zásahy na chatu, ovšem všichni víme, že tomu bylo i jinak. K Chat Rádiu jako takovému se vyjadřovat nebudu, to bychom už byli v jiném tématu.

      A-A

      Vymazat
  2. ============= MACH se staví za OPIFKU! =============

    Na XChatu na fóru "Administrátoři" zanechal Mach (Son_of_Sparda) příspěvek, který reaguje na post Jard01, můžete se na to podívat přímo na zmiňovaném fóru..

    XChat - Uživatelská fóra / XChat / Administrátoři

    Vypíchnul bych na ukázku jednu větu: "Honem upaluj na xglosy nabonzovat abyste měli o čem psát a estli si myslíš že to jen tak nechám abyste urazeli Opifku na těch vasich xglosech tak to ses na omylu chaloupko.."

    Nu, nebudu to snad ani komentovat, jen mě napadlo jakési moudro o vránách, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono tonoucí Mach se stébla chytá, sám se v prázdné místnosti EMO vulgárně vyjadřuje a druhý den si texty v místnosti i nick vždy smaže, a nový pak použije. Takže nemá smysl ho vůbec řešit, stačí že zdevastoval kde jaké forum na Xchatu. A ted skrz místnosti pronásleduje ty kteří mu nepadli do oka a snaží se je kde jen se dá napadat.

      Vymazat
    2. Ale já Křečku nechápu, proč to PakoMacho píše, že máš honem upalovat na Xglosy a bonzovat. Copak je opravdu takovej debil, aby mu pořád nedocházelo, že ta různá fóra jsou veřejná ? Že je může číst kdokoliv ?
      A mimochodem, na tom Tvém profilu jsou hezké chaloupky, ale jak k nim sedí Rasputin a Kostěj? -)

      Vymazat
    3. Pro Nicnechápu, Grigorij Rasputin je postava z ruských dějin stejně jako Kostěj Nesmrtelný. Stačí třeba jeho ztvárnění Karlem Rodenem ve filmu Hellboy. A Mach by si měl dávat na to co říká a píše pozor, nebot Hellboy byl synem Kozla vládce pekla a čarodějky. Což znamená že Hellboy by mohl teoreticky býti Azazelův syn, a v tom případě by Machovi asi slušně nakopal zadek kdyby se otíral slovně o jeho otce.

      Vymazat
  3. === Hide mimo Šestnáctky ===

    V průbehu celého dne pobýval Hide v místnosti "16 +", to v ní ovšem nebyl ani jeden z dvojice HFlower - Legendawn, na večer už je ovšem Hide, poté co tito dva SS dorazili v místnostech jiných, a to "Bezva klábosení" a překvapivě "Kávomilové" kde dalším osazenstvem byli např. Sonča, Tomasek, HardBoy či Johny_travnikar. Byl Hide vyselektován ze "16 +"? Zaklíčován? ...

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ....... za to HFlower je s Gymem ve VIP. Pro ty kdo nevědí, tak místnost VIP je specifická tím, že do ní mohou jen certifikovaní uživatelé, tedy uživatelé s hlavičkou. Je ve VIP HFlower s Gymem proto, aby tam Hide, co má jen panáčka, nemohl? Čert ví.

      A-A

      Vymazat
    2. ............ a v Bezva klábosení se objevil velepřekvapivě AnathematheBest.

      A-A

      Vymazat
    3. Giggo jako admin na SS na tu anketu reagovat nemusí (ale nějak to udělal, to ale neznamená, že to bude nějak více řešit...možná jo, možná ne...OpIfka je admin úplně k hovnu!!! Naprosto hlavnmě netuším, co si mne bere do huby a to už jednou i tady...v životě jsem se s ní nebavil a ví o mne naprosto kulový, žaludový, listový, červený.....

      Vymazat
    4. v Bezva klábosení jsem si potřeboval něco vyzkoušet, jestli to tak ještě stále na Xchatu je jako dřív...Hide tam už hodinu mlčí....a do 16+ jsem se stavil se na něco zeptat a to mi taky stačilo, dál mne to tam nezajímají...samozřejmě, že tam Rumová víla a HFlower něco plkaj, že jsem Azův špion a další sračky, jako by nevěděli, že na všechno už dávno seru a nejvíc na zrovna takový, jako jsou ony dvě a žže mne jejich kydy naprosto nezajímají...

      Vymazat
    5. @ LichKingAnathema

      Samozřejmě, žádný admin nemá povinnost se zabývat nějakou "uživatelskou aktivitou", dokonce ani přímo volby SS nejsou pro admina závazné, je to vždy na jeho rozhodnutí, jak se k tomu postaví. Každopáděně tím, že tu Anketu Giggo neshodil ze stolu, tak už tím něco vyjádřil.

      Ale že si OpiFka pěkně osvojila rétoriku prudičů "umaštěný Aník", což :D

      A-A

      Vymazat
    6. @ LichKingAnathema

      :D To tam říkají o každém, kdo někdy snad se mnou promluvil jedno slovo, nedávno byla za špionku dle nich Pampeliška. Zřejmě tam jsou nějak moc vyschízovaní a všude vidí moje agenty :D

      A-A

      Vymazat
    7. SUMA SUMARUM - Takže abych to nějak shrnul a ukončil, co se dnes dělo v Šestnáctkách a našel odpovědi na ta aktuální dílčí sdělení v tomto vlákně.

      Hide byl dle všeho zaklíčován někým, kdo se dostal k DS (Dočasný správce), samozřejmě SS by ho mohla vytáhnout z klíčů, ovšem to se hlavně u Legendawna a Halušky čekat nedalo, ti jistě byli rádi, že tam je, takže proč by se pídili po tom, zda li oprávněně či nikoliv.

      Co se týče nicku RumovaVila, tak se potvrzuje z několika dalších zdrojů, že se jedná opravdu o mulťák a některé zprávy hovoří o tom, že by mohla být v nějakém užším spojení s megagigadinosaurem Klenotem (pro toho je zřejmě XChat jeho život, vzpomeňte na veřejnou výpověď Zwířete, který byl u něj doma, kdy hovořil o tom, že to tam vypadalo jak v počítačovém centru, kdy na mnoha PC měl Klenot všude spuštěný XChat), takže vidíme, že situace je ještě komplikovanější a má možná mnoho dalších rozměrů, než by se prvotně zdálo. Ono když jsme u těch dinosaurů, tak není tak těžké si nepovšimnout, kolik oněch dinosaurů předně z místnosti Bezva flirtík (která je dnes v troskách) se v "16 +" nachází, letmo Essox, Klenotmezimuzi, HardBoy, Jindra.von.Prag apod., co tam takoví v této místnosti vůbec dělají, nikdy před tím do ní nechodili, nu ale holt už nemají moc kam jinam, že.. ovšemže.

      Každopádně, jak už jsem zmiňoval, problémy v té místnosti jsou daleko širší a mají několik rovin. Uvidíme jak se situace bude vyvíjet dále, dílčí nové informace budu uvádět zde v komentech, pokud by došlo k nějaké zásadní události, pak bude pokračování glosy, tedy ne nový díl glosy, nýbrž aktualizace přímo článku.

      A-A

      Vymazat
  4. Nu, Mach mi naposílal do mailu AN kupu obrázků, jen to sem hodím, tak kdo chce si to zkopírujte a podívejte se, odkazy se mi z toho dělat nechce.

    https://ibb.co/xD7vb1M
    https://ibb.co/xqQDvTm
    https://ibb.co/YZmgDtV
    https://ibb.co/ZKZJ2LB
    https://ibb.co/p3dMbkV
    https://ibb.co/R23wtDh
    https://ibb.co/pWRxr5k
    https://ibb.co/phM6YjQ
    https://ibb.co/1z7FBFj

    Nazval bych to Machův infantilní svět. Víc pozornosti tomu věnovat nehodlám.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. ===== CHKO 16 a více let (Dočasná místnost) =====

    Máme tu druhou místnost "16 let a více", která má název "16 a více let" plus "CHKO" což možná znamená Chráněná Krajinná Oblast. Je to štěpení původní místnosti? Toto je tedy výsledek adminské politiky a politiky "ONI" nasadit do jediné větší ještě funkční místnosti jako SS "ONI HFlower" a Legendawna? Zdá se, že někteří na nové vimplantované móresy nejsou zvědaví. Koneckoncu to už ukázala i Anketa, pokud ji umíme dobře číst.

    OBRÁZEK
    (zdroj: XChat.cz - Kategorie Pokec a klábosení - Dočasné místnosti)

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě, že existuje řada možností, proč se tak děje, proč vznikla další místnost "16 +". Může jít o nějaký pokus, dělení, ovšem může být Hide opět zaklíčovan (kým, když možná v původní místnosti ani nebyl je otázka), či že Hide dostal adminský klíč. Pokud by nastal případ třetí, pak by to byl silný důvod pro aktualizaci glosy, též by samozřejmě záleželo na tom, kdo by konkrétně takový klíč z adminů obstaral. Protože už přeci víme, že není Admin jako admin. Každopádně při pohledu na návštěvníky místnosti to občas vypadá, že v ní převládá náplava, přivandrovalci, přivlečenci, Haluško přivlečenci, tedy že původní stálé osazenstvo se umenšuje. Je to soumrak místnosti "16 +" v té podobě, v jaké jsme ji předlouhá léta znali? Nebo je to úplný začátek konce?

      A-A

      Vymazat
    2. === Miniperlička z "16 +" ===

      Miniperličkou jest, že se v podvečerním čase z ničeho nic překvapivě v roomce objevil známý prudič z Chat.cz Enfantterrible. Již v minulosti se objevoval na XChatu v dobách prudičských akcí, spojených i s výsměchěm tělesně postiženým, které se linuly z mnoha chatů a směrů.

      A-A

      Vymazat
    3. ===== Admina Hudyna v "16 +" =====

      V místnosti "16 +" se před chílí mihla admina Hudyna! Co to znamená? Z toho, že v místnosti pobyla jen opravdu nějaký krátký čas by šlo usuzovat, že tam přišla něco řešit. Je vidět, že kolem místnosti "16 +" je stále velerušno.

      A-A

      Vymazat
    4. === "16 +" 28 lidí ; "CHKO 16 +" 11 lidí ===

      Ano, ve 22:00 byla takováto návštěvnost obou místností Šestnáctek, nyní rozdělené na dvě. Zajímavostí jest, že většina známých tváří je v té druhé dočasné místnosti, zatímco v té první je HFlower, pár dalších známých nicků a pak už jen pro mne neznámé nicky, možná převážně šeptači. Nu.

      A-A

      Vymazat
  6. !!!!!!!!!!!!! Hide BANován samotným GYMEM! Super skandál, který Xglosy nenechají ladem! !!!!!!!!!!!!!

    OBRÁZEK
    (zdroj: : XChat.cz - Profily)

    Gym se dokonce vyjádřil tak, že pokud nesmete Anketu Giggo, pak ji smete on sám. Na to mám jedinou rekci. Jane Zálešáku, sdyď se! Mohl jsi hned na začátku říci, že chce z legendárního XChatu vytvořit rodinný "ONI" GymChat! Hanba! Vypadá to, moji milí čtenářové, že nás čeká pekelné léto.

    Xglosy proti hrobaři XChatu Janu Zálešákovi! Nebojíme se mít vlastní názor!

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tento čin hrobaře a likvidátora XChatu Jana Zálešáka bude jistě reagováno buď v Aktualizaci stávající glosy, anebo oproti předpokladům, v nové další glose. Toto téma ovšem Xglosy rozhodně nenechají jen tak být... nebo bít?

      Anděl Azazel

      Vymazat
    2. Napadá mě pracovní název případné nové glosy "Jan Zálešák zlikvidoval XChat, likviduje vše co na GymChatu neodpovídá "ONI". Megahanba!"

      A-A

      Vymazat
    3. Je možné, že vznikne i Veřejné odsouzení Jana Zálešáka a celé 42ideas s.r.o. k tomu, co provedl s XChatem. A je možné, že to nebude jen v rámci Xglos či AzaNovin. O dalších krocích Xglos budete, milí čtenářové, informováni.

      Anděl Azazel

      Vymazat
    4. ===== Výzva Xglos!!! =====

      Též vyzývám Hajda (teď už nemá co ztratit) aby kontaktoval Xglosy na známých veřejných e-mailových adresách. Týká se všech, co mají nejen k této věci co říci, ale k celému působení Gyma (Jana Zálešáka) na XChatu. Společně budeme silnější!

      AzaNoviny@gmail.com
      AzaNoviny@outlook.com

      A-A

      Vymazat
    5. A na úplný závěr k dnešnímu dni mi to nedá poslat Veřejnou otázku pro Legendawna: Honzo, čeho se to účatníš? TotalGymu? Není ti ani trochu hanba? Nestydíš se za sebe?!

      A-A

      Vymazat
    6. P.S.:

      ::::: Ukryti ve VIP :::::

      Žádní Kávomilové, ovšem ve VIP jsou za bukem Jan Zálešák (GymJWM), HFrower, Cinkyy (SS Bezva flirtíku, který se za jejího působení naprosto rozpadl), kLeNoT_mEZi_mUzi (Jedno Zwiře je sice mnohdy hodně zmateně pomatený, ovšem v jednom se zřejmě neplete, že XChat a posléze GymChat je "Klenotí farma". Kdo ví, ten ví, možná v budoucnu rozvedu.

      Ještě někdo nepochopil o co na GymChatu běží? Ještě někdo bude naivně věřit lživým proklamacím HFlower, která napsala na fóra, že za ní nestojí žádní admini? Opravdu? Ani provozavatel GymJWM? Neskutečné co se to s XChatem stalo a v jaký nechutný to GymChat se proměnil. Hanba!

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024