Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Mega skandál! - Čtení cizích šeptů na Chat.cz

 Aktualizace: Pokračování 29.03.2018 19:00
(Poslední aktualizae: 29.03. 19:50)


Já už jsem to v minulosti naznačoval, ovšem nevěřící Tomášové či naprosto natvrdlí omezenci to zřejmě nebrali vážně. Tudíž je třeba přinésti důkaz. Ano, krom toho, že Francírkův chat je obecně polofunkční paskvilní polotovar, který se pan Francírek snaží občas zaplátovat, ale ne vždy se zadaří a věci, jako "mute" spíše zhorší, než by to vylepšil, tak v tomto případě naprosto není schopen zabezpečit soukromí uživatelů. Podívejme se na to a za skrýny bude následovat mé glosování.



Zdroj: Místnost 30 a více na Chat.cz

Jak vidíme, nick annita1 si šeptá, následně nick ovládnu Já, a vidím veškerý předešlý soukromý hovor. Jak je to možné, ptejme se pana Francírka, jak zabezpečuje soukromí svých uživatelů na chatu který provozuje. Toto je naprosto skandální a na žádném jiném chatu něco takového není možné. A dámy a pánové, k tomuto opravdu netřeba žádných hackerských schopností, to může kdokoliv z vás. Podobně jsem četl například komunikaci tena s Modrým apod. Na světlo s tímto vycházím až nyní, právě proto, že jsem měl za to, že po mých upozorněních se něco začne dít. Ovšem chyba lávky, a Francírek poskytuje naprosto komukoliv šanci se dostat do cizího šeptu.

A závěr této skandální neuvěřitelné glosy? Nikdo při smyslech a normální by nebyl na chatu, kde kdokoliv může číst jeho soukromou komunikaci. A pan Fracírek by měl zřejmě věnovat více času svému chatu, který by měl z gruntu přepsat. Ono už stačí jen to, že na jeho chatu se nachází ta největší sebranka z chatů ostatních, které on poskytuje přístřeší. O tom všem již bylo informováno, tudíž shrnuto podtrženo - Pan Frčancírek poskytuje nejen prostřednictvím svého administrátora JiH azyl a domov pro recidivisty z jiných chatů, pro ten největší odpad a lůzu, má na svém chatu neskutečný bordel a naprostou anarchii, k tomu navíc není schopen zabezpečit soukromí svých uživatelů, ani není schopen svůj produkt dostat do standardů chatů ostatních klasických. Já osobně vyzývám pana Francírka, nechť učiní výrazné změny na chatu, který provozuje, v oblastech systémových i organizačních, nebo ať svůj chat opravdu raději odpojí od sítě.



Anděl Azazel



❂❂❂❂❂❂❂❂❂❂❂❂❂ 

Pokračování 29.03.2018  19:00


Budeme pokračovat v tomto francírkově skandálu. Pokusím se vše vysvětlit precizně, už jen proto, aby např. pan Panther z nepochopení nevykřikoval hlouposti (ono vůbec by ho měla Fatal už občas snad i okřiknout, protože jí mnohdy dělá jen ostudu).

Nick annita je mnou registrovaný nick (původně ho používala "annita" jako anonyma). Ono vše jsem vlastně popsal přímo na skle místnosti 30 a více, kde se nacházel nick annita jako "annita", nick který se vykazova jako registrovaný, už podle pořadí nicků, anon by byl na konci.

Toto je tedy skrýn před mým přihlášením pod nick annita, co se dělo dál, to je právě popsáno na dalších skrýnech přímo v místnosti.



Jinak si ještě povšimněte mimo téma bakrose, jak absolutně nevnímá sklo, ač je evidentní co se děje a jede si svoje nadrženectví. Taky si povšimněte Ferdy, který naprosto v rozporu s pravidly kopíruje šept na sklo (poměrně šílený šept). Ale pravidla na Chat.cz jsou zbytečným cárem papíru, to už víme, tím se nikdo moc neřídí.


Zdroj obrázků: Seznam místností a místnost 30 a více na Chat.cz


To co je už jasně evidentní, že tady má Francírek kolosální chybu. A toto by se mělo objevit v Námětech a připomínkách, Freyo a Fatal. Ale neobjeví nejspíše, raději se bude dělat, že tento problém neexistuje. A taky, a to je též velmi důležité, se to obou nijak přímo nedotýká, tak co by se to řešilo. Ono totiž obecně na Chat.cz platí, že se věci řeší až ve chvíli, kdy se to dotýká určitých osob. Franci v tomto je jak jednovaječné dvojče JiHa. Ano, pokud se problém týká kohokoliv jiného než zmiňovaných, neděje se od JiHa či Franciho nic. Velmi správně a přesně to vystihl ve svém nejnovějším článku také Honza Bulva, který psal o tom, že spoustu věcí, které se teď na podněty Freyi řeší, už byly známé dávno a dávno o nich Anathema či Já hovořili, upozorňovali. Ovšem nedělo se naprosto nic, říkali jsme to naprosto zbytečně a do větru. Tedy nedějí se věci a neřeší problémy obecně pro blaho všech chatujících, ale teprve tehdy, když se daná věc či problém začnou týkat určitých jedinců. A to je špatně.


Anděl Azazel


(19:50)

A ještě doplnění předešlého. Ukáži skrýny i se seznamem uživatelů. Povšimněte si, že při mém prvním vstupu 17:31:37 jsem veden a i systémová hláška to oznamuje, jako anonym, přesto, že jsem vsoupil s registrovaným nickem. Po mém dalším vstupu, jak vidíme na dalším skrýnu, už jsem veden jako registrovaný. Nu


Zdroj: Místnost 30 a více na Chat.cz

Komentáře

  1. https://superbulvar.blogspot.com/2018/03/hnujcz.html

    Tak to je tak ukázkovka. Novinka po čase, se starým obsahem, je to tak nějak dokola kol hnůj a jen hnůj.

    Jan Bulva (r)
    jan.bulva333@gmail.com
    SuperBulvár

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem netušil, že mám zase nějaký gang :D Co ti lidé všechno nevymyslí.

      Vymazat
  2. http://jyxo.info/uploads/50/506254519a2cd281244f2f544691d3eec81972bd.png Maximálně výstižné. (Náměty a připomínky na Chat.cz)

    OdpovědětVymazat
  3. Upřímě u jedné strany píšeš že na chat.cz jsi skončil ale z druhé máš asi ho*no co na práci a chodíš prudit.... stejně jsou to jen žvásty, najdi si nějaký koníček , babu a nebudeš ten chat tolik žrát.... je to fakt trapný...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto je opět další, v celé řadě takových, výkřik do tmy. Ano, Já jsem skončil nejen na Chat.cz ale s chatováním úplně všude, jsem v chatovém důchodu. A na ten důchod jsem pohodlně a v klidu usazen na Chatujme.cz, abych někde měl, jak Já řákám, "Vůdcův stan". A jelikož znám celou chatovou scénu velmi dobře, tak píši články, sem do Xglos, nebo pro AzaNoviny nebo AzaŽurnál, je to můj koníček. Chaty mě tedy zajímají čistě z profesionálních důvodů. Nikam nechodím prudit a o mém soukromém životě nevíš nic, tudíž se budu opakovat, ale pouhé výkřiky do tmy. A hlavně se díváš špatným směrem a kladeš si špatné otázky. Zaměř se na to, a polož si otázku, proč se na Chat.cz dějí věci, ke kterým na jiných chatech nedochází, proč je tam anarchie a bordel, proč je tam taková, dle mého názoru odpadní a žumpoidní, skladba uživatelů, nebo proč na tom chatu nejsou mnohé nástroje a mnoho věcí funguje všelijak, proč celý systém včetně vedení chatu nefunguje standardním a prověřeným způsobem a proč se tam řeší věci a problémy, které ostatní chaty mají vyřešené už spousty a spousty let. Já na tyto otázky zde nabízím odpovědi, to je to co dělám a dělat budu.

      Vymazat
  4. A ještě čistě informativně a pro zápis. Novou stálou místností na Chat.cz je místnost "V pekle" se stálým správcem Pascal https://chat.cz/p/Pascal . Kdo to vůbec je, to po mně opravdu nechtějte, nemám moc tušení. Jeho registrace je sice už z 29. dubna 2017 ale tento nick se začal pohybovat na Chat.cz až ve velmi krátné posleední době (koneckonců má nachatovány pouhé 2 dny). Z toho, že jediného koho má v přátelích, je největší prudička Xchatu a špína všech špín happy613 se dá usuzovat, že i tento krok JiHa potvrzuje soustavný úpadek a ještě větší žumpoidnost chatu Chat.cz. Tohle opravdu nebude ta nová slušná a solidní (jak pravila ve svém bludném projevu Freya).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže ještě k doplnění. K Pascalovi byli přidání další 2 SS Beetle1177 a Modrej. Takže nejen osoba Pascala ale zde i Modrýho definitivně utvrzuje, že nic nového a solidního se nezrodilo. Ono to tak trochu vypadá na hru škatulata batulata hejbejte se, zmatečnost, nahodilost a nekoncepčnost JiHových kroků je velmi zřejmná. Stejně jako nekoncepční změny Franciho. Jedna z posledních, která se týká vzkazů, je opět něco, co by se dalo nazvat dalším v řadě experimentů, jak se to má s experimenty mute a karmou však všichni víme. O tom všem ale bude glosa, která se uceleně bude zabývat tím "cosi" co Franci provozuje, neboť chat se to snad nazývat ani nedá, tudíž to zde nebudu nyní rozvádět. Jen snad malou poznámku, asi chtěl Franci ulehčit JiHovi a podpořit jeho nejoblíbenější činnost, tedy nic nedělání, neboť teď bude pro uživatele, který bude cokoliv potřebobat, pomoci nebo si bude chtít stěžovat dosti nedostupný, nebo určitě ne v nějaké přijatelné době. Na chatu je JiH ku spatření málokdy, a vzkaz mu takový uživatel nebude moc napsat, nejdříve ho bude muset požádat o povolení. Nu, to by prozatím sem do komentářů stačilo.

      Vymazat
    2. A další aktualizace pro zápis. Máme tu další novou stálou místnost (založena byla 22.3. - to je rychlost) a SS je jakýsi Wendigo https://chat.cz/p/Wendigo . Ani u tohoto člověka, nebo co to je, po mně nechtějte žádné bližší informace, totálně netuším. Každopádně z jeho avataru a názvu místnosti "Vaňavá přitažlivost" a popisku o parfémech, mi to nedá nenapsat, že chlap a parfémy, nu, to bude asi nějaká buzna room. Já vím, intelektuálové mě teď nepochválí, zato Honzovi Bulvovi se teď jistě rozzáří očíčka, pokud si to přečte, a mohutně mi zatleská :D Já už jen dodám, že to co se tam rodí, to je docela dosti úsměvné, skoro mám strach tam kliknout, v obavách co spatřím příště.

      Vymazat
  5. Ale jistě, korektnost je přežitek :-D. Hele, oběma nám je jasný, že je to jen takový optický klam, aby to nevypadalo, že tam jsou dvě stálý a zbytek dočasný. Takže JiHulák jak divý ustaluje všechno co vyleze nahoru, jak divý dává SS každému hejhulovi co si řekne, i když ta místnost nebo ti lidé tam jsou "týden". Kdyby si Angie a Klik, co jsou sami v zamčený řekli, tak jim to taky Jirka ustálí. Pouhý optický klam, skutečnost je neměnná, dvě místnosti a pak "dočasné" místnosti soukromé nebo sloužící osobním účelům, a je úplně jedno jestli mají nebo nemají hvězdičku. Jednnoduše dvě místnosti, v ostatním se soukromničí šeptá nebo "kuká" (to první K mám asi blbě :-D) či co. Což souhrnně se vším ostatním je prostě už jenom evidentní parodie na chat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, ono tam těch parodií i v konkrétnostech je spousta včetně administrátora. A taky spousta anomálií, když už jsme u těch místností, tak ještě doplním fakt, že takovou anomálií jest, že si tam jeden vleze do jedné stálé místnosti a druhý člověk do druhé, asi aby tam měli klid a byli sami a tekhle si šeptají přes roomku. Nebo si dva lidi zase na šeptačku zaberou nejakou tu stálou místnost, je jedno jakou. Tímhle vším, včetně anonů (a tím jak chtějí někteří být vidět) tam ty stálé místnosti vůbec drží a pohybují se nad limitem, ač jako normální klasické mítnosti absolutně nefungují. Další taková anomalie co mě teď napadá, už zmiňovaná atrapa admina JiH, nevím o žádném chatu, kde by se administrátor zdržoval v nestálé místnosti (pokud tedy už občas na tom chatu i někdy je přítomen), na některých chatech mají dokonce speciální adminské místnosti. Nu, pravda, co by tam v takové adminské místnosti ale sám samotinký JiH dělal, když je jediným adminem na chatu, což je vlastně další taková anomálie.

      Vymazat
  6. Rychlobulvovka

    https://imgur.com/YAU486o

    Hodím sem jednu čerstvou Rychlobulvovku. Na článek to není ale, hele, ale vědět by se to mělo, takže to hodím sem. Nstorm po sesazení z SS říkal ať si s tou místností dělají co chtějí a že je mu to fuk a tvářil se, že je mu to sebrání stáláka ukradený. Ale ale, že to byla jen póza se dalo předpokládat. A teď už je to jasný, Nstorm byl žebrat zpět SS u JiHa a franciho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mně to bylo také jasné, že "anarchista" Nstorm se jen přetvařuje s tím jak je děsně nad věcí a že je mu nějaké SS u zádi, a přitom jak vidno dolejzá a žadoní o navrácení Stálého správce. Tak je fajn, že jsem se opět nemýlil.

      Také sem něco přihodím, a také to na glosu není. Pokud by to mělo mít nějaký titulek, tak pak bych to asi nazval...

      Nespokojenost uživatelů s poměry na Chat.cz stoupá

      Ano, nejen že jsem viděl některé nováčky v úžase a s nechápavostí se podivovat nad tím, jak je možné, že na mnoha místech chatu je takový bordel a dějí se tam věci se kterými v podstatě nikdo nic nedělá. To co teď ukáži, to bude více o těch poměrech a všímejte si hlavně nicku Věra a komunikujících kolem ní. Nebudu k tomu dodávat moc svých postřehů, ono z těch skrýnů jsou věci snad jasné a zřejmé.

      Nejdříve se podíváme do Fajn pokecu

      http://jyxo.info/uploads/E9/e9d601f807e6d3ca05db28636cc1694fe322a13c.png

      A teď se přesuneme do místnosti 30 a více (podívejte se na to v uvedeném pořadí, ty skrýny na sebe navazují)

      http://jyxo.info/uploads/95/9533f71e7ca693d8ac8b9b400a735a360998ff57.png

      http://jyxo.info/uploads/4C/4c01a62a89e19189071b9b555e8cc473bec3170d.png

      http://jyxo.info/uploads/ED/ed875c0730a0662acb2662250fd567ed4ae4e2c6.png


      Nu, vyhodnoťte si to sami jak chcete. Já jen dodám, že když jsem říkal, že 30 a více je Pokec 2, tak to nebylo tak od věci, každopádně se evidentně ukazuje, že jsou to odpadlíci a vztah k Pokecu a Freye rozhodně v té místnosti nemají vřelý. A to by jako Rychloazovka do komentářů mohlo stačit.

      Vymazat
    2. Hodím sem odkaz na můj nový článek, aby to tu bylo tématicky na jednom místě a proč jsem to udělal jako článek, to zmiňuju v úvodu. https://superbulvar.blogspot.com/2018/04/ukazkovka-psycho-nespokojenost-nechat.html


      Jan Bulva (r)
      jan.bulva333@gmail.com
      SuperBulvár

      Vymazat
    3. Dobrá práce. Nu, vidím, že s tím komplexním hodnocením budu muset ještě posečkat, páč co tam s tím ten Francírek chce podnikat a v co to přetvořit, to mi také zatím uniká a mám podobné obavy jako Honza v článku.


      Dám sem dvě ukázky odpovědí Franciho ze článku na Objevit.cz z 25. října 2011 http://objevit.cz/pavel-francirek-vytvoril-jsem-dve-jednicky-na-trhu-a-naucil-cechy-vyznamu-slova-chat-t4462

      Možná by se měl pan Francírek na svá slova rozvzpomenout, hlavně na to, co je základem chatovacích služeb a na jakém principu a filosofii fungují. Každopádně pokud Chat.cz chce přiblížit více Facebooku, vytvářet nějaké skupiny apod. a rezignovat na klasické pojetí chatu, je to jistě, jako provozovatele, jeho právo.

      Redaktor: Která z těchto chatovacích služeb podle Vás došla nejdál? Už se na jejich vývoji nepodílíte, je něco, co byste udělal jinak?

      Francírek: Každá novější verze byla pokročilejší. Mnohdy na jiných technologiích a principech (Perl vs. Python, databáze vs. memcache apod.), takže musela být napsaná od základu nově.

      Pokud myslíte, co bych udělal jinak než jejich současní provozovatelé, tak bych se jim v první řadě začal věnovat. Na všech českých komunitních službách je vidět stagnace a čekaní na “až nás převálcuje Facebook”.


      Redaktor: Jak podle Vás zasáhlo „objevení Facebooku“ seznamku Lidé.cz, u jejíhož vývoje jste také stál?

      Francírek: Rozhodně ne tak moc, jako jiné sociální služby. Jak jsem už řekl, princip Lidé.cz je trochu jiný. Služby založené na prezentaci a komunikaci omezených skupin dopadly tragicky (u nás Spolužáci, Libímseti, ve světě MySpace, Orkut a jiné). Lidé.cz takové ale není. Je založeno na komunikaci a to většinou lidí, kteří se potkávají až tam (rozdíl hospoda vs. sraz spolužáků ze školy). Takže pokud se lidé chtějí seznámit s někým novým, půjdou na Lidé a ne na Facebook.

      Vymazat
  7. Kloučku tak to seš fakt mimoň. Jen sem se ptal, zda je to možné. :D Vím že to není možné a proto jen taková otázka, ale to s tím tvým slepičím mozkem asi nikdy nepochopíš :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, z toho se nevykecáš. Všichni vidíme jak lačníš po navrácení eSka, prý stále se spamuje, kuci fakt mi to vraťte. Takže marnej pokus o zastření tvojí frustrace ze ztráty oranžové hvězdy.

      Vymazat
    2. Je vidět že o tom nic nevíš Sovo.

      Vymazat
    3. Ne, ten feťácký prudič nejsem. Pan Nstorm už asi trpí na bludy a halucinace.

      Vymazat
    4. Netrpím ničím, jen je prdel pak pozorovat co se děje jak tady, tak na chatu. :D

      Vymazat
    5. Nu, nevím, tvá zábava je někdy vskutku podivná. Tady na tom skrýnu tě třeba svorně Ferda a Beetle1177 identifikují jako tapetáře http://jyxo.info/uploads/E3/e302540e3439eed65867b3300f8902fa46a8ab8f.png

      Mimochodem, co říkáš na to, že se happyna stala SS už ve druhé místnosti? To musí být pro tebe dost kruté, sám jsi přišel o SS de facto pro vytapetování právě happyny.

      Pro mě obecně je to další důkaz o žumpě zvané Chat.cz, protože co jiného než žumpa může být chat, kde tato špína šefuje jako SS dvěma místnostem. A na JiHa by snad už někdo měl zavolat Chocholouška, páč on už nemůže být při smyslech.

      Vymazat
    6. Tak to jsi dosti omezen, když si myslíš, že já chodím tapetovat. A narozdíl od dalších, Já tam mám 1 nick. Neni možný, aby byl nějaký nick se stejnou IP, krom Hela77, která sedí vedle mne u Stolu.

      Vymazat
    7. Já přeci nic netvrdím, Já jsem sem jen hodil skrýn, kde dva lidé Ferda a Beetle si něco myslí. Jestli si to myslí správně nemám jak zjistit a ověřit si, takže se mohou mýlit. A nevím proč sem taháš nějakou IP, přeci oba víme, že změnit si IP není žádný problém, jde to celou řadou způsobů, od ručního nastavení proxy v systému, přes různé anonymizéry, anonymizační služby, VPN či Tor (ten je tedy na Chat.cz velmi potlačen). A mezi námi, kdo se to vlastně skrývá za nickem Hela77, čert ví :D

      Vymazat
    8. http://jyxo.info/uploads/6B/6bb0781ddfe5616f66ab5202596ceca2685f1c38.png A hodím sem ještě další celkem čerstvý skrýn. Tedy tomu co žvatlá happyna nepřikládám obecně velkou relevanci, protože ta žvaní mnohdy naprosté nesmysly. Každopádně těch lidí, od kterých jsem to slyšel a viděl, tvojí osobu označovat u některých tapetací za tvůrce, tak těch lidí je poměrně dost. Tudíž je třeba si klást otázku, proč celkem velké množství lidí něco tvrdí, že.. ovšemže.

      Vymazat
    9. http://jyxo.info/uploads/8E/8ea4c6df03dfa162c4bed51a97fc4ac1b711a789.png A do třetice všeho dobrého, tedy spíš zlého, sem hodím ještě zde z Xglos, co mi zachytil spamový filtr. V jedné z glos jsem tu ukazoval, jak jsi tu brutálně zaspamoval komentáře. Toto bylo něco jiného a to spamovým filtrem neprošlo (Mimochodem to bylo v počtu 12). A aby bylo jasné, že nick Nstorm není nějaký fejk, napodobenina, tak v levém dolním rohu se zobrazuje číslo profilu, takže každý si může porovnat s číslem profilu pokud umístí kurzor na tvůj nick v komentářích. Tudíž z toho celého jasně plyne, že tapetování je nějaký tvůj koníček, nu. A toto jsou jasné důkazy, ne řeči.

      Vymazat
    10. Vidím, Nstorme, že ti sem Aza naházel tolik věcí a důkazů, že ti zavřel tvůj tapetářský a fejkařský zobák. Kdyby ses náhodou nudil, a nejen ty, přečti si můj novej kousek https://superbulvar.blogspot.com/2018/04/fejci-fejci-prudici-trollove-fejci.html . Moc nechápu, jak na takové sračce, s takovýma sračkama (jako uživatlama) vůbec můžeš působit. No napadá mě jedno vysvětlení, že jsi to co jsem psal (a jako většina tam). Utopit se je asi hnusné, ale utopit se v žumpě bude ovela hnusnější, řekl bych.

      Vymazat
    11. Tak to bude asi tím, že spousta lidí mě nemá rádo, jelikož sem byl a sem dost přísnej, což spoustal lidí nesnese. Krom toho, já Nespamuju už. Takže si domysli, kdo to asi mohl bejt. Je mi to jedno. Krom toho sem dost vytíženej člověk a na spam nemám ani náladu ani čas.

      Vymazat
    12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    13. Jo a ještě mě napadá, co takhle IP address?? Byla by? Pokud ne, tak máš <|> pod kontrolou :D

      Vymazat
    14. IP adresa koho čeho? Musíš pokládat přesné otázky a vyjadřovat se v úplných a srozumitelných větách, pokud chceš dostávat konkrétní odpovědi, pak se musíš ptát na konkrétní věci a musíš je v té větě uvést. A nedělej mi tu ty hambaté obrazce, tady jsou slušné glosy.

      Vymazat
    15. Hele, Storme, taky moc nechápu na co se to vlastně ptáš. IP adresa tvýho Blogger profilu? Ten profil je jedinečný identifikátor, na něj se můžeš přihlásit z jaké chceš IP, takže nevím co tu žvaníš, pokud jde o tohle. Číselný identifikátor tvýho profilu bude pořád stejný, jestli se přihlásíš z čeho chceš, takže buď nejdřív použij mozek a pak piš, anebo jestli to není tenhle problém, pak máš asi nějakou inteligenční nedostatečnost. Zkoušel jsi tu idiotsky spamovat jako LKA, to odhalil sám Lich, pak Azazel a zaznamenal jsem to i já. Teď nám tu zkousíš plkat co? Možná by si tě ta tvoje Hela, pokud opravdu existuje, měla nějak uklidnit, a říct ti, ať se tu neztrapňuješ.

      Vymazat
  8. A ještě aktuálně ukázka z dnešního rána. 9 hodin a 23 minut v místnosti, Francírek to má opět krapet rozbité, že.. ovšemže.

    http://jyxo.info/uploads/95/95f141366af278b1240a2ae16ce7091c7919774e.png

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, a v dopoledním čase, kdy na Chat.cz je 54 uživatelů v místnostech, protože systém neodstraňuje pro neaktivitu, tak trocha odlehčení a humoru. Zajímavá Abyssova parodie :D

      http://jyxo.info/uploads/4C/4cb8a3df629b3d6f36fd2674ae9a867854a2e5e1.png

      Vymazat
    2. Nu, a nejčerstvější informace, ta už je vážná, nelze se dostat do Karmy.

      http://jyxo.info/uploads/F3/f36aeea8898678db9e00d254c3ff1d79047069b9.png

      Vymazat
  9. Nu, učiním zde sebeinzerci. Podívejte se na můj nový článek, který jsem publikoval na SuperBulváru, neb tam se hodí lépe.

    https://superbulvar.blogspot.cz/2018/04/azaukazkovka-bordel-nejen-v-pokecu.html

    OdpovědětVymazat
  10. A opět aktuálně o další nové Stálé místnosti. Tentokrát jde o místnost Písmenka u kávy, kde SS je Beetle1177, která už je SS místnosti V pekle společně s Modrým a Pascalem. Datum registrace Beetle je 4. července 2017, každopádně konstatovat k ní mohu to co k ostatním z poslední doby, nevím, neznám, netuším, tedy jak Já říkám "mimo moje rozlišovací schopnosti". Ono je to vlastně poměrně žalostné, za doby, kdy na Chat.cz byly ještě i osobnosti a určitá kvalita, tihle a podobní "z okresního přeboru" jako bezvýznamní nýmandi nikoho nezajímali a nyní tento "okresní přebor" dostává SS, Beetle dokonce už ve druhé místnosti. Ne, ani toto nejsou ty nové solidní, to rozhodně ne :D

    Nu, připravujeme společně s Honzou článek, tedy Já jsem tam hlavně jenom odborný poradce, kde budou asi i tyto věci rozebrány, takže si další souvislosti nechám pro Honzův článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky tu teď nebudu ani naznačovat a nijak víc tu sestavu tam komentovat. A v článku si asi nebudu brát servítky a trochu se do toho opřu. Ubulvíme :-D

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024