Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Nglosa



Říkáte si proč "N"? N jako Nstorm a N jako nepořádek. Přistál mi tu nějaký skrýn, netuším od koho, což není podstatné. Pan Nstorm bude asi rodilý profesionální a zdatný tapetář, což už předvedl zde na Xglosách, které 2x brutálně vytapetoval a další tapetaci Nstorma obsahuje právě již zmiňovaný ku mně doputovaný skrýn. Než si ho ukážeme, podívejme se na Ntapetaci vlevo od textu, musel jsem to takto zmenšit, aby to bylo vůbec rozumně publikovatelné, která proběhla nedávno zde na glosách. Toto je jen na ukázku zlomek Nstormova tapetářkého řádění v komentářách Xglos.





A tady je ten skrýn z Chat.cz, kde jak vidíme Nstorm vytapetoval místnost happy613. Nu, aspoň vidíme, co tam za lidi dělá Stálé správce.

Zdroj: Místnost Morava a jed... na Chat.cz




A co na to JiH, který nedávno Nstorma jako SS dosadil? Odpověď je asi jednoduchá, nic. Tedy možná bude ještě nějaké SS rozdávat, na výzvu Freyi na diskuzích, zřejmě asi každému, kdo si řekne. Takže jak to tam teď vlastně bude nebo už je? Tapetáři proti prudičům, prudiči proti spamerům, spameři proti tapetářům, nu, řeknu vám upřímně, že už se v tom tamním svinčíku nějak přestávám orientovat kdo je kdo a kdo proti komu apod.

A co na to Freya? Bude psát další příspěvek na diskuze? To asi těžko, že. Nstorm je přeci dlouholetý pokecák, ten je z její stáje (navíc kamarád JiHa). Takže to bude třeba jako obvykle ututlat, dělat že se to neví, co Nstorm provádí, protože mám zprávy, že toto není ojedinělá akce tohoto čerstvého SS. Naštěstí jsou tu dobří lidé, co si některé věci nenechají pro sebe a Xglosy, které takové materiály tutlat nebudou a ukáží pravdu svým čtenářům.

A závěr dnešní Nglosy? Možná by to měla být ona zmiňovaná orientace neorientace. Na Chat.cz se totiž již dlouhodobě tak nějak všechno slévá. Prudiče nerozeznáš od slušňáka, stálého správce od tapetáře, no prostě "Slušňák, spamer, tapetář, troll, hrdina - všechno jedna rodina!". Opravdu zajímavě to tam vede RA JiH, má tam naprostý mišmaš, neumím to ani jinak nazvat, a podle toho to tam také vypadá. Možná se opakuji, ale na všech ostatních chatech to vypadá opravdu naprosto jinak. Chat.cz je anarchistický bordelářský přízrak, kde se neví kdo je kdo, protože v anarchii je to jedno, v anarchii všichni můžou všechno, v anarchii neplatí žádné hodnoty, žádné standardy. A světe div se, některým se právě takový anarchistický svinčík líbi. Nu.



Anděl Azazel



Komentáře

  1. Byl sem Anarchista, Sem anarchista a Budu anarchista.

    OdpovědětVymazat
  2. Události nabraly překvapivě rychlý spád. "Nstormovi byl zrušen admin v místnosti a byla mu odebrána karma" toto píše na diskuzi Stálí správci RA JiH. Ono ovšem Nstormovo tapetování atd. není jen tak jednostranná akce, má to širší souvislosti a je tu protistrana. Více zatím neprozradím. Ještě dnešního dne by mohla vyjít další glosa, takové pokračování této. Asi jí dám název Vglosa. Proč "V"? Nechte se překvapit.

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě nějaká novinka o které nevím? Ehm tak to chci vědět, sem napnutej jak kšandy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro tebe by to nemělo být překvapení, pokud tedy nepodléháš idiotské davové psychóze, že za vším jsem Já Azazel, protože Já nejsem v podstatě za ničím. A pokud podléháš, nu pak se nech jak ostatní překvapit, snad tu glosu dneska nějak sesmolím, uvidíme. Každopádně sám vidíš, z infa Bulvy, kdo stojí za tvým sesazením z funkce. Kdo pořídil ten skrýn, jak se dostal ke mně je vlastně dost nepodstatné. Podstatné je kdo přinutil JiHa k činu a kdo tě pomlouvá (a nepřekvapivě je to opět duo křivaček a falešnic FF (Fatal, Freya).

      Vymazat
    2. Mám v <|>. Je mi to tak nějak jedno, jestli sesadil tak, nebo s tím má někdo něco navííc ještě. Ať si dělaj co chtěj tam v té roomce, ale je pravda, proč se do toho sere, když to za 1. není její room a za 2. tam byla Happyna :D. Což ti asi nemusim vysvětlovat.

      Vymazat
    3. No mně rozhodně nemusí nikdo vysvětlovat nic kolem happyny, to Já jsem se tu snažil všem vysvětlit a ukázat co je zač, marně asi, ono ti lidé na tom chatu jsou vážně hodně divní, jako všechno tam (Trashe na ní :D). A Freya, nu ta holt strká svůj rypáček úplně do všeho. Třeba jí ho někdo jednou urazí, prospělo by to celému chatu. No a glosa dneska nic, takže asi zítra. To je info pro všechny. Tedy ve čtvrtek, což je vlastně správně dnes.

      Vymazat
    4. A ještě Azamoudro: Kdykoli si lež zbuduje trůn, nechť je bez lítosti a žalu napadána, neboť pod vládou falše se nemůže nikomu dařit dobře.

      Vymazat
    5. No hold Happyna si vypěstovala řiťolezectví do Level Profi. :D Takže proto sem jí taky vyspamoval roomku.
      :D

      Vymazat
  4. Ale proč to šlo tak rychle, normálně by to asi tak rychle nešlo nebo by se to možná ani neřešilo, kdyby to dával JiHovi jen tak někdo. Byla to ale Freya, která to JiHovi nabonzovala a požadovala aby něco udělal, takže ten kdo sundal Nstorma je právě Freya "likvidátorka". Číhněte na screen https://imgur.com/a/IXRKk Ty lidi tam by udělali nejlíp, kdyby se proti ní vzbouřili a řekli DOST! Přijde mi stejně jako tobě Míro a jiným, že se tam všechno děje tak jak Freya píská, co si ta bláznivá ženská umane, koho chce zlikvidovat nebo cokoliv ve svém vlastním zájmu. Dobrý má to, že tam jsou buď podělanci nebo blbci. Nebo lidi, kterým je všechno putna fuk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tohle je super informace, ono to pokračování nebude prioritně o Freya, ale i o ní jsem chtěl psát, takže tohle tam zakomponuji. A pravda pravdoucí, ta pošahaná Freya pod práškama na hlavu, doma se nudící, používá Chat.cz jako svojí hračku a lidi jako figurky. Manipuluje se všemi, využívá ty, které jsou ji zrovna prospěšní (vzpomeňme jak využila Anathemu jako svého bílého koně proti mně, aby ho pak s ledovým klidem odkopla a hodila přes palubu). Takže souhlasím, měli by ti lidé tam s Freyou vyběhnout, pak by se možná hnuly ledy k lepším zítřkům toho chatu. Protože za současný neutěšený stav Chat.cz má právě Freya, jak vidím nejen tady ale i v místnostech, ten největší díl viny.

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024