Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Statistika - Xglosy jsou stále ve výborné kondici

Nejdříve opět statistický údaj, všechny tabulky a grafy pocházející z Blogger statistiky jsou k datu 25. dubna 2018 (pokud není uvedeno jinak).

Ano, je to tak, Xglosy si stále vedou výborně. V minulosti, když jsem upravoval komentáře a zakázal jsem komentování anonymů, tak jsem psal, že předpokládám i možná značný úbytek v zobrazování stránky Xglos. Dalším činitelem ku snížení zobrazovaní je fakt, že jsem některé články uveřejňoval na SuperBulváru. Z čehož plyne i třetí věc, tedy že v posledním období nevycházelo tolik glos jako v minulosti, za březen vyšly v podstatě 3 relevantní glosy a v dubnu jen jedna. Tato statistika bude teprve druhou dubnovou glosou. Přesto je výsledek Xglos i nad mým očekáváním. A vyvrací to (opět) výkřiky do tmy a "přání otcem myšlenky" lidí jako Freya, která na diskuzích prohlásila, že mu (rozuměj Azovi) to asi nikdo moc nečte, nebo plk Panthera o 3 čtenářích. Pojďme se podívat, jaká je skutečnost, jaká jsou data.


Nejprve se podíváme na celkové zobrazení a porovnáme s poslední statistiku z 22. ledna 2018.

Statistika k 25. dubnu 2018

Statistika k 22. lednu 2018



Jak vidíme, to číslo měsíčního zobrazování je opravdu mnohem vyšší, než se čekalo, z oněch 3 důvodů, které jsem zmínil výše. A 22,5 tisíc zobrazení za celou dobu je už pěkné číslo, co říkáte?




Samotných glos vycházelo méně, ovšem vedly si velmi zdatně. Jak vidíme na dalším obrázku, tak únorová glosa "Veřejná výzva" zaujímá v TOP 10 velmi pěkné 8. místo. Z březnových glos se do první desítky již vecpala "Vglosa" a glosa "Mega skandál! ..." se dokonce již dostala na úžasné 4. místo. Zatím poslední glosa z dubna "Svišť glosa ..." se stihla propracovat na místo šesté.

TOP 10 Příspěvků za celé období




Dále se podíváme na zobrazování stránky dle prohlížeče a operačního systému. Zde, oproti minulosti, jde o časové období posledního měsíce (minulé grafy byly za celkovou dobu). Nic podstatného se nezměnilo, jen v prohlížečích si Chrome a Firefox prohodily místa. U operačního systému stále jasně vévodí Windows.


Statistiky dle prohlížečů a operačních systémů



A na závěr se podíváme na statistiku, která se nazývá Zdroje provozu, takže na odkazující weby a odkazující adresy URL.

Tady si řekněme, že nejvýše postaveným odkazujícím webem je Chat.cz.

Co se týče jednotlivých místností, ze kterých jsou glosy zobrazovány (a zde jde opět o časové období posledního měsíce), pak nejvýše postavenou místností, krom jiných míst, je room 30 a více následovaná Fajn pokecem. Dále se řadí, pokud budeme brát pouze místnosti, takto: Absolutno, Brno, V pekle, Písmenka u kávy a Klid a pohoda.



A závěr dnešní statistické glosy? Zakazání komentářů anonymům vyhodnocuji i z hlediska návštěvnosti jako správné rozhodnutí. Ani fakt, že jsem publikoval některé své výplody u kolegy Bulvy, nesnížily nijak výrazně počet zobrazování. Chápu, že některým se tato statistická data nebudou líbit (Freyu, Panthera, Fatal a spol. nemusím jmenovat :D), mně se ovšem tato čísla líbí převelice.




Anděl Azazel






Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Co měsíc dal - Únor 2024