Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Máme tu podzim - pro Xglosy ale nastává jaro.


Že se vám zdá zvláštní titulek této glosy? Tak tedy osvětlím. Vždy po nějakém čase přijde období, kdy si potřebuji od všeho dát pauzu. Důvod je jednoduchý, je potřeba nové energie, vybřednout ze stereotypů a omrzenosti, prostě objevit nový elán do práce novinářské. Xglosy nyní měly takové zimní období, období kdy krajinu přikryje sníh a příroda se uloží ku spánku. Aby pak opět s novým jarem začalo všechno pučet a vzkvétat.

Co se dá tedy očekávat s novým "jarem"? Xglosy už nebudou chrlit takové množství článků a rozhodně se nebudou dále zaměřovat na umírající žumpochat Pavla Francírka. K tomuto chatu vznikne shrnující glosa, která má zatím pracovní název "Do roka a do dne..." (bude ještě jistě upraven a rozšířen) 1. listopadu roku 2017 umrtvilo činnost staré dobré vedení místnosti Hrabě X na Chat.cz a Já se definitivně odebral do chatového důchodu. K jakému neskutečnému úpadku zmiňovaného chatu došlo, tak to právě bude obsahem shrnující glosy, která zhodnotí celé roční období od mého odchodu v chatový to důchod, půjde samozřejmě ve své komplexnosti ještě dál a popíše úsek odchodu nejen Hraběte X ale i napříklat místnosti Přátelé Temnoty a dalších, včetně úprku jednotlivých osobností a zajímavých bytostí z onoho paskvilního chatu, včetně zmíňky o nekoncepčnosti Pavla Francírka, který po celou dobu jen "hasil požáry" a vymýšlel, někdy dosti pošetilé, záplaty. Ale o tom všem až v příslušné glose.



A závěr dnešní glosy? Ne, nepůjde o zvlolání Jana Sladkého Koziny ku Lomikarovi. Půjdeme jinam, za Dařbujánem a Pandrholou, jelikož na Chat.cz je zřejmě uvězněn Smrťák, bylo by vhodné ho pustit na svobodu aby vykonal své dílo.



Anděl Azazel

Komentáře

  1. Přidám sem svůj nejnovější nejčerstvější počin, který jsem zveřejnil u kolegy na SuperBulváru. Až si ho přečtete, pochopíte proč.

    https://superbulvar.blogspot.com/2018/10/archivovano.html

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024