Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Bleskově: MEGAKAUZA - XChat chrání největší prudičku chatu všech dob Happynu a blokuje Pza a Azazela. Skandál!

Aktualizováno 22. 08.

Řekněme si hned v úvodu, že tímto si chatovací portál XChat nedělá zrovna dobré jméno. Namísto toho aby svůj portál zbavoval lidí, jako je největší prudička XChatu všech dob, špína všech špín, mor co rozbil mnoho místností, tak banuje ty, kteří na to poukazují.

To, že tato celá kauza má pouze a jen tento důvod, to je již patrné z mailu Pza a všech dalších dějových okolností. Tudíž pojďme si to bleskově ukázat.

Zdroj: E-mailová schránka AzaNovin


Jak vidíme, uživatel Pez byl blokován ohledně PinQi (Happy613), dle jeho slov administrátorem ONDRASHEK. A co je naprosto ale naprosto neuvěřitelné a skandální, to jsou údajná slova právě tohoto administrátora "Happyna si už svůj díl viny odpykala". Buď administrátor ONDRASHEK nemá relevantní informace (což je smutné) anebo, pokud je má, jde o neuvěřitelný přístup vedení XChatu ku recidivující prudičce, které byly soustavně banovány její nicky už od roku 2014, kdy nejvyšší administrátor Prazdroj vyhlásil hru "Kopni si do Happyny". Naposledy ji byl banován certifikovaný a ukradený nick VendulinQa. Tedy nepředbíhejme, možná je to jen solo akce tohoto administrátora, to se brzy dozvíme.

Když jsem si přečetl mail od uživatele Pez, tak jsem se za nějaký čas přihlásil na XChat, a čekalo mě tam toto nemilé překvapení.


Zdroj: Přihlášení na XChat.cz


Tím je zcela evidentní, neb tyto skutečnosti proběhly souběžně, že jde o souvislost a jedná se o jednu jedinou kauzu, likvidaci určitých lidí poukazujících na neuvěřitelnost působení špíny všech špín Happyny na portálu XChat. V poslední glose jsem zveřejňoval tento obrázek.


Zdroj:  Glosa "PPP - Prázdninový perličkový přehled - 15.8.19" na Xglosách; Profily na XChat.cz



Mimochodem jsem nedávno na fóru Administrátoři se jal jen a pouze osvětlit určitý pojem, a to ve vlákně, kde si nějaký uživatel stěžoval na zabanování od administrátora ONDRASHEK. Ale k tomuto se možná ještě dostaneme později, toto je zatím jen bleskové aktuální informování.

Samozřejmě podniknu v následujícím čase patřičné úkony, obrátím se na Podporu XChatu a budu žádat doplnění informací ku mé blokaci a další vysvětlení.



Anděl Azazel



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AKTUALIZACE 21. 08. 19

Tudíž pojďme si říci, jaký je vývoj situace. Obeslal jsem všechny žluté hvězdy s dotazem na to, který administrátor prováděl blokaci a na jak dlouho. Tady bych chtěl poděkovat administrátorovi Giggo, že na stručně bodově koncipovaný mail mi odpověděl též stručně bodově a hlavně vyčerpávajícím způsobem. Tak by to mělo být, narozdíl od jeho kolegyně OpiFka, která místo odpovědí, kterých jsem se od ni nedočkal, spustila nějaké nabubřelé poučování a mentorování. Myslím, že touto adminou se zrovna XChat nemůže moc chlubit.

Blokování tedy provedl administrátor Bogeman a to do 20.09.2020

V dohledné době vyjde ostré Tiskové prohlášení k této nehoráznosti a nestoudnosti v podání Bogemana.

Ještě zde zveřejním komentář Pza ze včerejšího dne, který opět umístil do zapadlé glosy s názvem " Pekelné zlo s názvem PinQi - 9.5.18", jejíž autorkou byla má tehdejší kolegyně Dominika.

Zdroj: Komentáře Xglos

Podívejte se na tu naprostou neskutečnost, namísto toho aby byl kdokoli pochválen za nahlášení nového miliontého nicku největší prudičky XChatu všech dob Happyny, která rozvrátila mnoho a mnoho místností, tak to někteří admini vyhodnocují jako ZNEUŽÍVÁNÍ ONLINE POMOCI, neskutešné, nevídané, neslýchané!



A na závěr této aktualizace (nebude patrně poslední) bych ještě rád zmínil, že v mailu administrátorka OpiFka předvedla něco, co by se dalo nazvat a vyhodnotit jako zastrašování, neb se oháněla dotazem na Polici ČR či nahlašováním mého blogu společnosti Google provozující službu Blogspot. Chci zcela jasně zdůraznit, že se má osoba nenechá zastrašit nikým a ničím, a dále budu přinášet pravdivé informace a svobodně šířit informace, které holt někteří nechtějí slyšet.

    

Anděl Azazel (21. 08. 19 11:10)


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AKTUALIZACE 22.08.

Nejdříve si pojďme říci, co vlastně znamená ten bod 9 článku 8 Všeobecných podmínek, který vepsal do důvodu blokace Bogeman. Dle tohoto bodu by v podstatě mohl být banován každý druhý, neb pokud člověk pořídí nějaký skrýn, a to naprosto čehokoliv na portálu XChat, a takový skrýn nahraje jinam než do Fotoalb, tedy kamkoliv na různá uložiště obrázků, může to být třeba Imgur, pak se vyvedením obsahu mimo portál dopouští porušení licenčních podmínek. Anebo si představte, že jste ještě na jiném chatu a někomu zkopírujete text, který psal uživatel v místnosti na XChatu, tím porušujete bod 9 článku 8.

Tudíž je jasné, že tento důvod je zástupný, dle hesla "když chceš psa bít, hůl si najdeš". Nic jiného jim ani nezbývalo, řekli si on má na blogu sem tam nějaký obrázek z XChatu, tak použijeme bod 9 článku 8. Jednoduše moji osobu zabanovat chtěli, a to hlavně proto, že chtěli. OpiFka a Bogeman, jak nakonec ze všeho vyplynulo. Bogeman známý to ochranitel Happyny (už jsem psal o jeho kladných vztazích v minulosti s tímto morem), o které jsem začínal opětovně na Xglosách aktuálně psát a OpiFka, která se sama veřejně přiznala, že mě původně chtěla blokovat sama, zase s důvodem, že jen chtěla, tak řekla Bogemanovi nebo se s ním domluvila. On velmi rád, ve své osobní zášti k někomu, kdo ho ne o 2, ne o 3 ale asi tak o 250 hlav převyšuje a také ve své náboženské nesnášenlivosti, tedy velmi rád zablokoval. Jde vskutku jen a pouze o svévoli dua Bogeman a OpiFka, která se nedávno stala, tuším, po třetí adminou (kdo ji asi dosadil, že). O tom, jak se stala adminou poprvé si můžete přečíst na jejím blogu Palác opifek zde.

Jelikož je ta blokace delší než půl roku, pak zmizí z XChatu oba moje nicky. Pokud nedojde k nějakému jinému vývoji. Nic tak hrozného se neděje, Azazel je legenda a ta žije na věky věkův. Legendu jménem Azazel nemůže žádná plytká, nezajímavá, bez jakékoliv přidané hodnoty, poblázněná pistolnice a omega samice ani jakýsi nýmand, neschopný bývalý SS BTMR, inkvizitor a kladivo na čaroděje vymazat, legenda je prostě legenda.

Nejsmutnější tak obecně je skutečnost, že chaty se zbavují i těch zbytků slušných, kvalitních, schopných, zajímavých, originálních a jinak hodnotných jedinců, a to už probíhá dlouho a následky vidíme. Stejně jako jsou tolerování nebo dokonce i v některých případech ochraňování kdejací gauneři, multinicky (stačí se podívat do místnosti Komouš výchova na XChatu), trollové (stačí se podívat na diskuze Chatujme) a další sajrajt. A k tomu všemu provozovatelé chatů, ne že dělají věci pro lidi, oni dělají věci pro okruh svých kamarádíčků, a tak jim už na chatech, krom zmiňovaného sajrajtu, a jich samotných, nikdo moc jiný nezbyl.


A jaký bude závěr dnešní glosy? Lehce modifikuji veleznámý výrok mistra Anathemy:  "Je vidět, že veškeré chaty ovládli sluníčkáři a křižáčtí fanatici a právě proto!!!!, je jim předpovězen zánik....opakuji...právě proto!!!!"


Anděl Azazel

P.S.: Nu, teď mě napadá, že vlastně nevím, jestli náhodou mistr Anathema také nemá nějaký bod 9 článku 8, anebo jestli to dal pod licenci Creative Commons. Musím se ho jednou zeptat a případně vyžádat souhlas s použitím jeho díla. Že.. ovšemže






AZANOVINY - Nejnovější články


http://azanoviny.wz.cz/2019/08/18/stale-castejsi-vypadky-facebooku-a-instagramu/


http://azanoviny.wz.cz/2019/08/15/nove-logo-firefoxu-od-verze-70/









http://azanoviny.wz.cz/2019/08/15/huawei-mate-30-pro-bude-drive-tesne-po-iphonech/





http://azanoviny.wz.cz/2019/07/27/apple-nedostane-od-trumpa-celni-vyjimku-na-dily-k-mac-pro/http://azanoviny.wz.cz/2019/08/15/ceska-posta-vydala-varovani-pred-novym-podvodem/

http://azanoviny.wz.cz/2019/07/27/falesna-libra-ktera-jeste-ani-neexistuje/


http://azanoviny.wz.cz/2019/07/24/neomezena-data-t-mobile-problemy-pri-obnove-balicku/

http://azanoviny.wz.cz/2019/07/24/vodafone-brzy-prebere-upc/

http://azanoviny.wz.cz/2019/07/24/neuronova-sit-googlu-uz-umi-cesky/
http://azanoviny.wz.cz/2019/07/17/prohlizec-brave-na-reklamy-jinak/

http://azanoviny.wz.cz/2019/07/03/spojene-staty-uvazuji-o-zakazu-sifrovane-komunikace/














Nezávislé necenzorované diskuzní fórum 
http://xan-forum.forumczech.com/forum








Komentáře

  1. Jak jsem již stručně psal v glose, nehodlám v tuto chvíli činit nějaké unáhlené a kategorické závěry. Ve večních hodinách podniknu kroky k urovnání celé této nepěkné situace a k obnovení korektních vztahů se 42ideas. Na základně výsledku tohoto se teprve rozhodnu, jak z celou záležistostí naložím. V tuto chvíli ovšem stále věřím v urovnání korektních vztahů.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pozoruhodné, jak dokážeš napsat naprosto dezinformovaný článek. Neuvěřitelná snůška věcí, co si s pravdou nezamávaly ani z vlaku. Tak, jako všechny články, co jsem tu četla. O práci administrátorů nemáš ani ponětí, rozumíš tomu, jako koza petrželi, ale skálopevně tu kohosi (čte to vůbec někdo?) přesvědčuješ o tom, že je to sebranka psychopatů a naprosto tupých lidí. V aktuálním dění jsi úplně mimo, nevíš, kdo koho a za co blokl, co vlastně majitelé Xchatu dělají, připravují, co už udělali, neznáš specializaci administrátorů a co všechno pro Xchat dělají, a přesto tu píšeš, jak kdybys právě pozřel Wikipedii a jako dezert si dal Google. A pak vypotíš článek založený na výpovědi narušenýho člověka, co v šeptu vyhrožuje ženám a spamuje je hnusnými vzkazy, jakmile odmítnou jeho neodolatelné Já.

      Pza jsem blokovala já. Pez je totiž člověk, který si myslí, že může přijít na Xchat a vandrovat do lidí. Že je něco víc a že z něj všichni sedneme na sedinku. To máte mimochodem společné. A to je taky důvod, proč máte ban. Pomluvy, lži, kyberšikana uživatelů, kteří se vám zrovníka nehodí do krámu, a v neposední řadě ego nafouknuté do rozměrů Paříže. V kombinaci se zaslepeností, zapšklostí a závistivostí, naprosto příšerná kombinace. Pez ale má něco navíc - k tomu všemu je ještě vulgární hovado.

      Spíš, než si tu plakat nad kakajíčkem, byste se nad sebou měli oba zamyslet. S takovým přístupem vám na Xchat nikdo vstup povolovat nebude a dopadnete úplně stejně, jako Happynka. Už nyní se řadíte do škatulky, o který se tu zmiňuješ - tedy špína všech špín. Co děláš ty? Donášíš neúplné, nepodložené informace, na těch stavíš a házíš pak špínu na všechny, který ti zrovínka nepadli do oka. Propíráš tu dokolečka lidi, co věnovali čas, energii a peníze do zábavních portálů pro lidi, kam jsi přitáhl a začal o nich šířit hnusy. A proč vlastně? Abys kašlal na podmínky soukromých služeb a bral si na špacír lidi, co jsou ochotní pro to něco málo udělat? Kdo si vůbec myslíš, že jsi? Co jsi pro to udělal vlastně ty, že se tu považuješ za jakéhosi spasitele, který ovšem moc lidí nezachraňuje, ale spíš na nich páchá kyberšikanu jak řemen?

      Ten blok nicků ti patří právem, protože porušuješ pravidla komunity nejen na Xchatu, ale také Blogspot.com.

      Na to dno ses k happyně, topovi, trashovi a dalším lidem, co jen otravují pokec ostatním, dostal sám. Můžeš na sebe být opravdu pyšný.

      opY

      PS: Znáš to přísloví o svini a vařící vodě? Tak na něj mysli.

      Vymazat
    2. Děkuji za vyjádření názoru diskutérky OpiFka. A děkuji též za to, že zde předvedla to, jak by administrátor vůbec neměl vystupovat, což je jen v návaznosti na další její chování, kdy se presentuje jako pistolnice co někoho odstřelí, kdy chodí do Meditace (mimochodem krom nestálé SNB a právě Meditace jsem se nikam jinam ani nehnul, možná jen vstupem, nikoliv nějakými hovory na skle jiných místností) ve které píše, že je alfa samice a přišla si označkovat teritorium a další její neskutečné chování, které též zmíním u provozovatele 42ideas. Tudiž to Já si kladu otázku, kde OpiFka či Bogeman (který předváděl podobné hlášky) berou tu drzost se takto vyjadřovat, kde berou nějaký morální či jiný kredit, kde berou svoji neskutečnou namyšlenost automatické autority vzniklé jen na základě nějakého kamárádíčkovského přidělení nějaké virtuální hvězdičky.

      Více nemá smysl v tuto chvíli komentovat. Počkám si na vyjádření 42ideas, protože to je pro mne partner k rozhovorům v této nepěkné kauze.

      Anděl Azazel

      Vymazat
    3. Jen na ukázku a jako důkaz, že si nic netahám z klobouku, rukávu či čeho (páč sem nechci moc dávat věci z roomek), tak se podívejte na chování administrátorky OpiFka v Meditaci

      Skrýn ZDE

      Já myslím, že toto je naprosto neuvěřitelné, to si slečna OpiFka, která se presentuje na jiném místě jako pistolnice, na XChatu díky nějaké hvězdičce hraje na sheriffku a válečné zóny a území? A přizve si k tomu jako divačku svoji kamarádku Mish.ka? Toto, a nejen toto, jak jsem i zmínil do mailu Gymovi, je chování ze starého XChatu, domníval jsem se, že 42ideas chce od svých administrátorů jiné přístupy. Ale OpiFka se svoji kamarádkou jsou zřejmě ohromeni svojí "vyvoleností" na chatovacím portálu a obtěžkány "olovem" v obličeji, které je asi posilňuje ještě více, si hrají na XChatu jak malá děvčátka na gangy, sheriffy, divoký západ, či co Já vím co. Neskutečné v roce 2019 a znovu opakuji, měl jsem za to, že 42ideas se chce presentovat jinak než podobnými představeními svých adminů z prehistorických dob XChatu.

      Mimochodem, piercing opravdu nemám rád, to je samozřejmě ale jen čistě soukromý osobní estetický pocit, nic více. Estetika je věru ryze individální záležitost.

      A-A

      Vymazat
    4. Jen ještě dodám, že to mělo mít asi souvislost s jejím "dalším představením" na diskuzích, tedy na fóru Administrátoři, k čemuž jsem se tam už vyjádřil. A 42ideas by opravdu měla zvážit, jestli styl chování některých adminů patří do dnešní doby a na "nový" XChat.

      A-A

      Vymazat
  2. ::::::: INFO k aktuální situaci ::::::

    Zatím jen sem do komentářů oznámím, že jsem před okamžikem odeslal e-mail všem žlutým hvězdám s dotazy a žádostí. Též jsem odeslal e-mail hlavnímu spoluvlastníkovi společnosti 42ideas, která provozuje XChat, s přáním o narovnání korektních vztahů.

    Více se zatím k celé záležitosti nebudu vyjadřovat. Vyčkám na odpovědi, dle těch budou následovat mé další kroky.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  3. A pojďme si i dnes dát malý souhr dnešních statistik návštěvnosti chatů..

    =Úterý 20. srpna=
    --- 17:30 ---

    XChat 1498 - 1 107
    Libimseti 214 - 46
    Chatujme 139 - 43
    SuperPokec 17
    Chat.cz 10/9 reg.


    --- 21:00 ---

    XChat 1716 - 1 260
    Libimseti 273 - 74
    Chatujme 172 - 76
    SuperPokec 16
    Chat.cz 23/21 reg.


    --- 23:15 ---

    XChat 1906 - 1 301
    Libimseti 224 - 55
    Chatujme 118 - 43
    SuperPokec 12
    Chat.cz 14/14 reg.

    Jak vidíme, tak nic nového, co bychom nevídali konstantně, nevidíme. V čele pelotonu XChat, pak dlouho dlouho nic, pak dvojice chatů, ze které už ale dlouhodobě černého petra drží Chatujme, tedy značně zaostává za Libimseti. Nu a na chvostu dva minichaty SuperPokec a Chat.cz.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, když už se jednou někdo vyjádří, pak by si měl za svými slovy, jako správný chlap, stát. Tudíž předešlý smazaný příspěvek autorem, sem překopíruji, neb zde jde o mnohem více, než nějaké odblokování nějakého nicku, zde jde o hlubší, a v této době neskutečnou situaci a děje, které se mohou odehrávat na portálu, který si říká solidní. Já stále pevně věřím, že XChat svoji solidnost opráší.

      Pez přidal(a) nový komentář k vašemu příspěvku "Bleskově: MEGAKAUZA - XChat chrání největší prudič...":

      Milá zlatá, pez není žádný hovado a důrazně ti doporučuji se vyvarovat těchto urážek. Žádný internetový prostor není tak anonymní, jak si myslíš, takže se chovej slušně. Tvoje vyhrožování mému nicku šeptem mám oscreenované a pokud bude třeba, klidně to proti tobě použiju.
      Ale jelikož mám o trochu na víc, než ty, nemám žádnej důvod internetový dohady tahat ven. Jestli mi bloknete nick na základě hádání
      nicků Bellona vs. Billy_Kimber, což jednak jsou dávno zabanovaný nicky a navíc ne moje nicky, něco u vás nefunguje. Protože když už někoho blokujete, bylo by aspoň fér si ověřit, že jde skutečně o jednu a tutéž osobu, navíc že jde o AKTUÁLNÍ diskuse a ne debaty starý několik let. Kimber je nick jednoho magora, jehož jiný nick tu psát nebudu, a ten magor podobně psal i mně.
      Není to tak dávno, cos mi ty a ještě jeden admin sama psala, že když "ucítím" Happy, ať dám echo a vy si ji prověříte. Takže jste mě fakticky podrazili, kde pár měsíců moje echa byly ok, ale najednou vám vadí že tu zlou a hlavně těžce nemocnou osobu nesnáším. Roky jste měli prdel z jejích neustálých návratů, kdy jí pokaždý někdo poznal a dostala další a další BAN, ale najednou se jí zastáváte?!!!
      Takže opakuju, přestaň si o mě otírat ústa, seš na chatu tejden i s cestou, zatímco já na něj chodím cca 20 let. Z těch 20 let mám současný nick 16, což by snad samo o sobě mělo dokazovat, že žádný hovado nejsem.
      A jestli ti vadí že vandruju do největší špíny českýho chatu, tak si laskavě zjisti, kdo začal první vandrovat do mě a dalších lidí,
      co chodili roky do 30 a více, a co tam už kvůli ní nechodí. Zjisti si, co dělal např. nick Loverman, kterej se neštítil šeptání vytáhnout
      ven a screeny z něj umístit na svůj profil. Zjisti si, proč nick Pistule, což byl další z jejích nicků, je zabanovaný ač jsi ty sama psala, že to není ona. A že ten nick byl založen ve stejný den jako její současný už beru fakt jako těžký muhehe.

      Vymazat
    2. Hele, já happynQiču nesnášim stejně jako ty. Ale co ti dává právo zveřejnit soukromou korespondenci bez mýho svolení? A co ti dává právo zveřjenit názor, kterej jsem sice psal, ale v momentu jeho zveřejnění mi byl obnoven nick a já ten názor tedy ihned smazal a napsal jen krátký příspěvek, který jsi mimo jiné pro změnu smazal ty???? Musím říct, že jsem se v tobě docela zklamal, protože pokud někdo někomu něco pošle soukromě, má to zůstat v soukromí. V podstatě jsi v mých očí to samý co popisovanej Loverman, takže v tuhle chvíli tady končím.

      Vymazat
    3. @Pez

      Ale tak jistě, odbanovali tě, aby tě mohli použít proti mojí osobě. A víš, že je to stejný koncept, který už jsem viděl jinde. Ale má to svojí logiku, odbanují malou rybičku aby ji mohli použít proti velrybě. Uživej si svého nicku, Já jsem člověk přející. Možná vyškemraného, víš, my velryby neškemráme, neponižujeme se, jsme velké a hrdé.

      A to právo se nazývá vyšší obecný zájem.

      A-A

      Vymazat
  5. Pleteš si zastrašování a oznámení skutečnosti situace. Já už v těch věcech učinila několik reálných kroků a tak mi přišlo dobré tě o tom informovat. Jak s tou informací naložíš, je mi docela jedno.

    Pokud se Xchat mnou nemůže chlubit, pak nechápu, jak se můžeš chlubit tímhle rádoby blogem. Nakopla jsem ti kuří oko, tak hledáš důvody, jak i na mě proprat tu svou špínu. A vidím, že ti jako hromosvod frustrace opět posloužil Bogeman. To snad už není ani nic nového.

    Porušil jsi podmínky služby a Xchat využíváš pouze k tomu, abys mohl psát bludy o lidech, u kterých sotva tušíš, jak se jmenují.. S happynou se můžeš chytit za ruku, rozhodně převyšuješ její potenciál.

    opiFka

    PS: Ten ban jsem ti původně chtěla dát já, ale vzhledem k tomu, že by sis stejně šel stěžovat červeným, udělal to rovnou Bogeman. Abys byl v obraze, než začneš psát další pokračování mimoňskýho článku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @opiFka

      Já podnikám zase svoje kroky, neměj obavy. Ty a tobě podobní se jen vzhlédli v cenzuře, zastrašování, vyhrožování trestními oznámeními apod.

      Ty jsi rozhodně nic nenakopla, ty ses tu jen předvedla ve světle, jak by administrátor neměl vypadat. K Bogemanovi vydám Tiskové prohlášení, později, jak jsem již avizoval.

      A už jsem ti jednou říkal, že tvé soudy založené na falešné představě falešné autority mě nezajímají, ovšem narozdíl od tebe tě je tu nechám presentovat a vyslovovat, protože zde na Xglosách panuje naprostá názorová svoboda. Tomu pojmu asi ale nebudeš rozumět, neb pro tebe jako totalitářku bude těžko pochopitelný.

      Nikoliv, Já za žádným červeným adminem Bogeman nepůjdu, Já se s něčím takovým nehodlám vůbec bavit. Nejsem pes... nebo Pez? (To jen takový azahumor nakonec)

      A-A

      Vymazat
    2. Já si nic nevyškemral, dnes jsem vlezl na chat a nick funguje. Nepátrám z jakýho důvodu byl nick, co byl v podstatě v killu, oživen, a je mi to celkem fuk. Já pouze napsal slušně argumenty proč mi jeho blokace nepřijde fér, a stejně tak dokážu uznat že i já mám máslo na hlavě a leckdy jsem to díky svý horkokrevnosti hrotil zbytečně moc... Proti tobě nemám důvod jít, jen znovu opakuju že jsi mě podrazil když jsi vytáhl soukromou zprávu ven. Tohle prostě férovej člověk nedělá a z mé strany končí jakákoli komunikace. Měj se a klidně si svůj boj veď dál.

      Vymazat
    3. @Pez

      Já myslím, že jsem se ti k tomu již vyjádřil soukromě v mailu, tudíž je zbytečné to nějak dále ventilovat. Samozřejmě o žádný podraz nešlo, v podstatě stejné znění jsi sám uveřejnil v komentářích pod glosou "Pekelné zlo s názvem PinQi - 9.5.18", který je též v glose uveden. A ano, mně jde o mnohem více, než nějaký nick na nějaké chatovací službě (Já už jsem koneckonců v chatovém důchodu, Já na chaty chatovat nechodím, Já o nich jen píši). Mně jde o princip a to, popsat jak mohou věci na některé službě naprosto neuvěřitelně vypadat a k jakým svévolným likvidacím, ano, nebojím se použít toto slovo, může docházet. A jak naopak jsou ochráňováni přímo vedením portálu recidivisté a megagauneři. Takže jak jsem psal, Já ti nezazlívám tvůj postoj a tvé konání. A na záhadně odbanované nicky nevěřím, naivitu jsem odložil už tak dávno, že si ani nepamatuji kdy.

      A-A

      Vymazat
    4. Jasně, ty ses zase vzhlédl v kyberšikaně, pomluvách a lhaní. Netřeba jmenovat, kdo z nás dvou je na tom hůř, že ano? :))

      Ale nakopla, vidím, že jsi úplně mimo, protože do tebe začal někdo vandrovat. Dokud sis tu mohl plácat bábovky a psát články, aniž bys měl negativní reakci, byl jsi docela na koni. Teď máš evidentně koudel u zadku a projevilo se to ve tvém psaní.
      O tom, jak by měl administrátor vypadat, bys ty určitě rozhodovat neměl, už vůbec jít někomu příkladem, či šířit očistu o chování kohokoliv :) To by byl těžký, přetěžký paradox, ve tvém případě.

      A už jsem ti jednou (tak desetkrát možná) říkala, že tvé soudy založené na falešné představě. Tu samou větu můžu použí i proti tobě, protože děláš úplně to samé. Akorát ne celou, protože nejsi autorita nikde. Názorová svoboda je utopie. Stále zapomínáš, že servery, kam lezeš, jsou soukromé, podléhají pravidlů komunity a zákonům ČR. Pokud chceš využívat té služby, musíš je odsouhlasit a dle nich se řídit. Což neděláš a proto máš konkrétně na Xchatu ban. Je to strašně jednoduchý, logický a pochopitelný.

      Jestli já mám komunistický manévry, pak tebe přiřadím do nějaké mozko-vymývací sekty, co káže vodu a pije víno :)

      opifka

      Vymazat
    5. Servery, kam lezeme, jsou skutečně soukromé. Ale to neznamená, že by admini měli k uživatelům přistupovat jen podle osobních sympatií a antipatií. A zrovna Boge je typickej příklad admina, co jde klusŤošce na ruku a kosil jenom její odpůrce. Já zažil spoustu jejích urážek nás všech, a když jsem jí odepsal stejným způsobem, okamžitě mu poslala screen a já dostal ban. Tak to prostě milá zlatá je a je to špatně...

      Vymazat
    6. @opiFka

      V mailu jsem ti už před časem posílal definici Pomluvy, tudíž si ji znovu přečti, a zkus se alespoň přiblížit pochopení jejího smyslu, abys nepoužívala termíny, kterým nerozumíš. Podobné to bude u termínu Kyberšikana, neboť té se v podstatě dopouští někteří z vás, neb za kyberšikanu je například považováno bezdůvodné vylučovaní lidí z komunity, ze skupiny atd. A kolik takových lidí, na kterých jste spáchali tento druh kyberšikany bude.. že.. ovšemže.

      Jediné do čeho jsi kopla je XChat. A společně s Bogemanem jste celému chatovému světu předvedli, co jste vlastně zač. Zdiskreditovala jsi portál XChat a provozovatele 42ideas, resp. jsi nechala v plné nahotě odkrýt skutečné fungování tohoto portálu a života na něm. A ten pohled, který je k zhlédnutí, je věru nechutný.

      Víš, Já si odvozuji autoriy od osobnosti toho kterého člověka, ne na základě nějaké virtuální funkce (nebo jakékoliv funkce), to totiž dělají jen plytcí povrchní omezenci. A tedy opačně, právě takto vzniká moje Autorita.

      "Názorová svoboda je utopie" - Tak tohle musím dát samostatně! Dámy a pánové, moje milé čtenářky a milí čtenáři, tak pokud jste doposud tápali, pak teď již máte zcela jasno. To nepotřebuje dalšího komentáře!

      Strašně jednoduché logické a pochopitelné je právě to, co jsem napsal do dokončení této glosy, nebudu to zde opakovat, a svými komentáři jsi to jen a jen potvrdila. Děkuji, že jsi svým projevem ztvrdila pravdivost mých slov.

      A-A

      Vymazat
    7. @Pez

      On celý Bogeman je špatně, něco takového se vůbec nemělo stát hlavním adminem. Nu, každopádně je to vizitka toho chatu, velmi špatná vizitka. Admin by vůbec nějaké sympatie a antipatie do svých rozhodnutí neměl zahrnovat, koneckonců proč má asi Spravedlnost zavázané oči? Nu, přeci proto, že nemá brát ohled na to, kdo před ní stojí.

      "Spravedlnost bez síly je bezmocná, síla bez spravedlnosti tyranská" (Blaise Pascal)

      A-A

      Vymazat
  6. Nu, sice jsem tu oznamoval Tiskové prohlášení ku Bogemanovi, nakonec jsem se rozhodl jinak a usoudil, že tím bych mu vlastně přiznal nějakou důležitost, kterou nemá, to jednak, a druhak se to Tiskové prohlášení nakonec bude vztahovat k celému XChatu a možná jeho provozovateli. To ještě bude záviset na některých faktorech a vývoji, který nemohu v tuto chvíli znát ani odhadnout. Dle něho se zařídím.

    Tudíž v podstatě určitá sdělení budou součástí aktualizace uzavirající celou glosu, kde bude takové shrnutí celé svévolné likvidační události v režii dvou lidí.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  7. I dnes si dáme statistiky, ovšem pro zajímavost se podíváme i na to, jaká byla návštěvnost na chatech přímo v místnostech v jarním průzkumu AzaŽurnálu

    = Středa 21. srpna=
    --- 16:00 ---

    XChat 1390 - 984
    Libimseti 181 - 37
    Chatujme 116 - 43
    SuperPokec 11
    Chat.cz 12/10 reg.


    --- 18:45 ---

    XChat 1347 - 897
    Libimseti 235 - 51
    Chatujme 134 - 52
    SuperPokec 13
    Chat.cz 12/9 reg.


    --- 21:10 ---

    XChat 1517 - 1 092
    Libimseti 238 - 67
    Chatujme 164 - 74
    SuperPokec 15
    Chat.cz 26/20 reg.


    --- 22:30 ---

    XChat 1729 - 1 191
    Libimseti 245 - 75
    Chatujme 154 - 66
    SuperPokec 15
    Chat.cz 10/8 reg.

    === 02.04.2019 ===
    XChat 1 142,1 
    Libimseti 80,4
    Chatujme 95,6
    SuperPokec 25,2
    Chat.cz 18,8/15,9 reg.


    Nu, máme sice prázdniny, ale Já bych to nijak nepřeceňoval, ze zkušeností z posledních let, takže to s chaty zatím opět nevypadá valně. Sám jsem zvědav, jak vše dopadne v oficiálním šetření na podzim. Ale náznaky jak, tu jsou zřetelné.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  8. Zítra pravděpodobně udělám poslední aktualizaci a ukončení této glosy. Dám si záležet, protože jak se říká, konec dobrý, všechno dobré, že.. ovšemže.

    A ještě si tak říkám, při pohledu na diskuzní fora včech chatů, že tam už to snad bídnější být ani nemůže. Ovšem nedávno jsem na XChatu přidal pár hodnotných příspěvků, nyní tam zas bude už asi jen aabb a obrázková čísla Mish.ky. Mimochodem, tu jsem párkrát zahlédl ve dvou místnostech, přišla mi jak typická uživatelka onoho chatu, tříslovné výkřiky do tmy či smajlíci, nic moc jiného jsem neshlédl. Ataka mi zase psal, že je fajn, že tam jsou tak omezené posty v místnosti co se týče počtu znaků, protože prý dlouhé věty nebo několik vět, to je prý hnusný spam. Mimochodem na těch fórech jsem se vyjadřoval i k Satanismu a to ohledně Satanské komunity, kterou jsem kritizoval, že nemá se satanismem nic společného. Nu, na XChatu asi nebude moc názorové a náboženské svobody, co učinil Bogeman, víme.

    Takže zítra, moje milé čtenářky a moji milí čtenáři, se těště na závěr, už nyní mám v hlavě nápady na pár, myslím velmi dobrých hlášek.

    Vaš netupý neomezený tvůrčí svobodný glosátor Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  9. Konečně jsem se tu poprvé pobavila nad tou aktualizací aktualizace předešlé aktualizace. Je vidět, že tě moje slova sebrala, jak zásahová jednotka drogovýho dealera. Rozhodně banuju lidi, protože se mi chce. Občas se mi taky nechce, tak je nebanuju. Ale většinou se mi chce. Důvod udávat nemusím, neb jsem se potřetí, se žlutou hvězdičkou, stala nejen administrátorem, ale i ředitelkou zeměkoule a přidruženým galaxiím.

    Z tohoto titulu Ti nechám vyrobit platinový podstavec do síně slávy elementárních Dickheadů (to je klan speciálních lidí se specifickým IQ a životním postojem). Uklízečka tam místo leštěnky používá sice sliny, ale zaručuji, že to s hadrem fakt umí. Budeš jistě potěšen.

    Omega samice nevím, co je. Tuším ale, že to bude nějaký nový druh tuku na pečení.

    opY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @opiFka

      Když už jsem tu rozebral jeden bod ze Všeobecných smluvních podmínek 42ideas, tak se pojďme podívat i na jiný, ať je tu též nějaká osvěta:


      Článek 3 bod 3
      3. Obecná oprávnění Poskytovatele. Poskytovatel je, bez ohledu na jiná ustanovení těchto Podmínek, oprávněn:
      Bod 3 - kdykoli dle svého uvážení a bez nutnosti o tomto předem informovat Uživatele zrušit či zablokovat Uživatelský účet (včetně emailové schránky apod.) Uživatele.

      Je více než patrné, že zdatně naplňujete i tento bod VSP jako výkonní zástupci (správci portálu XChat) provozovatele 42ideas.

      Nu, možná v rámci osvětové akce udělám někdy samostatnou glosu. Ať lidé vědí, na čem jsou, páč řekněme si upřímně, až na Mě, nikdo jiný Všeobecné podmínky snad ani nečte :D

      Omega je posledním písmenem řecké abecedy, alfa je prvním. Tudíž výraz "omega samice" v návaznosti na tvůj výraz uváděný v Meditaci, je snad jasný každému, kdo disponuje alespoň půlkou mozku.

      A opět opakuji v podobném duchu jako v předešlém komentáři, odpíchnu se od slova Sebrala. Ty (společně s Bogemanem a možná dalšími) jsi sebrala poslední kapky naděje, že by chatovací portál XChat mohl být solidním portálem a příjemným místem ku zábavě a dalším rozličným věcem, na kterém by se nejrůznější skupiny uživatelů cítili dobře a svobodně, kam by se rádi vráceli, i třeba proto, že by k nim bylo přistupováno od správců portálu solidním, patřičným a spravedlivým způsobem. Vzhledem k tomu, že na portálu XChat, krom záplavy "sexoušů" již moc jiných uživatelů nezbylo, patrně ti odejivší, již dávno dospěli k názoru, že XChat takovým místem, které jsem viz. výše popsal, není.

      A-A

      Vymazat
    2. Všeobecné podmínky samozřejmě znají i admini, akorát my neděláme to, co ty, tedy že si to přeložíme podle sebe, přehlídneme pár slov a zaměníme je za to, co se nám hodí.

      Poslední určitě nejsem. Moc dobře to víš, jen s tím nic moc nezmůžeš a než aby sis to přiznal, tak radši budeš psát něco, co není pravda :)) Ale mě to neuráží, protože vím, že mám nad tebou navrch, jak s chytrostí, tak se slovy. Jedinej, koho jsem kdy v diskuzích obdivovala za jeho neuvěřitelný slovní kličky, byl feainne.

      Nikomu nic neberu. Ale proč bys tam měl chodit, když to jen zneužíváš k tomu, aby ses tam vozil po lidech, šmíroval a pak práskal? Ty se tam nechodíš bavit, ale lovit informace, které pak používáš proti druhým. Xchat je o zábavě, pokecu a sexu.

      Zjistila jsem, že ty máš docela slušný problém s autoritou. Nesneseš, aby byl někdo výš, než ty, a to pak dáváš najevo urážlivými gesty, hledáním špíny a pomlouváním. Hledáš automaticky všechno špatné, všechno vidíš černě. Vlastně jsi jak malý dítě, takový trucounek, co nedostal bonbon a začal dělat neplechu. A takových už tu bylo hafo. Tady není vůbec problém ve mně, v Bogemanovi, v dalších adminech Xchatu ani lidech z ostatních českých chatů. Problém je v tobě. Protože všechny hlavouny propíráš, ale zbytek uživatelů ti nestojí za zmínku. Všechno automaticky stáčíš na nějaké vyšší posty. A to je přesně důvod, proč lidi, jako ty, nedostávají do rukou takové funkce. Jsem si na 100% jistá, že svým jednáním vůči ostatním bys nějaké komunistické manýry taktně přeskočil a vrhl by ses rovnou do vod druhé světové. Na to jsem tu dost dlouho, abych takový typy lidí neodhadla :)

      Vymazat
    3. @opiFka

      Já jsem se teď chvíli rozmýšlel, jestli na ten tvůj emoční stupidní blábol vůbec ještě reagovat. Nu, tak snad stručně.

      Navrch? Satanova hnáto.
      Ano, pro mne si někdo hodně ale hodně vzadu, Já si tvořím vlastní žebříčky na lidi, na ženy. A ty budou patrně dost jiné, než jaké má průměrné osazenstvo uživatelů chatu.

      A to by mohlo asi stačit. Ale klidně se sem přijď zase někdy vykecat. Anebo si přečti mojí nejnovější glosu.

      A-A

      Vymazat
    4. OpiFka: Nevím, nevím, ale mám pocit, že Aza tady prvotně kritizoval pinQiču a až poté adminy, kteří jí z mně nepochopitelných důvodů poslední dobou zase chrání, ač ve VR i dál uráží uživatele, co jim ho pod sklem "nekouří" a co tudíž vědí, jaká je to špína a hajzl... Já myslím, že fakt stačilo eliminovat tenhle rušivej šmejd a celej chat byl víc na pohodu :-) Ale já majitle nejsem, já jsem jen člověk, co tam chodí 20 let dělat si ze života prdel a nebrat ho moc vážně :-)

      Vymazat
    5. Není třeba znát tvé hodnoty, protože každý kdo tohle čte, musí zákonitě vidět, kdo tu blábolí. Jen ti to ještě stále nedošlo :)))

      PEZ: Já ale reaguju na celkovej pojem tohoto blogu, ne jen na jeden článek. Hepinda šla včera po prkně, protože už začíná vystrkovat rohy. Nevím, proč se furt píše o nějakým hájení. Jestli ono to taky nepramení z toho, že vejdeš do místnosti a začneš tam nadávat jak dlaždič, ještě se sám v podstatě udáš adminovi a pak se divíš. Viz 30+ a Věkáč. Za co jsi měl ban, to nevím. Ode mě nebyl. Zase tak mocně mě nevytáčíš, abych ti likvidovala nick :))

      Vymazat
    6. Oficiální verze BANu je, že jsem prý zneužíval možnost hlásit adminům a za každým novým nickem viděl tu zlou osobu.
      Tak pak ale nevim k čemu ta možnost je, když jsem to byl já, kdo byl jeden čas nejvíc hlášenej uživatel ve 30 a více a ti největší práskači mohli do roomu dál... :-D Do věkáče nechodím, byl jsem tam snad 2x za celou dobu co ta místnost existuje.
      Takže pokud se tam s happynQičou někdo hádal a dotyčná si ho spojila se mnou, je opět vedle jako s tím Kimberem. Za mě OK, jestli byl můj BAN chyba nebo ne už neřeším, jsem rád že nick funguje, protože já kromě týhle svině do nikoho jinýho neprudim :) A jak jsem psal vejš, 30 a více byla trochu specifická místnost, kde se sprostý slova (pokud to teda nebyly přímý urážky lidí) tolerovala.
      Já už na dotyčnou kašlu, absolutně jí budu ignorovat, protože vona se "vodpráskne" sama. Její život je postaven pouze na hádání na chatu a nemá v něm nic jinýho.

      Vymazat
    7. OpiFka 20. srpna 2019 17:50 : "Pza jsem blokovala já. Pez je totiž člověk, který si myslí, že může přijít na Xchat a vandrovat do lidí. Že je něco víc a že z něj všichni sedneme na sedinku. To máte mimochodem společné. A to je taky důvod, proč máte ban."

      OpiFka 23. srpna 2019 13:08 : (pro PEZ) "Za co jsi měl ban, to nevím. Ode mě nebyl. Zase tak mocně mě nevytáčíš, abych ti likvidovala nick :))"

      Sice si myslím, moji milí čtenáři a moje milé čtenářky, že úsudek o téhle osobě jste si udělali už sami a dávno, takže tady jen potvrzení, že jste se nemýlili. LHANÍ je totiž jen jedna z mnoha výstavních vlastností této "adminské autority". A tohle rozhoduje o virtuálním bytí či nebytí lidí na XChatu. No to bych blil.

      A-A

      Vymazat
  10. ::::::: Co se chystá :::::::

    22.08.2019

    X-Fejetony

    Nejbližším novým fejetonem, který je inspirován výrokem jedné administrátorky, bude fejeton s názvem (zatím pracovním) "Názorová svoboda je utopie - Sere pes!"


    Pro AzaNoviny

    Pravděpodobně vznikne článek pro AzaNoviny, který by se mohl zabývat stavem celé české chatové scény (ještě ovšem uvidím jak ho pojmu). Je tedy možné, že by se objevil na Xglosách. Uvidíme.

    Dle vývoje situace by mohl na AzaNovinách a souběžně zde na Xglosách vyjít článek, ke kterému zatím nechci dávat ani žádné indicie. Pokud by byl nakonec publikován, šlo by o velmi zajímavé odhalení.


    Upozornění pro čtenáře Xglos: Vzhledem k současné situaci a snahám o umlčení svobodného šíření informací.

    Chci všechny ubezpečit, že veškerý obsah Xglos je průběžně jednak zálohován a druhak je importován na hlavní web X-Magazínu, tedy na web AzaNoviny, který je postaven na Word Pressu. Na AzaNovinách je obsah skrytý, každopádně pokud by to vyžadovala situace, pak není problém veškerý obsah Xglos okamžitě veřejně publikovat.


    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  11. A i v dnešní čtvrteční den si dáme várku statistik, zase z trochu jiných časů..

    = Čtvrtek 22. srpna=
    --- 18:20 ---

    XChat 1202 - 788
    Libimseti 218 - 42
    Chatujme 138 - 51
    SuperPokec 23
    Chat.cz 14/13 reg.


    --- 20:20 ---

    XChat 1362 - 862
    Libimseti 236 - 52
    Chatujme 192 - 84
    SuperPokec 20
    Chat.cz 21/16 reg.


    --- 22:20 ---

    XChat 1826 - 1 301
    Libimseti 267 - 65
    Chatujme 150 - 62
    SuperPokec 15
    Chat.cz 21/17 reg.

    V nějakých dalších statistikách si také ukážeme jak vypadá návstěvnost v pokec a sex kategoriích na jednotlivých chatech.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  12. ::::::: INFO XGLOS - Kodex Xglos :::::::

    Já si uvědomuji, že jsem se tu mnohokráte zmiňoval a odkazoval na "Kodex Xglos", ovšem ten byl do této doby neveřejný, tudíž jsem se jal toto napravit a "Kodex Xglos" najdete přímo v menu. Jsou tam i nějaké zásady pro komentáře, tak myslím je dobré si to přečíst, i když jsem v minulosti těch několik málo zásad opakovaně zmiňoval a v podstatě se jimi většina komentujících v současné době řídí.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  13. ::::::::::::: AzaNoviny - Exkluzivní článek :::::::::::::

    Rád bych Vás, moje milé čtenářky a moji milí čtenáři, i zde v komentářích upozornil na nový článek AzaNovin, který se jmenuje Třetina XChatu v zástavě Finančního úřadu.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  14. Ty kráso, on ten Anděl bude mít nakonec i pravdu... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @Ondřej Bakan

      Ano, říkají mi i pan Pravda. Nu, a vy si užijte Happynu ve Věkovém rozdílu (sám si dobře pamatuješ, co vyváděla tehdá v BF pod patronací stálého správce Houpyho, že.. ovšemže). Těď má možná ještě vyššího patrona, Bogýska. To bych blil.

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024