Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

PPP - Prázdninový perličkový přehled

Máme léto, prázdniny, dovolené, nu a tedy okurkovou sezónu. V dnešní glose se prolétneme po všech relevantních českých chatovacích službách. Takže startujeme. A kde jinde, než na největším českém chatu současnosti, tedy XChatu.

XChat

Nejdříve si investigativně řekněme, že místnost (nejspíše protekční) Komouš výchova nijak neoslňuje, i když její zakladatel a SS Ataka se mocně snaží a to nejen obměnou popisků místnosti. V době vzniku této glosy má Komouš výchova popisek "jsme prý multinicky, lháři a podvodníci". Nechám to bez komentáře.

Důležitější informací je nedávný návrat moru všech morů, špíny všech špín a největší prudičky XChatu a prudičky Chat.cz Happyny, která si velmi drze dokonce na XChatu dala nick, který používá právě na francírkově žumpě, tedy PinQi. S tímto nickem se začala objevovat v místnosti Věkový rozdíl, ti kteří ji znají se táží "jakto že sem zase chodí?" a jiní do zmiňované místnosti přestali chodit.

Zdroj: Profily na XChat.cz




Velmi záhy kdos (nebudu prozrazovat, ač vím) zajistil alespoň zaklíčování Happyny s nickem PinQi v místnosti 30 a více.


Zdroj: Klíčenka místnosti 30 a více na XChat.cz


O Happyně toho bylo již napsáno mnoho, můžeme si připomenout například článek mé kolegyně Dominiky. Ten najdete zde.

Jak jsem již někde v komentářích pravil, Já osobně bych BANoval tuto osobu okamžitě ve chvíli, kdy by se pod nějakým nickem zjistilo, že je to ona. Nejen na XChatu mají asi jiné přístupy. Zarážející je informace, která se ke mně donesla a která i vyplývá z jedné diskuze na XChatu, že hlavní admin Bogeman nad Happynou snad držel chvíli ochranářskou ruku a místo toho aby ji zlikvidoval, tak BANoval ty, kteří si na ni stěžovali. On v minulosti Bogeman se s Happynou, když ne přímo přátelil, tak mu nevadila a vyznával k ní určité sympatie. Bylo tomu i naopak, když Happyna o Bogemanovi (o ostatních adminech vždy mluvila velmi negativně) nikdy neřekla křivého slova. I toto je jeden z mnoha důvodů, proč se domnívám, že tato osoba na postu hlavního administrátora je jednou z mnoha chyb Honzy Zálešáka, kterých se po převzetí XChatu od Centrumu dopustil. Opět pro korektnost dodávám, že učinil i mnoho dobrých rozhodnutí a kroků, zvláště v systémové oblasti.

A již po několikáté si připomeňme i toto.

Zdroj: Diskuze na XChat.cz



 Libimseti

Půjdeme postupně dle velikosti portálů, tedy nemůže následovat nic jiného než Líbímseti. Tady se odmlčel na diskuzích Koubavit, nahradilo ho o nic moc smysluplnějšího, nu podívejte se sami na spam HTML.

Zdroj: Diskuze Libimseti.cz


Toto je jen část, ty příspěvky jsou mnohonásobně rozsáhlejší.


 Chatujme

Opět investigativně se vrátíme ke kauze "Písničky pro zlepšení nálady". Po mé glose se již mezi SS nevyskytuje druhý nick uživatelky Ilonaolexova. Ovšem jak je to s dalšími nicky ve sboru stálých správců, to si netroufám odhadovat, přibyl tam nick Borec z Chanova, což je opravdu další úžasnost.

Zdroj: Info o místnosti na Chatujme.cz


Uživatelka Ilonaolexova dokonce založila diskuzi Sraz (to se přeci ale činí tak, že se nějaký sraz místnosti oznamuje na diskuzi té či oné stálé místnosti, že.. ovšemže). Nu, a v duchu mnou napsaného se na této diskuzi vyjádřil velmi výstižně Anathema.


Zdroj: Diskuze Sraz na Chatujme.cz


A když jsme u diskuzí, tak známému trollprudičovi z celého internetu JupiteHans přiklepl LuRy diskuzi Básně-Poezie. JupiteHans neváhal okamžitě smazat například mé příspěvky AzaPoetu a mnohé další příspěvky jiných uživatelů (jen barbaři ničí staré modly). Zde je jasně patrné, kam LuRy obrátil kormidlo a na jakém sajrajtu se rozhodl stavět svůj portál. Pak se ovšem nemůže divit, že je to na Chatujme opravdu mrtvé, jak dokonce přiznal i sám trollprudič JupiteHans na stejnojmenné diskuzi.

Zdroj: Diskuze na Chatujme.cz





SuperPokec

Tady si nejsem jistý, jestli to dle návštěvnosti řadím správně, páč Chat.cz mnohdy vykazuje vyšší čísla a Grantíkův SP se poslední dobou potácí celkem v návštěvnostní krizi. Nu, na tomto portálu je to ultramrtvé, tak si řekněme něco k SP Chat Rádiu. Před čtrnácti dny mělo Chat Rádio velké problémy při Písničkách na přání. "3.08.2019 21:38:55: Chat Rádio: STOP Dnes večer už toho víc nestihneme Vše po tento vzkaz ale zahraji. Další písničky na přání budou zase příští sobotu (10.8.) od 19-ti hodin. Za dnešní výpadky se omlouvám, příští týden si to vynahradíme. Honza" Ovšem, ač Jan Bezděk zval na Písničky na přání 10.8., tak bylo následně oznámeno, že se konat nebudou.

Zdroj: Vzkazník Chat Rádia na Chatujme.cz


Tudíž zcela jasně nešlo o plánované neodvysílání, tudíž si položme otázku, co po čtrnáct dní v Chat Rádiu hapruje? Ovšem i toto tak nějak zapadá do marasmu spřátelených chatů pod kuratelou LuRyho a Grantika.



Chat.cz

Zde mě (a nejen mě) pobavil uživatel Bakrosss, který používá nick Yeas.

Zdroj: Seznam místností na Chat.cz


Je to asi velmi vypovídající, když mentálně zaostalý uživatel dělá revoluci. Vypovídající o francírkově žumpě dokonale, že.. ovšemže.




A jaký bude závěr dnešní glosy? Bude stručný. Komu není rady, tomu není pomoci. Přeberte si to jak chcete, moje milé čtenářky a moji milí čtenáři.




Anděl Azazel





AZANOVINY - Nejnovějčí článk


http://azanoviny.wz.cz/2019/08/15/nove-logo-firefoxu-od-verze-70/









http://azanoviny.wz.cz/2019/08/15/huawei-mate-30-pro-bude-drive-tesne-po-iphonech/




http://azanoviny.wz.cz/2019/07/27/apple-nedostane-od-trumpa-celni-vyjimku-na-dily-k-mac-pro/http://azanoviny.wz.cz/2019/08/15/ceska-posta-vydala-varovani-pred-novym-podvodem/

http://azanoviny.wz.cz/2019/07/27/falesna-libra-ktera-jeste-ani-neexistuje/


http://azanoviny.wz.cz/2019/07/24/neomezena-data-t-mobile-problemy-pri-obnove-balicku/

http://azanoviny.wz.cz/2019/07/24/vodafone-brzy-prebere-upc/

http://azanoviny.wz.cz/2019/07/24/neuronova-sit-googlu-uz-umi-cesky/
http://azanoviny.wz.cz/2019/07/17/prohlizec-brave-na-reklamy-jinak/

http://azanoviny.wz.cz/2019/07/03/spojene-staty-uvazuji-o-zakazu-sifrovane-komunikace/














Nezávislé necenzorované diskuzní fórum 
http://xan-forum.forumczech.com/forum

Komentáře

  1. A ještě do komentářů pár ukázek ze zmiňované diskuze stálé místnosti 30 a více:
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Happy fake? Tak to pak postrádá další debata jakýkoli smysl. Tu hnali ze všech možných seznamek a chatů…
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Odpověď na příspěvek od Bogeman ( xBogeman@seznam.cz ) z 10.11.2018 09:15:38:
    Kámo, já chodil na chat když ty jsi ještě nevěděl, že vůbec existuje, tak mě laskavě nepoučuj jak se tady chovat. Tu **** zná celý xchat vč. adminů, takže nechápu, a nejsem to jen já, že týhle suini je vůbec umožněno na chat dodnes lézt a pravidelně rozesírat místnosti. Je to zlá a zákeřná osoba, co by měla být v léčebně bez možnosti připojit se k netu. Od týhle chvíle jí naprosto ignoruju, ale jakoukol její urážku screenuju a posílám.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Konec místnosti
    Ahoj, po dlouhé době jsem se podívala do místnosti a co tam Happy, nyní coby Wendulinqa předvádí, je naprosto otřesné. To zde není žádná moc, co by její devastaci místnosti podporované jedním nejmenovaným administrátorem zastavila?? Psala jsem si s několika lidmi, co tam dříve chodili, všichni odešli jen kvůli ní. Pokud je tohle cesta, jakou se chce 42ideas dát, minimálně já se jí účastnit nehodlám.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Zajímavý je závěr posledně zde publikované ukázky "Pokud je tohle cesta, jakou se chce 42ideas dát, minimálně já se jí účastnit nehodlám." Nebylo by načase volit jiné cesty? Jiné přístupy? A s jiným vedením? Jane Zálešáku?

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě sem zkopíruji aktuální komentář uživatele Pez, který je pod glosou na kterou v článku odkazuji, tedy glosou mé kolegyně Dominiky. Ale to je již dávný článek, tak aby to nezapadlo a doplnilo to zde aktuální kauzu Happyna alias PinQi. Myslím, že komentovat to nijak netřeba, je to vševypovídající:

      Pez 14. srpna 2019 15:54

      Já jsem včera s někým z xchatu komunikoval, prý nejde prokázat že je to Happy :-)))))) Takže voni to všichni vědí, ale jelikož píše z jiný IP, nechtěj jí bloknout a radši buzerujou slušný lidi co na tu svoloč upozorní. A poradí lidem stěžovat si červený hvězdě, což je kdo? Jasně, její velkej ochránce bogemán :-)))))))))

      Vymazat
  2. Nu, a přidáme dnešní večerní statistiky. Komentáře ani netřeba, nic významného se nemění..

    =Čtvrtek 15. srpna=
    --- 21:00 ---

    XChat 1400 - 950
    Libimseti 255 - 80
    Chatujme 184 - 81
    SuperPokec 19
    Chat.cz 34/29 reg.

    --- 22:00 ---

    XChat 1588 - 1 057
    Libimseti 254 - 62
    Chatujme 143 - 57
    SuperPokec 18
    Chat.cz 20/18 reg.


    --- 23:45---

    XChat 1630 - 1 134
    Libimseti 209 - 51
    Chatujme 111 - 56
    SuperPokec 10
    Chat.cz 16/11 reg.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A dáme si i páteční návštěvnosti chatů.

      =Pátek 16. srpna=
      --- 15:00 ---

      XChat 1289 - 883
      Libimseti 219 - 33
      Chatujme 97 - 31
      SuperPokec 16
      Chat.cz 10/9 reg.


      --- 22:00 ---

      XChat 1491 - 1 033
      Libimseti 254 - 54
      Chatujme 149 - 66
      SuperPokec 17
      Chat.cz 16/12 reg.


      --- 23:00 ---

      XChat 1609 - 1 114
      Libimseti 240 - 58
      Chatujme 141 - 57
      SuperPokec 11
      Chat.cz 11/8 reg.


      --- 00:00 ---

      XChat 1527 - 1 052
      Libimseti 209 - 50
      Chatujme 92 - 45
      SuperPokec 8
      Chat.cz 14/8 reg.

      A-A

      Vymazat
  3. ::::::: Nový fejeton :::::::

    Světlo světa spatřil nový fejeton z mého pera. Nu, a když jsou ty prázdniny, tak jsem ho nazval "Prázdninový fejeton". Můžete si ho přečíst zde na Xglosách v menu X-Fejetony (kde je jako vždy otištěn ten nejnovější fejeton), anebo přímo na místě prvotního výskytu a publikace, tedy na X-Fejetonech.
    .

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  4. A dáme si takový víkendový souhrn večerních statistik..

    =Sobota 17. srpna=
    --- 20:35 ---

    XChat 1212 - 834
    Libimseti 229 - 53
    Chatujme 170 - 74
    SuperPokec 14
    Chat.cz 17/14 reg.


    --- 21:40 ---

    XChat 1444 - 1 064
    Libimseti 231 - 62
    Chatujme 162 - 75
    SuperPokec 10
    Chat.cz 22/17 reg.

    =======

    =Neděle 18. srpna=
    --- 21:30 ---

    XChat 1583 - 1 088
    Libimseti 290 - 53
    Chatujme 173 - 77
    SuperPokec 16
    Chat.cz 31/25 reg.


    --- 23:15---

    XChat 1799 - 1 288
    Libimseti 234 - 53
    Chatujme 101 - 33
    SuperPokec 9
    Chat.cz 21/20 reg.

    Takže můžeme vidět dost velký návštěvnostní marast u dvou spřátelených chatů Chatujme a SuperPokec. Je opravdu otázkou, a už jsem to zmiňoval pod jinými statistikami, co za trapnost předvedla MRCH na své kopírácké diskuzi, kdy zveřejnila jakousi výjimečnou anomálii, kdy Chatujme přesáhlo 200 přihlášených uživatelů na portálu. Z těch dlouhodobých čísel zcela jasně plyne, že Chatujme je v krizi a jak se začíná jevit, tak i SuperPokec. Nepředpokládám ovšem, že by pánové Lukáš Ryšánek a Jan Bezděk nějak zpytovali svědomí, oni jsou zcela jistě přesvědčeni o svých cenzorských praktikách, ač se jim jejich chaty vylidňují a krom důchodců, trollů, multinicků a zoufalců, už na Chatujme nikdo moc jiný nezbývá. Domnívám se, že u těchto pánů nedojde k zamyšlení se. A mimochodem, jak jsem kdysi vítal projekt Chat Rádia, tak nyní musím konstatovat, že je to vážně už jen trapnost "honzíkova rozhlasu po drátě".

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj ,nemá význam se tu dohodavat o opravdové návštěvnosti,kdyz není možnost ověřit si uzivatele přes webku,jen k zamyšlení je vysoká návštěvnost tvého oblibeneho xchatu a kdy byl naposledy nějaký sraz??Co jsem si projížděl web 30+ i historii fora tak bylo evidentní,že to fungovalo dřív o mnoho lépe než teď.Téměř každá mistnost se aspoň jednou za rok sešla třeba u piva a teď tu argumentujestujes nejakym pzem který se bavil v mistnosti tím způsobem ze přišel do cimry napsal MRDAT,JSEM TOP a následně jen prudil do ostatnich kvuli wendulince,že je tlustoska a já jen lovec tlustosek na navsteve,mimochodem tam nekdo psal že je to havajsky domovnick,ktereho mají admini.v přátelích.Myslim že je to jen jeden zmnoha mistnich manipulatorskych účtu..Co se týká Pinqi tak té už jsem si tu letos vsimnul dvakrát a může si ten účet zalozit kdokoliv jiny,treba s mym ExEscobarem taky někdo cetuje..Nemyslim si že má nějaký vyznam blokovat někoho v mrtvé mistnosti kam nikdo nechodí a dotyčnou v klidku pustit a nechat vysirat slušné uživatele ve VR..To by pri normální administraci postradalo smysl i logiku...Shrnul bych to spíš jako scifi glosu vycucy z kopytek(kozel nema prsty) aneb perličky od strýčka jedlicky pro dospělé i dětičky:))Nu možná se pletu a hodis sem pak nějaký reportik z té utajované swingers party,která se má konat údajně příští víkend,pokud to tedy nebyl nějaký výcuc z prstů:))
      Jinak fejeton je fajn a docela i výjimečně pravdivý,taky jsem si dělal průzkumy,hlavně naFB v různých skupinach mladší 20let vůbec netuší co xchat je,ti starší zase povětšinou bud mají rodiny a jiné starosti než travit volný čas na netu a pak nekolik zen (okolo30)shodně tvrdily,že na lide i xchat chodivaly nekdy v pubertě..Z toho vyplývá,že za několik posledních let je tam minimum nových lidí,bohužel nejspíš jsem byl jedním z nich a v tu dobu by mě to vůbec nenapadlo..Prostě si myslím,že je tam particka nekolikaletych zavislaku,kterým z toho už asi solidně jebe,každý si našmouli několik účtu,nacpou je do cimer a čekají až někdo jednou za čas nový přijde a udělají mu naprostý guláš v hlavě.Takový klenot nebo ta osoba co píše z Bestie jsou na to specialisté..Stačí si přečíst její rádoby moudrý profil:))No a adminum to tak vyhovuje,proto žádná změna,vše zůstane tak jak je do té doby než je to třeba jednou přestane bavit..Jen by mě zajimalo,kdyby oni byli v kůži toho naivniho nováčka jak by se asi zachovali?!Myslím že by zmackli alt+f4 a už se tam nikdy neukazali..Trošku mě štve,že jsem to moc nestihnul zažít jaké to tam bylo dřív,ale na druhou stranu možná mi to ušetřilo pár let života..

      Vymazat
    2. @zwire

      Takže nejdříve pojďme k tomu, s čím souhlasím

      1) Jsem rád a děkuji za potvrzení mých osobních zkušeností i vyčtených dat, co se týče mého fejetonu
      , tedy že ta nejmladší generace už moc netuší, co je XChat a klasické chaty obecně. Samozřejmě máš i pravdu v tom, že ti starší, co se kdysi na chatech pohybovali, tak mají dnes rodiny a jiné zájmy, to souhlasím absolutně, jen toto se do mého fejentonu nejen nevešlo ale tak nějak nehodilo.

      2) I s těmi závisláky souhlasím, proto jsem použil výraz "dinosauři". Ale oni se dělí do několika skupin, tu jednu sám velmi dobře popisuješ. Každopádně těch dinosauřích závisláků je opravdo vícero skupin, od DonLaFontaine, který kdysi psal, že kdyby nebyl XChat, tak neví co by dělal, až po například nového SS nové protekční místnosti Komouš výchova Ataku, který po 15 let byl neviditelným a neznámým uživatelem o jehož existenci nikdo nevěděl, který náhle, zvláště po tom, co jsem mu Já dopřál jeho "5 minut slávy", se stal velmi angažovaným (až fanaticky, vzhledem k době /neb před mnoha lety kdy byl XChat v laufu bych to i pochopil/) uživatelem.

      A teď k dalším věcem..

      3) Návštěvnost je korektně ověřitelná a Já se snažím o největší míru objektivity, tudíž například u Chat.cz uvádím jak celkovu návštěvnost, tak i pouze registrované uživatele (abychom srovnávali opravdu jablka s jablky). Navíc si uváděné údaje na různých chatech ověřuji, a to se týká hlavně Libimseti, kde vůbec nepoužívám znázorňovaný údaj "chatuje" ale počet chatujících sčítám dle jednotlivých kategorií. Stejně tak to činím u XChatu, kde údaj o lidech nacházejících se přímo v místnostech ani neexistuje.

      4) PinQi. Tady není o čem diskutovat, Já jsem tu někde psal, že jsem si to byl v místnosti Věkový rozdíl ověřit, a opravdu se za ni nikdo nevydává, to je čistokrevná největší prudička XChatu všech dob Happy613, tu poznám opravdu už jen "po čuchu", ovšem stejně jako jistě mnoho jiných lidí, kteří přišli s touto "zrůdou a rozvracečkou mnoha místností" do styku. Ale i tady souhlasím, a též moc nechápu, proč je v klíčích roomky 30 a více, když je to povětšinou prázdná místnost, zatím co opruzuje ve Věkovém rozdílu.


      5) Pez. Ale to přeci tak není, že když uvádím nějaké názory a vyjádření kohokoliv, že to musí být osoba mě nějak blízká, ať už názorově či jakkoliv. Já přeci dobře vím, že Pez není žádný svatoušek, to ovšem na tom, že Happyna alias PinQi je zrůda všech zrůd a špína všech špín naprosto nic nemění. Já se jen snažím předkládat vyjádření nejrůznějších lidí, ku špíně Happyně, právě na základě toho, co jsem psal už mnohokráte a zažil v Meditaci, kdy se proti tomuto hnusu postavila kompletně celá místnost, ať už šlo o prudiče, slušňáky, modré, červené, růžové, prostě všichni. A to se přiznám, to jsem do té doby nikde neviděl. A co je nejsmutnější, a Já to budu neustále opakovat, že nad tímto hnusem jménem Happyna drží ochranitelskou ruku nejvyšší admin Bogeman. To je prostě pro mě osobně skandál!

      A závěrem bych tě o něco požádal. Neříkej, že je XChat můj nějaký oblíbený chat, Já nemám žádný oblíbený chat, Já už na chatech nepobývám, jen o nich píši. Samozřejmě těch lidí, zvláště po tom, co jsem udělal rozhovor s většinovým majitelem XChatu GymJWM, bylo více, co mě obviňovali z toho, že je to snad nějaký PR článek, tak musím opět opakovat, že PR články nepíši a to pro žádný chat. Jsem naprosto nezávislý a rozhodně nehodlám jakýkoliv chat propagovat.

      A-A

      Vymazat
  5. ::::::: Další nový fejeton :::::::

    A jelikož se v mém peru urodilo, koneckonců kozel je symbolem plodivé síly, pak je tu další fejeton, tentokráte s názvem "Jsou chaty odsouzeny k zániku?". Opět klasika, můžete si ho přečíst na původním publicistickém webu X-Fejetony, anebo zde v menu X-Fejetony. rozhodně si ho přečtěte, moje milé čtenářky a moji milí čtenáři, neb jsem se nijak nezdráhal nazývat věci pravými jmény.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  6. Ty vole, zwire, který mi neustále vo happyně šeptalo a na foru 30 a více píše jako lovec lebek, má kecy na pza, to mě pokakej :-)))))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mimochodem, pez do ní sice vytrvale prudil, ale jak se ukázalo po pár letech, měl absolutní pravdu co je ta zrůda zač. Ale pez si za její kritiku vyslech možná stovky urážek a nadávek vod podobně pomatených lidí jako lovec lebec alias zvire, kterým pod sklem doslova vyšoustala mozek, přesto ve svým boji vytrval a dosáh toho že dotyčná do roomu nesměla rok. Po roce se vrátila ale do roomu nechodí, nic víc si pez celý roky nepřál a tak je celý boj ukončen :-)

      Vymazat
    2. @Pez

      Do room 30 a více? Nu, kdo by tam chodil, když je ta místnost už drahnou dobu prázdná. Tak bude chodit jinam, rozbíjet jinou roomku, už jich má na svědomí dost. Ale když je tolerance (a snad dokonce i ocharana viz. Bogeman) takového prokazatelného mega zla politikou vedení XChatu, pak je to jejich věc, na kterou doplatí zase jen XChat v dalším poklesu uživatelů (hlavně těch slušných).

      A-A

      Vymazat
    3. 30 a více ještě před 2-3 lety žila svůj život, fungovala, nikdo se nepozastavoval nad slovy "mrdat" nebo "sem top". Chodili tam totiž lidé, co byli na stejný vlně a uměli se bavit. Až poté tam vniklo tohle, spolu s černým mužem lovermanem a jakousi divnou osobou vystupující pod nickem Bestienumerouno. Tahle grupa si postavila kariéru na kopání "nepohodlných" uživatelů, v podstatě v roomu
      visel vždycky někdo z nich na správci a naprosto bezdůvodně kopal lidi. Několik z nás se tomu zlu postavilo, ale zlo má za sebou Bogemana a tak jsme to museli hnát mnohem výš, aby se něco změnilo. Změnilo se, ale bohužel pozdě, kdy už lidi z místnosti odešli a nevrátí se. Takže devastace se týhle trojici autistů a retardů podařila a místnost je dnes v podstatě prázdná...

      Vymazat
    4. @Pez

      Takže to tam Happyna rozbila ve 30 a více podruhé? Protože, když jsem tenkrát odcházel z XChatu, tak právě "dohrála" v Meditaci ale už před tím právě zničila 30ky. Nu a dodělala to tam pak SS Dark_souls (tak nějak měla myslím ten nick). Nu, a s Bestií teď ta morová rána Happyna řádí ve Věkovém průměru. Já opravdu nepochopím, za to co všechno prováděla a kolik místností zdevastovala, že jí tam trpí. Ale jak říkáš, holt Bogeman. To je, a nepíšu to poprvé, v podstatě taky zlo, pro XChat. A pravda pravdoucí, jak se jednou místnost zhroutí, lidi tam už zpátky nepřijdou, ano, ano.

      A-A

      Vymazat
    5. Jo, je to bohužel tak. Tahle svině zdevastovala několik místností a já asi nikdy nepochopím, že vedení xchatu to neřeší a nechá jí zase "řádit". Ta osoba patří do klece a do ústavu pro duševně choré. Ta už je na tom tak bídně, že sama věří tomu že jí je 25,
      což je věk tý naivní blbky co jí půjčila svou identitu... Dark soul byla taky poměrně vypatlaná, ale nebyla zdaleka tak zákeřná a podlá jako tahle kreatura. Dark akorát měla trochu potíže ovládat se a díky zneužívání SS o něj přišla. Bestie byla ovšem taky vtipná. Každýmu v roomu šeptala jak píchá syna svýho starýho a pak se divila když si o tom lidi psali :-)))))

      Vymazat
    6. @Pez

      Ano, máš pravdu, ono je to těžko pochopitelné. Jenže. Jenže na druhou stranu se dá lehce dešifrovat, proč tomu tak je. Jednak je to přístup vlastníka (mimochodem budu psát Tiskové prohlášení a právě v něm uvedu pro mne naprosto šílenou větu týkající se obecně tohoto, o čem se bavíme) a druhak si morová rána Happyna vždy najde nějakého admina. V minulosti to byla její kamarádka ENVY (nejhloupější admina na XChatu snad všech dob) a v současné době má patrně tedy Bogemana. Je něco shnilého ve státě XChatovém.

      A-A

      Vymazat

    7. PEZ: Neštěkej tu po mně, promiň,ale k lidem kteří mi cpou pohádky o nějaké imaginární vymyšlené happyne nemám žádnou úctu ani respekt a nevymýšlej si nesmysly. Ríkáš že chodíš na Xchat 20let,jako hlupák mi nepřijdeš tak tu nemel nesmysly o tom kdo je happy jen tu hrajete trapnou komedii,aby
      se to ta hrstka reálných lidí na chatu nedozvěděla,proto se nejspíš bloknul i azazeluv profil kde měl odkaz na svůj blog a je logické, že se to xchateamu nehodí do krámu, když tu někdo píše o tom co se tam děje za levarny.Svuj předešlý příspěvek jsem psal dost navátý jinak bych asi už na tuhle komedii vůbec nereagoval, nejspíš mě k tomu dohnalo nějaké to kuří očko:)

      Vymazat
    8. Hele, jsi fakt tupej nebo jen neumíš absorbovat do mozku to, co si tady přečteš????? Tady máš jasně napsaný co je ta svině zač,
      zná jí celej chat, jenom ty sis jí nějak idealizoval když ti šeptala jak ti ho vyčadí tam a zpátky :-) Až po čase, ač jsem tě před ní já osobně od začátku varoval, si jí taky prokoukl a tak nechápu, co to tady píšeš za hovna. Chodím na chat 20 let, pza mám 16 poté, co mi po cca 4 letech blokli Kotschku :-)) A věř tomu, že větší špína na chatu nikdy nebyla!!!

      Vymazat
    9. @zwire

      Pak ovšem nemůžeš mít úctu vůbec k nikomu, k jedinému člověku, protože jediný člověk, jak tu píše Pez, kdo neví kdo je Happyna jsi ty (tedy z těch, co s ní přišli dlouhodoběji do styku).

      A-A

      Vymazat
    10. Vono zwire dosud neví, že nick wendul je taky happy, pořád si myslí, že ho provozuje několik lidí včetně třeba mě :-D Je to blázen.

      Vymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkrátka si myslím ,že je to administrátor nebo osoba jemu blízká v převleku, stejně jako další
      desitky typu účtu jako Bestienumerouno a jím podobné,proto má věčně protekci a může si dělat na xchatu v podstatě co chce.Nejspis je to osoba i vám blízká proto si tu vymyslite příběhy o nějaké happyne a děláte z ní raději prudicku, což je i logické než aby se admini chytli konečně za rypák.Timhle způsobem se stane z xchatu akorát chat duchů,fejku a uchylu .Věřím že tam ta jistá osoba bude vládnout jako mezi slepci jednooký král.Vic už tuhle grotesku komentovat nebudu.

      Vymazat
    2. Ty seš regulérní magor.

      Vymazat
    3. @Pez

      :D Právě před chvílí jsem to psal na jiném místě a vypůjčil si hlášku Roman_02 "Volám Bohnice" :D

      A-A

      Vymazat
    4. Aza: Ale on si fakt ve svý lehký hlouposti myslel, že třeba bestie a happy jedno jest :-))))))) Ono totiž začal na chat chodit s tím, že si tam najde dívku na vážnej vztah, naivka :-D

      Vymazat
  8. To máš pravdu nemám úctu ani důvěru téměř k nikomu z Xchatu a nejvíc pohrdám těmi co se tvářili přátelsky a ve finále se zachovali jako falešný svině, možná tak Nobi z kvízu a v 30+ Mary Angela, která se do ničeho nikdy nesrala a beru jí jako takovou paní mámu, prostě velkou Žofku akorát se nemusí už přetahovat s dcerkou večer o modem:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @zwire

      A malá Žofka je OpiFka bo jak? :D Mimochodem, když jsme u OpiFky, tak jsem letmo koukal, že si smazala blog či ho skryla. Píše to "Blog "opy" nenalezen". Nu..

      A-A

      Vymazat
  9. To je právě ta dezinformační kampaň co tu předvádíte, žádná happy neexistuje jen odvádíte pozornost a snažíte se zakrýt touhle vaší komedií tím kdo ve skutečnosti psal z nicku WendulinQa a Bestienumerouno, protože se ve skutečnosti znáte,dala se ta situace předvídat a jste logicky předem domluvení,co já vím třeba jste taky admini převleku:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odmítám vypovídat:))Hmm to se dalo čekat..akorát se tím potvrdilo to co jsem ti psal v mailu:(

      Vymazat
    2. Ty si debil :--))))))))))))))))))))))))))))))

      Vymazat
  10. Ty zas nevychovanej prasopez co má na každýho blbý kecy,pindy a mele pořád dokola jenom hovna ve sklenici

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Narozdíl vod tebe sem na chatu celý roky proto, že ho beru jako dobrej relax a hlavně prdel. Rozhodně ne proto, abych zkoumal kdo je za jakym nickem a navíc si tam chtěl najít ženskou :-)))))) Podívej se jen na forum jaký sračky tam z tebe padaly :-D Já ti mockrát psal co je wendul happy zač, nevěřil si mi, ale to už je tvůj boj a mě to netankuje.

      Vymazat
  11. Na rozdíl od tebe jsem tam kdysi několik reálných žen poznal a prostě mě zajímá s kým se bavím co je doopravdy zač , nevidím na tom nic tak extra nepochopitelneho a o relaxu mám úplně jiné představy než sedět doma na prdeli a čumět do monitoru.

    OdpovědětVymazat
  12. A kozle nepredhazuj mi nějakou Opifku,kterou přeci vůbec neznám a nikdy jsem se s ní nebavil,vyjma možná pár vzkazů:) Žofka je pohádková bytost a ano nazývám tím osobu o které celý Xchat píše, že je údajně nějaká happy.To jestli je to Opifka je spíš otázkou pro vedení Xchat teamu.Jen si myslím že,je to osoba která si se mnou psala z nicku Samara scream a prostě se mi mstí protože jsem na ní kdysi vylitnul úplně na sracky, že si to ani nepamatuju, navíc jsem se ještě jak kretén i omluvil.Jak jsem psal má na xchatu hromady nicku,krom Bestienumerouno a Wenduly si myslím, že psala i z nicku M.Fridge M.baffy díky tomu mohla manipulovat třeba tím že,jsem byl v kvízu, napsal že piju víno a v 30+ mě pak z nicku WendulinQa vytočila šeptem k hádce pač věděla že jsem opilej a bogeman mi pak naschvál bloknul na dva týdny nick abych náhodou ten mesic nebyl
    první v kvízu místo toho aby mě vykopnul a napsal třeba že se můžu vrátit až vystrizlivim.A nevím proč bych měl mít úctu k lidem, kteří mě lakujou, lžou a celé té komedii s wendulinqou jen přihlíží a ještě se snaží ze mě dělat vola a vymýšlí si pohádky o happyne a mají z toho jen prdel,to opravdu nejde chovat se pak k takovým lidem slušně a s úctou.Nejdřív jsem je prudil ,ale časem jsem zjistil, že je lepší je ignorovat a na Xchat nalézt, stejně se tam s nikým upřímně bavit nedá a čekat čtvrt hodiny než vám nějakej Fejk co nestíhá protože má pustenych několik účtu zároveň odpoví mě fakt nebaví.A tady na to už taky kašlu, stejně je to komedie už jen to jak tu kdekoho urazis tak pochybuju ,že by si dotyčné osoby nechaly takhle veřejně kydat od někoho hnůj na hlavu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

      Vymazat
    2. Jedna rada, když seš vožralej, nelez na net. Jenže když si vemu cos tam předváděl každej den, tak se obávám že si vožralej pořád, vlastně i ráno když si sem vyplodil další šílenost.

      Vymazat
    3. Mimochodem jak ses dozvěděl o tomhle serveru? Kdo tě sem poslal??

      Vymazat
    4. Asi mě zaujal název SNB,kdy jsem si myslel že jde o zkratku snowboarding,podíval na profil Azazela kde měl link na svůj blog tak jsem se ze zvědavosti podival.
      Ne ,nejsem opilej, budeš se divit,ale ani moc nechlastam, jen výjimečně a už ne tvrdej.Naposledy jsem pil jak jsem tu psal někdy před týdnem a před tím v ten den kdy jsem okomentoval pár lidem fotoalba na xchatu.A že jsem měl před tím "sací" období je pravda, překonával jsem jinou závislost a tak je fakt, že v abstinenci ještě nalitej jsem měl takový stavy, že by to většina z vás ani psychicky nezvládla a je marný lidem jako seš ty něco vysvětlovat, stejně bys to nepochopil.Kazdopadne bych bez chlastu ani neusnul a přišlo mi prostě lepší se vyvztekat na nějakých virtualech a fejcich než tím ve skutečnosti otravovat a prudit své okolí.Pisu tu pravdu, svůj názor a poznatky z Xchatu a udělám ti radost už psát nebudu, vše už jsem snad napsal tak čau.

      Vymazat
    5. Mě jen překvapuje jak si byl happy wendul posedlej a přitom ani nevíš že je to jedna a ta samá osoba. A naopak bestie, což je zase uplně jiný člověk, je dle tebe happy. Nebyla ve finále happy i černý muž loverman?? :-)))))))) Máš to chlapče značně pomotaný...

      Vymazat
    6. @zwire

      Nu, je třeba to uvést na pravou míru, nebo to minimálně upřesnit. Protože na profilu XChatu jsem link na Xglosy nikdy neměl, tudíž ten odkaz jsi mohl vidět na profilu Chatujme, kde jsi též nějaký čas působil, ano tam ho mám.

      A-A

      Vymazat
    7. Ten taky prolez kde co, koukám :-)))))))

      Vymazat
    8. @zwire

      A co bych ti nepředhazoval OpiFku, sám jsi o ní mluvil, že ji jednou dostaneš i kdyby nechtěla, že je to nejkrásnější žena XChatu atd. atd. Ale pravda, časem co mám více informací, tak to vypadá tak, že ty se asi pravděpodobně lehce zamilováváš, každopádně si vybíráš zvláštní objekty, PinQi (Happyna), Bestie, OpiFka atd. A jak tu píše Pez, ano Bestie bude opravdová nefejková, a s Happynou bys asi moc dobře nepořídil, je to věkovitá žena, která si hraje na 25 letou sexy blondýnu, a možná její dlouhodobá autosugesce způsobila, že tomu snad i sama věří :D

      A-A

      Vymazat
    9. @Pez

      Asi prolezl, nejspíše byl i na Libku, když se všude ohání těma webkamerama. Ale ono to není dneska nic divného, lidé prostě migrují, anebo při těch nízkých návštěvnostech jsou na vícero chatech. Na Libku jsem z Xchatu třeba zahlédl Acustika nebo Belmase, ale nemá smysl tu vyjmenovávat, ono se to opravdu někdy dost prolíná a je spousta lidí, co byli na většině chatů, co ještě existují, nu.

      A-A

      Vymazat
  13. Vy dva volové už mi dejte s tou Opifkou pokoj!!:) Však jsem tě zkoušel jak velká seš drbna a nejen tebe a už jsem to tu jednou psal. Uvědomte si , že já bojuju sám proti všem a nemám na rozdíl od vás za prdeli dav kumpánů, kteří mě informují a naopak se mi snaží podobně jako vy nakecavat nesmysly o happynce a protože není možnost se přesvědčit ani na největším chatovacim portále na webkamere tak tomu vůbec nevěřím.Proste je to Žofka, ředitelka zoologické zahrady a basta:)) Uvěrim jedině tomu co uvidím a abych to nezakecaval tak se vrátím k té Opifce teda:) Že jí dostanu i kdyby mě vůbec nechtěla je z jednoho songu s názvem sukničkář od CB ,fakt jsem to nemyslel tak jak bylo napsáno a je nutno to brát s nadhledem.Zrovna jsem to poslouchal a já většinou jednám impulsivně, emotivně a hned.Kempit jsem taky nikde nebyl u Volynky, klidně si vyžádám v práci píchačku a pošlu ti jí mailem:)No a nevím proč tu řešíte moje city na nějakém blogu týkajícího se chatu? Co to s tím má společného? Já se taky neptám kolikrát za den třeba onanujete nebo na vaše city a soukromí,tohle je dost ubohé pánové,ale nejsem srab tak odpovím.Vezmu to postupně a budu muset i pár niku přidat se kterými jsem se aspoň chvíli normálně bavil než jsem ztratil důvěru a docvaklo mi jak to tam asi chodí..Samara scream: tak o té mě nenapadlo že je Fejk nebo Žofka a psal si s ní na Skype a tak nějak se domluvili že se sejdem,no byl jsem zvedavej ,protože se chovala tak nějak až moc hustě a když jsem viděl to její pěvecké vystoupení tak jsem do sebe vyklopil flašku ruma a měl sto chutí jí ztrestat prdel ,že by ta dvanáctdvacetjedničky vypadala vedle jen jako nevyzrálá srostlá mrkvička:)Do ní jsem zamilovaný nebyl a ani jsem k ní nebyl úplně upřímný, protože jsem k ní
    neměl moc velkou důvěru,ale neříkám bylo to pro mě nové ,s žádnou
    jsem nikdy nekempil takovou dobu na Skype a nasralo mě to.Dalsi Fejk hrající si na starší zapsklou vyprsenou lesbu je Mikotra, která se urazí když jí člověk ihned neodpoví nebo nepozdravi, navíc mi furt taky predhazovala opifku, pořád o ní mlela a moc mě ta osoba nebavila a nakonec mi i vyhrožovala když jsem jí psal něco v tom smyslu, že se mi Samara líbí a takové ty sladké kecy okolo:) Tak tu taky opravdu v lásce moc nemám:)) WendulinQa:))Kdybych neodhalil kdo to je tak na ní asi spáchám virtuální atentát a rozmaznul bych tam tu fiflenqu prdlelinqu na skle jako švába a moc dobře jsem věděl že s takovouto barbinou co měla na profilu by to prostě nešlo, ale samozřejmě jsem stál o to jí poznat a i bych snad za ní jel do Rakouska i když možná bych tam s tou paštikou s kundou na kapotě ani nedojel, to myslím ještě před tou naší první hádkou..Ale musím uznat že to byl zatím nejzábavnější účet který jsem na Xchatu kdy viděl a nemyslím si že to byla až tak velká prudicka,na to si možná jen hrála a taky jsem si jí "vyzkoušel" něco důvěrného jí sdělil a nikdy to proti mně nepoužila a vím že,její skryté pravé Žofcí Já je jiné než jak se kolikrát projevovala na skle.Musim to rozdělit na víc částí, jsem v práci ,dnes mám toho hodně a nestíhám, navíc mám novej mobil a nejde mi z toho moc psát a pořád mi to píše jiné slova než chci,ale začnu Bestií což bude trošku oříšek:)) Když nestihnu dnes tak snad zítra, uvidím.

    OdpovědětVymazat
  14. BestieNumeroUno: Nevím jak vás vůbec napadlo, že bych do toho člověka měl být zamilovaný?Tak to opravdu nikdy nebylo.Mám okolo ní velmi mnoho otazníků a je mi to fakt hodně proti srsti,ale vysledoval jsem mnoho podezřelých okolností ohledně jejího účtu a spíš si myslím bohužel, že je to taky Fejk než reálná žena,tedy rozhodně ne ta za kterou se na svém profilu vydává.S ohledem na to, že jsem si jí fakt tehdy oblíbil,v podstatě mi nic tak strašného neudělala tak na ní tady veřejně špínu moc prát nebudu a budu se snažit býti decentní. Snad jediný člověk ke kterému jsem měl důvěru a respekt,chtěl se s ní bavit normálně a upřímně akorát ona se pak ze dne na den "vypařila" zhruba tak na rok, čemuž moc nevěřím, člověk který tráví většinu času denně na četu jen tak hned nepřestane chodit.Bral jsem jí prostě přátelsky,dalo se s ní super kecat i o sexu tak nějak neuchylacky a není hloupá.. Třeba mě i dokázala poučit co jsou samodržky:)Co jsme se sešli tak musím říct, že ve skutečnosti vypadá jinak a mnohem líp než ta z obrázku co má na profilu, spíš mi vzhledově připomínala jednu ženu z amatérů, která tam velmi často střídala nicky,byla hodně inteligentní,ale i hádavá.Mela takový škodolibý úsměv a viděli jsme se jen krátce,ale musím uznat že to byla zatím nejkrásnější žena z Xchatu se kterou jsem se za poslední dobu reálně viděl.Zarazily mě u ní dvě věci,ten den kdy jsme se viděli mi pak poslala někdy schválně pozdě večer smsku něco o našem setkani a líbacce a před tím jsem si psal s pár červenými účty a těm o které jsem neměl zájem jsem většinou psal že někoho mám a Bestie si myslela že si to přečte asi moje třeba imaginární slečna a zničí mi vztah což si myslím že,je velmi nefér a tím ztratila mojí důvěru..Chodili jsme sakra do místnosti v kategorii seznámení&flirt.Ano seznámit jsem se chtěl a flirt=nezávazný milostný zájem a ne najít si milenku což je rozdíl.A podle toho jsem se i choval a tak to bral.Dalsi věc je ,že mi jednou položila jistou otázku týkající se právě Opifky a přesně už si nepamatuju o co šlo, tenkrát jsem se nad tím vůbec nepozastavil a odpověděl asi špatně.Pamatuju si totiž hlavně ten její dovětek."Dobře si rozmysli co odpovíš,bude se podle toho odvíjet celý tvůj osud na Xchatu" Tenkrát jsem to vůbec nepobíral a nějak vůbec nebral vážně,to mi došlo vlastně až po dvou letech:) Sečteno a podtrženo pokud to není Fejk tak k ní žádné citové vazby ani už ty přátelské nemám a je to pro mě mnohem zakernejsi a zlomyslnejsi žena než byla WendulinQa.V dalším komentu až budu mít čas a náladu ještě několik účtu zbývá včetně těch modrých:)To nejlepší nechám až pochopitelně na závěr páč to bude taková moje sebevražda i definitivní konec zároveň:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @zwire

      Nu, Já se pak také vyjádřím. Ale teď ti tedy do toho nebudu vstupovat, když to máš rozepsané. Tak piš piš nebo tě sní myF.

      A-A

      Vymazat
    2. Co to je myF?:)A moc mě nehon,jsem v práci a né na útěku tak ze mě nedělej štvanou zvěř. Už takhle si tu přijdu jako Galileo Galilei u zpovědi ,ale dnes už to snad doklepnu.

      Vymazat
    3. @zwire

      Že by záměna písmene?.. Sám ses pro to rozhodl, pro svoji zpověď, nikdo tě nenutil. "A přece se točí". Potom ale zůstaň i nadále na přijmu, třeba budu mít doplňující otázky, teď se ti do toho nechci plést.

      A-A

      Vymazat
  15. Aha tak to jo,taky se mi někdy pletly písmenka a občas zasekla i F5ka:)) Upřímně se mi do toho ani nechce, když se podívám na Xchat tak je mi z toho tak nějak divně..No ale co začnu tak doklepnu a doufám že dnes,ale nečekej žádné megaromany a milostné už vůbec ne.A otázky můžeš klidně hned než půjdu na oběd,pak to snad dosmoulim a budu maximálně tak komunikovat mailem.Koukám, že ještě postekaval něco poslušný pez..:Není pravda já si nemyslím ani o wendul a ani o bestii, že je nějaká happy,tu osobu prozrazovat nebudu,toho se ode mně NIKDY nedočkáte,to se tu raději virtuálně znemoznim a zabiju,ale ještě si dám aspoň poslední oběd:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @zwire

      Tohle byla záměrná záměna. Nereaguji na půlky textů ani vět, páč nikdy člověk neví, kam se to stočí. Nu..

      A-A

      Vymazat
  16. No nevím jakou záměnu myslíš a nepíšu to kvůli tvým reakcím,ale spíš tak všeobecně pro někoho kdo by měl třeba v budoucnu podobné trable jako já, možná by mu to k něčemu bylo.A začnu teda jednou uživatelkou, která se objevila v místnosti 30+, viděl jsem jí párkrát i ve VIP a ještě jedné čubci cimre kam jsem si všimnul, že chodila dost pravidelně:)Melisinda: Myslím, že už tam ten nick ani není.Od té jsem se v podstatě dozvěděl o těchto glosách nebo spíš o azanovinach či antixchatu,no a zkrátka někdo tam psal, možná i ty o GymJWM že je to nacek, x chat je nazichat a ještě nějaký hnusy o jeho ženě kozatkoZ, což tady ani zveřejňovat nechci, přijde mi to ubohé a ani tomu nevěřím..Na chatujme jsem si toho opravdu nevsimnul, snažil jsem se tam chovat normálně a spíš s odstupem no a když jsem zjistil že opiska není opifka nebo mi kecala a ještě po tom co tu psal Lich zase pohádky o happy a wendulce tak jsem tam radši smazal i když si myslím, že je to pořád korektnější portál než Xchat a Lury i lepší a hlavně pro mě věrohodnější administrátor než jsou ti na x.Jediny problém který jsem tam měl tak bylo se smazáním účtu,ale vše se nakonec vyřešilo a už tam nechodím a jedno_zwire neexistuje.Od mellisindy jsem se také dozvěděl, že tam má trash prý 2k niku a do té doby si myslel, že většina jsou klenoti a klenotky a i o ní jsem si myslel, že je klenotka a když se mě z zeptala jestli bych chtěl mrdat opifku tak mi došlo, že to asi normální uživatelka nebude tak jsem jí nějak vychcane odpověděl,nazval jí klenotkou a od té doby se s ní nebavil.Prave od té chvíle mě napadlo, že klenot=trash.

    OdpovědětVymazat

  17. A teď tedy Klenot což je mi taky hrozně proti srsti a budu se snažit psát jen zlehka:)) Hodně lidí mi položilo otázku proč jsem se s ním vůbe sešel? Předem říkám ,že jsem 100% heterak a nemělo to žádné sexuální úmysly aspoň teda né z mojí strany. Prostě jsem byl zvědavý a přišel mi fajn,byli jsme tam parta on je z Prahy takže to nebyl problém se sejít.Ve skutečnosti mi přišel normální akorát teda přišel v triku Xchat což mi zrovna příjemné nebylo, protože nechci v žádným případě aby někdo z reálu věděl že chodím nebo jsem chodil na Xchat či lidé.No zákon schválnosti zafungoval a potkal jsem s klenotem bývalého kolegu z práce který bydlí ve stejný vesnici,sice se mi hodil odvoz autem,ale musel jsem vysvětlovat a tenkrát jsem si vymyslel blbou výmluvu a řekl že to byl můj spolužák i když je klenot asi víc než o deset let starší než já což asi nesežral:)Nebudu to úplně rozebírat,ale zkrátka jsem měl tehdy díky tomu v reálu pár nepříjemností..Za tohle ale klenot nemůže,to je moje blbost a od té doby jsem si dával na takové věci bacha a později se s klenotem raději sešel ve vzdálenější vesnici.V reálu byl fajn, přišel mi jako takový samotářský, klidnější týpek co asi ve skutečnosti moc přátel nemá a žije hlavně právě Xchatem , což se mi pak i potvrdilo, když jsem byl u něj doma na obědě:) Akorát teda jsem čuměl jak péro z gauče,tolik monitorů a počítačů ještě daný do podkovy jak někde ve výpočetní laboratoři jen s tím rozdílem že měl na všem puštěný Xchat jsem nikdy nevidel:)) Přišel mi jak takový slusnak M.Dusin a byl inteligentní v některých směrech úplná kapacita a prostě já mu všechno věřil co mi říkal a taky jsem mu nelhal,jen jsem byl opatrný,nevzal ho domů nebo s ním nebyl přes noc když jsme byli spolu na Slapech a navrhnul mi to. Neřekl mu nicmoc o svém soukromí na to byl moc odlišný úplne jiný typ člověka než já ale oblíbil jsem si ho a bral ho jako kamaráda.. Později jsem ale zjistil, že akorát manipuloval, říkal mi o lidech z Xchatu různé informace, třeba o Stekna1, že je vychcana zlatokopka,blbka ještě k tomu zadlužená spindira,o Donlafontaine, že je to curak a nebyl schopný říct ani důvod, furt mi predhazoval nějakou Malorku o které jsem se později dočetl na fóru, že je to prý jeho účet, pozitivně až přehnaně hezky naopak mluvil o bogemanovi což se mi moc nelíbilo, protože v tu dobu jsem měl zrovna od něj bloklej účet právě díky wendulince jak jsem tu někde dřív popisoval.Take mi řekl něco o lžíci tykajícího se jejího zdraví a to byla taky lež.Takze mi celkem udělal guláš v hlavě a nějaký čas se podle toho na x choval.Pak zmizel stejně jako bestie která mi mimochodem třeba o té stekně tvrdila podobné hnusy.Jednou jsme spolu měli menší vystoupení a nebyl schopný ani přiznat jeden účet ze kterého mi psal když jsem byl v kvízu , wendulka u toho samozřejmě nesměla chybět a ještě to prokládala hudební vložkou když do mě zrovna taky nešila:)))No a klenot právě celou tu dobu taky ví že WendulinQa nebyla žádná happy a věděl kdo to je a že mi celou dobu jen lže a lakuje a prostě přes to se nepřenesu,tak splachovací fakt nejsem.To jen na vysvětlení protože mi z klenota psal, že na mě mrda a vzápětí z účtu litovel ať mu napíšu:)))Jinak si nemyslím že to je nějaký grázl nebo vyloženě zlý člověk.

    OdpovědětVymazat
  18. Pardón kotatkoZ,mobil za to může a moje nezkušenost,i když něco napíšu tak se mi to kolikrát přepíše na jiné slovo a furt s tím bojuju,zlatej honor.Uz toho moc nezbývá,tak to dopisu snad během dneška.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @zwire

      Tak zatím jen pár poznámek, počkám si na ten závěr.

      Překlep kozatkoZ se věru povedl :D Což takhle si vypnout automatické doplňování slov, Já to třeba nepoužívám nikde, ani na mobilu a zvláště ne na compu, protože píši všemi deseti a jen by mě to brutálně zdržovalo, tuhle funkci jsem nikdy nepochopil.

      A už jsem ti jednou říkal, že jsem měl na XChatu, jako všude, pouze 2 (slovy dva) nicky, období AN znamenalo jen nicky AN, které byly určené výhradně k monitorování po zrušení guesta, ty nicky se vlastně chovaly jako guest, protože až na výjimky nic nepsaly. Ono vůbec s těma nickama AN to bylo složitější, ovšem to nebudu ani zpětně prozrazovat, jak to vše fungovalo. Mimochodem, ono existovalo i "antilidé" ale o mnoho později než "antixchat" a řekl bych, že to nenabylo takových rozměrů, to je ale všechno dávná předávná historie. Jen musím konstatovat, že AntiXchat a AzaNoviny nemají naprosto nic společného, oba projekty vznikly za naprosto jiným účelem, z jiných důvodů a s naprosto jiným posláním.

      Takže Klenotek je i na chlapečky? Vidíš, tak to jsem třeba nevěděl, asi hlavně proto, že mě ten vyložený bulvár až tak moc nikdy nezajímal.

      A mohl bys opravdu už podumat, jak je možné, že spousta různých lidí píše o Happyně to samé, mnozí se ani nemusí znát, Já jsem třeba se Pzem přišel do styku až v současné době, dříve jsem jen věděl, že existuje ale nikdy s ním nemluvil nebo si to nepamatuji. Kvanta lidí, včetně adminů říkají o Happyně to samé, jmenoval jsi Anathemu nyní a Já jsem kdysi zveřejňoval mnoho dalších výpovědí lidí, které jsem hlouběji ani neznal, jen ty jediný tomu nehodláš věřit. Pravdivost některých informací se dá ověřit mnoha různými způsoby, to nemusí být, jak pořád píšeš jen osobní zkušeností "na vlastní oči". Já jsem také nikdy neviděl na vlastní oči z vesmíru naší planetu a přesto věřím, že je kulatá. Nikdy jsem nebyl v Himalajích, přesto věřím, že se tam nachází nejvyšší hora světa Mount Everest a její vrchol leží v nadmořské výšce 8848 m n. m.

      Nu, tak čekáme všichni na ten závěr, tak až budeš mít čas a náladu, tak nás jím oblaž :)

      A-A

      Vymazat
    2. Nu, a než Zwire napíše další pokračování svého románu a závěr, tak to něčím, tak nějak zpravodajsky, proložím, když už tu byla řeč o AntiXchatu.

      Pár výňatků z knihy Kybernalita:

      Rozvraceči

      Ideologii takového chování, pokud je možné ji nalézt, lze vysledovat v tzv. AntiXChatu, který vznikl jako reakce na nepřehlednou a doposud uspokojivě nevysvětlenou komerční přeměnou XChatu. Když se k této změně přidalo občasné bezohledné a panovačné chování správců místností, několik lidí se rozhodlo pro partizánský boj s cílem znepříjemňovat život správcům. Někteří pak svoji taktiku rozšířili na "omezené" uživatele chatu, mezi které zařadili většinu "fanaticky" laděných místností.

      Zajímavým rysem je snaha ukázat, že existuje i jiná mentalita než ta většinová, což ostatně je velmi často opakované stanovisko v prostředí internetu. ...... Rozvraceči si vybírají místnosti, kde již jejich název svědčí o stádnosti nebo konvenčnosti v jednání (např. místnost "Harry Potter") nebo kde existuje prostor pro přetvářku a klam (např. místnost "Bezva flirtík")

      Zajímavý je i jeden bod Poznámek pod čarou:

      Jednou ze základních myšlenek AntiXChat skupin je velký nesouhlas s organizovaností a jistou primitivností vedených hovorů. Pokud bylo možno vést s některými z nich rozhovor, nejčastější odpověď na otázku proč to dělají byla, že "chtějí znetvořit mozky lidí, že kecají takový bláboly." I když další komentář byl ve smyslu jesti to vůbec ještě jde, nijak to předcházející tvrzení neovlivnilo.

      (Zdroj: Kobernetická kriminalita, autor: Václav Jirovský, 2007)

      A-A

      Vymazat
  19. Ahoj, chtěl jsem včera cestou z práce,ale nestihnu jsem to, protože jsem potkal známého a zakecal se s ním v buse a potom večer už se mi psát unavenej po celém týdnu nechtělo.Precetl jsem to zběžně a nevím ohledně klenotiho sex. zaměření a i kdybych věděl tak bych to sem nepsal.Je to jeho intimní věc a pokud se chce o tom veřejně bavit tak se přece může taky vyjádřit.Mozna by to bylo i lepší než srabacky se na mě vrhnout s wendulkou a vesměs argumentovat jen tím, že zwire neexistuje a že jsem v podstatě hovno když nemám certifikovaný nick, hlavně tedy mi to přijde jako dost velký paradox když byla WendulinQa podle některých ukradeny účet.Dokoncim to zítra na nedělní oběd, chybí už jen několik účtu z 30+, možná zmíním někoho i z BF a kvíz tam toho moc nebude.Dnes je venku krásně a budu raději relaxovat někde s "reály" u vody:)

    OdpovědětVymazat
  20. Román románů byl jen ten klenoti teď se to budu snažit co nejvíc zkrátit a být stručný.
    Loverman: Nejdřív jsem si myslel že je celkem v pohodě,ten mi také tvrdil že Wendulinqa není Happy, akorát později mi začal pomlouvat lidi v septu, hlavně pza a časem i Bestii čímž u mě narazil, já mu nevěřil, věřil jsem Bestii a měl jí rád, akorát jsem si pak díky tomu držel od něj odstup,ale je fakt že jsem si to nechal pro sebe a bestě nic neřekl.Zkratka na mě působil ten účet víc jako administrátor v převleku než jako běžný uživatel.
    Bogeman:S tím jsem se moc nebavil,ale pamatuji si co mi tvrdil a nepřijde mi že by byl nějaký katolík nebo se aspoň tak vůbec nechoval.Ten mi taky říkal, že Wendulinqa není Happy a od administrátora s červenou hvězdou bych lež nečekal a je to pro mě důvěryhodnější informace než od běžného uživatele.Take celkem pomlouval belmase, BestieNumeroUno a Donlafontaine o kterém jsem viděl screenshot z chat.cz že by to měl být snad i on sám.Nejvice pomlouval poslušnýho pza,to mi přímo řekl že ať si vyberu jestli se dám na stranu pzů nebo na stranu Wendulinqa aspol.Pochybuji že třeba k tomuto by se Lury z chatujme nekdy snížil a je v tomto směru mnohem víc profesionální administrátor.K bogemanovi bych asi řekl jen to, že člověk, který jezdí na sto zvířat by měl být víc v pohodě:) Myslím, že by měl složit funkci a předat jí pažitce, věřím že možná ta jediná by po něm ten bordel dokázala uklidit:)
    MoonOfSatyr:Tak to byl naprosto v pohodě týpek,sice nejsem metlos a nalákají mě kurvy,ale jinak se s ním bavit dalo.Byl chytrej, ukázal mi kvíz a hlavně to byl PAN šachista.
    Forsaken-Taky naprosto v pohodě cápek, hodně jsem si ho oblíbil,s ním jsem se i chtěl poznat, přišel mi fajn a taková moje krevní skupina se kterým bych si nejspíš rozuměl i v reálu.Akorat si myslím že je to pan Žofek, její reálný přítel nebo manžel, protože mu psala že ho miluje a já mu dřív šeptal jak bych jí klátil v septu:)))No akorát tedy vím že on nejspíš o tom všem stejně jako většina věděl takže si myslím že byl ke mně bohužel asi taky falešný.Pak tam bylo spousta "napovidacu" či lidí kteří o tom věděli,ale jinak bych s nimi asi jinak žádný problém neměl tam bych zařadil i poslušného pza,intera,vipadniho a goldenTV ten trošku slovickaril,ale musím zas uznat, že měl docela slušný hud. vkus.
    Mery Angela,Blažka,Anděla parbujanova:ta také o tom všem musela vedet,ale chápu že jako paní matka, velká Žofka mi nic nemohla říct,byla naprosto v pohodě,byla s ní prdel a nikdy mi nijak nic nepodsouvala o nikom a možná jedna z mála mě i občas chápala.
    ZadejPrezdivku,ztracená.bloudim:Tak o té jsem si myslel, že je Fejk a nenazýval jí jinak než Karel,ale spletl jsem se, ověřil jsem si po telefonu, že je to skutečně žena, dokázala být fajn,je inteligentní a moc hezká akorát stejně jako většina mi tvrdila nesmysly o happynce, nechtěla se sejít,to radši pak raději otočila a začla ze mě dělat blázna,ale chápu to,asi bych se také raději nesešel než někomu lhal do xichtu jako třeba klenot.
    Sonnca:ta mi přišla taky v pohodě a úplná taková zrzavá samice,moc hezká akorát jsem byl vždycky tak na padrť když si s ní psal, že si skoro nic nepamatuju a později mě odradilo to s kým se baví a proto jí moc nevěřil.
    Vesnička Venuše:Ta byla taky moc v pohodě, chytrá, žádná fiflenqa,ale také si myslím že o všem dobře věděla a navíc, že je to žofčí sestra:)
    Kvíz:Tam jsem se snažil hrát a né se snažit o nějaký nezávazný milostný zájem.Tam byli všichni celkem v klidu, akorát M. Baffy a M.Fridge tak těm nevěřím a pokud nebyly fejk tak s účtem Wendulinqa spolupracovaly.

    OdpovědětVymazat
  21. Málem bych ještě zapomněl na účet rire,jonetsu,ajtakrajta,srandickykravinky:O ní bych řekl, že s ní byla sranda,psala chytře a také o všem věděla,ale nikomu nic necpala a přišla mi taková celkově nad věcí, vyklidnena a věřím že mě taky chápala.
    Zlatka:Tak to byla moc hodná a chápavá Žofka:) Někdy mi úplně přišlo že píše to co chci slyšet a asi to bude nejen zručná kuchtička:))
    Alicia014:S tou jsem se bavil je to dávno ještě v BF.Pomluvila first1, že je to hulvát a kurevnik,to mi bylo jedno, nezajímali mě chlápci,ale ženy akorát jsem si v duchu řekl, že to asi bude kretén a možná pokud jsem se s ním někdy bavil tak se choval proto k němu pohrdavě.Jednou z ničeho nic právě začla pomlouvat opifku společně s nějakou mirandou a dost hnusně, že snad osušky celej Xchat a společně osušky nějakýho typka a ještě chtěla opifka prý někde v Anglii někomu rozvrátit vztah.Jinak než o opici o ní nemluvila.Ted s odstupem času vím, že kecala, možná jí něco záviděla, nevím,ale já debil tomu tenkrát bohužel věřil.
    A teď teda všechny kuří oka dohromady+peklo na zeměkouli Opifka:Ta myslím bude asi opravdu opravdová, pažitka mě přesvědčila společnou fotkou a vlastně i teď to že si smazala nebo schovala svůj blog.Nevim co mám o ní psát když jí vůbec neznám,ano to že je nejhezčí ženou z Xchatu si myslím nebo aspoň v mých očích akorát jí kazí krásu některé oplzlé komentáře.Nejvic se mi líbí na té fotce s pažitkou , protože mi tam přišla taková přirozená a pak ještě na jedny:))No dřív jsem si myslel i díky tomu co mi nakukala alicia014 plus díky tomu s kým a jak se bavila,na profilu měla, "cubka pro všechno" že je to namyšlená fiflenqa,i když se mi vždycky nejvíc líbila a věděl že je chytrá tak jsem si od ní držel profesionální odstup, možná párkrát jsem do ní něco navatej hučel jinak nikdy nic i třeba Samaře jsem kecal a řekl že je hezčí než Opifka(tenkrát jsem taky použil slovo opice). Prostě jsem si myslel, že je to rozmazlená vypočítává mrcha a jen si na Xchatu hledá oběti.Ted nedávno co jsem si přečetl její blog i jsem o ní zjistil nějaké informace tak si myslím že je to fajn ženská která má běžný starosti i radosti jako většina žen a není to žádná rozmazlená pipka jak jsem tvrdil klenotovi když byl u mě na Slapech.Vim že mě nesnáší, prostě mi to tak přijde a tím že si smazala náhle svůj blog bylo asi protože jí to Azazel vyslepicil, posílal jsem mu screen z toho blogu a jí nejspíš asi vadilo, že jsem si to mohl přečíst,ale musím uznat, že mě ten blog celkem bavil i když možná něco bych radši ani nevěděl tak psala na rozdíl od Azazela gramaticky správně a bylo to ze života a né jen drby:) Každý udělá chybu, taky neumím moc psát a peklo jsou pro mě takové to bys,by jsi atd,ale napsat podržtažka nebo "narozdil"si myslím by žádný novinář ani ten virtuální neměl i to nasvědčuje tomu že je Azazel spíš IT zaměření a možná i ten admin v převleku. Kdybych napsal ,že opifku miluju tak by to nebylo upřímný, i když je fakt, že asi nikdy jsem nechtěl nikoho víc z virtuálního světa poznat a nejspíš jsem ani k nikomu víc necítil takhle z netu a i mně to zasahuje do reálného života tak můžu jen s upřímností napsat, že s takovou ženou bych si moc přál jednou zažít opravdové rande a je možné že bych se do ní pak i opravdu zamiloval..Tak a teď se jdu zahrabat kilometr pod zem,je mi trapně a stydím se jak malej kluk..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jen poznámky. To, že jsou tu občas překlepy a chyby, to jistě, ono při tom množství, co někdy po různu píšu a nemám holt žádnou korektorku. Jinak se k celému "románu" ještě vyjádřím, teď jen napíši, že je patrné, že my dva se Zviretem jsme opravdu z jiného těsta a evidentně jsme se pohybovali i v jiném okruhu lidí. Toť v pořádku, Já na rozdíl od uniformistů a stádních omezenců mám rád rozmanitost. A chci také konstatovat, že tato zpověď Zwirete má svoji vypovídací hodnotu, i když ne v rovině faktické, takže je dobré, že to napsal a považuji to za přínosné (jak jsem psal, bez ohledu na to, že má některé věci dosti pomotané a pomýlené).

      @zwire

      Já jsem OpiFce nic nevyslepičil, Já jsem vlastně vůbec nikomu neříkal, kdo mě na ten její blog navedl, vždy a všude jsem psal, že jsem to neobjevil Já ale NĚKDO mi to poslal. A OpiFka si smazala či skryla svůj blog pár dní poté, co jsem tu v jedné glose na něj odkazoval, tudíž se z toho dá usuzovat, že nechtěla aby to lidé četli. Já to například moc nečetl, krom asi dvou článků týkajících se XChatu, četli to ale jiní a Já jsem pak od nich zaznamenal určité vyjádření. Dokonce mě pobavila jedna hláška k jejímu otěhotnění za velmi krátkou dobu vztahu "Ach jo, nezná šprcky, vždyť se o tom dneska učí děcka na základce" a také takové souhrné hodnocení "Kdybych ji neznala, myslela bych si, že ten blog píše úplná blbka" (s vyjmenováním dalších věcí o kterých psala).

      Takže teď zatím poděkuji za tuto románovou výpověď, která přinesla jiný úhel vhledu na určité věci, ke konkrétním záležitostem se pak ještě vyjádřím později.

      A-A

      Vymazat
    2. Ty krávo, tak to je hustý :-)))) Tomu solidně fouká pod tašky :D

      Vymazat
    3. Jinak Loverman je zmrd zmrdů a největší křivák. Mně taky šeptem psal o lidech všechno možný, a když jsem ho varoval
      před happynou a bestií tak to ten sráč dal na svůj profil do fotek. Takže zneužil mý slušnosti a v podstatě tím u mě skončil. Protože co jsem ho kdysi potkal na srazu Milenek, kde jsem byl taky se svou tehdejší milou ( :) ), tak se zdál hodně v pohodě, ale evidentně to byla přetvářka.

      Vymazat
    4. @Pez

      Tak k Lovermanovi škoda slov. Jinak se mi vždycky "líbí" jak mnozí se ohání tím "reálem", ať už u sebe nebo při hodnocení ostatních, tedy ve smyslu, že ten reál je to pravé, a to že se někdo ve virtuálu chová jak idiot, nic neznamená, protože v reálu je super. Já na to mám již dlouhodobě naprosto opačný názor, v realitě se člověk více přetvařuje, více kontroluje, více pózuje, více se maskuje, zatímco ve virtuálu, pod vlivem domnělé anonymity a toho, že se člověku vlastně nemůže nic stát (také domnělé) a dalších věcí, tak naopak člověk ve virtuálním světě daleko více odhaluje sám sebe, vyjde na povrch jeho opravdový charakter a osobnostní rysy, ve virtuálu člověk daleko více odhalí své skutečné Já.

      A-A

      Vymazat
    5. Takže, k některým konkrétním věcem z románu Zwirete. Určité věci i rozvedu v souvislostech.

      1.
      K Happyně alias WendulinQa, PinQi, Stvorena_z_kouzel a milion dalších nicků, Zwire je opravdu asi jediný člověk v chatovém rybníku, kdo neví. A jak už jsem se tu v jiných komentech vyjadřoval, a nejen Já ale třeba i Anathema a vlastně i Pez, tak je pro mne hrůzné, jak může Zwiře považovat Happynu za zábavnou. To je opravdu na léčení. A že Happyna nepoužívá důvěrné informace? Naopak, i na tom je založeno její ohavné působení. A neštítí se opravdu ničeho, svého času například rozesílala intimní fotky 12_21 (na kterých byla ještě nezletilá), nejen toto se údajně řešilo, dle mých informací, i přes Polici ČR. Ty fotky ji pravděpodobně nemohl poskytnout nikdo jiný než uživatel Kroger, který se Monice naboural do e-mailové schránky a tyto materiály zcizil. Kroger (mimochodem autor komiksů na podkladu Čtyřlístku) se kamarádil s Ebiskem. U Ebiska v EMO jeden čas velmi často, téměř pořád, přebýval Bogeman, o svoji místnost BTMR se moc nestaral a tak mu tam začal bujet dosti velký "bordel". Ano ten Bogeman, co měl k Happyně vždy kladné vztahy a jak je z mnoha věcí a výpovědí patrné v dnešní době, tak nad Happynou má držet ochranářskou ruku. Dámy a pánové, když si ty věci takto dáme, a to činím jen stručně, do souvislostí, tak je to opravdový humus, řekl bych, pokud bych psal článek, tak titulek bych nejspíše nazval "Bahno XChatu". A znovu musím položit otázku, jak vůbec může někdo jako Bogeman dělat hlavního admina XChatu?

      Bestie Numero Uno, tak ta působila i na starém Lidé.cz, odkud se zná s JiHem, který tam chvíli dělal administrátora. V současné době JiH (dle mého parodie na admina) je jediným administrátorem francírkova chatu Chat.cz, který i díky jeho neschopnosti a přístupu skončil v podstatě v troskách. S Happynou měla BNU vždy velmi přátelské vztahy, což nemá smysl rozepisovat více, shrnul bych to pod hlášku "To bych blil".

      Vymazat
    6. 2.
      "Dobře si rozmysli co odpovíš,bude se podle toho odvíjet celý tvůj osud na Xchatu", tak tahle hláška je též vystihující, a to ve dvou významech. Jednak ji můžeme vnímat, bez ohledu kým je vyslovena, právě jako neskutečné zaškatulkování a skutečnou nesvobodu, neb jakékoliv působení na XChatu závisí na tom, kam si vás nějací admini zařadí. A pokud se na to podívám tak, že to vyslovila BNU, tak ona stejně jako Happyna, hraje hry "donášení adminům a sestřelování těch, které nemají rády" asi takto bych to nazval. Je to jedna ze "zábav" takových lidí, vždycky si k tomu najdou nějakého vhodného admina. Už jsem tu zmiňoval, že Happyna měla v minulosti takovou svojí adminu ENVY, což byla i její kamarádka, stejně jako Houpy, dřívější nenáviděný SS Bezva flirtíku, za jehož působení si Happyna dělala v BF co chtěla a myslím předváděla ty nejhorší hrůzy a zvěrstva co kdy dělala. Také pak následovala ta známá akce Prazdroje "Kopni si do Happy". Mimochodem Houpy, ač se s Ebiskem nijak příliš nestýkali, tak o sobě navzájem tito pánové hovořili vždy velmi pozitivně. Vidíte jak všechno souvisí se vším a jak se v podstatě pohybujeme v kruhu. Ono je právě třeba znát tyto souvislosti, protože bez nich se pak človek dostává do situace nepochopení dějů na XChatu, a pak může skončit v naivitě (a halucinacích) jako Zwire.

      To že je Chatujme korektnější a LuRy lepší a věrohodnější admin (spolumajitel Chatujme) to si opravdu nemyslím. Preference svých přátel, dosazení za admina kriminálníka jen jako jeho kamaráda, odstřelování lidí jen proto, že se na jeho přátele někdo špatně podívá atd. Já myslím, že toto je podobný rys, příroděžel, všude a je to samozřejmě špatně a těm portálům to neskutečně škodí, takhle se chat dělat nedá ale oni si prostě nedají říct a nechtějí slyšet moje rady. Pak také ty chaty dle toho tak vypadají a všechny jdou ke dnu. A příroděžel po druhé, i kdyby se někdo z provozovatelů vzpamatoval, myslím že v současné době je již pozdě a chaty jsou již odsouzeny k umírání a skonu. A nepomůže tomu ani kdyby se GymJWM vytasil s nějakým novým vzhledem XChatu a novými funkcionalitami. Pokud bude vedení chatů podléhat stejné politice jako doposud, tedy jestliže se nezmění přístup a organizační stránka, i sebelepší design bude naprosto k ničemu.

      Vymazat
    7. 3.
      Trash je legenda XChatu, prudičská legenda. Já prudiče bytostně nemám rád, ovšem respektuji lidi, co opravdu něco umí a Trash uměl a také to předváděl. V současné době toho již moc nemůže, protože to GymJWM na XChatu poštěloval tak, že mnoho věcí už nejde dělat. Ale Trash už ani nic dělat nemusí, legenda je legenda, to už jsem pravil i ve svém přípapadě, že.. ovšemže.

      Ke Klenotovi snad ani nechci nic psát, pro mne je to taková velmi úsměvná figurka na XChatu. Stejně úsměvné je, že tedy o Bogemanovi hovoří velmi pozitivně a přehnaně hezky a to, že dle slov Zwirete má doma PC laboratoř s mnoha compy a na všech spuštěný XChat, to jen dokládá fakt, že Klenot je srostlý s XChatem pupeční šňůrou, pokud by XChat zanikl, pak by se Klenotovi asi zhroutil celý celičký svět. Navíc mít téměř v 50 letech nick s přeskakující velikostí písmen je megainfantilní. A co říká Klenot o WendulinQa (Happyna) stejně jako Bogeman, je pro mne naprosto irelevantní. A povšimněte si, jak si Zwire činí autority (už jsem se k tomu vyjadřoval v komentech reagujících na OpiFku) dle nějaké hvězdičky, a co mu nakuká hvězdička je dle něho věrohodné. Tomu se také musím velmi usmívat. Bogeman nikdy neměl moc velký přehled a nikdy toho moc nevěděl. A pokud ví, pak prostě jen nemluví pravdu a chrání nejodpornější zrůdu v celém chatovém světě Happy613. Což je opravdu nepochopitelné a opět si položme otázku, jak někdo jako Bogeman může dělat hlavního admina na XChatu.

      A opět, nemyslím si, že LuRy se nesnižuje k podobným věcem jaké popisuje Zvire u Bogemana, tedy návrhů vyber si, buď a nebo, bílá a černá. Už jsem to dokumentoval zde v jedné glose, která se jmenovala "Výzva adminům - čteš glosy, jsi na indexu!", kdy se Bořek přiznal k tomu, že občas Xglosy čte (ono je čte spousta lidí, jen mnozí to raději neříkají nahlas) a v podstatě za to byl nejen LuRym na Chatujme téměř ukamenován. A zrovna tato glosa se nedávno prodrala na první místo jako nejzobrazovanější glosa za celé období. Jen připomenu, pro ty,kteří nemají až takový přehled, nedávejme na stejnou úroveň LuRyho a Bogemana, LuRy je spolumajitel a provozovatel chatovacího portálu Chatujme, Bogeman je jen běžný uživatel s vyššími právy na XChatu, to je opravu velký rozdíl.

      Vymazat
    8. 4.

      K Blatce, co je zralá na Nešpora, se vyjadřovat nechci. Jen rozhodně tato žena není v pohodě a to zcela jednoznačně.

      K Pažitce se ani moc vyjadřovat nemohu, protože o ni mám velmi málo informací. Zaznamenal jsem ovšem pár hlášek, že Pažitka je prý údajně "jediná normální" z XChat Teamu, to berte jen jako nezávislé odposlechnutí, nemohu osobně posoudit ani vydedukovat z indicií a mnoha různých zdrojů, protože jich mám, jak jsem psal, velmi málo.

      A na závěr. Povšimněte si, jakou má funkci v XChat Teamu OpiFka, tedy Catering pro XChat Team. Tak je to oficiálně uvedené, což jednak o něčem svědčí a je snad i skandální ale úsměvně skandální.

      Kdyby někdo nevěděl co je přesně catering, tak zde malá nápověda:
      Catering je označení druhu služeb zákazníkům, většinou se jedná o gastronomické služby, ale zajištěny mohou být i doprovodné programy a zábava. Catering je zásobování jídlem a stravování, většinou jde o dovoz hotových jídel nebo zajištění občerstvení na různých akcích.
      Catering zajišťuje cateringová firma komplexně, tedy jak samotnou stravu, tak inventář, personál i úklid po celé akci. Catering může být poskytován na libovolných místech v jakémkoliv zvoleném čase.

      Mimochodem, k Bogemanovi už k jako žluté hvězdě vládl na XChatu odpor (tedy poté, co ho začli lidé vůbec poznávat, neboť do té chvíle, než si ho Gym se svojí manželkou zatáhli do Admin týmu, tak byl všeobecně naprosto neznámý), už v té době se dokonce vypisovalo několik Petic na jeho odvolání. Těch výzev k jeho odvolání je mnoho, a to nejen na fórech XChatu ale i na facebokovém profilu XChatu v příspěvcích návštěvníků. Jenže co si myslíte VY UŽIVATELÉ XChatu, na to vám "sere pes", tedy slušná verze je "kašle Jan Zálešák". Možná na toto téma někdy napíši nějakou glosu.

      Konec

      Anděl Azazel

      Vymazat
    9. @zwire

      Nu, a k tobě přímo si neodpustím jedno malé rýpnutí. Tak vidíš, že máš OpiFky plnou kebulku, a to nejen dle toho závěru. Ono je to vidět i jinde, kdy v mnoha případech, kdy píšeš o jiných lidech, tak to stočíš ku OpiFce. Takže když jsem před drahným časem odhadoval tvojí nějakou formu zamilovanosti, tak jsem to odhadoval správně. A nedávno zde ti ji podsouval tedy taky správně. I ty náš jeden platoniku :P

      A-A

      Vymazat
    10. Na mě zwire působil jako lehce naivní, až mírně dementní jedinec, co si přišel na xchat najít ženskou. Nebyl zlej, dalo se s ním kecat, ale evidentně mu z chatu totálně hráblo a je úplně mimo. Všichni jsou spojeni, všichni jsou proti němu, jen ta happy je hodná a vlastně je s ní i sranda :-))) Boge vlastně "neví", že wendul je happy, přitom mně osobně šeptal že to ví, ale že jí nemůže sejmout jen tak bez důvodu, že musí něco provést a pak klidně dostane další BAN (a taky ho na rok dostala, nčež po tom roce se zase uboze připlazila zpátky, absolutně nemá žádnou sebeúctu a vrací se jak Goro do Tokia) :-)))))) Zwire by mělo zajít k odborníkovi a nechat se psychicky trošku srovnat. Protože co tady čtu, to fakt nezvládám :-D

      Vymazat
    11. @Pez

      No, Já ti nevím. Nějak mi to nesedí. Já teď nemám přístup úplně ke všem svým materiálům a taky jsem už v důchodu, tak si nenahrávám vše, každopádně jsem v rychlosti objevil nějaký skrýn z 20. ledna letošního roku, kdy jsem nakoukl do 30 a více a dokonce tam s Happynou s nickem WendulinQa krátce pohovořil (Nu, tedy pohovořil, ona tam na mě vysypala okamžitě zase ty své šílené "zvratky"). Kdy přesně byl nick WendulinQa BANován teď nevím, matně si vzpomínám, že možná krátce po téhlé mé návštěvě XChatu, každopádně je evidentní, že ke konci ledna ho ještě měla. Takže po žádném roce se "nepřiplazila", nick PinQi má registrovaný od 05.08.2019, takže mi to rychlým odhadem vychází tak na půl roku.

      A jestli Bogeman říkal Zwireti, že neví anebo to není Happyna, a tobě že ví, pak tedy každému z vás tvrdil něco jiného. Tak to by bylo taky skandální. Ne, prostě jak tohle může být hlavní admin XChatu, to je nevysvětlitelný jev.

      A-A

      Vymazat
    12. Však já taky neříkám, že pinQiča je nick po roce banu. Ban měla cca od podzimu 2017 do podzimu 2018, pak se ta svině vrátila a začala hned zase škodit, takže se jí postupně smazaly spousty nicků, namátkou třeba Mazda323, Pistule, Opinion, apod. A musím říct, že můj 6. smysl jí pokaždý ihned odhalil a poslal info adminům.

      Vymazat
    13. @Pez

      Takže Ban neBan, je tam vlastně pořád a stále, jen si možná dala pár měsíců oddech, aby nabrala sílu na ty své "bomby" (jak sama používá ráda tenhle výraz). A ono Happyna je dosti lehce rozpoznatelná, Já a nejen Já ji poznáme po čuchu. Já bych ten skrýn s WendulinQou poslal Zwireti, páč jenom z něj je nezpochybnitelné, že je to Happyna, nu ale asi by to nemělo smysl, on má svoje zatvrzelé domněnky a může mu to říkat sto různých lidí, a stejně si pojede to svoje.

      A-A

      Vymazat
    14. Jo, rok měla IP BAN, a jelikož je to dost stupidní osoba, tak ho nedokázala ani nijak obejít. Vždycky založila nick, napsala jedno slovo a byla provařená. Takže další blokace a takhle to jelo furt :-))))

      Vymazat
    15. A ještě něco. Píšeš, že dle tebe se lidi na chatu nepřetvařujou a chovaj se tam tak, jaký opravdu jsou. Já s tím neosuhlasím, já osobně si třeba na chatu s chutí smlsnu na nějakým debilovi, ale v reálu jsem milej a hodnej :-) Dokonce ani nemluvím moc sprostě, jen při fotbalech kde jsou emoce :-) Pro mě je chat relax a prdel, rozhodně jsem ho nikdy nebral vážně a dokážu se bez něj obejít. Dřív tam hlavně člověk sbalil kost za půl hodiny, ale dneska už je to tam totálně jiný a je to tam samej fake.

      Vymazat
    16. @Pez

      Tak se to třeba naučila, obcházet IP BAN. Je tedy zvláštní, že už před drahným časem na Chat.cz pokřikovala na Jeffa (dnes tam má nick morell), jak ho na Skypu učila měnit IP aby se dostal na XChat.

      A k tomu virtuálu a reálu atd, to by bylo na dlouho, to je na dlouhou akademicko psychologickou debatu, a na to není čas ani prostor. Každopádně proč se lidé na netu někdy chovají jak se chovají vychází jednoznačně z nich samých, všechno je to, jak Já říkám "o Freudovi".

      A-A

      Vymazat
    17. Happyna se to naučila od Roman_02 , když byla mnou a 12_21 vylikvidována z Meditace a Roman_02 přišel o SS, pak jsem již sám likvidoval jak jeho, tak její další nicky Prazdrojem a on se sám (Roman) pak chlubil a vyřvával, jak jí to naučil, a jak se jich nezbavíme, neb byl známý prudič i na lidé.cz....Azazel by mimojiné tento skrýn měl mít někde i v análech, neb to tuším bylo i v těch jeho Azanovinách někdy kolem čísla 40-55....její nicky, se krterýma pak přilezla, mám ještě kdesi doma na seznamu, jak jsem je postupně dával k likvidaci....

      Vymazat
    18. @LichKingAnathema

      Samozřejmě, že mám. Bylo to číslo 39, tak skoro trefa. Stačí mě jen navést, páč Já si při tom množství nemohu všechno pamatovat. Takže tady to je..

      Skrýn ZDE

      A-A

      Vymazat
  22. ::::::: INFO XGLOS - Kodex Xglos :::::::

    Já si uvědomuji, že jsem se tu mnohokráte zmiňoval a odkazoval na "Kodex Xglos", ovšem ten byl do této doby neveřejný, tudíž jsem se jal toto napravit a "Kodex Xglos" najdete přímo v menu. Jsou tam i nějaké zásady pro komentáře, tak myslím je dobré si to přečíst, i když jsem v minulosti těch několik málo zásad opakovaně zmiňoval a v podstatě se jimi většina komentujících v současné době řídí.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  23. Teda.....jelikož se tu něco o mne sem tam zmiňuje a některé situace či lidi, zde zmiňované (např. Dark soul , kterou znám ještě s lideček a pár dalších) možná dokážu lépe popsat, nebo třeba doplnit, tak se tu k tomu zde později vyjádřím. Později ze dvou důvodů, nerad píši něco víc než dvakrát případně zbytečně a za druhé.....já prostě NEMOHU UVĚŘIT TOMU, ŽE zwire to myslí SKUTEČNĚ VÁŽNĚ A NEDĚLÁ SI PRDEL!!! PROSTĚ, TO NENÍ MOŽNÉ!!! V opačném případě jsem něco, někoho tak.....no radši fakt až příště, teď na to stejně nemám čas....navíc ty megaslohy nemám ještě všechny dočtené...možná naštěstí....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel zwire si prdel nedělá, on to fakt myslí vážně... A dark byla taky slušná blbka. Ta mi přes webku posílala nějaký fotky, ale pak to popřela, že prej to bylo její dvojče :))))))) Ta má velkou poruchu osobnosti a na chatu si cosi dokazuje.

      Vymazat
    2. Cikánka z Madridu (smích) jsme jí říkali na lidech...na Xko začala chodit, neb jsem jí sám osobně dal BAN na lidech, když jsem byl administrátor a v několika místnostech byla v trvalé blokaci před tím, sám mám s ní pár skrýnů její (činnosti) . Ale o tom jindy, jak jsem psal, nemám na to teď čas a ani chuť to komentovat...

      Vymazat
    3. Hele, jeden doaz. Pokud jste byli admini, tak jste zcela jistě museli přes IP zjistit odkud ta svině píše, v podstatě díky IP trackingu jí šlo najít. Proč to nikdy nikdo neudělal??? Ona taková nevinná informace do práce, co jejich zaměstnankyně v prac. době dělá, by bývala bohatě stačila...

      Vymazat
    4. Dark Soul byla cigánka z Ovy, rozvedená alkoholička a psychycky labilní se dvěma dětma, který jí pak tuším vzali, neb byla v léčebně. Nyní by jí mělo být tak kolem 46ti let. Tu jsem zabanoval na lidech, jak jsem psal. Mám na ní pár scrýnů její činnosti doma a až budu mít náladu, tak k ní třeba ještě něco napíšu. S Happynou jsem se potkal až na Xku a tam jsem admin nebyl, na Bezvachatu, jsem jí zlikvidoval do pěti minut, když jsem se ujistil, že je to ona, IP měla navíc z nějakýho ostrova v moři, takže jasný Tor, dotáhl jí tam Loverman resp, oba dva tam dotáhl Zidane, kterej hňup i s Lovermanem naprosto na první zřejmou netušili prej (tu fakt nemůže poznat jen naprostý lumen hned), že je to ona, Loverman se pak naštval a smazal si účet, Zidane se urazil, a odešel taky, na chat.cz jsem admin nebyl a na Superpokec si netroufla přijít, když věděla, že jsem tam adminem, tu bych ani nenechal zaregistrovat a nepředpokládám, že je tam nyní a na chatujme naštěstí také není.

      Vymazat
    5. Dark_Soul měla na XChatu CRT účet, kde byla tuším o něco mladší, každopádně si pamatuji, že mě kdysi někdo žádal, jestli bych to nemohl prověřit, že se u ní prý něco změnilo a jestli nemám nějaký starý skrýn s jejím věkem u CRT účtu. Pamatuji si, že jsem tehdy žádný opravdu starý nenalezl. Nu, ono kolem Dark bylo dosti věcí divných. A jak jsem koukal, tak v současnosti už má účet smazaný. A když jsem u toho mazání (to je asi nová móda na XChatu, že si lidé mažou účty, tak jsem rád, že aspoň v tomto jsem moderní :D), tak jsem před časem zjistil, že si smazala účet dokonce i tehdejší žlutá hvězdička Iwuushkaa. Nedávno jsem se tu o ni také někde lehce zmínil, nu.

      A-A

      Vymazat
    6. POZOR! Dárk Šmoul je zpátky, má od jara zase svůj nick - https://www.xchat.cz/~guest~/whoiswho/profile.php?uid=13240297&extra=w%3Ds%26g%3D1%26t%3D0%26search_nick%3Ddark_soul%26Button_Search_Top%3DHledat%26page%3D1%26offset%3D1

      Ještě by mě zajímalo, zda někdo z vás zažil nick velka_nevestka???? To byla taky neskutečná kráva :)))) Tam se za ty roky vystřídalo skutečně hrozně debilů a labilů...

      Vymazat
    7. A k té "nevinné informaci do práce", to jsou ale prudičské praktiky, a že jsem jich na XChatu zažil a viděl. Jen pro ukázku kdosi zřejmě tak "miloval" Firsta (v té době SS Bezva flirtíku), že takovou "nevinnou informaci" zaměstnavateli poslal.
      Skrýn ZDE

      A-A

      Vymazat
    8. @Pez
      To ano, ale hovořil jsem o CRT účtu u Dark, právě v souvislosti s jejím věkem. Tohle už je nějaký nový účet necertifikovaný.

      Velkou nevěstku alias Velkou kurvu nešlo nezažít, i v Meditaci jsme se s ní setkali. Ale o ní jsem toho už napsal tolik, že se mi teď do toho nechce, páč To bych blil.

      A-A

      Vymazat
    9. Já znám tuhle profilovku cca 10 let, i v době kdy měla SS jí měla na profilu. Pak mi posílala přes webku svoje další fotky, tý ženský bude teď cca 38-40. Určitě ne 50. Ale magorka je to teda taky slušná :)))))

      Vymazat
    10. Dark Soul bylo už na Lidech právě 36, a když jsem si jí po čase všimnul na Xku, tak jí bylo pořád!!! 36 , což bylo po cca 6ti letech, takže na Xku prostě lhala CRT ne CRT.....a o Velkokurvě (nevěstce) nebudu ztrácet slova, nick mluví za vše a ostatně byla společně s happynou (tehdy Stvořenazkouzel) a Elementwoman právě naráz zablokována v Meditaci , ona sama měla pak ještě asi 3 nicky další, nic víc o té k...psát nechci a nebudu ani....to bych blil!!!

      Vymazat
    11. @Pez

      Tak vidíš, ani jednomu z nás se nechce k té Nevěstce ani nic psát :D Nu, ale páč už někdy v minulosti bylo napsáno, tak jen na ukázku Velká z XChatu

      A-A

      Vymazat
    12. Jen jako důkazní podepření toho, co tu říká Anathema, aby bylo jasné, že si tu opravdu nikdo nic netahá z rukávu, klobouku nebo necucá z prstu (čímž zdravím slečnu O), a taky pro věčně nevěřícího Tomáše Zwire Klíčenka Meditace

      A-A

      Vymazat
    13. Tak to je slušný :D Mě kdysi tahala na rande, ale řekla, že nepůjde do hospody nebo restaurace, kde nebude jídlo aspoň za 500. Že má kolem sebe tolik sponzorů, že je zvyklá chodit do luxusních podiků, kde její "sponzoři" nechaj tisíce :-)))) A pak se cítila dotčená, když jsme jí nazývali tím čím byla :) Ale pokud její fotky nebyly fake, tak pěkná byla, to se musí nechat. Bohužel co dal bůh do těla, to ubral v hlavě :D

      Vymazat
  24. ::::::::::::: AzaNoviny - Exkluzivní článek :::::::::::::

    Rád bych Vás, moje milé čtenářky a moji milí čtenáři, i zde v komentářích upozornil na nový článek AzaNovin, který se jmenuje Třetina XChatu v zástavě Finančního úřadu.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024