Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Právo "být zapomenut" aneb výmaz osobních údajů na XChatu.

POKRAČOVÁNÍ (díl 4) 28.08. - ZÁVĚR

Samozřejmě "být zapomenut", jak už napovídá titulek, se týká veškerých osobních dat mé osoby, neb můj nesmrtelný duch legendy bude nejen na XChatu žít dále, že.. ovšemže.

Možná budu úplně první člověk, kdo o toto společnost 42ideas požádal, možná ne, nevím. Každopádně pokud by někdo v budoucnu chtěl učinit totéž, tak mu dnešní glosa třeba bude sloužit jako návod a ukázané dokumenty jako šablony.

Nejdříve jsem poslal 42ideas (na dva e-maily (pro jistotu) info@42ideas.cz a help@xchat.cz) Odvolání souhlasu se zpravacováním osobních údajů. Přímo takový souhlas asi uživatelé neodklikli, ovšem jistě si pamatujete, že kvůli GDPR bylo nutné opětovně potvrdit nové znění Všeobecných podmínek, takže se to odsouhlasovalo tak nějak nepřímo.

Zdroj: Souhlas s VSP na XChat.cz



Zdroj: E-mail Anděla Azazela a Příloha


Asi jsem toto ani posílat nemusel, každopádně jsem holt perfekcionista, tak opět pro jistotu. Ono u žádosti o výmaz osobních údajů musí být splněna alespoň jedna z podmínek (tedy není to jen tak). Jedna z podmínek naplněna byla, a to tím, že osobní údaje již nejsou potřebné pro účel, pro který byly shromažďovány nebo zpracovávány, jednoduše řečeno (nebudu tu používat zbytečně nějaké právní termíny) by půl roku mé údaje zbytečně byly v databázi, a to včetně fotek, u kterých mám dokonce dojem, že se i při blokaci zobrazují.

Nyní si ukážeme tedy již onu Žádost o výmaz.


Zdroj: E-mail Anděla Azazela a Příloha


A co bude dál? Nu, správce osobních údajů mi bude muset zaslat informace, jak mé žadosti vyhověl a jaká provedl opatření, má na to samozřejmě nějakou lhůtu, každopádně by to měl provést neodkladně, tedy ten výmaz. Budu vás samozřejmě informovat.

A jaký bude závěr dnešní glosy? Osvěta, kterou tu činím, jak už jsem psal, se bude třeba někomu někdy hodit. Možná i v úplně jiných případech a na jiných webech (možná k tomu někdy udělám podrobnější glosu nebo článek). Každopádně zde se uvidí, zda li alespoň společnost 42ideas je solidní, když už má značně nesolidní administrativu.


Anděl Azazel


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POKRAČOVÁNÍ 24.08.

Ze společnosti 42ideas s.r.o. mi dorazil e-mail, kde mi je oznámeno, že musí dojít k autorizaci, a tedy k ověření žádosti odpovědí se zachováním historie. Dále mi bylo sděleno, že u mého druhého nicku Xkozel nebude možné vyhovět mé žádosti, protože tato žádost nebyla poslána z registračního e-mailu nicku Xkozel.

Tudíž jsem tedy odeslal odpověď i s historií z mailu Azazel Anděl a následně poslal Žádost o výmaz z adresy vážící se na nick Xkozel.



Zdroj: E-mail Anděla Azazela (k nickům Azazel-Andel a Xkozel) a žádost o výmaz nicku Xkozel



Přijde mi tedy na mail ku Xkozlovi opět autorizační žádost o odeslání zprávy i s historií. Říkam si jak je fajn, že nejsem multinick. Takový mulťák z Komouš výchovy, anebo Víťa či Ilonaolexova z Chatujme, a jistě mnoho dalších, by si museli vzít týden dovolenou, než by poslali žádosti ze všech svých nicků a pak je ještě všechny následně autorizovali.

A jak zakončím toto pokračování? Třeba mojí dávnověkou hláškou "Každý slušný uživatel má pouze dva nicky, jeden hlavní a druhý záložní, více jich nepotřebuje." A jak vidíte, i v případě "být zapomenut", se to vyplatí.


Anděl Azazel

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POKRAČOVÁNÍ (díl 3) 26.08.

Poté, co mi dorazila na adresu nicku Xkozel zpráva ku autorizaci (což jsem učinil a odeslal mail i s historií) a GymJWM se vyjádřil ku mému mailu, který byl adresován přímo jemu a kde jsem se jal učinit jakýsi "pokus o smír", pak se zdá býti vše v konečném stádiu. Soukromou konverzaci s Gymem samozřejmě zveřejňovat nebudu, pravděpodobně se objeví jen malá citace, a to v mém Tiskovém prohlášení, které bude součástí tohoto pokračování a bude i uveřejněno v menu Tisková prohlášení.



Tudíž zde je slibované Tiskové prohlášení, které je k nalezení v menu Tisková prohlášení.


Povšimněte si v něm vyjádření GymJWM. Ano, jsou to právě tyto sluníčkářské přístupy, kdy zabanovaný uživatel si tvoří další a další nicky, a teprve pokud s dalším a dalším nickem provádí nějaké nekalosti, teprve pak je opětovně banován, s kterými jsem nikdy nesouhlasil a nikdy je nemohl přijmout za své. Tímto vzniká nekonečné kolečko a blokace postrádá smyslu. Takovým přístupem též provozovatel dává najevo svým uživatelům, že donekonečna k nim bude pouštět recidivující prudiče a nebude je před takovými chránit.


Zdroj: Tisková prohlášení na Xglosách


A nyní přejděme k aktualnímu stavu věcí hlavního tématu této glosy? Na XChatu v tuto chvíli již neexistuje nick Azazel-Andel, u druhého mého nicku Xkozel jsem byl informován, že se tak stane v dohledné době.

Zdroj: Přihlášení na XChat.cz

Přezdívka Azazel-Andel je v tuto chvíli patrně volná, čímž si ji zřejmě může kdokoliv založit. Každopádně zde bude platit "Neber nick legendy nadarmo", ta přezdívka má určitou auru, určitý náboj, určitou energii, tak aby nakonec případného nového majitele tato energie nepohltila.


Konec 3. dílu

Anděl Azazel

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POKRAČOVÁNÍ (díl 4) 28.08. - ZÁVĚR

V tuto chvíli to vypadá tak, že neexistuje již ani nick Xkozel.

Zdroj: Přihlášení na XChat.cz

Jak jsem se díval na diskuze, tak dokonce ani po mých příspěvcích není ani památky, a to příspěvcích z obou nicků, neb krom Azazel-Andel, který byl hlavním a přispíval v minulosti převážně do kategorie Filosofie a náboženství, tak Xkozel, který se čistě držel v těch hravých fórech jako Binární soustava, Asociace, Hexadecimální soustava apod. Sice jsem tam objevil, že v části příspěvku kde se uvádí na koho je reagováno, tak se nachází vedle nicku má e-mailová adresa (e-mailová adresa sama o sobě nemusí být osobním údajem, ve spojitosti se jménem či nickem již ovšem ano), každopádně Já nad tím s nadhledem a bohorovností sobě vlastní mávnu rukou a přehlédnu to. Nebo se to ještě časem třeba dočistí ale Já jsem v tuto chvíli spokojen a v podstatě se dá říci, že z mé strany je tato záležitost uzavřena.

Společnost 42ideas s.r.o. mě ještě v e-mailu informovala o dalších skutečnostech a Já budu věřit, že se s celou záležitostí vypořáda jak měla. Tudíž musím konstatovat, že 42ideas k tomuto přistoupila velmi solidně a Já nemám žádné důvody k sebemenším výhradám.

A jaký bude závěr této čtyřdílné glosy? Hrdý majitel legendárních serverů XChat a Fotoalba (jak se presentují na svých stránkách) společnost 42ideas prokázala svoji solidnost. A co se týče mé osoby, tak Azazel jako by na XChatu nikdy nebyl, ovšem jeho duch, jeho nesmrtelný duch tam stále zůstává.




Anděl Azazel

KONEC



  AZANOVINY - Nejnovější články

http://azanoviny.wz.cz/2019/08/24/na-facebooku-budete-moci-zakazat-sber-sdilenych-dat-tretich-stran/






http://azanoviny.wz.cz/2019/08/24/google-rusi-dalsi-funkci-youtube-zpravy-konci/

http://azanoviny.wz.cz/2019/08/18/stale-castejsi-vypadky-facebooku-a-instagramu/


http://azanoviny.wz.cz/2019/08/15/nove-logo-firefoxu-od-verze-70/









http://azanoviny.wz.cz/2019/08/15/huawei-mate-30-pro-bude-drive-tesne-po-iphonech/





http://azanoviny.wz.cz/2019/07/27/apple-nedostane-od-trumpa-celni-vyjimku-na-dily-k-mac-pro/http://azanoviny.wz.cz/2019/08/15/ceska-posta-vydala-varovani-pred-novym-podvodem/

http://azanoviny.wz.cz/2019/07/27/falesna-libra-ktera-jeste-ani-neexistuje/


http://azanoviny.wz.cz/2019/07/24/neomezena-data-t-mobile-problemy-pri-obnove-balicku/

http://azanoviny.wz.cz/2019/07/24/vodafone-brzy-prebere-upc/






Nezávislé necenzorované diskuzní fórum 
http://xan-forum.forumczech.com/forum

Komentáře

  1. Když je nick bloklý, nelze ho zobrazovat ani vyhledat. Tím pádem je pro každého neviditelný až do chvíle, kdy zmizí úplně a smaže si ho systém. To, co tu zkoušíš, je zbytečný plýtvání energií a časem lidí, kteří by ho raději věnovali do užitečnějších věcí, než je věčný zaobírání se pomateného blogera.

    Bereš za osobní fotky kozlů, kozlů v pentagramu a obrázek klávesnice? Jen tak dál...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @opiFka

      Tak zase jen stručně..

      1. Na nic jsem se tebe neptal, tady jsi již mimo hru. Toto je záležitost Azazel Anděl a 42ideas.
      2. Je evidentní, že této problematice vůbec nerozumíš.
      3. Zapomněla ses podepsat.
      4. Tady jsi již mimo hru.
      5. Na nic jsem se tebe neptal.

      A-A

      Vymazat
  2. 1. Ptát se mě nemusíš. Hlásáš tu svobodu projevu, tak se svobodně projevuju.
    2. Je evidentní, že jsem admin a používám selský rozum. Ale chápu, kam tím míříš. Otrovovat život lidem i "posmrtně".
    3. Vzhledem k tomu, že ti tu komentuju pouze já, je zcela evidentní, že to jsem já, opiFka. Nikdo jiný, snad krom ještě Pza, ti sem nepíše.
    4. Hry nehraju. Ale tahle se mě stále týká. Zapomínáš? Jsem ADMIN.
    5. Opakuješ se.

    Aby se neřeklo, podepíšu se. Snad aby ses v té záplavě komentujících neztratil.

    opiFka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A dám to ještě i sem..

      Azazel Anděl23. srpna 2019 18:16

      OpiFka 20. srpna 2019 17:50 : "Pza jsem blokovala já. Pez je totiž člověk, který si myslí, že může přijít na Xchat a vandrovat do lidí. Že je něco víc a že z něj všichni sedneme na sedinku. To máte mimochodem společné. A to je taky důvod, proč máte ban."

      OpiFka 23. srpna 2019 13:08 : (pro PEZ) "Za co jsi měl ban, to nevím. Ode mě nebyl. Zase tak mocně mě nevytáčíš, abych ti likvidovala nick :))"

      Sice si myslím, moji milí čtenáři a moje milé čtenářky, že úsudek o téhle osobě jste si udělali už sami a dávno, takže tady jen potvrzení, že jste se nemýlili. LHANÍ je totiž jen jedna z mnoha výstavních vlastností této "adminské autority". A tohle rozhoduje o virtuálním bytí či nebytí lidí na XChatu. No to bych blil.

      A-A

      Vymazat
    2. Proč vytrháváš věty z kontextu? Pokud vím, psala jsem toho mnohem víc a navazovalo to na situaci. To neumíš nic jinýho, než vzít pár vět, co se ti zrovna hodí, a pak na nich dělat závěry, co ani nejsou pravda?

      To jsi teda větší amatér, než jsem čekala. Ne, že bych tu od toho čekala zázraky, ale..páni! Pisálek si píše to, co se mu zrovna hodí do krámu. Nejen, že neumí pracovat s osnovami, ale ani neumí pochopit celkový kontext názoru a vyjádřit se k němu. Místo konstruktivní debaty argumentuje vytrháváním vět, na kterých se může otočit. To je teda fakt marnost. Radši to tu zavři a věnuj se třeba zavařování, protože děláš ostudu těm, co si říkají bloggeři.

      Na to, jak se prezentuješ, coby ředitel nějakých novin, jsi teda těžký podprůměr. Zvážím, jestli se mám ještě vyjadřovat, protože v psané formě a diskuzi jsi, oproti mně, sakramentsky pozadu. Nejsi pro mě důstojný soupeř :)

      Vymazat
    3. @opiFka

      Neuvěřitelné. Místo toho, aby ses styděla, hanbou se propadla, lezla kanály, raději se snad ani neukazovala, tak tu vystavíš takový blábol. Moji čtenáři, tedy naprosto každý, si může tvé komentáře, které se nacházejí pod minulou glosou, přečíst v plném znění. A ať to člověk bude číst zleva, zprava, od zdola, od spoda, ze severu, z jihu, západu, hladce i obratce, tak se ve výsledku nemůže splést, ten výsledek je LHÁŘKA. Stejně jako je tráva zelená, je zelená, je zelená, můžeš tu vykřikovat, že je tráva modrá, ale ubezpečuji tě, že tím ta tráva nezmodrá, bude stále zelená.

      A jelikož musím ještě napsat to Tiskové prohlášení, tak se pak později vrhnu právě na to, zbytečné tu ztrácet energii a čas s autoodhalenou a autousvědčenou lhářkou, která tu už v podstatě předvádí jen trolling, k tomu ještě dosti hloupý trolling.

      A-A

      Vymazat
    4. Přátelé, kašlete už na to. Pravdu totiž máte částečně oba, ale opiFe to napsala trochu složitě, že z toho šlo vyčíst, že BAN byl od ní. Opi mi blokla vstup do 30 a více, ale BAN mi opravdu nedala :)

      Vymazat
    5. Ne, nikoliv. Ban je ban a klíč je klíč. A právě je třeba vidět v jakém kontextu to bylo psáno. Reakce OpiFky byla na glosu, kde píši o blokování Pza a Azazela. Koneckonců i ve zde uváděném textu se píše "to je také důvod proč oba máte ban". Tudíž ten význam je jednoznačný, kdy je myšleno totéž. Sorry, ale to je nezpochybnitelné pro každého, kdo je schopen porozumět psanému textu a právě kontextu.

      Ono že je OpiFka nejen lhářka, že si též ráda vymýšlí a hraje unfér, o tom jsme se přesvědčili už před několika lety, když tehdy jako SS Bezva flirtíku zákeřně přidala jeden z nicků Azanovin do seznamu k hromadné blokaci, která se odesílá adminům. Tím defakto zneužila SS, což potvrdila záhy, kdy na tehdejší web AN napsala do komentářů něco o tom, jak je ráda, že mi zvedla mandle. Tudíž sečteno podtrženo, prolhaná, zákeřná a nečestná osoba. A páč opakování matka moudrosti, tak řeknu opět: Tohle dělá admina na Xchatu? Tak to bych blil. A jako bonus přidám: Kdo se kamarádí s Bogemanem, nemůže být dobrý člověk.

      A-A

      Vymazat
    6. Jasně, azazel přesně ví, co kdo měl za ban, od kdy do kdy, od koho a tak dále. Pez ban měl, ale ne ode mě. Ode mě měl kill a AK. Happyna měla ode mě kill + AK stejně, jako je má pez. Kapišto? :D


      Ono že je OpiFka nejen lhářka, že si též ráda vymýšlí a hraje unfér, o tom jsme se přesvědčili už před několika lety, když tehdy jako SS Bezva flirtíku zákeřně přidala jeden z nicků Azanovin do seznamu k hromadné blokaci, která se odesílá adminům. Tím defakto zneužila SS, což potvrdila záhy, kdy na tehdejší web AN napsala do komentářů něco o tom, jak je ráda, že mi zvedla mandle. Tudíž sečteno podtrženo, prolhaná, zákeřná a nečestná osoba. A páč opakování matka moudrosti, tak řeknu opět: Tohle dělá admina na Xchatu? Tak to bych blil. A jako bonus přidám: Kdo se kamarádí s Bogemanem, nemůže být dobrý člověk. //

      Fakt? No vidíš, to už jsem stihla zapomenout. Ale je fajn, že ses tak krásně udal a připomněl, jaká jsi křivá šmírácká sviňka, že ano? Chodil jsi špehovat do BFka dění, dělal jsi na tamní osazenstvo svoje trapné komiksy a vynášel debaty, co určitě neměly být zveřejňovány jinde, než na Xchatu. Neštítil ses ani toho krást lidem fotky a malovat na ně ty svoje bludy. Vyhazovali jsme tě stejně, jako happynu. Protože jsi nebyl ničemu užitečný, spíš naopak. Takže jsem tě posílala na bany spolu s bandou úchylů.

      Tos to teda dotáhl daleko, sakryš :D :D

      A ano, to by i odpovídalo té době, kdy jsem psala na ten Help blogu, aby odebrali mé fotky, že mi byly ukradeny a nesouhlasím s jejich zveřejňováním. Ač jsem admin a vidím mnoho, nikdy mě nenapadlo vynášet a zneužívat druhé ke svému pobavení. Možná se bavím s Bogemanem, ale takový duševní mrzák, jako ty, opravdu nejsem. Rozhodně se cítím dobře :)

      Vymazat
    7. Já měl BAN na nick od admina jménem Ondrashek. A tím tady končím, už mě to nebaví.

      Vymazat
    8. @opiFka

      Azazel přesně ví, stejně jako kdokoliv jiný, co jsi tu psala v komentářích. To nesmažeš a ničím neokecáš. Tvá lež je tu pevně vryta v komentářích těchto Xglos.

      A opět tu bezostyšně lžeš. A proto, aby si lež nezbudovala trůn na místě pravdy, pak nyní pravdu na onen trůn pevně usadím.

      Žádné trapné komiksy jsem nikdy nevytvářel a už vůbec jsem nikomu nekradl fotky, natož abych na ně maloval nějaké bludy. Tyto záležitosti pro mne neznámých tvůrců jsem jen zveřejňoval, záležitosti, které byly postovány nejen v místnostech XChatu. Přinášel jsem obrázek toho, jak to na XChatu vypadalo, a toto bylo součástí.

      Předvádíš tu čím dál více a zřetelněji svůj odporný charakter, kdy se neštítíš snížit se k takovýmto lžím, výmyslům a nepravdám. A pokud se někde objevila fotografie, tak nešlo v pravém smyslu o fotografii ale o veřejný profil, jehož součástí byla nějaká fotografie. A to je velký rozdíl.

      A-A

      Vymazat
    9. Nehledě na to, že OpiFka opět mlží, neb tenkrát uvedla nějaký důvod, který obalila neskutečnou nepravdivou vylhanou historkou, něčím co se nestalo a ani teoreticky stát nemohlo, kterou mi pak interpretovala adminka Iwushka. Iwushka byla jednou z těch rozumnějších a snad i o objektivitu se snažící adminkou, byla ale slabá, tedy měla velmi slabé postavení v admin týmu. To se ukázalo například ve chvíli, kdy ji Anathema poslal nezvratné důkazy o tom, že v BTMR Myšula zneužívá správce, ráno chodí házet do klíčů nicky a i později do nich dává přezdívky, co ani v místnosti nebyly. A tak Myšula dostala velmi správně zákaz DS na měsíc. Následně se ovšem přihnal Bogeman, tenkrát ještě zelený, s Gymem v zádech, neb byl nakvartýrovan celý až po tlusté střevo v jeho konečníku, a donutili Iwushku naprosto obrátit a zákaz stáhnout. V té době začal křižácký teror Bogemana, Advisora, Hatikvy a Myšuly, který nakonec vyvrcholil, to už byl Bogeman žlutým administrátorem, v zabanování Anathemy na rok. A koho že si Bogeman natáhl později, když se stal červeným adminem, do týmu? No jistěže své křižácké bratry Advisora a Hatikvu. Takže milé děti, pohádky je konec, i když pohádky končí dobře, tudíž se opravím a napíši, že teror hororu je konec, zlo zvítězilo a vše dopadlo špatně. A jak vidíme na současném XChatu, tak ač jsem, v mém vrozeném pozitivním myšlení, věřil, že za ten dlouhý čas, co jsem XChat až tak důkladně nesledoval, se poměry uvolnily, nestalo se. Bylo to evidentně z mé strany "přání otcem myšlenky", jak vidno, ledy nerostály a mráz trvá. Ono se to také projevuje na návštěvnosti a dalších ukazatelích, XChat padá a uživatelů v normálních nesex místnostech a kategoriích je už jako šafránu. Tudíž se naplňuje nejen moje zvěst, ale i některých dalších lidí, ze zde popisované doby, že si tam nakonec Gym groupe zůstane sama. Že.. ovšemže. Asi budu muset někdy napsat takové zamyšlení, jak by to s XChatem dopadlo, kdyby ho tehdy koupil někdo jiný než Gym. Byli ještě dva jiní kupci. Čím dál tím více mám dojem, že hůř by to snad pod kýmkoliv jiným dopadnout nemohlo.

      A-A

      Vymazat
    10. Píšeš jak poblouzněnej fanatik. Přesně na tohle nadáváš u kluků, že ano? Ta tvoje prezentace je fakt jak z náboženský sekty.


      Jasně, všechno popři. Co jinýho taky můžeš dělat? Nic moc. Lidi ví moc dobře, co jsi zač :)

      Outsider. Šmírák. Křivák. Pomatenec, co ubližuje druhým, aby si naleštil ego velkýho rádoby Novináře.



      Tímhle bych asi skončila, pro mě jsi se vybarvil jako bezcharakterní nula a s takovýma lidma čas neztrácím. Jsou mi vlastně odporní :)

      Vymazat
    11. OpiFka pohled bez růžových brýlí evidentně neunesla, že.. ovšemže. Ano, konfrontace s pravdou je někdy krutá.

      A-A

      Vymazat
    12. @opiFka

      Ano, lidé, kteří jsou soudní a mají všech pět pohromadě, tak vědí co jsem zač, legenda, novinář a chatový důchodce. A ti, kteří hledají pro sebe vysvětlení určitých věcí, které nemohou vnitřně pochopit, ve smyšlenkách a nesmyslech, nebo snažící se o moji dehonestaci tyto smyšlenky a nesmysly vnucovat propagandisticky ostatním, mi jsou věru ukradení. Mimochodem, svého času mě například Ebisek obviňoval z toho, že si tu tehdejší zběsilou tapetaci XChatu objednávám. Nu, byl to samozřejmě stejný nesmysl jako ty, které jsi zde za své krátké působení v komentářích nakydala.

      A-A

      Vymazat
  3. ::::::: Nový fejeton :::::::

    A je to tu, dámy a pánové. Plodně se urodilo a vytrousil jsem fungl nový fejeton. Nese název "Názorová svoboda je utopie - Sere pes!" a můžete si ho přečíst, jak už jste zvyklí, buď přímo zde na Xglosách v menu X-Fejetony, anebo na X-Fejetonech, kde najdete i všechny mé ostatní výtrusy.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  4. A pojďme se při neděli podívat na statistiky zase trochu jinak. Jednak ty dopolední časy moc nedávám, tak aby to bylo pokryté celodenně a druhak, jak jsem slíbil, ukážeme si rozložení lidí v pokecových a sex kategoriích a místnostech.

    Takže legenda k číslům: První číslo značí počet lidí přihlášených na portál, v závorce je počet lidí v místnostech a počet lidí v pokecu, procenta vyjadřují počet uživatelů na chatu nacházejících se v sex místnostech vzhledem k celkovým počtům lidí na chatu.


    = Neděle 25. srpna=
    --- 09:00 ---

    XChat 1032 - (852 - 74) 91,3%
    Libimseti 174 - (40 - 6) 85,0%
    Chatujme 129 - (48 - 38) 20,8%
    SuperPokec (14 - 14) 0%
    Chat.cz (7/7 reg. - 7) 0%


    --- 10:00 ---

    XChat 1333 - (1 015 - 90) 91,1%
    Libimseti 196 - (45- 9) 80,0%
    Chatujme 112 - (46 - 33) 28,2%
    SuperPokec (16 - 16) 0%
    Chat.cz (9/9 reg. - 9) 0%

    Nu, co k tomu dodat, už tak samotný úpadek chatů je děsivý, když ještě k tomu přidáme tyto údaje o rozložení uživatelů (pokec - sex), tak je to ještě děsivější. Nu, a 91% lidí v sexu na XChatu, tak to je doslova brutální, že.. ovšemže. Uvidíme jaká budou čísla večer, myslím že ty poměry se nijak nezmění.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže tu máme slibované večerní statistiky. XChat je opravdu regulérní sexchat, protože ta čísla ve většině časových úseků pohybující se kolem 90% jsou opravdu vševypovídající. O mnoho lépe na tom není ani Libimseti.

      --- 21:10---

      XChat 1670 - (1 229 - 202) 83,6%
      Libimseti 208 - (67- 18) 73,1%
      Chatujme 195 - (94 - 73) 22,3%
      SuperPokec (19 - 19) 0%
      Chat.cz (18/16 reg. - 18) 0%

      --- 22:30---

      XChat 1932 - (1 409 - 176) 87,5%
      Libimseti 245 - (51 - 15) 70,5%
      Chatujme 120 - (51- 35) 31,3%
      SuperPokec (14 - 14) 0%
      Chat.cz (30/25 reg. - 30) 0%


      --- 23:40---

      XChat 1844 - (1 244 - 121) 90,2%
      Libimseti 186 - (33- 8) 75,7%
      Chatujme 80 - (21 - 8) 61,9%
      SuperPokec (8 - 8) 0%
      Chat.cz (27/23 reg. - 27) 0%

      A-A

      Vymazat
  5. Jinak ještě k samotné glose, pro mě to vlastně skončilo, nyní už jen ještě potvrdím autorizační mail u Xkozla, až mi ho tedy 42ideas pošle. Nu, a pak už budu jen čekat vyrozumění o výmazu, mají na to měsíc, tak nemusí nijak spěchat, pohoda klídek a cigáro.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  6. Nu, a pojďme se ještě podívat také jinam, nechť tu to není monotématické, a to na diskuze Chatujme. Tam se nám po dlouhé době probudil ze zimního spánku Víťa (tak to tedy nevěstí nic dobrého, že.. ovšemže) a založil diskuzi Téma.

    Diskuze Téma zde

    Skrýn diskuze Téma zde

    A na diskuzi Mysteriozní a nadpřirozené jevy (všimněte si tam též těch smazaných nicků, to vypadá úžasně, zvlášť když je to na mnoha diskuzích) trollprudič všech diskuzí na netu JupiteHans a známá Babujana. No tak to už je vážně definitivní konec. "Konech chatů v Čechách".

    Diskuze MNJ zde

    Skrýn diskuze MNJ zde


    Budu se opakovat ale holt "Komu není rady, tomu není pomoci"

    A-A

    OdpovědětVymazat
  7. Omyl ,každý slušný a důvěryhodný má jen jeden, protože žádný druhý záložní nepotřebuje,v případě potřeby si můžeš během pár vteřin založit jiný.. Nejdřív si zamet před svým prahem než začneš někoho nazývat lhářem, některá lež se dá i s nutnou dávkou empatie pochopit,ale vím ,že zrovna tady zbytečně kecáš a máš tam mnohem víc nicku než dva, někdo psal i na fóru že seš Jard01.Nerikam taky tam mám víc nicku,ale nikdy jsem toho nijak úmyslně nezneužíval a nevytahoval z jednoho nicku důvěrné osobní informace ,abych ho z dalšího pak následně na základě toho lakoval jako třeba ta osoba která psala z nicku wendulinqa,je to humus a se zábavou to nemá nic společného.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @zwire

      Ale samozřejmě že potřebuje, k pořízení skrýnu, když je člověk vykopnut z místnosti. To se též popisuje někde v Nápovědě. A nechápu proč se tu ty vyjadřuješ k tématu multinicků, když jsi sám velký multinick. A to ostatní co tu píšeš, plus jak jsem si přečet i komentáře pod předpředešlou glosou, tak na to ti mohu říci jen jedno a vypůjčím si k tomu hlášku Roman_02 "Volám Bohnice".

      A-A

      Vymazat
    2. A ještě přidám, k tomu jak to s chaty vypadá v současné době, hlášku jedné nejmenované uživatelky z diskuze na Libimseti, kterou jsem před nějakým časem založil, cituji "Chaty nejsou ideální už velmi dlouho. Někdy si říkám, že fungují už jen pro PČR, která se snaží pochytat všechny ty pedofily, kterými se každý chat jenom hemží." Zajímavý názor, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    3. @zwire

      Já už na XChatu, jak jsem před chvílí psal v zakončení této glosy, nemám žádný nick, Já na XChatu v tuto chvíli neexistuji a nikdy jsem (jakoby) neexistoval. A nesmíš soudit druhé lidi dle sebe. A opravdu bys měl něco začít dělat se svými bludy, už jednou jsem ti doporučoval návštěvu minimálně psychologa, i když stále více se mi zdá, že je to spíše na psychiatra, páč spojovat Trashe a Klenota, anebo Azazela a Jarda, a spoustu dalších tvých chorých výplodů ohledně dalších lidí a nicků, opravdu, a myslím to s tebou dobře, něco s tím začni dělat. :)

      A-A

      Vymazat
  8. Pravda a láska zvítězila nad lží a nenávistí Azazela Anděla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ V@L@

      Azazel s nikým a ničím nesoupeřil, nebyl v žádné soutěži, tak nemohl ani vyhrát ani prohrát. Ale poražení tu jsou, příroděžel jen poražení, vítězů není. Těmi co prohrály, jsou kompletně všechny chatovací portály. Zůstala na nich už jen velmi nicotná hrstka lidí, a to se týká i XChatu, neboť 90% sexoušů se počítat nedá. Staré dobré Lidé se proměnilo v jakýsi seznamovací paskvil. Na Libimseti, kde se čas od času objeví i někdo z vedení, se to už jen tak udržuje aby to ještě drželo pohromadě, jinak to tam přežívá takovým samospádem. Starý legendární XChat je spíše už jen sexchat, úpadek velmi zdatně dokumentuje například místnost Bezva flirtík, kdysi největší místnost na XChatu, později největší místnost v pokecové části, kam chodilo mnoho stovek návštěvníků, ještě před pěti lety dosahovala návštěvnost této místnosti ku dvěma stovkám. GymJWM je spoluvlastníkem 3 a půl roku, když se podíváte dnes na Bezva flirtík, tak přes den není nic neobvyklého, že tam jsou třeba 4 (slovy čtyři) lidé. Kdysi nadějné Chatujme též zazívá sešup a krom důchodců, pár mulťáků a pár trollů tam už toho také moc nezbylo. Nu a SuperPokec a Chat.cz se svými návštěvnostmi kolem 20 lidí se snad ani za chat považovat nedají, to je tak jedna místnost.

      A láska? Nu, vždyť tady v komentářích Xglos máme vzorek, od lidí z XChatu, jak se tam všichni vroucně milují.

      A-A

      Vymazat
    2. Nu, a myslím že právě sem budou pasovat dnešní statistiky, které jsou jak vidíte opravdu z rozličných časů..

      --- 14:15 ---

      XChat 1195 - (874 - 92) 89,4%
      Libimseti 140 - (19 - 2) 89,4%
      Chatujme 109 - (36 - 26) 27,7%
      SuperPokec (11 - 11) 0%
      Chat.cz (15/12 reg. - 15) 0%


      --- 18:45 ---

      XChat 1294 - (877 - 98) 88,8%
      Libimseti 183 - (36 - 9) 75,0%
      Chatujme 165 - (60 - 49) 18,3%
      SuperPokec (16 - 16) 0%
      Chat.cz (18/16 reg. - 18) 0%


      --- 21:20 ---

      XChat 1535 - (1 102 - 197) 82,1%
      Libimseti 241 - (66 - 14) 78,7%
      Chatujme 179 - (83 - 70) 15,6%
      SuperPokec (18 - 18) 0%
      Chat.cz (26/21 reg. - 26) 0%


      --- 23:10 ---

      XChat 1771 - (1 246 - 116) 90,6%
      Libimseti 213 - (42- 18) 57,1%
      Chatujme 116 - (55 - 38) 30,9%
      SuperPokec (10- 10) 0%
      Chat.cz (17/11 reg. - 17) 0%

      Takže vidíme v číslech stav české chatové scény. XChat je sice jednoznačně největším chatem, návštěvnost se pohybuje řádově jinde od ostatních, ovšem když se podíváme na to druhé číslo v závorkách, vyjadřující počet lidí v "pokec" místnostech, tak už je to úplně jiný obrázek, tady se jedná už jen o násobky. Většinu návštěvnosti, kolem 90% tvoří na XChatu sex kategorie. Nu..

      A-A

      Vymazat
    3. Dnes se podíváme na jiné statistiky, vrátíme se do minulosti, v prvním případě jen o pár měsíců, v tom druhém o 5 let.

      Tady můžete vidět poslední jarní statistiku AzaŽurnálu ohledně přítomnosti lidí v chatovacích místnostech (celkově - nesex). V takovémto průzkumu se zapisují data vždy pouze v určeném časovém úseku, tedy primetimu, a vychází se z období nejméně čtrnácti dnů (ale většinou je to více). Nu, můžete si porovnat sami se současnými čísly.

      === Březen 2019 ===
      XChat 1142,1 - 180,3
      Libimseti 80,4 - 34,6
      Chatujme 95,6 - 75,4
      SuperPokec 25,2 - 25,2
      Chat.cz 18,8 - 18,3
      KecejChat 4,6 - 4,6

      Další takový oficiální průzkum nás čeká na podzim, takže to bude co by dup.

      A nyní se vraťme do jara 2014. Toto je návštěvnost portálů před 5 lety, tedy počty přihlášených.

      XChat 3187
      Libimseti 3760
      Chatujme 910

      U těchto dvou chatů takový údaj neexistuje, tudíž zde je to celková přítomnost uživatelů v místnostech.

      SuperPokec 110
      Chat.cz 24

      Jak vidíte, ty propady jsou obrovské, asi vám to při současných návštěvnostech připadá jako astronomická čísla. Nu, dámy a pánové, toto je realita celé chatové scény.

      A-A
      zdroj: AzaŽurnál

      Vymazat
    4. A když už jsme u těch statistik, tak jak jsem se díval na počítadlo zobrazení Xglos (které je v rozklikávacím postranním panelu), tak nám to číslo dosti povyskočilo, oproti předešlému prázdninovému klidu, takže budu muset asi dělat statistiky výhledově dříve, než jsem předpokládal. K 70. tisícům zobrazení statistiky nebyly, neb jak jsem říkal, nemá smysl dělat statistiky často a u každého kulatého čísla. Pravděpodobně u 80 tisíců udělám ty statistiky rozsáhlejší. Co se týče článků, tak tam bude patrně dosti změn, minimálně obměna na prvním místě v TOP 10, o tom už jsem informoval. Ale jak jsem se před časem díval přímo do statistik Bloggeru, tak se například nahoru posunula glosa mé kolegyně Dominiky o PinQi (Happyně) díky současné situaci a zájmu o tento článek, ač je již více jak rok starý.

      A-A

      Vymazat
    5. Dáme si i čtvrteční statistiky. Obrázek stále stejný, XChat je regulérní sexchat a povšimněte si, že v těch prvních dvou hlavních večerních časech se v pokecových místnostech pohybuje v průměru pouhých cca. 150 uživatelů, a to ještě v místnosti 16 a více je tak polovina různých úchylů z dřívější dětské místnosti 12-16, že.. ovšemže. A to už pak není zas až tak velký rozdíl v návštěvnosti "pokecu" oproti například Chatujme, kde bylo v té době v průměru 60 lidí.

      --- Čtvrtek 29. srpna ---
      --- 20:45 ---

      XChat 1379 - (965 - 144) 85,0%
      Libimseti 235 - (45 - 15) 66,6%
      Chatujme 178 - (77 - 66) 14,2%
      SuperPokec (17 - 17) 0%
      Chat.cz (30/26 reg. - 30) 0%


      --- 22:15 ---

      XChat 1770 - (1 200 - 160) 86,6%
      Libimseti 252 - (52 - 15) 71,1%
      Chatujme 152 - (71 - 56) 21,1%
      SuperPokec (15 - 15) 0%
      Chat.cz (18/15 reg. - 18) 0%


      --- 23:30 ---

      XChat 1575 - (1 040 - 93) 91,0%
      Libimseti 163 - (22 - 7) 68,1%
      Chatujme 78 - (28 - 17) 39,2%
      SuperPokec (8 - 8) 0%
      Chat.cz (16/14 reg. - 15) 6,2%

      A-A

      Vymazat
  9. ::::: Zpověď Zwířete :::::

    Rád bych upozornil své čtenáře, že v komentářích pod předpředešlou glosou PPP - Prázdninový perličkový přehled se jal rozepsat Zwire a učinit takovou svou zpověď. Má to být na pokračování s nějakým exkluzivním koncem. Já do toho zatím nijak nevstupuji a nechávám romanopisce tvořit, počkám až dotvoří. Koneckonců Xglosy jsou právě místem ku svobodnému projevu, zde názorová svoboda není utopií, jak nám sdělila svůj vnitřní postoj administrátorka XChatu OpiFka. Tudíž těšme se na další pokračování z pera Zwirete.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co se týče mé tvorby, jak jsem oznamoval v "Co se chystá", pak tedy vznikne jakési hodnocení celé chatové scény, nebude to článek pro AzaNoviny ale glosa, pojmu ji tak, že udělám opět takovou procházku po všech chatovacích portálech, kde se objeví nějaké aktuální dění plus právě určité hodnocení jednotlivých portálů a celkový pohled na chatovou scénu. To bude zřejmě už ale na začátku nového školního roku, o prázdninách jsem plánoval, jak jsem tu psal, 3 glosy na každý prázdninový měsíc, u srpna jich bylo nakonec 5, takže to už byl tak trochu nadplán.

      A je dosti možné, že vznikne i nějaký nový fejeton, ve kterém bych rád poukázal na podobnosti totalit, tedy té komunistické a chatové. Tak snad se plodně zadaří, nápad už dorazil. A nápad je někdy tím nejdůležitějším, nu.

      A-A

      Vymazat
  10. A abych i sem přispěl krapet žurnalisticky, jako v mezičase, kdy pod jinou glosou dopíše Zwire svoji zpověď a závěr, tak si dáme zde něco jiného, z MF Dnes, a to pedofila z XChatu, článek který vyšel nedávno 16. května 2019.

    Nejen že XChat, jak už jsem tu psal a z čísel jasně vyplývá, je regulerní sexchat, 85 - 90 % návštěvníků tohoto serveru se zdržuje v sex kategoriích, ono se to tam stále, není to žádná novinka, hemží nejrůznějšími devianty. Jak sám 50 letý muž říká "Ono všechno na xchatu je takové perverzní."

    Článek, resp. rozhovor "Každý jsme svým způsobem zvrhlý, chat je zábava, říká přistižený deviant" si můžete přečíst a podívat se i na video.

    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pedofil-rozhovor-masturbace-mail-nezletila-xchat.A190514_113344_domaci_jadv

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáme si opět čerstvé statistiky.

      Legenda: Počet přihlášených na portál - (Počet v místnostech - Pokec místnosti) Procento lidí v sex kategoriích

      --- Sobota 31. srpna ---
      --- 21:30 ---

      XChat 1259 - (907 - 158) 82,5%
      Libimseti 291 - (71 - 24) 66,1%
      Chatujme 170 - (87 - 67) 22,9%
      SuperPokec (14- 14) 0%
      Chat.cz (19/17 reg. - 19) 0%


      --- 23:00 ---

      XChat 1507 - (1 152 - 148) 87,1%
      Libimseti 243 - (67 - 24) 64,1%
      Chatujme 125 - (57- 26) 54,3%
      SuperPokec (8 - 8) 0%
      Chat.cz (29/18 reg. - 29) 0%


      --- 00:00 ---

      XChat 1568 - (1 148 - 112) 90,2%
      Libimseti 201 - (30- 11) 63,3%
      Chatujme 81 - (36 - 17) 52,7%
      SuperPokec (8 - 8) 0%
      Chat.cz (21/12 reg. - 19) 9,52%

      Řekněme si otevřeně, že s českou chatovou scénou to není již jen nahnuté ale přímo zvrhnuté, čímž při zde uvedeném článku, kdy reportéři MF Dnes nachytali na XChatu pedofila, to může být i takový dvojsmysl, že.. ovšemže. Ta čísla XChatu lidí v sex místnostech a lidí v pokecových roomech jsou opravdu děsivá. Ale ono i ta celková čísla u všech chatů bez ohledu na kategorie jdou stále v průzkumech dolů a jak to vypadá, ani příští podzimní oficiální šetření nebude výjimkou.

      A Já se ptám, ač jsem si vědom určitého objektivního faktu, že klasické chaty už v dnešní době netáhnou, co proti tomuto úpadku dělají provozovatelé chatů? Myslím si, že by rozhodně mohli dělat více, pokud by ovšem chtěli, a přemýšleli nad, když ne rozvojem, tak alespoň udržením svých portálů a udržitelnou návštěvností. Ale je možné, že v dnešní době už chaty slouží výhradně k "zábavě", ne širokých a rozličných vrstev, ale omezeného okruhu přátel, kamarádíčků, vlezdoprdelků atd. plus na XChatu navíc pro velkou enklávu sexuchtivců, perverzáků a deviantů. Anebo jsou ponechány tak nějak svému vlastnímu životu, v případě Libimseti asi by bylo vhodné slovo dožití. Uvidíme v budoucnu, možná né dlouhém, jestli nebudou nějaká úmrtí chatů, každopádně už dnes v podstatě jen přežívají.

      A-A

      Vymazat
    2. Prázdniny nám skončily, zítra je první školní den ale už dnes nastoupilo září. A tak si ukážeme první zářijové statistiky..

      --- Neděle 1. Září ---
      --- 11:30 ---

      XChat 1332 - (1 004 - 77) 92,3%
      Libimseti 231 - (46 - 13) 71,7%
      Chatujme 121 - (55 - 52) 5,45%
      SuperPokec (22 - 22) 0%
      Chat.cz (7/4 reg. - 7) 0%


      --- 15:00 ---

      XChat 1421 - (961 - 92) 90,4%
      Libimseti 176 - (44 - 9) 79,5%
      Chatujme 128 - (48 - 35) 27,0%
      SuperPokec (18 - 18) 0%
      Chat.cz (15/11 reg. - 15) 0%


      --- 22:40 ---

      XChat 1897 - (1 358- 126) 90,7%
      Libimseti 221 - (51 - 11) 78,4%
      Chatujme 123 - (48 - 34) 29,1%
      SuperPokec (11 - 11) 0%
      Chat.cz (14/11 reg. - 14) 0%


      --- 00:00 ---

      XChat 1573 - (1 080 - 68) 93,7%
      Libimseti 156 - (40- 16) 60,0%
      Chatujme 70 - (22 - 12) 45,4%
      SuperPokec (9 - 9) 0%
      Chat.cz (15/12 reg. - 15) 0%

      Tentokráte jsem nesledoval primetime ale naopak ostatní denní doby. Přes 90% lidní na XChatu v "sexu", no tak to snad ani nepotřebuje komentáře, že.. ovšemže. Jinak i pohled na celou chatovou scénu je už naprosto tristní.

      A-A

      Vymazat
  11. ::::::: INFO XGLOS - Kodex Xglos :::::::

    Já si uvědomuji, že jsem se tu mnohokráte zmiňoval a odkazoval na "Kodex Xglos", ovšem ten byl do této doby neveřejný, tudíž jsem se jal toto napravit a "Kodex Xglos" najdete přímo v menu. Jsou tam i nějaké zásady pro komentáře, tak myslím je dobré si to přečíst, i když jsem v minulosti těch několik málo zásad opakovaně zmiňoval a v podstatě se jimi většina komentujících v současné době řídí.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  12. ::::::::::::: AzaNoviny - Exkluzivní článek :::::::::::::

    Rád bych Vás, moje milé čtenářky a moji milí čtenáři, i zde v komentářích upozornil na nový článek AzaNovin, který se jmenuje Třetina XChatu v zástavě Finančního úřadu.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024