Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Bogeman bez červené. Všech 5 adminů žlutí.




V dnešních večerních hodinách oznámil GymJWM upravení struktury Admin Týmu na portálu XChat. Ruší se červená hvězdička a všichni admini mají barvu své hvězdy žlutou a jsou si tedy rovni. Toto bylo oznámeno jak na fórech XChatu Informace pro uživatele, tak na blogu IKSČET.


Zdroj: Blog XChatu ikscet.cz

Je otázkou, co za změnou stojí? Zda li současné počty administrátorů, kdy celkový počet adminů, po odchodu třech žlutých hvězd během poslední krátké doby, drasticky klesl na číslo pět. Anebo jsou to některá zásadní chybná a neuvážená rozhodnutí červeného admina Bogemana z poslední doby, či jakási celková podivná atmosféra, o které jsem již referoval a o níž mluvili někteří, a řada zvláštních adminských počinů. Možná je to souběh obého, rozhodně lze hledat i jiné důvody, než stojí ve zprávě od GymJWM. Koneckonců všichni známe a víme, že "Tisková prohlášení" a skutečnost se nemusí vždy stoprocentně shodovat.


A jaký bude závěr dnešní informační glosy? Donedávna byli 2 červení admini, osvědčený Prazdroj a právě Bogeman. Druhý jmenovaný zůstal červeným adminem sám, a možná že GymJWM usoudil, že jako jediný vládce a šéf Admin Týmu je nezpůsobilý. No, konečně. Rozhodně se ovšem tím zase až tak příliš nemění, spolu se svým bratrem Hatikvou a pistolnicí OpiFkou, mohou při počtu pěti adminů, ty další dva snadno přehlasovat.



Anděl Azazel


  AZANOVINY - Nejnovější články 




http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/v-siti-stanou-se-z-lovcu-loveni/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/facebook-vymazal-desitky-uctu-udajne-nekale-ovlivnujicich-kampan-v-usa/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/sef-xiaomi-pristi-rok-vice-nez-10-5g-smartphonu/




http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/surface-duo-skladaci-mobil-od-microsoftu/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/18/matebooky-s-linuxem/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/25/nejoblibenejsi-socialni-site-2019/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/




http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/tretina-xchatu-v-zastave-financniho-uradu/



http://azanoviny.wz.cz/2019/09/10/hiwe-predstav-si-chat-z-90-let-v-tvem-mobilu/



http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/huawei-p30-s-androidem-10-a-ve-dvou-novych-odstinech/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/avast-nedoporucuje-pouzivat-gps-lokator-pro-deti-pro-jeho-zranitelnost/




http://azanoviny.wz.cz/2019/08/24/na-facebooku-budete-moci-zakazat-sber-sdilenych-dat-tretich-stran/






http://azanoviny.wz.cz/2019/08/24/google-rusi-dalsi-funkci-youtube-zpravy-konci/

http://azanoviny.wz.cz/2019/08/18/stale-castejsi-vypadky-facebooku-a-instagramu/









Komentáře

  1. A ještě do komentářů si neodpustím k textu "Tým administrátorů se mění" jednu poznámku. Je zde psáno, že pro řešení blokací mají uživatelé kontaktovat administrátora, který blokaci provedl. Problém je ovšem v tom, že to se uživatel nedozví, neb po blokaci se zobrazuje jen důvod BANu. A zde musím konstatovat, že narozdíl od jiných chatovacích portálů, kdy uživatel je okamžitě obeznámen s člověkem, který blokaci prováděl. Tudíž uživatel XChatu stejně nemá jinou možnost, než se prostě na někoho z adminů obrátit mailem či z jiného nicku (pokud jím disponuje) s dotazem, a teprve poté může kontaktovat příslušného admina. Na tom by XChat měl též zapracovat, všude jinde to mají, a jsme v roce 2019.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  2. ::::::::::::: Víkendové informace z chatů ::::::::::::

    Libimseti - Od ranních hodin je tento server nedostupný a háže to chybu 502 Bad Gateway. Tudíž uvidíme, jak dlouho bude tato situace trvat a kdy se dostupnost opět obnoví.

    XChat - Tam se v poslední době rozběhly diskuze kolem PC a internetu, a to v podání dvou diskutérů Prazdroj a Elza.

    Chatujme - Byl smazán veškerý obsah z diskuze "Téma" o které jsem již informoval, tedy o dalším výpadu Víťi vůči nejen mojí osobě. Co je ovšem zajímavější, že uživatel Víťa se neobjevuje v místnostech a na jeho profilu se zobrazuje jen "Je online na službě Hlavní stránka", což by mohlo nasvědčovat tomu, že je v BANu. A možná nejen s tímto nickem, protože podobné se dělo i u dalších pravděpodobných nicků Víti, například Chat-Club. Jediným z potenciálních nicků Víti, co byl viděný v nějaké room, byl nick CAKPA. Nemám k tomu zatím více informací, tudíž to prosím berte v tuto chvíli jen ve spekulativní rovině. Na Chatujme, pro ty kteří by nevěděli, se nepozná, zda li je uživatel BANován, ten má přístup pouze a jen právě na úvodní stranu, všechny ostatní služby jsou mu znepřístupněny.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Libimseti od dopoledně běží zase už normálně

      A-A

      Vymazat
    2. Takže nějaký postih Vita1971 na Chatujme se nakonec nepotvrdil a tento uživatel běžně chatuje (momentálně ve dvou svých místnostech - ze tří). Tudíž platí, co jsem psal v předešlém, že si tam tohoto gaunera, trolla a ostudu Chatujme zřejmě pěstují, což je samozřejmě jejich věc. Každopádně (a Já vyznávám ve všem zásadu 3x a dost) pokud by po dvou hrůzách, které Víťa předvedl na diskuzích Chatujme, měla přijít další taková obdobná věc, pak bych se musel obrátit přímo na provozovatele aby přijal patřičná opatření, neb smazání příspěvků a celých vláken je jistě v pořádku a admin Firer v tomto na jedničku, ovšem pokud by se Víťovy šílenosti opakovaly, pak je pouhé mazání nedostatečné. A musel bych to řešit nějakým veřejným ohrazením či výzvou ku samotným provozovatelům.

      A-A

      Vymazat
  3. ::::::::::::: Atakova snaha po zviditelnění :::::::::::::

    Je to poměrně dost úsměvné mávání ručičkama, řkúc "Tady jsem, Já Ataka, všímejte si mě" a snaha o dehonestaci mojí osoby. Ono je to ovšem naopak, je to pouze další reklama pro Xglosy, na které se podílí po OpiFce i Ataka. Toto bylo zveřejněno na diskuzi stálé místnosti Komouš výchova na XChatu ZDE

    Údálost se odehráva první říjnový den, Ano psal jsem Atakovi jako správný novinář mail, kde jsem se chtěl informovat a optat na další skutečnosti. A opět Ano, přehlédl jsem se a nic z toho na co jsem se ptal se neudálo. Tudíž jsem to během pouhých 20 minut mailem opět odvolal, s konstatováním, že jsem se přehlédl. Můžete se na to podívat ZDE
    (Ty časy si v mailu můžete sami porovnat, adresu Ataky jsem samozřejmě překryl jako osobní údaj.)

    A vzhledem k tomu, že Ataka posléze, tedy až po mém druhém mailu, kterým jsem odvolal ten první, opatřil svoji místnost popiskem o zbrklosti mé osoby, pak jsem se jal mu jeho nesmysl jasně vyvrátit. Což vidítě na skrýnu. Není k tomu moc co dodávat, žádnou chybnou informaci jsem nezveřejnil, moji čtenářové nebyli mystifikováni či pomýleně informováni. Nestalo se vůbec nic. To si jen nyní nudící se Ataka bažící po pozornosti vzpomněl na 5 dní starou záležitost. Myslím, že cítíte stejně jako Já, že se tím jen a pouze ztrapnil.

    Anděl Azazel
    Xglosy - SÍLA TRANSPARENTNOSTI!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A máme tu další nick ze série Alzazeli, když onehdá neprošel nick komous_Azazel, který byl na moji žádost zablokován, tak tu máme pro změnu nick komous_Alzazeli. Vítejte na XChatu - úchylů, sexoušů, mulťáků a fejků ráji!

      A-A

      Vymazat
  4. Víkendové statistiky. Zase z trochu jiných a různých časů..

    === Sobota 5. října ===
    --- 17:20 ---

    XChat 1515 - (1 018 - 101) 90,0%
    Libimseti 195 - (60 - 19) 68,3%
    Chatujme 149 - (47 - 42) 10,6%
    SuperPokec (22 - 22) 0%
    Chat.cz (12/9 reg. - 12) 0%


    --- 18:30 ---

    XChat 1432 - (1 009 - 130) 87,1%
    Libimseti 220 - (57 - 21) 63,1%
    Chatujme 168 - (59 - 54) 8,4%
    SuperPokec (25 - 25) 0%
    Chat.cz (10/10 reg. - 10) 0%


    === Neděle 6. října ===
    --- 09:20 ---

    XChat 1070 - (819 - 81) 90,0%
    Libimseti 171 - (42- 15) 68,3%
    Chatujme 127 - (35 - 33) 10,6%
    SuperPokec (19 - 19) 0%
    Chat.cz (3/3 reg. - 3) 0%


    --- 12:30 ---

    XChat 1312 - (945 - 100) 89,4%
    Libimseti 227 - (47 - 14) 70,2%
    Chatujme 127 - (50 - 31) 38,0%
    SuperPokec (18 - 18) 0%
    Chat.cz (2/2 reg. - 2) 0%


    --- 15:00 ---

    XChat 1410 - (961 - 95) 90,1%
    Libimseti 211 - (47 - 8) 82,9%
    Chatujme 130 - (55 - 44) 20,0%
    SuperPokec (15 - 15) 0%
    Chat.cz (6/6 reg. - 6) 0%

    Nu. Nic nového pod sluncem, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. ::::::::::::: Nové Lidéčko :::::::::::::

    Tak jsem se byl pro jednou podívat pořádně a důkladněji na Lide.cz. Tento paskvil jsem již dávno vyřadil z kategorie klasických chatů, protože je to v podstatě jen seznamka (což přiznal i sám Seznam), a dle mého názoru je to paskvil i tak. Prošel jsem některé diskuze a vyjadřovat se k tomu opravu nějak více nehodlám. Jen sem dám jeden příspěvek nejmenovaného uživatele z jedné z diskuzí:

    Návštěvnost je dobrá. Chodí sem většina obyvatelstva. Pozná se to podle toho, jak jsou všichni negramotní a neumí napsat ani větu natožpak třeba jenom svůj věk. Na interpunkci se tu sere také hromadně. A bohužel vlákna tu zakládají také negramotové, samý caps-lock, nesmyslné skloňování čísel "30ti" a podobné projevy imbecility. A nakonec obsah některých příspěvků té imbecilitě odpovídá, což je jediná pozitivní zpráva, neboť v tom jsou konzistentní. Sláva lide.cz, sláva zrcadlu některých vylízaných mozků.
    (zdroj: Lidé.cz)

    Ještě snad dodám, že byly i hodnotící příspěvky typu " je to tu na H a večer jenom samý sex a porno". Nu, je to opravdu smutné, jak dopadly kdysi slavné chatovací a komunitní servery, jak Lide.cz, tak XChat jenž je v podstatě už také jen SEXChatem (kde si zůstali jen ONI + SEX) a o mrtvém Libimseti též škoda slov.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě takový dovětek, někteří lidé zřejmě nikdy nepochopí rozdíl mezi internetovou diskuzí a chatem, někteří to považují za synonymum. Nebudu se tu rozepisovat o rozdílech, každopádně o tom bylo napsáno i pár diplomových prací. Na XChatu nedávno předvedli, jak má diskuze vypadat, pánové Prazdroj a Elza. Byla to ovšem jen taková světlá výjimka. Podíváme li se například na diskuzi nové protekční místnosti (ONI) s názvem Kávomilové ZDE, tak uzříme jednak to jak diskuze vypadat nemá a druhak je to nápovědou pro úroveň valné části XChatu (čest světlým výjimkám).

      A-A

      Vymazat
  6. ::::::::::::: Postřehy z chatů :::::::::::::

    Na Libimseti byla ustálena místnost "U Prdloňky". Stálým správcem je nick Patulacek. Tuto místnost jistě znáte vy, co jste na Chatujme.

    A co se týče Chatujme, když už jsem ho zmínil, tak spuštění limitů a dopad na místnosti si vyhodnotíme s nějakým odstupem, počítám tří neděl, měsíce.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ::::::::::::: Postřehy z chatů :::::::::::::

      Chat.cz - Na Xchatu s BANem na IP, a jinak občasně ale konstantně BANována a pronásledována stopaři a lovci, největší prudička XChatu všech dob Happy, které na tomto portálu pšenka nejspíše moc nyní nekvete, pak se jala aspoň exhibovat na diskuzích právě Chat.cz. S nesmyslným tématem, šlo jen o zviditelnění z nudy. Sekundovala ji u toho Freya, známá již z minulosti tím, že si ráda "zatrolluje" s kýmkoliv. Jak to nakonec dopadlo se podívejte na skrýnu
      ZDE.
      Celou "diskuzi" si můžete přečíst přímo na portálu Chat.cz na fóru "Náměty a připomínky" ZDE.
      Najdete tam i rekci uživatele Pslava (Ferda) na Happynu (PinQi), cituji "Zase nějaká provokace ne...copak někdo chodí za pinQi? ...".

      XChat - Tam byl zabanován nick jednomu nejmneovanému uživateli s důvodem "animal", ten nick měl nachatováno 0 (slovy nula) hodin, a ten nick měl takovouto podobu - Zofkofil. S diaktritikou by to bylo dle mé dedukce Žofkofil, tedy základem je jméno Žofka nebo li Žofie. Tudíž netuším co je na tom "animal"? Tento uživatel mi k tomu ještě připsal "Cyberšikana ze strany Xchatu". Na důkaz o BANu se podívejte ZDE.

      Nepotvrzené a neověřené zprávy hovoří o tom, že Happyna by na XChatu mohla používat nicky "Nezbeda" či "Fuckingham. Opakuji, berte to jako neověřené informace.

      Libimseti - Tak tam se zabydluje již stálá místnost "U Prdloňky", kde ve večerních hodinách bylo 7 návštěvníků, zatímco ve stejné místnosti na Chatujme byla Prdloňka, tedy Denisa-speedy v místnosti sama.

      A-A

      Vymazat
    2. ::::::::::::: Na Libimseti 322 lidí :::::::::::::

      Ano, ve 21 hodin bylo na portálu Libimseti přihlášeno 322 uživatelů. Že by Libko vstávalo z mrtvých, anebo to bude zase nějaká anomalie? Mimochodem ve stejný čas, na ještě ne tak dávno srovnatelném portálu Chatujme, bylo 184 uživatelů. Nu.
      Statistiky se tu nyní nijak zvláště asi objěvovat nebudou, neb nadchází statistický průzkum a sběr dat na AzaŽurnálu.

      A-A

      Vymazat
    3. ::::::::::::: Postřehy z chatů (Středa 9. října) :::::::::::::

      Dnes si ukážeme návštěvnost na chatech co se týče pouze pokecových místností

      --- 13:00 ---

      XChat 110
      Libimseti 7
      Chatujme 36
      SuperPokec 18
      Chat.cz 9

      To je megabída, což. Takto vyčleněně samostatně to vypadá hrůzostrašně, což.

      Jinak diskuze jsou všude téměř mrtvé, jen na Libimseti se něco trochu děje, pravda krapet i mojí zásluhou, až jedna z diskutujících s nickem Ichiru napsala toto, cituji "Azazeli, neměl jsi náhodou čekat na rozklad lbsti?! Takhle to tady jen oživuješ. Asi bychom měli opět povolat našeho guru...Kde je kouba?!" Fóra Libimseti

      Nu, a na Chat.cz se lidé baví obvyklým způsobem, třeba přepisováním popisků nestálých místností, podívejte se na ukázku ZDE

      A-A

      Vymazat
    4. ::::::::::::: Postřehy z chatů (Středa 9. října) :::::::::::::

      Chatujme; SuperPokec - Společné Chat Rádio bude mít, krom sobotní klasiky i páteční živý přenos Písniček na přání. Uveřejnil to Grantik na diskuzi Chat Rádio. dále sdělil, že budou dvě výluky, a to poslední říjnovou sobotu a první listopadovou. Dle vlastních slov Grantika bude nadcházející páteční speciální vysílání jeho loučením se svobodou, výluky pak budou souviset se svatbou a svatební cestou.
      (zdroj: Chatujme - Diskuze: Chat Rádio)

      Chat.cz - Tady se opět podíváme též na klasiku na tomto žumpoidním chatu. Nu jestli Pykač je opravdu Morell alias Jeff alias Vilda s určitostí říci neumím. Bylo li by tomu tak, a neb tráví nyní několik dní čas s Happynou (PinQi) v zamčené místnosti, tak lze snad konstatovat, že tito si opravdu vybyli a zbyli, největší prudička XChatu všech dob a otravný megatroll. A ještě tedy onen skrýn ZDE

      A-A

      Vymazat
  7. A pinQiča má po pinkviči :-)))))

    OdpovědětVymazat
  8. :::::::::: Nicky Azazel-Andel a Xkozel na XChatu :::::::::::::

    Podívejme se po čase jak je to s nicky Azazel-Andel a Xkozel. Ten první, založený 5.9. nevykazuje žádnou činnost, ovšem druhý, tedy Xkozel založený 2.9. se například dnes ve večerních hodinách nacházel v místnosti Věkový rozdíl. Zajímavé.
    Obrázek ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  9. ::::::::::::: Azazelův duch :::::::::::::

    Azazel, tedy Já, je už 2 roky v chatovém důchodu. Na některých chatech nepůsobí vůbec.

    Například na Chatujme se již nevyskytuje přes půl roku, Azazelův duch je tam ovšem přítomen velmi zdatně. Nedávno jsem si ukazovali dvě vystoupení Víti a dalších aktérů. Dneska se podíváme na diskuzi Mezilidské vztahy MRCH.

    Obrázek ZDE
    Chatujme.cz - Diskuze MV ZDE


    I na XChatu Azazel už nepůsobí, tam dokonce díky využití svého práva "být zapomenut" jako by nikdy ani nebyl, ovšem krom nedávné diskuze Komouš výchova je duch Azazela přítomen i v samotné místnosti, a to skrze nicky Alzazeliho, dnes to byl naposledy nick tajemnik_Alzazeli. Zdá se že známý neznámý mulťák rozjíždí druhé kolečko.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  10. Hot new! Takže pinQiča chodí ted na xchat jako Nezbeda a Fuckingham. Je to smutný pohled na člověka, co nemá reálný život a tak se v podstatě realizuje na virtuálním serveru a tam si hraje na něco, na co v reálu nikdy nemůže mít. Nikomu by asi nevadilo, že není úplně "wajt", ale její chování a hlavně vulgarity z ní udělaly trosku českýho netu, do který si s chutí každý kopne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud tomu tak opravdu je, a Já to z jiných na sobě nezávislých zdrojů nemám potvrzené a ověřené, pak je to právě ten nepřekonatelný rozdíl mezi mnou a Gymem. Uveřejňoval jsem tu vyjádření Gyma, kdy pravil cosi o tom, že je vždy zasahováno proti aktuálnímu nicku. Také tu nejen z mých úst zaznělo, že si údajně už kdosi svůj díl viny odpikal. Ne, dámy a pánové, to že si někdo udělá další nick, který má být nepopsaným kusem papíru, který by měl značit, že dotyčný začíná s novým čistým štítem, to je pro mne a vždy bylo nepřípustné a opravdu nerozumím této politice vlastníka XChatu 42ideas. A nesouhlasím ani s nějakým odpikáním si viny, Já připouštím, že by kdokoliv měl dostat druhou anebo i třetí šanci, nikoliv však 666. šanci, to je opět nepřípustné, protože takový pikač se má navrátit napraven, pokud provádí stále dokola to samé, opět nevěřím přístupu 42ideas a jeho některých administrátorů. A jak vidno z upadající návštěvnosti a vylidňování předně pokecových kategorií, pak nejsem s tímto názorem rozhodně osamocen.

      A-A

      Vymazat
    2. Tohle podepisuju! Když jsem já, na základě spolčení tý svině (s pomocí bestie číslo jedna) s Bogáčem, dostal BAN a založil si záložní nick, ihned mi ho po jejich dalším napráskání taky zabanoval. Je vidět, že Bogeman je neobjektivní a zneužíval svou moc. Každý si zaslouží druhou šanci, ale pokud ani poté nezmění své chování, neměl by na četu už v životě mít prostor.

      Vymazat
    3. Ne že je neobjektivní, Bogeman vždycky byl neobjektivní a zneužíval svou moc. A to ještě kdysi a hned od prvopočátku. Uváděl jsem tu příklad, a bylo to tehdy i v AN, kdy Myšula z BTMR zcela jednoznačně zneužívala DS. Anathema naposílal tehdy admince Iwushka skrýny a ona to vyhodnotila přesně tak. Pak na ni ovšem vlítli někteří, včetně hlavně Bogemana, a ona to musela stáhnout. Já jsme s ní tehdá mluvil, Anathema byl na dovolené a tak mě o to požádal, náhle prostě obrátila a oháněla se Bogemanem se kterým to prý konzultovala. Nemělo smysl jí přesvědčovat, nedělám zbytečné věci, každopádně podobné skrýny jako Anathema jsem měl samozřejmě i Já. Takovým jako Bogeman nepatří do ruky červené tlačítko a žádná vyšší funkce.

      Stejně tak ta jeho povedená kolegyně pistolnice OpiFka. Já jsem ji tu vylíčil, ona oponovala, že každý kdo zná jak vypadá její online pomoc, tak ví. Ano, ví a vím to i Já. Třeba takhe: [18:49:28] opiFka: Za co jsem dostal ten zákaz? [18:49:54] FullerMcCallister: za to, že jsi idiot, samozřejmě :DD(3).. To mi bylo posláno, ač moc netuším oč jde, tak tuším zcela jasně, že jde o další nick idiota. Snad jste to pochopili. Ono takhle mi dát zdůvodnění jakýkoliv admin kdekoliv, tak si okamžitě na chování admina stěžuji. U OpiFky na XChatu je to ale normal, klasa. Takhle se může chovat běžný uživatel, admin ani náhodou, koneckonců máme tu příklad z Chatujme, kdy tehdejší admin Bad nadával lidem, ve vzkazech apod. a předváděl i jinačí hrůzy. Byl nakonec sesazen. Administrátorovi jsou některé věci zapovězeny, právě proto, že je administrátor. OpiFka a Xchat to ovšem asi vidí jinak, pak se 42ideas nemůže divit, že po jejím převzetí XChatu tam zůstal už jenom sajrajt, krom pár veteránů srostlých s XChatem pupeční šňůrou a mohutnou enklávou sexoušů. Na takovéhle chování adminů nejsou normální uživatelé zvědaví!

      A-A

      Vymazat
  11. ::::::::::::: Mam-Rada-Chatujme odchází :::::::::::::

    MRCH odchází z virtuálního světa, toto prohlášení uveřejnila na své diskuzi.

    Rozhodla jsem se po letech četování odejít z virtuálního světa. Děkuji všem za psaní a povídání a omlouvám se všem, komu jsem chtěně či nechtěně ublížila. Přeji všem štěstí v životě
    Zažádám o zrušení mé diskuze, nechci, aby ji po mě kdokoliv měl .


    (zdroj: Chatujme.cz Diskuze MV)

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tato záležitost mě podnítila ku sepsání nové glosy, lehce i investigativní. Přečtěte si ji, dal jsem ji název "Kam se řítí Chatujme aneb Odchody, rezignace a pád."

      A-A

      Vymazat
  12. ===== AzaŽurnál - Statistika podzim 2019 =====

    Podzimní statistické šetření AzaŽurnálu ohledně návštěvnosti chatovacích portálů je v plném proudu. Toto šetření se již nezabývá chatem KecejChat, kde bylo oznámeno listopadové ukončení provozu. Máme posbíráno cca. třetinu dat a s výsledky vás seznámíme počátkem listopadu. Prozatím to vypadá, z těch průběžných čísel, že propad se ne a ne zastavit, tudíž očekáváme další propad. Ale počkejme si na konečná čísla.

    AzaŽurnál
    II. kanál X-Magazínu A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024