Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Kam se řítí Chatujme aneb Odchody, rezignace a pád.


(POKRAČOVÁNÍ 12. 10. 21:30)


Zatím posledním odchodem známých tváří serveru Chatujme je MRCH (Mam-rada-Chatujme), která si smazala svůj účet a na své diskuzi zanechala toto:

Zdroj: Diskuze Mezilidské vztahy na Chatujme.cz

Připomeňme si, že před 5 lety bylo na tomto portálu přihlášeno ve večerním hlavním čase v průměru 910 uživatelů a přímo v místnostech chatovalo 367 lidí. Ovšem pojďme se věnovat daleko kratšímu časovému úseku, když jsem byl na svůj chatový důchod usazen na Chatujme, bývalo tam večer až 250 lidí na portálu a hravě přes stovku přímo na chatu. Jak je tomu nyní, to všichni víme a vidíme v průběžných statistikách, které jsem zde na Xglosách zveřejňoval.

Investigativně si připomeňme, a jistě si to všichni zasvěcení pamatujete, akci LuRyho proti MRCH, Anathemovi a Azazelovi. Jak je to s nimi po půl roce? MRCH si smazala účet, Azazel se nehodlá vracet (více k tomu ještě na jiném místě) a Anathema je na portálu jako jednočlenná armáda, sám voják v poli, bez většího vlivu. Nyní, když mu odešla kolegyně samopostovatelka své diskuze Mezilidské vztahy, tak bude jediným autopostovatelem svých dvou diskuzí. Mimochodem nedávno na diskuzi Literatura napsal toto, volně cituji "Nebojte, já vás tu debilům Karl1 a Víťům samotné nenechám..", ovšem tento jeho příspěvek už na diskuzi není, zřejmě byl smazán. Navíc Anathema přišel o svoji místnost, která byla odstálena.

Ono v průběhu LuRyho kejklí odcházelo či umrtovalo činnost mnoho uživatelů. A to se dělo i v celém dalším období. Karl1 dnes má své Klíčky už jen jako nestálou místnost, smazal se uživatel Jedno Zwire a jiní, včetně JupiteHanse (pohled na některé diskuze je zdrcující, těch příspěvků "uživatel smazal nick" je přehršle a nevypovídá to o portálu Chatujme věru nic dobrého. Další ve stručném výčtu by mohla být Prdloňka, jejíž místnost je nyní ustálena i na Libimseti a vypadá to, že právě tam je hlavní pole působení, a to nejen ji samotné ale třeba i nicku Maserník atd.

Ano, dámy a pánové, ono s odchodem, přesunem jinam, rezignacemi na stálou místnost apod., těch známějších uživatelů, dalo by se říci v některých případech "tahounů", mizí, odklánějí se, jsou méně aktivní atd. i mnozí další. A na poklesu Chatujme, ať již celého portálu, chatu, či umrtvení diskuzí je to již velmi znát.


Azazelovi budou za necelý měsíc obnoveny všechny služby.

Ano, za necelý měsíc. A hned dodávám, že většinu jich nehodlám využívat, tedy Chat (nebudu vstupovat do jakékoliv místnosti ani si žádnou zakládat), Diskuze (nenapíši na diskuze ni jedno jediné písmeno), anebo Chat Rádio (které jsem stejně, až na výjimky, nikdy neposlouchal) či službu Profily. Jediné co možná použiji bude služba Vzkazník (pokud tam budu mít nějaké zprávy, pak občasně tuto poštu vyřídím).

Samozřejmě jestli do té doby neprovede LuRy nějakou další ze svých kejklí. Anebo následně, což by jen opakovaně potvrzovalo, že je člověk likvidován a cenzorován jen proto, že si někde na svém blogu či jiném místě cosi píše. Každopádně, pokud by bylo proti mně opět nestoudně zasáhnuto, pak samozřejmě, stejně jako na jiných webech využiji svého práva "být zapomenut", a to v takové požadované míře jaké jsem se dočkal právě jinde.


A jaký bude závěr dnešní glosy? Ať už ti či oni, kteří odešli, přešli, umrtvili, zanevřeli atd. byli (či jsou) jacíkoliv, a uvedl jsem tu jen pár příkladů, pak vše nasvědčuje tomu, že s Chatujme není něco v pořádku, zvláště když tam zůstává a je veletolerován Víťa, což je možná pochopitelné z hlediska LuRyho, páč v určitých časech tvoří snad čtvrtinu návštěvnosti on sám se svými multinicky rozeset po místnostech. Krom babek u kávičky a pár místností veteránů o pár lidech, už tam jsou jen jedinci visící v roomech či místnosti po většinu dne zející prázdnotou. Chatujme za posledních půl roku až rok výrazně upadlo, propadlo se kvalitativně i kvantitativně. A přitom mělo šanci, ovšem díky LuRyho kejklím a politice ji propáslo. Příroděžel.



Anděl Azazel


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POKRAČOVÁNÍ 12. 10. 21:30


Jak jsme si říkali, MRCH si nejen smazala nick, tedy odešla z portálu Chatujme, zažádala i o zrušení své diskuze Mezilidské vztahy. Myslíte si, že ji LuRy vyhoví? Asi stejně, jako svého času nevyhověl prosbě Anathemy o smazání jeho dvou diskuzí včetně místnosti Přátelé Temnoty. Takto totiž LuRy (a Já říkám nesprávně) nefunguje. Mimochodem připomeňme si, že při svém návratu MRCH žádala LuRyho, aby ji učinil zakladatelkou diskuze, kterou opravdu založila před svým odchodem. LuRy ji ve své božské nadutosti vyslyšel až na třetí pokus. A právě proto, že jsem LuRyho fungování, konání a charakter prokoukl, pak při svém odchodu jsem se neobtěžoval od něj něco požadovat, bylo by to zbytečné a tak jsem použil jiné účinné a efektivní kroky.

Teď už se pojďme podívat na zmiňovanou žádost a věci, které se následně odehrály.

Zdroj: Všechny obrázky v tomto Pokračování - Diskuze Chatujme.cz

Ano, už jsem to zde zmiňoval, Anathema svého času plánoval odchod a smazal si obě své diskuze a chtěl po LuRym aby mu též smazal jeho místnost. Pak si vše rozmyslel, byl na chvíli zaBANován aby ho LuRy, čert ví proč a po jakých úmluvách, opět odBANoval. A nyní Anathema zkouší opět svoji "misionářskou" činnost. Tady by stálo za to si přečíst můj fejeton ze 4. května tohoto roku (i s Anathemovým souhlasným komentářem) Umění včas odejít. Ono ten závěrečný výkřik Anathemy v příspěvku "Vydržte, metal bude, povídky budou!!!" je jednak opravdu v celé té časové ose lehce úsměvný, druhak jak už jsem psal, po odchodu MRCH zůstane sám jediným autospamerem svých dvou diskuzí. A ač nemám pány Karl a Víťa rád, ale jako novinář a bloger na mé sympatie "sere pes", pak musím pro tentokráte s pány tak trochu souhlasit a položit si otázku pro koho ten metal a povídky bude? Pro jednoho dva uživatele? Nevím jestli kvůli tomu je potřeba sebespamovat dvě diskuzní fóra na chatovacím portálu, když to pravděpodobně asi opravdu už skoro nebo vůbec nikdo nečte a skoro nebo vůbec nikoho nezajímá.

Podívejme se též na to, jak se Víťa na stejné diskuzi opřel do administrátora Firera.


A Firerovu reakci. A Anathemovu reakci. A všichni jsou Aza, že.. ovšemže.





O odchodu MRCH z Chatujme se rozepsal i na diskuzi Odchody z tohoto portálu Karl1. Než se podíváte na obrázek, ještě si povšimněte, jak na Chatujme jedou diskuze, které jsem svými glosami podnítil, tedy Limity a Odchody. Náhoda? Náhody neexistují, dámy a pánové.



Jak Anathema konstatoval přímo u žádosti MRCH, že to tu 666x již bylo, a když vidíme, jak kamarádka MRCH Sahrazada připouští, že se možná MRCH vrátí, pak je to opravdu něco děsivého. Kolikrát už MRCH odešla a zase se vrátila? A co hůře, kolikrát se smazal a opět přišel JupiteHans? Můžeme jejich návraty v budoucnu očekávat? Nikdo by se nedivil. Vítejte na Chatujme!

A jaký bude závěr tohoto pokračování? Na diskuzi Mezilidské vztahy nedávno Karl1 konstatoval, a Já s ním musím souhlasit, toto "z jinýho webu by už takovej šiřitel nepodloženejch zpráv vyletěl kosmickou rychlostí" (rozuměj Víťa). Ano, a vším co Víťa provádí. Ale tak holt některé portály mají svou Happynu, kterou si pěstují, nu a jiné mají zase svého Víťu, kterého si konejšivě chrání.

Anděl Azazel




  AZANOVINY - Nejnovější články 





http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/v-siti-stanou-se-z-lovcu-loveni/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/facebook-vymazal-desitky-uctu-udajne-nekale-ovlivnujicich-kampan-v-usa/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/sef-xiaomi-pristi-rok-vice-nez-10-5g-smartphonu/




http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/surface-duo-skladaci-mobil-od-microsoftu/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/18/matebooky-s-linuxem/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/25/nejoblibenejsi-socialni-site-2019/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/




http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/tretina-xchatu-v-zastave-financniho-uradu/



http://azanoviny.wz.cz/2019/09/10/hiwe-predstav-si-chat-z-90-let-v-tvem-mobilu/



http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/huawei-p30-s-androidem-10-a-ve-dvou-novych-odstinech/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/avast-nedoporucuje-pouzivat-gps-lokator-pro-deti-pro-jeho-zranitelnost/




http://azanoviny.wz.cz/2019/08/24/na-facebooku-budete-moci-zakazat-sber-sdilenych-dat-tretich-stran/






http://azanoviny.wz.cz/2019/08/24/google-rusi-dalsi-funkci-youtube-zpravy-konci/

http://azanoviny.wz.cz/2019/08/18/stale-castejsi-vypadky-facebooku-a-instagramu/








Komentáře

  1. Jinak jak už jsem naznačoval na jiném místě, tak limity místností na Chatujme (a vše co se kolem toho děje) si v souhrnu vyhodnotíme tak po měsíci od spuštění, takže to patrně bude souběžně se zveřejněním statistik návštěvnosti chatů AzaŽurnálem. Tedy v nějakém podobném termínu.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  2. ::::::::::::: Další odchod - Admin Chatujme Firer. Odchází z Chat.cz :::::::::::::

    Administrátor Chatujme Firer pravděpodobně maže svůj profil na Chat.cz a dle toho co píše v profilu, tak již nechce mít s touto žumpou nic společného. U Chat.cz trvá smazání profilu tuším 14 dní, pokud se uživatel na účet za tu dobu nepřihlásí.
    Podívejte se na skrýn ZDE
    (Zdroj: Profily na Chat.cz)

    A-A

    OdpovědětVymazat
  3. ::::::::::::: Aleš zaprudil u Anathemy na Chatujme :::::::::::::

    Známý prudič z Chat.cz a XChatu (kde byl kdysi jedním z hlavních tapetářů při dvou megatapetačních vlnách) Alees15 zaprudil na Chatujme v diskuzi Literatura.
    Podívejte se na to na skrýnu ZDE
    (zdroj: Chatujme.cz - diskuze Literatura.. )

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. Když tu nedávno byly statistiky, tak jen sdělím, že tato glosa byla takovou mezní kulatou glosou, byla stopadesátá.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. ::::::::::::: Věčné záhady kolem Anathemy :::::::::::::

    Na diskuzi Chatujme s názvem Literatura se objevily příspěvky Sahrazady vyvracející důvod odstálení místnosti Přátelé Temnoty od uživatelky Ange.
    Skrýn ZDE
    Vlákno diskuze Literatura ZDE

    Na jiné diskuzi, která je v glose uváděna, zase Anathema hovoří o nějakém problému s přihlášením. Já bych rád věděl, jestli podobný problém zaznamenal někdo další, protože pokud ne, pak logicky bude chyba na straně Anathemy a ne portálu Chatujme. LuRy také osvětlil co za certifikát atd. Chatujme používá. Zvláště pokud měl podobné problémy i na jiných webech.

    Jak je to ale s tím odstálením místnosti PT? Má pravdu Ange či Sahrazada? A sám Anathema píše "padla mi místnost, budiž". A ty záhady, tedy množné číslo, nu, ono jich je u tohoto uživatele z dřívějška více, až má člověk pocit, jestli ty záhady si Anathema nevytváří sám. Koneckonců všichni si pamatujeme na jeho zaBANování na Chatujme na 3 měsíce a následné odBANování, ovšem s tím, že kolem toho byla řáda záhad a dodnes nikdo, krom asi jeho a LuRyho, neví přesně, jak to vlastně vše bylo.

    A ještě k tomu "misionaření", nu ono se to s nějakou pozitivní odezvou nesetkává, spíše vše už budí dojem, že obliba tohoto uživatele na Chatujme je značně slabá. Podívejme se na poslední aktuální reakci uživatele Ejimz, což je SS a zakladatel místnosti Každý den s úsměvem.
    Skrýn ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A dámy a pánové, pozor změna, když se podíváte na vlákno té diskuze, tak příspěvky od Sahrazada byly smazány! Cenzura? Co přijde dál? Nechme se překvapit, zda li nám něco Anathema osvětlí.

      A-A

      Vymazat
    2. zeda to je richlost (smích) jo, vysvětlím, cca kolem poledního mi psala SMS Sahrazada, jestli bych jí nesmazal její příspěvek o mém odstaléní místnosti, že si to uvědomila zpětně, že jsem nezažádal já sám o odstaléní, odepsal jsem, že řeším kiupelnu a pak že budu na pivku a až přijdu večer dom, že to smažu, takže žádná cenzura ale její vvlastní žádost a její vlastní chybča....jinak ano, řeším nepřístup na chatujme.cz ale to je muj problém, resp. vyřeším si ho, nechci ho házet na LuRyho ani na nikoho jiného, stalo se mi to jak na SP tak na Xchatu, kde mimojiné to přesměrovává na vyloženě pornoportál....je to věc firewallu a já nemám čas to momentálně řešit, mám na to materiály ale je úplně jedno, resp. nevím, proč bych to měl dávat zrovna tobě i když mohu. Řeším to z LuRym prvotně, stejně jako jsem řešil kdysi stejný problém s Grantíkem kdysi na SP, prostě je to o UPC a Firewallu v práci, já to vím a když mám čas, tak si s tím poradím , ale nemám na to nyní čas a proto se nevyskytuji. TEČKA!!! Zeptej se na to samotné Sahrazady!!!! A nekonspiruj v mém případě!!! Smazal jsem vše na její žádost!

      Vymazat
    3. @LichKingAnathema

      No tak tím to máme vysvětlené. O to mi šlo. Když vidím dvě naprosto rozdílné informace od Ange a Sahrazady, tak jako správný novinář si musím klást otázku, co za tím vězí. Tak Xglosy děkují za vysvětlení. Samozřejmě se to pokusím ověřit u Sahrazady, ovšem nejsem s ní dlouhodobě v kontaktu, tak možná mail ještě bude fungovat.

      A jsem rád, že zřetelně píšeš, že ten problematický přístup na Chatujme je tvůj problém, ono to z těch příspěvků na dizkuzi Chatujme (zde je jen jeden k tomuto tématu) tak úplně nevyplývalo. A když jsi zmínil XChat a přesměrování na nějaký pornoportál, tak mi to připomnělo, že jsem si zrovna nedávno říkal, když jsem tu v souvislosti s tím, že je na XChatu 90% lidí v sexu a připomenutím výroku Gyma z rozhovoru pro AN, kde říkal, že si umí představit nějaký produkt čistě zaměřený na sex, že by při současné konstalaci mohl klidně uzavřít nějakou spolupráci a určité propojení s nějakým pornowebem či podobnými stránkami, páč je to už opravdu regulerní SEXChat. Akorát by si pak měli pozměnit na webu 42ideas tu hlášku o Hrdém vlastníkovi legendárních serverů, protože nikdy v minulosti nebylo to procentuální číslo lidí v sexu tak ohromně vysoké jako nyní.

      A-A

      Vymazat
    4. Tak příroděžel, od mail systému poskytovatele adresy Sahrazady jsem obdržel hlášku, že zpráva je nedoručitelná.

      A-A

      Vymazat
  6. uff teda a rychlost.....no......radši jdu už spát..hnus....to bych blil i sám ze sebe.......omlouvám se i sám sobě...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a Ejimz je idiot, když jsem onu chybu zaznamenal viz výše a týká se estranek a rozlišení na monitoru nižžším než 19" palců (viz muj v práci (kde ho nepotřebuju. To, že mi na tu samou věc, kterou jsem se omluvil viz výše před satanví jak dlouhou dobou a vysvětlil jsem jí, tak tím, že na to odpovídá ten blb po víc než třech měsících , kdy je to naaprosto neaktuální a odpověď na ten jeho hlod má v podstatě nad sebou také o něčem svědčí....proto jsem mu na to ani neoidpověděl, neb kdyby četl viz nad ním, odpověď by tam našel a nemusel odpovídat, jak odpověděl....

      Vymazat
    2. @LichKingAnathema

      Tak také jsem se divil, proč Ejimz reaguje po čtvrt roce, Já vím co je v tom vlákně, o to ani nešlo, o tu faktickou stránku, jen jsem to dal do souvislosti s tvojí "značnou oblibou", páč nic jiného, než ataky na tebe tam nevidím. To byl ten ústřední motiv. Nu. A jsem novinář, co vidím o tom informuji.

      A-A

      Vymazat
  7. ::::::::::::: Postřehy z chatů (15. října) :::::::::::::

    Tak nevím, jestli se chaty začaly, ke vší té bídě, ještě ukládat k zimnímu spánku, ale nikde se téměř nic zajímavého neděje.

    XChat - Tam byl opět k vidění jeden ze serie nicků Alzazezilo, tentokráte Prisluhovac_Alzazeli

    Diskuzní fóra - Tak ty jsou všude mrtvá (hravá fóra nepočítejme). Jen na Líbímseti se cosi děje, tedy ve smyslu toho, že diskuze jsou od slova diskutovat, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přeci jen něco, Víťa na Chatujme se opět "projevi" a opět Azazel, Brno atd..

      Podívejte se na skrýn ZDE

      Víťa žádá o zrušení diskuze Téma

      A když už jsem u tohoto prudiče z Chatujme, tak zmiňme ještě jeho nedávného kolegu trollprudiče všech diskuzí na netu JupiteHanse, který se na Chatujme již smazal. A to, že je a byl opravdu všude, to se můžete přesvědčit ZDE, kdy jsem ho objevil na Libimseti, kde založil diskuzi Slovní kopaná, překvapivě, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    2. A Víťa pokračuje, vlastně taková jeho klasika, smazal předešlé příspěvky a zkopíroval to, co jsem psal zde na Xglosách. Podívejte se na to na obrázku ZDE

      A-A

      Vymazat
    3. Prý samotný LuRy je dle Víťi Azazel, jak napsal v dalším příspěvku, ukážeme si to pak v souhrnu.

      A-A

      Vymazat
    4. A páč už se tam toho objevilo postupně více, tak zde zmiňovaný souhr Víťových výlevů na diskuzi Téma. Skrýn ZDE


      A-A

      Vymazat
    5. Nu, mám i další materiály, které možná později zveřejním. A též si promyslím, zda li by nebylo již vhodné obrátit se na provozovatele Chatujme aby přijal opatření proti neustálým a opakujícím se projevům Víti, které mohou být v rozporu se zákony ČR, tj. nějaké vyhrožování, vyhrožování trestním oznámením apod. Nejsem právník, tak to nedokáži přesně specifikovat. Ještě to promyslím a pokud se rozhodnu obrátit se na provozovatele, pak vás o tom samozřejmě budu informovat.

      A-A

      Vymazat
    6. ===== Resumé dalšího, v pořádí již třetího, řádění Víti =====

      Víťa veškerý obsah na diskuzi Téma nakonec smazal či to učinil někdo jiný, tedy nějaký administrátor. Já mám jeho další příspěvky dokumentované a zveřejňovat je již nebudu. Pokud bych se nakonec rozhodl obrátit se na provozovatele portálu Chatujme, pak bych i tyto materiály přidal k již zveřejněnému a materiálům ze dvou předešlých Víťových "akcí". Ono zlu se nemá ustupovat a též platí další AzaMoudro "K vítězství zla postačí, aby slušní lidé mlčeli". A jelikož Já vyznávám ve všem zásadu "3x a dost!", pak se dá předpokládat, že mlčet nebudu. Ovšem jak z celou touto záležitostí naložím, ještě nejsem definitivně rozhodnut. Tudíž uvidíme.

      A-A

      Vymazat
  8. Na diskuzi Mezilidské vztahy na Chatujme se ještě vyjadřují někteří uživatelé k ukončení činnosti zakladatelky MRCH.

    Tak například uživatelka Sally_andelska_bestie napsala toto: "Odcházela tato dámo i minulý rok před Vánocemi a pak se zase vrátila.Mě přístup na tuto diskuzi zatrhla.Ostatně info a kopírování mě nebere.Umím číst a informace si taky umím vyhledat. Takže smysl této diskuze jsem neviděla a to platí i pro většiny jiných.:-))))" Nu, něco na tom bude, uvidíme, jestli se zase MRCH vrátí, dle mě by to byl vážně už jen trapas. A smysl diskuzí na Chatujme asi také bude takový, jak psala uživatelka, hlavně se na diskuzích, překvapivě, nediskutuje.

    a pro vyváženost ještě jiný názor, a to uživatelky Ankch: "nj jediná trochu smysluplná diskuze, jen magoři zůstávají" S těmi magory se dá vcelku velmi souhlasit, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ::::::::::::: Diskuze jinde :::::::::::::

      Ještě k Chatujme, tak tam se zasekla už i ta hravá diskuze "Slovní kopaná" (poslední příspěvek před 9 dny). Jinak tam jsou tak nějaké seznamovací inzeráty.

      XChat - Tam také nějaké seznamovací inzeráty, pak pár hravých fór a uživatel ARAVER se na dvou diskuzích "Historie XChatu" a "Diskuze a názory" pochlubil tím, že má nick na XChatu 20 let.

      SuperPokec a Chat.cz - Tak tam je diskuzně mrtvo.

      Libimseti - Na tomto serveru, po odchodu Kouby, se začalo i jaxi taxi diskutovat, žádné zázraky ale cosi jako diskuze tam běží Diskuze Libimseti

      A-A

      Vymazat
  9. ===== AzaŽurnál - Statistika podzim 2019 =====

    Podzimní statistické šetření AzaŽurnálu ohledně návštěvnosti chatovacích portálů je v plném proudu. Toto šetření se již nezabývá chatem KecejChat, kde bylo oznámeno listopadové ukončení provozu. Máme posbíráno cca. třetinu dat a s výsledky vás seznámíme počátkem listopadu. Prozatím to vypadá, z těch průběžných čísel, že propad se ne a ne zastavit, tudíž očekáváme další propad. Ale počkejme si na konečná čísla.

    AzaŽurnál
    II. kanál X-Magazínu A-A

    OdpovědětVymazat
  10. ::::::::::::: JupiteHans na SP o MRCH :::::::::::::

    Podívejte se, co psal před 2 roky JupiteHans na diskuzích SuperPokecu. Hovořil o Simi (MRCH měla dříve nick Mlynářka Simi), uváděl i LuRyho atd.

    Skrýn ZDE
    (zdroj: Diskuze SuperPokec.cz)

    O čem to svědčí a co nám to říká? Na SuperPokecu se řešilo Chatujme. A je vidět, že palcováním, tedy hlavně antipalcováním někteří doslova žili (proto nemám palcování rád a považuji ho za zbytečné a doslova zhoubné). Vzpomínáte si, jak se MRCH (Simi) rozhořčovala na diskuzi Mezilidské vztahy, že ji někdo palcuje? To je panečku pokrytectví, což. Sama MRCH se mi svého času přiznala, že by si BAN na Chatujme ke konci minulého roku zasloužila, protože například dosti prudila s nějakým svým parťákem po místnostech. A pravděpodobně MRCH bývala i multinick, na což jsem měl podezření již dříve. Smutné je, že naivní Sahrazada takovéto osobě skočila na lep a nechala se jí zmanipulovat.

    A už jsem tu nedávno kladl otázku, zda li se jak MRCH tak JupiteHans opět vrátí na Chatujme v nějaké budoucnosti? A dostane Jupite od LuRyho opět několik diskuzí? Dámy a pánové, nezbývá mi než říci: Vítejte na Chatujme!

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nick JupiteHans na SuperPokecu již neexistuje, zvláštní je, že JupiteHans posílal písničku na přání na Chat Rádiu holkám do místnosti Andílci. To je místnost na SuperPokecu v kategorii Pokec a zábava, kde sídlí (hlavně Anathemovi známé :D) dvě tamní žluté administrátorky. Je tedy teď JupiteHans, co si smazal nick na Chatujme, a na SuperPokecu v minulosti, přítomen na SP v nějaké podobě? Toť otázka. Vítejte na Chatujme a SP!

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024