Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Statistika - XGLOSY (X-Fejetony) mají téměř 88 tisíc zobrazení.

Ano, Xglosy i se svým přidruženým webem X-Fejetony, kde jsou publikovány fejetony, které se objevují, tedy vždy ten jeden či dva nejnovější, na Xglosách, dosáhly téměř 88 tisíc zobrazení. Je to k datu posledního září, tedy 30. 09. 2019.

Počty zobrazení Xglos, X-Fejetonů a Celkem



Nyní se podíváme na vývoj počtu zobrazení v jednotlivých mesících z celého období Xglos. Povšimněte si na grafu toho poklesu nyní o prázdninách a opětovného vzestupu.
 
Graf počtu zobrazení Xglos za celé období



Podíváme se, jednotlivě i celkově na počty příspěvků (článků) a komentářů. Jak můžete vidět, tak ten počet příspěvků už se začíná přibližovat dvoustovce a to už je slušná porce, oněch 171 příspěvků (počítáno bez této statistické glosy).


Články a komentáře na Xglosách, X-Fejetonech a Celkem



A přichází na řadu TOP 20, tedy dvacítka těch nejzobrazovanějších glos za celé období. Povšimněte si tam i velmi úspěšných článků mé tehdejší kolegyně Dominiky, v TOP 20 má hned dva takové. Podíváme se nejdříve na první desítku, tam proběhla již avizovaná změna na 1. místě, dlouho předlouho nejzobrazovanější glosu "Silné administrátorské rozhodnutí" (z prostředí Chat.cz) vystřídala v čele glosa "Výzva adminům - čteš glosy, jsi na indexu!" (pro změnu z prostředí Chatujme).

První desítka nejzobrazovanějších glos

A dnes, tedy v premieře, přidáme i druhou desítku. Vidíme, že laťka pro vstup do elitního klubu článků je již poměrně dosti vysoko, neb aby se nějaký článek prodral do TOP 20, pak bude muset míti více než 371 zobrazení.

Druhá desítka nejzobrazovanějších glos


A přes jaké prohlížeče a operační systémy přistupují čtenáři na Xglosy? Na to se podívejte v následujících dvou přehledech.


Zobrazení Xglos dle prohlížeče a operačního systému


Můžeme si i ukázat jak to bylo s publikační aktivitou na Xglosách v jednotlivých letech či měsících (zde si ukážeme ty publikačně nejvýraznější a naopak nejméně plodné měsíce).

Počty článků v jednotlivých letech a měsících



A jaký bude závěr dnešní statistické glosy? Někdo stoupá a někdo padá, Xglosám se daří a vylétly vzhůru, zato chaty míří trvale a neustále opačným směrem. Nemyslím si, že současná vysoká čísla Xglos vydrží, jsou pro to celkem zdatné prognostické předpoklady a důvody. myslím, že takových 4 až 5 tisíc zobrazení za měsíc bude odpovídající a Já při této hranici budu spokojen. Povšimněte si ovšem, že čím více se některé chaty snažily všemožně o cenzuru, bránění mé osobě v blogersko-novinářských aktivitách apod., čím více kladly překážek, tím větší zájem byl o Xglosy. Někdo tvoří a někdo boří, Já jsem tvůrce, nu a taková OpiFka zase bořitelka, neb chtěla tyto Xglosy zprovodit ze světa. Kdyby se raději věnovala pozvednutí chatu na kterém dělá administrátorku, ono je to ale těžké, že.. ovšemže, snažit se něco přivést k prosperitě. Ano, ono to chce trochu umu, trochu nadání, trochu snahy, trochu úsilí, trochu schopností, trochu tvůrčích předpokladů a hlavně člověk musí mít ten záměr tvořit a touhu něco pozvednout. Bořit umí každý blbec, k tomu netřeba ničeho. A tak takové nejrůznější OpiFky a jí podobná stvoření boří, dokonce boří dvojnásob. Nevědomě své portály, vědomě majíc snahu o rozšlapání báboviček těm úspěšným. Žijeme v Česku, tady se asi opravdu úspěch neodpouští.


Anděl Azazel



  AZANOVINY - Nejnovější články 



http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/surface-duo-skladaci-mobil-od-microsoftu/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/18/matebooky-s-linuxem/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/25/nejoblibenejsi-socialni-site-2019/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/




http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/tretina-xchatu-v-zastave-financniho-uradu/



http://azanoviny.wz.cz/2019/09/10/hiwe-predstav-si-chat-z-90-let-v-tvem-mobilu/



http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/huawei-p30-s-androidem-10-a-ve-dvou-novych-odstinech/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/avast-nedoporucuje-pouzivat-gps-lokator-pro-deti-pro-jeho-zranitelnost/




http://azanoviny.wz.cz/2019/08/24/na-facebooku-budete-moci-zakazat-sber-sdilenych-dat-tretich-stran/






http://azanoviny.wz.cz/2019/08/24/google-rusi-dalsi-funkci-youtube-zpravy-konci/

http://azanoviny.wz.cz/2019/08/18/stale-castejsi-vypadky-facebooku-a-instagramu/










Komentáře

  1. ::::::::::::: Na XChatu ustálena místnost Kávomilové. Filtr 2222 :::::::::::::

    Na XChatu byla ustálena místnost Kávomilové, žádný Stálý správce se v infu zatím neobjevuje, zato se tam objevuje naprosto neskutečný filtr 2222. Ve stálé místnosti? Bude to na stálo? Asi možná ano, a jen to dosvědčuje, co se jednak v poslední době na XChatu děje, a druhak, což souvisí s prvním bodem, si zřejmě "vyvolení" dělají co chtějí, neb pro ně neplatí nic. Tato svévole a nerespekt k vlastním stanoveným pravidlům a zásadám je a bude pro XChat smrtící. Je samozřejmě možné, že tam ten filtr zůstal ještě když byla room nestálá, každopádně v krátké době je to již druhá protekční místnost. Ono také nikdo jiný, než ONI, už na portálu nezůstává, a nikdo jiný než ONI nemá na cokoliv šanci. Mimochodem v sekci Volný čas a sport jsou již vlastně 3 protekční místnosti, neb tou třetí je Kynologie, kde se kdysi angažovala manželka Gyma Kotatkoz. Pamatuji doby, kdy tam byly opravdu hodnotné tématické a zajímavé místnosti. Nyní protekční sajrajt.
    Skrýn infa o místnosti ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A k diskuznímu fóru ku stálé místnosti Kávomilové, nu podívejte se tam sami ZDE, smajlíci, což tak nějak vyjadřuje úroveň snad i celého XChatu, pravděpodobně nic moc jiného tam ani v budoucnu neuvidíme.

      Mimochodem, na XChatu v chatovacích místnostech je jedna věc, která nikde jinde není, týká se to počtu znaků na jednu zprávu. Ten počet znaků je tak malý, že pro člověka, který dlouhodobě pobýval na jiných chatech, se tam prostě nedá psát. Ano, všude jinde jsou ty počty znaků na jeden post v místnosti značně ale opravdu značně větší. Jistě, chat je chat, není to diskuzní fórum ani místno pro romány, i tak, když člověk někdy potřebuje sdělit něco delšího, tak na XChatu nelze, tedy lze, ale to aby to rozepsal do pěti postů (čímž mu při entrování může vypadnout myšlenka). Ono ale těm co tam na XChatu jsou a zůstali to stačí, ani stejně ničeho moc jiného, než holých vět, smajlíkování a tříslovných výkřiků do tmy nejsou schopni. A myšlenky bych tam také nehledal. Nu.

      Ale vraťme se k diskuznímu fóru, nebo možná fórům obecně. To je právě naprosto jiná disciplína než chat. Tam už ten prostor je, přesto mnozí, jako kávomilové, zůstávají přikováni ve stupiditě a omezenosti smajlíků. Tady musím chtě nechtě připomenout diskuzní fóra na starém Lidé.cz, která byla velmi rozsáhlá a měla velkou úroveň, neb tam bylo vše, od zásadně tématických fór nejrůznějšího zaměření až po hravá fóra. Navázat se na to snažili Diskutníci, nu ale už to není ono. Jenže všechno ovšem v dnešní době, jak klasická diskuzní fóra, komentáře a pod., se přesunuly na sociální sítě. Ono je asi jednodušší kliknout na srdíčko na Twitteru nebo palec na Facebooku. Nu, ale tady se zarazím, to by bylo na dlouhé zamyšlení, hodnocení nebo nějaký ten fejeton s faktorem X. Tak stačí.

      A-A

      Vymazat
    2. Ano, zůstali si tam jen ONI. Za normálních okolností by to byli běžní uživatelé, kteří se sdruží a pouvažují o ustálení místnosti (zde to lze pojmout i v souvislosti se zkostnatělostí XChatu, ano Atako, odpověď už známe, je opravdu zkostnatělý). Je to vidět právě v kategorii Volný čas a sport, kde je uživatelsky prázdno, občas se tam zjeví pohrobci meditační, a to ještě na nejhorší sorta, jinak je tam protekční Komoušov s Atakou, tedy kamarádem Bogemana, a Atakovi prudiči a mulťáci (nebudu spekulovat o tom, jestli některé ty mulťáky si netvoří sám, to by byla vážně jen spekulace). A pak jsou tam Kávomilové, tedy zase jen ONI, Mishka, OpiFka, Gym, ICON atd.

      A když se člověk podívá do kategorie Seznámení a flirt, tak v kdysi největší místnosti, kam chodilo stovky a stovky lidí, tedy v Bezva flirtíku, je těch lidí nyní 9. Ale někdy jsou tam k vidění i 2. A v celé sekci Seznámení a flirt je v tudo dobu, co toto píši, úžasných 16 lidí. Asi budu muset napsat zase nějaký fejeton. Možná si vypůjčím nějaký název, nebo část, z jednoho z minulých fejetonů "Je to tu mrtvé", což se týkalo jiného chatu. Tady možná doplním "Ano je, Gym to zabil, nejen s Bogemanem". Ale možná, že to nakonec bude mít ještě úplně jiný název, uvidíme jaký mě osvítí tvůrčí nápad.

      A-A

      Vymazat
    3. A ještě bych přidal jeden velmi výstižný názor, který se dá snad aplikovat obecně, na dnešní dobu, na současný stav chatů apod. Je k nalezení na webu tehdejší místnosti z Lidé.cz, která se čas od času nyní objevuje jako dočasná na serveru Chatujme.cz.:

      Po roce:

      Mýlela jsem se v tom, že Seznam.cz ustoupí, chat vrátí ve staré podobě. Jejich "lidéčko" nadále funguje a ztratilo tvář bývalého chatu a to nejen novým kabátem, ale i projevem sdílení a působení. Nastal tu proces destrukce. Projevuje se zde plytkost a vulgárnost, což bylo záměrem tvůrců "lidéčka" Záměrem zničit pozitivní sdružování lidí a nahradit plytkostí a prázdnotou. Lidi rozprášit, vzít jim komunikaci přímou, kdy se lidé scházeli a povídali si, vzájemně si vyměňovali názory.


      (zdroj: Prameny)

      Ano, plytkost, vulgárnost a prázdnota. Velmi výstižná a trefná slova. Více k tomu asi ani není co dodávat.

      A-A

      Vymazat
  2. Jestli to není tím, že jsem se zrovna v té místnosti včera večer zastavil na 5 minut a poznamenal tam , že první, co člověk po dloluhé době bez návštěv jako první uvidí, je Prazdrojova spam práce na diskuzích -) Tak abych se tam k nim nedostal, hehe. GymJWM byl najednou rychle hned on-line -)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @LichKingAnathema

      I to je možné, ono vás bude povícero, třeba Zwiře, před kým se "chrání" :D Každopádně teď je to stálá místnost, a pamatuji, jak tobě v Čajce bylo snad i Gymem spíláno, krom jiných věcí, za filtry, ovšem to šlo o malinké 30, 40, a tady je 2222. To si nedovolila dát tenkráte ani maželka Gyma Kotatkoz v Plzni, ta to zvedala postupně a došla jen někam ku 600 tuším, což už je na XChatu dost šílenost i tak. Ale zde je 2222. Takže bych připomněl pravidla XChatu:

      Ve stálé místnosti se dbá o její přístupnost co největšímu počtu uživatelů, proto je zakázáno nastavovat bezdůvodně filtry, nezobrazování historie či zamykání místnosti na dobu delší, než je nezbytně nutné pro vyřešení situace.

      A Prazdroj Davídek Dee se rozjel, nu, to ano :D Též jsem tu o tom někde psal. A rychlost Gyma byla vždycky zdatná, či tenkrát i té záhadné šedé hvězdičky :D Ale jinak je fajn, že jsme se tenkráte ve svém proroctví, jak to s XChatem dopadně vlastně nemýlili, jen tedy Já jsem dal na chvíli XChatu v nedávné době druhou šanci, což byla chyba.

      A-A

      Vymazat
    2. Takže k místnosti Kávomilové. Limit byl sundán a nyní je ohledně vstupu a počtu nachatovaných hodin místnost bez omezení. Stálého správce nemá.

      Z dalších chatů:

      Chatujme - Tady měly být dnes spuštěny po 15 měsících limity místností. To se ovšem nestalo. Překvapuje to někoho? Nikoliv, že.. ovšemže.

      SuperPokec - Bylo odebráno SS uživateli KouleHranata za nesplnění limitu nachatovaných hodin pro Stálé správce.

      A-A

      Vymazat
    3. Když jsem tu psal o filtrech, tak musím zmínit Chatujme, tam je to ohledně filtrů úplně špatně. Respektive tam není stanovena nějaká přiměřenost, nějaká hranice apod., takže tam jsou k vidění filtry třeba sto tisíc hodin, což se vlastně rovná uzamčení místnosti. Takže šílenost a v tomto anarchie. I to zamykání místností je špatně, protože stálé místnosti by se měly zamykat jen s nějakým důvodem a za určité situace, jinak by měly být přístupné. Je dobře, že tam ta možnost zamykat stálou místnost je, ovšem je to opět neregulované a tudíž špatně a anarchie. Svévolné zamykání místnosti by mělo být povoleno jen místnostem placeným, u ostatních by to mělo mít nějaká pravidla.

      A-A

      Vymazat
  3. ::::::::::::: Limity místností na Chatujme spuštěny :::::::::::::

    Na Chatujme byly konečně natvrdo po 15 měsících spuštěny limity stálých místností, a to včetně sníženého limitu pro místnosti s webem i u kategorie Ostatní. Vše se projeví o půlnoci, tak se nechme překvapit, jak to LuRymu bude fungovat. Pro ty, kteří neznají prostředí Chatujme, tak každý den o půlnoci systém vyhodnocuje nachatované hodiny místnosti vzhledem k výši limitu. Pokud dojde k podlimitní situaci, systém sám takovou místnost, která nesplnila limit, odstálí.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. Středa, statistik třeba. Zase z trochu jiných časů..

    === Středa 2. října ===
    --- 10:15 ---

    XChat 1118 - (867 - 85) 90,1%
    Libimseti 116 - (28 - 6) 78,5%
    Chatujme 113 - (35 - 27) 22,8%
    SuperPokec (17 - 17) 0%
    Chat.cz (10/6 reg. - 10) 0%


    --- 12:10 ---

    XChat 1150 - (851 - 79) 90,7%
    Libimseti 124 - (37 - 5) 86,4%
    Chatujme 140 - (67 - 48) 28,3%
    SuperPokec (16 - 16) 0%
    Chat.cz (14/10 reg. - 14) 0%


    --- 18:00 ---

    XChat 1437 - (928 - 115) 87,6%
    Libimseti 198 - (45 - 14) 68,8%
    Chatujme 164 - (53 - 44) 16,9%
    SuperPokec (18 - 18) 0%
    Chat.cz (8/7 reg. - 8) 0%

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. === Čtvrtek 3. října ===
      --- 18:20 ---

      XChat 1432 - (900 - 106) 88,2%
      Libimseti 190 - (38 - 12) 68,4%
      Chatujme 167 - (62 - 56) 9,6%
      SuperPokec (19 - 19) 0%
      Chat.cz (13/12 reg. - 13) 0%


      --- 21:00 ---

      XChat 1645 - (1 118 - 143) 87,2%
      Libimseti 252 - (61 - 20) 67,2%
      Chatujme 179 - (87 - 67) 22,9%
      SuperPokec (19 - 19) 0%
      Chat.cz (28/18 reg. - 28) 0%


      --- 22:30 ---

      XChat 1745 - (1 196 - 128) 89,2%
      Libimseti 251 - (63 - 28) 55,5%
      Chatujme 121 - (56 - 43) 23,2%
      SuperPokec (12 - 12) 0%
      Chat.cz (23/17 reg. - 23) 0%


      Na AzaŽurnálu se opět pravidelně po půl roce bude konat statistické šetření návštěvnosti chatů. Z něho vyjdou oficiální a statisticky přesná čísla a přehledy. Už dnes se dá ovšem odhadovat, jak toto šetření dopadne. Když se podíváme na to minulé, tedy jarní, pak se nám zobrazí číslo 338,4‬ lidí v neero místnostech celkem na všech chatech, nu a když sečteme ten samý segment u 21. hodiny, kolem které se průzkumy dělají, tak nám vyjde číslo 277. Když to porovnáme u celkových návštěvností, pak na jaře byl výsledek 1 366,7, dnešního dne 1 313. A vzhledem k tomu, že se ty hodnoty zde uváděné nijak zvláště nemění, pak cítím další průšvih v dalším propadu chatů. Ale to se vše ukáže a zde musím říci, netěšme se, nu.

      A-A

      Vymazat
    2. === Pátek 4. října ===
      --- 12:00 ---

      XChat 1265 - (818- 60) 92,6%
      Libimseti 139 - (26 - 2) 92,3%
      Chatujme 125 - (52 - 43) 17,3%
      SuperPokec (14 - 14) 0%
      Chat.cz (9/7 reg. - 9) 0%


      --- 13:15 ---

      XChat 1185 - (815 - 78) 90,4%
      Libimseti 160 - (35 - 6) 82,8%
      Chatujme 129 - (50 - 35) 30,0%
      SuperPokec (12 - 12) 0%
      Chat.cz (9/8 reg. - 9) 0%


      --- 15:00 ---

      XChat 1265 - (874 - 94) 89,2%
      Libimseti 136 - (23 - 5) 78,2%
      Chatujme 90 - (32 - 26) 18,7%
      SuperPokec (13 - 13) 0%
      Chat.cz (10/8 reg. - 10) 0%

      Statistiky opět z jiných časů, tedy odpoledních. Co k tomu dodat, XChat regulerní SEXChat, v těchto časech se na celém chatu nenacházelo ani 900 uživatelů a v pokecových místnostech ani 100 lidí. A třeba v poledne bylo na XChatu jen o 17 lidí v "pokecu" více než na Chatujme. Libimseti, tak tam je v těchto časech kolem 30 lidí celkově na chatu, většina v sexu. Chatujme to má rozkolísané, v 15 hodin bylo ovšem na portálu přihlášeno jen 90 lidí. Nu, a ty dva další minichaty, vidíme, že u Chat.cz nedosahuje návštěvnost registrovaných uživatelů ani dvouciferné hodnoty. Gigabída.

      A-A

      Vymazat
    3. Víkendové statistiky. Zase z trochu jiných a různých časů..

      === Sobota 5. října ===
      --- 17:20 ---

      XChat 1515 - (1 018 - 101) 90,0%
      Libimseti 195 - (60 - 19) 68,3%
      Chatujme 149 - (47 - 42) 10,6%
      SuperPokec (22 - 22) 0%
      Chat.cz (12/9 reg. - 12) 0%


      --- 18:30 ---

      XChat 1432 - (1 009 - 130) 87,1%
      Libimseti 220 - (57 - 21) 63,1%
      Chatujme 168 - (59 - 54) 8,4%
      SuperPokec (25 - 25) 0%
      Chat.cz (10/10 reg. - 10) 0%


      === Neděle 6. října ===
      --- 09:20 ---

      XChat 1070 - (819 - 81) 90,0%
      Libimseti 171 - (42- 15) 68,3%
      Chatujme 127 - (35 - 33) 10,6%
      SuperPokec (19 - 19) 0%
      Chat.cz (3/3 reg. - 3) 0%


      --- 12:30 ---

      XChat 1312 - (945 - 100) 89,4%
      Libimseti 227 - (47 - 14) 70,2%
      Chatujme 127 - (50 - 31) 38,0%
      SuperPokec (18 - 18) 0%
      Chat.cz (2/2 reg. - 2) 0%


      --- 15:00 ---

      XChat 1410 - (961 - 95) 90,1%
      Libimseti 211 - (47 - 8) 82,9%
      Chatujme 130 - (55 - 44) 20,0%
      SuperPokec (15 - 15) 0%
      Chat.cz (6/6 reg. - 6) 0%

      Nu. Nic nového pod sluncem, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
  5. ::::::::::::: Vita1971 - Všichni jsou Azazel :D :::::::::::::

    Ano, stejně jako dříve obviňoval snad všechny uživatele místnosti Brno, že jsou Azazel, tak naposledy je Azazelem snad i Karl1, na diskuzi Téma. A kdo ví, jestli za Azazela nepovažoval i nešťastníka, kterého vykopl ze své místnosti jen tak. Podívejte se na skrýn ZDE

    Tak určitě, všichni jsou Aza :D

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ještě pokračování na diskuzi portálu Chatujme "Téma", než to třeba sám Víťa smaže.. nebo než dá Karlovi (dle něj Azazelovi) BAN na jeho diskuzi..

      Skrýn pokračování ZDE

      A-A

      Vymazat
    2. Nu, a jak teď vidím, tak to dopadlo, jak jsem předpokládal, Víťa vše smazal, tudíž zde je to uchováno. Nu a jal se s dalšími svými výkřiky, dokonce zkopíroval mé dva komentáře viz. výše na svoji diskuzi. Mám to samozřejmě opět archivováno. Vy se na to ovšem podívejte přímo na portálu Chatujme a diskuzi Téma ZDE

      A-A

      Vymazat
    3. A jak to všechno nakonec dopadlo? Firer vše vyčistil. Podívejte se na to na skrýnu (kde je i mnou již v předešlém řečené plus Firerův výmaz ZDE

      Nu, otázka je, zda li by nestálo za úvahu, něco jako Víťa vymazat kompletně, každopádně když si tam chtějí pěstovat tuto ostudu Chatujme, jejich věc, že.. ovšemže. Není, přířoděžel, zdaleko jedinou ostudou, kterou si chaty u sebe pěstují.

      A-A

      Vymazat
    4. ::::::::::::: Víkendové informace z chatů ::::::::::::

      Libimseti - Od ranních hodin je tento server nedostupný a háže to chybu 502 Bad Gateway. Tudíž uvidíme, jak dlouho bude tato situace trvat a kdy se dostupnost opět obnoví.

      XChat - Tam se v poslední době rozběhly diskuze kolem PC a internetu, a to v podání dvou diskutérů Prazdroj a Elza.

      Chatujme - Byl smazán veškerý obsah z diskuze "Téma" o které jsem již informoval, tedy o dalším výpadu Víťi vůči nejen mojí osobě. Co je ovšem zajímavější, že uživatel Víťa se neobjevuje v místnostech a na jeho profilu se zobrazuje jen "Je online na službě Hlavní stránka", což by mohlo nasvědčovat tomu, že je v BANu. A možná nejen s tímto nickem, protože podobné se dělo i u dalších pravděpodobných nicků Víti, například Chat-Club. Jediným z potenciálních nicků Víti, co byl viděný v nějaké room, byl nick CAKPA. Nemám k tomu zatím více informací, tudíž to prosím berte v tuto chvíli jen ve spekulativní rovině. Na Chatujme, pro ty kteří by nevěděli, se nepozná, zda li je uživatel BANován, ten má přístup pouze a jen právě na úvodní stranu, všechny ostatní služby jsou mu znepřístupněny.

      A-A

      Vymazat
    5. Libimseti od dopoledně běží zase už normálně.

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024