Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Kam se přesunou diskutníci z Diskutníků?

O tom, že diskuzní portál Diskutníci.cz 31. března příštího roku končí už víme, psaly o tom AzaNoviny 7.12.2019 ve svém článku Diskutníci končí. Kam se ovšem diskutéři z tohoto diskuzního fóra přesunou, to jest otázka. Zatím to vypadá, že se většina chystá vydržet až do úplného konce, ovšem logicky na některých fórech najdeme zmíňky a dotazy na téma kam se přesunout, kam v dubnu odejít.

Na jednom takovém fóru dokonce bylo v úvodním popisku navrženo přímo několik diskuzních portálů s odkazy a s požadavkem ku vyjádření k nabízeným možnostem či navrhnutí dalších.

Zdroj: Diskutníci.cz

Potěšilo mě, že se mezi možnostmi, jak vidíte, objevilo i X-Fórum spadající do portfolia X-Magazínu A-A. Ovšem pojďme se obrazově podívat na navrhované možnosti, tedy ty, u nichž funguje odkaz. A vezmeme to hezky postupně.


Dáma.cz

Nu, tak tady to bude asi patrně hlavně pro dámy, jak napovídá název. U všech zde uveřejněných fór, pro férové srovnání, uvedu obrázek úvodní strany a vnitřku diskuzního fóra, tedy jak vypadá to které jednotlivé fórum, jednotlivá diskuze.

Zdroj: Diskuze Dáma.cz




Kecarna

Tady je to vše vypovídající název, prostě kecárna.

Zdroj: Kecarna



Najdi se

Toto je hlavně astrologický portál, kde jsou k dispozici i diskuze.

Zdroj: Diskuze Najdise.cz



X-Fórum

Nejen nezávislé diskuze, nejen o chatech pod hlavičkou X-Magazínu A-A


Zdroj: X-Fórum




Chatujme

Chatovací portál s diskuzním fórem.

Zdroj: Diskze Chatujme.cz




A jaký bude závěr této glosy? Co se týče vizuálního vzhledu samotných diskuzí s řazením příspěvků, pak asi nejblíže Diskutníkům bude Chatujme.cz. Ovšem je otázka, dle jakých všech kriterií se budou diskutéři z Diskutníků při přesunu rozhodovat. Také jsem zaznamenal názor, že určitá skupina ani žádný přesun nechystá, prostě a jednoduše nepůjdou nikam. Koneckonců máme tu z minulosti příklad zcela zřejmý, a to ohledně lidí z diskuzí Lidé.cz.


Anděl Azazel



Nejnovější články AzaNovin



http://azanoviny.wz.cz/2019/12/29/na-messenger-se-nove-bez-facebooku-neprihlasite/
 http://azanoviny.wz.cz/2019/12/29/zakladatel-an-se-pustil-do-podcastu/
http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/aktualizace-pro-windows-7-naposledy-v-lednu/

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/slouceni-whatsapp-messengeru-a-instagramu-usa-nepovoli/

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/huawei-je-jiz-plne-nezavisla-na-hadrwaru-z-usa/
http://azanoviny.wz.cz/2019/12/07/diskutnici-konci/




http://azanoviny.wz.cz/2019/12/05/wt-social-spoluzakladatel-wikipedie-spustil-novou-socialni-sit/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/nejvetsi-spolumajitel-xchatu-blokovan-na-facebooku/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/firefox-lite-2-0-odlehceny-prohlizec/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/samsung-je-nadale-jednicku-huawei-mohutne-dotahuje/

http://azanoviny.wz.cz/2019/10/26/lesk-a-bida-libimseti/






http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/v-siti-stanou-se-z-lovcu-loveni/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/facebook-vymazal-desitky-uctu-udajne-nekale-ovlivnujicich-kampan-v-usa/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/sef-xiaomi-pristi-rok-vice-nez-10-5g-smartphonu/




http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/surface-duo-skladaci-mobil-od-microsoftu/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/18/matebooky-s-linuxem/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/25/nejoblibenejsi-socialni-site-2019/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/

Komentáře

  1. ::::::::::::: Nic nekončí, vytapetování XGlos! :::::::::::::

    Když nemohou někteří páchat své (zlo)činy tak jako doposud, přejdou k jiné formě, k TAPETACI. Ano, komentáře Xglos, a to přesně pod glosami "Veřejná Výzva Janu Zálešákovi a 42ideas s.r.o. (vlastníkům serveru XChat.cz)" a Atak Atakoidů z XChatu - Veřejná nenávist vůči skupině osob a jednotlivci!" byly brutálně zatapetovány (čas 13:38 - 13:49). Podívejte se jak to vypadalo pod jednou z glos OBRÁZEK

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ::::::::::::: Po vytapetování Xglos si šel tapetář napsat příspěvek na diskuzi Komouš výchova! :::::::::::::

      Ano, ten čas jsem, moje milé čtenářky a milí čtenáři, neuváděl v minulém příspěvku jen tak. Na fóru stálé místnosti Komouš výchova byl zveřejněn tento příspěvek (a všimněte si právě času příspěvku):

      komous_vychova ... 20.12.2019 14:00:27 ... (63/63)
      přání
      Nazdar soudruzi,

      blíží se čas Vánoc, svátků, klidu a pohody. Tak já Vám tedy všem stálým návštěvníkům místnosti Komouš výchova přeju hezké a klidné Vánoce, hodně dárků a splněných přání, a nadcházející dny si užijte hlavně s rodinou a neseďte pořád jen na xchatu. Je to jen virtuální svět bez emocí a citů.

      Hlavně si nedělejte těžkou hlavu z někoho, kdo jen ve světě internetu prudí a otravuje druhé lidi. Takový jedinci nám přeci nestojí za pozornost.
      Ať se utápí ve svých mindrácích, komplexech a problémech, budiž jim to přáno *3* !

      Vaše komouška

      (zdroj: XChat.cz - Stálé místnosti / Volný čas a sport / Komouš výchova)

      Poslední tapeta byla z času 13:49 a příspěvek na diskuzi XChatu byl postnut v čase 14:00. Náhoda? Ale kdeže, náhody neexistují. Tudíž s nějvětší pravděpodobností to nasvědčuje tomu, že si jeden a ten samý člověk šel nejdříve zatapetovat na Xglosy a když svojí "prasečinu" dokončil, tak šel vyplodit příspěvek na diskuzi Koumouš výchova na XChatu.

      A-A

      Vymazat
    2. Stejný text, jakým bylo tapetováno tady na XGlosách, se objevil v nočních hodinách na diskuzi Komouš výchova OBRÁZEK

      Mimochodem některé zdroje, opakuji některé zdroje, hovoří o tom, že by nick Komous_vychova mohl patřit samotnému Atakovi. Že on sám nemá problém se svými multinicky, to sám přiznal, když pravil, že měl spoustu nicků (koneckonců v nedávné minulosti např. též přiznaný Atakova_zloba, který stále existuje ZDE. Je úsměvné, když Ataka hovoří na diskuzích ohledně filtru 100 hodin a prověření žádostí u nicků, zda nejsou fejci, když právě nick Komous_vychova je jasný multinick a fejk, přesto má v klíčích povolený přístup do místnosti, i když má nachatováno pouze 7.39 hodin. U oné tapetace se též našla souvislost s nedávno založeným nickem Pyjoslav_mrtvicka, který předváděl 17.12. přímo v místnosti Komouš výchova podobé věci a parodie, na ten nick se můžete podívat ZDE

      Ono není ani tak podstatné kdo za kým čím se skrývá, ale ukazuje to celou ohavnost a odpornost multinickářství, fejkovství a s tím spojené prudičství.

      A-A

      Vymazat
    3. A ještě jeden aktuální obrázek z dnešního odpoledne a chatu Chat.cz ZDE

      Komentáře netřeba

      A-A

      Vymazat
    4. Mám dvě otázky, Azo. Ti Diskutníci, to je taky chat s místnostmi jako jiné chaty ? A proč píšeš stejné komentáře pod dvě různé Glosy?

      Vymazat
    5. @ Nicnechapu

      Mně přijde, že některé otázky se nemusí klást, když si to člověk může lehce zjistit sám. V této glose je jeden přímý a druhý nepřímý odkaz na Diskutníky, je to na jedno či dvě kliknutí. Diskutníci jsou pouze diskuzní server, jsou tam profily, možnost posílat vzkazy a pak hlavně diskuze, tím to končí.

      Druhá otázka už je velmi dobrá a rád to osvětlím. Proč píši stejné věci do dvou komentářů pod dvěma glosami? Dělám to tak již dlouho a vždy v přechodové fázi, tedy ve chvíli, kdy vznikne glosa nová ale téma z té předešlé, či z jejích komentářů je ještě aktuální a neukončené. Činím tak proto, aby to nikomu neuteklo a mělo to nějakou návaznost, dělám to vždy jen určitou chvíli, kdy pak veškeré věci už se přesunou do nejnovější glosy resp. jejích komentů. A je tu k tomuto důvodu i velmi zdatná zpětná vazva, třeba nedávno od Pza, který tu psal cosi o tom, že tu mizí komentáře, oni samozřejmě nezmizely, jen to tu pár dní nečetl a v té době vznikla nová glosa a zaplnila se komentáři novými, které nebyly až tak odlišné od těch v předešlé glose. A Pez to nakonec sám uzal, a to nejen tady ale i mi to psal soukromě v mailu. Ono ne každý to tu sleduje pravidelně, mnozí sem nakouknou třeba jednou dvakrát za týden. A pak ta orientace je složitější. Já se musím umět na vše koukat i pohledem Vás čtenářů, vnímat to Vašima očima a Vaším chováním, zvláště když i každý z Vás čtenářů je jiný a sleduje to tu jinak. Koneckonců i Ty sama jsi příkladem, kdy jsi teď pod nějakou glosou psala "Pročítám si opět některé Glosy a všimla jsem si, že jsi mi tu odepsal Azo. Je tu tolik komentářů a Glos, že ztrácím přehled a pozdě si toho někdy všimnu". A protože ty komentáře zde slouží též i k informování o aktuálním dění, tak ten "život" na nic probíhá hlavně v těch posledních dvou, ty další glosy a hlavně komentáře už nikdo nečte. Takže doufám, že jsem to pochopitelně vysvětlil :)

      A aby tvůj koment v nějaké dávnější glose nezapadl (Mně ty komenty samozřejmě chodí do mailu, takže je čtu všechny), tak ten tvůj koment, když dovolíš, sem pak vytáhnu a zareaguji. Tam by to už skoro nikdo nečetl.

      A-A

      Vymazat
    6. Vysvětlení mi bohatě stačí a pochopila jsem to dobře. Já vím že se někdy ptám asi dost blbě a bezhlavě, ono mi to dojde později a pak bych se raději neviděla : D. Ale zase si říkám, nebudu ze sebe dělat chytrou, udělám trapas, tak se raději ptám.A fakt děkuju, že jsi mi odpověděl, je to trapný, ale někdy neuvažuju. A dej sem ten můj komentář, to je jasné že to dovolím.
      Já taky někdy nejdu na počítač , hlavně když je teď před svátky. Ne že bych měla pilno, já ten shon a blbnutí že jsou vánoce nemám ráda, proto dělám vše v klidu a v pohodě, ale nejdu na počítač proto, že chodím do práce, pak domácnost, televize někdy a prostě klídek. Proto pak někdy tápám tady na Glosách :D.

      Vymazat
    7. Nicnechapu21. prosince 2019 7:32

      Pročítám si opět některé Glosy a všimla jsem si, že jsi mi tu odepsal Azo. Je tu tolik komentářů a Glos, že ztrácím přehled a pozdě si toho někdy všimnu :D. Tak je pravda, že Borek měl tu diskuzi Mezilidské vztahy nechat v zapomnění. Souhlasím s tou Ankch a s Tebou. Některá přání jiných by se respektovat měla.Jak toho Anathema, tak té mamradachatujme. Borek si má udělat vlastní diskuzi, je tolik zajímavých věcí, co lidi nenechá v klidu. Navíc jsem si všimla, že mu tam čile píše profil zadva, což je také multinick . A Karl , to je taky ,,perlorodka,, :D :D. Ten si bude jistě notovat s tím Jupitehans než se staříci zase chytnou za slovo a budou proti sobě boxovat . Jak už jsem si několikrát všimla v minulosti, Jupitehans to nezvládne, zruší profil a za čas se přivalí s jiným . Nechápu, když už i dělá nový, proč na něj dá fotku, když ho lidi zase poznají. Ale jeho jde poznat i bez fotek, stačí co vypustí z pod prstů :D.


      Samozřejmě, pokud jde o místnosti nebo diskuze určitých osobností, s určitým jasným osobitým či tématickým nádechem, zvláště když k tomu vysloví své přání, pak by se to mělo respektovat, psal jsem, že tohle Bořek nezvládl, toto se mu moc nepovedlo. Nick "Zadva" neznám, pakliže jde opravdu o nějaký opět multinick, tak je to opět strašné. Když si člověk všimne, tak na těch všech chatech je nejen prázdno, ale podstatnou část tvoří právě různé multinicky. A přímo k té obnovené diskzuzi Mezilidsné vztahy, jak jsem se díval, tak ten Zadva bude asi týpek jako Karl, reaguje tam na někoho, ovšem ne ve vlákně ale reakci vloží jako nový příspěvek, nejspíš proto aby byl navrchu a byl vidět. Toto naprosto nesnáším, takovéto chování, takže pochybuji, že zrovna tento uživatel (čert ví čí to mulťák je) bude nějaký diskuzním přínosem.

      Karl to je kapitola sama pro sebe, nejen že má na Chatujme svých 10 nestálých zamčených místností, a to v podstatě rozprostřených ve všech kategoriích, nejen že založil mnoho "naprosto zbytečných" diskuzí, nejen že si v jediné "živé" diskuzi kope sám se sebou, k tomu všemu se stal už pravidelným návštěvníkem Komouš výchovy na XChatu, kde si zřejmě našel své přátele (Jak jsou moudrá některá rčení "Vrána k vráně sedá, svůj svého si hledá"). Kam se člověk podívá, tam Karl, už se pomalu bojím otevřít ledničku, aby tam na mě z nějakého jogurtu nevyskočil zase Karl :D Jsem to pojal teď trochu volněji, čímž ta podstata a info nijak neztrácí ale na hodnotě. A k JupiteHansovi se nemá smysl vyjadřovat, Já ho znám letaletoucí, je pořád stejný. Nejhorší na tom všem je, že na těch chatovacích a komunitních portálech už opravdu zůstali jen tihle Karlové, JupiteHansové, Víťové, Atakové a podobné existence. Ještě že nejsem nostalgicky chatově rozemočněný, jinak bych byl asi tuze ale opravdu tuze smutný :D

      A-A

      Vymazat
    8. Ten multinik Zadva, ten působil už na Lidech. Má tolik profilů nejen na chatujme, ale co vím, je skoro na všech chatech a nestydí se mít i červené profily. Jeden profil na chatujme zrušil a ten Ti Azo známý jistě bude .Byl to profil Karelka. On jako spousta lidí co jsou multikašpaři neumí změnit styl psaní, nebo spíš ani nechce. Tito multi... chtějí být poznáni. Bedlivě čte Tvoje články a komentáře co se kde píše a podle toho se pak chová, stejně jako Vita, Karl, Jupitehans, Ataka.... no prostě jak Ty trefně říkáš, že vrána k vráně sedá . To jak cpe svoje komentáře do popředí na té diskuzi, to mě připomnělo, jak to jeden čas dělal Anathema s Karlem a Jupitehans :D. Opravdu elita na chatujme, ale na druhou stranu, nejsou to hulváti, jen jim jde o místo nahoře.Hele, jak se to jmenovalo za socialismu, ty nástěnky o největší úderníky závodu? Jak plnily ty plány na víc jak 100% ? K tomu staříkovi Zadva by to i sedělo , jeho nick Zadva přímo evokuje na plnění plánů :D
      Dědouši čtou Tvoje Glosy a snad máš velkou lednici, víš , to by byl horor, kdyby jsi ji otevřel a tam celý socialistický tábor. To mě rozesmálo, jak jsi napsal o tom jogurtu :D :D :D. Jistě se cítí Zadva plnohodnotným nástupcem bývalé správkyně té diskuze, protože převzal její manýry a nejen on, i Borek, když tam háží , zatím jen opatrně taky články a až se tam zjeví Jupitehans, to bude teprve rodeo :D. Jen chci ještě podotknout, že někdy tam byly články v minulosti dobré , někdy i zajímavé. Jenže na to moc lidi nereagovali. A když vidím, jak se snaží Zadva poučovat dost nafoukaným stylem tu Ankch, nakonec tam bude spamovat sám :D.
      Včera se mi nějakou náhodou povedlo kliknout na profil muž s vlasy. Chtěla jsem se na líbímseti podívat na Tvůj profil a jak pokračuje ta diskuze-nediskuze a místo toho se mi zjevil ten mánička a já s úžasem četla jeho anketu o Tobě .To jsem se zasmála nad jeho možnostmi, jestli jsi blázen a nad těmi komentáři potom . Opravdu kam vichr tam kabát od Jupitehans a nějaké skandia, asi ten profil píšu špatně, ale Ty víš jistě koho tím myslím :D
      Ještě i Tobě chci , jako Ty nám čtoucím přeješ, tak i já chci Tobě popřát hezké svátky , k Novému roku popřeji později.

      Vymazat
    9. @ Nicnechapu

      Tak toho výtečníka Karelku si samozřejmě velmi dobře pamatuji, tudíž jsem se opět nemýlil, když jsem tu psal, že nick Zadva nebude žádným přínosem pro diskuze Chatujme. Ono je to tedy ještě horší, páč je otázka, jak dlouho vydrží nic na diskuze nepsat známý troll všech diskuzních fór na celém internetu JupiteHans (nově tedy s nickem Jurghens). K stavu diskuzí a možná celého portálu Chatujme se dá snad už jen říci dvě slova "Potěš koště".

      Ano, to je na tom právě i snad to nejhorší, že v mnohých případech ti výtečníci, o kterých se tu bavíme, jsou už dědouškové. Já se sám nechám překvapit, jak to s tou obnovenou diskuzí Mezilidské vztahy dopadne, mám silného tucha, že nevalně strašně hrůzně :D

      A diskuze na Libimseti, jak jsem teď psal v Postřezích, to už nejsou ani diskuze, to je jenom jeden velký bordel a spamiáda Kouby a JupiteHanse. To co popisuješ, ano, na to si vzpomínám, to je již starší věc, úžasně vytvořená anketa s úžasnými možnostmi výběru :D

      A-A

      Vymazat
    10. Ještě snad dodám, abych se také dostal ke glose, že diskuzím Chatujme může vythnout trn z paty už asi opravdu jen příchod lidí z Diskutníků. Je také samozřejmě otázka, jaké skupiny či jednotlivci by se na diskuze Chatujme z Diskutníků přesunuli, páč za určitých podmínek by to namísto přínosu mohla být i zkáza. Ale to vše ukáže čas a přístí rok.

      A-A

      Vymazat
    11. Dopadne to s tou diskuzí jako se všemi . Spamování, urážky , posměch. Kdo tam napíše něco normálního bude zesměšněn a tak to zase usne. Jenže právě od těch dědoušků by člověk čekal něco zajímavého, přece jen mají věk a zkušenosti, jen kdyby nebyli tak nudní. Mladí nemají zájem někde psát, jim stačí když se chvilku pobaví na vzkazech nebo místnostech . A pak to šílení na zdi, obrázky , to je podle mě docela zbytečná věc ta zeď.
      Diskutníci mají asi svůj styl a jsem taky zvědavá, jestli dojdou i na chatujme a jak dlouho je to tam bude bavit.Než se do nich pustí perlorod Jurghens:D

      Vymazat
    12. @ Nicnechapu

      V určitých věcech nehraje věk vůbec či téměř vůbec žádnou roli. "Mládí biologické neosvobozuje od blbosti a hlouposti, stejně jako stáří nezaručuje moudrost. Jsou blbí dědkové a hloupé děti.", to je zase Werich. Já vždycky říkám, že když je 20 letý blb a nic nedělá pro to, aby to změnil, tak bude i v 70 zase jenom blbem. Ke Zdi a těm infantilně stupidně přeslazeným obrázkům jsem se už snad i na Chatujme vyjadřoval, tohle byl děs běs i na Lidech. Ono vlastně to Chatujme, a LuRy se tehdá vztekal, když mu někdo na diskuzi psal, že je to jen kopie Lidéčka, tak ono to tak v podstatě je, těch stejných věcí z Lidé.cz je tam spoustu.

      A když jsem hovořil o podobnostech, tak Diskutníci jsou právě podobně vystavěné, jako byly diskuze na Lidé.cz. A vzdáleně je to tak i na Chatujme. Ono Já takhle vystavěné diskuze moc nemám rád, teď myslím po stránce funkční, pravidel, správy atd. Na Diskutnících platí, že správce si může moderovat diskuzi vyloženě dle sebe, tedy může mazat i příspěvky, které neodporují pravidlům portálu, a samozřejmě dle svého uvážení může zakazovat přístup na diskuzi komu uzná za vhodné. A to je právě to, jednotlivá fóra jako ne prostor pro diskuzi, kde se střetávají různé názory a pohledy, nýbrž fóra sloužící jednotlivci či skupinám, tedy ve smyslu "moje fórum, moje pravidla". A pak to dopadá tak, jak nám třeba předváděl Karl na té své diskuzi Řáholec, a přesně toto je pro mě absolutně špatně. Nebo právě takový JupiteHans, co například poté, co mu LuRy přidělil správce v Básních, tak okamžitě smazal všechno, co jsem tam za AzaPoet napostoval (ne že by mi to nebylo jedno, páč je to už dávno zde na Xgosách, jde mi o princip). A pak jsou na takových diskuzích blokováni lidé ne proto, že by dělali nepořádek a porušovali pravidla, ale jen proto, že správce nemá někoho rád. Já jsem byl vždy pro správu diskuzí takovou, že správce či moderátor má diskuzi usměrňovat, když už se to vyhrotí a je za hranou, v jasně tématicky daných fórech mazat OT příspěvky a hlavně si nehrát na hlavní postavu, tedy opět "moje fórum, můj kult, Já se musím vyjadřovat ke všemu aby všichni viděli, že jsem tu správce atd." Já jsem třeba na Diskutnících spravoval fórum Kozorozi a Kozorožky, občas jsem něco postnul a jinak hlavně hlídal aby se tam neděly nějaké nepravosti, nechal jsem tam ty lidi volně diskutovat, občas jsem smazal nějaký spam, byl jsem prostě správce svěřeného fóra a ne že to fórum bylo tzv. moje.

      A-A

      Vymazat
    13. LuRy se kvůli tomu nemusel vztekat, zajedno měl v té době v přátelích jednu babu, co měla na Lidéčkách svoji místnost a ta mu jistě dost se vzhledem chatujme pomohla . A za druhé, naopak ho to mohlo těšit, protože Lidéčka byla udělaná dost dobře , tak se inspiroval dobrou věcí. A musel s tím počítat, že mu budou lidi psát, že je to podobné. Ale ono to bylo podobné bych řekla na víc chatech.
      Werich byl moudrý člověk a mě se líbí, že ho často cituješ.
      Tak ono hlavně na těch diskuzích je to snadnější co se týká zákazu vstupu, než na místnostech. Tam jsou potřeba skrýny. Když je ale někdo, kdo úmyslně spamuje nebo napadá lidi , diskutující, tak je to podle mě v pořádku , zakázat mu tam psát. Je to snadnější než pořád mazat tam ty komentáře.

      Vymazat
    14. @ Nicnechapu

      Nu, ono to bylo hlavně tak, že když se LuRy dozvěděl z nějakých svých zdrojů o konci Lidé.cz (tedy té staré podoby Lidéčka), tak začal makat na systému, který by jak podobou tak funkcionalitami Lidéčko připomínal, doufaje že lidé z Lidé se hromadně pak přesunou na Chatujme jako pokračovatele Lidé.cz. Ono přeci původní Chatujme vypadalo úplně ale úplně jinak. Poté co se informace o konci staré verze Lidé.cz už oficiálně potvrdila, začaly portály Chatujme a SuperPokec lanařit (rozuměj spamovat) lidi na právě ten svůj portál (ukázku v podobě SP reklamy jsem tu na obrázku v nějaké glose dával). Nakonec v tomto litém boji o přetahování lidí z Lidé zvítězilo Chatujme, přesto jich nepřetáhli tolik, kolik asi čekali, myslím, že při té návštěvnosti starých Lidé to bylo vlastně krutě málo. Nutno dodat, že uživatelé a celé skupiny se přesouvali i na XChat či Libimseti. Nu, a kolik LuRymu z těch lidí z roku 2014 na portálu a chatu zůstalo, to vidíme na současných statistikách. Které ještě vylepšuje například Karl1, který sám jeden tvoří návštěvnost 10. Nu

      A k zákazu na diskuze. Ano, jistě, pokud někdo dělá neplechu, moc bych se s takovým výtečníkem nemazlil. Mně šlo o to, že ty zákazy jsou mnohdy pouze s důvodem "nechci, nemám rád".

      A-A

      Vymazat
  2. No jo no. Nevadí Někteří se nepřesnou a nêkteri se prostê přesunou jinam. A byl bych moc rad a myslím si ze nejen ja aby se jich většina přesunula na diskuse portalu chatujme. 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Borek06

      Ono těch diskuzních fór jsou mraky, když si člověk do vyhledávače zadá nějakou frázi "diskuzní fórum", "diskuzní server" apod., tak mu vyběhne ohromné množství výsledků, tady v tom případě již zřejmě bylo trochu selektováno, každopádně na tom co říkám se nic nemění. Nechme se překvapit, kde se ti, co se budou přesouvat, nakonec usadí. A co se týče tvého přání, nu to by snad ještě Chatujme i nějak zachránilo, páč je již dlouhý čas v těžkém propadu. A zachránilo by to i diskuze samotné, protože se tam u vás v současnosti naprosto nic neděje, to je mrtvolnost zdatná.

      A-A

      Vymazat
  3. Dáme si i páteční statistiky..

    20. prosince
    == 19:00 ==

    XChat 1217 (864 - 93) 89,2%
    Libimseti 178 (39 - 22) 43,5%
    Chatujme 169 (67 - 56) 16,4%
    SuperPokec (23 - 23) 0%
    Chat.cz (19/17 reg - 19) 0%

    == 20:00 ==

    XChat 1271 (848 - 95) 88,7%
    Libimseti 162 (33 - 18) 45,4%
    Chatujme 182 (76 - 68) 10,5%
    SuperPokec (20 - 20) 0%
    Chat.cz (21/16 reg - 21) 0%

    == 22:30 ==

    XChat 1502 (1 080 - 113) 89,5%
    Libimseti 206 (60 - 31) 48,3%
    Chatujme 140 (65 - 41) 36,9%
    SuperPokec (11 - 11) 0%
    Chat.cz (27/18 reg - 27) 0%

    == 23:40 ==

    XChat 1472 (1 018 - 79) 92,2%
    Libimseti 212 (64 - 44) 31,2%
    Chatujme 94 (44 - 27) 38,6%
    SuperPokec (9 - 9) 0%
    Chat.cz (25/20 reg - 25) 0%

    XChat sotva několikrát přelezl tisícovou hranici lidí na celém chatu a jen jednou jedinkráte bylo pokecových uživatelů přes 100, to už začíná být tragické. Libimseti ve večerních hodinách megatragické, pak postupně nabralo dech. Chatujme o trochu lepší čísla nez den před tím, každopádně jak u něj tak SuperPokecu se dá pozorovat to, co je již typické, i pro spřátelený chat SuperPokec, že ta křivka návštěvnosti dle jednotlivých časů se liší od ostatních portálů, neb na Chatujme a SP s přibývajícím nočním časem dochází k prudkému poklesu, zatímco všichni ostatní naopak posilují či si svá čísla drží.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. ::::::: Komouš výchova na XChatu - Z diskuzí záhadně mizí příspěvky, fejci propagují YT :::::::

    Ano, na diskuzi Komouš výchova na XChatu, ač se pokrytecký slizoun SS Ataka ohání výkřiky o svobodě kde čeho, snad i slova, pak sám jako ten největší cenzor z Rudého práva promazává průběžně svoji diskuzi, například až na jeden, zmizely všechny příspěvky Jarda a jeho nicků. Ataka si upravuje zpětně diskuzi Komouš výchovy jak se mu líbí.

    Poslední oznámení nicku Komous_výchova je též usměvné. Jednak je stále otázkou, kdo se pod tímto fejkem a mulťákem skrývá (už opravdu nikdo nechápe co tím plkem SS Ataka o prověřování fejků myslel), druhak trapas s živým vysíláním na YouTube nám už předvedl v minulosti nick We.are.Anonymous. Je tedy nick Komous_vychova jen mulťákem Anonymouse? Toho Anonymouse, jenž je maniodepresivní psychotik, jenž v minulosti měl těch Anonymousů nekolik, vždy tvrdil, že ten jiný není on, i když jsme to všichni věděli, že ano. Nu, toliko zpravodajské sdělení, myslím že bych na téma Nového XChatu v podání Komouš výchovy mohl vytrousit nějaký ten fejeton. Tak když nic jiného, tak alespoň (ne)milí komoušáci, díky za inspiraci.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. ::::::::::::: Fungl nový fejeton z mého nabroušeného pera :::::::::::::

    Svému nejnovějšímu výtrusu jsem dal název "Nový XChat v podání Jana Zálešáka (GymJWM)." Naleznete jej jako obvykle na stránce, kde jsou původně publikovány všechny fejetony, tedy na webu X-Fejetony, či si ho jako nejčerstvější fejeton můžete přečíst zde na Xglosách v menu X-Fejetony.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  6. ::::::::::::: Postřehy z chatů při neděli :::::::::::::

    OBRÁZEK 2 v 1 k následujícímu textu
    (zdroj: XChat.cz a Chatujme.cz)

    XCHAT - Tady se již Karl1 z Chatujme stal stálým návštěvníkem Komouš výchovy na XChatu, neb již několik dní je v této místnosti vídán, a to prakticky téměř po celý den. (Obrázek 1)

    CHATUJME - Na diskuze Chatujme se vrátil známý Karelka, ovšem pod nickem Zadva. Teď už se jen čeká, kdy vystrčí diskuzní růžky Jupitehans, který jak už víme, se též na Chatujme vrátil, a také ne pod svým nickem ale pod přezdívkou Jurghens.Diskuze Chatujme jsou dlouhodobě mrtvé, jak můžete sami vidět na aktuálním obrázku (Obrázek 2), a to ještě na diskuzi Přátelství je jako poslední příspěvek jen smajlík, jde o diskuzi nicku Ilonaolexova, jenž se v minulosti proslavila tím, že ve své místnosti měla tento a druhý svůj nick jako SS a i jinak byla přirovnána některými k multiVíťovi.

    LIBIMSETI - Gurubhagavan všude kam se podíváte, jde o starého známého Koubu, zdatně mu v posledních dnech sekunduje občas i Jupitehans. Diskuze na Libimseti snad už nejsou ani diskuze, to je jeden velký bordel. Tam je to na odpis.

    CHAT.cz - Tady si "užívá" Denisa-Speedy stále stejného hnusu, co by taky na francírkově žumpě mohlo být jiného, prý se do ní pustila dokonce Happyna (PinQi) s Pykačem. Tady je to konstantně flus, hnus, šlus!

    SUPERPOKEC - Konstantně mrtvolno.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě taková zajímavost z Chatujme.

      Svého času byl v místnosti Brno (když tam byla jako SS MRCH) popisek místnosti, který byl patrně z její dílny "Vítej k nám každý kdo v dobrém přicházíš🍀Pozdravit je slušnost- odpovědět je povinnost". Naprosto ale naprosto stejný popisek je nyní k vidění v kategori Hudba u místnosti K.T.O, a to včetně čtyřlístku tak typického právě pro MRCH. V místnosti jsou dva SS
      Jestrab100, babickaj a oba deklarují svůj věk 72 let, ženský nick je bez fotky. Že by další záhada?

      Samozřejmě, Já kategorii Hudba nijak zvlášť nesleduji, ten popisek tam může být třeba roky, netuším. Anebo taky ne a vše je jinak. Každopádně minimálně podivné to je, co myslíte?

      A-A

      Vymazat
    2. Karl1 se nudí a je to sběratel drbů a Tvoje Glosy ho dohnaly na Komouše , to se dalo čekat :D Ale nechápu tu Denisu, když má svoje zázemí na chatujme, proč se nechává napadat a urážet jinde? Snad to časem konečně uzná a z té žumpy odejde.
      A k tomu popisku na K.T.O. Sám jsi kdesi na jakési Glose psal, že lidi se opakují, nemají vlastní názor . Tak je pro ně snadnější , tedy podle mě, prostě opsat nápad odjinud. Ale že tak doslova, to je fakt na palici :D.

      Vymazat
    3. @ Nicnechapu

      Proč Denisa hledá někde něco jiného? Proč lidé hledají něco jiného obecně, asi proto, že jim tam kde jsou něco chybí. Tedy u Denisy je k tomu jeden důvod, který ale nesmím říct, takže mlčím jako hrob. Ovšem jinak, a Já to napíši zase bez servítků, se domnívám, že prostě na Chatujme je nuda, ano, má tam člověk těch pár svých přátel, ale jinak když se chce trochu pobavit, a chat by měl sloužit i k zábavě a hlavně k rozmanitým možnostem, tak není jak a kde, místnosti o 2 či 3 lidech, to asi nebude to pravé ořechové, a na Chatujme žádná velká místnost není, tam jsou jen ty mini a mikro skupinky. A to je myslím velký problém Chatujme, páč třeba i na té žumpě (a žumpa to je neskutečná, dnes jsem tam na chvíli zavítal a to je opravdu odpadní stoka), tak je tam třeba v některé místnosti přes 10 lidí, různých lidí, ne jen ten jeden dva kamarádi, a pak je to rozmanitější, živější, zajímavější, všichni známe z minulsoti místnosti o desítkách, stovkách lidí. Na Chatujme je většinou největší místností Kávička s babkami, nu a ne každý má náladu, jak tu svého času psal Jedno Zwire, si povídat s důchodkyněma o počasí a o nemocech.

      Já si opravdu nemůžu pamatovat vše, co jsem kdy kde psal. "Paměť je výsadou blbých. Chytrý nemá čas si pamatovat, chytrý musí vymýšlet.", tak to je citát pro změnu od...... ehm.. no zase od Wericha :D No ono kdyby to bylo opsáno, ovšem ono je to naprosto stejné, i s tou pomlčkou, kde není mezera mezi slovem. A popravdě nikde na žádném chatu jsem neviděl, že by dvě místnosti měly naprosto stejný popisek. Je to podivné. I když v záplavě různých fejků, multinicků, podvodníků mi už divné nepřijde snad nic (to platí pro všechny chaty). Vůbec se nedivím tomu, že lidé jsou raději na sociálních sítích, ne že by na FCB či jinde neexistovaly fejk profily, ale většinou to nemá osobní účel, či to neslouží k multiidentitám a podobným věcem. Ale toto by bylo na dlouho, třeba o tom někdy napíšu nějaký článek nebo fejeton.

      A-A

      Vymazat
    4. Na chatujme je nuda, je tam málo lidí a stejní lidé. Ale kdyby mě někdo urážel, třeba právě jako tu Denisu, odešla bych tam odtud. A že ji uráží ta jak Ty Azo říkáš megaprudička, to se dalo čekat. Podle fotky je ta Denisa hezká mladá ženská a to jiné baby asi těžce nesou:D. Ale když tam má nějaký důvod být a Ty víš o co jde, tak to jako vysvětlení stačí .
      Ještě k té nudě na chatu. Nikoho nebaví číst o počasí, nemocech, vaření a pořád dokola to,, ahoj jak se máš, co děláš, co vaříš, dáš i sex a co děti ? ,,Mladší lidi toto rozhodně nebaví . :D.
      A ten popis té místnosti, já jsem psala , že je to opsáno úplně stejně a proto je to na palici. Nevím co si o tom myslet a popravdě, mě ani popisy místností moc nezajímají. Jsou si velmi podobné .

      Vymazat
    5. @ Nicnechapu

      Já sem už jen tak pro ukázku a odlehčení napíši nedávnou hlášku PinQi alias Happyny, když vlezla k Prdloňce do místnosti a po chvíli ji přímo napsala asi toto "Fuj ty jsi ale hnusná, vypadáš jako chrt po piku" Každý kdo zná tuhle megagiga největší prudičku XChatu všech dob ví, že takové chování je její klasika. Chudák Denisa si pak změnila profilovku :D Nu, vy co jste s Happynou nikdy nepřišli do styku, děkujte bohu, satanu, aláhovi, anebo třeba králíčkovi azuritovi, dle vaší libosti, že jste tuto chatovou odpornost Happy613 nikdy nic psát neviděli, protože, protože to jste vážně "nikdy neviděli".

      A-A

      Vymazat
  7. ::::::::::::: Ataka z XChatu už zřejmě trpí těžkými formami Azafobie a Azastihomamu :::::::::::::

    Na diskuzi stálé místnosti Komouš výchova na XChatu se nick prudic_bez_historie (multinick, fejk) ptá, co je to "fake". Ataka, místo osvětlení tohoto pojmu (třeba i s použitím zdrojů /tak jak to dělám například Já/), vyplodil příspěvek, ve kterém se nic o fejku, fejcích, fejkovství nedozvíte, z Ataky totiž zase vylezl jen Azazel, anebo spíše bludná fantazie o Azazelovi. Přečtěte si to sami na fóru Komouš výchovy ZDE


    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A máme tu dalšího výrazného prudiče z Chat.cz v místnosti na XChatu Komouš výchova Jefa s nickem Jefffrey, na Chat.cz má v současné době nick Morell.

      OBRÁZEK
      (zdroj: 1. XChat.cz; 2. Chat.cz)

      Jef je původně z Lidé.cz, pak procestoval řadu chatů, na nějaký delší čas se ve své době usadil i na XChatu, což můžete vidět i dle jeho profilu z datumu registrace či počtu nachatovaných hodin. Nakonec ovšem zakotvil na žumpě Chat.cz a jeho tamní megaprudění je veleznáme. Na obrázku ještě vidíte aktuální stav na Chat.cz, kdy Jeff dlí v místnosti společně s PinQi, tedy největší prudičkou XChatu všech dob Happy613 (ono se s těmito dvěma na Chat.cz už nebaví ani ti žumpíci).

      Nu, je vidět, že Komouš výchova si opravdu vytvořila náramnou image, centrem prudičstva ze všech chatů zůstává dál a její sláva jako prudičského hlavního stanu hvězd se dotýká.

      A-A

      Vymazat
    2. ------------- Najdi rozdíl -------------

      A máme tu malou vánoční hru "Najdi rozdíl". Na dvou obrázcích vidíte diskuzi Komouš výchova, každý ten obrázek je z jiného času. Na obou obrázcích jsou 3 naprosto totožné příspěvky. Potud je vše stejné. Přesto něco je jinak.

      OBRÁZEK
      (zdroj: Diskuze - Stálé místnosti / Volný čas a sport / Komouš výchova)

      Najdete rozdíl? A jako bonus můžete pouvažovat nad možnostmi, důvody onoho rozdílu, možných vysvětlení vždycky (většinou) bývá více.

      Tuto malou vánoční hru Vám přináší Xglosy

      A-A

      Vymazat
    3. Několikrát jsem si ty obrázky prohlížela. Takže ta OpiFka je i Komous_vychova? A připadá mi, že ona je i ten prudic_bez_historie.Nebo je ten prudič sám Ataka.
      K tomu rozdílu na obrázcích. Na tom obrázku ,,Dříve,, je ten komentář od prudiče daný 23.12. v čase 19:40:34 a ta komouš mu odpovídá v 23.12. ve 20:31:45.
      Na tom obrázku,, Nyní,, je ten samý komentář od prudiče daný 24.12. v čase 02:39:27 a ten samý komentář od komous je 23.12 ve 20:31:45.
      Je to prostě přehozené. Aspoň mě to tak připadá . Přehozené komentáře a tím pádem je ten od prudiče jak z 23.12., tak i z 24.12. Ale že to ta blběna tak nechala na tom obrázku,, Nyní,,
      Důvod proč to tak je mě vůbec žádný nenapadá. Jediné co mi z toho došlo je, že do Tebe vesele ryjí dál . I když, právě mě důvod napadl jeden. Už dlouho jsi nepsal o té OpiFka, tak se potřebovala zviditelnit . Napadá mě další důvod, chtějí Tě provokovat, dělají proto hlouposti a pak se tím dál baví, když tu píšeš na Glosách. A další důvod . Jsou prostě naštvaní na Tebe , na to jak odhaluješ co jsou zač , tak dělají čest svému jménu, prudí. Ještě jeden důvod mě napadl. Ta blběna AlfaSamča se chtěla zviditelnit, tak potom upravila ten datum a čas , aby jsi měl o čem psát.

      Vymazat
    4. A k tomu vysvětlení Ataky co to je fake .Tebe jsem se nechtěla ptát Azo , co to fake je, protože jak jsi správně psal, je snadné použít tetičku. Použila jsem ji tedy. Našlo mi to, že fake se týká novinařiny, bulváru. Pak jsem zadala fake profil a našlo mi to , že fake profil je hlavně doménou na FBC. Tobě nemusím vysvětlovat rozdíly, ale protože tam byl dotaz na té diskuzi, co to je fake profil, měl Ataka odepsat, že to je profil dělaný pro klamání druhých, chlap co ze sebe dělá hezkou babu, krade fotky a že se to týká samozřejmě i chatů.
      Takže blbeček Ataka odpověděl jen svým způsobem, aby si opět zaryl do Tebe , kdy tam vyzdvihl hlavně tu novinařinu . Vlastně si nadělal opět do svého hnízda- kolikrát už ?? On je ten pravý někomu vysvětlovat fake profily, když sám je multinick? Myslím si totiž , že fake profil je to samé co multinick .

      Vymazat
    5. @ Nicnechapu

      Právě, že s tím slovem "fejk" je to složitější, fejk je prostě v obecném významu falešný, nepravý, jenže to se může týkat spousty věcí, falešných informací, a to jako nepravdivý text, hoax či podvržená fotografie nebo upravené video a mnoho dalšího. Takže chválím, že sis to vyhledala a v podstatě tu správně odpresentovala, a to i s tím, že v případě té diskuze šlo opravdu o fejk profil, to jasně plyne z kontextu.

      Ataka nemá vůbec co mluvit o fejcích, když jich má plnou místnost, a to i po tom, co tam dal onen filtr 100 hodin, páč ty fejky nasázel do klíčů jako povolené, stačí se kolikrát podívat kolit ty či ony nicky mají nachatováno hodin a jsou to prokazatelně fejci či multinicky. A teď si vysvětlíme jak to s těmito dvěma pojmy je. Protože ono to může ale nemusí vyjadřovat totéž. Já to pro přehlednost očísluji.

      1) Může být pravý nick (tedy uživatelský účet se správnou identitou) a takový uživatel ovšem ale může sám produkovat další nicky:
      a) V případě, že se jedná jen o jiné nicky ale se stejnou identitou, pak je to pouze multinick (multinickem by se dal nazvat i můj záložní nick Xkozel, každý ale ví, že je to táž osoba jako Azazel Anděl, tedy Já)
      b) Může být ale případ, kdy takový pravý uživatel tvoří další nicky s jinými identitami. Pak je to multinick a v tomto případě multiidentity, tedy všechny ostatní nicky pravého nicku jsou fejk.

      2) Může být fejk již v počátku (či jak Já říkám UFO - tedy neidentifikovatelný předmět (uživatel)) a ten pak tvoří další nicky, které logicky jsou multinicky a zároveň multifejky.
      I v tomto případě by to šlo rozdělit stejně jako v předešlém, tedy pokud fejk tvoří jiné nicky ale presentuje se pod nimi stejně, pak je to pouze multinick fejka. V případě že tvoří rozličné identity, pak už je to megamultifejk.

      A-A

      Vymazat
    6. @ Nicnechapu

      Kdo se přesně skrývá pod těmi nicky, které jsi jmenovala, a pod mnoha dalšími, které můžeme v Komouš výchově spatřit, to Já nedokáži s jistotou rozklíčovat. Ono to možná není ani tak podstatné, hrůzné je už jen to, kolik mulťáků a fejků se tam pohybuje, že nikdo z nás pořádně neví o koho se jedná, prostě je tam přefejkováno a přemultinickováno. A to je prostě strašné a příšerné už samo o sobě, ať už ty mulťáci jsou jakýchkoliv osob.

      O tom, že některé nicky mohou patřit i samotnému Atakovi, ano, o tom někteří mluví a i Já jsem to jako možnost zde zmiňoval. OpiFku bych do toho asi netahal, osobně si myslím, že ta s tím nemá nic společného. Každopádně Já jsem člověk, který nikdy nevylučuje žádnou z možností, ač by byla sebe méně pravděpodobná. Takže za sebe si to nemyslím, že by OpiFka v tom figurovale, ovšem čert ví (a na XChatu jak už víme, je možné opravu všechno, tam je možné i nemožné :D). A u nicku Komous_vychova tipuji, že se pod ním skrývá muž.

      Ano, ty příspěvky jsou přehozené, resp. poslední příspěvek PBH byl odstraněn a znovu vložen a objevil se nad příspěvkem nicku Komous_vychova. Napadli mě hned 4 různé možnosti, jak se to mohlo stát. Ty si nechám pro sebe. A je tam ještě jeden rozdíl, v tom smazaném a obnoveném příspěvku, "díkypřírodě" se změnilo na "přírodědík", to jen takový detail.

      A-A

      Vymazat
    7. Tak se ta včerejší večeře a nadílka protáhla :D. Zkusím odepsat postupně do těch stromů, jak tomu říkáš, Azo. Někdy to jde a někdy ne.
      Jak jsi tu vysvětlil ty fake, fake profily a multinicky, to je na mě vysoká politika . :D. Mě se povedlo pochopit to, že prostě multinik je člověk co má víc profilů z jedné nebo třeba z více adres. Stejně tak jako fake profil. A připadá mi, že škodí oba stejně. Protože oba můžou mít kradené fotky a červené i modré profily.
      Napadla mě i ta Opifka, že může být ta komouš výchova, ale to je proto, že mám pořád zmatky v tom, kde se všude kdo z nich pohybuje.Toho díkypřírodě a přírodědík jsem si fakt nevšimla :D

      Vymazat
  8. ------------- Soví vánoční roomky-------------

    "Vraždění malých dětí" nebo "Dětský pláč při kuchání zaživa", tak to jsou například místnosti, které v dnešní vánoční čas zakládá uživatel Chat.cz Sova (Věčná Samota, Fyltr atd.).

    OBRÁZEK
    (zdroj: Chat.cz - Úvodní strana s přehledem místností)

    O Sovovi ještě možná bude řeč, anebo taky ne. Zatím rozmýšlím, dumám jak a zda li vůbec to uchopit. Ptáte se co uchopit? Jeho novou vlnu vyhrožování uživatelkám Chat.cz.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to hovado a bestie ten Sova. A strašný provokatér. Jeho by patřilo mučit za to co dokáže zplodit za hrůzu a je jedno, jestli je to právě ve vánočním čase. Já jen doufám, že ty roomky tam nebudou dlouho. To už rozum zůstává stát nad tím, co za bestie se po chatech pohybuje a že proti nim je tak málo prostředků na jejich zákaz .
      Já bych byla pro uchopení, aby i uživatelky které jsou třeba i na jiných chatech viděly, čeho se můžou vyvarovat .

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Ono je to trochu složitější s tím to uchopit a jak to uchopit a zda li to vůbec nějak odpresentovat. Jde o to, že musím mít na mysli také ony "oběti", nechť si nepřejí aby to bylo publikováno, jde také o to jak by se zachoval sám gauner Sova, pokud by zjistil, že o tom píši (jestli by nepřišly další výhrůžky či dokonce nějaká fáze jejich uskutečnění), a další podobné aspekty, jednoduše to shrnu pod to, že by mi bylo nemilé, kdybych tím počinem napáchal více škody než užitku. Tudíž pokud bych o tom psal, pak mě napadá takové uchopení, kde jediným pojmenovaným v příběhu by byl gauner Sova, všechny ostatní postavy bych musel napsat nějak anonymně, tak že by se v nich poznali jen dotyční nebo ti co "vědí". Ale uvidím, nechám to ještě rozležet.

      A-A

      Vymazat
    3. ------- Další várka vánočních sovích room -------

      OBRÁZEK
      (zdroj: Chat.cz - Úvodní strana s přehledem místností)

      Bez komentáře.

      A-A

      Vymazat
    4. Tak jestli je ten Sova až tak nebezpečný těm uživatelkám, tak bych asi článek o nich nepsala. I kdyby jsi změnil jejich jména, poznaly by se ty zainteresované osoby, ale jistě by je poznal i ten magor Sova. Mimochodem, nyní jsem ho viděla u té Denisy pod profilem Fyltr.

      Vymazat
    5. @ Nicnechapu

      Tak zatím své výhrůžky nikdy neuskutečnil, pokud je mi známo. Což je v jistém smyslu jedno, vyhrožování či sexting jsou zcela jistě trestnými činy, u vyhrožování tedy musí být splněna podmínka, že u toho člověka vzbudí tzv. důvodné obavy.

      A-A

      Vymazat
  9. ::::::::::::: Vánoční postřehy z chatů ::::::::::::

    XCHAT - SS Komouš výchovy Ataka se na diskuzi ku stálé místnosti chlubí, že má i o vánočním čase v roomu plno prudičů a trollů (a to i z různých jiných portálů), fejků a dalších podivných existencí. Diskuze - Stálé místnosti / Volný čas a sport / Komouš výchova

    Bude se dnes na XChatu nadělovat, přistanou někomu pod stromeček přebarvené hvězdy? Ze zelené na žlutou? Nechme se překvapit.

    LIBIMSETI - Tady i o vánočním čase Kouba neváhal kompletně prespamovat všechny diskuze.

    CHATUJME - Na diskuzi Chat Rádio Grantik oznámil, že se díky jiný pracovním povinnostem přesouvají písničky na přání z 28.12. na pátek 27.12.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady dostal dáreček už Karl1 , správce asi tedy zatím jen dočasného na Komouších . Jeho profil je podtržený .
      Komouš výchova
      stálá místnost
      o místnosti *141*máme Vánoce v socialistickém stylu*2802**89* karl1, kolaps_vlnove_funkce, We.are.Anonymous, Leoparda, cajova_lzicka, Ataka, Twyks, Kingie, HardBoy, acustic 10

      Na ostatní komentáře odpovím po večeři a nadílce Azo. Takže, měj hezký štědrý večer a lepší dárky než co jsou vidět jinde :D.

      Vymazat
    2. Tady to podtržení není vidět, zkusím Ti to poslat na mail .

      Vymazat
    3. @ Nicnechapu

      Tak teď jsem se musel lehce usmívat, ohledně toho DS, ale krásně se ukazuje, že jsi patrně asi opravdu nikdy nebyla na XChatu a ten portál neznáš. Na XChatu se totiž mění DS jako ponožky, DS přiděluje systém a to i například právě založenému nicku, který by vstoupil do prázdné místnosti. O DS člověk přijde při 15 minutové neaktivitě a přechází, opět automaticky, na jiného návštěvníka dle daných kriterii (modrá hvězdička, CRT, nejdelší čas v místnosti atd.).

      Takže v tomto je systém XChatu úplně jiný než byl napříkad na starém Lidéčku či jaký je v současnosti na Chatujme. I zde se ukazuje to, o čem jsem hovořil, o té podobnosti starého Lidé.cz a Chatujme, tedy nejen vizuální ale i po stránce funkcionalit. Protože i na ostatních chatech, krom tedy Libimseti kde je to podobné, přiděluje systém správce, je tomu tak jak na SuperPokecu tak Chat.cz (jen to další systémové předávání probíhá jinak).

      Každopádně o tom, že Karl je na XChatu již pečený vařený, tak o tom jsem psal, dokonce jsem se teď v rychlosti díval na Chatujme, kde neprovozuje už těch 10 místností ale má jen Klíčky. Tak třeba bude do budoucna soudruhy prudiči natolik nadšen, že se na XChat přestěhuje úplně. Čert ví.

      A-A

      Vymazat
    4. A ještě se vyjádřím k těm chvalozpěvům a vychloubání Ataky. Nu, Já nevím, zda li je se chlubit čím. V podvečerní a večerní době o Vánocích, kdy většina lidí se věnuje posledním přípravám, štědrovečerní večeři, rozdávání dárků atd., se na chatech nacházejí vždy jen ti největší asociálové a zoufalci. Takže ono pak ani nikoho z nás nepřekvapuje, že Vánoce na chatech tráví právě Komoušové plus Karl, a jak jsem letmo zahlédl, tak i Víťa s celou svou imaginární virtuální rodinou. Nu.

      A-A

      Vymazat
    5. Už jsem to někde na Glosách psala, Azo, že jsem byla na Lidéčkách. Když tak neslavně dopadly, zkoušela jsem to jinde. Na XChatu, superpokecu a na chatujme. Na tom XChatu a superpokecu jsem byla tak dva nebo tři dny , nezaujalo mě to tam . Proto se fakt nevyznám v tom udělování DS a SS. Zůstala jsem na chatujme tak dva roky a jak jsem už psala, na chatech už nejsem někdy od roku 2017. Přestalo mě to bavit prostě.
      Jen co si pamatuji, tak na Lidéčkách a chatujme, kdo měl nárok na DS a SS musel mít nějaký počet hodin a musel umět skrýny. Proto jsem si myslela, jak se Karl1 stal tak rychle miláčkem Komoušů, že už tam to DS má :D
      To se má Ataka čím chlubit, to tam má elitu .Je jasné, že i kromě těch jak píšeš asociálů a zoufalců je v období svátků i dost osamělých lidí .Taky jsem viděla další komentář té komoušky, to její přání a jak zase mele o svobodě slova , jejich pochopení ,, svobody slova,,:D

      Vymazat
    6. @ Nicnechapu

      Ano, také jsem to četl, možná že na téma té "jejich svobody slova" napíšu něco do fejetonů. Uvidíme.

      A-A

      Vymazat
    7. ::::::::::::: Svoboda v podání Komouš výchovy = Cenzura nepohodlných osob a názorů :::::::::::::

      Na diskuzi Komouš výchova se včera objevil příspěvek nicku Hudrovadlo, na jiném fóru, tedy diskuzi Kluci S/M týž nick Hudrovadlo vložil příspěvek tohoto znění:

      Hudrovadlo ... 25.12.2019 21:49:55 ... (216/216)
      kouření
      Našel by se tady kluk z Teplic co mi vykouří péro? Já 18 x 4 cm. Jsem mobilní.

      (zdroj: XChat - Fórum - Stálé místnosti / Sex a neřesti od 18 let / Kluci S/M)

      Uživatel Jard01 toto na diskuzi Komouš výchovy zmínil a vtipně přirovnal KV k baru Modrá Ústřice z Policejní akademie. I takové žertíky jsou ovšem nepohodlné, a Jard01 byl nekompromisně CENZOROVÁN, tedy jeho příspěvek smazán. Nu, vidíme tu proklamovanou svobodu slova Ataky, svoboda slova pouze pro to a ty, kteří a co se Atakovi líbí či nelíbí. Felace Hudrovadla a kluků S/M ANO, Jard01 s narážkou na Modrou Ústřici NE!

      Kdyby náhodou někdo neznal legendární Modrou Ústřici z Policejní akademie, nechť se podívá na video ZDE

      A-A

      Vymazat
  10. Wau tak to je dobrej psychouš - horší než já :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Blog.cz končí! (XG verze)

Co měsíc dal - Leden 2024

Diskuzní fóra vs sociální sítě