Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Halušky Legendawna a Halušky. Hajdův podvrh a petice.


Tato glosa je pokračováním a navazuje na glosu Piss ve vaně se čtrnáctkou? Podvrh v šestnáctkách? Mohla by mít podtitul "Kauza nejen místnosti "16 let a více" - 2. díl"

Hned na počátku si řekněme, jak to bylo se skrýnem z prvního dílu, tedy zda li byl na skrýnu pravý Legendawn či šlo o podvrh. Jaké je tedy rozuzlení? Dle nejen materiálů, které jsem získal a mohl bych doložit, se uživatel Hide-and-Seek sám ku podvrhu doznal. Dokonce si posypal popel na hlavu, když přiznal, že si měl změnit IP adresu. Ano, to musím jasně konstatovat, to bylo opravdu velmi ale velmi amatérské.

V zásadě to ovšem na celé kauze až tak nic nemění. To zásadní a stěžejní zůstává. Každopádně nutno přiznat, že tímto utrpěla lehce Anketa či Petice, kterou vyhlásil právě uživatel Hide-and-Seek, a která bude uzavřena a vyhodnocena 25. - 26. června, jak bylo oznámeno na fóru místnosti.

Zdroj: XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více


Myslím, že všichni jsme v očekávání, jak Anketa dopadne. A je opravdu škoda, že tato Anketa ponese cejch Hideova, musím jasně říci, hnusného zavrženíhodného činu se skrýnem, který sám prezentoval jako vtípek. Nikoliv, chtít takto zdiskreditovat člověka, je prostě hnusné a zavrženíhodné.

Ovšem dosti silně se domnívám, i kdyby Anketa nenesla tento cejch, a dopadla by, a možná dopadne, nepříznivě hlavně pro dva SS HFlower a Legendawn, že i tak by se v důsledku Ankety nic nezměnilo. "ONI" jasně drží žezlo, a není síly, která by je o něj připravila. Vzpomeňme na mnoho stížností a dokonce několik petic požadující odchod admina Bogeman z funkce. Nejen že se tak nikdy nestalo, naopak tento slabý nýmandský neschopný jedinec povýšil nakonec na administrátora nejvyššího.

Místnost "16 let a více" je poslední větší místností na GymChatu, a dá se říci, že možná byla poslední svobodnou místností, kam virus "ONI - GymChat" až tolik nepronikl. Ani bývalý SS Irsaq nevedl místnost úplně ve stylu "ONI". Šestnáctky dokonce přežily dvě hrůzy, tou jednou byl záměr a realizace učinit místnost dostupnou jen pro uživatele s ověřeným číslem, byla to adminská iniciativa a dle indicií vedla hlavně k neschopnému slabému pseudoadminovi Bogeman, tou druhou hrůzou bylo účinkování Vapetta s čubkou Karamelka. Obojí ovšem místnost přežila.

Mám obavy, že virus "ONI" byl nasazen do místnosti "16 let a více" a tím bylo ovládnuto již naprosto celé teritorium "ONI GymChatu". V roomce byly zavedeny móresy z provozovatelsko adminské místnosti Kávomilové, a to předně v podání poloprudičky a neslavně problémově známé bývalé SS Metalu HFlower. Zarážející jest, že se do trikotu "ONI" oblékl i Legendawn, který v minulosti jako DS správcoval spíše na pohodu a nic moc nehrotil. Poté, co se stal SS si dle výpovědí velmi užívá svých nabytých pravomocí a změnil se k nepoznání. Mimochodem HFlower původně chtěla za svého kolegu někoho jiného než Legendawna, ten se ovšem, říkám pro mne překvapivě, velmi rychle přizpůsobil stylu a uvažování "ONI - HFlower". Třetí SS Tomasek je tam zřejmě jen do počtu.

A jaký bude závěr této glosy? Stále více a více, při více a více kroucení hlavy, si kladu otázku, jaký to měl a má Honza Zálešák (GymJWM) záměr s XChatem? Předělat ho na komorní GymChat s pár "ONI"? Nu, myslel jsem, a rozhodně jsem nebyl sám, že GymJWM bude mít krapet větší ambice.


Anděl Azazel



✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

AzaNoviny





✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Archa X


Komentáře

  1. ===== Editace a upřesnění jak bude naloženo s výsledky Ankety - Petice =====

    Hide-and-Seek editoval příspěvek, který je zobrazen v glose. Sdělil a doplnil v něm, jak bude naloženo s informacemi o tom, kdo a jak hlasoval.

    Tato informace bude poskytnuta pouze adminovi na vyžádání, který si může podle svého uvážení informace ověřit u konkrétních uživatelů. Drtivá většina hlasujících jsou uživatelé s certifikací, exSS a uživatelé s velkým počtem hodin, takže by nemělo dojít k pochybám ohledně regulérnosti hlasování.

    XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ::::: Editace č.2 :::::

      Aktuálně dělám vše pro to, aby byla anketa co nejpřesnějším odrazem názorů většiny uživatelů a nebylo možné ji jakkoliv zpochybnit. Je z mého pohledu dodatečným hlasováním, protože před jmenováním SS se nikdo na názor stálých návštěvníků neptal a proto doufám, že bude respektována i ze strany adminů. Většina prozatimních hlasů je od certifikovaných uživatelů, exSS a uživatelů s velkým počtem hodin. Ale zapojit se může kdokoliv, kdo občas do místnosti zavítá, čím víc z vás se zapojí, tím větší váhu hlasování získá..

      XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více

      A-A

      Vymazat
    2. ::::: Editace č.3 :::::

      Prosím, aby anketa nebyla vnímána jako můj osobní spor. Mé chování jistě nebylo vždy adekvátní. Každopádně anketa má vyjádřit názor návštěvníků a já jsem jen jeho nositelem

      XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více

      A-A

      Vymazat
  2. Dnes si dáme statistiku návštěvnosti, která bude pokrývat velmi podrobně odpolední a večerní čas..

    == 19. červen ==

    == 14:00 ==

    XChat 1200 (869 - 84)
    Libimseti 169 (50 - 23)
    Chatujme 112 (31 - 22)
    Chat.cz 12/9
    SuperPokec 19

    == 15:00 ==

    XChat 1246 (872 - 75)
    Libimseti 171 (45 - 21)
    Chatujme 121 (41 - 35)
    Chat.cz 11/9
    SuperPokec 18

    == 16:20 ==

    XChat 1242 (788 - 58)
    Libimseti 183 (39 - 16)
    Chatujme 122 (40 - 37)
    Chat.cz 19/9
    SuperPokec 19

    == 18:00 ==

    XChat 1108 (644 - 71)
    Libimseti 177 (41 - 22)
    Chatujme 157 (42 - 40)
    Chat.cz 12/9
    SuperPokec 26

    == 19:00 ==

    XChat 1059 (684 - 85)
    Libimseti 198 (56 - 28)
    Chatujme 159 (60 - 52)
    Chat.cz 18/12
    SuperPokec 24

    == 20:00 ==

    XChat 1125 (712 - 92)
    Libimseti 226 (67 - 33)
    Chatujme 153 (64 - 59)
    Chat.cz 26/19
    SuperPokec 22

    == 21:15==

    XChat 1266 (875 - 94)
    Libimseti 250 (86 - 44)
    Chatujme 162 (64 - 56)
    Chat.cz 31/24
    SuperPokec 20

    == 22:40 ==

    XChat 1498 (1 003 - 114)
    Libimseti 234 (84 - 34)
    Chatujme 133 (50 - 36)
    Chat.cz 36/21
    SuperPokec 12

    Co k těmto číslům dodat? Tedy co jiného než říci katastrofa? Ono to opravdu katastrofické a katastrofální jest. Podívejte se na XChat, tam za celý den se nepřiblížil počet lidí na chatu tisícovce, teprve před 23. hodinou tuto metu atakoval. Počet lidí ve slušných místnostech nepřekročil stovku (krom opět 23. hod.), dokonce v některých časech je na XChatu méně lidí, než v součtu dalších dvou chatů v tomto segmentu Libimseti a Chatujme. A to jejich návštěvnosti též nejsou žádná hitparáda. Přesně jak jsem očekával, tak Chatujme po koroně a boomu při přesunu lidí z Diskutníků, opět kleslo na svá bídná čísla, tudíž nebýt migrantů z Diskutníků, patrně by v mnohých časech bylo na portálu, opakuji na portálu možná méně lidí než sto.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  3. ===== Kauza "16 let a více" - Dva úhly Azapohledu =====

    Příští týden v pátek budeme znát, jak si v Anketě - Petici vedli 3 SS místnosti "16 let a více". Já se na tuto Anketu - Petici podívám ze dvou úhlů pohledu..

    Úhel první. Dr. Jekyll and Mr. Hyde

    Ano, už jsem v článku psal, že Anketa nese, příroděžel, cejch podvodného skrýnu Hajda. Je to škoda, protože takové věci by měl organizovat někdo s čistým štítem, anebo ne tak zabláceným a zaneřáděným štítem. Jak to pak vypadá, když na jednu stranu Hide učiní naprostou špínu a hnus v podobě podvrženého skrýnu, kterým chtěl zdiskreditovat Legendawna a pošpinit jeho čest, na druhou stranu vystupuje jako zástupce stálých uživatelů, kterým se nelíbí násilná adminská implemetace někoho zvenčí, někoho kdo s místností nemá nic společného, tedy "ONI implementace" HFlower.

    Nejde o hru na schovku uživatele Hide and Seek, spíše právě působí jako Dr. Jekyll and Mr. Hyde, kdy jako Henry Jekyll pořádá Anketu o spokojenosti lidí s třemi SS v roomce, což je samozřejmě v dané situaci více než oprávněné, v níž vystupuje velmi korektně, a kdy na druhou stranu jako Edward Hyde provedl nechutnost s podvrženým skrýnem. Já jsem tu psal, že jsem se domníval, že v minulosti naprostý prudič přišel k rozumu či minimálně upustil od určitého druhu jednání. Byla to evidentně domněnka lichá. To že se jal vydávat za někoho jiného, to rozhodně není u něj poprvé, pamatuji, neb jsem byl toho přímým svědkem, jak v dětské místnosti, ještě s jednou komplickou několikráte vykopali celou místnost, aby se následně Hide vrátil se svým tehdejším nickem a zapůsobil jako ochránce a ten, který odporného prudiče zlikvidoval a celou věc vyřešil. Ano, i takto se choval kdysi Hide, a patrně je to stále v něm.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úhel druhý - "ONI" Haluška a "samopopřený" Legendawn

      HFlower do roomky v podstatě nechodila a s pravděpodobností rovnající se jistotě by si ji stálí návštěvníci nikdy za SS nezvolili, byla do místnosti násilně nainstalována adminstvem. Což o to, nebylo by to v historii XChatu poprvé a tento samotný fakt není špatně, špatně je to, že vůbec nerespektovala zaběhlý chod místnosti, ano ještě to jednou zopakuji, jistě ten výraz velmi dobře znáte "zaběhlý chod místnosti", naopak v místnosti zavedla své praktiky a móresy, kterým se musí domorodci přizpůsobit. Hoří jí ještě vajgl před vstupní branou Šestnáctek, ovšem velmi drze moralizuje (právě ona, co též žádný čistý štít nemá), vystupuje jako kazatelka a morální autorita (kterou rozhodně není /to by možná mohla být v roomce Submise a dominance či souběžně v mítnosti Lesbičky/) a těžce mi připomíná pseudoadminu omega samici OpiFka, kdy jediným pravidlem a pravdou je její pocit a její chtění a její rozmary, a pro to si najde i byť sebenesmyslnější argumenty, které musí každý přijmout, jinak běda.

      Legendawn je v podstatě jakýsi zvláštní druh anarchisty se svou verzí pojetí chaosu a naprostá mimomainsteamová bytost. Je až tím druhým v pořadí a vlastně ani SS být neměl, tedy HFlower ho jako svého kolegu nechtěla. Nevím, kdo nakonec o této dvojici rozhodl, jak se v adminstvu urodila, ale stalo se. Jako DS nebyl nijak aktivistický a razil nerepresivní pojetí, pokud to nebylo přes míru, pak uměl velmi rázně konat. A takhle působil i v minulosti obecně. V nové roli, tedy jako dvojka po HFlower se podřídil a přijal nejen nové móresy v roomce, patrně i novou "bublinu" rozuměj okruh těch spřátelíčkovaných a vyvolených. Proměnil se k nepoznání a dá se říci, že tím co předvádí, zavrhnul a popřel sám sebe.

      HFlower i Legendawn nespravují svěřenou místnost a nechtějí aby v ní panoval ruch a provoz, který by navazoval na minulost. Oba si řeší to své, HFlower svojí "trafiku" a naplnění "ONI" pojetí, Legendawn částěčně smíchal (rozuměj podřídil se) "ONI" pojetí se svou hrou na vůdce (na což ovšem nikdy neměl ty správdé predispozice), což se ovšem spíše hodí do nějaké soukroměji pojaté druhově zájmové místnosti, než do zavedené všeobecné roomky.

      Fakt, že se nové poměry nejen Hideovi nelibí, tomu se přeci nikdo nemůže divit.

      A-A

      Vymazat
    2. BONUS - Úhel třetí - Bogeman a OpiFka pátrá radí zasahuje!

      U tohoto úhlu pohledu použijeme trochu fantazie, ale opravdu jen krapet, páč myslím, že si to živě budete umět představit velmi dobře. Tak jdeme na to..

      Představte si, že by se toto odehrávalo pár měsíců zpět, kdy byl Bogeman ještě červený admin a OpiFka pistolnice měla kolty proklatě nízko. A kdyby se do řešení této záležitosti tento páreček vložil. Vážně tak moc fantzie nebudeme potřebovat, neb bych pravděpodobně už v tuto chvíli neměl o čem psát, možná kdybych si Ankety nevšiml včas, tak by vůbec ani žádná kauza nevznikla. Bogeman už není pražádným adminem a OpiFka se objevuje na GymChatu velmi zřídka, asi nemá čas (stejně jako její kolegyně Mish.ka, která mi to sama přiznala, že je nyní časově zaneprázdněná).

      Jak by nechvalně známá (a dle mého subjektivního pohledu pro XChat škodlivá) dvojka adminů GymChatu naložila se vzbouřenci a předně vzbouřencem Hajdem? Ač jejich a jeho nespokojenost je logická a oprávněná, patrně by byl Hide už zaBANován, jeho příspěvky na fóru smazány a všichni by se tvářili, jakože žádná kauza neexistuje a nikdy neexistovala. Jako bonus, při otázce Hajda ku OpiFce, proč je zablokovaný, by dostal odpověď "Protože si idiot!"

      Ještě dodám....... že, ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    3. Velmi zajímavá Glosa, Azo !
      To člověk žasne co se může stát všechno . Čeho tím ale kdo docílil ? Jen další hřebík do rakve XChatu.

      Vymazat
  4. ::::::::::::: AzaPoet XIII. :::::::::::::

    Šťastná třináctka je tu! Ano, zbrusu nový poetický výplod s pořadovým číslem 13. A čeho se týká rýmovačka třináctá? Nu, přeci šestnáctek. Poslechnout či přečíst si tento nový poetický díl můžete..

    ..zde na Xgloscáh v menu AzaPoet
    ..na X-Fórum AzaPoet - Nekonečný příběh

    Anděl Azazel
    rýmující bloger a novinář

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěkná rýmovačka, Azo . Jen to je slyšet hrozně potichu i když jsem si dala reprák na plný koule.

      Vymazat
    2. Ano, a je to vlastně blbě, je to mluvené slovo dosti potichu. Takhle "blbě" jsem udělal úvodní rýmovačku a měl na to nějaké zpětné vazby, třeba že to zní jako ze záhrobí, anebo jedna nejmenovaná uživatelka z Chatujme v žertu podotkla, že se musela kouknout rychle pod postel, jestli tam není Aza :D. Takže ano, je to potichu, je to blbě, ovšem nebyl bych to Já, abych z "blbě" neudělal vlastně charakteristiký rys či vlastnost toho audia. Takže takhle to bude vždy.

      Mimochodem ten zvuk vzniká úplně jinak než epizody podcastu Xkozloviny, je to namluvené přes úplně jiný mikrofon a není použit ani program střihu a úpravy audia.

      A-A

      Vymazat
    3. Ten Tvůj hlas, Azo. Já kdybych ho slyšela poprvé, já bych pod postel nekoukala, já bych rovnou vypálila z pokoje a poslala na průzkum svou rodinku, oni mají pro strach uděláno :D

      Vymazat
  5. ============= Z fóra "16 let a více" =============

    Na XChatu na fóru místnosti "16 let a více" přibyl příspěvek, a to od uživatele Highwoltage, což je jednak dřívější SS místnosti "14 - 18" (ta už neexistuje drahně dlouho) a též někdo, kdo poslední dobou v místnosti dlí 24/d, který si můžete přečít po kliknutí na již veleznámý odkaz..

    XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více

    Mimochodem, taková perlička přímo z místnosti, když se tam skupinově řešilo, co a o kom se píše na Xglosách, pak Highwoltage se tázal "Doufám, že o mně tam nepíše". Na to mu odpověděl, myslím dosti přesně a vtipně Hide, že ne, protože o nulách se nepíše. Je to tak, Já tohoto uživatele si nějak ani nevybavuji a patrně jsem o něm ani nikdy, ještě třeba na AzaNovinách, nepsal. Ale samozřejmě nemohu si pamatovat za ty dlouhé roky všechno. Každopádně asi stále platí AzaMoudro "O kom nepíše Aza, ten jako by nebyl", že.. ovšemže.

    Tak teď tedy Highwoltage je a může si užít svých 5 minut slávy. Patrně je to jen takový stádní typ co kejve a kejhá s "ONI", má intuice a pár shlédnutých věcí (i vlastně jeho zde presentovaný post na fóru) mi napovídá, že nic zajímavého bychom za tímto "nomenklaturním aparátčíkem" asi nenašli.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ============= Z fóra "16 let a více" (2.) =============

      Na diskuzi se vyjádřil, svým druhým postem, uživatel HardBoy, který konstatuje, že "je to napínavější než Účtenkovka"

      XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více

      A-A

      Vymazat
    2. ::::: Perličky z "16 let a více" :::::

      V místnosti "16 let a více" se objevila uživatelka 12_21, na tom by samo o sobě nebylo nic zajímavého, pikantnosti to nabírá teprve ve chvíli, kdy si uvědomíme, že se kamarádí jak s Hidem tak Haluškou, tedy oběma hlavními protagonisty (největšími nepřáteli) v celé kauze.

      A-A

      Vymazat
    3. Jen taková poznámka a osvětlení ku zde postujícímu nicku @Iška. Je to pradávná přezdívka právě viz. výše zmiňované uživatelky 12_21, tedy Moniky. Neb to tu čte mnoho lidí z nejrůznějších chatů, tak by to někteří určitě netušili. Zda li je zde vyskytující se nick pravá Monika, to vám zaručeně říci neumím. Já zase netušil, že to tu Monika vůbec čte, páč AzaNoviny/Xglosy vždycky naprosto nesnášela :D

      A-A

      Vymazat
    4. Ne, není to Monika, ale má zvědy všude.

      Vymazat
    5. Takže Iška není Iška? Anebo jen Iška dělá mimikry? Pokud to není Monika, pak jde o podvrh a ukradení identity, páč nějaký čas byl opatřen nick i ikonkou s fotografií Moniky. Pokud to tedy Monika nebyla, tak fotkou kradenou. A řekněme si, kdo tak může znát z minulosti její tehdejší přezdívku a je zároveň ještě nějak dnes aktivní? Nu, předně to může být Hide, ten ji takto zná určitě, napadá mě Kenji, ovšem ten snad na chaty už nechodí a sem by nepsal. Dále třeba Sonča, ta by sem také nepsala, možná Haluše, platí totéž, nevydávala by se za Moniku. Pak to mohou být třeba Mach či Jard. O moc více mě teď narychlo nenapadá. Není tedy nakonec nick Iška opět podvodník Hide? Nu, to by pak ale už mohl tu svojí Anketu zmuchlat a hodit do koše, páč podvodníci nemají žadnou relevanci a vůbec s podvodníky se nevyjednává. Ale kdo ví, jak to vše je a kdo se pod nickem Iška ukrývá?

      A-A

      ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

      !!! Upozornění Administrátora Xglos !!!

      Není sice mojí povinností zjišťovat identitu komentujících, každopádně kdybych zjistil či mi byl nahlášen případ, kdy se někdo vydává za někoho jiného, kdy dochází ke kráděži identity, pak bych nemilosrndě zasáhl a takový nick okamžitě mazal. Xglosy se řídí Kodexem Xglos, jehož součástí jsou i Zásady služby Blogger, v pasáži Předstírání identity a uvádění v omyl se píše toto:

      Předstírání identity a uvádění v omyl: Nepoužívejte službu Blogger ke klamání či matení uživatelů předstíráním identity jiné osoby nebo organizace, kterou nezastupujete, nebo skrýváním svého vlastnictví či primárního účelu. Takové chování zahrnuje také směřování obsahu o politice, sociálních otázkách nebo záležitostech veřejného zájmu na uživatele v jiné zemi než vaší, pokud zemi, ze které pocházíte, či jiné podstatné podrobnosti o sobě záměrně tajíte nebo uvádíte špatně. Nezakazujeme publikování parodie nebo satiry ani používání pseudonymu či přezdívky, ale vyhněte se obsahu, který by čtenáře ohledně vaší skutečné identity pravděpodobně mátl.

      Vzhledem k tomu, že u nicku Iška byla nějaký čas i fotografie, pak uživateli, pokud se nejedná o originál, doporučuji v profilu uvést "Parodický účet", "Fake profil" či něco podobného, co by jasně vyjadřovalo, že se nejedná o originál. A toto se týká všech komentujících zde na Xglosách, laskavě si uvědomte, že zde nejste na XChatu, kde dokonce jeho spolumajitel Jan Zálešák (GymJWM) veřejně prohlásil: Jan Zálešák 27. února 2020 19:20 "Nikdo nikdy nerekl, ze neni mozne mit na XChatu vice identit......" Takže opakuji, zde nejste na XChatu, toto jsou Xglosy! Tady žádné multiidentity, krádeže identit apod. trpět nebudu. V případě, že se dozvím a budu mít ověřeno, že takový případ nastal, uplatním NULOVOU TOLERANCI, takový uživatel zde bude NEŽÁDOUCÍ a takto k němu bude přistupováno!

      Anděl Azazel
      Administrátor Xglos

      Vymazat
    6. Takže jsem si ověřoval přímo u Moniky, jestli nick Iška je opravdu ona. Bylo mi sděleno, že ano. Tak tomu budu tedy věřit. Což nic nemění na mém upozornění, je psáno v obecné rovině. A Hide je tedy, když jsem ho jako jednu z možností zmiňoval, z obliga. Mimochodem, a myslím, že to mohu už po těch letech říci, je to už dávno promlčené a nejde o žádné důvěrné info, když jsem tu někde psal o tom, že Hide společně s komplickou vykopal několikráte tu dětskou místnost a pak se tam vrátil se svým nickem jako "zachránce", tak tou komplickou byla právě Monika. Ano, v té době tuším už SS Meditace. Tehdy jsem o tom samozřejmě pomlčel, kopal bych do vlastního hnízda, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    7. ===== Vyjádření Halušky k hlasování, se vzkazem pro (zřejmě) Xglosy =====

      Na fóru XChatu místnosti "16 let a více" se objevil nový příspěvek HallucinationFlower, na to se můžete podívat prostřednictvím megaznámého odkazu..

      XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více

      Část věnovanou (zřejmě) Xglosám, jejich spolupracovníkům, terénním prcovníkům a informátorům si ukážeme přímo zde:

      ( Pro web žurnál psychicky nemocného člověka a jeho poskoky, kteří se místo procházek v přírodě věnují nesmyslům a mnou si ruce nad očerňováním druhých, to znamená to, že se nespoléhám na žlutý a nikdy nespoléhala, jsem jenom upřímná,ostrá a férová huba, tak abychom si rozuměli *20*)

      Jak příznačné pro aparátčíky na všech úrovních, tedy pseudoadminou OpiFka počínaje a třeba SS HFlower konče (plus s nimi spřátelená určitá kasta prudičstva), že začínají své proslovy urážkami, ať již se to týká fyzického či duševního zdraví, a pokračují záměnou pravdy (která se nelíbí) za očerňování atd. Každopádně ten celý blábol, nejen tato část, působí jednak komicky a druhak ovšem ale i dokazuje a potvrzuje mnou již vyřčené v minulosti. K tomu prvnímu, ono Haluška se do té roomky asi instalovala sama, že.. ovšemže, v podstatě jí tam téměř nikdy nikdo neviděl a hle náhle tam zastává funkci Stálého správce, a takhle bych mohl pokračovat ještě dlouho. A k druhé záležitosti, ano, tímto svým příspěvkem jen potvrdila, že ať hlasování dopadne jakkoliv, ať se lidem, byť by to byla většina, něco líbí či nelíbí, je to úplně jedno, GymChat totiž není pro lidi, GymChat je pouze hrou pro hrstku "ONI" a hrstku těch, co se s "ONI" přátelí, řiťolezí, poklonkují, podržtaškují, patolízají apod. I proto už na GymChatu, nikdo moc jiný než pár "ONI" a pár "oni" nezůstal.

      A-A

      Vymazat
    8. Jen tak na odlehčení,

      když v příspěvku zaznělo slovo "žlutý", tak páč jsem přes ta moudra, tak jedno takové eskymácké moudro: Nikdy nejez žlutý sníh! :D To si myslím se i hodí ke kauze, která začala zlatým deštěm ve vaně :D .. že.. ovšemže

      A-A

      Vymazat
    9. Poskoci :DDD to me fakt rozesmalo

      Vymazat
    10. My na to máááááme, tu si Vyskočííííme, tu si Poskočíííme... :D :D.

      Vymazat
    11. Ještě že si nikdo nevšiml toho mého překlepu v úvodním příspěvku vlákna, tedy ono tam spíš chybí písmenko "prcovníkům" :DD

      A-A

      Vymazat
    12. Ještě že jsi se nepřeklepnul u slova,, prostřednictvím, prstřednictvím,, :D:D:D

      Vymazat
  6. °°°°°°°°°°°°° Návrh na přípitek pro odstoupení "škůdce" Bogemana °°°°°°°°°°°°°

    Na fóru "Administrátoři" na XChatu se objevil příspěvek, který navrhuje přípitek za to, že Bogeman skončil jako admin a odplul daleko prýč, s tím že si možná uvědomil, že už nemá čemu škodit. Na příspěvek se můžete podívat..

    .. přímo na XChatu - Uživatelská fóra / XChat / Administrátoři ZDE
    .. nebo na obrázku ZDE

    Ano, je pravda, že Bogeman už opravdu neměl čemu škodit, své dílo zkázy odvedl dokonale. Mise skončena. GymJWM může být "pyšný", že i zásluhou Bogemana, kterého učinil adminem, a to dokonce nejvyšším, spáchal na portálu, který koupil, harakiri a místo XChatu zůstal jen již jakýsi GymChat.


    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Proč jsi ten komentář odstranil, Křečku? Co v něm bylo?

      Vymazat
    3. Já to vím, co tam bylo, ale Já nesmím ani naznačovat.

      A-A

      Vymazat
    4. Tak tato věta se Ti povedla Azo :D
      Tak se občas na diskuzích vyjadřoval ten čutálista Karl1 :D :D

      Vymazat
    5. Ano, tuhle cimrmanovskou hlášku "My nemůžeme ani naznačovat" Karl1 měl věru oblíbenou.

      A-A

      Vymazat
    6. Pro Ninechápu, jelikož se již Germa66 alias MacCh smazal a tím pádem se automaticky smazali i texty toho nicku v místnosti EMO na Xchatu tak již ten komentář nebyl aktuální ale urážel v té místnosti pod tím nickem Xglosy, Azazela, Jarda a Tebe.

      Vymazat
    7. Aha, děkuji Křečku za odepsání. Ju , náš starý známý PakoMacho... ten se na nic jiného nikdy nezmůže, než urážet kdekoho .

      Vymazat
  7. ::::: Postřehy z chatů 22.06. :::::

    === Admin Chatujme Láva chodí chatovat do "Pokec pro všechny" na Libimseti ===

    Poté, co stáhl admin Chatujme Láva svého bota z místnosti ANP, tak se velmi rychle tato roomka odstálila, páč do ni ani on, ani jeho kolega admin Firer či další SS Borek06 ani nikdo jiný nechodil. Admin co už v minulosti nebyl schopný udržet místnost 90s, teď ani tedy ANP. V současné době si chodí užívat chatovat na Libko, a to do místnosti "Pokec pro všechny" v kategorii Pokec a zábava. Podívejme se na obrázek..

    OBRÁZEK
    (zdroj: Libimseti.cz - Chat - Kategorie: Pokec a zábava; Týdenní graf hodin uživatle Erpic)

    Jak vidíme na obrázku, od soboty dochází Láva na Libko, kde má nick Erpic. Pravda je, že snad na Chatujme chtějí s Bořkem obnovit ANP a občas je vidět v místnosti. No, posuďte si vše sami.

    === Masožravý řízek z Komoušova kritizuje LaFontaina z Věkáče na fóru XChatu ===

    Tady se hned podívejme na zmiňované fórum
    XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Sex a neřesti od 18 let / Věkový rozdíl

    Vidíme, že "komanč" Řízek napostoval rozsáhlé dění v místnosti Věkový průměr, kde úřadoval jako DS DonLaFontaine. Též konstatuje, že už zničil jednu místnost, tím asi zřejmě myslí Bezva Flirtík. Nu, opět si posuďte.

    Jen pro zajímavost, ranní sestava místnosti "Komouš výchova" byla: Ataka, Bogeman, masozravy_rizek, We.are.Anonymous

    Jak by řekl klasik "Pořád se něco děje"

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ===== Ve Věkáči řádí též největší prudička všech dob Happyna jako PinQi =====

      Ano, když už jsme u místnosti Věkový rozdíl, tak tu navštěvuje Happy613 se svým obnoveným nickem PinQi (datum registrace: 02.04.2020), za tu dobu stihla nachatovat už 511.06 hodin, takže se s tím evidentně nemazlí. V profilu má stejnou fotku jako na Chat.cz, můžete se na její profil na XChatu podívat ZDE.

      Ví o tom PEZ? Ale ten už asi neštěká... eeeee.. nachatuje, a dobře dělá, už dávno není o co stát. Mimochodem dle různých referencí chodí vůbec do Věkáče už jen spousta retardů a exotů. Vítejte na GymChatu!

      A-A

      P.S.: A abych to ještě více propojil, tak DonLaFontaine je jediný člověk, u kterého je mi známo, že viděl Happynu naživo, když přišla za ním do práce. Tedy ony přišly dvě, jedna mladá a druhá stará, že.. ovšemže.

      Vymazat
    2. Jedna mladá a druhá stará? To jako že dcera s mámou?

      Vymazat
    3. @ Nicnechapu

      Těžko říct a je to snad i jedno, každopádně důlžité je, že Happyna byla ta stará. Ono se povídá, že si ty některé nicky půjčují dvě osoby, což by mohly být právě tyto dvě.

      A-A

      Vymazat
    4. Aha, to je ale docela ubohé jednání.

      Vymazat
    5. Hlavně je to proti pravidlům, půjčování si nicku. Ale na GymChatu si s pravidlama zas tak moc hlavu nelámou. Stejně jako s megarecidivujícími prudiči, jako je třeba největší špína všech špín a největší prudička XChatu všech dob Happyna, nejen že už skoro 3 měsíce opět v klidu řádí na chatu, dokonce ve Věkovém rozdílu správcuje, viz obrázek ze včerejška..

      OBRÁZEK

      Jak ji tam, či kdekoliv jinde, může někdo nechat mít DS, jsou tam 3 SS a takové odpornosti co zničila řadu místností na XChatu toho správce nechají? Za všechno zlo, které napáchala, by na slušném a solidním webu měla doživotní zákaz, na GymChatu si v klidu správcuje a v klidu (a drze) používá svůj novodobý a provařený nick PinQi. Mimochodem bývalým správcem, za kterého též chodila Happyna do místnosti, byl současný admin Slahy, ten ji tam také nechával v klidu řádit, navíc ještě měla za sebou svého ochránce admina Bogeman.

      GymChat, a toto je jen jedno v celé nekonečné řadě potvrzení, je jenom pouhá žumpa, ano, ještě to jednou zopakuji speciálně pro SS "16 let a více" Legendawna, že GymChat je žumpa, který tímto slovem nazval Xglosy, kdy by prý na tuto žumpu nikdy nevstoupil, jen že se tu o něm psalo, tak aby byl v obraze. Veleúsměvné prohlášení aparátčíka ze žumpy GymChat, že ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    6. Takže ta Hapyna je ta PinQi ? No v tomhle aby se už jen čert vyznal :D.
      Ještě aby ten žumpák Legendawn lezl sem. Ale tady by se dlouho neohřál. Ty na rozdíl od těch adminů tam na tom jejich XChatu umíš tím póvlem zatočit, když napnou a urazí někoho.

      Vymazat
    7. Proc zumpak? Legendawn ma pravo se zlobit, napsala se tu o nem nepravda (i kdyz nikdo netvrdil, ze to pravda je) a neprijde mi, ze by se nechal nejak ovlivnovat. Pravdou je, ze do 16+ nechodim, ale uznejte sami, na to aby se zlobil na tuhle kauzu pravo ma, nebyla na tom ani spetka pravdy :)

      Vymazat
    8. @ Pampeliska

      Proč by se měl Legendawn zlobit na tuhle kauzu? Od samého začátku mu pravost toho nicku na skrýnu nikdo nepřisuzoval, jasně bylo psáno, že se zatím neví, je li to on či je to podvrh, a postupem doby došlo k jasnému vyřešení a Já na to mám jasné důkazy, že to byl podvrh, který udělal Hide. Takže nevím, o co Legendawnovi jde, žádné lživé informace a falešné obviňování tu ani na okamžik nezaznělo. A Legendawn se vyslovoval k celému tomuto blogu, tedy k Xglosám, Já mu neupírám si myslet, že je to žumpa, ovšem musí počítat, a to každý, že urážet svůj produkt nenechám a dle toho budu jednat, a nastavování druhých tváří mezi mé reakce rozhodně nepatří. Jak se do Pekla volá, tak se Aza ozývá.

      A-A

      Vymazat
    9. Jeho jmeno to ale pospinit mohlo :) sam vis, jak lide reaguji na nejasne informace.

      Vymazat
    10. @ Pampeliska

      Já mám svědomí čisté, nenapsal jsem o Legendawnovi jedinou lež, jedinou nepravdivou informaci, a to včetně toho, že se jeho chování změnilo, protože jsem dostával hlášky typu, že dříve neuměl pomalu nikoho vyhodit a teď si to náramně užívá, či toho, že Haluška původně Legendawna k sobě nechtěla až po vše ostatní co jsem psal. To jak si to čtenářové přeberou a vysvětlují, někteří, to není můj problém, stejně jako nění můj problém, že někteří možná nerozumí psanému textu. Nu, a tím bych to asi ukončil.

      A-A

      Vymazat
    11. Driv nebyl duvod nekoho vyhazovat, byla jsem tam a byl tam klid :). Je pravda, ze to cele s HF taky nechapu, nikdy driv jsem ji tam nevidela, a to ze si muze vybirat koho k sobe chce a nechce, je uplne hloupe. A ja uz taky koncim :D.

      Vymazat
    12. @ Pampeliska

      A nezdá se ti to právě dost divné? Byl tam klid a co odešel Irsaq a dali se tam noví SS v čele s Haluškou, tak je tam najednou bordel? A kde se tak náhle vzal? Kdo ho tam přitáhl? Zvláštní že. Total END.

      A-A

      Vymazat
    13. A já k tomu jen napíšu, že když ten Legendawn nazval Xglosy žumpou, tak ze mě automaticky vylítlo , že on je žumpák. On se na největší žumpě chatové pohybuje, poznal sám, že mu tam záměrně uškodili a když to Aza celé objasnil, jsou Xglosy žumpou?

      Vymazat
    14. Taky tam porad chodim :D. Objasnil po nejake dobe, kdyz uz si lide o nem mohli udelat obrazek.

      Vymazat
    15. @ Pampeliska

      To se ale už motáme trochu v kruhu. Na začátku to přece nevěděl vůbec nikdo, jak se to s tím skrýnem má. Já přece nemohu vyřknout nějaký ortel na základě domněnek, pocitů či čehokoliv podobného. Jediné co jsem mohl udělat, a to jsem z žurnalistického pohledu opět učinil správně, že jsem okamžitě uvedl vyjádření Legendawna "Dle vyjádření Legendavna s touto konverzací nemá prý nic společného." A ve chvíli, kdy jsem měl v ruce důkazy, tak jsem teprve mohl přijít se závěrem, že šlo o podvrh z dílny Hide. A tím bych to vážně už definitivně uzavřel, neb bylo z mé stran řečeno vše.

      A-A

      Vymazat
    16. Dyt jo, ja jenom rikam, ze ma pravo se zlobit a zaroven ho chapu :).

      Vymazat
    17. Zlobit se má předně na Hida, za to jakou odpornou špínu na něj udělal. A i to jsem tu jasně konstatoval a Hidův čin zcela zásadně odsoudil.

      A-A

      Vymazat
    18. Musis mit posledni slovo? :D

      Vymazat
  8. Jestli je někdo psychicky nemocný, tak jedině Haluška a její fanklub . Mít jako SS lidi, co vědomě očerní sebe navzájem , pochlubí se s tím, pak si hrají na oběti a spasitele, tomu říkám už hodně těžké zatížení.
    A místo toho, aby dolezli na Glosy a podali vysvětlení, tak za svoje nepochopitelné šílenosti napadnou Azu a jeho čtenáře . Ale vlastně čekat od ,, NICH,, jiného, že ovšemže...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Nicnechapu

      Jistě, co od nich čekat, Já urážky a nadávky, zvláště určitého typu, nepovažuji za diskuzi, když už někdo chce někoho umlátit, má si vzít na pomoc argumenty, důkazy, logiku apod., nikoliv uřážky a nadávky. Ale co takovým zbývá, když žádné argumenty a další věci nemají, tak uráží a vykřikují do tmy. A to že vedou zákopovou válku proti Xglosám, kdy na XChatu, ale i z jiných portálů to známe, něco hulákají, to jsme přece viděli mnohokráte např. v podání nejrůznějších Atakoidů apod. Přímé konfrontace se bojí, mají strach, že by dopadli stejně jako OpiFka, tedy jak selka u Chlumce, každopádně je třeba ocenit, že ona na ty Xglosy aspoň dolezla. Zase na druhou stranu, těžko říct, jestli to byla odvaha, anebo spíše uvědomění si, že to co psala zde, by si na XChatu veřejně napsat nemohla dovolit, páč by ji možná Gym jako adminu vyrazil. A tak si přišla zablinkat sem. A je to dobře, aspoň se čtenářům ukázala v plné nahotě (naštěstí jen obrazně).

      A-A

      Vymazat
    2. No a abych to zase drobátko odlehčil, tak možná bys měla podumat @Nicnechapu, jestli používat "že.. ovšemže", víš aby si zase někteří nemysleli, že Ty jsi Já, páč všichni jsou Aza, to už taky známe :D Ono v tomto případě by mi to ani tak moc zase nevadilo.

      Samozřejmě to občas používají mnozí, pamatuji, že třeba LuRy to použil, aby tím jaksi podtrhl kam svá slova směřuje. Toho by snad, až na Víťu, nikdo neobviňoval z toho, že je Aza :D Ale nedávno to třeba použila i HFlower, když psala "Kdyby si ten modrej kripl aspoň změnil IP adresu, když si vytvořil tyhle šmejd nicky, nebyl by pak za tupce, že, ovšemže" (Vysvětlivka: modrým kriplem myslela Hide). Tady by mi to asi vadilo, být spojován s Haluškou, naštěstí ani zde by to snad nikoho nenapadlo :D

      A-A

      Vymazat
    3. Když mě se to Tvoje ,, že ovšemže ,, tak líbí, že jsem neodolala :D .Je pro Tebe tak typické .
      Všimla jsem si, že ho často použili i jiní jako sarkasmus a výsměch Tvé osoby . Jejich problém . A u té Halušky je asi každý za kripla, co jí neleze pod sukni kamsi :D.

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      Tak Haluška je též kapitola sama pro sebe a vlastně taková typická ukázka stavu GymChatu. Patří do "ONI", s Gymem a adminy pobývá v Kávomilově, o tom co předváděla v Metalu, kde byla SS a nakonec na tlak AzaNovin sama odstoupila jsem psal nedávno, ona se dokonce velmi vroucně, a možná tě to překvapí, když jsi sama na vlastní kůži poznala individuum, které mám na mysli, a to nejen z toho co jsem zde postoval ale víš, že některé věci jsem ani nezveřejňoval a přeposílal ti je pouze do mailu, když se tě to týkalo. Ano, mluvím o Machovi, se kterým se Haluška vroucně kamarádila, a to velmi vroucně, až se do mí Mach dokonce zamiloval (myslím, že jí věnoval i své vyzání jako jedno z videí, co jsem tu přes jeho kanál raperských songů již postoval). Podobně si rozuměla s jeho kolegou z čepičářského gangu a dalším megaprudičem Alees15.

      Ale tak co by kdo jiného čekal od GymChatu, když i manželka spolumajitele Gyma Kotatkoz pronesla kdysi svou slavnou větu "Ono je s těma prudičema občas i sranda", aby to záhy potvrdila právě přátelským hovorem s prudiči, tuším právě od čepičářů. Tak ještě do třetice, v návaznosti na post viz. vlákno výše, pro Legendawna, GymChat je žumpa, kde platí to, co jsem již kdysi vyslovil v mnoha modifikacích, a dnes to platí asi tak 666x více, tedy "GymChat = Admin, prudič, hrdina - všechno jedna rodina".

      A-A

      Vymazat
    5. To mě rozesmálo, jak jsi napsal, že si sem došla ta PseudoAlfa samice OpiFka zablinkat :D :D.
      To je už zoufalství nejvyššího řádu, když se snížila Haluška k Pako Machovi , ale tak čemu se už divit , že jo? Ten Aleš, toho jsem kdesi četla na diskuzích na Chatujme, to je taky trouba jeden nechutnej :D.

      Vymazat
    6. @ Nicnechapu

      Právě, nikdo relativně aspoň ždibec normální se nemůže kamarádit s něčím jako Mach, nikdo. Oni ho ani někteří jiní prudiči nemuseli, ano, u určité skupiny prudičů byl též velmi neoblíben. Proto, když třeba Ebisek (co pomáhal později prý testovat cosi pro samotného Gyma, jinak bývalý SS EMO, bývalý certifikátor a správce fór) vypátral přesnou adresu bydliště Macha a z Google map vyhledal přímo dům, kde Mach bydlí, tak to samozřejmě nemohl sám zveřejnit a někde tím spamovat, to se dělalo jinak, podstrčilo se to právě určitým prudičům (těm co neměli Macha rádi) a ti už se o distribuci postarli. Ano, někteří z nás si nemohli a nemohou špinit ruce, ale holt cesty k určitým věcem se vždycky najdou, nu. Mimochodem prudičská legenda Trash kdysi pronesl památnou větu: "Mešek si každý Vánoce přeje, aby se stal Trashem.. a každý vánoce dostane zase jenom trenky" :DD

      Nu, suma sumárum, někdo, kdo se velmi přátelsky paktoval s něčím jako Mach, dělá SS v Šestnáctkách a ještě má tu drzost moralizovat, vynášet nějaké soudy, a to třeba i na adresu Hide, ať už je jaký chce, proti Machovi je andílek, protože proti Machovi jsou skoro všichni andílci. A Legendawn je kolega nečeho takového jako Haluška, když sám nejrůznější Machy, Aleše atd. vždycky nesnášel. Tak to klesl hodně hluboko, a ještě má drzost o Xglosách mluvit jako o žumpě. Neslýchané.

      A-A

      Vymazat
    7. Začínající Model MachoPako a pod stromečkem jen trenky? Aspoň něco :D.
      A co si myslím o Legendawn jsem napsala výš u Pampelišky.

      Vymazat
  9. ===== Střípky z XChatu: Věkáč - Admina Mish.ka hodně mimo mísu. =====

    Téma jsem otevřel v tomto vláknu ZDE
    Na Fórum místnosti Věkový rozdíl se podívejte přímo ZDE

    Administrátorka Mish.ka se na fóru vyjadřuje k příspěvku Masožravého řízka, který kritizoval DonLaFontaina. Nu, ovšem učinila tak více než nešťastně, patrně vůbec nemá přehled o tom, jak to v místnosti chodí a co se tam odehrává a o čem se diskutuje. Věkový rozdíl býval vždy takovou odnoží Bezva flirtíku, chodili tam podobní lidé, a není tomu jinak ani dnes, kdy BF je v podstatě rozpadlý. Vedou se tam hovory o ledasčem, o sexu to tam na skle dosti často ani není, prostě jak píši, debaty jak v Bezva Flirtíku. Pokud by admina Mish.ka chtěla killovat každého, kdo se odchýlí od tématu a zaměření místnosti, tak by mohla rovnou vyčistit téměř celou místnost, moc nicků by tam asi nezůstalo.

    Takže ano, admina Mish.ka by měla začít do roomky docházet, to velmi doporučuji, a měla by se seznámit s chodem oné místnosti. Též by se mohla na chod místnosti zeptat svého kolegy admina Slahy, jenž byl v této místnosti do jmenování administrátorem SS. A teprve pak by se měla odebrat ku psaní nějakých veřejných výstupů na fóra, aniž by hrozilo riziko, že si uřízne neskonalou ostudu jako v případě jejího dnešního postu.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DonLaFontain se zachoval jako sebestředný , nabubřelý trouba, který si myslí, že když má právo kopací, může kopat všechny, co mu nejdou pod nos.
      Masožravý řízek to vše dobře posoudil .A ta Mish.ka by si měla uvědomit, že ne vždycky mají lidi náladu kecet jen o sexu. A jestli hodlá začít dělat čistky - neoprávněné čistky na ,, sexu,, může celý její slavný chat odejít v budoucnosti do háje. Jak všichni víme, přece hlavně sexživlové ještě drží XChat.

      Vymazat
    2. Jako by se v Kávomilově celý den bavili jen a pouze o kávě, že.. ovšemže

      OBRÁZEK (23.06.2020 21:02)
      (zdroj: XChat.cz - Kategorie Sex a neřesti)

      A když už bude admina Mish.ka docházet do místnosti "Věkový rozdíl", tak by též mohla dohlédnout na to, jestli SS (pokud jsou přítomni) dodržují pravidla a nenechávají DS v nesprávných rukou. V pravidlech XChatu se uvádí toto: Správce smí brát jen, pokud aktuální správce viditelně nezvládá hlídat dodržování pravidel, pokud této funkce zneužívá či jinak porušuje pravidla nebo je to nedůvěryhodná osoba (předešlé prohřešky, málo hodin, ...). Jak vidíme na obrázku, DS drží opet uživatelka PinQi (Happyna), je to 2. takový obrázek v krátkém čase co tu ukazuji. Je snad největší prudička všech dob Happyna důvěryhodnou osobou? Jí vůbec správcování do rukou nepatří, když už jí na GymChat tedy vůbec pouští. Takže by admina Mish.ka měla dohlédnout na toto, případně při nepřítomnosti SS sama odebrat DS nedůvěryhodné osobě.

      Ale.. to se asi, upřímně, nedá čekat. A je to snad už i jedno, na septiku GymChat je už tak nějak všechno jedno, těžko někdy zavoní po fialkách.

      A-A

      Vymazat
    3. Neověřený uživatel nemůže psát skrz místnosti, takže nové nicky bez ověřeného telefonního čísla nemohou šeptat na Xchatu přes místnost.:(((

      Neověřený uživatel nemůže zakládat místnosti, a nové nicky bez ověření telefonního čísla si nemohou na Xchatu založit ani vlastní nestálou soukromou místnost.:(((

      To je teda na prd, a nevím jestli to spoustu nováčků na Xchatu neodradí, nebot dávat kde jakému hejhulovi své telefonní číslo na Xchatu se moc lidem asi nebude chtít.

      Vymazat
    4. @ Šavlozubý křeček

      Ano, to už jsem kritizoval před časem, samozřejmě, že to odradí nové uživatele, on tam také zas tak nikdo moc nový není, i při letmém pohledu člověk vidí jen dinosaury a další známé letité xichty. Gym veleúspěšně pracuje i tímto na zkáze svého portálu.

      Nu, a předpokládám, Jarde, že nám tu teď popisuješ svou přímou praktickou zkušenost s tvým dalším (ani se to nedá spočítat) novým nickem :D Chaloupka_Baby_Jagy, že.. ovšemže. Nutno dodat, že jak bývá tvým dobrým zvykem, tak opět precizně vyplněný profil.

      Pokud by se chtěl někdo podívat na další z Jardových RPG postav a nový profil na XChatu, tak může ZDE

      A-A

      Vymazat
    5. Ano, čekal sem kdy mocné Sauronovo oko spočine na Frodo Pytlíkovi nesoucí prsten moci na horu osudu.:DDD Stejně tak jako Azazelovo mocné oko na Jardovi vytvářejícím další své Alterego.:DDD

      Vymazat
    6. @ Šavlozubý křeček

      Mimochodem, "chaloupka" tak ti přeci v minulosti říkával Mach blahé paměti :D

      A když jsme u Litulky, tak dnes napostoval na tvé příspěvky 2 své, kde hovoří o Xglosách, mojí veličkosti, Nicnechapu a Pampelišce :D

      XChat - Uživatelská fóra / Filosofie a náboženství / Křesťanství (víra kristovců, křesťanů)

      XChat - Uživatelská fóra / Životní styl, rodina a zdraví / Psychické poruchy

      .... plus mail do redakce AN, ten sem dávat nebudu, přeposlal jsem Nicnechapu, páč je tam též zmiňována. Ale tak.. přeci jen malý úryvek pro pobavení "Retarde. xd xd xd a ještě perlička s haluskou sem měl sex v době kdy chtěla roznest. Moje ero fotky. Lol nezavid ty nemůžeš kvůli infarktu že imotente.!!!!!"

      A-A

      Vymazat
    7. K těm ero fotkám, ano, toto je pravdivá informace, a ti kdo v minulosti sledovali AN to vědí, pro ostatní tuto kauzu osvětlím. Šlo o to, že HFlower vyhrožovala Machovi, že zveřejní fotky jeho penisu. Tomu se, jak jistě víte, moji milí čtenářové, říká sexting a je to trestný čin. Nakonec jsem se později doslechl, že se oba domluvili a sehráli to tak, abych o tom psal. Ale čert ví jak to bylo ve skutečnosti a jestli to nebyla jen taková výmluva a obhajoba sextingu Halušky. To asi vědí jen oni dva.

      A-A

      Vymazat
  10. Aza mi ten mail poslal, ano a s jeho svolením sem já pošlu celé znění toho mailu. Aby všichni, kdo čtou Glosy viděli, jaký ubožák a srab věčně obtěžuje nejen Azu . Hrdina, který sem na Glosy nikdy nedoleze, na to nemá koule.

    ,, Tak co budete si me Furt brát do huby na xhivnech ktere se mě netykajj ty zumpo? Ty a nicnechapu tak vy o me nevíte taky vůbec nic jaky jsem, . A co sem dokázal, . Tak držte huby nez vám nechám odstranit xglosy a picu ti někdo obnovíi ty zmrde! Já že sem pako pojď mi to říct do mých hezkých oči ty sracko budeš furt jen brblat..A venku bys ani nepochopil v jaké iluzi žijete. Jsem chlap a dost nebezpečný tak zalez a nevytahujj starou kauzu s haluskou primitive. Už abys ty spino chcipl na mor.!!! Smej se smej se pico to je vše co tě uklidňuje srabe srabackej. Já taky vím kde bydlíte nemysli si blbecku když mám strýce. PolicCajta což víš. Mam víc kámošů než myslis ty zijes jen z iluzi co se stalo na xchatu vse sem hrál nejsem takovy doopravdy hnupe. Ano jak píšeš o proti mě jsou vsichni andílci na démona jako jsem já nemá nikdo..., BTW happy613 je fake stejně jako wilda, vyrobený mou genialitou. Retarde. xd xd xd a ještě perlička s haluskou sem měl sex v době kdy chtěla roznest. Moje ero fotky. Lol nezavid ty nemůžeš kvůli infarktu že imotente.!!!!! ,,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě dodatek ..
      Třeba zmanipulovane drogáma vyfetovane nicnechapovkyveri a pampelišky věří Důchodcovi který si ukradl privlatnil hodnost démona Azazelaa že je tento mirda mrtvicka legendou
      Psychické poruchy na xglosy níc nechápe je prvotřídní fretka.

      To je styl psaní jedině hodno MachoPakoRapera........... chyba na chybě a co mě rozesmálo, to slovo ,, PolicCajta,, :D
      Já a Pampeliška jsme ,, zmanipulované drogáma vyfetovane ,, a já ještě navíc ,, prvotřídní fretka,, :D.

      Kam ten MachoPako chodí, kde se učí tato slova a slovní spojení? :D

      Obdivuji opravdu Azu, že na toto vše má nervy , tak mu někdo nadává, vyhrožuje, přeje mu vše nejhorší a přitom sám PakoMacho je případ pro psychology a psychiatry.

      Vymazat
    2. Když už se to tu objevilo, a ano, Nicnechapu jsem řekl, nechť si s tím mailem dělá co uzná za vhodné, páč pro Halušku, tady opravdu jsou svobodné bytosti a nikoliv nějací moji poskoci, tak se vyjádřím k jedné věci. A ano, opět se Machovi vysměji, tvrdit, že Happy613 či Wilda je Machovo dílo, je naprosto stejné, jako když při teroristickém útoku, se k takovému činu přizná hned 5 teroristických buňek či organizací :DD S jakou relevancí se dá brát snění o kopulaci Macha s Haluškou, to si již posuďte sami. Ale třeba nám o tom napíše sama poloprudička Haluška na fóra XChatu, namísto nezáživných postů do Abeceda aa,ab; Násobilka 2; Odčítáme po jedné. Ledaže.. jak je psáno v Nápovědě "Pokud se někdy v budoucnu chceš stát administrátorem, hlavně se nikde nenabízej a nevnucuj, nesnaž se za každou cenu ukázat, že o to máš vyložený zájem.... tak pomáhej jsko SS, přispívej na fóra... třeba si tě někdo všimne." Že by měla Haluška zálusk na admina? Na normálním webu bych řekl "No potěš koště", na GymChatu by se tomu ovšem vůbec nikdo nedivil. Rétoriku ala OpiFka si už Haluška osvojila, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    3. @ Nicnechapu

      Já už jsem za ty roky vůči podobným věcem totálně otupělý, miliony různých nadávek a vyhrožování, tisíce trestních oznámení, člověk už to pak začne brát jako kolorit. Nu.

      A-A

      Vymazat
  11. ===== GymChat - Odpadní žumpa odpadní Happy show =====

    Moji milí čtenářové, co je za hnus největší prudička XChatu všech dob, jakého zla a kolik místností na XChatu zničila, kolik šíleností dělala i na Chat.cz, o tom jste se tu v průběhu doby dočítali. Ať se na mě nikdo nezlobí.... a pokračovat budu po obrázku...

    OBRÁZEK
    (zdroj: XChat - Kategorie Sex a neřesti)

    .... pokud večer co večer, a ukazujeme si to tu již po 3. v řadě, správcuje místnosti Věkový rozdíl Happyna (PinQi), tak není jen něco shnilého na chatu Honzy Zálešáka, pak ve srovnání s tímto je i žumpa levandulovou voňavkou. Z GymChatu musí být každému relativně normálnímu a relativně slušnému člověku už jen a pouze na poblití. Že.. ovšemže

    A-A

    P.S.: To až zas jakýsi Legendawn bude říkat cosi o Xglosách, doporučil bych mu porozhlédnout se, kde se nachází.

    OdpovědětVymazat
  12. ===== Kauza 16+: Už zítra ukončení hlasování a Hide ve vyhnanství Bezva klábosení =====

    OBRÁZEK
    (zdroj: XChat - Kategorie Pokec a klábosení)

    Již zítra bude ukončeno hlasování v Anketě - Petici, bude též zveřejněn seznam hlasujících, v pátek pak budou vyhlášeny konečné výsledky. Jak vidíme na obrázku, pořadatel Ankety Hide je v exilu v místnosti Bezva klábosení, zda li je tam dobrovolně nebo nuceně, to mi není známo. Mám ovšem informaci, že včerejšího dne byl 2x vyhozen z místnosti "16 let a více" Anathema, nic bližšího o tom nevím. To co vím zcela jistě, že kauza dostane rozměr, jaký jsem si oblíbil, tedy trilogie, takže čekejte třetí závěrečný díl.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ===== OpiFka v Šestnáctkách =====

      V tuto dobu se vyskytuje v místnosti "16 let a více" admina OpiFka, přišla tam něco řešit? V minulosti jsme ji v této místnosti nikdy nevídali, v tu dobu byl v roomce z SS jen Legendawn a pak v současnosti většinou DS Highwoltage, který si to brzy ráno přihasí do místnosti a dlí v ní celý den. Zvláštní jest, že velmi často měla DS i RumovaVila, což je přes měsíc starý nick bez CRT či hvězdičky (takže to těžko mohlo na ní tak padat), která právě byla účastna konfliktu s Anathemou, přitom má jít o jakousi Lenncu, která má svůj původní nick údajně zaBANovaný. Stěžejní otázka této chvíle tedy ale jest, co admina OpiFka v místnosti řeší? Pokud nepřišla jen na návštěvu, což je ale nepravděpodobné.

      A-A

      Vymazat
    2. ===== OpiFka i na fóru Šestnáctek =====

      Takže se na to podívejte z veleznámého odkazu..

      XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více

      Anketu nazvala šaškárnou, při tom si nezapomněla kopnout do Azi a Anathemy, kdy použila výrazů "smradlavých kozlů, umaštěných Aníků". Pseudoadmina OpiFka se opět předvedla, a jako zástupce GymChatu potvrdila, v jakých nepěkných místech a stavu se tento portál nachází.

      Následoval post uživatele Highwoltage opěvující příspěvek OpiFky, nu, nejen Já jsem tohoto uživatele, jak je i zde vidno, odhadl správně jako "ONI" GymChatového přicmrndávače.

      A-A

      Vymazat
    3. ===== Na fóru Šestnáctek i admin Giggo =====

      Na fóru se vyjádřil i admin Giggo, zaujalo ho, ze někdo dělá anketu o SS ale jeho někontaktoval. Giggo je administrátor přes Stálé místnosti a Stálé správce.

      XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více

      A-A

      Vymazat
    4. ===== Sledujte další dění na fóru Šestnáctek =====

      .... a to v podání HFlower, HardBoye či opět sajrajtadminy OpiFka, gigaznámý odkaz už znáte..

      XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více

      A jako bonus jsem pro vás, moje milé čtenářky a milí čtenáři, připravil mini Xfejeton, který najdete záhy viz. níže. v novém vláknu.

      A-A

      Vymazat
  13. !!!!!--- Naprosto skandální vystoupení adminy! Jane Zálešáku, tímto chceš vylepšovat image svého portálu?! ---!!!!!

    Nejnovější neskutečné vyjádření adminy OpiFka pojmu jako takový mini Xfejeton.

    Jan Zálešák, jako hlavní tvůrce provozu GymChatu (XChat tomu opravu již odmítám říkat), jeden ze 4 společníků 42ideas s.r.o. by se měl rychle zamyslet nad tím, komu svěřil spravování svého chatu. Což by udělal každý aspoň lehce solidní provozovatel. To co opět vypustila na fórech ze svých úst admina OpiFka je něco, co si nemůže žádný administrátor na portálu, který chce býti solidním, dovolit. A máme tu srovnání s jiným chatem, kdy admin Chatujme Bad začal předvádět neskutečné věci na diskuzích, do čehož urážel uživatele i ve vzkazech (v tom OpiFka není o nic lepší a její jednání známe a máme doložené), tak provozovatel Chatujme Lukáš Ryšánek (LuRy) po vzedmutých protestech usoudil, že takto se opravdu administrátor na jejich chatu chovat nemůže a Bad jako admin skončil.

    Nadávky typu "smradlavý kozel, umaštěný Aník", byť se jedná v jednom případě o někoho, kdo už uživatelem portálu není, v druhém o osobu, která navštíví portál tak jednou za rok na pár minut, je naprosto neslýchané. Stejně jako vše ostatní co do svého příspěvku vypustila, a vůbec nehraje roli, že tvůrce ankety zrovna nepatří mezi svatoušky. Rozdíl je i v tom, že na Chatujme se proti chování admina Bada mnozí, nejen zainteresovaní ohrazovali, naopak na GymChatu je ještě takovému jednání z řad uživatelů tleskáno.

    Jane Zálešáku, jak se svým portálem, z kterého ti houfně zmizeli uživatelé, nakládáš, je jen tvá věc, každopádně pokud proklamuješ boj s pruciči a vylepšení image portálu, pak jsi pouhý tlučhuba, co ví, že do éteru vysílá falešné signály a drzoun, co si jako ústřední heslo 42ideas dá "Hrdý vlastník legendárních českých serverů XChat.cz a Fotoalba.cz" Jane Zálešáku, na co jsi hrdy? Na sajrajt co vypouští a jak se chová tvá sajrajt admina? Tímto se chce presentovat tvůj portál a 42ideas? Pokud si odpovíš ano, v pořádku, pak ovšem nepoužívej slova "hrdost či solidnost". Pokud si odpovíš ne, pak by sis měl rychle na svém chatu pořádek udělat.


    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  14. xxxxxxx Hlasování v Šestnáctkách k 18. hodině ukončeno xxxxxxx

    V 18:00 oficiálně na fóru XChatu místnosti "16 let a více" ukončil Hide-and-Seek (organizátor) hlasování v Anketě o 3 SS této místnosti. Nakonec bylo v Anketě uznáno 17 platných hlasů, a to od uživatelů: 12_21, aRTySIX, Cath, DerWolf, Hardboy, Hide-and-Seek, highwoltage, H-o-L-l-y-w-O-o-D_, kubyk, LacoPospi, opiFka, pac5, Pavelikus, RumovaVila, RVR, sonccaa, svazijec.

    Nyní běží 24 hodinová lhůta pro podání námitek k hlasování, pokud nedojde k zásdním nesrovnalostem, pak budou výsledky Ankety, tedy jak u zmiňovaných hlasujících obstáli Stálí správci místnosti "16 let a více" Hallucinationflower, Legendawn a Tomasek, vyhlášeny zítra 26.6. v 18:00 na stejném místě.

    Další informace o průběhu, vyhodnocování a statistikách ohledně hlasování najdete kliknutím na hyperznámý odkaz..

    XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více

    Perličkou Ankety je uvedení ve výčtu "Vyřazené hlasy" jména Azazel. Já nejsem uživatelem XChatu a v Anketě jsem hlasoval jen proto, aby šlo odeslat sdělení pro Hide-and-Seek a jasně jsem toto psal, že nehlasuji. Nu, ale můj hlas byl stejně vyřazen, tudíž fakticky je vše v pořádku.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. === Je Anketa representativní, vypovídající a regulérní? ===

      Za sebe, neb mám sám zkušenosti s oborem zvaným Anketa, že.. ovšemže, musím říci, že se mi Anketa Hajda zdá velmi kvalitně zpracovaná, je precizně osvětlen způsob a průběh hlasování vč. ověřování hlasů, i všechny další výstupy dodávají Anketě lesk transparentnosti. V Anketě hlasoval, domnívám se, dostatečný počet uživatelů, když k tomu připočteme i ve výčtu uváděné uživatele, kteří byli osloveni ale z nějakých důvodů nechtěli hlasovat (i to je vyjádření postoje a názoru), pak je to naprosto většinový vzorek aktivních uživatelů a návštěvníků místnosti "16 let a více". Je třeba zmínit i šmouhu na celé Anketě, a tou je sama osoba organizátora, neb důvěryhodnost této osoby vzhledem k nedávným událostem ohledně podvrženého skrýnu, je velmi poštamocena.

      Mimochodem, hlasy které říkají cosi o tom, že to není pod pláštíkem administrativy, jsou dle mého názoru značně liché. Uvedu příklad, kdy jsem Já pořádal hlasování o 2 SS v místnosti Meditace, prostě jsme se s několika lidmi dohodli, že uspořádáme hlasování a volby SS, aby místnost měla nějaké Stálé správce. Tyto Volby byly podobně transparentně zveřejněny na fóru místnosti Meditace, hlasování probíhalo formou dotazování a vše bylo skrýnováno, též se mohli lidé vyjádřit či hlasovat přímo na fóru, kde bylo průběžně aktualizováno kdo a jak a zda li již hlasoval, k čemuž mohli uživatelé podávat námitek. Teprve po ukončení Voleb byl kontaktován admin, byl to sám velký Prazdroj, který byl obeznámen s proběhnutými Volbami a byly mu zaslány skrýny z hlasování všech jednotlivců. Prazdrojovi se tenkráte nelíbilo jen to, že se hlasovalo o 2 lidech najednou a nikoliv o každém zvlášť. I přes tuto vítku nakonec Volby uznal a do místnosti Meditace na základě těchto Voleb dosadil dva Stálé správce.

      A závěrem má odpověď na úvodní otázku v nadpisu tohoto příspěvku. Pokud má Hide ověření o hlasování u jednotlivých účastníků Ankety jasně podložené skrýny a kdykoliv je schopen je předložit Administrativě, pak na otázku "Je Anketa representativní, vypovídající a regulérní?" odpovídám za sebe ANO.

      A-A

      Vymazat
    2. ::::: Právoplatných hlasujících je po korekci nově 18 :::::

      Osobou která přibyla na seznam platných hlasů, je uživatel melancho_prazacek, který do Ankety napsal chybně svůj nick, a proto byl veden mezi vyřazenými hlasy. Chlapci si ve vzkazech vše vyjasnili a tak byl o tohoto uživatele navýšen počet platných hlasů. Takto nám vše osvětlil na fóru organizátor Ankety Hide.

      XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více

      A-A

      Vymazat
    3. === Již dnes v 18. hodin velké rozuzlení - Výsledky Ankety! ===

      Dnes v 18. hodin mají být zveřejněny výsledky Ankety pořádané uživatelem Hide-and-Seek. Ukáže se skutečná popularita a podpora pro jednotlivé SS, to jak je či není většina místnosti spokojena s jednotlivými Stálými správci. Hlas lidu, hlas boží, a někteří se již evidentně takového hlasu bojí. Jak vše dopadne? Budou rozdíly mezi jednotlivými SS velké či nepatrné. Kdo bude nejoblíbenější a komu hlasující nemohou přijít na jméno? A jak dopadne nejvíce sledovaná HFlower, která je z celé trojice jediná nedomorodkyní implementovaná a nasazená do místnosti administrativou? Ukáže se dnes v šest večer.

      Proto sledujte fórum XChatu "16 let a více" a samozřejmě Xglosy!

      A-A

      Vymazat
    4. Když je Giggo admin přes SS a stálé místnosti, proč právě trčí jinde a na ne 16 a víc? To by ho mělo nejvíc zajímat díky anketě. Jen když tam straší ta potvora opiFka, která jako adminka má na svém profilu ve vzkazech pro návštěvníky napsáno

      ,, Černý humor je jako nohy. Někdo má a někdo ne. ,,

      Podle mě je to nejen nedůstojné , ale vyloženě provokující a napadající postižené lidi. I když se tomu řekne,, černý humor,,

      Vymazat
    5. @ Nicnechapu

      Giggo dlí v Továrně, tedy v adminské místnosti, jako jiní admini, či ti jsou někde ve "svých" místnostech jako "Kávomilové, Romantické dušičky, BTMR.. ", ono na XChatu nikdy nebylo zvykem, narozdíl od Lidéčka, že by admini chodili tzv. mezi lidi si pokecat. A jelikož jsem XChaťák, tak to mám tak zaryté v soubě, že je to z mého zarytého pohledu dobře, páč prostě když se někde v místnosti objevil admin, tak tam byl patrně přivolán a přišel něco řešit. Takže mě nikdy přítomnost admina v roomce jakože "běžného uživatele" co si tam chodí pokecat nevyhovovala, nebavilo mě když na Chat.cz jednu dobu chodil do Hraběte JiH, stejně mi ale například vadilo, když jsem dělal admina na BezvaChatu, že tam jeden kolega byl rozprostřen ve všech místnostech, až jsem proti tomu musel vznést v adminském sboru námitku, páč mi to přišlo z hlediska uživatelů tak, že jsou věčně pod dohledem bachaře. Naopak je dobře, že admini visí někde na chatu, jsou tak k dispozici pro online pomoc, což mi zase trochu vadilo na Chatujme, nevím jak je to tam teď, kdy šlo admina sehnat jen skrze Vzkazník, což tak nějak nepovažuji na online pomoc, naštěstí Já jsem nikdy v tomto směru pomoc nepotřeboval, s těmi nástroji co jsou na Chatujme jsem hravě zvládal vše řešit sám.

      A v tom smyslu o kterém píši, tak OpiFka se jistě neobjevuje (a ano, dnes opět byla v 16+) v té roomce jen tak na pokec, chodí tam patrně ovlivňovat dění a jak sama používá výraz "značkovat si teritorium". Celý profil OpiFky je stupidní blábol, který jen dokládá, že tato osoba si žije v nějakém svém vlastní světě XChatu, více mi to nestojí za komentář. To co mě ovšem udivuje, jak plyne i z mého posledního mini Xfejetonu, je ta skutečnost, že něco takového může dělat admina. Snad jen z hlediska toho, že je takovým akčním radikálním prototypem "ONI", to ano, to se chápat dá.

      A-A

      Vymazat
    6. !!!!!!!=== Výsledky Ankety - Legendawn propadl! Haluška třetinu nespokojených! Tomasek bez problémů! ===!!!!!!!

      Na konečné výsledky se můžete podívat skrze známý odkaz..

      XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více

      Organizátor Ankety Hide též sdělil, že s předstihem informoval o výsledcích hlasování a dalších záležitostech administrátora Giggo (Stálé místnosti a Stálí správci), který přislíbil, že bude věnovat této věci určitou pozornost a bude se zajímat i o informace od dalších nespokojených uživatelů. V úplném závěru zmínil Hide i Xglosy.

      K výsledkům Ankety a dalším věcem s ní související vznikne závěrečná glosa jako poslední část trilogie Kauzy 16+.

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024