Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

HOVORY X - Díl První: Masožravá Pampeliška


Masožravá pampeliška se jmenuje civilním jménem Klára a je jí 31 let. Pohybovala se na několika chatovacích a komunitních portálech. Její nick je názvem jedné písně její oblíbené skupiny Nšoči. A více se moji milí čtenáři dozvíte v tomto úplně prvním rozhovoru rozjíždějící se série Hovory X.
 
                                                                                                                       
Na chatové scéně se pohybuješ již řádku let, Já jsem tě poprvé zaznamenal na XChatu v místnosti Bezva flirtík. Vím, že ses pohybovala, či pohybuješ, i na Líbímseti, Chat.cz. Kdy jsi tedy přesně na chatech začínala a byl to právě XChat skrze který jsi vstoupila do světa chatů? A mohla bys ty chaty, kterými jsi prošla porovnat?

Na chatech se pohybuju fakt dlouho, bylo mi tehdy 14 let a začínala jsem na xchat.cz (nick už si nepamatuju), pak jsem měla dlouhou pauzu a vrátila jsem se 27.4.2015. Porovnat chaty? No, každej je jinej, dle technických parametrů mi asi nejvíce vyhovuje libimseti.cz, přijde mi nejpřehlednější, a jelikož chodím na chaty hlavně přes mobilní verze, tam se mi právě nejvíce zamlouvá libko. Jinak, i když se na xchatu pohybuje nejvíce lidí, tak mi přijde, za ty léta utvořené své skupinky, do kterých tě jen tak nepustí. Chat.cz - tam je to velmi, velmi anarchistické, anon nicky bych okamžitě zrušila, stejně pod nima chodí většinou jen prudiči.


Teď opusťme chvíli chatové vody. Kapela Nšoči je jednou z věcí, která nás spojuje, jak víš, byl jsem jejím fanouškem a znám celou jejich diskografii. Vím, že máš ráda i punk obecně. Jaké další kapely máš oblíbené? A posloucháš i jiné žánry? A co festivaly?

Poslouchám všechno nebo teda poslechnu si všechno, mám ráda živou hudbu, a jelikož jsem holka z moravy, tak i tu cimbálovku zvládnu :D. K punku jsem se dostala přes kluky tady od nás, kdy mě poprvé vzali na koncert Tří sester, to mi tehdy právě bylo těch 14 let, kdy jsem skončila s chatem a nastoupilo mé punkové období. Mezi nejoblíbenější kapely patří Zóna A, Slobodná europa, Totální nasazení, Plexis, S.P.S… je toho fakt hodně, ale nesmím zapomenout na Sex pistols a Sida Viciouse - no future, Side. Fesťáky jsou super, člověk vypne, potká spoustu nových lidí. Nejčastěji jsem jezdívala na Masters of rock, Trnkobrani a Top fest na slovensku - tam jsem mimochodem poznala ruskou skupinu The Slot a jsou úžasní.

Na Líbímseti působíš v místnosti "Cesta k rozkoši", a to hlavně proto, že jsou tam vůbec ještě nějací lidé. Je to ovšem místnost v sex kategorii. Je to tam hodně o sexu anebo je tomu většinově jinak? Zkus nám přiblížit atmosféru, nám co jsme na Líbímseti nikdy moc nebo vůbec nepůsobyli, a to včetně fungování tamních webek (což na jiném chatu není).

Nééé, o sex tam jde úplně minimálně, i když je pravda, že občas se to zvrtne :D. Lidi na libimseti.cz jsou strašně hodní, marně premýšlím, jestli jsem tam někdy potkala někoho zlého, je pravda, že občas se objeví nějakej ten podivín (Víťa), ale aspoň je sranda. Webky jsou super, baví mě pozorovat reakce lidí na psanej text a je hezký, když víš, s kým si píšeš. Přijde mi škoda, že mají v rozkoši filtr, v ostatních místnostech se nikdo moc nepohybuje, proto je pro novè příchozí problém nachatovat 5 hodin.

Masožravá Pampeliška © Xglosy


Hodně diskutovaným tématem bylo DOMI-Story, tedy alespoň u zainteresovaných jedinců. Po publikování prvních tří kapitol to vzbudilo slušný zájem a různé debaty o tom, kam to autorka Dominika posune a jak moc se její imaginární postavy budou shodovat s těmi reálnými (či z nějaké části vystihovat jejich charaktery). Příroděžel, Dominika po slibném začátku v psaní ustala a ani Já nevím, zda li bude někdy pokračovat. Jak jsi to vnímala a jaký máš pocit z toho, že možná už žádný díl nespatří světlo světa? Jsi ráda, páč pravděpodobně by ses, byť nějak vimlementovaně charakterově, jistě v jejím díle objevila?

Byla to fraška, totální červená knihovna, kdy Domča ze sebe udělala již na začátku největší chudinku. Víš jak by to pokračovalo? Všichni by byli zlí, jen ona ta hodná a ublížená. Mrzí mě, co se tehdy stalo, byli jsme na chat.cz dobrá parta, zároveň mi ale přišlo úplně zbytečný tohle po několika letech vytahovat, jde vidět, že se s tím Domča dodnes nepoprala. A kecy stylu, že je to smyšlenej příběh, jsou ubohý, lidé se v tom příběhu poznali (akorát změnila nicky, nic víc) a takhle to všechno tehdy začínalo. Mnohem lepší by bylo, kdyby upřímně napsala, že píše o nás, to bych si i ráda přečetla, ale na to asi nemá koule :).

Již jsem říkal, že Já si tě prvotně pamatuji z místnosti Bezva flirtík na XChatu, z doby, kdy to byla ještě velká místnost, kam chodívalo i 200 lidí a dříve i mnohem více. Jak se díváš na totální rozpad v podstatě zásadní místnosti XChatu, páč mnozí tvrdili, že Bezva flirtík je pupek XChatu a všechno ostatní je jen periferie?

Tak to asi pupek xchatu nebyl :D. V Bezva flirtíku jsem nebyla hrozně dlouho, ani nevím, co vlastně za rozpadnutí místnosti stojí.

Opět pojďme od chatů jinam. Českou republiku stejně jako celý svět zasáhla pandemie Koronaviru, která už pomalu odeznívá. U nás jsme to zvládli velmi zdatně, bez spousty mrtvých a nakažených, nekolabovalo zdravotnictví jako v jiných zemích atd. Jak jsi prožívala tuto kapitolu našich životů, tedy něco, s čím se nikdo z nás nikdy nesetkal? A trochu si rýpnu, co pan Vojtěch?

Přežili jsme! :D
Ze začátku jsem se bála, co bude, bylo to strašidelné. Postupem času, mě to až tak neomezovalo, jelikož jsem na mateřské a jsem z vesnice, tak se nám ten život až tak nezměnil, ale strach o své blízké byl velký. Z Vojtěcha se stal pan Vojtěch, na tu hrůzu to zvládl docela dobře, je jasné, že ho teď budou všichni kritizovat, no ale už mě teď moc nebere, na začátku působil, mile, roztomile - teď už nám dospěl :D.

Nu, a blížíme se k závěru našeho rozhovoru. Ten obvykle bývá na volné téma a nebude tomu jinak i nyní. Tudíž, co bys chtěla čtenářům Xglos ještě říci, prozradit, sdělit či vzkázat?

Držím palce všem majitelům chatů (hlavně Pipovi), asi to v dnešní době nemají lehké, co se týče konkurence v podobě facebooku a jiných sociálních sítí. Člověk, když chce, tak si hodné lidi najde, že jo vy moji líbkaři? :D. Tak jo, to je asi tak vše, co bych napsala. Diky za rozhovor, Azo a Vám chatařům přeji příjemné chvilky u písmenek.

Děkuji za rozhovor


Anděl Azazel

Nšoči - Pampelišky




Věchny rozhovory HOVORY X přehledně uspořádané najdete v menu na stránce Hovory X


✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

AzaNoviny





✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Archa X


Komentáře

  1. Tak to bylo tupo tragicko trapne:-)))) rozhovor, jak pojd na mě z boku. Po informační stránce - 0, po stránce vtipnosti - minus 1. Propadak:-))))

    OdpovědětVymazat
  2. ::::::: Po Pampelišce Anathema :::::::

    Dalším člověkem (neb on slovo bytost nemá rád), který mi přislíbil rozhovor, bude protřelý chatoběžník a funkcionář na mnoha portálech Anathema. V zásobě pak mám další 3 bytosti, které mi na rozhovor kývnuly. 5 lidí rozhovor odmítlo a 3 se zatím nevyjádřili. Konkrétní jmenný seznam později zveřejním.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na rozhovor s Anathemou se těším. Velmi zajímavé. Vy dva se tak často štěkáte a pošťuchujete a pak uděláte rozhovor . Noooo, velmi zajímavé !!!

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Ono je to o tom, že jsme oba profíci. Už tu bylo kolem toho napsáno dost, nejsme kamarádi, když bylo třeba, a šlo o tzv. vyšší zájem, tak jsme spolupracovali. Ve spoustě věcí máme podobné pohledy, v některých se zase rozcházíme. A měli jsme i období "na nože". Ovšem když lidé hledají, to co je spojuje, nebo mohou společně tvořit nějakou kvalitu, tak je to vždy fajn. I Já se těším na Anathemovy odpovědi, je to jeden z mála lidí, u kterého mě jeho názor a jeho zkušenosti opravdu zajímá.

      A-A

      Vymazat
    3. Jak se to jmenovalo za totáče ? RVHP ? Rada Vzájemné x Hovory Pomoci? :D
      A víš Azo, když trošku odbočím od Anathemy.
      Plánuješ rozhovor i s tím Borkem, co byl v nemilosti u LuRyho , jen proto, že v jistých věcech s Tebou sympatizoval. Tak jen doufám, že se Borek nedá zastrašit a rozhovor s Tebou udělá. Ten klučík mě docela zajímá .

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      Příroděžel, tvé obavy se potvrdily, Bořek náhle otočil o 180°. Stalo se tak již včera, a to ještě před tím, než jsi sem svůj příspěvek napostovala. Ale Já jsem si to zatím nechával pro sebe a též jsem původně zvažoval, že to jen stručně oznámím a to bude vše. Poté, co se na mě ovšem Bořek dokonce obořil s tím, že cituji " Opovaž se to tam nějak komentovat...", pak se k tomu samozřejmě obšírněji vyjádřím, vyhrožovat a hulákat na sebe nenechám.

      Všem osloveným jsem rozeslal jednotnou zprávu, ta tu byla zveřejněna. Bořek nejprve reagoval se zájmem, ptal se jak by to vypadalo, jaké budou otázky atd. Tak jsem mu vše osvětlil s tím, že by se mělo jednat o pohodový rozhovor, což též píšu všem a také zde veřejně. Bořek tedy nakonec souhlasil, že mu mohu poslat otázky, což jsem s povděkem kvitoval a sdělil, že až přijde ten správný čas, učiním tak. Jaké bylo ovšem mé překvapení, když jsem náhle našel zprávu, že Bořek domluvený rozhovor dělat nebude, s nějakým vysvětlením, které znělo jako od někoho jiného. Samozřejmě jsem si položil otázku, kde nastala tak náhlá a prudká změna? Kdo byl či byli ti co Bořka patrně zlomili, ovlivnili, vymlouvali mu to, anebo snad dokonce vyhrožovali? Myslím, že ti z nás, kdo znají prostředí Chatujme, tak nás mnohá jména napadnou.

      Vyvstávají s tím další otázky. Opravdu panuje na Chatujme atmosféra strachu? Opravdu brání určití lidé v běžných aktivitách a vazbách svých uživatelů na Xglosy a Azazela? Platí stupidní princip "Buď jsi s náma a nebo proti nám"? A myslím, že bychom podobných otázek, moji milí čtenářové, vymysleli ještě spolu spousty, že.. ovšemže.

      Ano, je to o otázkách a domněnkách, netvrdím s jistotou, že Bořka někdo ovlivnil či snad dokonce zastrašil, každopádně jako vysvětlení jeho náhlého obratu se to velmi nabízí. S tím myslím, moji čtenářové, budete souhlasit.

      A-A

      Vymazat
  3. Jinak bych chtěl ještě k úplně prvnímu rozhovoru ze série HOVORY X podotknout, že osobně mám z něho velmi dobrý pocit. A v podobném stylu budou i ty další, rozhodně bude pevně daný mustr 7 otázek, kdy vždy jedna bude na volné téma. Měly by to být, stejně jako tento první, pohodové rozhovory, kde se může vmísit nějaké třeskutější téma, každopádně celkový dojem by neměl být nějak konfrontační, mělo by jít spíše o příjemné povídání, někdy možná s kapkou o nepříjemných věcech. Alespoň do té míry, do jaké to mohu pokládanými otázkami ovlivnit.

    Ještě jednou bych rád Masožravé Pampelišce poděkoval za rozhovor, kterým odstartovala sérii rozhovorů Hovory X, a budu věřit, že se vám tato série, stejně jako její první díl, bude líbit.

    A-A

    P.S.: Abych také krapet dostál svému jménu, tak se lehce konfrontačně vyjádřím ku přání Pampelišky ohledně Libimseti. Já jsem ji to sděloval už soukromě, můj názor je dlouhodobý a mohli jste ho tu několikrát číst, Libko už dle mě pár let přesluhuje, divím se, že to tam ještě vůbec nějak funguje, vývoj se zastavil tak před deseti lety a je s podivem, že se to tam ještě nerozpadlo. Diskuze jsou naprosto o ničem, neb tam ani nikdo nediskutuje, do nedávna byly "privatizovány" megaspamerem Koubou a nikdo proti tomu nezasahoval. Na chat chodí pár desítek lidí, většinou právě do jediné místnosti "Cesta k rozkoši", jinak tam operuje ve 4 místnostech megamultinick známý z Chatujme Víťa. Jak už jsem se několikrát vyjádřil, jediná otázka ohledně Libimseti je ta, kdy to tam někdo definitivně vypne.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. Velice povedený rozhovor. Klárku moc dobře znám. Je milá, hezká, vtipná.... mám jí rád. Jedna z mála holek se kterou se dá v pohodě psát a kvůli které se rádi vracíte na chat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc hezká a milá slůvka od Tebe na adresu Pampelišky. Já ji znám jen chvilku odsud a souhlasím s tím, že je milá , hezká a vtipná. A jak už jsem tu psala, je i statečná .

      Vymazat
  5. ::::::: VÁLKA v "16 let a více" :::::::

    Sledujte další vývoj v kauze "VÁLKA v "16 let a více" v komentářích pod minulou glosou s názvem "Piss ve vaně se čtrnáctkou? Podvrh v šestnáctkách?". Xglosy v souvislostech informují o pokračujících bojích v této místnosti. Praktiky stálých správců, stížnosti, anketa, petice. Kdo je kdo. Kdo za kým stojí. To vše se dozvíte v pokračováních kauzy.

    Jaký bude výsledek petice uživatele Hide-and-Seek? Změní se něco? Jaký bude výsledek celé kauzy. I o tom všem se dočtete v dalších aktuálních příspěvcích pod minulou glosou.

    Xglosy - Fakta, glosy, souvislosti, pravda, přehled, Xglosy jsou tu pro Vás, nikde Vám nenabídnou víc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, v šestnáctkách je dusno! Sledujte další a další pokračování a vývoj kauzy v komentářích pod minulou glosou, převážně ve vlákně ZDE

      Xglosy - Sledujeme pro Vás třeskutou kauzu! Xglosy - A víte, že víte.. víc než ostatní!

      Vymazat
  6. ::::::::::::: HOVORY X: Plány a jízdní řád. Kdo ano a kdo ne. :::::::::::::

    Jak bude dále pokračovat nová série Hovory X? Rozhovor s Masožravou Pampleliškou vše odstartoval, jako druhý bude uveřejněn rozhovor s Anathemou, a to někdy v příštím týdnu. Další bude možná pro někoho překvapivá osoba, kterou bude Archivářka, i na tomto rozhovoru se již pracuje. Následovat budou další nasmlouvané rozhovory, po Archivářce to bude člověk z Chatujme Bořek06, následován zarytým věrným xchaťákem Jard01. Po této pětici rozhovorů přijdou na řadu Hovory X - Naruby. Proč naruby? Protože se v nich prohodí role, a tím kdo bude vyzpovídán budu Já, o úvodní slovo a otázky pro tento díl se postará již známá externí spoluautorka Xglos Nicnechapu.

    Tudíž, moje milé čtenářky a milí čtenáři, vidíte že program Hovorů X bude pestrý a do dalšího období zabezpečený, nechť nové díly by měly vycházet v rozmezí cca. 7-10 dnů, dle okolností. Samozřejmě změny jsou vyhrazeny, stejně tak možnost zařazení nějakého aktuálního rozhovoru s novou osobou.

    Pokud máte nějaký nápad, s kým byste si rádi přečetli v budoucnu rozhovor, vaše návrhy potěší. Pište je buď přímo sem do komentářů anebo na známé veřejné adresy AzaNoviny@gmail.com, AzaNoviny@outlook.com.

    A protože jednou z deviz Xglos je transparentnost, tak zde výčet lidí, kteří byli osloveni ale patrně si rozhovor s nimi nikdy zde nepřečtete.

    Rozhovor odmítli:
    Firer (admin Chatujme)
    Giggo (admin XChatu)
    Mish.ka (adminka XChatu)
    Pip-Boy (admin Libimseti)
    Vita1971 (SS 4 místností na Libimseti)

    Vůbec nereagovali:
    Freya (SS na Chat.cz)
    Nika.Lilly (adminka SuperPokecu)
    DonLaFontain (bývalý SS XChatu)

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ===== Pro Hovory X se předběžně uvolila další osoba =====

      Ano, v nové sérii rozhovorů s názvem Hovory X už je naplánováno 6 dílů. Nyní jsem získal příslib další osoby, která by byla ochotna Xglosám poskytnout rozhovor. Tuto osobu ovšem něchám prozatím v tajnosti, je to nutné, a opět si všimněte, že píši osoba, aby nebylo možné určit ani pohlaví. Proč? To vám trochu prozradím. Protože Jessica Fletcherová HallucinationFlower "To je práskač/ka napsala" nikdy nespí.

      A-A

      Vymazat
    2. Rozhovor odmítli současní admini a SS i jeden minulý. Pochopitelně- všichni mají strach.
      Kdo se bojí, nesmí do lesa a kdo se bojí, nemá chodit na chaty a ještě mít tu menší, tu větší funkcičku - ).
      Ale největším strašpytlem je Vita 1971 a to si říká, že je polda ? : D. Nechvalně proslulý Vita znám svojí nenávistí ke všem , proslulý jako největší bezcitník vůči tělesně postiženým lidem , proslulý jako největší zastašovák ...
      Podle mě je to i největší srab nejen na chatech, ale i v normálním životě .

      Vymazat
    3. @ Nicnechapu

      Já jsem s tím tak nějak počítal, že tito se budou chtít rozhovoru vyhnout. A přitom to nebudou, jak naznačuje úvodní rozhovor s Pampeliškou, a jak uvidí čtenářové dále, vůbec konfrontační rozhovory, spíše je hodlám táhnout na pohodu a na to, aby se čtenářové něco dozvěděli.

      Víťu jsem zařadil proto, že jsem chtěl vytvořit takovou mozaiku, prostě aby byly zastoupeny jednotlivé skupiny, od vedení chatů až po exoty, aby to byl takový průřez, takové spektrum lidí pohybujících se na chatech. A hodlám v tom dál pokračovat a oslovovat různorodé bytosti.

      Ano, Víťa je opravdu velká bójka, o tom že s policií nemá nic společného už nepochybuje snad nikdo. Ano, jenom ten největší srab útočí na lidi kolem, místo toho aby tak činil na danou osobu, tedy Mě. Známe to z Chatujme, a nyní příroděžel i z Libka, kde si Víťa velmi hrdinsky vybral Pampelišku. Víc asi netřeba k tomu dodávat.

      A-A

      Vymazat
    4. Potěšil jsi mě tou změnou názoru na rozmanitost ,,vyslýchaných,,
      Když jsem Ti to kdysi z legrace navrhla a i toho blba Vitu, odmítl jsi to . Ale to by jsi nebyl Ty, Azo, abys nás pak později mile nepřekvapil :D
      Když náš,, hrdina beze zbraně,, útočí hlavně na ženy ,blesklo mi hlavou, že bych se vydala na XChatujme a aspoň bysme viděli my všichni s jakou chutí by se zakousl Vita do mě.
      Jenže já nemám takovou hroší kůži jako Ty a Pampeliška, já bych jistě s brekotem utekla :D :D:D.

      Vymazat
    5. A že se nemají čeho bát, to jsme už viděli při Hovorech s Tebou, s LuRy a s Grantíkem. Koneckonců, všichni mají právo se k otázkám vyjádřit nebo je nechat bez komentáře.

      Vymazat
    6. @ Nicnechapu

      Jenom blbec nemění názory. Já vím, že jsi to kdysi navrhovala a viděl jsem to jako nepřijatelné, pak jsem vše přehodnotil a dospěl k názoru, který jsem presentoval, tedy o rozmanitosti.

      Ano, to je na tom u Víti také smutné, pravda, že útočí hodně na ženy, což jako oldskúl považuji za vrchol srabáctví.

      A-A

      Vymazat
    7. ===== Borek06 nakonec slíbený a domluvený rozhovor odmítl =====

      Podrobnosti najdete ZDEv mé rekci na Nicnechapu viz výše.

      Plán publikování dílů HOVORŮ X se tím tedy lehce mění. Druhý díl, na kterém se již pracuje, bude s Anathemou, třetí, který je též rozpracovaný, s Archivářkou bude následovat. Pak přijde na řadu rozhovor s Jardem, a posléze již též avizovaný rozhovor Naruby, který bude dělat jako tázající se Nicnechapu s mojí osobou. A máme tu ještě jednu neznámou osobu, kterou stále neprozradím.

      Anděl Azazel
      HOVORY X

      Vymazat
  7. já bych uvítal rozhovor s ikonou a legendou všech chatů a diskuzí, a to se slovutným JeffreyM. Ovšem předpokládám, že on "ve své úrovni" se k takovéto žumpoidní kreaci nesníží...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Unknown (ID 03178507894070578158)

      Milý Jefe (ID 03178507894070578158), skrývat profil si můžeš jak chceš, každý si může ověřit ID, takže trochu marná snaha o anonymitu, ovšem ty jsi vždy býval a patrně budeš vždy naprostá lama.

      Jinak k tvému, použiji tvých výrazů, tupo-trapnému příspěvku. Víš, Jefe, ty vůbec ale vůbec nikoho nezajímáš, tebe vůbec nikdo nezná, krom nějaké žumpy Chat.cz, která ovšem ale také nikoho nezajímá. Nemyslím si, že by moje čtenářstvo zajímal nějaký uničovský exot, který se za dlouhá léta doprudil a dootravoval až do stavu, kdy jediný člověk, který s ním ztratí řeč, je největší špína všech špín a největší prudička nejen XChatu všech dob, stará větev Happyna vydávající se tu za prodavačku z Lidlu, tu za stvořenou z kouzel, tu za 20 letou sexy blondýnu, nu prostě odporný hnus, prudička co zničila mnoho a mnoho místností na XChatu ještě v jeho slavných dobách.

      Milý Jefe, Já chápu, že kreatura jako ty už nemá kde prudit, pokus si ovšem najít přeci jen jiné místo, než jsou Xglosy.

      A-A

      Vymazat
  8. nervičky, nervičky-))) a o to šlo a vždy jde-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Unknown (ID 03178507894070578158)

      Milý Jefe, každý kdo mě zná ví, že jsem, až na výjimky pravidlo potvrzující, bezemoční robot. A také každý, kdo poznal někdy tebe, zná tvé "-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))", psychologové, a nejen, se shodli na tom, že lidé nadužívající smajlíky jsou značně afektovaní. Ale to už u tebe dávno víme, sem to píši jen pro ty, kteří neměli tu "čest".

      Takže opakování matka moudrosti: Já chápu, že kreatura jako ty už nemá kde prudit, pokus si ovšem najít přeci jen jiné místo, než jsou Xglosy.

      A tím bych to snad ukončil, neb.. Nekrmte trolly!

      A-A

      Vymazat
  9. Pro @ Unknown (ID 03178507894070578158)

    Chudinko trapná zakomplexovaná a závistivá : D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni se tihle prudičové v tom chudáčkovství, trapnosti, zakomplexovanosti a závisti utápí, ano. Jako třeba nejnověji další takový.. Mach. Podívejte se na obrázek, který dorazil do redakčního mailu AN. (Zde musím říci, že jsem zveřejnění konzultoval s osobou na obrázku)

      OBRÁZEK ZDE

      A-A

      Vymazat
    2. Taková hovada typu Mach , by neměla mít vůbec přístup k netu , ale měla by být izolována od společnosti i v reálu !!!!

      Vymazat
    3. @ Nicnechapu

      Nejvtipnější na tom jsou ty myšlenkové pochody některých, a zdůrazňuji že nejde jen o exoty a prudiče. Kdy každá baba, které jsem poskytl nějaký prostor na Xglosách, tak dle nich zákonitě musela projít mojí postelí. Nu, realita je ale dost jiná, teď nevím, jestli příroděžel či přírodědík :D Vzhledem k tomu, že jsem už přeci jen starší pán, a infarkt nikdy nespí, tak možná to druhé :D Jsem to trochu odlehčil, někdy je třeba.. i když zrovna není středa.

      A-A

      Vymazat
    4. Příroděžel, protože nejlepší obranou proti infarktu je právě postelová gymnastika, staroušku, to jsi nevěděl ? :D.
      Ale Ty jsi Aza-Legenda a ta nepotřebuje získávat oblibu přes SexGymnastiku jako jeden tu jmenovaný admin .

      Vymazat
  10. pobavili-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) (pozor důkaz mé afektovanosti-)))))))))))))))))))))))))))))))) tpč).
    a hlavně nekrmte, trolly-)))))))))))))))))))))))))))))
    jak dlouho vám to vydrží?-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    OdpovědětVymazat
  11. Pro Masožravou Pampelišku a potažmo i pro Azu .
    Velmi zdařilý rozhovor .
    Třeba pořád Dominika hledá odvahu dál pokračovat v psaní. Já bych ji tak jednoznačně nesoudila zato, že psala, že to bude o fiktivních osobách. Třeba to byl jen její rozjezd a později by třeba vmontovala větičku, že je to o všech, koho se to týká . Já bych si moc přála a asi i víc lidí, aby Dominika dostala odvahu a pokračovala dál.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem přesvědčený, že Dominika dostala konečně ten pořádná a správný rozum a uvědomila si, že psaní virtuálních hoven (resp. na virtuální hovno-webo-servery) jí opravdu nic nepřinese. A tak se začla realizovat jinde-smysluplněji-)

      Vymazat
    2. Nebo do Dominiky někdo tak ryl, vyhrožoval jí a zastrašoval, že to vzdala . Ani bych se jí nedivila na jednu stranu.

      Vymazat
    3. @ Nicnechapu

      Děkujeme, sám jsem si to pro sebe vyhodnotil jako zdařilý počin. A páč jsem kozoroh, tak Já dokáži být velmi kritický i sám k sobě, takže je spousta věcí, za které bych se nepochválil. Rozhovor s Pampeliškou se povedl, a Já budu doufat, že stejně dobré a třeba i lepší, budou i ty ostatní :)

      Co se týče mé kolegyně Dominiky, tak Já sám nevím, co se stalo. Pravdou jest, že se s ní chtěl zkontaktovat pro mě neznámý člověk, a tak jsem učinil jedinou správnou věc, přeposlal jsem ji maily a nechal na ní, ať se s tím vypořádá dle svého. Nu, a od té doby se neozvala. Jestli to nějak souvisí či nikoliv, to Já opravdu nevím. Nu

      A-A

      Vymazat
  12. Proto jsem nenapsala komentar k jejimu psani, cekala jsem, co z toho vyleze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co vylezlo z Tvého rozhovoru s Azou, to nám právě Aza ukázal na tom obrázku .
      MachoPakoRaperVěčnýPanicCoMáTenSvůjÚdNanic !!!!
      Pampeliško, fandím Ti a jsi statečná holka, že se nedáš odradit a stojíš za Azou stejně jako i já a jak jednou Aza napsal, že když my dvě stojíme za ním, abysme se nakonec nepopraly :D :D:D.

      Vymazat
    2. :DDD ja ti ho dobrovolne prenechavam

      Vymazat
    3. ano, jak je pampeliška "odvážná"...to mnozí zažili přímo "živě" na chatu.....tpč-))))))

      Vymazat
    4. Jen si toho Azizka, jak Ty mu říkáš nech. Co já bych si s ním počala a co on se mnou ??? Já jsem prudká, on je prudký, to by byl brzy konec všemu a takovou radost trotllům a prudičům přece udělat nemůžeme :D :D

      Vymazat
    5. Jakou odvahu mas na mysli, Vildo?

      Vymazat
    6. ty fakt nevíš, Kláro? třeba vůči jednomu primitivnímu hňupovi, který se na jednom trapném chatu neustále stupido-exhibuje...

      Vymazat
    7. No dyt kvuli nemu jsem odesla, stejne jako Dominika. Jako sorry, ale kdyz to neni admin schopen resit, tak co my s nim zmuzem? Toho mam jet do Prahy zabit?

      Vymazat
    8. hm, nepochopila...to je stejně už fuk....plácejte si tu....

      Vymazat
    9. @ Nicnechapu and Pampeliska

      Tak se zase uklidníme :D Mimochodem, pro mě je to někdy těžké, být v roli toho, kdo se nějak "přátelí" s osobami, které se dost nemusí (Dominika - Klára), a obě vědí, že když chtěly načít toto téma a natřásat se jako ta lepší, že jsem to okamžitě vždy zkrouhnul. Nejsem tu od toho, dámy, abych Vás soudil anebo někomu stranil. Jsem ale rád, a za to jsem vám i vděčný, že to už víte :) /Platí obecně na všechny/

      A-A

      Vymazat
    10. Jinak jen pro informaci mým čtenářům, kteří by netušili, co tu Pampeliška a Jeff řeší, tak jakéhosi prudičského exota Sovu (Věčná samota) z žumpy Chat.cz. Ovšem rozdíl mezi Jeffem a Sovou je asi takový, že jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet. Dva odpadi na odpadním chatu Pavla Francírka Chat.cz. Nu

      A-A

      Vymazat
    11. Ten Věčná Samota- někde jsem četla screeny ,fakt si nepamatuji kde to bylo, možná i u toho admina z Chatujme .cz Firera a tedy ten Věčná Samota, to je debil . Já nechápu, jak se s ním vůbec mohl někdo bavit.
      Ale to jak se chovají mezi sebou lidi na chatech, to je zarážející, protože ve skutečném životě , podle mě, by se takto nechovali.
      Ten boj o přízeň žen a mužů. Když je to v normálu, je to i milé, ale když to vygraduje na napadání a výhružky, to nikdy nepochopím.
      Azo, chtěly se před Tebou natřásat, copak jsi kohout? :D.
      Každá z těch dvou, Klárka a Dominika mají své kouzlo a Ty jsi prostě pro ně zajímavý, tak už musíš tu popularitu nějak ustát. -)

      Vymazat
    12. ano, také nechápu, jak se kdo s ním mohl kdy bavit. Nicméně, jeden ze zdrojů azova úžasného arzenálu lidé, se s ním velmi "odvážně" bavil neustále, dál a dál, i přes všechen hnůj, který dotyčný (nejen předtím, ale i neustále) plodí. Ano, o tomto všem je chatové působení...ano, o tom je odvaha (a to jsme ve virtualitě, natož realitě), jasně říct, co je zlé a co dobré a jasně se postavit na jednu stranu....že ty starý, vychcaný, oslizlý prasáku Azo, který si již dlouhá léta jedeš ve svém žumpoidním stylu pomluv, ústrků, lží a polopravd, kterými ničíš vše ostatní, co ti trapno-tupo nelichotí, jako zde jakási "nicnechápu", jejíž nick je více než vypovídající...

      Vymazat
    13. dodatek....že ty, ty starý imbecile, jedeš v tomto módu - o tobě všichni mírně střízlivě uvažující lidé už dávno vědí...proto jsi skončil také tak, jak jsi skončil...-))

      Vymazat
    14. Kláro, stačí říct, že se za to stydíš a byla to chyba od tebe a já to vezmu, přijmu a už nikdy nezmíním. Takto to v reálu normálně chodí, ale jestli si chceš, jako nemocný důchodce, který si nekonečnými trapno-tupými (nereálnými) hefty krátí čas na smrt, hrát donekonečna jako imbecil, tak v tom, spolu s ním, dál pokračuj

      Vymazat
    15. Jak to bylo v Císařově pekaři a pekařově císaři? "A my se jdeme historicky znemožnit", že.. ovšemže. Sice jsou to hrozné afektované, zamindrákované a možná i žárlivé srance od Jefa (nehodné Xglos), ovšem všechno zlé je pro něco dobré. A Já se snažím dívat se na věci pozitivně, pro některé, zvláště na Chat.cz se už dávno Jef znemožnil, a nyní, moji milí čtenářové, co ho neznáte, máte tu možnost všeobecného znemožnění (neb tady to čtou lidé ze všech chatů) sledovat v přímém přenosu, prostřednictvím právě Xglos, i Vy.

      A-A

      Vymazat
    16. nervičky, nervičky-))) důchodče--), nejvíc jsem se smál, jak ti paní Pinqi, když mi to barvitě popisovala, zařídila ban na xchatu-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      Vymazat
  13. Pro Unknown
    ,,,,,, ..že ty starý, vychcaný, oslizlý prasáku Azo, který si již dlouhá léta jedeš ve svém žumpoidním stylu pomluv, ústrků, lží a polopravd, kterými ničíš vše ostatní, co ti trapno-tupo nelichotí, jako zde jakási "nicnechápu", jejíž nick je více než vypovídající... ,,,

    Můj nick aspoň něco vypovídá a když už proti někomu něco mám, umím to napsat slušně bez sprostých urážek. Asi si myslíš, že čím víc vulgarit, tím víc jsi frajer, že? Asi nebudeš nic extra, když se cpeš do přízně Klárky stylem, jaký tu prezentuješ . Nebo si snad myslíš, že tím Klárce imponuješ?
    Cítíš se jako velký hrdina, když se tu o Azovi vyjadřuješ jako o starém, vychcaném , oslizlém prasákovi a navíc si bereš do huby jeho zdravotní stav?
    Co ty jsi zač? Mladý, nevyčůraný, suchý a nudný, děvčaty opomíjený kluk?
    Klárka se nemá za co stydět, ty jeden závistivče.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty budeš taky v předdůchodovém věku...co? Vzhledem k tomu co a hlavně "jak" jsi ted vyplodila....

      Vymazat
    2. možná...něco víš o xchatu a dění tam (dříve), ale evidentně víš prd vo tom, co se událo na chat.cz. K velikosti člověka se přičítá to, že drží ústa tam, kde nemá dostatečné vědění (informace)….

      Vymazat
    3. V předdůchodovém věku je každý od okamžiku, kdy se narodí . A ne každý se toho důchodu dožije.
      A kdyby jsi nebyl tak sebestředný a zahleděný jen sám do sebe, neušlo by ti, že jsem reagovala na tvé hnusné napadení Azy.
      Ale jak vidno, je to ztráta času, s tebou déle vést tuto neplodnou diskuzi.
      Nemusím nutně chodit po všech chatech, jako většina tu píšících, abych si udělala úsudek sama. Vyjadřovací schopnosti formou psaní nebo obrázků , jak se tu někteří vyjadřují mi bohatě stačí.
      Navíc Aza dokládá dost screenů na to, než aby byl věčně napadán z pomluv, ale to se tu už několikrát řešilo. Takovým, jako jsi ty, ale nepomůže ani svěcená voda. A myslím si, že i Pampeliška ví co je správné a co ne. Tak se s tím už smiř a dál se tu neztrapňuj.

      Vymazat
    4. no je to nuda, ale pro čtenáře z jiných chatů (yts tupofunny-)), tady předestřu jednu (tedy ono jich jsou miliony) tvoji, myslím, že nevědomou, ale přesto jasně ukazující tvé ne-myšlení, nepřesnost. "Nařkla si mě, že si beru do huby "zdravotní stav Azy" - ehm, kde prosím tě? Tím, že jsem napsal, že je starý? Ale jdi ty, to není žádné vyjádření k jeho zdravotnímu stavu, ale k jeho věku (což je značný rozdíl). Jenže ty jsi, zcela zdegenerována, vašimi nekonečnými tupo-virtuál-hádkami, kde se jiní tupouni naváží, zcela explicitně, do jeho zdravotního stavu, no a potom, neschopna racionálního myšlení a kritického zhodnocení daného příspěvku, vidíš za něčím, co je zcela legitimní a slušné vyjádření, něco vulgárního a urážejícího. Pochopila jsi?.....

      Vymazat
    5. Unknown16. června 2020 19:24
      Kláro, stačí říct, že se za to stydíš a byla to chyba od tebe a já to vezmu, přijmu a už nikdy nezmíním. Takto to v reálu normálně chodí, ale jestli si chceš, jako nemocný důchodce, který si nekonečnými trapno-tupými (nereálnými) hefty krátí čas na smrt, hrát donekonečna jako imbecil, tak v tom, spolu s ním, dál pokračuj

      u....že ty starý, vychcaný, oslizlý prasáku Azo, který si již dlouhá léta jedeš ve svém žumpoidním stylu pomluv, ústrků, lží a polopravd, kterými ničíš vše ostatní, co ti trapno-tupo nelichotí, jako zde jakási "nicnechápu", jejíž nick je více než vypovídající..

      , kde se jiní tupouni naváží, zcela explicitně, do jeho zdravotního stavu, no a potom, neschopna racionálního myšlení a kritického zhodnocení daného příspěvku, vidíš za něčím, co je zcela legitimní a slušné vyjádření, něco vulgárního a urážejícího. Pochopila jsi?.....

      Tomu ty říkáš zcela legitimní a slušné vyjádření ? Pak jsi na tom na tom ještě hůř, než jsem si myslela. Končím s tebou debatu.

      Vymazat
    6. Jeffe, "nestydim, ale lituji :)" bylo k sovovi. Jenom abysme se chapali, kdyz se nechapeme :D

      Vymazat
    7. jj, to jsem pochopil, Kláro.

      Vymazat
    8. pro nicnechápu - kde se v textu, který jsi zkopírovala, vyjadřuji k azově zdravotnímu stavu???? Z čehož jsi mě nařkla. Nikde...-)) tudíž...ztrapnila ses více než víc-)). Tímto bych to také ukončil.

      Vymazat
    9. (dodatek - tvůj guru aza by tě měl více učit tupokličkování a demagogii, páč to, co jsi výše předvedla bylo velmi ubohé-)). Vede se řeč "o jedné věci" - azově zdravotním stavu, ale ty reaguješ na vše možné, jen ne na to, o čem se vede řeč-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) (pozor afektivnost) tpč

      Vymazat
    10. Unknown16. června 2020 19:24
      Kláro, stačí říct, že se za to stydíš a byla to chyba od tebe a já to vezmu, přijmu a už nikdy nezmíním. Takto to v reálu normálně chodí, ale jestli si chceš, jako nemocný důchodce, který si nekonečnými trapno-tupými (nereálnými) hefty krátí čas na smrt, hrát donekonečna jako imbecil, tak v tom, spolu s ním, dál pokračuj

      Koho tím nemocným důchodcem myslíš ? Azu nebo Sovu?

      Vymazat
    11. @ Nicnechapu

      Samozřejmě že tím myslí Azu, Sova je mlaďoch, takže tvá rekce byla správná. Nu, a čekání na smrt, to mi připomnělo, jak Víťa v těchto dnech huláká, samozřejmě skrze Pampelišku, hlášky o mé rakovině a jak se těší na mojí smrt. Nu, chlapíci to jsou, všechna čest, že.. ovšemže.

      Mimojiné on Jef je vůbec dosti zmatený, nejen že si nepamatuje co sám píše, ale i v tom věku má krapet hokej, když mě nazývá starcem. Můj věk je známý, někteří ho znají úplně přesně, jiní přibližně a kdo umí hledat tak visí veřejně na netu. Jsem generace Anathemy, Jarda apod, jen o nějaký ten ždibíček nějakého toho roku plus. Rozhodně mi ještě nebylo 50 a ještě několik let nebude. Tudiž opravdu stařec? Ale u Jeffa je to běžné, postarší osobu znáomu megamaxiprudičku Happynu možná dodnes považuje za tu sexy blondýnu. A nejúsměvnější jest, když se Jeff ohání informovaností, páč on nikdy neměl přehled a dost často objevoval Ameriku, kdy pro něj úžasná novinka byla to, co všichni ostatní už dávno věděli. Každopádně je úplně jedno, co z tohoto exota, trolla, prudiče a zoufalce padá, neb jde vždy o žvásty nezakládající se na realitě a pravých skutečnostech, ono co by také kdo chtěl od někoho, kdo si rozumí s nejodpornější bytostí na českých chatech Happynou. Jeffovy výplody jsou irelevantní, irelevantnější než irelevantnost. END

      A-A

      Vymazat
    12. Jeffe nebuď katan, dej si radši Platan, budeš srát jak SATAN!!!!!!

      Vymazat
  14. Pro Azazel-Anděl.

    Co k tomu dodat? Je vidět, že nejen Tebe, ale i mě už začínají jistí hotentoti milovat . :D.
    Tak mě napadá, ono se říká,, přej a bude Ti přáno,,. Jak Tobě Azo přejí nemoc a smrt, oni by ji snad sami chtěli a proto.....

    OdpovědětVymazat
  15. On jeff se strasne rad hada a slovickari, to tu vsichni (co ho zname) vime :). A jeffe, ted jsem si vsimla tveho vzkazu na chat.cz, z nej bylo jasne, ze tu budes prudit. Zkus se nad tim objektivne zamyslet - jsme dospeli, ze jo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. však já se jen bavím, když se jen nudím...toť vše-)), Klári. Přece nebudu zdejší (nejen zdejší) "*ovna" brát vážně...-)) papinky-))

      Vymazat
    2. a Klári, rozumně uznej, že pro ty, kteří s tebou komunikovali naživo-skype a dokonce viděli tvůj nádherný, vyrýsovaný, překrásně dokonale tvarovaný zadeček, tak těm přece, ten plytko-trapný až k uzoufání nudný rozhovor, který azík vyplodil, musí připadat jako nezajímavě rozplizlé lejno smrdící někde na rohu chodniku zaplivaného nádraží-))))))

      Vymazat
    3. Mne se ten rozhovor libil a rozhodne to nikoho nenutime cist. Vidim, ze ti ten muj zadek neda spat :D

      Vymazat
    4. A koncim, tohle uz je ubohe a trapne :).

      Vymazat
  16. No počkej Pampeliško, když už jste tu s tím Prvokem Jeff práskli, že se znáte i ze skype a on se tu rozplývá nad Tvým dokonalým zadečkem, můžeš nám říct, jestli i on je dokonale vyrýsovaný svalovec? -))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezlob se, ale ja se k tomuhle vyjadrovat nebudu, nesnizim se na jeho nizkou uroven :).

      Vymazat
    2. Já se přece nezlobím a jistě jsi pochopila, že to byla jen reakce na ten jeho blábol. Tak se Ti omlouvám, Pampeliško a ten rozhovor se mi líbil, ale to jsem tu už psala. -)

      Vymazat
    3. Neomlouvej se, ono to od nej zni, jak kdyby jsme na skypu delali cert vi co, ne nedelali, jednou jsem mu poslala fotku zadku, zadku v kalhotkach. A vic bych to uz neresila :). Jenom bych dodala, ze tohle by nevytahoval ani sova a to je echt magor.

      Vymazat
    4. jo,jo, sova by vytahoval smrt dětí, kterou přeje všem maminkám.....

      Vymazat
    5. Já bych ještě upřesnil, jako očitý svědek, jak je to s tou fotkou zadku Pampelišky v kalhotkách, protože se ke mně doneslo, že si to někteří vysvětlují jinak, než je skutečnost. Takže pravda je taková, neb jsem tu fotografii viděl, že je to úplně normální fotka, žádná erotika se vážení nekoná, naprosto normální fotka, když někdo asi vyleze ze sprchy, na hlavě turban z ručníku, tričko a kalhotky (ne žádná tanga) a vyblejskne se zezadu v zrcadle. Takže opakuji, úplně normální neerotická fotka, ze které se může rozrušením potit čelíčko jen nějakým panicům či polopanicům.. tedy nejrůznějším Jeffům :D

      A-A

      Vymazat
  17. ::::::::::::: Postřehy z chatů (17. června) :::::::::::::

    Chatujme - Na diskuzi ku stálé místnosti Abslolutně nejlepší pokec (ANP), která je ovšem v současné době jen dočasnou (informace na Xglosách byly zveřejněny), se objevil příspěvek od uživatele Borek06, který oznamuje, že se prý usilovně pracuje na obnově a ustálení této místnosti. Jak moc usilovně zatím nedovedu posoudit, každopádně v jeden den jsem zaznamenal, že místnost založil admin Láva a v roomce byli přítomni dva uživatelé, a to Denisa-Speedy a Masernik. Lidé z prostředí Chatujme budou vědět, že jde o provařené osoby, kdy Denisa má již svojí místnost "U Prdloňky", vyskytuje se i mnohde jinde, i jako SS. Všechno to působí tak, včetně Chat Radia a jeho písniček na přání, že pár jedinců tvoří mnohé místnosti, tedy stále stejných jedinců. S opět klesající návštěvností Chatujme to opravdu vypadá, že na tomto portálu už působí jen určitá skupinka osob s náběhem na "ONI", jak to známe z XChatu.

    XChat - Letitý SS Acustik se vzdal správcování v místnosti "Bezva klábosení". V minulosti v této roomce provozoval i, musím říci, velmi zdařilého bota. Dle jeho vlastních slov prý do místnosti moc nechodí a nesplnil by limit pro Stálé správce. Patrně ho více baví Libimseti než XChat. Místo něho, ku SS Xoof se stal Stálým správcem uživatel Masque, což jestli si správně vybavuji, je bývalý SS Baculek (bez záruky). Každopádně i tady to působí, že je to již jen o "ONI" a dál už nic, dokresluje to i aktuální situace v místnosti "16 let a více" (o tom více v nové glose).

    SuperPokec - Tento portál měl v ranních hodinách jakýsi výpadek, neb byl nedostupný. Později již běžel normálně. Co se přihodilo, o tom Xglosy nemají informace.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  18. Po delší době si dáme statistiky chatů..
    Legenda známá: Portál (Chat celkem - Chat bez sex)

    == 17. červen ==

    == 17:00 ==

    XChat 1190 (770 - 72)
    Libimseti 150 (27 - 6)
    Chatujme 143 (46 - 40)
    Chat.cz 13/10
    SuperPokec 20

    == 18:00 ==

    XChat 1133 (747 - 90)
    Libimseti 164 (35 - 13)
    Chatujme 158 (51 - 46)
    Chat.cz 24/17
    SuperPokec 20

    == 19:00 ==

    XChat 1116 (670 - 77)
    Libimseti 157 (45 - 26)
    Chatujme 159 (46 - 39)
    Chat.cz 27/22
    SuperPokec 20

    == 21:20 ==

    XChat 1377 (911 - 121)
    Libimseti 234 (84 - 41)
    Chatujme 161 (62 - 55)
    Chat.cz 46/32
    SuperPokec 18

    == 23:00 ==

    XChat 1591 (1 048- 93)
    Libimseti 228 (43 - 9)
    Chatujme 119 (47 - 34)
    Chat.cz 35/25
    SuperPokec 11

    Je to smutný pohled, což.. velesmutný. Ta čísla oproti oficiálnímu jarnímu průzkumu jsou opět někde úplně jinde, ty propady jsou zřetelné. XChat jako jediný v oficiálním průzkumu zaznamenal propad, takže ten se propadá konstantně, jak vidíme, tak teprve ve 23 hodin překročil počet uživatelů na chatu tisícovku.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes si dáme statistiku návštěvnosti, která bude pokrývat velmi podrobně odpolední a večerní čas..

      == 19. červen ==

      == 14:00 ==

      XChat 1200 (869 - 84)
      Libimseti 169 (50 - 23)
      Chatujme 112 (31 - 22)
      Chat.cz 12/9
      SuperPokec 19

      == 15:00 ==

      XChat 1246 (872 - 75)
      Libimseti 171 (45 - 21)
      Chatujme 121 (41 - 35)
      Chat.cz 11/9
      SuperPokec 18

      == 16:20 ==

      XChat 1242 (788 - 58)
      Libimseti 183 (39 - 16)
      Chatujme 122 (40 - 37)
      Chat.cz 19/9
      SuperPokec 19

      == 18:00 ==

      XChat 1108 (644 - 71)
      Libimseti 177 (41 - 22)
      Chatujme 157 (42 - 40)
      Chat.cz 12/9
      SuperPokec 26

      == 19:00 ==

      XChat 1059 (684 - 85)
      Libimseti 198 (56 - 28)
      Chatujme 159 (60 - 52)
      Chat.cz 18/12
      SuperPokec 24

      == 20:00 ==

      XChat 1125 (712 - 92)
      Libimseti 226 (67 - 33)
      Chatujme 153 (64 - 59)
      Chat.cz 26/19
      SuperPokec 22

      == 21:15==

      XChat 1266 (875 - 94)
      Libimseti 250 (86 - 44)
      Chatujme 162 (64 - 56)
      Chat.cz 31/24
      SuperPokec 20

      == 22:40 ==

      XChat 1498 (1 003 - 114)
      Libimseti 234 (84 - 34)
      Chatujme 133 (50 - 36)
      Chat.cz 36/21
      SuperPokec 12

      Co k těmto číslům dodat? Tedy co jiného než říci katastrofa? Ono to opravdu katastrofické a katastrofální jest. Podívejte se na XChat, tam za celý den se nepřiblížil počet lidí na chatu tisícovce, teprve před 23. hodinou tuto metu atakoval. Počet lidí ve slušných místnostech nepřekročil stovku (krom opět 23. hod.), dokonce v některých časech je na XChatu méně lidí, než v součtu dalších dvou chatů v tomto segmentu Libimseti a Chatujme. A to jejich návštěvnosti též nejsou žádná hitparáda. Přesně jak jsem očekával, tak Chatujme po koroně a boomu při přesunu lidí z Diskutníků, opět kleslo na svá bídná čísla, tudíž nebýt migrantů z Diskutníků, patrně by v mnohých časech bylo na portálu, opakuji na portálu možná méně lidí než sto.

      A-A

      Vymazat
  19. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024