Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Piss ve vaně se čtrnáctkou? Podvrh v šestnáctkách?

AKTUALIZACE 09.06 13:30

XChat je již poměrně mrtvým místem, krom ONI, pár dinosaurů a posledních zoufalců (mohýkáni se jim snad už ani říkat nedá) tam toho moc nezůstalo, alespoň v té nesex sekci. Ale i tam jde někdy o sex, někdy možná o předstírání a vytváření kompromitujících materiálů. Ač je na mrtvolném XChatu nuda, v této glose si ukážeme, že se tam stále občas něco děje, ať už se věc, o které budu psát, má jakkoliv. I dnes se tam mohou odehrávat nenávistné boje o moc, boje proti jedincům a skupinám, jako za dávných slavných časů tohoto portálu. Které jsou již ovšem nenávratně pryč a GymChat se již utápí, pod vedením 42ideas s.r.o., jen v pouhopouhé nicotě.

Dnes zavítáme do již jediné trochu větší místnosti na GymChatu, kterou jest "16 let a více", donedávna pod vedením SS Irsaq, dnes ji ovšem ovládá trio Legendawn, Hallucinationflower a Tomasek. Řeč bude převážně o prvně jmenovaném.

Podívejte se na obrázek, který se nachází ve Fotoalbech ZDE

Údajne již koloval GymChatem a zmiňovanou roomkou obzvláště. Vyvstává řada otázek. Vidíme šeptací okno, ovšem psal to opravdu SS Legendawn? Když se zaměříme na textovou část, pak vidíme, že jde o nepatkové písmo, takže tam by se malé písmeno "l" dalo zaměnit za velké "I". Ovšem co ta pravá část, tam jasně vidíme fotografii Legendavna i ikonky hvězdičky a hlavičky (to by podvodný nick neměl). Dle vyjádření Legendavna s touto konverzací nemá prý nic společného. Ale jaká je pravda?

Pokud by šlo opravdu o podvrh, pak by to byl poměrně slušně sofistikovaný podvrh. Nejdříve by tedy takový podvodník si musel založit napodobující nick (I místo L) a s tímto nickem navodit danou konverzaci. Poté by do předem připraveného šeptacího okna, které si zkopíroval, musel vložit zmiňovanou konverzaci, aby vše budilo patřičný dojem originálu. Na první pohled to vypadá důvěryhodně. Co myslíte? Je to vážně konverzace samotného Legendawna, anebo pokus o jeho diskreditaci?

A vyvstávají další otázky. Jednou z nich jest, kdo by měl zájem Legendawna takto poškodit? Je to něčí snaha o sesazení z postu SS? Anebo jde jen o osobní záležitost? Tady si řekněme, a Já už jsem o tom nedávno psal, že Legendawn se spřáhl se "zajímavými" lidmi, tedy s Haluškou (známou poloprudičkou nejen z bývalého Metalu), kterou má i v přátelích. On vůbec přátele dosti obměnil. Další takovou bytostí z jeho přátel je Sonccaa, bývalá SS Prahy s nechvalně známým kolegou Any. V současné době je Sonča SS v Kávomilově, kde se též dosti angažovala právě HFlower. Další osobou v přátelích Legendawna je Pazitka, což byla do nedávna žlutá admina GymChatu. Zařadil se tedy Legendawn do "ONI"? Při jeho obratech o 180° a jeho pojetí "chaosu", kterému se přiznám jsem nikdy nerozuměl, by to možné bylo. To není vůbec v žádném případě odsudek, to je konstatování, Legendawn je jeden z mála uživatelů na chatech, který snese ještě nějakého mého respektu.

A pojďme k další otázce. Nejdříve se podíváme na obrázek.

Zdroj: XChat.cz kategorie místností Pokec a klábosení



Na skrýnu, který je z nedávných dnů, vidíme v místnosti "16 let a více" samotného Honzu Zálešáka (GymJWM). Pravda, Kávomilové v poslední době dosti zejí prázdnotou, ovšem to pravděpodobně nebude důvod přítomnosti hlavního provozovatele XChatu. GymJWM nikam moc nechodí, tudíž pokud už někam do nějaké místnosti vstoupí, a máme mnoho příkladů z minulosti, pak je to za nějakým jasným účelem, z nějakého jasného důvodu. Chtěl si na vlastní oči ověřit, co se v místnosti odehrává? Byla to jeho pozorovací mise? Na základě čeho a jakých udání takto učinil?


A jaký bude závěr této glosy? Jedna věc je zcela jasná a zřejmá, máme tu mnohem více otázek než odpovědí. Zřejmé je také to, že se okolo místnosti "16 let a více" něco děje. Koneckonců je to už poslední větší místnost na skomírajícím GymChatu. A do toho si tam v posledním období velmi lebedí známá Fatal-error, kterou současný administrátor Chatujme Firer v minulosti velmi správně nazval "falešnicí z Falešňákova". Co to vše věstí? Selanku a nic dobrého bych nehádal.



Anděl Azazel



AKTUALIZACE 09.06 13:30

Jako správný bloger a novinář se samozřejmě snažím hledat mnohé zdroje. Lidi, kteří by k této kauze mohli něco podstatného sdělit.

Podařilo se mi získat vyjádření jedné nejmenované osoby rodu ženského, která Legendawna zná velmi dobře. A to tak dobře, že v minulosti s ním byla spřízněna ve vší intimitě. Dle jejího vyjádření je opravdu pissing Legendawnovou libůstkou. Přesně řekla "Má ho rád." Ohledně toho, zda li text ze zde zveřejněného obrázku (odkazu), který je veřejně na Fotoalbech, jenž jsou součástí XChatu, psal opravdu Legendawn si již tak jistá není. Připouští, že by to psát mohl, ovšem je tu i možnost, že se o své libůstce někde zmínil, a případný podvrhovatel to využil.

Nu, takže máme tu stále mnoho nezodpovězených otázek, které přetrvávají. Další takovou otázkou jest, zda li je běžné, že na XChatu nabízejí dospělí jedinci dívkám tzv. pod zákonem právě třeba pomočení ve vaně? Tedy stále běžné? My kdož známe prostředí XChatu z minulosti, víme své. Koneckonců připomeňme si loňský případ Zvrhlého pána z XChatu, o kterém jsem tu již v minulosti psal, který byl medializován na iDNES ZDE.


Anděl Azazel



✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

AzaNoviny





✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Archa X


Komentáře

  1. ======= Hovory X (info k žádostem o rozhovor) =======

    Ze 12 oslovených se zatím 3 lidé vyjádřili kladně k možnosti udělat rozhovor, 1 osoba to zvažuje a je to v jednání, 1 osoba rozhovor zamítla a 7 lidí zatím nereagovalo. Konkrétní jména uvádět v tuto chvíli nebudu.

    Jednou z těch, co na rozhovor kývla, byla Masožravá pampeliška. Rozhovor se již připravuje a v dohledné době bude publikován.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže tu máme další upřesňující vývoj ohledně "Hovorů X"

      Oslovených je již 13, počet lidí kladně se vyjádřivších zůstává na čísle 3, jedna osoba stále zvažuje, přibylo těch, co rozhovor odmítli, ti jsou již 3. Zbytek se zatím nevyjádřil. Až přijde ten správný čas, zveřejním i konkrétní jména.

      Po Masožravé pampelišce bude následovat rozhovor s legendárním chatoběžníkem Anathemou, to vám již mohu oznámit. Těšte se. Čtěte Xglosy - nikde jinde vám z chatového světa nenabídnou víc.

      A-A

      Vymazat
    2. Takže nejnovější stav k dnešnímu dni pátku 12. 6. ohledně žádostí o rozhovor..

      Celkem žádostí o rozhovor: 13
      Souhlasilo: 5
      Odmítlo: 5
      Zatím nereagovalo: 3

      A-A

      Vymazat
    3. ::::::::::::: HOVORY X: Plány a jízdní řád. Kdo ano a kdo ne. :::::::::::::

      Jak bude dále pokračovat nová série Hovory X? Rozhovor s Masožravou Pampleliškou vše odstartoval, jako druhý bude uveřejněn rozhovor s Anathemou, a to někdy v příštím týdnu. Další bude možná pro někoho překvapivá osoba, kterou bude Archivářka, i na tomto rozhovoru se již pracuje. Následovat budou další nasmlouvané rozhovory, po Archivářce to bude člověk z Chatujme Bořek06, následován zarytým věrným xchaťákem Jard01. Po této pětici rozhovorů přijdou na řadu Hovory X - Naruby. Proč naruby? Protože se v nich prohodí role, a tím kdo bude vyzpovídán budu Já, o úvodní slovo a otázky pro tento díl se postará již známá externí spoluautorka Xglos Nicnechapu.

      Tudíž, moje milé čtenářky a milí čtenáři, vidíte že program Hovorů X bude pestrý a do dalšího období zabezpečený, nechť nové díly by měly vycházet v rozmezí cca. 7-10 dnů, dle okolností. Samozřejmě změny jsou vyhrazeny, stejně tak možnost zařazení nějakého aktuálního rozhovoru s novou osobou.

      Pokud máte nějaký nápad, s kým byste si rádi přečetli v budoucnu rozhovor, vaše návrhy potěší. Pište je buď přímo sem do komentářů anebo na známé veřejné adresy AzaNoviny@gmail.com, AzaNoviny@outlook.com.

      A protože jednou z deviz Xglos je transparentnost, tak zde výčet lidí, kteří byli osloveni ale patrně si rozhovor s nimi nikdy zde nepřečtete.

      Rozhovor odmítli:
      Firer (admin Chatujme)
      Giggo (admin XChatu)
      Mish.ka (adminka XChatu)
      Pip-Boy (admin Libimseti)
      Vita1971 (SS 4 místností na Libimseti)

      Vůbec nereagovali:
      Freya (SS na Chat.cz)
      Nika.Lilly (adminka SuperPokecu)
      DonLaFontain (bývalý SS XChatu)

      A-A

      Vymazat
    4. ===== Pro Hovory X se předběžně uvolila další osoba =====

      Ano, v nové sérii rozhovorů s názvem Hovory X už je naplánováno 6 dílů. Nyní jsem získal příslib další osoby, která by byla ochotna Xglosám poskytnout rozhovor. Tuto osobu ovšem něchám prozatím v tajnosti, je to nutné, a opět si všimněte, že píši osoba, aby nebylo možné určit ani pohlaví. Proč? To vám trochu prozradím. Protože Jessica Fletcherová HallucinationFlower "To je práskač/ka napsala" nikdy nespí.

      A-A

      Vymazat
  2. Já bych k tomu že to Legendawn té dívce psal věřil. Ted byl v kinech dokument "V Síti" kde redaktoři z mladé fronty dnes v té místnosti tyto devianty odhalovali, na Youtube o tom před několika týdny natáčela sérii videí youtúberka "Ewitch" která tam odhalovala tyto devianty také. Jinak na závěr bych podotkl že ta místnost se sice jmenuje "16 let a více" ovšem přijde mi že by se měla přejmenovat na "50 let a více" nebot věkový poměr a počet sexoušů co se tam každý den pohybuje by tomu odpovídal.:DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Šavlozubý křeček

      Jistě, o tom, že věkový průměr té místnosti je naprosto někde jinde, to je dlouhodobá zřejmá věc a o tom není pochyb. Stejně tak fakt, že po zrušení té dětské místnosti 12-13-14-15-16 se přesunuli nějrůznější devianti a predátoři atakující nezletilé právě do roomky "16 let a více". O dokumentárním filmu "V síti" i odhaleních "MF Dnes" jsem tu v minulosti též informoval. Na tu youtuberku se mrknu, díky za tip.

      A co se týče konkrétně Legendawna, tak tam je mnoho indicií pro i proti, tudíž těžko říci, kde je pravda. Ta glosa, jak jsi patrně správně pochopil a doufám že i ostatní, není prvotně o Legendawnovi, nýbrž jakýsi pokus o vhled stavu XChatu jak po stránce, o které tu oba píšeme, tedy po stránce přítomnosti různých perverzáků a lovců školaček, a také o bojích určitých lidí a skupin, kteří proti sobě válčí a snaží se ty druhé dostat i za pomoci třeba i případných podvrhů a vlastně jakýchkoliv praktik. Tudíž k tomu soud vyslovit můžeme, obojí zdá se na XChatu přetrvává.

      A-A

      Vymazat
    2. Jinak tu youtuberku najdete ZDE
      Jen jsem to zatím lehce prolétnul, koho by to zajímalo, tak ta videa jsou pod názvem série ÚCHYLOVÉ a má to 7 dílů. Je to z prostředí Lide.cz a XChat.cz

      A-A

      Vymazat
  3. !!!!!!! Největší chyba Gyma Bogeman už není admin !!!!!!!

    Ve včerejších nočních hodinách oznámil jeden ze spoluvlastníků XChatu Prazdroj odchod z funkce administrátora uživatele Bogeman.

    Tento neschopný, slabý a nýmandský jedinec počal svou adminskou karieru hned po převzetí XChatu společností 42ideas s. r. o. coby megařiťolezec Jana Zálešáka a jeho ženy Jany (Kotatkoz). Už v počátcích, kdy byl jedním z několika zelených adminů, tedy adminů ve zkušební době, začal provádět neuvěřitelné čistky a inkvizici předně v místnosti BTMR a to se svojí křižáckou kohortou Myšula, Advisor, Hatikva, na jeho řádění posléze, když už byl neschopný Bogeman žlutý plnohodnotný admin, doplatil například známý Anathema, uživatel Hlubinamysleni a další. Bogeman se ovšem po čase, i když se proti jeho adminovaní konaly různé petice, nakonec stal dokonce červeným, tedy nejvyšším adminem. V této funkci si natahal do svého sboru své bratry v křižáíctvu z BTMR Advisora a Hatikvu (ten je adminem v současnosti stále). Proti Bogemanovi byla i nadále na samotném XChatu velká nevole a mnoho stížností.

    Neschopný nýmand, malý človíček Bogeman byl jedním z pilířů zhouby XChatu (od určité doby již můžeme říkat GymChatu), který přivedl slavný a legendární XChat do stavu totálního úpadku a zmaru, na GymChatu již funguje pouze rozsáhlá enkláva sexživlů (přes 90 % všech uživatelů) a tzv. slušná část GymChatu se značně vyprázdnila, kdy na ní zůstali prakticky už jen "ONI". O některých jednotlivých hrůzách a škodách, které napáchal na GymChatu Bogeman se psalo i zde na Xglosách. Jeho zřejmě poslední nepovedená škodící mise byla ohledně filtrů "na ověřené číslo", a to předně v místnosti "16 let a více" a nebál se tímto filtrem a údajně dalšími věcmi vyhrožovat svým vlastním uživatelům na fóru GymChatu. To už činil jako žlutá hvězda, neb po odchodu Prazdroje z funkce, byla i Bogemanovi odebrána červená hvězdička. Místnost "16 let a více" nakonec filtr zrušila, v postupném čase se změnilo i vedení roomky, kdy Irsaqa vystřídala dvojice Legendawn a HFlower, posléze k nim přibyl Tomasek. Nu, dnes se pro změnu, jak vvyplývá z glosy, v místnosti močí na čtrnáctky.

    Včerejšího dne tedy skončil černý sen a jeden z hlavních hrobařů XChatu admin Bogeman. Tím hlavním hrobařem je ovšem GymJWM, který na svém portálu nastavil tak špatnou politiku, včetně a to předně správy portálu, která dovedla kdysi slavný XChat do hrůzného stavu dnešního mrtvolného GymChatu.

    V současné době je na GymChatu 8 žlutých administrátorů.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že stojí za připomenutí jedna ze zrůdností adminování GymChatu Bogemanem, kdy protěžoval tento neschopný nýmand dokonce největší prudičku XChatu všech dob, hrůzu všech hrůz Happy613, která zničila mnoho a mnoho místností, a to včetně "30 a více", kde dokonce nechávala likvidovat právě Bogemanem ty, kterým se nelíbilo její řádění, takový Pez by mohl vyprávět (koneckonců už zde na Xglosách vyprávěl, že.. ovšemže). Stejně tak protěžoval a nechával prudit známou poloprudičku HFlower, dnes SS místnosti "16 let a více".

      Kamarád Bogemana neslavně známý SS prudičské místnosti "Komouš výchova" Ataka vyvěsil popisek roomu tohoto znění "přejeme Bogymu hodně štěstí v životě". Řekněme si, že jednou z parťaček Happyny (krom Velka_Nevestka) byla i BestieNumeroUno, a právě tato osoba se v posledních dnech několikrát vyskytovala v místnosti "Komouš výchova". K už tak odpadmínu, prudičskému, mulťáckému a žumpoidnímu osazenstvu tedy přibyla další "hvězda odpornosti a odpadnosti". Místnost "Komouš výchova" je zcela jistě nejnechutnější a nejodpornější místnost na XChatu všech dob, takovou koncentraci odpadu si asi nikdo z jiné místnosti nepamatuje.

      Ano, i toto všechno vypovídá o současném stavu GymChatu. Nechutné místo.

      A-A

      Vymazat
    2. Z toho je vidět, že boží mlíny samozřejmě nemelou, protože neexistují, ale s jistotou lze tvrdit, že jednou, na koho peklo má dopadnout, tak dopadne na zemi, aneb každému nakonec bude tak, jak si to zasloužil. Bukvomanovi bych závěrem popřál shlédnout tento film https://www.csfd.cz/film/236197-nekdo-tam-dole-me-ma-rad/prehled/ a aby táhnul do pekel, kam patří!!! A že ho stejně čeká jen a jen SMRT! Před kterou jsme si všichni rovni, a kde mu žádné adminské hvězdičky nepomohou a ani jí nemůže podlézata ani jiným falešným modlám. Je totiž jen a jen smrtelný člověk a to ještě neschopný si svoji sílu uvědomit v životě. A pak už bude pozdě. END!

      Vymazat
    3. @ LichKingAnathema

      Film jsem neviděl ale dle popisu a komentářů vypadá velmi zajímavě a lákavě. Díky za tip :)

      Bogeman jistě dojde zde na Zemi svého "štěstí", neb každému dle zásluh, žádné posmrtné Nebe ani Peklo neexistuje, vše je tu na Zemi. Tudíž opakuji, přeji mu aby dostal všechno dle svých zásluh, a jsem si jist, že mu to bude dopřáno.

      A-A

      Vymazat
  4. ::::::::::::: ANKETA Hodnocení SS v místnosti "16 let a více"! :::::::::::::

    O tom, že se v místnosti "16 let a více" opravdu něco děje, tak svědčí hodnotící anketa, kterou k nedávným změnám ve vedení místnosti vypustil její stálý uživatel Hide-and-Seek na fóru místnosti.

    Hide-and-Seek ... 11.06.2020 15:52:52 ... (425/425)
    Hodnocení SS

    Ahoj, nedávno naše místnost získala 3 nové stálé správce. Prosím o objektivní zhodnocení, jak jste spokojeni se způsobem jejich správcování a chováním vůči uživatelům. Hodnotit můžete zde na fóru nebo prostřednictvím anonymního formuláře.

    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAI...d2qXLNKFP3A/viewform

    HallucinationFlower (spokojen/nespokojen)
    legendawn (spokojen/nespokojen)
    Tomasek (spokojen/nespokojen)


    (Zdroj: XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více)

    Ještě bych dodal, že byl nedávno tento uživatel spatřen v místnosti "Domov důchodců", kde cosi projednával s adminem Hatikva.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A máme tu pokračování z rozbouřené místnosti "16 let a více" v podobě aktualizace příspěvku Hide-and-Seek na fóru tohoto znění:

      Aktualizace 1)
      Kvůli vysokému počtu fiktivních hlasů s hanlivými vzkazy se nyní uznávají pouze ověřené hlasy. Dotyčný mi musí v chatu nebo ve vzkazu potvrdit, že opravdu hlasoval. Po dohodě s jedním uživatelem jsem se rozhodl tuto anketu povýšit na petici. Hlasování vzniklo jako iniciativa, která má za cíl chránit většinový zájem stálých návštěvníků proti libovůli jednotlivce. Hlasovalo již 8 ověřených uživatelů a 25 neověřených uživatelů.

      (Zdroj: viz výše)

      Mimochodem, jsem skrze Anketu na "Formuláře Google" oslovil za Xglosy autora Patrika (Hide-and-Seek ) s určitým sdělením (v anketě jsem samozřejmě nehlasoval, zvolil jsem možnosti "Bez hodnocení")

      Xglosy dále tuto kauzu sledují.

      A-A

      Vymazat
    2. ===== VÁLKA v "16 let a více" nebírá na obrátkách! =====

      Ano, opět jsem měl velmi zdatný čuch na kauzu. Skrýnem Legendawnova pissu s nezletilou (zda li to byl podvrh se můžeme stále jen domnívat) vše jen začalo a odstartovalo. Jak jsem správně předpokládal, za tím vším je daleko daleko více, a nyní se to jen potvrzuje a nabývá zřetelnějších kontur.

      Diskuze na fórech XChatu, tedy na fóru ku stálé místnosti "16 let a více" se nám rozhořela vstupem HFlower a následným postem Hide-and-Seek. Na vše se můžete podívat z již známého odkazu

      XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více

      HFlower, jak můžete sami vidět, uvádí jakési subjektivní důvody perzekucí Patrika (Hide), dokonce ho obviňuje, že zmiňovaný skrýn Legendawnova pissu je podvrhem z jeho dílny. Dále si povšimněte, jak konstatuje ku snahám Hide, který udělal anketu, kterou následně přejmenoval na petici, o spokojenosti lidí s třemi SS v roomce, cituji "Stejně tím ničeho nedosáhneš a kicky dostaneš zaslouženě tak či tak od každého, ne jen od nás." Zřejmě tím ústředmím rozbrojem bude tedy spor HFlower vs. Hide, a druhak jak je z citace patrné, tak si je zřejmě HFlower velmi jistá v kramflecích. Ono to ani nikoho nepřekvapuje, ona je "ONI" a má za sebou "ONI" adminy, jakého z nich si obmotala kolem prstu, jak také nikoho se znalostí věcí nepřekvapí, se můžeme jen dohadovat. Její věrný ochraňovatel nýmand pseudoadmin z Gymovo vůle za neskonalé zásluhy v řiťolezectví Bogeman to už nebude, neb již není adminem. Že by známý proutník admin Giggo? To by pak Hide opravdu asi neměl šanci, neb krom "ONI" a dalších věcí dá jistě přednost dívčímu klínu Halušky.

      A-A

      Vymazat
    3. ===== HallucinationFlower vs. Hide-and-Seek - VÁLKA v "16 let a více" =====

      Hide v minulosti nebyl jistě žádným svatouškem, známe ho z historie jako NARODNIDEMOKRACIE bo tak nějak, teď si přesně ten nick nevybavím a není to podstatné, podstatné je že dosti prudil a též stalkoval, později řádil hlavně v místnosti 12-13-14-15-16 jako Tučňák (milon mulťáků Tucnak_z_popelnice, Tucnak _z_porodnice, Tucnák_z_lednice atd. atd. atd.) Rozhodně v té době nelze říci, že by šlo slušného uživatele. Každopádně to je již řádka let zpět, poté jsem se s ním setkal na jiném portálu a působil již celkem rozumně, když jsem ještě v minulém roce byl občasným návštěvníkem na XChatu, a to i v místnosti "16 let a více", tak mi přišel Patrik bezproblémový a ani jsem neviděl, že by v roomce s ním měl někdo větší problém, anebo že by ho snad dřívější SS Irsaq nějak řešil. Je to samozřejmě jen můj dojem z letmých návštěv, může to být i jinak. Rozhodně se ovšem ale v místnosti mnohé změnilo se změnou Stálých správců. A máme tu problém, a pokud je známá poloprudička HFlower jednou z oné trojice SS, pak se není čemu divit.

      HFlower je z minulosti známa předně z dlouho trvající kauzy v AzaNovinách ohledně místnosti "Metal", kde si řekla o SS. Její správcování bylo jedna velká šílenost a svévole, na žádná pravidla nikdy nehleděla, dokonce se svými dalšími nicky a za pomoci jiných gaunerů předváděla ve vlastní místnosti prudičské akce. Správcovala vždy hlavně dle své libovůle, dopouštěla se takových přešlapů, pochybení, bot a nerespektování pravidel, že po dlouhodobém tlaku AN nakonec sama rezignovala na funkci. Jako SS Metalu, a Anathema si jistě se svou sloní pamětí vybaví, chodila se svojí kamarádkou Freyucha a očividnými prudiči (s kterými se vždy ráda kamarádila) k Anathemovi do místnosti "Čajovna", kde dělal SS, provokovat a prudit, aby si posléze chodila pobrečet adminům, jestli si dobře vzpomínám hlavně Giggovi. Admin Giggo, ač už v té době neměl Anathemu moc rád, tak zde rozhodl profesionálně a konstatoval nakonec, že Anathema postupoval správně a že dotyčné v čele s HFlouwer chodily do Čajky opravdu jen a zcela jasně prudit. O spojenectví HFlower s SS Any a prudičskými nájezdy na BezvaChat (kde jsme zrovna adminovali) také s Anathemou víme své, že.. ovšemže.

      Mimochodem, když jsem tu zmínil kamarádku HFlower Freyuchu, tak dle známé a již dávno provařené veřejně historky, měl známý sukničkář admin Giggo s Freyuchou jakési rande, kde jeho dotyky byly tak vilné a neodbytné, že se jim Freyucha tak vehementně vyhýbala, až spadla z chodníku do vozovky. Ještě že se ji tenkrát nic nestalo. Nu, tak to jen známá historka jako bonus k dobru.

      A ještě něco, neb místnost "16 let a více" můžeme považovat za nástupnickou místnost "15 let a více" + zrušenou 12-13-14-15-16, pak je Patrik (Hide) v této roomce víc "doma" než Zdenka (HFlower) či Honza (Legendawn). Tudíž jeho snaha o anketu (petici) je rozhodně legitimní, jakožto dlouholetého stálého návštěvníka.

      A-A

      Vymazat
    4. ===== A válka v šestnáctkách dál a dál pokračuje - Haluška na fóru! Giggova další úlitba?=====

      Na diskuzním fóru k místnosti přibyl další příspěvek, opětovně od HFlover. Vše sledujte zde na již známém odkazu..

      XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více

      Co mě na tomto příspěvku HFlower zaujalo, je ta skutečnost, že si Haluška místnost přivlastňuje, hovoří jako její či jejich místnost. to je dosti úsměvné, protože narozdíl od Legendawna, který v místnosti pobýval dlouhodobě před tím, než se stal SS, tak o HFlowev v místnosti "16 let a více" nebylo ani vidu ani slechu. Haluška chodila předně do Kávomilova, kde ji zřejmě ale už měli všichni nebo většina či jednotlivci plné zuby, a tak možná přišla na řadu Giggova další úlitba (vzpomeňme na úlitbu prudičům ohledně místnosti Komouš výchova, o které sám Giggo mluvil). Prostě Haluška dostala od Gigga "trafiku", jako úlitbu toho, aby nechodila do Kávomilova, kde ji měli někteří plné zuby, koneckonců i samotná adminka a jedna ze zakladatelek Kávomilova Mish.ka se mnohokráte odebrala raději do jiné místnosti.

      Z hodnověrných zdrojů mám potvrzeno, co opět nikoho nepřekvapí, jak se Haluška v roomce chová, ano, je jí všude plno, páč potřebuje být středobodem plus dalo by se říci "ovládni a panuj". A panování to bývá často velmi neobjektivní a postrádající spravedlnost, což opět nikoho nepřekvapuje, a vlastně jsem to už v předešlých příspěvcích zmiňoval, tedy jen se to potvrzuje. Takže její konstatování, že má na všechny stejný metr je jen dalším jejím megaúsměvným výkřikem do tmy.

      Haluška dokonce opovrhuje anketou (peticí) Hide a znevěrohodňuje ji. Já bych mu poradil, podobně jsme to dělali ve volbách v Meditaci, nechť si oskrýnuje potvrzení od uživatelů, že opravdu hlasovali na Formulářích Google, a společně s výsledky to v jednom dokumentu předloží a zveřejní přímo na fóru XChatu (anebo, my jsme to tenkrát posílali Prazdrojovi soukromě, také možnost poslat to nějakému adminovi). Pak nebude pochyb.

      A v závěru tohoto bloku si nemoho odpustit, co už jsem naznačil ještě před touto kauzou, a to fakt, že se Legendawn s něčím takovým jako je Haluška vůbec začal paktovat a jak jsme viděli přátelit. Legendawn je v tomto, opakujuji v této jedné záležitosti, pro mne velkým zklamáním. Nu

      A-A

      Vymazat
    5. ===== Artysix: Dotaz - Bude seks v bahně? =====

      Tak to je příspěvek dlouholetého návštěvníka roomky, který se vmísil do debaty na fóru "16 let a více", což můžete sledovat na již několikráte uveřejněném linku..

      XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více

      V té souvislosti mi vytanula na mysl Fatal-error, se kterou měl v dnes již dávné minulosti Artysix problém, který se propíral i tehdy v AzaNovinách. Falešnice všech falešnic Fatal ho tehdy sprostě zlikvidovala přes adminy. Mimochodem když sjedete na fóru "16 let a více" trochu níže, máte tam krásnou ukázku toho, co je Fatal zač, z úst jak Artysixe tak její bývalé kolegyně SS Clér. Té se měla Fatal vetřít do přízně a pak, když se stala též SS, zlikvidovat práve Artyho. Nyní se ke mě doneslo, že leze velmi vehementně v anus HFlower, ta je ovšem z jiného těsta, takže na ní lidově řečeno prý peče. Ale že se nám umí Faleš-error, jak jsem ji kdysi též přejmenoval, vždy vtírat "mocným", s Irsaqem taky byla jedna ruka, na Chat.cz to vypadalo dokonce tak, že úkoluje snad room admina JiH. A tké přes něj, jako v mnoha dalších případech i právě na XChatu, ničila zákeřně ty, kteří se jí nepozdávali. Ano, Fatal je ta, co přes mocné nechávala "odstřelovat" lidi. Napsáno i s důkazy o tom bylo již mnoho. Teď si to vše jen připomínáme, abychom nezapomněli, že.. ovšemže

      A-A

      Vymazat
    6. !!!!! Pokračování této kauzy patrně dostane kontur nové glosy !!!!!

      Sem budu doplňovat další dílčí aktuality o vývoji kauzy v místnosti "16 let a více", každopádně se mi scházejí informace z různých zdrojů a nyní se ozvala osoba (záměrně píši osoba, aby nebylo možné určit ani pohlaví), která mi vnesla do celé kauzy jasno. Tedy jasno v tom, že jsem se opět nemýlil, ba co co víc, některé věci jsou ještě horší než jsem předpokládal. Tudíž si to již bude zasluhovat novou glosu jako pokračování této.

      A mimochodem, je velmi z mých poznatků zřejmé, že v kauze nejde jen o uživatele Hide, nýbrž z nového fungování místnosti, předně toho co tam provádějí Haluška s Legendawnem, jsou otráveni a znechuceni mnozí další. I o tom by měla být nová glosa, kterou se pokusím v příštích dnech nachystat.

      Anděl Azazel

      Vymazat
    7. ::::: HFlower: Ta nejlepší zábava je teprve před námi. :::::

      Tak toto a jiné říká na fóru místnosti "16 let a více" Haluška. Od posledně přibyly 2 nové posty, jeden právě Halušky a pak příspěvek HardBoye.

      XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více

      Nu, nevím jak to bude s tou zábavou. A hlavně kdo a jaké množství lidí se bude bavit. Pokud se baví jen vyvolená minoritní omezená část, pak je to špatně. Jsme ale na GymChatu, odkud většina uživatelů už dávno prchla. Právě třeba i proto, že se nebavili. Anebo je určtité věci nebavili. Každopádně nebavili.

      Jinak vám, moji milí čtenářové, prozradím zatím pracovní název nové glosy, mohla by se jmenovat "Halušky Legendawna a Halušky". Uvidíme..

      A-A

      Vymazat
    8. ===== Kdy bude ukončeno hlasování v Anketě - Petici a kdy budou známy výsledky? =====

      Tak to zatím nevíme, neb to nebylo nikde veřejně Hide-and-Seek publikováno, kdy ukončí hlasování a oznámí výsledky. Anketa - Petice byla spuštěna 11.06.2020 jako iniciativa, která má za cíl chránit většinový zájem stálých návštěvníků proti libovůli jednotlivce.

      Ukončení hlasování by mělo být vždy známo, tady vidím krapet neprofesionalitu a chybu. Jak už jsem říkal, měl by Hide předložit též důkazy v podobě skrýnů o hlasech, které byly ověřeny. Nu, snad se v dohledné době nějakého výstupu a výsledků dočkáme. Vyvolá to další bouře? Nenastane šikana těch, kterým se naprostý obrat a změna chodu místnosti nelíbí? Uvidíme.

      A-A

      Vymazat
    9. ::::: Prudičská legenda XChatu Trash v Šestnáctkách :::::

      Do místnosti "16 let a více" zavítal Trash s nickem NoHitRunner.Trash, že je to opravdu on, toho je důkazem věk, kde má uvedeno -7979 let. Tím se dá zcela jasně odlišit pravý Trash od případného falešného Trashe. Na profilu má mimo jiné napsáno toto:

      Inteligentní a uvědomělá žena na xchatu, by měla být připravena a ochotna prokázat svoje pohlaví. Bohužel, je to nutnost. Né urážka, ani drzost, ale nutnost. Jinak seš Karel! Dobuzerantstva zdefektnělej Karel!
      (Zdroj: XChat.cz - Trash)

      Nu, Já bych k tomu v lehce vtipném rytmu podotknul, že žádná inteligentní a uvědomělá žena už hodně ale hodně dlouho na GymChat nechodí :D

      A-A

      Vymazat
    10. ===== HFlower v Kávomilově. Přišla si pro instrukce nebo žádá odstřel odbojářů? =====

      Ve večerních hodinách se trochu zaplnila v poslední době většinou prázdná "ONI místnost" Kávomilové. K vidění je zde i HFlower nasazená jako SS do 16tek, spolu s Gymem, adminou Mish.ka či bývalým adminem Bogeman. Ladí noty?

      A-A

      Vymazat
    11. ===== "Jedeš dobrý bomby" povzbuzuje Halušku SS prudičského Komoušova =====

      To je hláška z postu Ataky (SS Komouš výchova) k HFlower (SS "16 let a více") na fóru místnosti "16 let a více" na XChatu. Jak výmluvné a vypovídající, že.. ovšemže.

      XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více

      A-A

      Vymazat
    12. ===== Jessica Fletcherová HallucinationFlower mocně pátrá. =====

      Dle hodnověrných zdrojů SS místnosti "16 let a více" HFlower mocně pátrá a snaží se zjistit, kdo je "práskačem/práskači". Jasně tedy vidíme, že její veřejné hlášky o tom, že lidé, kteří mají jiné názory a jiné vidění a jiné představy o fungování místnosti, tedy hlášky že neupadnou takoví v nemilost a nebude se jim trhat hlava, jsou jen lživými výkřiky do tmy, neb její zběsilá snaha o odkrytí určitých jedinců svědčí naprosto o něčem jiném, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    13. ===== Kauza piss skrýnu ukončena - odhaleno! Kauza "16 let a více" běží dál!

      Jak je to se skrýnem, kde údajný Legendawn nabízí piss ve vaně? Získal jsem materiály, které to zřejmě vyjasňují. Originál nebo podvrh? To se dozvíte v pokračování, tedy v nové glose. Jaké to vrhá světlo na celou kauzu "16 let a více", jak to celou kauzu mění? Stěžejní otázky a problémy ovšem zůstávají. "ONI" už jsou všude, jen "ONI". Total GymChat se naplňuje. Sledujte Xglosy, které vám přinesou další várku objektivních informací, hodnocení, souvislostí a glosování v nové připravované glose.

      Mimochodem, hledání informátorů a spolupracovníků pokračuje.. zapojují se mnozí, vedle HFlower i Legendawn, ex SS dětské místnosti Highwoltage či ex SS 15 let a více a falešnice všech falešnic Fatal-Error.

      A-A

      Vymazat
    14. ===== Konec hlasováná v Anketě (Petici) oznámen - 25. červen =====

      Hide-and-Seek oznámil na fóru místnosti "16 let a více" termín ukončení hlasování v Anketě (Petici) o Stálých správcích. Tento den bude možné vznést námitky ohledně hlasování, konečné výsledky pak budou zveřejněny 26.6. v 18:00.

      XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více

      A-A

      Vymazat
  5. Můj názor ke Kauze ,, Piss ve vaně,,
    Klidně to ten admin mohl té dívčince šeptat. Však každý z nás se pohybuje na chatech dost dlouho, aby věděl, že i admini jsou jen lidi a mají své tajné vášně a představy. Jenže právě admini by se měli držet na uzdě a když už ujedou, mají se hrdě přiznat a nést následky . A nehrát si na polobohy a tvrdě trestat obyčejné uživatele za mnohem menší nebo dokonce za žádné porušení pravidel jen proto, že někdo někomu nesedí .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Nicnechapu

      Legendawn je pouze SS, to na věci nic nemění. To co je stěžejní, je fakt, že ještě nikdo nerozluštil a nepodal důkaz o tom, je li ten obrázek ze šeptacího okna pravý či je to podvrh. Dokonce se ke mně donesly zvěsti o tom, že když to tam někdo napostoval, tak Legendawn měl být údajně jak opařený. Já opravdu nevím jak to s tím skrýnem je, neumím v tuto chvíli určit zda je to podvrh či nikoliv. Ten nick na skrýnu je ovšem zaBANován, jaký k tomu měli admini důvod, jestli to bylo na přání někoho, jestli to mělo být zametení stop, jestli pro to měli opodstatnění v důkazech, to Já opravdu nevím. Jen je to vše velmi divné. A hlavně je divné.. ale to už si nechám asi do pokračování glosy o této kauze.

      A-A

      Vymazat
  6. Ta má nepozornost !!! SS a ne Admin, omlouvám se.
    Ale vidím, asi taky Kejkle jako to bylo v nedávné minulosti na Chatujme.cz.
    Super, pokračování Glosy si jistě nenechám ujít.

    OdpovědětVymazat
  7. ::::::::::::: Postřehy z chatů (17. června) :::::::::::::

    Chatujme - Na diskuzi ku stálé místnosti Abslolutně nejlepší pokec (ANP), která je ovšem v současné době jen dočasnou (informace na Xglosách byly zveřejněny), se objevil příspěvek od uživatele Borek06, který oznamuje, že se prý usilovně pracuje na obnově a ustálení této místnosti. Jak moc usilovně zatím nedovedu posoudit, každopádně v jeden den jsem zaznamenal, že místnost založil admin Láva a v roomce byli přítomni dva uživatelé, a to Denisa-Speedy a Masernik. Lidé z prostředí Chatujme budou vědět, že jde o provařené osoby, kdy Denisa má již svojí místnost "U Prdloňky" vyskytuje se i mnohde jinde, i jako SS. Všechno to působí tak, včetně Chat Radia a jeho písniček na přání, že pár jedinců tvoří mnohé místnosti, tedy stále stejných jedinců. S opět klesající návštěvností Chatujme to opravdu vypadá, že na tomto portálu už působí jen určitá skupinka osob s náběhem na "ONI", jak to známe z XChatu.

    XChat - Letitý SS Acustik se vzdal správcování v místnosti "Bezva klábosení". V minulosti v této roomce provozoval i, musím říci, velmi zdařilého bota. Dle jeho vlastních slov prý do místnosti moc nechodí a nesplnil by limit pro Stálé správce. Patrně ho více baví Libimseti než XChat. Místo něho, ku SS Xoof se stal Stálým správcem uživatel Masque, což jestli si správně vybavuji, je bývalý SS Baculek (bez záruky). Každopádně i tady to působí, že je to již jen o "ONI" a dál už nic, dokresluje to i aktuální situace v místnosti "16 let a více" (o tom více v nové glose).

    SuperPokec - Tento portál měl v ranních hodinách jakýsi výpadek, neb byl nedostupný. Později již běžel normálně. Co se přihodilo, o tom Xglosy nemají informace.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  8. Po delší době si dáme statistiky chatů..
    Legenda známá: Portál (Chat celkem - Chat bez sex)

    == 17. červen ==

    == 17:00 ==

    XChat 1190 (770 - 72)
    Libimseti 150 (27 - 6)
    Chatujme 143 (46 - 40)
    Chat.cz 13/10
    SuperPokec 20

    == 18:00 ==

    XChat 1133 (747 - 90)
    Libimseti 164 (35 - 13)
    Chatujme 158 (51 - 46)
    Chat.cz 24/17
    SuperPokec 20

    == 19:00 ==

    XChat 1116 (670 - 77)
    Libimseti 157 (45 - 26)
    Chatujme 159 (46 - 39)
    Chat.cz 27/22
    SuperPokec 20

    == 21:20 ==

    XChat 1377 (911 - 121)
    Libimseti 234 (84 - 41)
    Chatujme 161 (62 - 55)
    Chat.cz 46/32
    SuperPokec 18

    == 23:00 ==

    XChat 1591 (1 048- 93)
    Libimseti 228 (43 - 9)
    Chatujme 119 (47 - 34)
    Chat.cz 35/25
    SuperPokec 11

    Je to smutný pohled, což.. velesmutný. Ta čísla oproti oficiálnímu jarnímu průzkumu jsou opět někde úplně jinde, ty propady jsou zřetelné. XChat jako jediný v oficiálním průzkumu zaznamenal propad, takže ten se propadá konstantně, jak vidíme, tak teprve ve 23 hodin překročil počet uživatelů na chatu tisícovku.

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024