Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Hovory X - Naruby

 

Hovory X - Naruby

Autorka rozhovoru: Nicnechapu

Azazel Anděl. Kdo to vlastně je? Obdivovaný, zatracovaný, oblíbený, nenáviděný, ostrý...
Vzpomínám na naše první, pro mě nesmělé, oťukávání se na Glosách. On naprosto profesionální, já nesmělá . Ale jak šel čas, naše komunikace byla lepší a lepší . Dokázal mi dát tolik odvahy, že jsem nakonec dokázala i Trilogii . A nyní s ním dokonce uskutečňuji rozhovor. Této nabídky si velmi vážím.


Máš několik projektů a to velmi zdařilých. Co Tě vlastně vedlo k jejich uskutečnění , kdy a jaký impuls byl ten rozhodující ?

On je to vlastně jeden projek, který se nazývá AzaNoviny - Xmagazín Anděla Azazela. Ten projekt má několik akvizic, které vznikaly v čase, tedy po dobu oněch 6 sezón, ano již takovouto drahnou dobu jedu a rozvíjím svůj projekt. Jednotlivé části projektu vyjmenuji: hlavní web AzaNoviny, II. kanál AN AzaŽurnál, blog AzaNoviny, diskuzní fórum X-Fórum a samozřejmě tento blog Xglosy, pod nějž spadá i publikační blog X-Fejetony. Dále jsou to určité sekce, jako například tyto Hovory X, AzaPoet, anebo podcast Xkozloviny.

Nedávno jsem se zapojil do projektu, který nemá s tímto nic společného, tedy do projektu Archa X, v němž působí dvě bytosti, tedy Já a Archivářka. Přeci jen jedna spojitost se najde, neb podcasty Archy X jsou jakousi podkategorií Xkozlovin. Bylo to nejschůdnější řešení, lepší než zakládat úplně nový podcast.

Jak se to vše a kdy urodilo? Nu, samozřejmě na XChatu, kde jsem jako patron místnosti Meditace uspořádal volby Stálých správců a tak nějak dál dohlížel na chod místnosti, která rostla a byla opravdu velmi prosperující. Podařilo se mi z komorní místnosti vytvořit roomku, která se postupem zařadila mezi asi 5 největších a nejdůležitějších místností na XChatu v té neerotické části. Jak už to ale bývá, čím je něco větší, tím je to víc vidět, a tak samozřejmě místnosti věnovali pozornost i nejrůznější prudiči. A jednoho dne dorazila i největší prudička XChatu všech dob Happyna (613happy byl její původní nick, který měla ovšem už dávno zaBANovaný, dnes si ji tam GymJWM hýčká s nickem PinQi, v Meditaci té doby měla mnoho nicků, ten nejznámější byl Stvorena_z_kouzel). Shodou okolností, a všichni to již dobře vědí, jsem se započal šťourat v nepravostech, které se tehdy na XChatu děly, nu a při tom jsem narazil na botování člověka, který většinou sám pobýval v místnosti EMO, a tím byl uživatel Ebisek. Jelikož se má zjištění a v podstatě neochvějné důkazy, založené i na důkazech jiných uživatelů, Ebiskovi pranic nelíbily (mimochodem abych nemohl sledovat jeho účast si na čas skryl svůj profil v druhých tzv. vendových hodinách, které počítaly čas strávený na XChatu jinak než oficiální počítadlo hodin). A tak se stalo, že Ebisek, který měl zájem mojí osobu umlčet se spojil s něčím tak odporným, jako byla Happyna, společně se pak obrátili na nejhloupější adminu XChatu všech dob ENVY, a mocným přesvědčováním jí donutili k tomu, že mojí osobu naprosto nesmyslně zaBANovala.

Nu, a jelikož jsem nikdy nebyl žádný prudič, tak jsem nehodlal používat prudičské praktiky, a v tu chvíli mě napadlo začít dělat noviny o XChatu, nazval jsem je AzaNoviny. A právě tady je počátek celého, dnes velmi rozsáhlého projektu, jehož oficiální datum vzniku je 17.červen 2015. Jelikož ENVY se mnou naprosto nekomunikovala, rozhodl jsem se samozřejmě, jak jste poznali sami a jak je mým zvykem, na nesmyslné a nestoudné rozhodnutí nejhloupější adminy všech dob ENVY podávat řadu stížností. Ten její BAN byl pouze na jeden měsíc, nikdo ho tehdy nechápal, každopádné po onom měsíci jsem se na XChat vrátil. AzaNoviny si až překvapivě velmi rychle našly spoustu čtenářů, tudíž nebyl žádný důvod v jejich vydávání nepokračovat. To se ovšem některým opět nelíbilo, a když to zjistilo vedení XChatu, pak po poradě a předně zhodnocení jednoho ze dvou hlavních adminů Prazdroje, tedy uvážení toho, že pokud by mojí osobu opět BANovala ENVY, že bych spustil druhou vlnu stížností, pak bylo rozhodnuto, že moje již roční zaBANování si vezme na svá bedra manželka Prazdroje Angel8Lady. V podstatě to vyřešili tak, abyste tomu rozuměli, že to na sebe vzala Angel proto, abych už neremcal.

Tudíž je docela úsměvný paradox, že dnes velmi úspěšný projekt AzaNoviny - Xmagazín A-A vlastně nastartovaly dvě hrůzy, nejhloupější admina XChatu ENVY a její kamarádka a největší prudička XChatu Happyna. Možná bych jim měl oběma poděkovat, neb díky nim jsem se stal LEGENDOU!



Píšeš a předkládáš čtenářkám a čtenářům velmi zajímavé kauzy. Jaká kauza pro Tebe osobně byla nejzajímavější ?

Těch kauz, které jsem otevřel, bylo takové množství, že nedokáži určit jednu jedinou, ani nedokáži sesumírovat nějaký top. Ono většinou ty dávnější kauzy pak přijdou člověku úsměvné, nu a ty novější kauzy, ty jsou zde na Xglosách uvedeny. Tudíž nechť si každý určí tu svou nejdůležitější a nejzajímavější kauzu, Já to opravdu takto nedokáži za sebe zhodnotit.


Azazel Anděl
Azazel Anděl © Xglosy


A další moje otázka se nabízí sama . Jsi ostřílený kozák s nadhledem , ale přesto by nás jistě všechny zajímalo, jak se vyrovnáváš s popularitou, hlavně s tou negativní ?

Nékteří tvrdili, že to vše co podnikám je právě pro získání popularity. Je to samozřejmě naprostá hloupost, neb ti lidé netuší o čem hovoří, a naprosto neznají a nebo nechtějí znát a vidět mojí osobnost. Já nejsem člověk který by se vyhříval "v záři reflektorů", jsem a vždy jsem byl tím, co je rád v zákulisí (ano, kdo občas rád tahá nitkami). Nikdy nebylo mojí touhou být jakousi "celebritou", své poslání jsem viděl naprosto jinde, a myslím, že ho naplňuji. Že to nese s sebou všechny atributy spojené s popularitou, tak to jistě, ovšem mně jsou některé vyloženě nepříjemné. A co se týče toho negativního zájmu, ten už naprosto nevnímám, po tak dlouhé době jsem opravdu proti nenávistným a zlým projevům naprosto otupělý a imunní. Naopak se z toho snažím těžit, a myslím, že se mi to i v mnoha případech povedlo.


 

Nyní bych ráda zaměřila své otázky do Tvého soukromí . Prozradíš nám co rád jíš, co rád čteš, co máš rád za filmy, zda umíš něco dobrého uvařit a třeba nám dáš i nějaký recept ?

Prozradím, že rád jím, a neb s věkem se priority člověka mění, tak dnes už asi dávám například přednost svíčkové či dobrému guláši i před sexem :D Jsem v podstatě všežravec, krom nějakých mořských příšerek (opravdu nemusím pozřít všechno), tak mám vlastně jen dva pokrmy, které nepozřu, je to předně puding a všechny jeho odvozeniny, tudíž napříkald buchtičky se šodo, a pak je to obíbený pokrm Pepka námořníka, tedy špenát.

Co se týče četby, tak tady mám výčitky i sám k sobě, rád bych toho načetl mnohem více, než jsem zatím stihl, a moc jsem toho po pravdě nestihl. Nu, ale možná že přijde na toto ten správný čas, kdy v houpacím křesle budu číst nejen básně o tom, jak podzimní vítr strhává z větví podzimní listí, a podobné hřísty, tím jsem si skoro jistý.

Z filmů uvedu jeden titul, jmenuje se to "Lepší už to nebude", v němž tak trochu haraji Já :D

Ohledně mých kuchařských schopností, nu to bych popsal asi jako "kuchař na efekt". Vysvětlím to, umím ukuchtit určité věci, a myslím že velmi dobře. Je to ovšem omezený kuchařský rejstřík, právě proto, že jsou to pokrmy, kterými se mohu předvést. Tudíž běžné kuchařské umění asi neovládám, neb jsem se do většiny pokrmů a jejich příparav nikdy nevrhnul. Tuto otázku ovšem využiji ještě k jedné záležitosti, vlastně takové reklamě, neb na AzaNovinách existuje již velmi dlouho rubrika "Recepty a vaření", ovšem příroděžel je v ní zatím pořád jen jediný recept :D Hodlám to v budoucnosti napravit a vše propojit též z firemnéím účtem na Pinterestu, kde těch kulinářských dobrot je naopak spousty, podívejte se zde.


 

A poslední otázka. Naznačíš nám nějaké plány a nápady do vzdálenější budoucnosti ?

Já zastávám názor pozvolných kroků, plánem pro tento rok bylo zkvalitnění a do jisté míry zprofesionálnění projektu, tedy hlavně jeho nejdůležitějších částí. To se myslím povedlo. Do příštích roků mám v záměru zušlechťovat doposud vypěstěné, a vše zdárně dovést ku velkému výročí, tedy 10 (slovy: deseti) letům AzaNovin. Jelikož příští sezóna už bude 7 (slovy: sedmou), pak pevně věřím v naplnění tohoto cíle. Co vše mě ještě napadne, to je ve hvězdách, myslím, že za celou dobu fungování AzaNovin bylo těch nápadů mnoho, ne všechny byly realizovány a úspěšné, každopádně vše se nakonec vytříbí a zůstane to co je kvalitní a zároveň životaschopné. A to je přesně v intencích mé životní filosofie, dobré silné a kvalitní se prosadí, slabé špatné a nekvalitní zhyne.

 

Děkuji za rozhovor a přeji Ti spoustu dalších skvělých nápadů, inspirací, čtenářek a čtenářů a v neposlední řadě pevné zdraví nejen Tobě, ale všem v této náročné době.
Nicnechapu Šárka.


 ✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

 Čtěte na AzaNoviny.eu

 




 

Komentáře



  1. Super rozhovor, NNCH velka pochvala, jen bych mela malilineckou vytku, chybi mi posledni otazka na "volne tema", ale to je opravdu jen drobnost.

    Otazka o vareni uplne perfektni, dlouho jsem premyslela, jestli se zeptat nebo ne, zkusim to :D.

    Azo, kdo ti vari? :D

    Dekuji za odpoved.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Pampeliska

      Pravda, volnotématická otázka v mých rozhovorech bývá, ale tak aspoň je vidět, že jsem NNCH v ničem neovlivňoval a neinstruoval, že to je čistě origo její rozhovor. A myslím, že Já jsem toho tu volně nablábolil už tolik, že to snad ani nebylo, ta "volná", zapotřebí :D

      A to tu nehraj na veějnosti, o tom přemýšlení, na to kdo mi vaří ses mě ptala už 666x soukromě, nu a páč jsme si to už kolem toho též řekli soukromě, tak zde veřejně napíši, že to jako některé jiné věci u mojí veličkosti zůstane zahaleno neproniknutelnou mhou :D

      Nu, a jako bonus přidám recept Anathemy na Dýňovou polévku s chilli, můžete se na to podívat TADY. Jeho vesmíroznámou Hrachočočkajdu jsem nikde nenašel, což může být ovšem i proto, že je to třeba "tajemství šéfkuchaře" a Anathema si tento recept střeží jako oko v hlavě.

      A-A

      Vymazat
    2. Hrachočočkajdu nedám!!! :D ....možná se někdy podělím o mou speciální zelnou Kulajdu , kterou jsem mimojiné včera poprvé zaexperimentoval i s červeným zelím! A je jak jinak...výborná...ostatně moji zelnou Kulajdu ocenili jako výbornou i Medusa, Pretty a HancaMummy a dokonce...i když po houbách bleje, ser....no prostě ten trojboj :D to snesl i svého času Lord Saron!!! :D

      Vymazat
    3. Ahoj Lorde Anathemo. Odepisuji dlouho, promiň. Tvoje odepsání o Tvém studiu mě fakt rozesmál : D . Kdo by si pomyslel, že jsi tak vtipný , hezký překvapení . Vidět Tebe jako jako vlasáče rockera sedět v lavici vedle barevnýho papouška Somnia, to bych jako úča fakt nedala : D: D: D.
      Kulajda z červenýho zelí ? Co asi musí na první pohled vypadat.. : D.
      Dýňový kompot u nás prohrál, ale je moc dobrý džus z dýně.

      Vymazat
  2. Tak to bych tedy nejedl, ne kvůli chili ale žrát dýně to si neumím představit..:DDD Leda je ted 31.Října vyřezávat na Halloween a jít k Azovi a k Pampelišce koledovat nějaké ty sladkosti..:DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Šavlozubý křeček

      Tak Já jsem jedl z dýně kompot, takže zavařovanou, tedy na sladko.. a pak myslím opražené ty semínka na slano, jinak si nic jiného nevybavuji teď :D

      A-A

      Vymazat
    2. Šavlozubý křeček: Tak já dýně také vůbec nemusím a právěže jsem nechápal, co na tom furt kdo vidí, tak jsem si jí prostě udělal podle svého viz. recept (je ještě varianta místo Chili vanilku, kdo nemusí moc ostré) a věz, že i muj tehdejší spolubydla Satan.Hellmaster, kterej by dýně a polévku jinak nepozřel ani sousto, prohlásil a toho si cením nejvíc, že.....byla na tu bídu s dýněmi celkem dobrá :D :D :D (a to už je co říci od výhradního masožrouta!!!) , zbytek jí považoval též za vinikající, tak to někdy vyzkoušej a uvidíš...

      Vymazat


  3. Dynova polivka je nahodou moc dobra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pampeliško, díky za pochvalu , udělala jsi mi velkou radost. Ani nevíš, jakou jsem měla trému , dělat rozhovor s LEGENDOU !
      A ta otázka na volné téma, ta mě ani nenapadla, já měla co dělat, abych dala ty, co jsem dala. Ale kdo ví, co přinese čas -)

      Vymazat
  4. === Postřehy z chatovacích portálů 17.10. ===

    Chatujme - Sledujeme stále Konkurz na Forum Administátora, ovšem do kdy mají být zaslané přihlášky a kdy se o něčem rozhodne, to admin Lava nezveřejnil. Zájem o funkci má zřejmě uživatel Selen, který to sám na fóru deklaroval, jen mi moc není jasné, kde vezme min. 500h nachatovaných, což je jednou z podmínek, neb se zdržuje, aspoň myslím, pouze na diskuzním fóru. Jinak je to až "pubertální" obdivovatel zpěvačky Seleny Gomez a v dřívější době od lidí z Diskutníků šly zvěsti, jestli to není jen alterego známého Jonatana. Ať už je to jeden či dva, společné a asi jejich hlavní téma je kritizovat a zesměšňovat Jehovisty. Dalším adeptem, o kterém se jen tak mluví, sám to nepotvrdil, je Karel Keslly. Nu, má LuRy opravdu z čeho vybírat :D Není vyloučeno, že se objeví i jiní kandidáti. Uvidíme. Sledujeme.

    (Zdroj: Chatujme.cz - Diskuze)


    XChat - Tady se na diskuzích prakticky neděje nic, jen SS Perverzní ženy Superja zveřejnila, že nick Ruda_prdelka má zákaz dostávání DS za stížnosti ohledně svévolných výkopů. SS Superja se přátelí s adminy Giggo a Angel8Lady. Mimochodem Ruda_prdelka má na svém profilu napsáno toto: Hledám... Jsem jaká jsem... Už starší, s hodně kily navíc a vdaná... Vůči ženám dominantní, vůči chlapům submisivní. A toužím po tom najít poslušnou submisivní ženu na společné vzájemné hraní si, mazlení, orgasmy, vzrušování a další hezké věci. Anebo nějaká mladá, poslušná, co by mě to dělala a plnila a splnila moje příkazy sny a představy, třebas i na výchovu a trestání by taky mohla být... Vítejte na GymChatu.

    (Zdroj: XChat.cz - Fórum; XChat.cz - Profily)

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak když jsme u těch Fór, tak se podívejme i "domů" na X-Fórum, kde jsem zjistil v Administraci, ono je to tedy i veřejný údaj, že fórum dosáhlo 1 200 příspěvků, a to při počtu 247 témat (to už veřejný údaj myslím není). Jinak je to na X-Fórum neživé stejně jako mnohde jinde. To je třeba férově přiznat.

      A-A

      Vymazat
  5. ::::::: Co Vás nejen na Xglosách čeká :::::::

    Nejdříve si řekněme, že pravděpodobně dnes rozešlu, tak jako v prvním kole, žádosti o předběžný příslib na rozhovor Hovory X. Seznam oslovených samozřejmě opět transpatentně zveřejním. Uvidíme, koho se mi podaří "lapit".

    Nyní o víkendu by měl vzniknout článek o slovenském portálu Pokec.sk, nejspíše bude uveřejněn na AzaNovinách a jeho XG verze zde na Xglosách.

    Podzimní statistické šetření návštěvnosti chatovacích portálů je v plném proudu, dá se říci, že již finišuje. Výsledky s přehlednými grafy či tabulkami by mohly být na AzaŽurnálu publikovány poslední říjnový týden. Já se tu na Xglosách samozřejmě k výsledkům vyjádřím v hodnotící glose.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Azíku, to jsem zvědavá, koho ulovíš na další hovory a na tu statistiku taky.

      Vymazat
  6. A ještě něco mě napadlo. Taková malá anketka a nakopla mě k ní právě Klárka...

    Kdo vaří Azovi ?

    A. Azík sám.
    B. Azova žena-přítelkyně.
    C. Lord Anathema.
    D. Má donášku do domu.

    Jo a Azíku, to by mě fakt zajímalo, co máš proti pudinku ? U nás by se po něm utloukli . Ale špenát taky rodince nejede : D .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takzee, sam nevari, to vim :D tuto moznost skrtam. Anathema je urcite vybornej kuchar, ale je velmi malo pravdepodobne, aby varil Azovi, takze taky skrtam. Azova zena-pritelkyne, nooo, to by jako slo, ale Aza vetsinou nevi ani hodinu predem, co bude mit dobreho k jidlu, takze to asi taky nebude pravda. Posledni moznost, donaska do domu, tam se jidlo vetsinou vybira a ma jidelni listek, tudiz by to taky vedel.

      Je to proste velka zahada :D.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu and Pampeliska

      Tak vy dvě jste se s tou anketou hledaly, až jste se našly, fakt :D :D

      Nu, takže, jednak jsem Aza, takže jak jsem již psal a jak je známo, tak jsou věci, které jsou zahalené neproniknutelnou mhou :D Ale, když pomineme bod C) tedy že mi vaří Anathema, což je opravdu blbost :D, tak by to ještě mohlo být tak, což vás asi nenapadlo, že to může být souběh ostatních možností a možná ještě dalších nevyřčených, tedy že někdy je to tak, a jindy jinak a pak zas onak. Nu.

      A náhodou dneska vím, spoustu hodin předem, tedy před večeří, co k té večeři budu mít, a nebudu tajemný a prozradím vám to, bude to kuřecí roláda.

      A-A

      Vymazat
    3. Jenže já zapomněla dát ještě možnost E. Azík nevaří, protože nejí, protože to je éterická bytost : D.

      Vymazat

    4. To je taky mozny, protoze nektere kombinace jeho jidel opravdu neznam :D

      Vymazat
    5. @ Nicnechapu

      Vidíš, tak tohle, přiznám se, mě vůbec nenapadlo. Výborně! :D

      A tak ti tu za to přidám pohádku, co vlastně není pohádka ale ryzí skutečnost a pravda pravdoucí. Milé děti, bylo nebylo, ale spíše bylo než nebylo, tedy v tomto případě zcela rozhodně bylo.. anebo spíš byla jedna zaostalá vesnice kdesi na Moravě. Představte si, milé děti, že tam vůbec neznali nejrůznější úpravy ryb, a tak jim přišlo jako z jiného světa, když jim někdo řekl o tom, že k rybě v mnoha případech parádně pasuje jako příloha rýže. Jsou tam totiž tak zaostalí, že rybu, pokud jí vůbec znají, pak jí připravují jen dvěma způsoby, a to na oleji anebo v trojobale. A jaké z toho bude poučení, milé děti? Až vám někdo bude říkat, že dnes v Evropě neexistují primitivní zaostalé kmeny, pak odteď už víte, že takovému člověku nemáte věřit. A to je konec pohádky nepohádky. Takže dobrou noc strýčku Fido, dobrou noc děti. :D

      A-A

      Vymazat

    6. :D to byla, ale hezka pohadka. Ja si opravdu nedokazu krom sushi, predstavit rybu s ryzou. Mozna nejake tunakove rizoto, ale to je tak vsechno :D

      Vymazat
    7. Pampeliško, taky mě napadlo jedině sushi, ale znám chlapa, kterej si dal do mikrovlnky zavináče s rýží.... :D
      A že Azík neví, co bude jíst, nebo že by měl jídelníček a nepamatoval si ho, i to se může stát :D.
      Já to vidím tak, že Azík má nějakou paní Azíkovou a schovává ji jako Colombo paní Colombovou :D.

      Vymazat
    8. ::::::: Dýňová polévka (autor receptu: Anathema) :::::::
      Chcete mít svůj recept na AzaNovinách? Pošlete nám ho do redakce na azanoviny@gmail.com nebo azanoviny@outlook.com. Do Předmětu uveďte "Recepty". Předveďte svůj kulinářský kumšt na solidním a osobitém webu. Možná si Váš recept ostatní zamilují. A láska přeci prochází žaludkem.

      AN

      Vymazat
  7. ::::::::::::: Oslovení potenciální hosté k rozhovorům Hovory X :::::::::::::

    Jak jsem avizoval, po veleúspěšném prvním kole rozhovorů Hovory X, které se staly na Xglosách opravdu oblíbenými, rozjíždím druhé kolečko oslovování případných lidí, kteří by se mohli v rozhovorech objevit. A stejně jako v prvním kole, tak i nyní zveřejním transparentní seznam a text, který všem byl zaslán.



    Příjemci: LuRy, Denisa-Speedy (Chatujme); Grantik (SP); Medusa (Ch.cz); HFlower, Monika /12_21/(XChat); Acustik (Libko); Zidane, Rederix (ostatní)

    Přeji hezký den,

    po první várce pohodových rozhovorů Hovory X na Xglosách (pro orientaci a představu se můžete podívat ZDE https://www.xglosy.eu/p/hovory-x.html), rozjíždím druhé kolo dotazů ohledně předběžného zjištěni, zda li byste byli k rozhovoru ze série Hovory X ochotni přistoupit?

    Za odpovědi předem děkuji, za předběžný souhlas děkuji 666 násobně :)


    Anděl Azazel
    Xglosy.eu


    S tím, kolik lidí a jací mi na rozhovor kývli, Vás samozřejmě též transparentně seznámím. Držme si palce, ať je jich co nejvíce. Pro Vás, ať máte co zajímavého číst, a pro mě, ať mám co zajímavého vymýšlet za otázky :)

    Váš Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže zatím takový průběžný stav ohledně oslovených k rozhovorům Hovory X.

      Nebudu zatím jmenovitě konkrétní, jen sdělím, že z 9 oslovených jsem již získal 2 přísliby. To byli také jediní jedinci, kteří zatím reagovali, dalších 5 mojí žádost prokazatelně četlo, zatím se nevyjádřili. U dalších dvou nemám tucha. Počítám, že tak do týdne bych to asi uzavřel, a vše se i konkrétně jmenovitě dozvíte.

      A-A

      Vymazat
    2. Opět si dáme průběžný stav, a to k datu 22. 10.

      Neb došlo k určitým změnám. Nejprve prozradím, že jeden člověk ze dvou, co mi přislíbil rozhovor, tak otočil (to už jsme zažili v případě Bořka z Chatujme, že.. ovšemže). Jména zatím zveřejňovat nebudu, vše každopádně vyhodnotím příští týden, kde se to již objeví jmenovitě. V dalším zatím žádné změny neproběhly. Udála se ovšem ještě jedna významná věc, neb jsem oslovil dalšího člověka mimo těch 9 uváděných, a možná je tu nějaký alespoň náznak naděje, že by onen člověk nakonec mohl na rozhovor přistoupit. V tomto případě ale nebudu uvádět jméno vůbec, podobně jako tomu bylo například u HardBoye, a nechám si to případně jako překvapení až do poslední chvíle.

      A-A

      Vymazat
  8. ===== Co se chystá =====

    22.10.2020

    Do konce října patrně vyjde již jen jedna glosa, a to hodnocení výsledků Statistického šetření návštěvnosti chatovacích portálů.

    Listopad by měla načít glosa o SMS. Ano, bude to takové zamyšlení nad SMSkami v dnešní době, jaký měly význam a použití v minulosti a jak jsou rozšířené dnes.

    Pokud si na portálu Chatujme zvolí v příštím měsíci Fórum Admina, pak o tom jistě přinesu zpravodajství, hodnocení a glosování.

    V sérii rozhovorů Hovory X by mohly vzniknout pravděpodobně dva rozhovory se dvěma bytostmi, a je možné, že dojde i na připravovanou novinku, takový pravidelně nepravidelný Speciál, brzy se dozvíte více podrobností.

    Neočekávaná aktuální glosa může samozřejmě vzniknout kdykoliv, dle dějů a událostí, či mých momentálních nápadů.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  9. === Hovory X: Anketa X ===

    Hovory X, které budou dále pokračovat, pokud budou vhodné a ochotné bytosti (zatím jich pořád pár je k mání, za což děkuji), se rozšíří na krapet jinou formu, a to právě v nadpisu zmiňovanou Anketu X. Půjde asi většinou o jednu otázku, o jedno téma, kterým oslovím mnoho z vás, kteří už jste se Hovorů X zúčastnili, či zúčastníte. Každá otázka, každé téma bude mít jednu společnou věc, a tou bude úvod, a Já vám ho zde předstvím. Bude vypadat takto:

    Sto lidí, sto názorů, říká se. Ano, lidé jsou různí, a přistupují ku věcem, ku událostem, ku životu, k tomu či onomu porůznu. Každý jsme jiný, každý jsme svým způsobem originál, něco máme společné s většinou a v něčem se lišíme, každý jinak, po svém, a mírou odlišnosti. Uniformita je smrt, ovečkoidnost umírání v okovech. Odlišnost za každou cenu a pro efekt zase pozérská stupidita. Pojďme se podívat na to, co máme společné a v čem se lišíme. Jedna otázka, mnoho rozličných odpovědí - To je Anketa X.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  10. ======= BEST IN COVID ========

    Tak to je můj nejnovější výtrus, který si můžete, moji milí čtenářové, přečíst na dvou místech, a to..

    na blogu Archa X

    na blogu Líbímseti

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024