Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Glosy z mého pohledu

Autorka článku: Nicnechapu

Kočka - pohled očí

 

 
 
Je tomu už více než rok , kdy jsem se stala pravidelnou čtenářkou Glos. Zaujaly mne do té míry, že jsem našla odvahu do nich nejen psát, ale dokonce vyplodit i tři malá dílka. A jak Aza jednou podotknul že s jídlem roste chuť, rozhodla jsem se, že napíši další dílko.


Za ten rok a něco jsem měla možnost poznat několik zajímavých lidí, ale i několik podivínů . Velmi ráda jsem poznala Pampelišku, to je správná žabka, chytrá, hezká a srandovní . Když čtu její komentáře, často se musím smát -).
 
 
 
Další zajímavý exemplář je bezesporu LichKingAnathema. Velmi inteligentní , svérázný a zábavný divoch. A když už přestřelí, umí se omluvit stylem jemu  vlastním.
 
 
 
A pak je tu Šavlozubý Křeček. To je také správné číslo . Moc často sice nepíše, ale když už, tak to stojí za to -).
 

 
Tak si říkám kam zmizel Pez, Jelimán a Dominika? Snad jsou v pořádku a zase se časem na Glosách ukáží. 


A nyní k těm podivínům.

 
Kdysi jsem napsala o Atakovi, že většího debila jsem nikdy nečetla. To jsem ovšem ještě nevěděla že má velkou konkurenci v podobě Macha. Ten se prezentoval jako něco z jiné Galaxie. Měla jsem dojem, že mě už nemůže nic a nikdo překvapit a šokovat, ale... 

Bezkonkurenční ZÁPORÁK Vita1971.

Jeho jsem si všimla už na Chatujme.cz, kde měl nějaké místnosti a snad i nějaké diskuze. Styl, jakým se prezentoval byl dost rozporuplný. Chvilku pohodový, chvilku jako by to byl někdo jiný.
 
Ale co je opravdu zač, to předvedl na Diskuzích na Libimseti . Nemám ráda vulgaritu, ale někdy se  to prostě nedá udržet. Ten blbeček Vita, co si s takovou oblibou hraje na poldu je naprostý ubožák, magor, kretén a debil bez mozku. Jediné co umí je urážet a vyhrožovat. Sprostý jak dlaždič, úplně mimo realitu. Aby byl aspoň chvilku středem zájmu, tak se sníží i nejapnému a trapnému spamování smajlíky.
 
Vita je ovšem i nejvěrnější čtenář Glos a opravdový srab, protože jen srabi mají ramena jen na svém písečku a do opravdové arény se neodváží.
 
 

 
Nu a zpět ke Glosám a vlastně k tvůrčí činnosti Azy. Už jsem to během roku několikrát zmínila, že Glosy jsou zajímavé, poučné i humorné, prostě správná všehochuť. Píšu že Glosy, ale ono se týká i AzaNovin, Podcastu a Fejetonů. Líbí se mi i recepty a občas je mám jako inspiraci.
 
Takže už mi zbývá závěrem poděkovat Azovi za jeho skvělé počiny a Azíku, přeji Ti hodně dalších nápadů, kauz , postřehů a co hlavně - zdraví, pohodu, sílu a chuť do další práce.
 
 
Šárka
 
 
Romadurová pivní pomazánka - Recepty a vaření - AzaNoviny
 Romadurová pivní pomazánka


Komentáře

  1. Já bych chtěl poděkovat externí autorce Xglos Nicnechapu, že zmínila tu skutečnost, že neexistují jen Xglosy, ale že celý projekt je daleko rozmanitější a každý si může vybrat to co ho případně zaujme. Svědčí to o vnímavosti autorky, narozdíl od některých troubů a omezenců, pro které Azazel rovná se Xglosy, a pak už nic. Přitom hlavním webem celého projektu jsou a vždycky byly AzaNoviny, koneckonců jsou i počinem největším, neb v počtu unikátních návštěvníků zcela jasně dominují. Ale co by tak člověk mohl čekat od omezených exotů jako třeba těch, které zmínila kolegyně v článku, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  2. ::: XChat :::

    = Dva noví zelení admini =

    Na fóru "Informace pro uživatele" ohlásil spolumajitel XChatu Prazdroj dvojici nových adminů ve zkušební době, jimiž jsou Jajananek (Stálá správkyně Kvízu) a Xoof (Stálý správce Bezva klábosení)

    (zdroj: XChat.cz - Fórum - Kontakt s adminy / Informace pro uživatele

    A-A

    OdpovědětVymazat
  3. ::::: Sladké pochoutky :::::

    Dnešní trojlístek nových receptů se nesl na sladké vlně. Tvarohové knedlíky a perníková omáčka, Piškotový zákusek s pěnou a Pohár s jogurtovou zmrzlinou. Nejen tyto recepty naleznete v Sladkých pochoutkách na Receptech a vaření ZDE. Dobrou chuť!

    AN

    OdpovědětVymazat
  4. ::::: Twitter a Facebook chtějí kopírovat Clubhouse. :::::

    Boom Clubhousu nenechává klidnými giganty na poli sociálních sítí. Twitter a Facebook chystají své obdobné služby. Jak se jim bude dařit? Ano, i tip AzaNovin najdete v nejnovějším článku ZDE

    AN

    OdpovědětVymazat
  5. ::::: Tři Pomazánky a dort :::::

    Nový trojlístek receptů se tentokráte týkal pomazánek a paštik, konkrétně se jednalo o Delikátní paštiku z kuřecích jater, Špekovou pomazánku a Pomazánku z vepřového kolena. A jako dezert k oslazení si života Broskvový dort. Vše najdete na Receptech a vaření v Nejnovějších receptech ZDE

    AN - Recepty a vaření

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ::::: Tipy Triky Vychytávky :::::

      Jak uvařit nejlepší pečené brambory? - Jak na česnekový pach? - Jak nechytat mléko po plotně? ... tak to je trojlístek nejnovějších tipů triků a vychytávek, které najdete ZDE

      AN - Recepty a vaření

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024