Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

České chaty v kopru nebo ve stagnaci. Zlepšení pouze u Chatujme

 

Chaty chatování povídání

 

Po půl roce přinesl II. kanál AzaNovin AzaŽurnál opět pravidelnou dávku statistických dat o návštěvnosti českých chatovacíh portálů. A nebudeme si nic nalhávat, ty jsou již naprosto v kopru, nanejvýše stagnují, a jediným úspěšným chatem v posledním období je Chatujme. Tento portál provozovatele Lukáše Ryšánka však těží hlavně ze svých diskuzí, na které se přesunuli lidé z doslouživších portálů Diskutníci.cz a Lidé.cz.


Na nejnovější statistiky chatovacích serverů se můžete podívat na AzaŽurnálu v článku nazvaném Stagnace a pády. Statistika Podzim 2021 s podtitulem "Česká chatová scéna XIII.". K tomuto průzkumu se vyjádřily, a přidaly vlstní hodnocení, také domovské AzaNoviny, a to v článku Klasické chaty, Chatujme v plusu, Líbímseti a SuperPokec na odpis - Statistiky AzaŽurnálu


České chaty v kopru

České chaty jsou už opravdu a totálně v kopru. GymChat (jako starému xchaťákovi mi prostě jméno starého dobrého XChatu nejde přes pysky) vlastně po celou dobu, co ho odkoupil Gym a jeho parta, která si oficiálně říká 42ideas s.r.o., vlastně nedělá nic jiného, než že padá a klesá. Velkohubé žvásty Jana Zálešáka alias GymJWM a jeho kolegů Ondřeje Tesárka alias Bratříček a Petra Flégla, kdy hulákali cosi o vyrvání XChatu z rukou korporátu, o nápravě zanedbaného vývoje, o novém vzhledu, o lepším XChatu, o touze přilákat nové uživatele, o mnohém dalším, byly jen a opravdu výkřiky do tmy a v jistém slova smyslu to byly bohapusté lži. Byly to tak maximálně velké oči a přání otce myšlenky, což se ovšem neslučovalo s jejich neschopností a špatnými přístupy.

Jak už jsem psal, jediný portál, který si může připsat (a připsal) kladné body je Chatujme. Moje predikce, že po návalu uživatelů z ukončených portálů Diskutníci a Lidéčka dojde k opětovnému poklesu a návratu ku starým nízkým číslům, tak tato má predikce vychází zatím jen na 50 procent. Samozřejmě se to projevilo na chatu, kde došlo k poklesu, ovšem celková čísla návštěvnosti portálu jsou vyšší. Mohou za to Diskuze, a jak se zdá, usídlili se tam takové typy uživatelů, pro něž jsou právě takovéto diskuze "jejich život". A jelikož jim to zrovna na Chatujme vyhovuje, a nikde jinde už nic podobného vlastně ani moc není, tudíž nemají ani kam migrovat. Takže předpokládám, že jejich počty se ustálí, a budou to právě oni, kdo bude tvořit tvrdé jádro a tvrdou uživatelskou základnu Chatujme.

K diskuzím Chatujme je ještě ovšem třeba říci, že se na nich pohybují z poloviny pánbíčkáři a pak důchodci hádající se o to, zda li za komunismu bylo či nebylo lépe. I na chatu se jedná spíše o důchodce (věkem anebo myslí), což koneckonců nedávno zde na Xglosách v komentářích sděloval uživatel Zwíře, a Já jsem s jeho hodnocením, nejen Chatujme, v některých ohledech i souhlasil. Prosím vás, toto co jsem napsal o důchodcích na Chatujme, to vůbec není žádná kritika, to je pouhé konstatování. Naopak je fajn a v pořádku, že si určitý segment společnosti našel vhodný portál pro své vyžití. Mě to neoslovuje, ale to není důležité, tudíž to vnímám pozitivně. Jen nevím, jestli tvůrce a dnes jediný provozovatel Chatujme měl úplně takovéto představy o uživatelské základně. Ale třeba je to chlapec skromný, Já bych si každopádně stanovoval krapet vyšší cíle. Ale jak už jsem říkal, o mně tu vůbec nejde.

Chat.cz Pavla Francírka je poslední dobou tak nějak na svém a po tom, co byl tento chat v minulosti v naprosto dezolátním stavu, tak musím uznat, že je pro mne příjemným překvapením. Každopádně v pohledu na uživatelskou základnu to bude v mém subjektivním vidění podobné jako u Chatujme. Sic je na Chat.cz naprosto jiná skladba návštěvníků, tak ani tyto typy lidí mi nic neříkají. A platí předešlé, pozitivní je u Chat.cz ta skutečnost, že si určití lidé podobných zájmů, myšlení, naturelu etc. našli vhodné místno k virtuálnímu bytí. Nu, pro mě zase nic, ale i zde platí, o mně tu nejde. Navíc Já jsem už drahná léta v chatovém důchodu, že.. ovšemže.


Chat - Slušné místnosti


AzaŽurnál: Statistika Podzim 2021 – Segment CHAT neero
AzaŽurnál: Statistika Podzim 2021 – Segment CHAT neero



Jak vidíme z jedné z tabulek ze statistik AzaŽurnálu, tak tady už ta naprostá dominance GymChatu zas tak patrná není. A to je právě ona bída GymChatu, kdy se už jedná jen o SEXChat, kdy tento chat navštěvují převážně jen sexsouši a běžných pokecových uživatelů tu není zas o tolik více, než jinde (a to nezapomínejme na to, že SS v jedné "slušné roomce", která je dokonce největší "slušnou" místností, je "rozesílač penisů" Vapett. Takže obrázek a závěry si můžete udělat sami.

Libko a SuperPokec jsou již naprostý mega giga propadák a mega giga katastrofa. Když vezmeme v úvahu ještě ten fakt, že významnou část návštěvnosti na Libku ve "slušných" roomkách tvoří Víťova imaginární rodinka, tedy Víťa rozesetý se svými multinicky po několika místnostech, a na SuperPokecu je 24/7/365 nabotovaný provozovatel Grantik se svojí manželkou, tak ty počty lidí na obou chatech jsou už absolutní mega giga prů.. průšvih.


A jaký bude závěr dnešní glosy?

Myslím, že jsem toho už naplkal dost. Tak se v závěru vrátím na začátek. A to přímu k nadpisu. České chaty v kopru nebo ve stagnaci. Zlepšení pouze u Chatujme.


Anděl Azazel
Obrázky: Pixabay; AzaŽurnál

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦
 
Kryptoměny: Americký regulátor nastavil povolení „future ETF“, Bitcoin atakuje rekordní hodnoty - AzaNoviny
Facebook – Změna názvu služby kvůli nové image - AzaNoviny
Čína úspěšně testovala hypersonickou střelu schopnou nést jadernou hlavici - AzaNoviny


AzaŽurnál.eu

Statistiky internetu Září 2021 – StatCounter - AzaŽurnál
Czechia – Hostingové služby od ZONER Software - AzaŽurnál
TELE3 – Webhosting na míru s dobrou reputací - AzaŽurnál



Vajíčková pomazánka (Vajíčková pěna) - Recepty a vaření
Vajíčková pomazánka (Vajíčková pěna)

Komentáře

  1. Tak hlavně aby si Lury nenajal na správu fór Gigga pac jinak by mu tam ta návštěvnost na fórech rapidně klesla: DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Šavlozubý křeček

      Ale tak nedělejme zase z "draka" Gigga takového démona :D Ono hlavně na GymChatu jsou ta Fóra už naprosto o ničem a k ničemu. Jak jsem tu již před časem psal, téměř kompletně pro naprostou zbytečnost bych je zrušil. Ponechal bych jednak ta systémová, což je sekce "Kontakt s adminy" a z té uživatelské sekce bych ponechal pouze kategorii "XChat", jelikož na obou místech jsou ještě pořád užitečné informace ohledně portálu a jednotlivých služeb. A druhak, u té uživatelské sekce, bych ponechal ještě Soukromá a Osobní fóra, aby si třeba i tady křeček Jarda a další mohli nostalgicky zavzpomínat na to, jaké to bývalo na starém dobrém XChatu fajn.. bývalo.

      A co se týče Chatujme a LuRyho, tak se musí objektivně uznat, že on na těch Diskuzích opravdu zdatně zamakal. Po oněch zmiňovaných migracích lidí z Lidé a Diskutníků mu bylo jasné, že právě tato služba bude pro Chatujme stěžejní. A tak se začal Diskuzím velmi věnovat, odvedl tam kus práce, a to takové, která prospěla komfortu jeho uživatelů. Ano, mnohé tam vylepšil, naslouchal lidem, a dle své úvahy implementoval. Takže on si tu zvýšenou návštěvnost, kdy v některých dnech jsem tam zaznamenal i více jak 300 přihlášených, určitě zaslouží. A to je právě to důležité, zavádění změn, které jsou pro uživatele prospěšné a užitečné, narozdíl od Gyma, který vymýšlí kraviny typu filtrů na ověřené číslo nebo dvojitou autorizaci a podobné nesmysly, které nikdo nepotřebuje. Nu

      A-A

      Vymazat
  2. jojo všiml jsem si, že řady adminů na chatujme nějak prořídly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Borek06

      Tak zůstal tam jen cenzor z SP Grantik, oba víme jak to s ním je, netřeba to rozvádět. A pak ta sexouška, u který si nikdy nevzpomenu na nick, kterou ani vůbec neznám. Nad Chatujme jsem již dávno zlomil hůl, nechť si to tam LuRy a Grantik užijí. Stejně už to nikoho moc nezajímá, nu.

      A-A

      Vymazat
  3. Zdravím, tak debílek francírek na chat.cz vůbec nekomunikuje a nevysvětluje proč udělí bezdůvodně BAN. Pro mne je to pěkný čurák.

    OdpovědětVymazat
  4. Btw. zrovna von, kterej roky chodil prudit na xchat, si dneska hraje na soudce? :-D Vůbec bych se nedivil, kdyby si někdo dal práci a dojel si na to jeho náměstí na Praze 8 a trochu ho pocentroval :-)))) Ale tím neříkám, že bych to udělal já, mně je takový obrýlený hovado úplně fuck a špinit si s ním ruce nebudu :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Blog.cz končí! (XG verze)

Co měsíc dal - Leden 2024

Diskuzní fóra vs sociální sítě