Kam zmizel Azazel? Nezmizel, řezali ho.

 

Invalida asfalt

 

Krapet jsem se zde na mém blogu odmlčel. Za leden jsem nevyplodil a nevytrousil jediný článek, jedinou glosu. A tak vám, milým čtenářkám a čtenářům, drobet osvětlím proč tomu tak bylo. Titulek už lehce napovídá. Každopádně nebojte se ničeho nic, v dalším období budou mé blogové počiny v klasických měsíčních počtech. A budou oproti tomuto článku opět tématické, tyto mé dnešní litery budou výjimečně zcela jiné a nezapadající.

 

Narozeniny pod kudlou

Jsem kozoroh, lednový kozoroh, to mnozí z vás víte. Mé letošní narozeniny se ovšem značně lišily od jakýchkoliv předešlých. Většina lidí nějakým způsobem slaví datum svého zrodu a je ve svůj narozeninový den různě obdarovávána. Já jsem letošní narozky strávil na operačním sále a posléze na JIPce. Ale byl jsem tomu vlastně rád. Mnozí vědí, že mám určité pohybové problémy, a neboť jsem na operační zákrok čekal již poměrně dlouho (tady nepříjemně zaúřadoval covid, díky němuž i mnozí jiní lidé měli odkládány své operace), tak jsem byl věru rád, že jsem se konečně dočkal, a hlavní a většinový problém se tím vyřeší. Nebo alespoň, to spíše a přesněji, nastartuje cestu ku výraznému zlepšení mé pohybové soustavy.



Blogová tvorba na druhé koleji

Když už jsem se dostal z nemocnice do svých domácích prostor, tak jsem byl stále dosti omezen v určitých činnostech, a popravdě jsem na nějaké trousení a tvorbu neměl ani náladu, či jak Já říkám vhodné rozpoložení. To se tedy týkalo předně blogu, neboť nějakou aktivitu jsem v projektu AzaNoviny - Xmagazín A-A přeci jen musel vyvíjet. Šlo právě o hlavní web AzaNoviny, který musel i nadále vykazovat nějaký život. K tomu se přidaly problémy s II. kanálem AzaŽurnál, který zřejmě na čas díky potížím na hostingu zmizí, či bude možná zakomponován do hlavního webu. O tom se ještě rozhodne. Tudíž shrnuto podtrženo, věnoval jsem se neodkladným a nutným záležitostem, na blog už pak nezbývalo času. A ani toho vhodného tvůrčího rozpoložení.



A jaký bude závěr dnešní glosy?

Únor bílý, Míra sílí. Nu, u nás tedy nic bílého na zemském povrchu neleží a patrně ani v blízké budoucnosti ležet nebude, druhá část ale platí - sílím. A s přibývající fyzickou i duševní kondicí budou sílit, množit se a přibývat mé tvůrčí počiny v rozličných kategoriích. Nejen Xglosy najedou opět na svůj standard (prosím vás pište tam v tomto významu D, páč standarta je prapor), nýbrž určitě nastartuji i AzaPoet, mohl bych po čase vyjet s nějakou novou epizodou podcastu Xkozloviny. A chystám se i k počinům na poněkud mrtvém blogu Archa X.

Ano, čekají na mě mnohé výzvy, a Já se chystám přeřazovat na stále vyšší a vyšší stupně. Takže nemějte strachů pražádných, Azazela se jen tak nezbavíte :D



Anděl Azazel
Úvodní obrázek: pixabay


Článek si můžete pustit i v audioverzi

 

 
 
✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦
     
Tržby Huawei v roce 2021 klesly téměř o 30 %, vidí však výzvy - AzaNoviny
Prodeje smartphonů v roce 2021 rostly, i přes nedostatek čipů - AzaNoviny
Kryptoměnový projekt Marka Zuckerberga Diem se rozpadá - AzaNoviny


Penne all'arrabbiata - Recepty a vaření
Penne all'arrabbiata

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Silné administrátorské rozhodnutí

Statistiky StatCounter a půlroční statistiky Xglos

XChat se zbláznil: Kyberšikana podporována Vedením, Bratříček zablokovaný na Facebooku

Červen to je i Klub blogerů, kde jsou Xglosy tři roky

Co měsíc dal - Červen 2024

Oči pro pláč nebo úsměv na líci II.

EU odkryla svou cenzorskou tvář. Tajnou dohodu o cenzuře na X Musk nepřijal

Technická glosa aneb redukční dieta

Google .. Bing, DuckDuckGo a Seznam.

Silvestrovská glosa aneb kdo neslaví s náma, slaví proti nám.