Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Weekly Rewards aneb Týdenní odměny v Solitaire od Microsoftu

 

Weekly Rewards aneb Týdenní odměny v Solitaire od Microsoftu

 

 

Microsoft Solitaire Weekly Rewards (Týdenní odměny) je nová funkce v rámci Microsoft Solitaire Collection, jenž umožňuje získávat speciální bonusové hry, extra XP, trofeje etc. Solitér od Microsoftu v květnu oslaví již své 32. výročí, a to přesně 22. května, což je zároveň Národním dnem Solitaire. A Microsoft se Solitérem klasicky slaví celý měsíc.


Týdenní odměny v Solitaire

Týdenní odměny v Solitaire byly spuštěny 1. května. Platí to pro hráče, kteří mají úroveň 5 nebo vyšší v kterémkoliv z pěti klasických herních režimů Solitaire (Klondike, Spider, FreeCell, Pyramid či TriPeaks). Ti pak mají přístup k Týdenním odměnám, tedy týdenní sadě karet s razítky, které vydělávají bonusové hry, trofeje a extra XP, a to jak ve Windows, tak i v operačních systémech iOS nebo Android.


Jak hrát Týdenní odměny Solitaire?

Vyhrajte jakoukoliv klasickou hru Solitaire a získejte razítko. U každé karty jsou 3 razítka, první za 3 odehrané hry, další za 2 a poslední za 1. Tím si na kartě odemknete bonusovou hru s bonusovým XP. Po jejím vítězném odehrání můžete pokračovat na další kartu. Ty karty jsou čtyři - Bronzová, Stříbrná, Zlatá a Diamantová. Když vše dokončíte, pak po celý týden získáte k jakékoliv hře bonus dvojnásobku XP. Týdenní odměny se pak resetují každé pondělí ráno.

 

Týdenní odměny - Diamantová karta
Diamantová karta


Chyba týdenních odměn na mobilu

Ano, tady to Microsoft úplně nevychytal, chyba může nastat na obou mobilních platformách, tedy iOS i Android. Microsoft doporučuje aktualizaci, kterou rychle vydal, což je Verze 4.12.5032.

Chcete-li zjistit verzi hry, klikněte ve hře na Nabídka > O aplikaci. Informace se zobrazí vedle "Verze" v dolní části této obrazovky. Pokud potřebujete aktualizovat, pak postupujte následovně:

Android

Otevřete aplikaci Obchod Google Play
Klepněte na Menu Aplikace a pak"Moje aplikace a hry"
Aplikace s dostupnou aktualizací jsou označeny jako „Aktualizovat“. Můžete také vyhledat konkrétní aplikaci.
Klepněte na „Aktualizovat“.

iOS

Otevřete App Store
Klepněte na ikonu svého profilu v horní části obrazovky
Přejděte dolů a zobrazte čekající aktualizace a poznámky k vydání
Klepnutím na „Aktualizovat“ vedle aplikace aktualizujete pouze tuto aplikaci nebo klepněte na „Aktualizovat vše“


Kde najdete Týdenní odměny?

Týdenní odměny uvidíte hned v horní navigační liště. Pokud máte již splněno, jak vidíte na obrázku, pak se vám zobrazuje počet dní a hodin do doby, kdy se vše resetuje.

 

Týdenní odměny - Microsoft Solitaire Weekly Rewards
Týdenní odměny v horní liště


A jaký bude závěr dnešní glosy?

V úplném závěru bych rád upozornil, že do Týdenních odměn, tedy získání razítek a karet, se počítají jen hry z klasického herního režimu 5 her, tedy netýká se to Denních výzev, Událostí ani Hvězdného klubu. Všem nadšencům hry Solitaire od Microsoftu přeji hezké "bonusové" zážitky.


Anděl Azazel
 

 

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦
       
Jednotná nabíječka – EU chce omezit elektronický odpad - AzaNoviny
10. výročí Google Disk – 10 zajímavostí k oslavě Google Drive - AzaNoviny
Bill Gates: Twitter pod Muskem může být ještě horší než teď - AzaNoviny


Pórková pomazánka - Recepty a vaření
Pórková pomazánka

Komentáře

  1. == AzaPostřehy ze sítě (06.05.) ==

    ::: Na Chatujme stále prapor :::

    Ač se LuRy na systémovém fóru dušoval, že na Prvního máje sundá ze svého portálu vlajku, a že to prý bude takové symbolické, že už není třeba etc., tak dnes máme 6. května a standarta stále na Chatujme "vlaje". Ale tak holt LuRy noo

    ::: V Rusku filmy jak v devadesátkách :::

    Jak víte, z Ruska odešlo mnoho firem, včetně společností ze zábavního průmyslu. Nu, a Rusům tak nemají teď moc co promítat v kinech. Jak to Rusové vyřešili? Jednoduše, upirátili si přes torrenty kopie a vesele je pouští svým divákům. Podrobnější článek ZDE

    ::: České antiviry Avast a AVG měly deset let neobjevené závažné zranitelnosti :::

    Tak toto zjištění zveřejnila Lupa, článek si můžete přečíst ZDE. Jak znám, pokud si tedy dobře pamatuji, náklonnost Anathemy k Avastu, tak se patrně neskonale nyní chechtá :D

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. České Viry AVG a Avast zvláště byly minimálně mallware či spíše ransomware odjakživa, konečně by se mělo přiznat to, že to byly regulerní viry!!! Když Avast někdy tuším předloni převzal CCleaner, ten šel okamžitě také do prdele. Zlatej Eset.

      Vymazat
    2. @LichKingAnathema

      No tak on už ten Avast (včetně AVG) není až tak český, páč ho koupil Norton. Takže je otázka, jak moc je hrozný, když za něj Norton byl ochoten vyplácnout nějakých 173 miliard korun (v přepočtu). Ale jsem rád, že si tvojí odvěkou zášť k Avastu i po letech stále dobře pamatuji, tak to se mnou ještě není tak hrozné :D

      A ten CCleaner, nu tak tam to vidím tak na půl, co se týče desktopu, tak mi přijde v pohodě, nijak se nic nezměnilo, aspoň pro mě, ono na tom co vytvořil Piriform nešlo nic zkazit. Používám dál Pokročilé čistění, kde si nstavím podle sebe co chci pročistit, které dělá pořád stejně co má, ty ostatní srance co tam Avast přidal, jako nějaká Kontrola stavu, Optimalizace výkonu či co to tam nově přibylo, toho si prostě nevšímám a nezajímá mě to, páč po prozkoumání jsem zjistil, že je mi to k ničemu. Něco jiného je mobilní verze, kterou jsem odinstaloval poté, co zpoplatnili Hloubkové čištění, čímž se ta aplikace stala zbytečná a k ničemu.

      A-A

      Vymazat
  2. == Co se chystá ==

    Co se chystá tady na Xglosách? Zrušení rubriky "Co se chystá". Ano, vzhledem k obsahovému posunu celého blogu, který jak víte, byl velmi postupný a trval nějaké dva roky, tak nyní je blog přesně v té podobě, v jaké jsem ho chtěl mít. Takže to se povedlo. Přineslo to samozřejmě změnu návštěvníků, značná část jich na blog přichází z vyhledačů, dříve hlavní návštěvnost byla tzv. přímá. Na základě tohoto jsem vyhodnotil, že rubrika "Co se chystá" je jaksi přebytečná, už nesplňuje ten účel, pro který existovala v minulosti.

    Je možné, že bych zrušil i rubriku "Tisková prohlášení", anebo několik rubrik sloučil do jedné, čímž by se zeštíhlilo menu a mohlo by tak být celé viditelné, tím myslím na desktopu, na mobilu to samozřejmě není možné.

    Co už se událo - Ze stránky XGLOSY, kde jsou mimojiné uveřejněny odkazy na místa po celém internetu, kde se Azazel Anděl nachází, tak poslední události zapříčinily, že jsem smazal odkazy na oba mé nicky u dvou retro chatů, tedy Chatujme a SuperPokec. Jediný retro chat, kde si díky existenci tamního blogu ponechávám účet, je tak Líbímseti. Seznam dále zahrnuje dvě diskuzní fóra a 12 sociálních sítí.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  3. == Z projektu AzaNoviny Xmagazín A-A ==

    - Blog AN dnes oslavil 6. výročí. Můžete si o tom přečíst ZDE

    - Co se děje a co chystá v projektu a jednotlivých jeho částech, to se dozvíte na Blogu AN v článku Květnové info, novinky a plány v projektu AzaNoviny Xmagazín A-A


    - Podrobný popis záležitostí ohledně nyní přechodně neexistujícího AzaŽurnálu si můžete přečíst na stránkách "A-A Projekty" v blogovém článku ZDE

    A-A AN

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Blog.cz končí! (XG verze)

Co měsíc dal - Leden 2024

Diskuzní fóra vs sociální sítě