Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Neuvěřitelné se stalo skutečností (Pokračování 19.11.)

Původně jsem chtěl věnovat jednu z posledních Xglos zabývajících se chatovým serverem Chat.cz situaci na tamnějších diskuzích a obecně prazvláštním trendem tohoto chatu. Ale vlastně nebudu až zase tak daleko od původně zamýšleného tématu, neboť... no posuďte sami.

Zatím co na tomto chatu, který se po odchodu mé osoby již trvale proměnil v eldorádo prudičů, kdejaké svoloče, lůzy a špíny, která je tolerována a přijímána hlavním adminem JiH, pak došlo, světe (ne)divse, k naprosto bezprecedentnímu zabanování mé osoby, a to jen proto, že jsem původně vznesl námitku, podotýkám naprosto tématicky v dané diskuzi, k případnému přidělení SS práv uživatelce darkpower a nějakému jejímu společníkovi.

Tématický příspěvek na diskuzi Stálí správci 
Zdroj: Diskuze Stálí správci na Chat.cz





Okamžitě po promtním smazání mého tématického příspěvku se přiřítil s výhrůžkami RA JiH (prazvláštní na tom je fakt, že tento administrátor téměř nic neřeší, i mnozí jiní uživatelé si mi v místnosti stěžvali, že dotyčnému psali a nic se nestalo, že je to nespravovaný chat, ovšem můj tématický příspěvek se jal RA JiH řešit ve vteřině okamžitě, Valli neValli).

Výhrůžky RA JiH

Zdroj: Místnost Přátelé Temnoty na Chat.cz



Já jsem neučinil nic jiného, než že jsem dle pravidel zaslal stížnost za neoprávněně smazaný příspěvek a následné vyhrožování vyšší instanci. A toto jsem transparentně zveřejnil na diskuzi HX.

Zveřejnění stížnosti na diskuzi HX
Zdroj: Vzkazník Anděla Azazela na Chat.cz


Skrýn z osočování Firera za nezávadný pozdrav ze strany RA
Zdroj: Místnost Praha na Chat.cz


Po upozornění RA JiH a smazání příspěvku 2x, jsem od tohoto upusitil a řídil se jeho pokynem, o čemž jsem inforomoval v dalším příspěvku, konstatujíc, že necháme ortel na Francim, s dodatkem, že je vše evidováno. Po tomto příspěvku následoval BAN mojí osoby s důvodem: Nepovolené IP. Zajímavý důvod, když jsem pod téže IP adresou přistoupil ze svého záložního nicku, abych jednak podal další Stížnost na RA JiH a druhak se vyjádřil na diskuzi (příspěvek mi byl opět smazán, cenzura na tomto chatu tak nabyla vrchu)

Důvod BANu

Zdroj: Přihlášení na Chat.cz



Stížnost Francimu z nickuXkozel
Zdroj: Vzkazník Xkozla na Chat.cz

Příspěvek ze záložního nicku Xkozel (opět smazaný)
Zdroj: Diskuze HX na Chat.cz



Já pevně věřím, že se v co nejkratší době věc vyřeší, a stále věřím, ač s velkými pochybami, že opravdu není normální, že na chatu je dáván prostor prudičům a kdejaké špíně, kdy se mnohdy zabanovaní prudiči klidně s dalším nickem proháněli před očima RA, kdy RA vůči mnohým věcem byl slepý nebo je vůbec nechtěl řešit, kdy na mnou dodané skrýny o aktivitách určitých lidí ani nereagoval, kdy jeho tolerance ku narušováním chodů některých místností byla tak velkorysá, že se někteří jedinci s tímto přístupem nehodlali smířit a raději odešli na jiný chat. Je opravdu prazvláštní, že na tomto chatu se prohání kdejaká svoloč a megaprudičstvo z chatů, kde byli tito jedinci naprosto zničeni a na stranu druhou je banován veleslušný uživatel Azazel, teda Já, jen za to, že vyjádří na diskuzi tématicky vhodný názor.

Ano, tuto glosu zakončím názvem "Neuvěřitelné se stalo skutečností". Zatímco se na chatu prohání špína a svoloč, feťáci a prudiči, pak slušní uživatelé, kteří pouze vyjádří svůj názor jsou perzekuování a v jiných případech zastrašování. Ale asi je to MODERNÍ!



Anděl Azazel

⊿⊿⊿⊿⊿⊿⊿⊿⊿⊿⊿⊿⊿⊿⊿⊿⊿⊿⊿⊿⊿

Pokračování 19. 11. 2017: Temnota - o to běží!

Přesně o to a o nic jiného nešlo. Tedy o to, co svým vnitřním založením RA JiH asi nikdy nepochopí, o to co bylo obsahem mého příspěvku na diskuzi Stálí správci, o to co se mu pokoušel vysvětlit i na diskuzích Xglos pravděpodobně Firer. Tedy o to, že určité, zváště tématické místnosti, mají nějakou svoji historii, nějaký svůj náboj a není vhodné je přidělit jen tak někomu, kdo si řekne. Příroděžel, RA JiH ve své osobní plytkosti toto zřejmě opravdu nikdy nepochopí!

Vraťme se ještě k situaci oné noci dlouhých nožů, na kterou zřejmě RA JiH čekal, a řekněme si pár skutečností, které se v místnosti odehrály (celkový megaskrýn na to samozřejmě existuje, stejně jako megaskrýny z předešlých dnů), pro naše účely postačí již zde zveřejněný úsek. Na něm si můžeme povšimnout, že mnou otevřená místnost a mnou změněný popisek, který rozhodně k názvu místnosti pasoval lépe než blábol o knajpě, kde se pije a bije mezi stoly, kde jsem logicky byl DS a kde po příchodu RA JiH mi toto správcování bylo odebráno a následně přiděleno darkpower, vidíme zde její hlášku "On nám změnil popisek". Dámy a pánové, ten popisek, jak jsem se dozvěděl a dotyčný autorství přiznal, byl z dílny monologického vyfetlého blábolisty Žaluda. Tedy nám, mělo znamenat darkpower a žaludovi? Já jsem již v předešlých dnech zjišťoval, jaký vztah má darkpower ke zmiňované místnosti a k temnotě osobně. Dotyčná poslední rok a půl místnost v podstatě nenavštěvovala a její osobní vztah k významu slova temnota (ať už na něj budeme nahlížet z jakéhokoliv úhlu) mi po mnoha a mnoha dotazech, a i po mé zkušenosti s touto osobou v minulosti, kdy jsme na sebe párkrát narazili, nebyl vůbec jasný, neb se mi zdálo, že krom "dark" v přezdívce není absolutně žádný. Na můj dotaz na věk, mi odvětila, že je jí 15, v jiné chvíli jsem ji ale zahlédl mluvit o maturitě, tudíž čert ví, a není to ani tak důležité, tedy kalendářní věk, neb ten mentální by mi na oněch 15 odpovídal.

Vraťme se k popisku místnosti, který dle všeho byl z dílny Žaluda. Měl být on tím společníkem darkpower v Temnotě? A opravdu RA JiH by přidělil místnost, takto zcela jasně tématicky vymezenou místnost s určitou rok a půl trvající historií, co bylo před touto dobou netuším, nebyl jsem aktivně na tomto chatu, tedy takto zcela jasně tématicky vyhraněnou místnost by svěřil do rukou "dítěte a feťáka"? Ono po přidělení DS darkpower a jejímu vypadnutí z místnosti a následnému návratu, kdy RA opět přidělil DS této osobě, tedy plyne, že preferencí RA JiH v nelibosti s mým tématickým popiskem, jsou feťáci v podání Žaluda? Mně osobně to nepřekvapuje, když happy613 na chatu dříve působila pod přezdívkou Fajná, bylo k shlédnutí několikráte jejich soukromé povídání ve dvou, dokonce před mými zraky si RA JiH s dotyčnou velmi rozuměl. A Já se opět ptám na preference RA JiH, jsou jimi zcela prokazatelní megaprudiči a špíny jako happy613 nebo feťáci typu Žaluda? Takovým dává RA přednost před veleslušnými a kvalitními uživateli? Pokud ano, pak je vše jasné a můžu toto pokračování s klidem ukončit.

Na závěr zmíním ještě jednu věc. Když jsme komunikovali chystané záležitosti ohledně místnosti Temnota s Anathemou, nějak jsme se vyhýbali věcem a konfliktům mezi námi. Mě ovšem přeci jen zajímalo, z jakého hlavního důvodu odešel Anathema z Chat.cz, a nedalo mi to se nezeptat, zvláště při vědomí toho, že Freya a jiní hovořili o mojí osobě jako hlavním důvodu opuštění Anathemy a Temnoty chatu Chat.cz. Anathema se již nechtěl nijak výrazněji vyjadřovat k situaci i kolem diskuze Temnoty později přejmenované na "Pro Chocholouška". Nakonec mi ovšem stručně sdělil toto, cituji "Hlavním a v podstatě jediným důvodem byl JiH! END".

A abych toto pokračování zakončil v pozitivním stylu, pak těm kteří nevědí, bych sdělil, že Anathema po zkušební adminské době je v tuto chvíli žlutým plnohodnotným administrátorem chatovacího serveru SuperPokec. Já jsem mu osobně k této funkci pogratuloval, ač je o mně známo, že tento chat považuji za jakýsi druhý extrém ku anarchoidně bordělářskému Chat.cz. Seznam adminů SuperPokecu zde.

Ještě malý dodatek. V AzaNovinách se v následujícím období budeme věnovat chatům z nejrůznějších úhlů, a to v připravovaném seriálu o českých chatech. Jejich vedení, tedy jak po provozovatelské tak i administrátorské stránce bude jedním z dílů, tedy jak o JiHovi tak Anathemovi v AzaNovinách ještě uslyšíte, tedy lépe řečeno přečtete si. (i o Firerovi, Danovi, červeném adminovi BezvaChatu). AzaNoviny

Anděl Azazel

Komentáře

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Hurá konečně vykopli toho kreténa azazela!

    JakubM

    OdpovědětVymazat
  3. Co má být jako tohle?!!! http://superbulvar.webovky.cz/neclanek-a10.html

    OdpovědětVymazat
  4. A další z vyfetovaných popisků místnosti Přátelé Temnoty v autorství feťáka Žaluda: Pedoknír bručí v diaspoře, Múzyn výchovný tábor mládeže se odstěhoval a Vejčitá hlava se nikdy víc nebude nad nikým povyšovat. Staňte se součástí místnosti, která má šmrnc a velmi barvitou minulost!

    To opravdu myslíte vážně toto? Pane Jiří, toto je Vámi admistrivaný chat a těmto lidem jste chtěl přidělit místnost? Je to v souladu s provozovatelem chatu Francim? Pokud ano, pak mi nezbývá jen stručně konstatovat "No potěš koště!". Opravdu takto chcete zhanobit místnost Přátelé Temnoty? Pokud ano, styďte se!

    OdpovědětVymazat
  5. O tom, kdo jede na drogách, by se dle tvé tvorby dalo polemizovat. Ale v okamžiku, kdy jsem popisek zjistil, byl zrušen a autor upozorněn, aby se nesnižoval na tvou úroveň. Popisek byl výsledkem tvého lhaní, manipulací, porušování zákonů ČR a dalších křiváren, které provádíš a na které lidé takto v afektu reagují. Je mi za tebe hanba a stydno, máš pravdu.
    JiH

    OdpovědětVymazat
  6. Uvedu na pravou míru. Popisek byl jen jasným důkazem toho, že lidé jako Žalud a další nabyli dojmu, že po mém odchodu do důchodu a násilném pozdějším zákroku RA JiH už si mohou dovolovat cokoliv a že dokonce RA je na straně a podporuje takovéto lidi, a že to nejhorší z chatu, jako Žalud, Sova, Jakub, Majk s přidružením Happy613, JefryM apod. mají pro svá prudičská eldoráda konečně volnou ruku. Kvalita v podání Azazela, Anathemy, Legendawna, ať už jsme se osobně či názorově mnohdy rozcházeli, je pryč, což je pochopitelně rájem feťáckého, prudičského a jiného odpadu. Já jen nazývám věci pravými jmény, nastavuji zrcadla, píši pravdu podloženou důkazy, ctím zákony ČR a jednám férově a narovinu, ač tvrdě a nekompomisně. A v tom budu i nadále pokračovat.

    Ještě když tu vidím odkaz na článek Honzy, pak musím říci, že to vystihl naprosto přesně, i když Já bych až k takto bulvárnímu stylu nesáhl. Obsahově je to ovšem naprosto dokonalé a opravdu vše je jen o malé vzájemně osobně, kamarádsky a vztahvě provázané skupince lidí, kteří si přivlastnili Franciho chat.

    Mimochodem, můj avizovaný zájem a řešení situace přes, snad do vzkazů volně přístupný nick Xkozel, se odkládá na dnešek, dříve jsem neměl čas a ani náladu se tím zabývat.

    A ještě poznámka, megaskrýny z Temnoty na vedlejší diskuzi.

    OdpovědětVymazat
  7. A neodpustím si jeden veledůležitý koment. RA JiH někde prohlásil, že lidi by vůbec nic kolikrát nevěděli, kdyby to někteří nerozmazávali na diskuzích. Ano, to je sen každého takového administrátora jako JiH, tedy neinformovaní, o ničem nevědící, o nic se nezajímající, o ničem nemající přehled, nic ohledně chatu a jeho dějů neznající,shrnuto podtrženo neinformovaní pitomci. Protože s přehledem, informovaností by mohlo přijít přemýšlení a otázky, a to je nežádoucí, to by totiž takové typy administrátorů jako je JiH rušilo a museli by vyvíjet nějakou činnost. Ne, to by nešlo :D

    OdpovědětVymazat
  8. Jih i Azazel maji kazdy neco. Azazel zase nekde prohlasil ze schvalne lze a urazi lidi aby chat byl rozestvany a on mohl psat ty sve vymyslene pravdy. Jednou kdyz prisel opily na chat to hajil ze ma lekarsky posudek a nemuze za to. Pry neco jako je kleptomanie tak on pry ma bajnou lhavost a syndrom fantazirovani. Psal i latinsky nazev ale ten si nepamatuji a pry to pred lidmi taji. Ale myslim ze to je zbytecne psat a vsem to doslo kdyz ctou co pise protoze vidi ze pravda je jinak nez pise.
    Howhg

    OdpovědětVymazat
  9. Azo, ty jsi neodešel, byl jsi odejit a to tě ničí .... brum brum brum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem oznámil, a to s velkým předstihem, že k 1. výročí místnosti Hrabě X umrtvuji své aktivity a odcházím do chatového důchodu, což se také stalo. Vše je na diskuzi místnosti Hrabě X https://chat.cz/d/128/chat.cz/stale%20mistnosti/Hrabe%20X

      Vymazat
  10. Anonymní 20. listopadu 2017 13:20
    To je strašný trollský příspěvek, k tomu nemá smyslu se ani vyjadřovat. Jen bych poznamenal, a je to všeobecně známo, že již spoustu a spoustu let nepiji absolutně tvrdý alkohol, i jinak obecně, ač nejsem abstinent, se nijak výrazně neopíjím. Proč? Protože mám rád své emoce pod kontrolou, a každý kdo mě trochu zná ví, že v mnohých chvílích jsem dokonce až naprosto bezemoční robot.

    OdpovědětVymazat
  11. A ještě tegraficky: http://jyxo.info/uploads/9A/9a1f721074d46ac93f1b77af455952056247356d.png

    OdpovědětVymazat
  12. Nebo spíše bezmozeční robot...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024