Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Puč ve Fajn pokecu? F + F mašinerie jede dál?

Co se poslední dobou odehrává na chatovacím serveru Chat.cz, to už asi není jen neuvěřitelné. Ono je to již spíše stále více uvěřitelné a stále více jasnější a zřetelnější, oč vlastně ve skutečnosti šlo a jde, ve sledu údálostí, kde všechno souvisí se vším. Přečetl jsem si nejnovější článek na SuperBulváru "pozdrav Honzovi nazpět letí" zde. Odkaz uveřejním tady v glose, jednak proto, že jsem podobné odkazy již zahlédl někde v komentářích a druhak abych nemusel některé záležitosti, pravda v serioznějším ražení, opakovaně odprezentovávat. Část informací, jak plyne z Honzova článku, jsem mu poskytl Já, o některých i jiných a dalších věcech jsme vedli konzultace, říkejme tomu například kolegiální svobodné šíření a výměna informací. O jedné věci jsme ovšem nemluvili, a netuším, kdo všechno touto zprávou disponuje, každopádně z důvodu, že je to již absolutně a po všech stránkách vážná věc, jsem si toto ponechal v rukávu. Nějakým šum svistem se ke mně doneslo, že zakladatelce místnosti Fajn Pokec "Upírce" se pranic nelíbí poslední události a dala to zřetelně najevo. Co prý následovalo? Údajně trio jejích kolegů Freya, Panther a Ježek (a jistě do toho promlouvala i Fatal) začalo uvažovat o odebrání práv SS v Pokecu této uživatelce. To jako vážně? To jako opravdu? Zbavit SS zakladatelku místnosti? Že teď nestačíte zírat společně se mnou?!

Pojďme si tuto věc seriozně přenést na jiné chaty a řekněme si jakým způsobem to funguje jinde. Na Chatujme.cz je hlasování Stálých správců v jejich menu, a pokud to početní stav umožňuje, pak může být kdokoliv většinou přehlasován. Ovšem s jednou důležitou výjimkou, zakladatel místnosti má jako jediný možnost tzv. Vynuceného hlasování a také je jediný, kterého ostatní SS nemohou odvolat, tuto možnost má pouze Administrátor. V informacích o místnosti na SuperPokecu je veden jejich zakladatel a tento má dle nápovědy například právo navrhovat další SS, všechno zde schvaluje hlavní Administrátor, každopádně opět zde vidíme, že zakladatel místnosti má v těchto věceh vyšší postavení. Na Xchatu jsem se párkrát setkal dokonce se situací, kdy zakladatel místnosti, který již dávno nebyl nejen SS ale ani na Xchat nijak zvláště nechodil, pak po určité době, když vyjádřil rozčarování z toho, co se v místnosti děje, pak např. hlavní Administrátor s ním vedl jako se zakladatelem naprosto seriozní a rovnocenný dialog, a to zdůrazňuji přesto, že již ani nebyl ve funkci SS. Takže si to, dámy a pánové, shrňme. Někde je výsadní postavení zakladatele místnosti navázáno přímo na Pravidla, jinde, jako např. na  Xchatu, se sice přímo v Pravidlech nic o zakladateli neříká, ovšem existují zde určité, můžeme to nazvat, nepsané zvyklosti.

Ono vůbec to, co je na ostatních klasických chatech standardem a běžnou normou, je na Chat.cz většinou jako na jediném chatu jinak. Nyní dodám další "historku z natáčení" a budu na ní dokladovat to o čem je tato glosa, tedy o zakladateli místnosti a též o tom, že některé události posledního období nejsou náhodné, vše souvisí s odstraňováním nepohodlných osob a dokonce nepohodlných místností (ale o tom možná ještě podrobněji v nějaké další Xglose). Již jsem se někde zmiňoval o tom, kdy při kyberšikanizátorských a jiných útocích na místnost HX jsem posílal např. určité množství skrýnů a materiálu na uživatele Angar RA JiHovi. A také jsem se ptal, co v té době JiH dělal? Zmiňoval jsem též, že tyto materiály JiH údajně přehléd mezi dalšími věcmi, které mu tehdá posílal Anathema. Možná přehlédl všechno nebo většinu od obou. A má cenu se vás ptát, kdo mi tuto informaci opět poskytl? Nu, můžete hádat, ovšem jen jednou, páč jistě z vás okamžitě vypadne správná odpověď. Ano, byla to fatal_error. A nyní ta historka. Když jsem den před výročím HX posílal vzkazem v pozdně odpoledních hodinách dva domluvené nové SS Akanese a Existenci k dosazení do funkcí a po chvíli, kdy díky nějakým povinnostem jsem musel chat opustit, pak jsem předpokládal, že vše proběhne jako v minulosti s dosazováním nových SS (JiH byl v tu chvíli na chatu a aktivní). Jaké bylo ovšem mé překvapení, když jsem se po několika hodinách na chat již večer vrátil a nestalo se nic. Ještě větší překvapení bylo, když jsem kontaktoval šeptem JiHa s tím, že jsem mu připomněl dosazení nových SS i s odkazem na zmiňovaný vzkaz. Nedělo se totiž dlouho opět vůbec nic, JiH mě nejspíše ignoroval. Až Monika (Monos Monere) byla RA JiH toto dosazení nových SS oznámit, pak teprve, a náhle velmi rychle, tyto nové SS RA JiH dosadil. Nezdá se vám to hodně zvláštní, a to i s tím, co jsem uváděl před "historkou z natáčení"? Byl už v té době můj další osud (rozuměj likvidace) zpečetěn a čekalo se jen na vhodnou příležitost? To už si nejen z této glosy posuďte sami.


Anděl Azazel



↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔

DOSLOV: Investigativně v souvislostech

Co způsobila Fatal v místnosti Fajn pokec. Rozbroje vedoucí k vyhnání Firera a teď možná i odvolání samotné zakladatelky místnosti. A nejen, též činila nátlak společně s Freyou na JiHa k "umravnění" Firera a Azazela. A není těch rozbrojů v místnostech, a to již od doby jejího působení na Xchatu, těch podrazů, lží, domáhání se likvidací jí nepohodlných jedinců u administrátorů a nejrůznějších falešností na jednoho člověka, a to v již opravdu dlouhém období, a na dvou různých chatech, až nějak moc?! Pojďme si udělat o těchto věcech přehled.


⌧⌧⌧

Článek Jana Bulvy nejen o nátlacích Fatal na JiHa zde

⌧⌧⌧

Skrýny z nátlakové akce dua F + F na JiHa: skrýn1 skrýn2 skrýn3 skrýn4 skrýn5 skrýn6 skrýn7


⌧⌧⌧

Investigativní ukázky z Xchatu v Xglose  Spojeni moci výkonné a podsvětí. Tady sídlí mafie. (dubna 29, 2017)

Snahy o odstraňování nepohodlných nejsou u Kaithlin99 a fatal-error (na Xchatu má pomlčku) ničím novým, a řekněme si, že to nesouvisí vždy a hlavně s porušováním pravidel ale více s osobními animozitami. Právě tak svého času odstarnily tyto slečny z místnosti "15 let a více" přes nejhloupější administrátorku všech dob ENVY nebo Angel8Lady a hlavního admina Prazdroje, uživatele Artysix. Ač o tomto uživateli vím své, v rámci objektivity a v souvislostech se zakázáním guesta (což bylo v té době ze strany admistrátorů proti pravidlům), které si objednaly též K + F a další zainteresované uživatelky, vznikl v AzaNovinách příběh na pokračování. Můžete nahlédnout:


AzaNoviny I/41  Strana 15-18 Příběh
AzaNoviny I/42  Strana 12-14 Příběh (Pokračování)
AzaNoviny I/43  Strana 08-10 Příběh (Konec)


Jen tak pro zajímavost, pokud byste se podívali i na jiné stránky č.43, tak I_seek_you vykopávající guesta (což bylo zakázáno) je na chat.cz redundant, tryskající s albertem nad piss pornem.



A investigativně se k celé záležitosti AN vrátily v č. 20 II. ročníku. Toto doporučuji k přečtení zvláště (Výpověď samotného Artysixe a její bývalé kolegyně SS Kláry)
AzaNoviny II/20  Strana 25-38 Investigativní AN  


- nebo nově tento stejný skrýn (pro vaše zjednodušení) kde její bývalá kolegyně SS a jeden uživatel hovoří o Fatal zde 

⌧⌧⌧

Celá Xglosa Spojeni moci výkonné a podsvětí. Tady sídlí mafie

⌧⌧⌧

Xglosa o dalších rozbrojích v místnosti HX způsobené též Fatal Záhada měnícího se Jakuba, error a devadesátdevítka.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poznámka: Vzhledem k rozsáhlosti dnešní glosy bude avizovaná novinka Satiristická vložka Rádio AzaJerevan obsahem až příští Xglosy. Děkuji za pochopení. Xkozel Anděl Azazel

Komentáře

  1. Já od začátku působení na chat.cz veřejně prohlašoval, že je to špína....

    OdpovědětVymazat
  2. Azazela chatová parta netrpěla,
    uražené ego se ozvalo,
    protože Azazela to nasralo.
    Že nic nezmůže však nevidí,
    psychiatr mu snad pomůže!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako pokus o rýmovačku slabé, obsahově ještě slabší. Azazelova parta trpěla prudičským a kyberšikanizátorským terorem, který řešila různými způsoby, od ignorace přes nekompromisní zákroky vůči gaunerům až po založení místnosti na jiném chatu. RA JiH nám v té době nebyl nijak nápomocen, všichni, dokonce i ti kteří nás neměli rádi, viděli co se děje a správně to pojmenovali, JiH nedělal nic! Proto prudiči a odpad všeho druhu na chatu zůstávají a slušní, kulturní, pořádkumilovní atd. si našli jiná místa, či se prostě vypařili, neb Chat.cz je pro tyto lidi v současné době neobyvatelným místem, a budu asi dobrým prorokem, že se to nikdy nezmění.

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024