Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Oči pro pláč nebo úsměv na líci II.



Máme tu druhé pokračování od autorky Nicnechapu. Nu, s jídlem roste chuť.. ale to už je začátek jejího dílka, takže dosti mého úvodního proslovu a začtěte se do liter Nicnechapu.

 


S jídlem roste chuť. Především chci poděkovat Azovi, že mi umožnil stát se aktivní ,, psankyní,,:) na jeho Glosách. Děkuji i Vám všem, kteří jste moje první dílko nejen přečetli, ale i za komentáře k němu.

Jak se dalo i předpokládat, byly i negativní ohlasy. Ale světe div se, netýkaly se přímo mého dílka, pouze mé osoby, Azy, Šavlozubého křečka a Pampelišky. A jako obvykle, pouze na Fórum XChat.


Příjemné překvapení.

JeliMán.

Ač se prvně tvářil jako prudič, nakonec se z něj vyklubal rozumný komentující a dokonce pomohl Azovi v kauze s ověřováním tlf.čísla na XChatu.

Giggo.

Našel konečně odvahu napsat na Glosy. Ale asi mu ta odvaha dlouho nevydržela poté, co si vyměnil názory nejen s Azou, ale i s Anathemou.

Pampeliška.

Hodně příjemné překvapení.Mladá, veselá a vtipná holčina. Byla bych ráda a asi i ostatní, kdyby psala častěji a nenechala se odradit dementy typu Ataka a Mach.

Ikonky.

Aza dal výzvu, aby jsme nahráli ikonky. To byl dobrý nápad, je to opravdu přehlednější a snadné, když jsem to zvládla i já, velká lama :D:D:D.
Jen Pez je zatím malý rebel, ale třeba časem i on ikonku nahraje :).


Znechucení.

O Atakovi jsem psala minule. Ale co předvedl Mach, to mě v prvé chvíli vytočilo. Další hrdina XChatu, který nechutně uráží psance a psankyně XGlos.
Ale dobře mu zasolil Křeček a Anathema. Anathemy komentář mě dokonce rozveselil :D. A Aza jako správný ochránce rázně zakročil, takže bude na chvíli zase klid.


Slzy smíchu.

Ty mě vážně vyhrkly po přečtení Glosy,, MOAG- Malá Odlehčená Anketní Glosa.
Hlavně u otázek,, Jak vnímáte koronavirus,, a ,,Jaké jsou nové smluvní podmínky Chatujme ?,, :D:D:D.


Nechápavost.

Nechápu jednání Gyma. Zjevně mu stačí mít ten chat jen pro sebe a pár jemu oddaných. Jinak se to aspoň, co se týká z mého úhlu pohledu, vysvětlit nedá. Když už se Gym rozhodl udělat z XChatu vojenský chat, měl by se z Gyma přejmenovat na Führer. Tento termín se totiž vztahuje na velitele postrádajícího kvalifikaci pro trvalé velení.

Uvidíme co přinese budoucnost na chatové scéně zbývajících a skomírajících chatů.

Šárka.



Nejnovější články AzaNovin



http://azanoviny.wz.cz/2020/03/18/meet-vpsfree-cz-bezpecna-videokonference-zdarma/



http://azanoviny.wz.cz/2020/03/10/dokument-dopamin-mobilni-zombie/
http://azanoviny.wz.cz/2020/03/08/eu-zvazuje-navrat-vymenitelnosti-baterii-v-mobilech/

http://azanoviny.wz.cz/2020/03/07/giggle-socialni-sit-jen-pro-zeny/

http://azanoviny.wz.cz/2020/03/07/facebooku-microsoftu-i-googlu-kazi-koronavirus-plany/


http://azanoviny.wz.cz/2020/02/28/google-chce-po-amaricke-vlade-obnoveni-spoluprace-s-huawei/


http://azanoviny.wz.cz/2020/02/25/u-mladych-jede-tiktok-instagram-a-facebook-je-pro-ne-nezajimavy/


http://azanoviny.wz.cz/2020/02/21/vrati-se-windows-na-mobily/
http://azanoviny.wz.cz/2020/02/21/prvni-pohled-uvitaci/
http://azanoviny.wz.cz/2020/02/21/defender-pro-android-a-ios/


http://azanoviny.wz.cz/2020/02/12/4-roky-24ideas-na-xchatu/

Komentáře

  1. Jen letmou poznámku. Führer by se pletlo s Firer, a to je administrátor Chatujme :D K vůdcovským schopnostem obou pánů se teď vyjadřovat nebudu, třeba někdy příště. No dobře, tak k jednomu, abyste neřekli :D Ono je třeba také vědět, jaký má takový vůdce vlastně cíl, pak se to dá hodnotit. U Gyma jsem to naznačil v mém posledním fejetonu. Takže buď je dokonalým vůdcem a přivedl XChat do sobě vysněného stavu GymChatu či naprostým neschopným provozovatelem, který přivedl XChat do.... nu, musím to napsat, do hajzlu. Ale jaká varianta platí, to si pořád nejsem úplně jist.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Tvůj fejeton je velice dobrý Azo. Firer jako admin Chatujme, to vím že je. Ale nedávno jsem četla jednu knížku o koncentračních táborech a tam měl každý nějaké postavení a každá ta funkce končila slůvkem firer. Vedoucí . Velitel. Vůdce. A protože se i říká třeba mašinfíra, tak mě napadlo, že Gym je také fíra, firer svého chatu. Jen jsem to napsala německým termínem, aby se to právě nepletlo s tím firer na Chatujme. :D.
      A protože se mě Azo snažíš naučit využívat tetičky a strýčka, našla jsem si přesný význam slova Fuhrer. Ty dvě tečky jsem nenašla .:D:D.
      Když udělal Gym z XChatu policejní, polovojenský chat, páslo mi na něj právě to fírer, XChatFirer :).

      Vymazat
    2. Takže k té klávesnici a psaní přehlasovaných nebo chce li někdo přehláskovaných písmen, tak opravdu nemusí notně používat německou klávesnici či si jí doinstalovat. Na každé české klávesnici ta dvojtečka "¨" je

      ZNAKY NA KLÁVESNICI - Přehláska ¨

      Samozřejmě může být ta klávesa, zvláště u menších notebooků jinde, nebo ten znak jinde, a možná na té klávesnici není namalovaný, ale prostě tam někde je.
      Taky je možné použít "dotykovou klávesnici" nebo "klávesnici na obrazovce" a všude tam na České QWERTY ta dvojtečka je.

      Takže AzaMoudro pro Nicnechapu: "Kdo hledá, najde" :D

      A-A

      Vymazat
    3. Já se půjdu zakopat deset metrů pod zem. :D. To víš že ty tečky tam mám. Díky za pomoc- opět :D:D.

      Vymazat
  2. No jo, tak já se polepším :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc zvědavá Pez, co budeš mít za ikonku:)

      Vymazat
    2. :D:D:D a možná nám Pejzek s kočičkou upečou i dort.

      Vymazat
    3. @ Nicnechapu

      Tak on měl Pez úplně prapůvodně někdy v pravěku nějaký kočičí či kocouří nick, někde to tu myslím už psal, pak o něj přišel a tak si dal pzí :D

      A-A

      Vymazat
    4. Vy si děláte prču, ale Kotschka byl můj původní nick, až po banu jsem si udělal pro změnu pza :-))))

      Vymazat
    5. Aza :-))) Jsme se trefili na minutu přesně :D

      Vymazat
    6. @ Pez

      :DD Byl jsem rychlejší :D Jinak chválím za ikonku, sice ani po zvětšení na 300% netuším co to je, ale to je jedno, hlavní je to odlišení a tím větší přehlednost :)

      A-A

      Vymazat
    7. To je hřib :-))) Já tady nic nemám, mrknu pak někdy doma a něco tam dám.

      Vymazat
    8. Já jen poznala na té ikonce kousek lesa :D. Ten hřib, to je hřib satan? :D.

      Vymazat
    9. Tsss, to je pravý smrkový :-)

      Vymazat
    10. Když já viděla sotva ten strom, natož abych viděla , že tam je hřib a smrkový k tomu . :D.

      Vymazat
    11. A no jo porád :))) Já to někdy opravim, ale jsem doma většinou línej :)

      Vymazat
  3. Nemam co dodat, vetsinu lidi, o kterych tu pisete neznam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z toho nic nedělej, Pampeliško. Já donedávna neznala ani Pez a Tebe a to přece vůbec nevadí. Poznáváme se teď :D

      Vymazat
    2. To ano, ale nebudu prece psat o lidech, o kterych nic nevim :) a celkove toho moc nevim o chodu chatu. Ja se spis mozna vyjadrim k Domcinymu pribehu :D

      Vymazat
    3. No a kdo zná mě a Tebe? Třeba toho Mach já vůbec neznám a co on o mě napsal a o Tobě :D.
      Taky se moc těším na Dominiky pokračování, pořádně nás napíná, holka jedna :D.

      Vymazat
    4. Tak na pokračování Domi-Story se těšíme všichni, snad se tedy někdy dočkáme. Budu se snažit zjistit něco více :)

      @ Pampeliška - Hlavně si pak, slečny, nevytrhávejte vzájemně vlasy :D Anebo vlastně proč ne, taková jiná "dívčí válka" by byla zajímavá :D Si dělám jen legraci, už je to přeci jen drahný čas a emoce jsou uklidněné a rány časem zahojené, snad. Ale tak holt musím dělat čest svému jménu, páč přeci Azazel jako padlý anděl byl právě ten, co přinesl na svět žárlivost a svár :D

      A-A

      Vymazat
    5. Azisko, je zbytecne vytahovat nektere veci znovu na svet, a kdyz uz tak objektivne, ale to uz jsem ti vsechno psala a neserkuj me :D

      Vymazat
    6. @ Pampeliska

      Já myslím, že tak jak to Domča pojala, tak nikoho konkrétně nezmiňuje, jen se nechala inspirovat pro své postavy charaktery určitých lidí a jejich činy. Objektivně? Co to je? To je nesmysl, to je jako když mně někteří vyčítají neobjektivitu, Já tu přináším nějaké informace a pak se k tomu samozřejmě nějak vyjadřuji, subjektivně to glosuji. Je to příběh Domči, je blbost požadovat objektivitu, je to její příběh a její úhel pohledu. Ty a kdokoliv má možnost se k tomu vyjádřit zase tím svým úhlem. Sto lidí, sto názorů, a o tom to je :)

      A mimochodem, jak jsme tam společně poznali toho Sovu, tak je to vážně Sova? Jsem o tom tehdy přemýšlel, jestli by to nemohl být Salvátio, to je přeci taky fetka. Ale ono tohle právě, aspoň jak jsem to pochopil Já, Domča nechce, aby si někdo ty její postavy ztotožňoval s někým. No uvidíme, jak se to vše vyvrbí, musím na Domču zatlačit, když jí tu všichni tak vzýváte :D

      A-A

      Vymazat
    7. Vsichni vime, ze pise o tom co se tehdy stalo :D. A mas pravdu, je to uhel jejiho pohledu. Mne treba neprijde normalni hned na prvnim setkani nekomu roztahovat nohy, ale ja jsem jeptiska :D a tichucko

      Vymazat
    8. ::::::::::::: Z redakčního mailu AN :::::::::::::

      Nu, o příběh Dominiky je evidentně zájem, do e-mailu AzaNovin dorazil tento anonymní mail ZDE. Kdo je pisatelem netuším. Ani nemám žádný tip. A vy?

      A-A

      Vymazat
    9. @ Pampeliska

      Já nemám rád slovo "normální". Co to je normální? Každý jsme jiný, proto pro každého z nás může být tzv. normální a správné něco úplně jiného. Já jsem líznutý LaVeyem, to se ví, Já se opravdu odmítám podřizovat vrtochům většiny, zvlášť když, dle mého názoru, ta většina jsou blbci. A už vůbec si nehodlám hrát na nějakou morální autoritu. Zase, co to sakra je, kdo má právo si přisvojovat nějaké morální normy a kázat je ostatním? Nu, takže asi tak :)

      A nebudu tichučko a rýpnu si, ano, slyšel jsem, že tě někteří zovou frigidní jepťuldou :D Ale Já to zase nesoudím, jen jsem to zaslechl :P

      A-A

      Vymazat
    10. Tak od vapetta jsem posledni dobou spis cetla, ze jsem stara skareda kurva :D. Uvidime co z toho Domcinyho romanu vyleze. Kazdopadne hlavni hrdinka je zatim hrozna chudinka, ktera si prochazi peklem :D.

      Vymazat
    11. ::::: Z redakčního mailu AN (Kundatra po druhé) :::::

      Přiznám se, že tomu moc nerozumím, přiloženému skrýnu už vůbec ne. Zwíře? Anebo? Nu, každopádně můžete hloubat a tipovat vy, moje milé čtenářky a milí čtenáři. Bude li se vám chtít :)

      Zpráva z redakčního mailu AN - Kundatra II.

      AN

      Vymazat
    12. @ Pampeliska

      Nu, třeba jsou to od tebe jen mimikry :D Třeba jsi Doktorka Jekyllová a Mistress Hydeová :D A co žvaní nějaký Vapett alias Mazlik.XXL je pro mě irelevantní. Oba víme, že je to dost velký magor :D

      A-A

      Vymazat
    13. Ty nech toho :D je to magor na entou, ale dela ti dobrou reklamu, screeny tveho clanku daval na libko uz hodnekrat :D a mne se ozvalo spoustu lidi s tim, ze rozhodne nejsem prvni koho takhle obtezoval. Ubohej uchyl :)

      Vymazat
    14. @ Pampeliska

      To si úplně nejsem jistý, zda li zrovna na Libku na chatu je to nějaká reklama, co jsem tak viděl, tak je tam akorát dosti dost velkých exotů viz. Ovečkin apod., samozřejmě vím, že tam jsou i občas lidé z XChatu, třeba Acustik nebo Belmas, to ostatní exoctvo mě asi ani nezná :D

      I mně se ozvalo pár lidí, ohledně Vapetta, takže svá infa též mám. Mnohdy tedy nevím ani pořádně od koho. Je to zajímavé, že se mi lidé svěřují někde na FCB, ač Já tenhle typ bulváru už dávno nedělám, nu.

      A-A

      Vymazat
    15. Jsem se tu nejak rozvasnila, tak se zase odmlcim :D.

      Vymazat
    16. @ Pampeliska

      Se klidně rozvášňuj dál, nám to nevadí :D Teda abych nemluvil za jiné, tak Mně to nevadí :D

      A-A

      Vymazat
    17. Kundatra lesní :D. Lidi už neví co by si dali za přezdívku :D

      Vymazat
    18. Dnes jsem tam zahlíd nick Necham.si.zvetsit.prsa :-D Tak mě napadlo udělat si podobný nick, kde místo prsa bude PZA :-D

      Vymazat
    19. To víš že jo, nech si zvětšit PZA a pak ho dej na ikonku :D:D:D

      Vymazat
  4. ::::::: INVESTIGATIVNĚ - Návrat do minulosti :::::::

    Ano, vraťme se v čase zpět, o více než 4 roky. Na několika serverech vyšla zpráva o změně vlastníka XChatu. Jeden z článků vyšel i na Lupa.cz - XChat a Fotoalba mají nového majitele. Economia služby prodala

    My se ale spíše zaměříme na diskuzi k tomuto článku DISKUZE K ČLÁNKU

    Najdete tam například i tento post:

    18. 1. 2016 19:39
    bez přezdívky 10

    Výborné zprávy, no... Aby se nakonec neukázalo, že lepší, když tomu "šéfuje" někdo, kdo má celý XChat u zadnice, než skupina zainteresovaných nadšenců.


    Ano, to se nakonec ukázalo, že žádná výhra to nebyla, naopak prohra jako blázen.

    Přečtěte si i další radostné komentáře "No hurá, konečně se xchat vrací do rukou lidem, ...." a porovnejte vše se současností. Co by tito lidé napsali dnes? Všichni víme, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. Dnes (9. březen) si dáme statistiky ještě trochu jinak. A ukážeme si průběh po celý den. Dva sledované segmenty na Chatu, tedy "slušné místnosti" a "SEX roomky".

    Chat "slušné" místnosti

    (11:00) XChat 71; Chatujme 36; SuperPokec 23; Chat.cz 12/10; Libimseti 1
    (12:00) XChat 70; Chatujme 26; SuperPokec 22; Chat.cz 9/7; Libimseti 1
    (14:15) XChat 78; Chatujme 28; SuperPokec 14; Chat.cz 8/7; Libimseti 1
    (16:30) XChat 83; Chatujme 35; SuperPokec 19; Chat.cz 13/12; Libimseti 0
    (19:00) XChat 117; Chatujme 61; Libimseti 28; SuperPokec 25; Chat.cz 25/21
    (21:00) XChat 143; Chatujme 48; Libimseti 39; Chat.cz 26/22; SuperPokec 23
    (22:00) XChat 141; Chatujme 36; Libimseti 24; Chat.cz 24/19; SuperPokec 12

    Chat SEX

    (11:00) XChat 862; Libimseti 25; Chatujme 7
    (12:00) XChat 814; Libimseti 23; Chatujme 8
    (14:15) XChat 816; Libimseti 29; Chatujme 8
    (16:30) XChat 795; Libimseti 18; Chatujme 9
    (19:00) XChat 887; Libimseti 27; Chatujme 7
    (21:00) XChat 1003; Libimseti 48; Chatujme 8
    (22:00) XChat 1034; Libimseti 34; Chatujme 5

    A ještě dodám jeden údaj ohledně Chatujme z 21. hodiny, tedy toho nejhlavnějšího času, a to počet lidí na Portálu: 165 (To aby LuRy zase neříkal, že chat už není dávno hlavní služba. Ano, to jsme si, i ti nejslepější z nás, stačili už všimnout, co je v současnosti nej nej nejhlavnější službou. Akorat se to nějak moc neprojevuje na celkové návštěvnosti portálu Chatujme, nu)

    Já myslím, že k těm číslům ohledně dvou segmentů na chatu není moc co dodat, myslím, že je to tak přehledně znázorněné, že si to každý vyhodnotí sám.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budeme ještě i dnes (10. března) pokračovat v podobném duchu, rozšíříme to ještě o Portál.

      Portál

      (12:15) XChat 1007; Libimseti 125; Chatujme 121
      (16:00) XChat 1225; Chatujme 160 ; Libimseti 134
      (18:15) XChat 1304; Chatujme 175; Libimseti 153
      (21:30) XChat 1574; Libimseti 223; Chatujme 167
      (23:00) XChat 1584; Libimseti 198; Chatujme 139

      Chat "slušné" místnosti

      (12:15) XChat 60; Chatujme 47; SuperPokec 25; Chat.cz 8/3; Libimseti 3
      (16:00) XChat 62; Chatujme 50; SuperPokec 21; Chat.cz 13/9; Libimseti 8
      (18:15) XChat 137; Chatujme 49; SuperPokec 19; Chat.cz 9/8; Libimseti 11
      (21:30) XChat 143; Chatujme 53; Libimseti 35; Chat.cz 28/18; SuperPokec 16
      (23:00) XChat 105; Chatujme 37; Libimseti 27; Chat.cz 19/12; SuperPokec 8

      Chat SEX

      (12:15) XChat 625; Libimseti 16; Chatujme 1
      (16:00) XChat 769; Libimseti 16; Chatujme 13
      (18:15) XChat 744; Libimseti 24; Chatujme 10
      (21:30) XChat 1 000; Libimseti 38; Chatujme 7
      (23:00) XChat 1 003; Libimseti 34; Chatujme 13

      Myslím, že se z toho takto přehledně dá vyčíst mnohé, třeba to, jaká je křivka návštěvnosti jednotlivých chatů přes celý den, kdy jsou jejich silné časy, z čehož lze dovodit i složení uživatelstva a jiné věci.

      A tím zase na chvíli statistiky opustíme.

      A-A

      Vymazat
  6. ::::: Z redakční pošty AN (asi zase Mach :D) :::::

    Do redakčního mailu dorazila zpráva, která bude zřejmě od Macha. Než se na ní podíváme, tak předesílám, abyste si povšimli, že pisatel tuto zprávu psal zřejmě ve velmi silném emočním rozpoložení. Zpráva obsahovala i obrázek, který ovšem dávám samostatně, neboť jsem ho nejdříve musel zcenzorovat a začernit dvě oblasti, páč pornografie na Xglosy rozhodně nepatří.

    Jinak, jak z textu tak z obrázku, je patrné, že Mach je naprosto mimo mísu, ale naprosto mimo a nemá absolutně žádný přehled. Nu.

    Zpráva z redakčního mailu AN

    Obrázek jako příloha mailu (Cenzorováno)

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale abych tedy ještě zareagoval a pomatenému Machovi též rozšířil obzory. To, že se tu objevují lidé z XChatu, to je velmi logické, jsem přeci původem z XChatu, to jednak, a druhak, vlastně poté, co to tam převzal Gym, jsem s mnohými procestoval dosti jiných chatů. A Křeček je, Litulko, tvůj oblíbenec Jard01, ale to tady všichni krom tebe vědí. A Dominikka a Nicnechapu jsou dvě, opakuji dvě, pro tebe Mešku ještě i po třetí, dvě naprosto rozdílné osoby.

      Mimochodem, Mešku, kdy bude to nové hiphoperské video, co jsi sliboval? Za sebe i všechny ostatní doufám, že nikdy :DD

      A-A

      Vymazat
    2. Když jsem ve své prvotině psala vzkaz Atakovi, že většího debila jsem ještě nečetla, musím přiznat, že ho zdatně atakuje Mach.
      To jak se vyjadřuje o holkách a pak ten jeho obrázek. Jak komolí přezdívky , jak plácá a plácá .
      Nemá cenu toho kreténa řešit, rozčilovat se k vůli němu . Tomu všemu se dá už jen smát. Jeho ,,přítelkině,, Anička Dlanička nu evidentně nestačí. Asi proto nám všem ukazuje svoje ujeté touhy a představy. Třeba by místo těch dvou - Azazela a JeLimána raději viděl sebe se mnou , s Dominikou a s Pampeliškou :D.
      K tomu by nám rapoval .
      A du blejt, Velebnosti :D.

      Vymazat
    3. Sarko, ty mas divoke predstavy :D

      Vymazat
    4. To si začal MachoPako, s těma představama, Klárko :D
      A souhlasím s Azou, jen se nám tu rozvášňuj :D

      Vymazat
    5. ::::: Z redakční pošty AN - Mach (ovšem naposledy, končíme) :::::

      Ano, do redakčního mailu AN dorazila další "machovina", neb platí "všeho s Mírou" a též "3x a dost" (tady je to už tuším dokonce 4. machomail), takže to tu zveřejňuji naposledy. Myslím, že jako ukázka to též stačilo, tudíž nechť si Mach zveřejňuje své plky a obrázky kde chce (on teda nikde moc nemůže, protože všude ho sejmuli, anebo mažou) či sem píše přímo. Tudíž na nejnovější a zároveň poslední zde uveřejňovaný machomail se podívejte na obrázku ZDE

      Za mě bez komentáře, páč těchto machoplků už jsem četl v celé historii od Macha 666 milionů, je to pořád to samé. Ale vy se klidně rozvášněte D .... s Mírou.

      A-A

      Vymazat
    6. Chudák :-)))))))))))) Ten to musí psát totálně vožralej nebo totálně debilní.

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. Ano, je to fuj a já vůbec nechápu, proč na té hnusné kresbě zobrazil Tebe, JeliMáne . Je to snad proto, že jsem Tě pochválila na mém druhém dílku a on to neunesl? Chce být chválen on? Zaco?

      Vymazat
  8. Jak řekl Azazel, já opravdu nejsem ABYSS, ale z roomky Dark Abyss i z roomky Hřbitov opravdu pocházím a na xchatu se v mnoha provedeních nacházím.:DDD Ale ten obrázek machovo sexuálních představ mě fakt rozesmál.:DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co to ten MachoPakoRapo kecá za bludy, že nemáš nikde fotky? Máš přece fotky s tím pejskem.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      To psal Mach o Abyssovi, kterého mylně považoval za Křečka. Tam měl pravdu, Abyssova podoba není známa, on nikdy neměl žádné fotky a pravděpodobně ani nikdy nikomu žádné své neukazoval, ani se nikdy s nikým asi patrně neviděl.

      A-A

      Vymazat
    3. Mě jí ukazoval a setkal jsem se s ním osobně cca na 45minut na Hlaváku v Práglu, když projížděl, k tomu jak vypadá , nebudu ventilovat, snad jen, že je krátkovlasý a zrzavý, o něco menší než já a svalnatý.

      Vymazat
    4. @ LichKingAnathema

      Tak to budeš výjimka pravidlo potvrzující. On to byl dost divný patron, a ač mám zvláštní lidi rád, jemu jsem nikdy moc nerozuměl, byl pro mě zvláštní a nekompatibiní druh zvláštnosti. On mu moc nerozuměl nikdo, napadají mě jen 3 lidé, s kterými mohl vést delší debaty a s kterými si porozuměl, byli to též velmi zvláštní jedinci, Somnia, Wilhelmina a Ty. K tobě hlavně hynul nějakým až nekritickým obdivem, asi jsi mu dokázal nahradit taťku, když vyrůstal jen s mamkou, kterou k smrti nesnášel. Nu, nic. Každopádně obecně jeho podoba nebyla známa, a kdo umí číst mezi řádky, tak je mu, i z tvého vyjádření, jasné proč, právě třeba takovému Machovi by asi giganticky nabil střelného prachu do jeho trollsky výsměšné pistole.

      A-A

      Vymazat
    5. @ LichKingAnathema

      Mimochodem, co Chatujme, chystáš nějaký návrat? Myslím, že pro ty alelujáře tam bys byl démonickým zjevením, začali by se 666x denně křižovat a odříkávat Otčenáš, hlavně na pásáži "ale zbav nás od zlého" by si dali velmi záležet :DD

      A-A

      Vymazat
  9. Tebe Křečku rozesmál, mě se z něj zvedl kufřík :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jestli si chceš zlepšit náladu stačí navštívit mé osobní forum.:DDD

      Vymazat
    2. To je to fórum co na něj udělal reklamu Aza v jeho poslední Glose, Jardo? Podívám se tam , díky :)

      Vymazat
  10. ::::::::::::: Co se chystá :::::::::::::

    11.03.2020

    V nejbližší době by měla vzniknout glosa, která bude rozšířenou verzí článku pro AzaNoviny, tedy XG verze, článek se bude zabývat novým způsobem indexace Googlu od září tohoto roku.

    Externí autorka Xglos Nicnechapu má v plánu glosu, která tentokráte bude z prostředí Chatujme

    Kdy se rozepíše kmenová autorka Xglos Dominikkaa a vyjde další pokračování Domi-Story, to v tuto chvíli neumím říci.

    Samozřejmě jako vždy, náhlá glosa k aktuálnímu dění může vzniknout kdykoliv na základě nějaké nové důležité události.

    Také by mohla vzniknout nějaká nová kapitola podcastu Xkozloviny, ovšem toto je opravdu zatím jen vedlejší doplňkový projekt s nízkou prioritou v současné době.

    Anděl Azazel
    Xglosy - X-Magazín A-A

    OdpovědětVymazat
  11. ===== Postřehy z chatů 11.03. =====

    Chatujme - Tady se můžete podívat na graf nachatovaných hodin přímo v infu o místnosti ANP ZDE. Sami vidítě, že se tam tak nějak plynule nachatovává kolem 24 hodin denně, což je admina Lávy anpBot. Ten propad v té křivce kolem 23. února, to byl výpadek Chatujme, který byl oznámen na FCB Chatujme.

    Místnost adminů Firer a Láva je tedy defacto stále prázdná a nikdo do ni nechodí. Nebýt BOTa, tak už je dávno odstálena. Koneckonců Láva nikdy nebyl schopen udržet a provozovat místnost, známý příklad roomky 90s, že.. ovšemže. Vzhledem k tomu, že na co jako admin Láva sáhl, to byla blamáž, je otázkou, proč a z jakého důvodu a jaké kvalifikace a jakých schopností a dovedností dělá tento nýmand Hlavního admina Chatujme? Záhada hlavolamu, nevyřešitelný rábus :D Anebo vás napadá nějaké vysvětlení, rozluštění tohoto rébusu?

    Libimseti - "dyzkuze o korona vyru" tak to je, na beznadějně Guru Koubou zaspamovaných diskuzích Libimseti, jedna z nových diskuzí od někoho jiného. Velmi úžasná už v názvu, že :D Podívat se na to můžete přímo ZDE

    XChat - Nu, tady udělám "reklamu" Jardovi Křečkovi a vy se můžete podívat na jeho osobní fórum ZDE. Asi mu nepřišel nějaký balík :D

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A může se tu Jarda Křeček namnožit a psát tu pod všemi svými alteregy ?? .:DDD

      Vymazat
    2. @ Šavlozubý křeček

      Na to ses nemusel ani ptát, na to je velmi jednoduchá, předem jasná odpověď a nikdo ani neočekává jinou :D Ta odpověď má pouhé jedno slovo o pouhých dvou písmenách: NE! Jmenuji se snad Jan Zálešák? Tady to není Gym a jeho parta, nejsem jako ONI, tady je to Aza a jeho parta :D Tady žádné multinicky, multiidentity apod. netolerujeme. Na svou armádu altereg máš na XChatu myslím prostoru dost a dost :D

      A-A

      Vymazat
    3. Jo, Křečku, nedělej mi v tom bordel :D. To že jsme Gogo Rodinka a už i podle MachaPaka i PornoRodinka, to stačí. Ještě Ty sem naběhni jako multi a já to zabalím :D

      Vymazat
  12. _____ Chcete si zobrazit fotky na Chatujme u lidí co nemají potvrzené zásady ochrany soukromí? Žádný problém _____

    Někteří uživatelé neodsouhlasili nové podmínky ohledně GDPR a tak je zobrazování jejich profilu omezeno. Na takovém profilu se vám objeví známá hláška "Uživatel neodsouhlasil úpravu zásad ochrany soukromí kvůli GDPR a zobrazení profilu je tedy omezeno." A nic si neprohlédnete. Ovšem jen zdánlivě. Chtěli byste se podívat například na fotky? Tak to bez problémů můžete, nemusíte být hacker, Já vám teď řeknu jak na to, je to snadné.

    Ukážeme si to na příkladu uživatelky Zdenka11. Můžete si ten profil vyhledat skrze hledání v Profilech, anebo zadat přímo tuto adresu https://profil.chatujme.cz/Zdenka11, tady můžete jen kliknout na odkaz.

    Na profilu vidíte jen výše zmiňovanou hlášku a nic dalšího nemáte možnost zobrazit. Ale máte. V adresním řádku uděláte za nickem lomítko a napíšte slovo "fotogalerie", takže ta adresa bude vypadat takto https://profil.chatujme.cz/Zdenka11/fotogalerie (zase si zde na to můžete jen kliknout). Nu a vidítě, jste ve fotografiích uživatele, kde je složka "facebook", tady už nic do adresního řádku dopisovat nemusíte, tady si na tu složku jak jste zvyklí obyčejně kliknete. Nu a jsme u cíle. Vidíte fotky uživatelky, která nemá potvrzený souhlas s GDPR. A takhle to můžete udělat u jakéhokoliv jiného nicku.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tomu říkám ochrana GDPR :D.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Ono to samozřejmě je jakoby skryté jen na oko a netýká se to jen nepotvrzených podmínek ohledně GDPR. Úplně stejně to funguje u uživatelského nastavení, kdy si uživatel nějaké věci skryje, ale vlastně neskryje, například přátele. Tak udělám pokračování s ukázkou.

      ::::::: II. Chcete si zobrazit uživatelem skryté položky Zeď, Fotografie, Přátelé? Źádný problém :::::::

      Ukážeme si to na příkladu pro změnu u nicku Sahrazada. Když se podíváte jako nepřihlášený uživatel na její profil, tak je defacko vše skryté a nevidíte tam nic. Opět si to můžete vyzkoušet, napiště adresu profilu (nebo tady na ni rovnou kliknětě) https://profil.chatujme.cz/Sahrazada.Vidíte, že jako nepřihlášený nic nevidíte, uživatelka Sahrazada si vše pro nepřihlášené skryla v nastavení. Ale chyba lávky, to se jen ona a všichni domnívá. Postup je stejný jako viz. výše.

      Chcete vidět Přátele Sahrazady? Napiště za nick lomítko a slovo "pratele", adresa bude tedy vypadat takto https://profil.chatujme.cz/Sahrazada/pratele. A hle, náhle vidíte přátele Sahrazady.
      Úplně stejně to můžete udělat s dalšími záložkami, které nevidíte, za nick napíšete lomítno a pak "zed" anebo již zmiňované "fotogalerie" a uvidíte co má Sahrazada na Zdi a jaké má Sahrazada Fotky. Konec. Tedy vlastně. Amen :D

      A-A

      Vymazat
    3. ======= Bleskový zásah LuRyho! =======

      To, co jsem tu včera v časech 16:21 a pak 22:39 presentoval, a co jste si sami ověřili, už dnes ráno, ještě před plánovanou odstávkou, již není možné. Není pochyb o tom, že to tu LuRy četl či ho na to někdo upozornil, a tak ještě v noci na tom zapracoval.

      Opět si to můžete vše ověřit sami, když si kliknete na adresy (odkazy) výše. Co se vám zobrazí vám ukážu nyní na obrázcích, protože bude ta plánovaná odstávka, takže byste si to museli ověřit buď velmi brzo ráno nebo až po odstávce. Tudíž co se vám zobrazí? Toto:

      OBRÁZEK 01 - Neexistující profil (Zdenka11)
      OBRÁZEK 02 - Když si necháte vyhledat nick "Zdenka11", tak se vám ukáže, že nebyl nalezen žádný výsledek.
      Ano, nick byl ještě v noci smazán. Napadá mě ještě varianta, že ho LuRy úplně nesmazal a mohl by být viditelný pouze pro osobu, která tento účet vlastní, po přihlášení. Každopádně nick pro veřejnost neexistuje.

      OBRÁZEK 03 - U nicku "Sahrazada" již přátele, které jste dle mých instrukcí ještě před pár hodinami mohli vidět, už též neuvidíte.

      (Zdroj obrázků: Profily Chatujme.cz)

      Nu, to bylo rychlost, panečku, že.. ovšemže. Tak jsem rád, že jsem LuRymu opět mohl pomoci. Vlastně teď vůbec nějak se ty dobré skutky nashromáždily, nedávno jsem pomohl Giggovi, když jsem mu tu jak na zlatém podnosu zanechal dokumentaci z Fór XChatu. Jsem Já to ale dobrák od kosti. Vážně nechápu, proč mě na těch portálech nemají rádi. Nu.

      A-A

      Vymazat
  13. ::::::: Chatujme: Plánovaná odstávka 12. března 7:30 - 15:00 hod. :::::::

    Zítra bude v čase 7:30 - 15:00 server Chatujme.cz nedostupný kvůli plánované odstávce elektřiny ČEZu v oblasti Kouřim a okolí.

    Aktuální info o situaci můžete zítra hledat na FCB Chatujme.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  14. ::::::::::::: Postřehy z chatů (12. březen) :::::::::::::

    CHATUJME - Server Chatujme.cz je stále nedostupný i po 18 hodině. Což už je celkem dosti mimo plánovanou odstávku, ta měla skončit cca. v 15:00.

    Na FCB Chatujme se po 18 hodině nenacházelo žádnévysvětlení, proč se k serveru nedá připojit ani po 3 hodinách od plánovaného konce odstávky. Také tam najdete jednu věc, kdy admin Láva se asi spletl či co, a místo pod účtem Stránky, v komentářích k rannímu příspěvku, komentoval pod svým osobním účtem. Nu, alespoň je mi teď jasné, proč mi nikdy moc nechutnal Jägermeister :D

    CHAT.CZ - Obrázek
    Po čase si ukážemě také něco z Chat.cz, vlastně něco co je tam prakticky trvalé, tedy naprosto odepsanou a osamocenou (dobře jí tak, za to zlo co po leta šířila) Happynu alias PinQi, se kterou se na žumpě, která nikoho nezajímá, ani samotní žumpíci. Tak si vypisuje do popisků nějaké nesmysly. Pokud vím, tak Pzovi prostě normálně vypršela blokace. Povšimněte si tam též uživatelky Chatujme Denisa-Speedy.
    (zdroj obrázku: Chat.cz)


    XCHAT - Obrázek
    Ataka je přeafektovaný panikář, anebo jen na koronaviru a nemoci COVID-19 se chce opět jen zviditelnit. Ti mrzáci, jak vidíme, mu stále asi nedají spát :D
    (zdroj obrázku: XChat.cz - Kategorie místností: Volný čas a sport)

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mimochodem, ten nick ZTP-P, který vidíte v místnosti s Atakou, tak kdyby někdo nevěděl, co tato zkratka znamená, tak tím se označuje např. v průkazu Mimořádných východ pro tělesně postižené III. (nejvyšší) stupeň postižení, tedy "Zvlášť Těžce Postižený s Průvodcem". Nu, co k tomu dodat, že.

      A-A

      Vymazat
    2. Hlavně na té nemoci parazituje a vše možné zakazuje česká vláda.:DDD Se politici bojí asi soudného dne si myslím.:DDD

      Vymazat
    3. @ Šavlozubý křeček

      Já se, jak už jsem mnohorkáte psal, k politickým záležitostem nějak moc nechci vyjadřovat, toto je ovšem speciální téma, tak se trochu vyjádřím. Já si naopak myslím, že k tomu přistupuje vláda správně a adekvátně situaci. Jsem rád, že právě v této době je tu tato vláda, mám totiž z toho co plká opozice dojem, že kdyby vládli oni, tak to tu dopadne jako v Itálii. A to snad nikdo nechce.

      Z čeho ale nemám též dobrý dojem, tak to je chování a panikaření lidí, kteří se vrhli vykoupit obchody. Tudíž by bylo vhodné k současné situaci přistupovat s rozumem homo sapiens sapiens a ne na jednu stranu podléhat panikaření na úrovni nižších primátů, tedy opic v mutaci s tupými ovcemi, na stranu druhou mě trochu neuvěřitelně vyděsilo i chování a názory některých totálních sobců. Tudíž buďme lidmi, lidskými bytostmi, buďme ve střehu, buďme obezřetní, nepodceňujme situaci, ovšem ani nepodléhejme panice. Člověk nakonec nad virem zvítězí (byť vždy dočasně), jde jen o to, kolik to bude mít obětí. A ten počet obětí může snížit jen rozum, nikoliv panika či na druhé straně sobectví.

      A tak to vidím Já.

      A-A

      P.S. - Kdo na koronaviru parazituje, abych se dostal i k chatům, tak to je jednoznačně Ataka, který si tím jen dál získává pozornost. Ten člověk je pro mě nechutnější než nechutnost sama.

      Vymazat
    4. ::::: Chatujme opět v provozu :::::

      V čase 19:11 se na FCB Chatujme objevila zpráva, že server je opět dostupný

      A-A

      Vymazat
    5. A když jsme u koronaviru a na glosách o chatech, komunitních portálech a sociálních sítích, tak se můžeme pro zpestření podívat na Twitter Bratříčka (největší spoluvlastník XChatu) ZDE

      A-A

      Vymazat
    6. ::::::::::::: Idiotismus :::::::::::::

      Víte proč se nevyhlašuje soutěž "Hledej idioty"? Protože by každý vyhrál, stačí zajít na XChat. Podívejte se na obrázek ZDE. Jistě vaší pozornosti neunikl nick "chceme_virus_v_CR", to už není ani prdel, to je čistokrevný idiotismus. Ano, idiotismus z XChatu.

      (zdroj obrázku: XChat.cz - Kategorie místností: Seznámení a flirt)

      A-A

      Vymazat
    7. Je to pořád ta samá písnička. Admini jsou všemocní páni, kteří si můžou dělat co chtějí. Hrabat hodiny pod pláštíkem BOT. Urážet druhé a tak dál a tak dál.
      Souhlasím s tím, že Babiš to zvládá . A přiznávám bez mučení, že i já jsem na chvíli zpanikařila a vytáhla jsem rodinku na hromadný nákup zásob :D:D:D.
      Soutěž ,, Hledej idioty,,:D. Spíš soutěž ,, O největšího idiota,, :D. To by se na XChatu prali o první místo mezi sebou Gym, Ataka a Mach .

      Vymazat
    8. @ Nicnechapu

      Gyma bych do toho vůbec netahal. Honza je jen takový pomatený podivín, co si chtěl splnit nějaký sen a vlastnit legendární XChat. Akorát zamrznul někde před 15 až 20 lety, chtěl by ho mít jako tehdy. Což je samozřejmě snílkovská kravina nemoudrého neschopného provozovatele, páč svět se dosti změnil, ten virtuální obvzlášť (i když Já bych to dnes už ani nerozděloval, neb se to slévá), dnes už na spoustu věcí, které byly možné v té době, nejsou lidé zvědaví, jsou pro ně nepřijatelné, protože jinde se neodehrávají. Místo toho aby Honza udělal XChat (new 2020), tak ho přetvořil na rodinný podnik Gym "ONI" groupe, a nechal prostředí takové, jako na začátku milenia.

      A co se týče podnikatelského záměru, tak Honzovi může být jedno, kdo mu tvoří zisk, jestli jsou to idioti, sexživlové, úchylové, perverzáci, na tom nesejde, to zobrazování a prokliky na reklamy, tam se to nepozná, kus jako kus. Usměvné je jen to, když hovořil o zlepšení image, to je opravdu k popukání, jeho GymChat má dnes image snad už jen o píď lepší než je image muňky (Pthirus pubis, lidově filcka).

      A-A

      Vymazat
    9. Kdyby byla soutěž o největšího debila, tak Atakokot skončí druhej, protože je to takovej debil, že by ani tohle nevyhrál.

      Vymazat
    10. Ještě k těm opatřením naší vlády ohledně koronaviru. Dnes v Rakousku rozhodli, že od pondělí budou uzavřeny všechny obchody vyjma potravin, drogerie a lékáren. Podobná opatření dneska přijalo i Slovensko a uzavřelo své hranice. Tudíž tak. Opakuji, že Já jsem rád, že česká vláda řeší situaci tak jak ji řeší, jen Ken ze SuperStar nám nějak s těma rouškama zaspal, zdá se. A víc už to snad ani nechci komentovat.

      A-A

      Vymazat
    11. Ale slusi mu to, i kdyz obcas chudak vypada znicene :D

      Vymazat
    12. @ JeliMán

      A toto své tvrzení zakládáš na čem? Důkaz, indicie, proč si to myslíš?


      @ Pampeliska

      Komu? Musíš psát srozumitelně, tvůj příspěvek může v tomhle vlákně sedět na x lidí. Anebo piš na koho reaguješ. To je podobné, jak když někdo řekne "tam", on sice ví, kde je to tam, ale nikdo jiný to netuší. Takže jméno. (poznámka: Nejsem Babiš provádějící výslech Kena přímo na tiskovce :D)

      A-A

      Vymazat
    13. @ Azazel Anděl

      Předevčírem se spletl v komouš výchově - chlubil se a zkopíroval šept, jak někoho napráskal ... a pak se chudák snažil lomítkama smazat svou message :-) Komik.

      Vymazat
    14. @ JeliMán

      Ok, je to sice pořád ve sféře tvého tvrzení (skrýn by byl důkaz) ale berme to tedy za možnost (neověřenou). Ono by to asi nebylo ani překvapení, Zwiře nám tu veřejně popisoval, jak byl u Klenota kdysi doma, a on měl mnoho různých compů vedle sebe a na všech XChat. A asi na každém jako jiný nick. Taky takový mulťák. Nu, aspoň moji čtenářové vidí, co to tam na tom GymChatu už jenom přebývá.

      A-A

      Vymazat
    15. Pro Aziska

      Myslela jsem pana Vojtecha. Vidis, taky by sis to mohl trosku vylepsit, aby slo odpovidat na konkretni prispevek :P :D.

      Vymazat
    16. Myslíš pana Vojtěcha Adama, ministra zdravotnictví ČR ? :)

      Vymazat
    17. Docela ujde a že vypadá trochu zničeně ... kdo by na jeho místě tak nevypadal ? Já bych vypadala ještě hůř :D

      Vymazat
    18. Jo to je taky odborník na svém místě.:DDD

      Vymazat
    19. Nahodou jako, nedokazu si tam ted predstavit nekoho jinyho. Po piratech slehla zem :D

      Vymazat
    20. @ Pampeliska

      Nemohl bych to vylepšit, jsou to komentáře Bloggeru, jsou prostě takové jaké jsou, Já s tím nic neudělám.

      Jasně, ještě bys mohla napsat "Ken ...... mmm prdelka" :D


      @ Šavlozubý křeček

      ANO, řidit stát jako kabaret (Ken - Ministr zdravotnictví ČR) :D

      A-A

      Vymazat
    21. Azisko

      Zas tak hezkej neni :D

      Vymazat
  15. ::::::::::::: Postřehy z chatů (13. březen) :::::::::::::

    CHATUJME - Zde v kategorii hudba opětovně odstálena místnost Repasiho Ortel. Nesplnila ani tak slaboučký poloviční limit 25 hodin za 30 dní. V současné době je tam nachatováno 18.48. Bude brzy zase ustálena, až tam někdo v jeden den nachatuje pár hodin a dosáhne limutu, a tak pořád dokola? Neměl by být nějaký limit, že když místnost v určitém období 2x kiksne, že pak třeba dalších půl roku nemůže být ustálena? K zamyšlení pro LuRyho.

    XCHAT - V místnosti Komouš výchova dlouhodobě pobývá ve večních hodinách admin Hatikva. Překvapuje to někoho? Admin (mimochodem už v dávné mínulosti, kdy by nikdo ani pod vlivem omamných látek netipoval, že by mohl být někdy adminem, páč už jsem tu uváděl rčení "Hatikva blbj jak tykva") co si ho jako křižáckého bratra dotáhl do sboru Bogeman. A jsme pořád u těch stejných jmen, Ataka, Bogeman, Hatikva atd. GymChat se mi jeví jako neobyvatelné místo. Nu

    CHAT.cz - Tady se po čase objevil Legendawn (pozvánka od: Masozrava_pampeliska) ve své dočasné místnosti "Rebelové". Už jeho únorový návrat na žumpu byl překvapením, ač v minulosti pravidelně nepravidelně přicházel a odcházel, každopádně moc nechápu, co za štěstí hledá na žumpě v tuto dobu, pač tam se nachází opravdu už jen.. no to co žumpa obsahuje, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak hlavně když plní limit Láva Bot :D
      Ještě bych Tě Azo poprosila o vysvětlení pojmu nebo funkce Certifikátor. Ty a Anathema jste tu uvedli, že Giggo byl Certifikátor a Anathema psal, že i on - Anathema byl Certifikátor.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Láva BOT je jediné, co zatím Lávovi funguje, a to jenom proto, že mu s tím BOTem pomáhal sám LuRy. Akorát mu to funguje ale jen soukromě, tedy pro něho samotného a jeho místnost, která by mu jinak padla, s tím, že kolem toho BOTa sám porušuje snad všechna pravidla Chatujme pro BOTy. Na vše ostatní na co jako admin sáhl, byla blamáž.

      Certifikátor provádí certifikace (CRT), tedy ověření totožnosti uživatelů. Když se někdo na XChatu chce nechat ověřit, tak má několik možností, jak získat hlavičku ku svému nicku namísto postavičky, může si nechat schválit "mojeID" u kterého má ověření na nejvyšší stupeň, tedy validaci, pak si může také nechat ověřit totožnost na Poště na Czech POINTU, nu a nakonec je tu osobní setkání s Certifikátorem. Uživatel se s Certifikátorem domluví, kde se sejdou, tam mu přinese vyplněný formulář nebo ho vyplní na místě, a Certifikátor po předložení OP uživatelem ověří, zda sedí 3 požadované údaje, tedy věk, jméno a pohlaví. Certifikátor to pak zašle na 42ideas. Certifikátor má uzavřenou smlouvu s 42ideas a je pověřenou osobou k provádění ověřování údajů.

      Anathema nikdy nebyl Certifikátor, Anathema se nechal certifikovat právě naším Milánkem, tedy Giggem.

      A-A

      Vymazat
    3. Aha, takže Certifikátor je vlastně takový admin jako byli na Lidéčku a jsou na Chatujme , chápu to dobře? Díky za objasnění, Azo.

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      Ne, děláš čest své přezdívce :P Certifikátor je čistě osoba jen pověřená XChatem k ověření údajů uživatele. Nic více, na chatu nemá žádné vyšší pravomoce.

      Na Lidéčku, co si pamatuji, byl statut "ověřený uživatel", jak se tam toto ověření provádělo nevím, anebo si již nepamatuji, páč mě to v minulosti ani nezajímalo. Tam hlavně ten statut neměl vliv na získání nějaké funce či postu, jak je tomu na XChatu, kde se například SS může stát jen člověk s CRT, na Lidé.cz nic takového nebylo, stejně jako na Chatujme, tam ani žádné certifikace či jiné ověření uživatelů nemají a nikdy neměli.

      A-A

      Vymazat
  16. Trump vyhlásil v USA stav nouze. Další státy uzavírají své hranice, jako Dánskou a Polsko. Epicentrem pandemie už není Čína ale Evropa. Takže to fakt přestává být prdel, a rozhodně si na tom ani česká vláda nehoní politické body. Ta opatření jsou prostě nutnost. Fňukání nechme fňukalům jako Hrušínský ml. a pod. Každopádně..

    Volá moje matka (85) a stěžuje si, že nemůže na hodinu cvičení s trenérem, protože jí zavřeli posilovnu. Ptá se, co má dělat, kam má jít a kde si tedy může zasportovat. Radím jí, aby se šla pomalu projít parkem. "Výborný nápad," odpovídá. "Stejně mi už docházejí cigarety."

    Takže v klidu, nepanikařme, buďme zodpovědní.. a ani trocha humoru neuškodí, že.. ovšemže.

    Zvládneme to!
    Vaše Xglosy

    A tohle zpíval v roce 2010 Jarek Nohavica ZDE. Tak to ještě jen taková malá kulturní vložka.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každé období mělo nějakou epidemii nebo pandemii. Například mor vyhubil téměř polovinu Londýna a španělská chřipka po první světové válce měla spoustu obětí v naší republice. Obě tyto nemoci braly oběti různého věku a téměř se nedaly léčit. Hlavně mor. Ten měl dvě forrny, dýmějový a plicní mor. Plicní mor měl úmrtnost skoro 100%.
      Korona vir zatím tak nebezpečný není a doufejme že ani nebude. Myslím si, že naše vláda se staví k této situaci velmi zodpovědně . Co mě ale vadí, že tak zodpovědně se k tomu nestaví někteří naši občané .
      Je pravda, že nemáme panikařit a zasmála jsem se u té písničky tomu, že máme českou imunitu :D.

      Vymazat
    2. Písnička pěkná ale já myslím že nás zachrání, před virem ochrání, ne naše česká imunita, ale naše česká debilita, která všude na sociálních sítích jen skvétá, a dělá nám krásnou reklamu do světa.:DDD

      Vymazat
    3. Tak to víš, každý má na to svůj názor, zaujímá k tomu svá stanoviska, bojuje různými prostředky se strachem , hlavně o své děti. Protože i když jsou zatím nejvíce ohroženi staří lidé, nikdy nemůžeme vědět, jak dál zmutuje. Naše rodina se k tomu postavila už tím stylem, že se děti radují z neplánovaného volna, i když brblají, že pokud bude opravdu dlouhé, budou muset pak chodit do školy třeba i o prázdninách. Bavíme se vtípky co kolují po sítích .
      Česká debilita dělá reklamu pokaždé, na to nebyl potřeba ani koronavirus :D.

      Vymazat
  17. ::::::::::::: Z redakční pošty AN: Další machomail (Pro Nicnechapu) :::::::::::::

    Ano, na veřejný e-mail AN dorazila další zpráva od Macha. Nebudu jí tu už zvěřejněvat, jak jsem již uváděl nedávno. Ale protože byla určena téměř výhradně pro externí autorku Nicnechapu, pak jí tento mail přepošlu, jak s ním naloží je již jen a pouze její věc. Jen čistě informativně dodám, že ten machomail nebyl ve stylu trollských rádoby vtipných plků a meme, naopak byl pouze a jen přehlídkou zlověstných urážek, napadání, nadávek a vyhrožování rozzuřeného zlověstného zloducha.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Azo za diskrétnost. Nechal jsi na mě, abych s tím mailem naložila podle svého. Tady jen napíši , protože to jistě bude zajímat všechny, že MachoPakoRaper pouze napsal to, co píše pořád. Napadá mě a snaží se mě urážet, dokonce vyhrožuje. Ale abyste se aspoň trošku vy ostatní zasmáli, vyhrožuje tím, že až ten korona virus chytne, nakazí nás tím . :D :D :D.
      Jsem zvědavá jakou cestu pro nákazu zvolí. Bude prskat na monitor a doufat, že budeme zhluboka dýchat, olizovat si prsty při psaní nebo jak to hodlá udělat?
      Máš pravdu, Azo, rozvášnila jsem Paka Macha k nepříčetnosti :D
      Koho asi rozvášním, až mi vyjde poslední dílko trilogie Oči pro pláč nebo úsměv na líci? :D.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Ta pasáž s tím, jak nás všechny nakazí koronavirem, tak ta mě též pobavila :D
      A Mach sice píše pořád dost podobně, ovšem Já už za ta léta poznám, kdy je jakoby na koni (tedy on si myslí, že je na koni), kdy se tím trollováním vyloženě jen baví a kdy je naopak řádně nakrknutý. A teď se mi zdál právě meganakrknutý :D

      A LuRyho nerozvášníš, on se narozdíl od Macha umí ovládat (i když si myslím, že je též občas labilní a emoce s ním cloumají), po tom, co tu četl z mého pera, už je zvyklý, hlavně snad už pochopil, že svobodu slova a svobodné šíření informací nemá jak zastavit. Přinejhorším, kdyby se fakt naštval, tak zaBANuje mě na Chatujme, s důvodem "Poškozování dobrého jména Chatujme (viz. kecy na glosách od Nicnechapu) :D To ale neudělá, páč ví, že by tím ze sebe udělal idiota, a že je mi celé Chatujme jeden velký šumák, zvláště poté, co tam nalezli ti alelujáři, kterým Lukáš tak náramně podkuřuje.

      A-A

      Vymazat
  18. ::::::::::::: Postřehy z chatů (14. březen) :::::::::::::

    CHATUJME - Co se změnilo vizuálně? Shrňme si dnes právě vizuální změny za poslední období. V diskuzích LuRy opatřil box s reklamou výraznou červenou barvou, asi aby byla nepřehlédnutelná. Na úvodní straně portálu byly Seznam reklamy přesunuty z dolní části nahoru hned za Náhodné profily. V pravém rohu ve větě "Služby Chatujme.cz jsou zcela zdarma, finanční dar je zcela dobrovolný." byl zvýrazněn s odkazem právě výraz "finanční dar". Z nadpisů jednotlivých boxů na úvoní straně má jinou podobu právě jen a pouze box "Aktivní diskuze". Myslím, že ty změny si již vyhodnotíte každý sám.

    SUPERPOKEC - Nejdříve se podíváme na OBRÁZEK. Jak vidíte, na SP se nově objevuje v nestálých místnostech "Domácí výroba", která je známou místností na Chatujme. Též se na SP nově někteří uživatelé z místnosti na Chatujme registrovali (dnes). Na Písničkách na přání byl zaznamenán vzkaz uživatelky Horkykafex "ať už ji dá Skalda66 pokoj, že je konec". Má to nějakou souvislost? Co se to děje? Bude Domácí výrova i stálou roomkou na SP? Nějaký rozkol? Uvidíme
    (zdroj obrázku: SuperPokec.cz - Kategorie: Koníčky a zájmy)

    CHAT.cz - Legendawn zřejmě rezignoval na svojí místnost Rebelové a udělal se Správcem v místnosti Přátelé Temnoty, která je tedy nyní tzv. rezervovanou místností. V této místnosti byl kdysi SS (když byla stálá), později v ní byl SS Anathema, než se rozhodl, jako mnoho jiných z nás, tento portál, pro neutěšenou situaci opustit.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proc jste odesli z chat.cz?

      Vymazat
    2. @ Pampeliska

      Je to v té větě napsané, pro "neutěšenou situaci". Přetekl kalich naší trpělivosti, neb bylo zřejmé, že se na Chat.cz nic nepohne pro nás přijatelným směrem, tedy ku chatu, kde jsou funkční nástroje pro ochranu slušných uživatelů před prudiči, kde se bude vůbec něco řešit, kde bude admin JiH vůbec nějak fungovat a takhle bych mohl pokračovat ještě hodinu nejméně. Koneckonců je to tu vše popsáno na Xglosách. Za nás měl ten chat ještě nějakou šanci, a hlavně vypadal úplně jinak než dnes, v současnosti je to odpadní stoka a hanba klasických chatů.

      A-A

      Vymazat
    3. ::::: Doplnění ku Postřehům :::::

      CHATUJME - Co se týče boxů na úvodní straně, tak zde popisovaná věc s názvy byla pouze rozdělaná záležitost LuRyho, už to tedy dodělal, tudíž si můžeme říci, že u Diskuzí a Chatu jde o přepínání pro přihlášené uživatele mezi dvěmi možnostmi zobrazení jednotlivých boxů (Diskuze - Aktivní diskuze/Sledované diskuze; Chat - Aktivní místnosti/Oblíbené místnosti). Takže toliko pro doplnění a upřesnění.

      A-A

      Vymazat
    4. Pro Azu

      Tak samozrejme jsem neco neco cetla a i tve spamy na azanoviny si pamatuju (jestli jsi to byl ty), ale to uz tam snad neni :)

      Vymazat
    5. @ Pampeliska

      To snad ani nebudu komentovat ty spamy, jednak jsem se vyjadřoval už 666x a druhak podobné bludy a fantazie je komentovat úplně zbytečné. Každopádně jestli tam někdo dělal reklamu AzaNovinám, které vlastně měly tehdy zbrusu nový web (ten současný), tak dle AzaMoudra "Darovanému koni na zuby nehleď" spamerovi či spamerům děkuji zpětně za reklamu.

      A-A

      Vymazat
  19. Musím se trochu neskromně pochválit. Když pinkViča nejvíc prudila na xchatu, byl jsem to já kdo jí slíbil,
    že jí zdeptám tak, že bude psychiky úplně na dně. Nyní lze říci, že se podařilo a to prase je totálně v prdeli, už se s ní nebaví
    ani lehce naivní yeas, zůstalo jí akorát dělat debilní popisy roomů, kde se zamyká. Sice nechápu proč, když tam za ní stejně nikdo
    nepřijde, ale asi si myslí, že je dobrá.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Blog.cz končí! (XG verze)

Co měsíc dal - Leden 2024

Diskuzní fóra vs sociální sítě