Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Hrabě X prchá z Chat.cz aneb fialky v žumpě nevoní

Poslední aktualizace 27. 01.  06:30


Ano, není dále přípustné aby dobré jméno Hraběte X bylo špiněno byť jen samotnou přítomností této room na něčem tak odporném jako je žumpa jménem Chat.cz. HX nemůže být součástí něčeho, co se vyvinulo v ráj prudičů, trollů, falešníků, duševně nemocných a dalšího už jen a jen odpadu lidské chatové společnosti. Polofunkční systém nahrávající prudičům, anarchii a bordelu šlo za určitých okolností přehlédnout, chat, jak už jsem kdysi psal u chatu jiného, je o lidech. Tudíž ani sebedokonalejší systém ještě sám o sobě nic nezaručuje. Ovšem zde se dvě základní věci chatu snoubí a vzájemně doplňují ve své odpornosti. Polofunkční systém a neskutečná skladba uživatelů, kde snad již nezůstala jedna "normálnější, slušnější, kvalitnější či duševně zdravá" bytost. Hrabě X již v létě, za neskutečných megašikanoidních ataků na místnost a hlavní představitele místnosti či lidi s ní v tu chvíli spojených, chtělo opustit chat, kde se nijak šílená situace neřešila, výsledkem bylo nakonec založení místností na chatovacím serveru Chatujme.cz. Právě dnešního dne tato místnost na Chatujme slaví půlroční výročí. Ale tato glosa není o Hraběti X, tato glosa je o něčem, co se jen tak nevidí. Když jsem říkal ještě ne ta dlouho zpět, že jsem za celou svou dlouhou chatovou dráhu zažil a viděl všechno, mýlil jsem se. To, co se odehrává, zvláště v posledních měsících na Chat.cz, to jsem opravdu nečekal, že by bylo vůbec obecně něco takového kdekoliv na jakémkoliv chatu možné. A ono také jinde není, možné je to jen a pouze na místě, ze kterého HX mizí, a opakuji, není to o HX ale o žumpě Chat.cz, kdy se tento chat tímto již stává absolutním anarchoidním a bordelářským hnusem, kde se již ani nedá poznat rozdíl mezi tzv. slušnými uživateli a prudiči, neb všichni žijí ve vzájemné koexistenci a souladu, a řekl bych, že již ani nejsou schopni bez sebe navzájem existovat.

Dnešním dnem již můžeme zcela jednoznačně říci, že vše lepší, slušnější, normálnější, kvalitnější, zajímavější atd. z tohoto chatu již zmizelo, zůstalo jen to, o čem píši v předešlém odstavci!

Nebudu z této glosy dělat román, i když by bylo o čem psát. Zhnusení nad tímto chatam a předně lidským nezdravým, falešným, prudičským a jinak ohavným odpadem je tak veliké, že jsem usoudil, že nebudu plýtvat svým časem a energií na grafomanský výlev.


Anděl Azazel


✧✧✧✧✧✧✧
===========================================================================================================
TECHNICKÁ POZNÁMKA: Jistě jste ši všimli lehké grafické proměny Xglos. Ovšem zásadní změna se udála s komentáři, které byly přepnuty na komentáře Google+. Nic jiného učiněno u komentářů nebylo, některé z nich se nezobrazují. Je to oním přechodem a přepnutím. Žádný jiný úkon nebyl proveden. Tato podoba komentářů může ale nemusí býti trvalou, tudíž je tu možnost, že se dříve či později navrátí klasická podoba komentářů Bloggeru.

===========================================================================================================

23:08 - Takže aktuálně hned změna, co se týče komentářů, neboť komentáře Google i po několikerém překontrolování nastavení fungovaly prazvláštně, pak jsem vrátil původní podobu komentářů, ovšem povolil jsem zatím jen komentování prostřednictvím účtu Googel. 

✧✧✧✧✧✧✧

Aktalizace 27. 01. (06:30)

Dovršením a potvrzením výše napsaného je odstálení dalších dvou místností, a to Dobrá nálada a předně Night Room. A hlavně to přesně potvrzuje má slova z glosy, která vyšla na Silvestra 31. 12. 2017 a byla završením trilogie s názvem Návrat do léta 16. Podívejte se zpětně jak prorocky jsem psal o mizení rozmanitosti a jednobarevném chatu. Zmiňoval jsem místnosti Temnota, HX a NR jako specifické, originální, tématické, zájmové místnosti. V tuto chvíli již ani jedna z nich na Chat.cz není.

Toto je definitivní vítězství prudičů, nekvality, falešnosti, plytkosti a žumpy nad slušností, kvalitou, originalitou, zajímavostí, osobitostí a vůní fialek.

Komentáře

  1. Toto byl původní příspěvek uveřejněný přes komentáře Google. Jelikož nové nastavení komentářu dle aktualizace 23:08 zatím nastaveno pouze pro možnost účtů Google, tak se na aktuálnosti příspěvku nic nemění:

    Ještě do komentářů k novým komentářům. Většina lidí má asi YouTube. Pokud má někdo YouTube pak má i účet Google. V nedávné minulosti tu byl zmiňován pojem "slušné a kultivované diskuze". Neslušnost a nekultivovanost do jakékoliv diskuze, a nejen diskuze (viz. anoni na chatu), vnášejí předně anonymové. A jak jsme si řekli, debata anonymů, lidí kteří se neumí podepsat ani svým nickname, taková debata nemá pražádnou hodnotu a je pouhými výkřiky do tmy těch, kteří si nedokáží stát za svými slovy, nedokáží přijmout zodpovědnost za své chování a sami sebe.
    Každopádně jak bylo psáno v Technické poznámce, otázka komentářů je stále otevřená a návrat i třeba k jiné formě a stylu komentářů Bloggeru je možná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velká gratulace! Vím, jak silný vztah máš k HX místnostem, ale je jasný, že v tý odpadní stoce jsi to nechat nemohl, i když tuším, že to bylo pro tebe těžké rozhodnutí. Moudré, chlapské, ještě jednou gratuluju.

      Hele, ty komentáře jak takhle máš, to jsi je mohl vyrušit úplně, takhle na férovku ti sem nikdo psát nebude. Teda férovka a lidi z chat.cz, to jsem pobavil sám sebe teď, to jsou dva neslučitelý pojmy. To je jak voda a oheň. Leda by se proměnilo čtenářstvo. Nevím co plánuješ.

      Vymazat
  2. O úprku místnosti Hrabě X ze žumpy Chat.cz je informováno i na webu HX - Chat.cz , kde se dočtete, že tento web jako kronika historie hrabství zůstává a dokonce bude doplňována. Též tam naleznete souhlas se zrušením místnosti od celého HX-Týmu https://hrabe-x.blogspot.cz/2018/01/uprk-mistnosti-hrabe-x-z-odpadni-stoky.html#more
    Neurčitá zmíňka o odchodu ze žumpy Chat.cz je součástí informativního oznámení i na webu HX - Chatujme.cz http://xhrabe.blogspot.cz/2018/01/pulrocni-vyroci-mistnosti.html

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Notesoo - Spadla klec. Definitivní konec české sociální sítě

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Čtyři roky na Twitteru

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?