Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Další hanebný útok na mojí osobu

Pár dní nazpět se tak přihlásím na Facebook (nijak ho v současné době moc nepoužívám) a zjeví se mi na obrazovce toto

Zdroj: Facebook

Facebook mám již spousty let, tuším že 8 ale není to přesné číslo důležité. Je o mně známo, že FCB nemám dosti rád, ty důvody nebudu vypisovat, protože to by vydalo na samostatnou a dlouhou glosu. A náhle po dlouhých letech mi někdo nahlásí osobní profil. Odkud vítr fouká je jasné, byl to někdo, a pravděpodobně množné číslo, z chatovacího serveru Chat.cz.

Není to první takovýto nechutný útok na mojí osobu, jsou vlastně už tři. A ukazuje to, co za lidi je na Chat.cz. Za úplně první útok se dá považovat nahlašování webu místnosti Hrabě X, který musel být následně smazán. Útok na web HX byl zcela jednoznačně veden z místnosti Fajn pokec na Chat.cz, o tom už jsem psal, bavil jsem se tehdá i s Freyou, která to nepřímo přiznala. Druhý útok, a to z nedávné doby, byl na můj účet Microsoft, o tom vznikla glosa, kterou si mohou ti, kteří by nečetli, připomenout zde. Tato věc mě velmi zasáhla, v glose je to popisováno. Tuto záležitost jsem zdárně vyřešil. A nyní je tu třetí útok, atak mého osobního účtu na FCB.

FCB jak jsem psal, nijak zvlášť nepoužívám, kdysi jsem si jen založil profil. S jednou výjimkou, a to období začátku, a pak i průběhu AzaNovin. Ano, AN vznikly a rozjely se právě na FCB, který zde hrál nezastupitelnou roli, bez rozjezdu na FCB by AN pravděpodobně skončily dříve než začaly, takhle se staly "hitem dvou sezón". Každopádně FCB byl vždy pouze jako reklama, jako podpora pro další hlavní věci. To by myslím stručně stačilo.

Když jsem se proklikal v odkazované Zprávě podpory do místa, kde po mně FCB chtěl předložení průkazu totožnosti, řekl jsem si, ne. Z principu (s trochou humorné nadsázky bych řekl, že to není "moderní"). Průkaz totožnosti má člověk povinnost předkládat pouze PČR. Dále k ověření totožnosti takto činí např. v Bance, Poště a mnohde jinde. FCB se ovšem opravdu legitimovat nebudu. Co to v konečném důsledku znamená? Nejspíš přijdu o FCB. Hurá! K ničemu ho v současné době nepotřebuji. Tudíž Hurá Hurá!


A závěr dnešní glosy? Někdo tvoří a někdo boří, to už jsem použil mnohokráte. Je opravdu nechutné si uvědomit, co za nechutné lidi pobývá na Chat.cz. Nechutné lidi, kteří za tak krátkou dobu byli schopni podniknout vůči mé osobě tři nestoudné, nechutné útoky, které jsme si popsali. Hanba, hanba a nic než hanba. HanbaChat.cz



Anděl Azazel

Komentáře

  1. Psycho.fanatická.hovada.CZ Co k tomuto dodat a říct. Prasata a dobytek se nezapře.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Co měsíc dal - Únor 2024