Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Aktualita bleskem: Dominikkaa položila SS V Absolutnu

 Aktualizováno 29.04. 09:00


Ano, je to přesně tak, Dominikkaa se vzdala funkce SS v místnosti Absolutno, tudíž jedinou SS zůstává myczi, která ovšem na chat v podstatě téměř vůbec nechodí. Tudíž se dá říci, že Absolutno je nyní nespravovanou místností.

Zdroj: Info o místnosti Absolutno na Chat.cz

O odebrání funkce SS v Absolutnu požádala Dominika RA JiH tímto vzkazem

Zdroj: Vzkazník uživatelky Dominikkaa na Chat.cz


Dominika přislíbila, že pro Xglosy sepíše nějaký další text. Co přesně bude jeho obsahem netuším, každopádně ho hodlám uveřejnit v plném znění a bez korekcí. Nyní už asi mohu i prozradit, že jsme v posledních dnech byli s Dominikou v kontaktu na chatovacím portálu Chatujme.cz.


Rozšíření 29.04. 09:00

Jak Dominika přislíbila, tak také učinila. Pojďme se tedy podívat na slova slečny Dominiky:

Dlouho jsem přemýšlela o nějakém vyjádření k celému chat.cz a k tomu, proč to tam už vzdávám, jakožto SS v absolutnu i jako obyčejný uživatel...

Nejsem chatově nijak zvlášť zajímavá, takže tohle vyjádření bude spíš rada/varování pro všechny, kteří tam zůstali a mají ještě alespoň zbytek rozumu a taky pro všechny, které by třeba nedejbože napadlo na ten chat jít, popřípadě se na něj někdy vrátit.

Začnu asi úplně prvním dojmem, který jsem měla, když jsem poprvé "vstoupila do místnosti" ... byla to místnost "NCC 1701" (nyní odstálena, protože Salvatiovi asi došly prášky i s fetem a přestal to zvládat) jako nový uživatel a chatovací panna mi trvalo poměrně dlouhou dobu, než jsem se vůbec rozkoukala, nicméně mi při tom "velice" pomohla uživatelka, jejíž chování připomínalo křízence slečny stopující u E55 potencionální kořist, a chlapa pracujícího na stavbě nadávajíc všem okolo a přitom si myslíc , že on je úkaz boží... tou uživatelkou byla "PinQi" (jak jsem se později dozvěděla- 613happy), která tam plodila takové nesmysly, že jsem si tehdy říkala, že něco takovýho přece nemůže ani reálně chodit po povrchu zemském. Do toho tam byl přítomen i SS- Salvatio, se kterým jsem si něco šeptala a musela přemýšlet, jestli je moje inteligence opravdu na tak nízké úrovni, když jsem každý odstavec musela číst 3x, abych stejně nakonec nic nepochopila... (nevím, možná jsem opravdu inteligenčně podprůměrná, možná tenhle problém mělo i spoustu jiných slečen). Z mojí první návštěvy chat.cz jsem byla hodně rozčarovaná a marně teď přemýšlím, jak velký psychický problém jsem asi musela tehdy mít já, že jsem i přes tohle dostala chuť se tam další den vrátit.

Moje kroky už mířily do místnosti s názvem "Fajn pokec" ... kde mě ochotně uvítala uživatelka Freya a její pobočnice Fatal_error.... To jsem si tehdy říkala " ha.. někdo normální"  No později se mi potvrdilo pravidlo "nikdy nedej na první dojem"  protože i přes to, že jsem se fatal tehdy ptala, proč že jí to tu nemá nikdo rád a ona mi řekla, že si všichni myslí, že je falešná a přitom nechápe proč, jsem zůstala u prvního dojmu a za děvčatama docházela pravidelně. Stejně tak Freya, která i přes to, že má dvě zdravé ruce a nohy raději než by šla do práce, sedí doma, vymýšlí nesmysly týkající se chat.cz,( ke kterým se snad ani vyjadřovat nemusím ) mnouc si ruce, že ji pánové Franci a JiH poslechnou prakticky na slovo a semtam odběhla ven se psy, nebo vyčistila terárium... (nikdy jsem jí svůj názor na ni neřekla, tímto se omlouvám a tady ho milá Freyo máš) ... jdeme dál... Tehdy tam docházela i uživatelka, která se prezentovala jako úplná chudinka, kterou všichni uráží a nikdo ji nemá rád, nesnášející všechny svátky, jako je silvestr, velikonoce, oslavy narozenin, protože je to  "povinné veselí"  ... ano... všichni jistě tuší, že tou uživatelkou je Ivanulka... Dodnes jde mimo moje chápání, proč člověk prokazatelně trpící psychickou poruchou, se jde zaregistrovat na chat.cz a doufá, že si tam snad normálně pokecá o svých depresivních stavech, a ještě se tam snažit bavit s člověkem, který to má v hlavě obdobně pomotaný jako ona, akorát s tím rozdílem, že si kompenzuje svoje mindráky tím, že všechny kolem uráží, a není mu proti srsti napsat "až budu páchat sebevraždu, tak sednu do dodávky a napálim to do davu" a jiný daleko horší a internetově neprezentovatelný věci... tou osobou je Věčná samota.. dál se k této osobě vyjadřovat nebudu, už jen tohle mluví snad za vše.  Někde v mezičase tohohle se tam dostavoval Nstorm- jehož jsem nenáviděla od prvního dne, kdy jsem měla tu čest ho poznat, protože přijít do místnosti a naprosto nesmyslně a neopodstatněně mi nadávat do tupců, hlupáků a debilů, to mi nepříjde úplně košer. A po pár týdnech nesmyslných hádek mě tenhle člověk donutil přestat docházet do téhle místnosti... ono vlastně bych mu měla spíš poděkovat... takže tímto ti Nstorme velice děkuji, že jsi mě donutil opustit na dobro "Fajn pokec"


Posuneme se v mojí "kariéře" zase o kousek dál a to do místnosti "Absolutno" ... ano, do místnosti, ve které jsem byla následně SS a ve které jsem pobývala nejdelší dobu a dostala možnost "poznat" spoustu dalších falešných, prolhaných a herecky velice talentovaných lidí.

Když jsem tam začala chodit, tak tam docházela v podstatě jen slečna... masozrava_pampeliska a její srdeční slabost bender. Co napsat k těmhle dvěma? Pampeliška mi celkem dlouhou dobu přišla jako velice fajn holka, ale nakonec jsem otevřela oči a pochopila, jaká je skutečnost... je to spousta informací a poznatků, které jsem za poslední dobu sesbírala a zkrátím to na to, že pampeliška je zkrátka sebestředný člověk, který miluje veškerou pozornost, která se na ni vztahuje, zřejmě z tohohle důvodu si rozumí úplně s každým, kdo se na chatu mihne, ať je to sebemenší nula, nebo sebevíc psychicky labilní člověk.... člověk ji může urážet, nadávat a ona stejně bude sedět na bidílku a smát se tomu.. takže ne jen sebestředná, ale navíc úplně hloupá.. inu někdy by bylo možná fajn místo chatování vyjít ven a rozhlédnout se kolem sebe, třeba by i konečně našla reálného chlapa a nemusela pořád skypovat se všema jen z chatu. Bender...no... zvláštní přírodní úkaz, jehož přítomnost na chatu jsem vůbec nepochopila, když už něco napíše na sklo, tak je to tak odporná a nechutná věc, že snad ani nestojí za to ji vůbec číst. Kdo ví, kdo vlastně tenhle člověk je, protože vše, co o sobě kdy napsal byla lež a tak si jen můžeme domýšlet, nač se na chatu objevuje, možná by v tomhle případě stálo za to, navštívit psychiatra a promluvit si o nějakých práškách.

V téhle době se nás v absolutnu začalo scházet více a ve chvíli, kdy ta místnost stála aspoň za něco už byl chat.cz rozdělen a rozškatulkován, a všech těch věcí, které se tam děly bylo tolik, že začal podezřívat jeden druhého... "ty jsi Azazel" "ty donášíš" "ty pomlouváš" "ty spamuješ" všichni obvinili všechny,  a sem tam ještě někdo přilil olej do ohně, aby zase bylo co probírat. Do toho začali obcházet všechny místnosti několikrát zmiňovaní anonymové, kteří zaspamovali celou místnost a bylo prakticky nemožné tam udržet nějaký pořádek, tou dobou jsem požádala o funkci SS RA JiHa, který mi ji ochotně dal a já tak mohla začít místnost zamykat, zda to byl dobrý tah, nebo ne je názor každého, já dostala možnost a takhle jsem ji využila.

Všechny ty šílenosti, které se na chatu děly, dějí a dít nejspíš ještě budou kluci z glos moc hezky rozepsali i s ukázkami (mluvím především o spamování)

V absolutnu pak zůstalo osazenstvo poměrně dlouhou dobu stejné- já, pampeliška, bender, Vildas, Angar, Enfanterrible, Věčná samota a občas někdo další. Jedním z těch dalších byl i uživatel Ferda_ , který byl jen dalším "přilívačem oleje" ... příjde mi zbytečné a nedůležité tady popisovat všechny ty hry, který se tam poslední dobou hrály, důležité je až to, jak ty hry skončily. Všichni se mezi sebou rozhádali a místnost "Absolutno" se rozpadla. V tu chvíli mi začalo docházet, jak hluboce tohle člověku zasáhne i do osobního života, protože jeden na druhého začal tahat špínu a byl to vrchol hnusu, to jsem se i já rozhodla nahlédnout dál a v jistých věcech se začala šťourat, taky jsem se rozhodla zajít i na jiný chat, abych konečně pochopila, jak velký rozdíl to bude oproti té žumpě, v které jsem plavala dost dlouhou dobu.... a to už jsem oči otevřela úplně, zahodila veškeré naivní názory a už jen občas nahlédla, abych se  utvrdila. Poslední kapkou byl dnešek, kdy se mi z toho chatu obrátil žáludek úplně, když jsem chtěla zjistit, jak to vypadá v jediných dvou místnostech, které tam ještě zůstaly Fajn pokec a 30 a více a raději to nechám bez dalšího komentáře.

To jak je celý chat veden je jedna velká fraška, od anonymů, až po rozdělování funkcí a všeho bordela tam... Jako například, kde na jiném slušném chatu se může stát, že si zobrazíte profil muže, který sedí téměř nahý na posteli? (bakross), kde je registrováno několik desítek fejkových profilů, které obtěžují úplně všechny, kde zůstal odpad, který nikde jinde neuspěl, kde myšlení autora chatu ovlivňuje žena, která by se v reálném životě nejspíš neprosadila, kde RA JiH rozdává funkce úplně všem, kde lidem není proti srsti si nechutně nadávat a přetvařovat se, kde si každý zakládá fejkové profily bůhví proč atd atd.

Tímhle moje působení na chat.cz končí, a lidi... proberte se a pokud vám zůstalo aspoň malinko rozumu v hlavě, tak odejděte.. prospěje to nejen vám, ale i společnosti a určitě i Francimu, který by měl o tolik míň starostí, kdyby ten chat sám zrušil....



Ano, Chat.cz jde do kopru. Uživatelské složení, kdy i ty zbytky zdravě smýšlejících, normálnějších, slušnějších, rozumnějších a kvalitnějších uživatelů mizí, je již opravdu šílené. To, co na chatovacím serveru Chat.cz zůstává je už definitivně jen psycho, žumpa, odpad. Uživatelské složení je naprostý děs, běs a hrůza.

V kopru skončila i hurá akce Room Administrátora JiH, kdy šmahem přiděloval SS a ustaloval kdejaké nic. Pojďme si tedy říci, jaký je výsledek této jeho nepovedené akce.

Absolutno je v tuto chvíli tedy nespravované, stejně jako Klidné povídání, kam vůbec Cincidrina Lapapone nechodí, stejně jako další místnosti, jako je např. Cokoli tě napdadne s naprosto neaktivním SS Pagi. A dále místnosti, které se propadají s nachatovaným časem a zejí prázdnotou. Výsledek k dnešnímu ránu je vše vypovídající, 3 místnosti již byly odstáleny, a to NCC-1701, pratelské posezeni a Brno. K tomu další místnosti se nacházejí, některé již trvale, jen kousek nad propastí. Klid a pohoda 1d; Book of Souls 1d 12h; Voňavá přitažlivost 1d 13h; Na vlastní nebezpečí 1d 16h; Cokoli tě napadne 1d 19h. Tedy shrnuto podtrženo 3 odstálené místnosti a 5 dalších skomírajících.

Ano, toto vše je výsledek zoufalé a trapné akce JiHa. Jeho pokus o optický klam se naprosto nevydařil a skončil v onom již zmiňovaném kopru.



Anděl Azazel


Komentáře

  1. A už jen do komentářů, nemusí jít o poslední text Dominiky. Třeba si od ní na Xglosách ještě leccos přečteme. Uvidíme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jisto jistě. Jsou tam furt jen ty 2 místnosti Pokec a 30+, ty další špinavosti Bee a Happyny, to se ani nedá počítat za relevantní roomky. Velmi tragické tam už, opravdu.

      A k Dominice. "... uživatelka, jejíž chování připomínalo křízence slečny stopující u E55 potencionální kořist, a chlapa pracujícího na stavbě nadávajíc všem okolo a přitom si myslíc , že on je úkaz boží... tou uživatelkou byla "PinQi" (jak jsem se později dozvěděla- 613happy) ..." tak tohle se jí hodně povedlo :-DDD Nenapsal bych to líp.

      Vymazat
    2. Hlavně nechoďte nikdy do Lidlu pro jistotu....Stvořena z naprosto nejhorších a nepovedených diskotechno kouzel ZeblinQi na E55 již nestojí, neb jí v 50ti letech přejel bavorák její kaktusoidní svráštělé lívancové plácačky padající až pod paty a ani na hřbitově jí do rakve raději nechtějí, aby se z ní nepozvraceli červi a housenky a tak skončila na chat.cz...

      Vymazat
    3. A něčemu takovému na Chat.cz přidělují SS a to dokonce ve dvou místnostech. To může udělat snad jen duševně pomatený či nesvéprávný jedinec, anebo.. anebo se ten dotyčný musí jmenovat JiH. Teď jen přemýšlím, jestli jsou to dvě různé možnosti nebo jde li pouze o synonyma :D

      Vymazat
  2. Dík za zveřejnění, určitě ještě něco dodám, jakmile se mi to v kebulce zase rozleží ;)) ... už mám něco na mysli, tak uvidíme :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvůj článek vzbudil velký ohlas, tudíž jistě nebudu sám, kdo se bude těšit na tvůj příští počin.

      Vymazat
  3. https://azazurnal.webnode.cz/cz-chaty-trvaly-padajici-trend/

    A učiním zde malou reklamu AzaŽurnálu. Toto je čerstvý článek se statistickými daty ohledně návštěvností chatů. Můžete se tedy podívat, milí čtenáři mých Xglos, jak si jednotlivé chaty vedou a jak to vypadá s celou chatovou scénou. Můžu prozradit, a nebude to žádné překvapení, že je to bída a utrpení, nu.

    OdpovědětVymazat
  4. Takže zde pod článek o odstoupení Dominiky z postu SS v Absolutnu a jejím článkem, bych rád oznámil, že dnešním dnem se Dominika stává vedle mé veličkosti dalším Autorem Xglos. Tato skutečnost je i uvedena nově na hlavní úvodní stránce Xglosy. Chtěl bych jí tímto popřát, nechť se jí v roli samostatné autorky daří, nechť má vždy ostré a dobře seříznuté pero, a nechť její články jsou čtivé a zajímavé, stejně tak, jako její prvotina, která sklidila mnoho nejrůznějších ohlasů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se sluší pogratulovat, Dominice i Glosám. Dominika na rozdíl od Firera není skoro vůbec známá, takže publikovat pod již zavedenou značkou je celkem logický čin. A Glosám to přinese určitě osvěžení a větší rozmanitost. Začala dobře Dominika, jestli si udrží tenhle svůj standard a s tím, že bude publikovat články sama, i něco přidá, tak tu máme novou blogerskou hvězdu.

      Míro, poslyš, my můžeme jít do žurnalistickýho důchodu, hele, když to po nás přebíraj mladí. Tak nablábolili jsme se toho už dost, tak ať si to blábolí teď ten potěr :-D

      Vymazat
    2. To bychom mohli :D Ale oba víme, že nám to stejně nedá si zablábolit. Každopádně Já bych se už rád věnoval více jiným věcem, jednak jiným projektům a druhak zde na Xglosách jiným tématům a jiným chatům. A musím už konečně někdy vyplodit tu dávno slibovanou glosu o stálých místnostech na Chatujme, nu.

      Vymazat
    3. Vyploď. Hele, ono stejně možná za chvíli už nebude o čem psát, myslím u tý koprožumpy, protože tam už je to fakt total humáč masakr :-D

      Vymazat
  5. O faktu, že Chat.cz jde opravdu do kopru svědčí i další odstálená místnost, a to Voňavá přitažlivost. Místnost, která byla založena 22. 3., ustálena byla 4. 4. a dnes 6.5. je odstálena. Takže tady vidíme, a můžeme si klást otázku, co tu RA JiH nacvičoval, když ta místnost jako stála fungovala jen pouhý 1 měsíc. Proč byla odstálena netuším, klonil bych se k přání zakladatele, protože dle nachatovaného času je tu ještě další místnost, která na tom byla ještě podstatně hůře, tou místností je Klid a pohoda, která se již týden pohybuje pod limitem a týden před tím se různě pohybovala kousek nad či pod 1h/14d. Tudíž tato místnost, kde je SS happy613 (pinQi) by si zasloužila dle času odstálit více, než Voňavá přitažlivost, která spadla pod limit až nyní krátce, ovšem otázkou je, proč tak JiH nečiní, jestli opět kvůli pinQi, kterou ze záhadných důvodů asi nějak preferuje a podporuje, i viz. diskuze Stálí správci a nejnovější článek Bulvy Kauza 613happy. I dalším místnostem se moc nedaří, sledování časů dál pokračuje v glose "Svišť glosa".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A máme tu další odstálenou místnost, jde o Na vlastní nebezpečí. Takže si to shrňme, za posledních 14 dnů byly odstáleny 4 (slovy čtyři) místností: NCC-1701, Brno, Voňavá přitažlivost a Na vlastní nebezpečí. A to je tu ještě stále dlouhodobě podlimitní místnost Klid a pohoda, která má asi zřejmě nějaká privilegia, k dnešnímu dni má 17 hodin. PinQi?

      Vymazat
    2. Bezpochyby PinQi, kdo jiný... komu jinému by bylo dovoleno to, co jí.. kdo jiný by měl otevřené dveře dokořán všem možnostem, včetně SS... tento odpad si na chat.cz zřejmě vědomě a cíleně pěstují, jinak to skutečně není možné a už vůbec přípustné.

      Vymazat
    3. Takže pokračujeme v tomto vlákně. A pokračuje i odstalování, konečně byla odstálena i místnost Klid a pohoda. Asi už to bylo do očí bijící, jak je stále na posledním místě a dlouhodobě byla pod 1d. Takže pokračujeme i v souhrnu hurá ustalovací akce RA JiH. V tuto chvíli tedy bylo od té doby odstáleno 5 (slovy pět) místností. Takže tam zbylo už jen 8 stálých místností (Offroad se nepočítá, ten jsem nikdy nezahrnoval ani do žádné statistiky, to je místnost tak trochu mimo chat). Když jsem 22. ledna dělal rozsáhlou statistiku v tu chvíli existujících místností (opět vyloučíme Offroad, který se v této statistice objevil pro komplexnost), takže tedy 22.1. těch místností bylo 15. Nyní jich je tedy o polovinu méně. Ono to souvisí i s poklesem návštěvnosti, který se dostává v současné době někam na stejnou hranici jako v březnu 2016. Je to patrné i znedávné statistiky AzaŽurnálu, v průběhu doby ovšem Chat.cz návštěvnostně rostl a pohyboval se v naprosto jiných číslech, nyní je opět někdo kolem 35 (bez anonů dokonce pod hranicí 30) což je dosti bída. A kvalitativně, tak o tom snad už nemá smysl ani psát, to je naprostá totální bída. Ten chat měl jakous takous šanci, ale promarnil ji. Ty důvody jsou zřejmé, a viníci též. Od samotného provozovatele, přes jeho jediného admina, Freyu atd., filosofii chatu, vyhánění slušných, normálních, kvalitních, zajímavých a jinak hodnotných uživatelů a vytváření prostoru pro srocování špíny, odpadu, prudičů, trolů a prostě toho nejhoršího svinstva z ostatních chatů plus odpadní domorodci. Na takovém chatu prostě ti normálnější, slušnější a kvalitnější uživatelé být nechtějí a proto tam také v současnosti nejsou. Ostuda Francírkova chatu trvá, a pokud se něco rázně nezmění, Francírkova žumpa už zůstane pravděpodobně na věky v tomto velmi neutěšeném stavu.

      Vymazat
    4. Zcela jistě. Ale chyba není happyna, chyba jsou ti dva Francírek a JiH, kdyby na tom chatu fungovalo vše správně a normálně, kdyby tihle dva též, tak by si nějaká happyna ani neškrtla. A co vím, taky si dlouho, dokud tam byli ještě Anathema, Azazel atd. neškrtala a krčila se na periferi, kam taková špína patří. Bohužel, tady platí jednoduché, stejně jako ten kdo podporuje terorismus nebo mu dává prostor, tak je sám teroristou, takže ti dva pánové Francírek a JiH, pokud podporují špínu a dávají jí prostor, sami jsou špinavci. To je jednoduchá rovnice, že ano.

      Vymazat
    5. Je to přesně tak, do Temnoty nebo Hraběte si happyna netroufla ani prstík strčit, strach jí nedovolil, to byly ještě doby, kdy bylo na tom chatu aspoň něco v pořádku.

      Vymazat

  6. Oceňuji práci DR SUNNYho za jeho benevolentní práci, kterou pro mě udělal, byl jsem od svého manžela odveden na průchod 1 rok a bylo to velmi špatné, protože děti chyběly otci, a já sám jsem byl osamělý, prosil jsem o něj odpouštět mi, co jsem udělal, odmítl moje hovory a nikdy neodpověděl na mé zprávy, bylo to velmi zničující. ale doufám, že se ke mně brzy vrátí. navštívil několik duchovních lékařů a oni ho nemohli přivést zpět ke mně, ale jednoho večera jsem viděl komentář bloggera DR SUNNYho, který pomáhal mnoha lidem, o kterých jsem věděl, že on mi pomůže. napsal mu a on mi odpověděl a řekl mi, jak by vrhl lásku ke mně a můj manžel se vrátí za 48 hodin. a tak se můj manžel vrátil do 48 hodin. promluvte si s DR SUNNY dnes na: whatsapp +2349030731985 email: drsunnydsolution1@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024