Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

JiH zešílel - Místo Voňavkárny Bolts Girls

Tentokráte nemohu začít jako obvykle "máme tu novou stálou místnost", protože tohle je k popukání jen místnost přemalovaná. Podívejme se ale nejdříve na všechny náležitosti. Název nese místnost Bolts Girls. Další si povíme po informačním obrázku.

Zdroj: Info o místnosti Bolts Girls

JiH už asi naprosto zešílel, jeho nesvéprávnost dosáhla pravděpodobně vrcholu. Wendigo, kterému byla 4.4. po pár dnech ustálena místnost Voňavá přitažlivost, která ovšem po pouhém měsíci byla opět pro nízkou podlimitní návštěvnost odstálena, a to přesně 6.5., tak po 9 dnech je JiHem ustálena jiná Wendigova místnost Bolts Girl. Co k tomu říci, JiH už snad je opravdu smyslů zbaven, toto není administrátor, JiH je už jen pouhým šaškem.

Abych naplnil informační povinnost, tak si ještě řekněme, je to vidět z obrázku, že dalšími SS v místnosti Bolts Girls jsou Neobycejna_maky a Mišička:), což je mimochodem kamarádka Dominiky, mé zdejší kolegyně. Musím říci, že i toto mě lehce překvapilo. JiH opět dává SS komukoliv a ustaluje cokoliv resp. v tomto případě, co už odstálil, to opět ustaluje jen pod jiným názvem. Jak dopadla jeho poslední taková hurá ustalovací akce víme, je to tu na glosách popsáno, dopadla naprosto katastrofálně. Ještě si povšimněte, že tato místnost byla založena před 4 (slovy čtyřmi) dny.

Mimochodem, dnes shodou náhod vydal Jan Bulva svůj nový článek, kde právě ukazuje Wendiga jako zoufalce. Můžete se podívat zde. Ale jak již bylo řečeno, JiH přiděluje SS asi každému, kdyby si o něj řekl Kim Čong-un či nějaký teroristický vůdce, dá jim ho také, i kdyby jim ho před týdnem i s místností odebral.


Více k tomu v tuto chvíli asi není co dodat. Takže přejděme k závěru. Tudíž jak bude vypadat závěr dněšní glosy? Bude stručný a budou to dvě velmi podobné věty: JiH už jen k smíchu. Chat.cz už jen k smíchu.



Anděl Azazel

Komentáře

  1. Jihulák je zase zmatenej a dělá zmatečný rozhodnutí. Ten je na ručník. Nikde na žádným jiným chatu by někomu, koho místnost byla naprostej propadák a neudržela se dýl než měsíc, neustálili jinou místnost. Takový ichtyl admin, a to jsem jich pár mimozních poznal, tak i tak by tohle nikdo neustálil. Naprostá klasika ale toho koprochatu, podpora prudičů a neschopných. Hele jak to říkáš, Míro, marnost nad marnost a nic než marnost, viď. Tak to podepisuju zcela a pětkrát podtrženě :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se pořád vybavuje ten pomatený blábol Freyi, už drahný čas nazpět, z diskuzí. Když hovořila, poté co odešly některé místnosti a též mnoho kvalitních uživatelů, že jistě přijdou nové a solidní místnosti. Nu, ten virtual blbeček Voňavka to asi taky nebude. A pravda pravdoucí, ve chvíli, kdy někdo prokáže svojí totální neschopnost a jeho místnost je propadák na entou, pak těžko někde jinde by stejnému člověku ustálili roomku další. JiH už opravdu prokazuje naprostou nezpůsobilost k výkonu funkce administrátora. To snad i ta nejhloupější admina všech dob z Xchatu ENVY nebo ti noví administrátoři důchodci ze SuperPokecu, by měli více soudnosti a přehledu, než ta atrapa admina JiH.

      Vymazat
    2. Nové a solidní, to je věčná inspirace :-D Taky jsem to i použil ve zde inzerované novince.

      Vymazat
    3. Ono některé věci právě jen nově vypadají, viz. Wendigo. To žádný nováček co by mu ještě hořel vajgl před vchodem nebude. Jestli je to Salva bo kdo, těžko v tuto chvíli říci. Ale všeho do času.

      Vymazat
  2. Šoupnu sem zas autoreklamu https://superbulvar.blogspot.com.tr/2018/05/co-se-deje-na-zumpe.html Myslím, že je to povedený kousek. Posuďte.


    Jan Bulva (r)
    jan.bulva333@gmail.com
    SuperPokec

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem se podivoval, že jsi u sebe povolil komentáře. Tak jsem tam hned jeden svůj, pod Dominiku, šoupnul :D

      Vymazat
    2. Viděl jsem a hned vám odpověděl :-D

      Vymazat
  3. Tak jsem vyplodil DVOJKU žumpy. Takže si tu udělám zase autoreklamu. Do týhle glosy se to taky dost hodí, je tam toho dost o Bolts Girls. Tak na to mrkněte, budete-li chtít.

    https://superbulvar.blogspot.com/2018/05/co-se-deje-na-zumpe-dvojka.html


    Jan Bulva (r)
    jan.bulva333@gmail.com
    SuperBulvár

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Též dnes snad dodělám již rozepsanou glosu. Více se vyjádřím vedle.

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024