Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Porovnání žumpochatu s chatem

Na začátek bych chtěla poděkovat teď už mému kolegovi Azazelovi za autorství na jeho blogu. Když jsem psala svoje vyjádření k chat.cz už jsme spolu byli nějakou chvilku v kontaktu právě na portálu chatujme.cz, kde jsme si předávali poznatky a informace, vyměňovali si názory a naše konverzace směřovala pouze k chat.cz a lidem, kteří se tam pohybují... že bych dostala tu možnost reálně psát na Azanovinách by mě ani nenapadlo, a hle... je tu můj první článek a tak si přeju, abych v tom byla alespoň z poloviny tak dobrá, jako kolega Azazel. A vám (Mimo jiné i pár jedincům z chat.cz)  přeju, aby se vám u toho nezavíraly oči a dobře se bavili, tomu zbytku z chat.cz přeju řádnou hanbu za sebe, a za svoje působení na žumpochatu, nebo jak mu asi začnu říkat "koprochat" .

Ještě dodám, že pravda občas celkem bolí a tak chápu rozporuplné reakce z mého prvního článku a vzhledem k okolnostem působení lidí na chatu, mě ani nepřekvapily jejich reakce a pomluvy... moji milí... ano vskutku jsem si na chat.cz hledala adekvátního partnera a otce pro své dítě.. ano vskutku jsem psychicky neunesla, že mě Věčná samota odkopnul, ano vskutku si kompenzuji své mindráky a vlastně ..ano.. vskutku vše, co jste o mě v zápalu vlastní hanby a vzteku naplivali je pravda, proč?  protože....  "Narodit se hloupý, to je nevyléčitelná choroba" .  A já vám tenhle názor určitě vyvracet nebudu, jen by to možná chtělo tohle napsat přímo mně, nebo pod nějaký článek, ať mám možnost se k tomu nějak vyjádřit, takhle to není taková sranda. 



Napsala jsem ve svém vyjádření, že na chat.cz končím nejen jako SS, ale i jako obyčejný uživatel, ale i přesto jsem se nakonec rozhodla ještě nějakou chvíli setrvat a pokračovat ve své kritice. 


V sobotu jsem přišla na koprochat v hodinu, kdy by tam podle mého názoru mělo být přítomno osazenstvo v mnohem větším počtu, což ale nebylo pravdou a je to jen další důkaz toho, proč koprochat, tady je ukázka, jak to vlastně bylo ...
 Tak nějak zaplněná pouze místnost "30 a více" a dál naprosto nic... prázdno, bída, nuda... nic neobvyklého že? 







No.. a co mi zbývalo jiného, než tedy navštívit tu jedinou obsazenou místnost " 30 a více". Rozhodla jsem se ale, že to zkusím jako nový uživatel, abych viděla, jak vůbec na chat.cz příjmou někoho nového. A můj poznatek?  Jako nový uživatel se tam vůbec nepobavíte, protože tam vlastně nikoho nezajímáte. A v případě, že jste v místnosti, kde se lidi mezi sebou neustále hádají a uráží,  nejspíš stejně  každý s trochou rozumu hned ztratí zájem se dál bavit....

Nemám sebemenší důvod tajit svůj nick, takže jak je zjevné, tak uživatelka Eviček jsem já.

Takže asi takhle...
Alešovi z nějakého nevysvětlitelného důvodu leží v žaludku blogy a navážel se do Firera, který to měl evidentně někde u pánevní oblasti ze zadu, ale Aleš byl i přesto v rejpavé náladě.
 Vytáhla bych z tohohle screenu jen jednu větu :
"Stvořil si to ze si okopíroval azíkův styl" Aleši, dovolím si tě upozornit na fakt, že tohle bys mohl napsat každému, kdo tvoří nějaký blog, protože to je jediná podobnost, která v jejich psaní je. (Když pominu, že oba píší česky a gramaticky správně) 






Když si  představím, že bych v tu chvíli na tomhle chatu byla poprvé, tak  mě přejde chuť se tam dále zdržovat a s někým z těchto lidí vůbec nějak komunikovat, snad možná jen kromě uživatelky Hela77, která tam asi jako jediná působí dojmem, že se opravdu nehodlá s nikým hádat.  


 
Tohle je jen pokračování hádky, která stejně nakonec nikam nevedla, ale tady bych opět vytáhla Alešovu poznámku "začni psát blogy a zařádíš se" opravdu ti musím zatleskat, protože jsem se zcela upřímně zasmála a omlouvám se, ale rýpnout jsem si v tomhle případě prostě musela. 



Zkrátka a dobře by mi jako novému uživateli ke zhodnocení, že tenhle chat je katastrofa stačilo asi 10 minut a už bych tento portál nikdy více nenavštívila.  

A teď už k mojí osobě, kterou pochopitelně spousta lidí po mém vyjádření nenávidí, a evidentně tam ležím v žaludku i uživateli, který se už jen svojí gramatikou a vyjadřováním řadí do kategorie "happynista" - co tato kategorie znamená? "happynista je pro mě každý, kdo se vyjadřuje jako by ho zplodil domorodec z Ugandy a snad i tam té slušnosti mají víc. 
Zde je malá ukázka, jak mi Majk28 nutně potřeboval sdělit, jaký jsem pro něj odpad...
 Tímto vzkazuji Majkovi, že jak správně napsal, tak mě opravdu odpuzuje a děkuji mu, že na mě neustále myslí, snad se mu zdají krásné sny. 

A ještě dodám, že jeho potřeba musela být vskutku velká, když pak za uživatelkou Mišička:) přišel i do jiné místnosti.


Inu... možná Majk28 zapomněl dodat slovo "normálního" . 



No... už tohle mi příjde dostačující jako ukázka toho, jak to tam probíhá v běžném provozu, no ale nebyla bych to já, kdybych si ještě nepřihodila jednu "maličkost".
Vstoupila jsem do místnosti, kde byl uživatel Věčná samota a Angar.. no posuďte sami, jestli je tohle téma a vyjadřování příjemné vašim očím. Já nemám ani chuť to dále rozvádět. 



K sesbírání tohohle materiálu mi stačilo pouhých 20 minut a to dodávám, že jsem tam přišla jen tak "na zkoušku" což podle mého jen svědčí o tom, jak to tam probíhá prakticky neustále a beze změny.  Koprochat je v posledním tažení a už tam zbyl opravdu jen odpad, který by vymetli i na skládce, kdyby jste ho tam přivezli.  




No tahle glosa měla být o porovnání koprochatu s normálním chatem a tak se teď pustím do toho porovnání.

 Zaregistrovala jsem se na portálu chatujme.cz, kde už jen z prvního dojmu je evidentní, že to není chat o 5lidech. Chat je to co by do rozsáhlosti mnohem zajímavější. Registrace proběhla naprosto v pořádku a dokonce jsem se dočkala i toho, co je na chatech jako takových zcela normální, a to je schvalování fotky. Což znamená, že se tam nedočkáte žádných nevhodných fotech, ani obrázků. 
Místností je tam deleko více a tak výběr mezi nimi není o tom rozhodnout se, zda je vám příjemnější číst urážky na místnost Fajn pokec, nebo 30 a více. A tak jsem vstoupila do zcela náhodných místností, které se mi zamlouvaly jen dle názvu, a zde je ukázka toho, jak to může normálně fungovat. 

Žádné urážky, žádné házení špíny na ostatní místnosti, žádná vulgarita. Naopak vcelku vtipný obsah a myšlenka. Více screenu jsem ani dělat nemusela, protože by to bylo o tom samém.. milé uvítání, příjemní lidé a normální povídání.



Sečteno a podtrženo. To co je přítomno na chat.cz je ostuda . Je to ale Franciho ostuda, že si svůj chat nechal zajít do takového extrému. Na jiném chatu není nic z tohohle možné a to, co Franci v popisu chat.cz prezentuje jako plus a sice to, že se tam můžete podívat i jako neregistrovaný uživatel, to určitě není plus a on sám se několikrát přesvědčil o tom, že je to spíš na obtíž. Není nic komplikovaného na tom, se někde registrovat a ušetří to spoustu jiných starostí, ale pokud jemu to tak vyhovuje....Inu... 


Závěrem dnešní glosy už jen dodám, že mi bylo opět z koprochatu blivno, a o to více mě potěšilo vejít někam, kde je to úplně o něčem jiném. Je to, jako když jste špinavý  od bláta a jdete se osprchovat. Ten pocit čistoty je k nezaplacení, a pokud ze sebe někdo z chat.cz chce dostat tu špínu, ani se o to nepokoušejte. Vy, co jste tam zbyli už to máte vryté do kůže...




Autor: Dominikkaa

Komentáře

  1. http://jyxo.info/uploads/34/34f64a6526f01380f7cb4a52dc90768b360bd24d.png

    To, co je na tom nejhorší, jak můžete vidět na skrýnu, je skutečnost, že ti lidé tu hanbu, ten stud za svoje odporné odpadní chování ani necítí, oni jsou na to dokonce hrdí.

    A jak se velmi správně v článku píše, tak toto vše je Franciho ostuda. Ano, tím jak svůj chat vystavěl, po stránce systémové i organizační, s jakou filosofií k tomu přistupuje, koho si zvolil za administrátora chatu (JiH), komu naslouchá (Freya, Salvatio atd.), tak tím vším přispěl k tomu, co za odporný hnus se mu, dnes už snad kompletně (čest světlým výjimkám), na chatu pohybuje.

    OdpovědětVymazat
  2. Bulvím, že Dominikkaa se poprala se svojí první samostatnou glosou velmi zdatně -) Pěkná ukázka toho, co může člověk na Chat.cz spatřit, pravda pravdoucí, kdykoliv a v jakýmkoliv čase, kdy na tento chat vstoupí. A ukázka toho, jak je to jinde úplně jinak. Hele, a je jedno, že byl použit portál Chatujme, podobně by tomu bylo na SuperPokecu nebo Xchatu.

    A pravda pravdoucí po druhý, ti lidé si to svoje žumpáctví ani neuvědomují, příšerný.

    A dovolím si sem hodit svůj nový článek (doufám že se slečna Dominika nebude zlobit ale dělám to tu pravidelně, pokud by přeci, pak svojí samoinzerci budu provádět jenom pod glosama pana Miroslava :-D). Článek jsem nazval Kauza 613happy - vizitka odpadu a špíny. Tak se na číhněte, pokud budete chtít https://superbulvar.blogspot.com.tr/2018/05/kauza-613happy-vizitka-odpadu-spiny.html


    Jan Bulva (r)
    jan.bulva333@gmail.com
    SuperBulvár

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji bulvárníku Bulviči :) cítím jistou hrdost. A samozřejmě si tady dělej reklamu jakou jen chceš, sice jsem měla stejný nápad na článek ale já si zase pohraju s jinou kauzou ;) .
      Každopádně opět i já k tvému článku dodávám... perfektně ukázáno, jak mimo systém to tam celé jde... Mám dokonce opět i skrýn toho, jak happyna vykopla bezdůvodně z místnosti člověka... dokonce i po tom, co už tohle bylo zmíněno na diskuzi, takže mi to opět příjde jako naprostý výsměch. A hle, máme pondělí.. několik dní po hromadných námitkách proti její osobě jako SS, a stále beze změny. Tragikomické...

      Vymazat
    2. Ano, a taky se vůbec nic nestane. Já se domnívám, že tam už nelze věci k dobrému měnit v rámci toho celkového systému, protože tam je to již nereformovatelné. Je to jako s komunismem, též byl nereformovatelný, též nemohlo dojít ku zlepšení v rámci toho zřízení, a tak byla nutná revoluce. Pokud se tam nezmění některé věci od základu, pak koprochat bude v ještě koprovatějším kopru. A ony se nezmění, protože JiH a vlastně i Franci si jedou pořád to své, ač musí oba vidět ten kvalitativní i kvantitativní úpadek. Teda musí, nemusí, a možná že to takto vůbec nevnímají.

      Vymazat
    3. A netrvalo dlouho, a zde je potvrzení mých slov

      http://jyxo.info/uploads/BD/bd5e621a2516ab61bd2df799926d5e446aa6c469.png

      RA JiH maže CENZORUJE příspěvek uživatele Lola11 přidávající se ke kritice PinQi. A jak psal Honza, ano, lidé se bouří. A JiH? Ten chrání největší prudičku Xchatu všech dob a špínu všech špín, a brání svobodným názorům a kritice na tutu uživatelku. Jak se může s takovým hanebným přístupem JiHa něco na Chat.cz změnit. Skandální JiH (opět)!

      Vymazat
    4. http://jyxo.info/uploads/42/428345af41beb22bea96a6ac6ff0da9e09135aed.png

      A přidávám sem ještě další skrýn. Tentokrát byla umlčována JiHem moje kolegyně Dominika.

      Vymazat
    5. K Dominikkaa: Je to teďko trochu jiný, už blogují 4 lidi, takže se může stát lehce, že je někdy napadnou stejný témata. Ale hele, 613happy je téma nevyčerpatelný a mám takový tušení, že o ní i v budoucnu bude ještě řeč, ať už se toho chopí kdokoli. Tahle osoba je výstavní ukázkou toho chatu. Plus další výstavní ukázka Jihula, který tyhle paskvily podporuje. Takže to tam ani nemůže vypadat jinak, než hrůzně.

      Vymazat
  3. Já sem proti tomu. Každej si najde na chatu jen toho s kým se chce bavit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nstorme, dám ti jednu radu, a to úplně zdarma. Řekni si své paní učitelce, ať ti dá pár lekcí "správného vyjadřování". Až uděláš závěrečný test, a paní učitelka Hela77 tě dobře oznámkuje, pak se zastav a napiš svůj komentář znova. Jistě ho napíšeš tak, že z něj bude zřejmé, proti čemu to vlastně jsi. :D

      Vymazat
    2. V tom případě si zobni, páč si to asi nepochopil.

      Vymazat
    3. Ano, stejně jako když někdo řekne "Jdu tam". Krom toho dotyčného ale už nikdo jiný netuší kde je TAM. Nstorme předvádíš tu svojí neinteligenci, Hela by si tě měla snad i zde kontrolovat, protože jí děláš jako učitelce a vysokoškolsky vzdělanému člověku dost ostudu.

      Vymazat
    4. Nepochopil to Storme nikdo. Ale "Každej si najde na chatu jen toho s kým se chce bavit."? Co je to za blábol. Vy s Hela77 jste si našli ty trollery, ty prudiče, ty pisálky sranců, co vám tam chodí psát hnusy, nadávat, urážet, trollovat. Vážně si myslíš, že ta vaše místnost je normální slušná místnost na slušným chatu? Velmi dobře to znáš v Bezva flirtíku na Xchatu. Tam se někdy v minulosti odehrávaly i různé šílenosti, ale bylo to někdy. Teď po tom, co to převzal Gym už tam spousta těch věcí není. Ale na žumpochatu a i ve vaší místnosti jsou ty srance a hnusy na denním pořádku, je to tam pořád a dokola každý den, a jsou uživatelé, kteří nechtějí mít dennodenně tenhle sajrajt na očích. Ale respektuju, že tobě se to může líbit a žiješ si v tom rád. Tvoje věc.

      A ještě dodám, vy tam nemáte nástroje, i kdybyste chtěli s tím sajrajtem něco dělat, nemáte tam administrátora, který by s tím něco dělal (Jihula to spíš podporuje), takže to musíte snášet. Ale jak jsem říkal, když se vám chatový život v sajrajtu líbí, tak proti gustu holt nic.

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Únor 2024

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne