Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

AzaNoviny v novém kabátku

Výjimečně věnuji jednu glosu čerstvým změnám v celém projektu AzaNoviny Xmagazínu Anděla Azazela, pod který i Xglosy spadají. Uveřejním zde text, který se objevil na opětovně zfunkčnělém Blogu AzaNovin.



Hlavní web AzaNovin v novém kabátku


AzaNoviny v novém kabátku. AN se nejen oblékly do fialovo černé, nýbrž nejpodstatnější změnou jest to, že se udála slibovaná záležitost "Vše pod jednou střechou". Ano, z lišty menu nyní můžete na jedno kliknutí okamžitě přejít na AzaŽurnál (II. kanál AzaNovin), na X-Fórum (Diskuzní fórum), na Xglosy (Osobní glosář Xkozla Anděla Azazela) nebo na náš Blog, kde budou uveřejňovány vešketé nové informace ohledně AN a celého projektu Xmagazínu A-A (koneckonců, jak tomu bylo již v minulosti).

Rubriky AzaNovin Xmagazínu A-A zůstavají stejné a jsou v rozbalovacím menu, přibyla rubrika Zprávičky, která, jak naznačuje název, bude o aktuálních rychlých a krátkých zprávách. Známé stránky též většinou zůstaly, byla odstraněna z menu jen stránka Archiv AN. Menu bylo zjednodušeno i tím, že další záležitoati jako Najde te nás, Tisková prohlášení, Kontakt či Zásady ochrany osobních údajů se přesunuly do zápatí.

Věříme, že se Vám budou změny líbit a že přinesou pro Vás hlavně přehlednost a lepší funkčnost.


Vaše Naše AzaNoviny




Je tomu přesně tak, vizuální stránka, a to nejen co se týče barevnosti ale i přeskupení záhlaví není tou nejpodstatnější záležitostí, jak je již uváděno, zásadní a stěžejní věcí je sjednocení všech produktů AzaNovin, tedy "vše je pod jednou střechou" na hlavním webu AN. Též důležitou skutečností je zjednodušení a zpřehlednění menu na hlavním webu AN. Podívejme se na to.

Zdroj: Hlavní web AzaNovin

Ano, z menu se rychle a lehce dostanete na všechny položky spadající do portfolia AN.



Na II. kanál AN AzaŽurnál, kde jsou hlavně články ku statistikám a vývoji jednotlivých chatů.

Zdroj: AzaŽurnál (II. kanál Xmagazínu A-A)


 Stejně tak na Diskuzní fórum z portfolia AN X-Fórum.

Zdroj: X-Fórum (AN Fórum)




A v neposlední řadě na Blog AzaNovin, čímž byla zrušena již nepotřebná rubrika Novinky na hlavním webu AN.

Zdroj: Blog AzaNovin



A samozřejmě lze jednoduše přejít z hlavního webu AzaNovin i sem, tedy na Xglosy.





A jaký bude závěr dnešní glosy? Celý projekt AzaNoviny Xmagazín A-A již funguje 4 roky. Brzy vstoupí AN do 5. sezóny, poprvé se objevily AN na Facebooku při zveřejnění 1. čísla AN (Založeno dne 17. června 2015). Ony to byly vlastně hned první dvě čísla AN. Postupně se celý projekt rozrůstal. Bylo i období, kdy AN přišly o svůj web. Nikdy jakákoliv událost nenarušila plynulost a pokračování projektu. V současné době AN již nepůsobí na Facebooku ani na Google+ (ten byl nedávno zrušen). AN zůstávají na sociálních sítích Twitter a Pinterest. Hlavní součásti AN jsou atributy uváděné v této glose, tedy Web AzaNoviny, Web AzaŽurnál, Diskuzní fórum X-Fórum, Blog AzaNovin a též tento Blog Xglosy. Ne každý se může stát legendou, chatovou legendou, to náleží jen vyvoleným. V minulosti mi k legendě stále něco chybělo, AzaNoviny byly právě tou poslední kostičkou do mozaiky legendy jménem Azazel Anděl. Nic více než legenda již není. Právě proto si mohu v dnešní době už jen užívat vyvolenosti legendy, neptřebuji se již o nic snažit, nikomu nic dokazovat, neb Já jsem tohoto vrcholu, nad který nění, již dávno dosáhl. A právě proto, abych dostál své legendárnosti, si mohu dovolit jako legenda stát nad všemi a s upřímností a ryzím charakterem, který mě vždy doprovázel, z výšin legendy hodnotit, objektivně posuzovat a zvěstovat lidem pravdu. Ano, pravdu a nic než čistou pravdu, neboť jen ten co dosáhl všeho, dosáhl na vrchol hory Legend, nemá potřebu již kdekoliv a komukoliv cokoliv dokazovat (pouze sám sobě a své cti). Já Azazel jsem to již dokázal. A všechny ubezpečuji, a vy to někteří dobře víte, že zůstanu stále stejný, dobrým se budu odvděčovat dobrem, zlým zlem. Azazel je legenda.. novinář a chatový důchodce.


Anděl Azazel

Komentáře

  1. A ještě sem sdělím, neb se to sem hodí (zhodnocení Diskuzí na Chatujme jsem vložil do komentářů glosy předešlé), že zobrazení Xglos za posledních 30 dnů dosáhlo hodnoty již vyšší než 5,2 tisíc, což je nejúspěšnější období od počátku Xglos. Ukáži vše ve slibovaných statistikách, nově se objeví i graf z celého období, jelikož to po dvou letech již má smysl.

    Anděl Azazel
    Xglosy

    OdpovědětVymazat
  2. Pár dalších změn hlavního webu AzaNovin https://azanoviny.blogspot.com/2019/04/dalsi-zmeny-na-hlavnim-webu-an.html

    Anděl Azazel
    AN - Xmagazín A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokonce ti tam začal přibejvat i častějc obsah :-D Ale to sjednocení takhle, to je ok, dřív jsi to měl moc rozházený a jeden čas úplně, to bylo snad víc než 10 webů a to se ani nedalo zapamatovat a najít. Takže takhle jak jsi to teď vyřešil, to jenom chválím, hele :-)

      Vymazat
    2. Nu, tak to byla doba již dávno minulá, to už jsem redukoval dříve dosti. Ale ano, nejsi jediný, kdo mi tu roztříštěnost vyčítal. Takže teď zůastalo to zásadní a hlavní, a pěkně pod jednou střechou, jak jsem to nazval. Takže jsem rád, že jsem nejen Já spokojen.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. +++UPOZORNĚNÍ ADMINISTRÁTORA XGLOS+++

      Na Xglosách, a bylo to již řečeno mnohokráte, platí tzv. kodex Xglos. Na Xglosách je zajištěna naprostá svoboda projevu, naprostá názorová svoboda. Nadávky, urážky ovšem nejsou názorem, proto bych všechny komentující požádal, aby se těchto projevů vystříhali.

      Děkuji za pochopení

      Anděl Azazel (Administrátor Xglos)

      Vymazat
    2. Hele, nepíše se náhodičkou kripl s měkkým :-D Germánka by to mohla vědět když to pochází z německýho der kruppel, žejo

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024