Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Perličky z letních chatů.

Lehce nostalgicky jsem oprášil název "Perličky", jenž v létě 2016, nahradil po dobu prázdnin klasické AzaNoviny, a tento titul vyšel vždy k příslušnému prázdninovému měsíci. Takže si pojďme prolétnout, co se na chatech v červencovém měsíci událo.

Začněme pěkně od podlahy na francírkově žumpě Chat.cz. Tady jednak Freya, kdysi respektovaná osoba na tomto chatu, než se prokázalo (jak tu i bývalý administrátor SP a její tehdejší bílý kůň Anathema (nebudeme tu naše dřívější rozpory "na krev" rozmazávat, že.. ovšemže) konstatoval a prokoukl (neb na francírkově žumpě se zcela jistě už dlouhý čas smazávají rozdíly mezi slušnými uživately a prudiči, neb tam tak nějak všichni v hrůznosti toho chatu koexistují), že je opravdu jen ubohou nesvéprávnou troskou, jenž by nebyla schopna existovat na jakémkoliv jiném chatu. Tedy Freya, ve své pomatenosti, kdy se domnívá, že tento odpadní portál by mohlo býti schopné obnovit do nějaké přijatelné formy, tak posílá kde komu pozvánky, což je jen pouhá pomatenost jejího, pod pilulkami, které dokonce způsobují její neschopnost otěhotnět (buďme tomu rádi, neb na vetřelce zplozence s Ježem není svět připraven :D /nu což, máme prázdniny, tak krapet odlehčeného humoru, který je ovšem ve své pravdivosti nejhumornější/), je tedy opravdu jen pomatností její mysli. Ve stejné pomatenosti nejspíše škrtla zakladatelku místnosti Fajn pokec Upírku i další SS, a učinila novou stálou správkyní Moniku 12_21 (která má po mnoha přjmenováních nyní na Chat.cz nick Sylviane Taylar). Podívejme se na to, jakou profilovou fotografií se presentuje. Společně s Anathemou si dovolím říci, to bych blil!

Zdroj: Profily na Chat.cz

To je opravdu úžasná vizitka Fajn pokecu, kde Freya hostí kde koho. Nu, už i blít odmítám, že.. ovšemže. Podívejme se na to, jak to vypadalo v infu o místnosti.

Zdroj: Info o místnosti Fajn pokec na Chat.cz



Na tomto opravdu odpadním chatu byl pravděpodobně zabanován uživatel Sova (Věčná Samota), což jsem se i jal ověřit, ovšem na odpadchatu každý hovořil jinak, tudíž to berte jako "bez záruky". Ovšem proč by si sám mazal nick s karmou, to je velmi nelogické, že.. ovšemže. Na to mu ovšem uživatelka Masozrava_pampeliska poslala pozvánku, prý proto, aby mohl feťák Sova kopat, což bylo jeho odůvodnění. Mimochodem uživatelka MP, která pochází z XChatu, se nyní zdržuje velmi na Libimseti, kde si říká Ketej24.

Zdroj: Profily na Libimseti.cz

Je i celkem jedno, jestli byl Sova zabanován JiHem, páč tento gauner by měl být snad zabanován na věčné časy kdekoliv, za to co na Chat.cz po několik let předváděl (ovšem zdejší parodie na admina JiH ho dokonce svého času učinil SS, neskutečné). Asi proto přebývá na francírkově žumpě spolu s dalším odpadním materiálem. Pavel Francírek (Franci) svého času eliminoval uživatele Jeff, aby mu později poslala pozvánku a tím ho opět přivedla na žumpu dnešní SS Fajn pokecu Sylviane Taylar alias z Xchatu známá 12_21, která je mnohdy návštěvnící Komouš výchovy právě na zmiňovaném chatu. Zde vidíme, že všechno souvisí se vším, i odpornost a ohavnost. Nyní se podívejme, co o odporné fetce Sova (Věčná Samota, VS) ale i o uživatelkách Freya a Masozrava_pampeliska říká Jeff, sice trollprudič, ovšem v tomto se s ním shoduji.

Zdroj: Profil uživatele feťáka a megagaunera Věčná samota alias Sova



Pojďme na XChat. Tady, jak už jsem informoval, vznikla nová botka ViP.bot, která je provozována uživatelkou Mish.ka. Další botkou je 16tka, která se váže k místnosti 16 a více a  provozuje ji SS této místnosti Irsaq (byl jsem přítomen tomu, kdy se tato botka tzv. zbláznila a neskutečně místnost spamovala, až byl povolán admin k tomu, aby ji killoval). Přejděme ovšem k perličce, na kterou upozornil uživatel Jard01, kdy konstatoval, nu přečtěte si to sami..

Zdroj: diskuzní forum na XChat.cz



Je opravdu velmi zvláštní, že administrátor ONDRASHEK schválí fórum nicku, jenž je registrovaný jeden den.


Libimseti - Tady se může zdát, že je tento server ponechán tak nějak napospas svému životu. Není tomu ovšem tak. Administrátoři PIP či Pan.baron se občas na serveru vyskytují, minimálně někdo schvaluje fotografie a též jsou presentovány nějaké soutěže, jako o lístky na "Diskuze a otázky - SOUTĚŽ O LÍSTKY na festival Benátská! s Líbímseti.cz", akorát jsem tedy nějak nedohledal, v sekci Libimseti Life, jak to dopadlo :D

V neposlední řadě stále nějak funguje a publikuje Magazín.cz, tedy magazín Líbímseti. Můžete se na to podívat ZDE

A podíváme se i na krachující Chatujme. Tady byla schválena uživateli tato následující profilová fotografie.

Zdroj: Profily na Chatujme.cz

Tak nevím, zda li LuRy a jeho admini chtějí připravit bábuškám na jejich portálu šok, každopádně takto pojatou profilovou fotografii by na žádném solidním slušném portálu neschválili. Profil admin Firer má asi ovšem, neb nikdy nepoznal opravdové velké portály, jiný názor. Skandální.

A jaký bude závěr této glosy? Dámy a pánové, Já si dnes opravu nebudu brát servítky. Jestli je něco zajímavého, zaznaménání hodného, hodnotného, kulturního, intelektuálního, zvláštního atd, pak to moc na chatech nehledejte, neb tam už v současné době zůstal jen převážně sajrajt (čest světlým výjimkám).

Anděl Azazel




AZANOVINY - Nejnovějčí články



http://azanoviny.wz.cz/2019/07/27/apple-nedostane-od-trumpa-celni-vyjimku-na-dily-k-mac-pro/

http://azanoviny.wz.cz/2019/07/27/falesna-libra-ktera-jeste-ani-neexistuje/


http://azanoviny.wz.cz/2019/07/24/neomezena-data-t-mobile-problemy-pri-obnove-balicku/

http://azanoviny.wz.cz/2019/07/24/vodafone-brzy-prebere-upc/

http://azanoviny.wz.cz/2019/07/24/neuronova-sit-googlu-uz-umi-cesky/
http://azanoviny.wz.cz/2019/07/17/prohlizec-brave-na-reklamy-jinak/

http://azanoviny.wz.cz/2019/07/03/spojene-staty-uvazuji-o-zakazu-sifrovane-komunikace/














Nezávislé necenzorované diskuzní fórum 
http://xan-forum.forumczech.com/forum

Komentáře

  1. A i zde odpesentuji svůj nejnovější fejeton s názvem "Kam Grantik šlápne, tam sto let tráva neroste." a můžete si ho přečíst jak je zvykem přímo zde na Xglosách v menu X-Fejetony anebo přímo na X-Fejetonech ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  2. Mimochodem si povšimněte, ti kteří nejsou v obraze, že Monika 12_21, tedy Sylviane Taylar, si poslala pozvánku sama sobě, neb Priscilla, je též její nick. Toto je na francírkově žumpě zcela běžným jevem, stejně jako má Enfantterrible další nicky jako CKP či Sahi a čert ví jaké další. A to se týká mnohých dalších uživatelů, MimiLien zabanované na SP za podvody a multinicky počínaje až po Angie konče. Každopádně pevně věřím, že vy, co jste svéprávní a nezoufalí, o takovou žumpu jako je Chat.cz ani nezavadíte. A pro ty, kteří by prostě jen nebyli v onom obraze, a Já pro to mám pochopení, jsem tu právě Já a moje Xglosy. Každý z nás může být někdy za blbce, i Já, dočasně, trvalým blbcem se stává ten, kdo neprohlédne. Nu..

    A-A

    OdpovědětVymazat
  3. =Pátek 2. srpna=
    --- 22:30 ---

    XChat 1704 - 1 098
    Libimseti 251 - 67
    Chatujme 146 - 66
    SuperPokec 15
    Chat.cz 24/17 reg.


    =Pátek 2. srpna=
    --- 23:30 ---

    XChat 1744 - 1 285
    Libimseti 238 - 74
    Chatujme 122 - 57
    SuperPokec 10
    Chat.cz 24/17 reg.

    Nu, LuRy tvrdil, že kvůli mně odešli z Chatujme lidé. Ano, souhlasím, kvůli mně odešlo asi tak 5 (slovy pět) lidí, v čele s kriminálníkem a bývalým hrůzným adminem Badem. Kvůli LuRymu, jeho politice, jeho vedení a provozování Chatujme, jeho krokům, odešlo v posledních měsících z portálu, jak je patrné ze všech zde na Xglosách uváděných čísel, cca. 100 (slovy sto) lidí. Nu.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. Bad neodesel skrz Tebe nefandi si tak zas moc Denisa!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Denisa

      Ale samozřejmě, že ano. Tedy ono přesnější, pravda, by bylo použití množného čísla, tedy "kvůli nám". Těch lidí, cíleně se podílejících na odvolání Bada z funkce administrátora, bylo samozřejmě více a myslím, že je nemusím vyjmenovávat. Koneckonců sám LuRy mi psal něco jako "vyhnali jste mi kamarády". A v té chvíli se ještě zdálo, že by mohlo být vše v pořádku, ovšem LuRy naopak prudce otočil kormidlem, ke všemu ještě vylezly na povrch různé další hrůznosti, nu a tohle vše je tu už na Xglosách zaznamenané. Do jakého marasmu a k jakému úpadku přivedl LuRy svůj portál, to dnes všichni vidíme, nejen na zde uváděných číslech.

      Ale tak je to jeho portál, ano, a Já to respektuji, že LuRy jako dnes hlavní majitel a provozovatel Chatujme, má nezadatelné právo svůj portál i zničit. A v tomto byl a je evidentně LuRy velmi úspěšný.

      A-A

      Vymazat
    2. Mimochodem, připomeňme si (toto jsem zde ještě, myslím, nezveřejňoval), jeden nedávný propagandistický blábol LuRyho z diskuzí. Tam také uvádí číslo 5. Podívejte se na skrýn..

      SKRÝN ZDE

      Konkrétně ani celkově se k těm LuRyho propagandistickým plkům nemá smysl vyjadřovat. Ono se totiž VYJÁDŘILI SAMOTNÍ UŽIVATELÉ, A TO TÍM, ŽE VSKUTKU VELKÉ MNOŽSTVÍ Z NICH UDĚLALO LURYMU A CHATUJME PÁ PÁ!

      A-A

      Vymazat
  5. A jedna malá technická.

    Jistě jste si všimli, moje milé čtenářky a milí čtenáři, že dřívější odkazy v komentářích nefungují nebo se vám zobrazuje nějaká hláška "502 Bad Gateway". Je to tím, že služba, kterou jsem používal, tedy JYXO, byla patrně zrušena. Když jsem se to jal před časem zjišťovat, tak jsem se ničeho nedopátral, a navíc se tento hosting obrázků již neobjevuje ani ve vyhledávání. Takže nyní používám jiný hosting a to imgBB. Tudíž věřím, že tady bude vše v pořádku fungovat.


    A-A

    OdpovědětVymazat
  6. --- Chat Rádiu havaroval celý server ---

    Při písničkách na přání Chat Rádia, dle slov Grantika, havaroval prý celý server a bylo nutné ho kompletně restartovat. Podívejme se jak vypadala stránka na samotném Chat Rádiu ZDE

    Ono to není ale zdaleka asi jediné, co Grantikovi hapruje. Podíváme se jak to vypadalo v místnosti na SuperPokecu ZDE

    Nu, a poté, co Grntik oznámil, že jsou vyřešeny problémy, tak Chat Rádio opět přestalo fungovat, podívejte se na to ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve 21:00 má Chat Rádio stále problémy, sice ze samotného rádia jde nějaká hudba, na stránce rádia to ovšem vypadá chvílemi i TAKTO

      A-A

      Vymazat
    2. Máme 21:10 a Chat Radio je opět hluché, na stránce rádia to v přehrávači píše "Chyba sítě"

      A-A

      Vymazat
    3. Nu, a můžeme si ukázat opět dnešní statistiky. Chat Radio se zřejmě už rozjelo, evidentně má stále ale problémy a ve 21:30 ho poslouchalo 7 (slovy sedm) lidí.

      =Sobota 3. srpna=
      --- 21:30 ---

      XChat 1393 - 1 022
      Libimseti 240 - 79
      Chatujme 174 - 76
      SuperPokec 16
      Chat.cz 27/24 reg.

      A-A

      Vymazat
    4. Těch pár skalních posluchačů Chat Radia se dá snad i vyjmenovat, při náhledu do vzkazníku rádia: Lovely, Mrcha, amant Mrchy Jack, Sahrazada, Denisa a Karl. Takže to můžeme pro dnes zakončit s konstatováním, že dnešní mikro mejdan Jana Bezděka se moc nepovedl ... 3.08.2019 21:38:55: Chat Rádio: STOP Dnes večer už toho víc nestihneme Vše po tento vzkaz ale zahraji. Další písničky na přání budou zase příští sobotu (10.8.) od 19-ti hodin. Za dnešní výpadky se omlouvám, příští týden si to vynahradíme. Honza

      A-A

      Vymazat
    5. Nu, a dáme si pro dnešek už poslední statistiky. I v nich si můžeme všimnout toho, co už trvá delší dobu, že kdysi návštěvnostně srovnatelné portály Libimseti a Chatujme se od sebe vzdalují, tedy že LuRyho Chatujme značně zaostává. Tady například vidíme, že návštěvnost na celém portálu je 2x nižší než u konkurence.

      =Sobota 3. srpna=
      --- 22:40 ---

      XChat 1610 - 1 132
      Libimseti 303 - 89
      Chatujme 140 - 64
      SuperPokec 13
      Chat.cz 19/17 reg.

      A ještě ke stejnému času počet posluchačů Chat Rádia: 3 (slovy tři)

      A-A

      Vymazat
  7. Nu, k pondělku letmé statistiky. Nic nového pod chatovým sluncem.. tedy v tuto dobu spíše měsícem, že.. ovšemže

    =Pondělí 5. srpna=
    --- 21:30 ---

    XChat 1653 - 1 233
    Libimseti 281 - 73
    Chatujme 165 - 70
    SuperPokec 16
    Chat.cz 23/20 reg.


    --- 23:40 ---

    XChat 1698 - 1 131
    Libimseti 192 - 52
    Chatujme 99 - 38
    SuperPokec 7
    Chat.cz 17/15 reg.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  8. Dnes se budeme věnovat statistikám Xglos, počty zobrazení v dohledné době dosáhnou další magické hranice 70 tisíc. Nebude k tomu žádná statistická glosa, jak už jsem dříve psal, tak nebudu dělat glosu ku každému kulatému číslu.Popravdě jsem čekal, že toho čísla Xglosy dosáhnou až někdy po prázdninách, takže je milým překvapením, že i v době prázdninového módu jsou Xglosy sledovány více, než jsem sám předpokládal. Děkuji svým čtenářům za to :)

    Anděl Azazel
    Xglosy

    OdpovědětVymazat
  9. ::::::: 70 tisíc zobrazení Xglos :::::::

    Dám to jen sem do komentářů, nechť je to zaznamenáno pro anály. Říkal jsem už několikráte, že glosu k tomu dělat nebudu, tudíž ještě stručně pár dalších statistik:

    TOP 3 článků za celé období:
    1. Silné administrátorské rozhodnutí - 16.11.17 (759)
    2. Výzva adminům - čteš glosy, jsi na indexu! - 27.6.19 (727)
    3. Sláva prudičům (vítězům), čest slušným (poraženým) - 22.11.17 (490)

    TOP 3 článků za poslední měsíc:
    1. Výzva adminům - čteš glosy, jsi na indexu! - 27.6.19 (407)
    2. Prázdninová neglosa - Obrázkové perličky a ohlédnutí - 21.7.19 (265)
    3. Chatujme: Solidnostně padá k Chat.cz, pád návštěvnosti řeší zvýšenou reklamou. - 27.7.19 (229)

    A přidám statistiku zobrazení stránky X-Fejetony za celé období - 2 671

    Takže vidíme, že nedávná glosa z 27. června Výzva adminům - čteš glosy, jsi na indexu! se velmi přiblížila dokonce neotřesitelné glose na prvním místě.

    Myslím, že to by jako stručný statistický přehled stačilo. Každopádně Xglosy vždy vyznávaly a budou vyznávat transparentnost. I v tomto se mnohdy liší od webů, o kterých se zde lze dočíst, že.. ovšemže.

    Anděl Azazel
    Xglosy (X-Magazín A-A)

    OdpovědětVymazat
  10. Nu, a po čase se podíváme na statistiky. Nic nového se neděje. I fakt, že s přibývajícím večerně nočním časem výrazně klesá Chatujme, zatímco XChat nebo Libimseti se drží na stejných číslech nebo dokonce posilují. Vysvětlení je zřejmé, je to sociologiská skladba uživatelů, že.. ovšemže.

    =Pondělí 12. srpna=
    --- 20:30 ---

    XChat 1725 - 1 239
    Libimseti 255 - 69
    Chatujme 183 - 76
    SuperPokec 20
    Chat.cz 25/19 reg.


    --- 22:00 ---

    XChat 1904 - 1 391
    Libimseti 254 - 75
    Chatujme 161 - 71
    SuperPokec 15
    Chat.cz 20/15 reg.


    --- 23:10---

    XChat 1986 - 1 332
    Libimseti 243 - 65
    Chatujme 92 - 28
    SuperPokec 12
    Chat.cz 20/15 reg.


    --- 00:00---

    XChat 1626 - 1 073
    Libimseti 162 - 29
    Chatujme 75 - 30
    SuperPokec 11
    Chat.cz 14/9 reg.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  11. Jinak co se týče zde na Xglosách prázdninové publikační činnosti, tak vyjde glosa, která se bude nejspíše jmenovat PPP - Prázdninový perličkový přehled. Myslím, že už název sám napovídá, že půjde o takový přehled prázdninových dějů na všech chatech.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  12. A dáme si zase várku statistik návštěvnosti chatů...

    =Středa 14. srpna=
    --- 13:45 ---

    XChat 1234 - 885
    Libimseti 172 - 38
    Chatujme 91 - 25
    SuperPokec 11
    Chat.cz 15/10 reg.


    --- 19:00 ---

    XChat 1317 - 828
    Libimseti 226 - 54
    Chatujme 145 - 51
    SuperPokec 21
    Chat.cz 22/17 reg.


    --- 20:15---

    XChat 1382 - 910
    Libimseti 249 - 52
    Chatujme 179 - 72
    SuperPokec 17
    Chat.cz 19/13 reg.


    --- 22:00---

    XChat 1711 - 1 246
    Libimseti 241 - 41
    Chatujme 153 - 61
    SuperPokec 15
    Chat.cz 28/19 reg.

    --- 23:20---

    XChat 1764 - 1 159‬
    Libimseti 197 - 51
    Chatujme 92 - 31
    SuperPokec 14
    Chat.cz 23/16 reg.

    Mimochodem, na své kopírácké diskuzi zveřejnila MRCH nějaké statistiky ze včerejšího dne u Chatujme. Včera jsem statistiky nedělal, tak se na to podívejme.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Mam-rada-Chatujme [Uživatel je offline] (Karma: 531)
    | Předmět: Malá statistika na dobrou noc
    13.08.19 20:34:43 | #2413
    Momentálně přihlášených: 210 Celkem chatuje uživatelů: 95........... dobrou noc všem uživatelům Chatujme. cz přeji .
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Nu, věřme, že jsou ty údaje správné. To se ale MRCH načekala, než v jednom jediném dnu došlo k výkyvu a Chatujme ojediněle překonalo hranici 200. Právě proto, aby ty údaje měly nějakou vypovídající hodnotu, pak musí jít o dlouhodobá data, ty zde přináším. A například při oficiálních statistikách AzaŽurnálu jsou data sbírána minimálně za 14 dnů, obvykle je to ale více. Musí tam být rovnoměrně zastoupeny všechny dny v týdnu či se vynechávají nějaké svátky apod. Teprve zprůměrováním takto rozsáhlého šetření dojdeme k relativně přesné návštěvnosti u jednotlivých chatů v daném období. A že se někdy ta čísla i dosti výrazně v jednotlivých dnech liší, to vidíme i zde například u největšího chatu XChat, kdy občas dosáhne návštěvnosti téměř 2 tisíce a jindy je to jen něco přes 1 600 (bereme stále večerní primetime). Tudíž co tím příspěvkem básnířka MRCH chtěla říci, to asi nikdo nechápe. Chatujme je pořád ve stejném marasmu, co se týče návštěvnosti, jeden jediný výkyv na tom v průměru nemůže nic změnit. Nu..

    A-A

    OdpovědětVymazat
  13. Myslíte si, že administrátor Ondrashek je debil? Podle mě zcela jednoznačně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @Pez

      Pojďme omezit používání podobných pejorativních výrazů, každopádně co administrátor ONDRASHEK je či není, to brzy zjistíme. Jak píši v nejnovější glose, hodlám se obrátit na příslušné osoby a zjistit, zda li toto vše je pouze ONDRASHEK "utržený ze řetězu" anebo je to postoj vedení XChatu a provozovatele 42ideas. Já se této kauze budu i nadále věnovat a bude záležet na vedení XChatu jakým způsobem. Ale v tuto chvíli na mě vše působí tak, jakoby se Ondrashek opravdu z toho řetězu utrhl. Uvidíme..

      Anděl Azazel

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024