Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Totální chaos na Líbímseti aneb admini neadmini.


Nejprve si řekněme, že kdysi slavný server Líbímseti je naprosto odepsaný. A to nejen posledním činem jakéhosi nicku Bergy1311, který možná někdy v minulosti byl jakýmsi adminem a je i veden jako červený štít, ovšem tuto ikonu na svém profilu nemá. Co z toho plyne? Že tento člověk, který oficiálně nemá žádná vyšší práva, si zřejmě hojí svá nějaká "bebíčka" a pod tíhou jakýchsi blbek se jal znepřístupnit mojí osobě přístup na server. Což je velmi úsměvné.. ale řekneme si něco k tomu až po obrázcích..


Zdroj: Profily na Libimseti.cz


Přístup na Libimseti.cz Azazela Anděla

Jak sami, moje milé čtenářky a moji milí čtenáři, můžete vidět, tak onen člověk nemá žádné pravomoce, tudíž se dá lehce odvodit, že po té, co již provozovatel rezignoval na správu portálu, pak tomuto jedinci zřejmě zůstala nějaká oprávnění, leč oficiálně tomu tak již dávno není. To je jen pouhý balast a marasmus portálu Líbímseti.

Tento zákaz se ovšem týká jen přístupu na chat, na diskuze lze normálně přistupovat.

Tudíž jsem napsal nejen veřejnou stížnost na uživatele Bergy1311, samozřejmě  další stížnosti směřovaly  na Podporu Líbímseti a též dvěma hlavním (mně známým) administrátorům, kteří dle ikony na svém profilu jsou opravdu administrátory. Dále jsem ještě svoji Stížnost napsal přímo z e-mailové adresy. Podívejme se na to vše v obrázcích.








Zdroj: Vzkazník Libimseti.cz; Podpora Libimseti.cz; e-mail Anděla Azazela, diskuze Libimseti.cz

A jaký bude závěr dnešní glosy? Na Líbímseti se toho moc neřeší, kdysi slavný server je na pokraji vyhynutí. Zvláštní je, že když jsem se zastal uživatelky Denisa-speedy, ke které rozhodně nehynu přáteským vztahem, ovšem jal jsem se toto učinit čistě z profesionálních důvodů, pak jakýsi uživatel, kterému z dávné minulosti zůstaly možná jakési pravomoce, kterými by v současnoti neměl operovat, tak moji osobu alespoň co se týče chatu Libimseti zlikvidoval (nejspíše na přání jakési blbky). Dámy a pánové, nepřipomíná vám to něco? A ještě někdo z vás nechápe, proč jsou chatovací a komunitní portály totáně v kopru? Někdo se tomu snad ještě diví?

Anděl Azazel



AZANOVINY - Nejnovější články 




http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/nejvetsi-spolumajitel-xchatu-blokovan-na-facebooku/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/firefox-lite-2-0-odlehceny-prohlizec/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/samsung-je-nadale-jednicku-huawei-mohutne-dotahuje/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/nejvetsi-spolumajitel-xchatu-blokovan-na-facebooku/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/firefox-lite-2-0-odlehceny-prohlizec/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/samsung-je-nadale-jednicku-huawei-mohutne-dotahuje/
http://azanoviny.wz.cz/2019/11/01/cz-chaty-propad-do-hlubin/




http://azanoviny.wz.cz/2019/10/26/lesk-a-bida-libimseti/






http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/v-siti-stanou-se-z-lovcu-loveni/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/facebook-vymazal-desitky-uctu-udajne-nekale-ovlivnujicich-kampan-v-usa/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/sef-xiaomi-pristi-rok-vice-nez-10-5g-smartphonu/




http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/surface-duo-skladaci-mobil-od-microsoftu/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/18/matebooky-s-linuxem/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/25/nejoblibenejsi-socialni-site-2019/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/




http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/tretina-xchatu-v-zastave-financniho-uradu/



http://azanoviny.wz.cz/2019/09/10/hiwe-predstav-si-chat-z-90-let-v-tvem-mobilu/



http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/huawei-p30-s-androidem-10-a-ve-dvou-novych-odstinech/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/avast-nedoporucuje-pouzivat-gps-lokator-pro-deti-pro-jeho-zranitelnost/




http://azanoviny.wz.cz/2019/08/24/na-facebooku-budete-moci-zakazat-sber-sdilenych-dat-tretich-stran/



Komentáře

  1. Tak jsem to rovnou na diskuzích Libimseti ještě objasnil. Páč Já mám rád transparentnost. Zde můj příspěvek:

    Azazel-Andel | 2. 11. 2019, 15:23:27 | více příspěvků | napsat uživateli | ignorovat | reagovat

    Nu, tak mohu normálně na chat. Nechápu co to mělo být za akci v noci. Jsem se asi stal nějakým obětním beránkem konkurenčního boje dvou místností a jakési šílené uživatelky Denka5656, která se patrně dobře zná s adminy. Protože záviděla, že má Denisa (Prdloňka) hodně lidí v místnosti, tak na ni udělala nějaký podraz a Prdloňka už není SS ani její kolega. A teď se snaží tedy o novou místnost. Nu a Já jsem se k tomu jen přimotal a Denka5656 si asi u toho Bergyho objednala mojí blokaci. Teda co tady se děje :DD

    Tak to jen tak ve stručnosti abyste věděli a byli v obraze

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych to ještě doplnil, páč jak vidítě, ono vše bylo složitější než se původně zdálo, tak sem dám ještě Petici, kterou vytvořil na Libimseti:

      * Azazel-Andel | 2. 11. 2019, 17:37:37 | příspěvky uživatele | napsat uživateli | ignorovat | reagovat

      Zakladatelka místnosti U Prdloňky Denisa-Speedy byla podlým činem zbavena funkce SS poté, co v dobré víře dala SS další osobě, která ji ovšem zákeřně společně s dalším SS odebrala a pak se oba SS z funce odebrali sami. Tudíž tímto podrazáckým způsobem se nyní ocitla místnost U Prdloňky bez SS.

      Místnost byla velmi slušně navštěvována a většinou byla největší místností v celé kategorii Ostatní. Žádáme všechny o podporu této Petice na navrácení funkce Prdloňce Denise. Děkujeme.

      Petice za navrácení SS..

      A-A

      Vymazat
  2. Nu, popravdě jsem měl, vzhledem k tomu, že Bergy uřadoval i v jiných případech, celou tuto záležitost, nebál bych se říci taškařici, za uzavřenou. Každopádně Bergy1311 si to tak přikvačí do místnosti U Prdloňky Denisky, kde se normálně bavím, jak veřejně tak šeptem s Denisou, a hle, po jeho vstupu následuje toto, podívejte se na skrýnu ZDE

    Neuvěřitelné. Tudíž to vypadá na pokračování. Nu, což.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mimochodem, soukromě mi neopomněl vyhrožovat Trestním oznámením. To už je nějaká virová epidemie, či co.

      A-A

      Vymazat
    2. Každopádně zatím vyčkávám na některé věci, které nechám v tajnosti. Nechci nic zbytečně hrotit, jde také o místnost U Prdloňky, takže pokud by to nakonec dopadlo pozitivně, pak jsem i Já ochoten odstoupit od některých zvažovaných věcí a možná v jedné záležitosti vyjít vstříc. Ale to bude záležet na vývoji. To je pro dnešek k situaci asi zatím vše.

      A-A

      Vymazat
  3. ::::::::::::: Postřehy z chatů (6. listopadu) :::::::::::::

    Z diskuzí XChatu - Tady se řeší kamarádíčkování, anální aplinismus, výhody pro některé. dost to koresponduje s tím, co bylo navrženo za nové adminy (to si rozebereme ještě později, že se jedná zase a opět jen o rozšířenou "Gym rodinku"). Také se konstatuje, myslím že pravda pravdoucí, že veškeré legendy z XChatu už dávno předávno odešly. Ano, ano. Na fórum Jard01 se můžete podívat ZDE

    SuperPokec - Tam se jako obvykle neděje NIC.

    Líbímseti - Zde poměrně jedou stále diskuze. Tématem je jak admin Bergy, tak i místnost U Prdloňky, tyto chatové záležitosti ovšem, obávám se, nebudou mít asi žádné řešení.

    Chatujme - Tady také nic moc nového, 10x Karl rozcabený v zamčených dočasných místnostech. Jestliže nyní v čase mého příspěvku bylo na chatu 53 lidí, tak po odečtení 9x Karl jich je 42 ve skutečnosti. Jedna nová událost se ovšem odehraje zítra. To ještě nebudu prozrazovat.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedna novinka z Chatujme přeci jen, místnost Chat-Club se automaticky odstálila pro nesplnění limitu, tady se ukazuje, že jediným návštěvníkem tu byl multiVíta. Jeho další místnost Modrá Planeta čeká podobný osud v nejbližší době.

      A-A

      Vymazat
    2. Postřeh z Chat.cz - Zde jsou již pouze 4 uživatelé (říkejme raději nicky) co mají červené kolečko. Jelikož se všechny 3 stupně karmy (koleček) počítají dle určitého procentuálního počtu vzhledem k celkovému množství nicků, tedy těch co mají nějakou karmu, pak toto zcela jasně vypovídá o dalším snižování uživatelské základny. S přihlédnutím k tomu, že ještě mnozí uživatelé mají vícero nicků (mulťáci), pak je celkový počet uživatelů aktivních v posledním roce na tomto portálu již megakatasrofální. Nu.

      A-A

      Vymazat
  4. ::::::::::::: Noční novinka z Chatujme :::::::::::::

    Po 7 měsících mi byly obnoveny všechny služby na portálu Chatujme. Neboť mám rád transparentnost, tak to píši nejen zde ale napsal jsem to informativně (aby věděl) i spolumajiteli LuRymu. Též jsem mu sdělil, že krom Vzkazníku nebudu využívat dalších služeb, tedy např. psát na diskuze, psát ani vstupovat do místností chatu apod.

    Též jsem si odbarvil oba profily (Azazel-Andel a Xkozel) a smazal z nich nebo skryl veškerý obsah. Pouze jsem na profilech zanechal "Vzkaz pro návštěvníky". Na starou a novou podobu mých profilů se můžete podívat na skrýnu ZDE

    Přímo na profily na Chatujme.cz se můžete podívat přes odkazy:
    https://profil.chatujme.cz/Azazel-Andel
    https://profil.chatujme.cz/Xkozel


    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě jedna noční novinka z Chatujme, další místnost Víťi, tentokráte v kategorii Města a místa, Modrá Planeta byla automaticky odstálena za nesplnění měsíčního limitu nachatovaných hodin.

      A-A

      Vymazat
  5. Další tvrdá kritika XChatu a kamarádíčkovství přímo na jeho diskuzích, a to na fóru Jard01.

    Bang_Shinigami ... 07.11.2019 11:22:28 ... (369/369)
    Re (13): Dům pro Macha
    Odpověď na příspěvek od Ataka z 05.11.2019 08:11:04:

    Jasně , a úpadek v bezva flirtíku je toho důkazem, že by se do role SS neměly cpát kdejaké slepice jen protože má někdo sestru která kamarádí s adminem. Lul
    A výsledek nejlidnatějších roomek je už jenom gayové a 16 a více.
    Vážně tohle už není xchat, mám dojem že jen vzpomínka na titány.

    (zdroj: XChat.cz Uživatelská fóra / Osobní / Jard01)

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, smutný to obrázek XChatu a Bezva flirtíku ZDE
      V kdysi největší místnosti jsou v podvečer dva uživatelé, z nichž jeden je Stálým správcem, spřízněný samozřejmě s OpiFkou, dále Bogemanem a novou zelenou hvězdičkou Cinkyy (ta je zase spřízněná s Mish.kou, Bogemanem a Gymem atd.). "ONI" nebo li "Gymrodinka", zůstali si tam už skoro sami, zvláštní, že jim to pořád nedochází, že takhle se to dělat nědá, že je něco špatně. Ale ono už je to v tuto chvíli jedno, ten čas už dávno propásli, ten správný čas. Ano, tohle už není XChat, to je GymChat s Gymrodinkou, kamarádíčky, análními alpinisty a podržtaškami, kteří mohou spolu chodit na pivo, nikdo další ale s nimi nechodí, nejen na pivo ale už ani na ten XChat. Až se mi chce teď vyhlásit minutu ticha, jako vzpomínku na velký XChat, na kterém bývali i velikáni.

      A-A

      Vymazat
    2. Azazel už na XChatu není, jeho duch, jeho nesmrtelný duch tam ovšem žije dál. Tak jako na diskuzi Astrální cestování. Podívejte se sami Uživatelská fóra / Filosofie a náboženství / Astrální cestování

      A-A

      Vymazat
  6. ::::::::::::: Chatujme má nového Administrátora :::::::::::::

    Lépe řečeno Administrátorku, je jí uživatelka Culllinan. Na její profil se můžete podívat ZDE
    A tím moje informování v tuto chvíli končí, neb vůbec netuším kdo to je a co je zač. Pro mne naprosto neznámá osoba, nikdy jsem si ani nevšiml, že by se na chatu či portálu vyskytovala. Tudíž kde ji, lidově řečeno, vyhrabali, to vážně netuším. Tak třeba někdy později zjistím alespoň pár informací, které bych vám mohl nabídnout.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak alespoň malé rychlé info, co jsem bleskově zatím vypátral, tak Culllinan je zakladatelkou a SS v místnosti Bez zábran v kategorii Sex a vše kolem něj. Tuto místnost založila před více než 5 a půl lety. Trochu mě děsí v popisku oné místnosti Zákaz vstupu..... odpůrcům smailů. Pamatuji na XChatu adminu, kterou též nikdo neznal, byla též ze sex místnosti, nakonec jsme jí říkali "ahojíčkanda", tak snad toto nebude "smajlíkanda".

      A-A

      Vymazat
  7. Jinak ještě takové celkem bezvýznamné info, na Libimseti vznikl blog s názvem Aza Fórum. Není to nic zásadního, spíše takový úprk do klidu, tedy z šílených nespravovaných diskuzí bez správců a bez jakéhokoliv dohledu, kde si každý může dělat co chce. Tudíž aby moje litery nebyly třeba vždy hned zapraseny naprosto OT nesouvisejícími bláboly, tak proto tedy onen blog. Můžete se na něj podívat ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  8. ::::::::::::: Článek na blogu Libimseti :::::::::::::

    Pokud by vás, moje milé čtenářky a milí čtenáři, zajímalo, co jsem vytrousil na svém libimseti blogu Aza Fórum, pak si můžete přečíst můj nejnovější článek pojednávající o Bergym, Lavovi, XChatu, admin týmech a pravomocech.

    Článek najdete ZDE Bergy zvaný Neplnohodnotný

    Příjemný čtenářský zážitek.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Což by mohla být taková předzvěst nové glosy. Ta by se kompletně mohla týkat adminů, změn, nových posil atd. Tudíž buďte v očekávání.

      A-A

      Vymazat
  9. ::::::::::::: Víťa z Chatujme dále hrozí TO a podepisuje se "tým Chat Chatujme" :::::::::::::.

    Uživatel portálu Chatujme Víta1971 zaslal na veřejnou emailovou adresu AzaNovin tento email, ve kterém mi dává svolení se zveřejněním a dokonce mě k tomu vyzývá ZDE

    Já nemohu plně zaručit, že se jedná o tohoto uživatele, páč ověření totožnosti by snad i bylo možné, ovšem složité a pracné. Dle vyjadřování a jiných indicií, jako emailová adresa, se to dá ovšem velmi zdatně předpokládat, že se opravdu jedná o uživatel Víta1971. Emailovou adresu jsem samozřejmě na obrázku, jako osobní údaj, překryl.

    Zároveň jsem o tomto informoval vedení Chatujme.cz, neboť se dotyčná osoba vydává za "Tým Chatu Chatujme" To se zřejmě pánům a dámě z vedení nebude moc líbit, že někdo jiný falešně vystupuje pod jménem portálu.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak v poslední Víťově ještě zbylé stálé místnosti Rádio v kategrii hudba byl odebrán jak zakladatel, tak všichni SS. Podívejte se na to ZDE

      A-A

      Vymazat
    2. ======= Výsledek informování portálu Chatujme =======

      Včera, jak již bylo uvedeno, jsem obdržel tento mail na veřejnou adresu AN ZDE

      Informoval jsem o tomto mailu vedení Chatujme a přeposlal ho na Podporu tohoto portálu, neboť se autor vydával za "Tým Chat Chatujme". Přišla mi nějaká reakce, kterou nebudu zveřejňovat, s poděkováním za oznámení. Velmi oceňuji profesionální styl, jakým byl email z Podpory napsán, malinké negativum vidím v tom, že nebylo podepsáno konkrétní osobou, to je ale spíše nepodstatný detail.

      A-A

      Vymazat
  10. Aktuálně - Server Libimseti.cz ve 3:00 oznamuje opět hlášku 502 Bad Gateway. Z informování Xglos víte, že to není úplně poprvé. Uvidíme, do kdy to potrvá nyní.

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024