Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Atak Atakoidů z XChatu - Veřejná nenávist vůči skupině osob a jednotlivci!

Ano, to co se odehrává na XChatu provozovaném společností 42ideas s.r.o. je již naprosto za hranicí nejneskutečnějších nejnehoráznějších fantazií. Proto jsem byl nucen se obrátit na Vedení XChatu a zaslal jsem následující Otevřený dopis Administrátorům Giggo a Angel8Lady, stejně jako Provozovateli 42ideas s.r.o. (Adminy OpiFka, Bogeman a Hatikva jsem neoslovil, neb s těmito lidmi se nehodlám naprosto bavit, neb pro mě nejsou partnery k jakékoliv komunikaci).



komu: Giggo, angel8lady, 42ideas

Otevřený dopis
(Zasláno Administrátorům XChatu Giggo, Angel8Lady a Provozovateli 42ideas s.r.o.)


Vážení Administrátoři, Vážení Provozovatelé,

děje, které se odehrávají na Vašem portálu XChat, již překročily veškeré hranice včetně zřejmě hranice trestně právní. Vše vychází hlavně a předně z místnosti Komouš výchova a od SS Ataky a jeho pochopů. Toto vše se děje veřejným způsobem. Jsem schopen pochopit pohnůtky administrativy, které mi potvrdil administrátor Giggo, že místnost Komouš výchova byla jakousi úlitbou určitým prudičům a v místnosti je tolerován tzv. "volnější režim". To ovšem neznamená, že by se v místnosti měly porušovat pravidla Vaší služby a dít věci hraničící či překračující právní rámec ČR. Nejen, že se jedná o místnost veřejnou, tedy přístupnou komukoliv kdo podnikne registraci na Váš portál, ale mnohé věci jsou dokonce ke shlédnutí i neregistrovaným uživatelům, tedy komukoliv kdo je připojen na internet, neb se odehrávají vně místnosti (popisky místnosti, diskuze, přezdívky návštěvníků atd.).

Po vlně urážek, napadání a zveřejňování osobních údajů mé osoby vygradovaly ataky v současné době již k posměchu a nenávistným projevům vůči skupině osob a jednotlivci, která je specifikována a uváděna v tzv. hate crime, tedy příslušnosti ke skupině definované na základě faktorů (skutečných či domnělých), jako je fyzické postižení.

Již před časem byl založen nick beznohy_novinar_Mira a zároveň opatřen popisek místnosti Komouš výchova textem "SBN sdružení beznohých novinářů" (viz. příloha). Další nicky jako duseny_M*******, vozickar_mirek, homous_Azazel (opět viz. příloha) se nedávno, i s prvně jmenovaným nickem, objevily v místnosti Komouš výchova, a když se nejen proti tomuto ohradil uživatel Jard01 (velmi správně ohradil), pak byl 2x vyhozen SS Atakou. Zvláště přezdívky týkající se tělesného postižení, stejně jako popisek místnosti stejného ražení, je snad něčím, co portál XChat nemůže podporovat a být jeho vizitkou. Nejsmutnější ovšem na tom je též fakt, že i při mnohých jiných událostech, tak i v tomto případě byl následně přítomen administrátor Bogeman, který nepodnikl naprosto žádné kroky. Chápu, že administrátoři nemohou míti oči všude a budou reagovat případně na oznámení (které Vážení Administrátoři teď činím), každopádně admin Bogeman byl přímo přítomen těmto nehoráznostem, čili se to dá vysvětlit, že jeden z členů vedení XChatu snad dokonce takovéto zrůdnosti podporuje. A to je naprosto neuvěřitelné!

Jsem dalek, a už jsem o tom informoval, řešit podobné zrůdnosti na Vašem portálu právní cestou, ovšem velmi výrazně Vás žádám, abyste podnikli zřetelné a jasné kroky proti těmto ohavnostem kolidujícím již se zákony ČR a případně vyvodili určité personální změny.

S pozdravem

Anděl Azazel
AzaNoviny X-Magazín A-A



Vše podstatné je obsaženo v textu z e-mailu adresovaného Vedení XChatu. Ještě snad dodám, že dle hodnověrné výpovědi se SS Komouš výchovy Ataka v poslední době chová již naprosto s přesvědčením toho, že si může dovolit naprosto vše, spravovat místnost a vyhazovat lidi dle své libovůle či toho "jak se právě vyspí". Nelze se tomuto divit, neb si je zřejmě jist záštity admina Bogeman, který byl mnohému přítomen. Megagiga skandální!

Profily uváděné v e-mailu si můžete zobrazit sami, zde ještě uvedu v obrazové podobě (která byla i přílohou e-mailu, stejně jako popisek místnosti KV)

Zdroj: Profily a seznam místností kategorie Volný čas a sport na XChat.cz



A jaký bude závěr této glosy (která možná nekončí)? Podnikne server XChat.cz provozovaný společností 42ideas s.r.o. nějaké kroky, které by těmto nechutnostem již za hranou zákona zamezily? Vrozený smysl pro objektivitu mi nyní velí poukázat na to, jak se s podobnými věcmi vypořádal portál Chatujme.cz, který uživatele Vita1971 eliminoval, stejně jako jeho místnosti. V jakém světle se tedy bude presentovat před veřejností XChat?  To uvidíme.


Anděl Azazel





BONUS

Bratříčkovi (Ondřeji Tesárkovi) byl zřejmě hacknut web Bratricek.com

Jak už víte, Bratříček je největším spoluvlastníkem XChatu. Není to tak dávno, co Facebook naprosto vymazal Bratříčka z pod své modré lišty (informovaly o tom AzaNoviny ZDE). Nyní po zadání adresy bratricek.com můžete spatřit toto:

Zdroj: http://bratricek.com/


Sám Ondřej Tesárek (Bratříček) o této záležitosti informoval prostřednictvím Twitteru:

Zdroj: https://twitter.com/bratricek

O tom, kdo je Ondřej Tesárek (Bratříček) si můžete přečíst v glose s názvem  Kdo je Bratříček? Největší spoluvlastník XChatu.


Anděl Azazel




Nejnovější články AzaNovin


http://azanoviny.wz.cz/2019/12/07/diskutnici-konci/




http://azanoviny.wz.cz/2019/12/05/wt-social-spoluzakladatel-wikipedie-spustil-novou-socialni-sit/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/nejvetsi-spolumajitel-xchatu-blokovan-na-facebooku/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/firefox-lite-2-0-odlehceny-prohlizec/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/samsung-je-nadale-jednicku-huawei-mohutne-dotahuje/

http://azanoviny.wz.cz/2019/10/26/lesk-a-bida-libimseti/






http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/v-siti-stanou-se-z-lovcu-loveni/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/facebook-vymazal-desitky-uctu-udajne-nekale-ovlivnujicich-kampan-v-usa/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/sef-xiaomi-pristi-rok-vice-nez-10-5g-smartphonu/




http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/surface-duo-skladaci-mobil-od-microsoftu/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/18/matebooky-s-linuxem/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/25/nejoblibenejsi-socialni-site-2019/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/



Komentáře

  1. ::::::::::::: Karl1 z Chatujme v místnosti Komouš výchova na XChatu :::::::::::::

    Známý troll a poloprudič Karl1 známý z Chatujme svými pošetilostmi jako v minulosti diskuzí Řáholec až po současnost, kdy provozuje na tomto portálu 10 (slovy: deset) dočasných uzamčených místností se koncem léta zaregistroval na XChatu (o tom jsem již informoval). Nyní se aktuálně objevil v místnosti Komouš výchova, kde je evidentně aktivní. Že by se naplňovalo známé rčení "Vrána k vráně sedá, prudič prudiče si hledá"? Já už se opravdu přestávám divit naprosto všemu. OBRÁZEK
    (Zdroj obrázku: XChat.cz, kategorie místností Volný čas a sport)

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře napsané Azo, výstižné, jasné s důkazy. To i mě zajímá jestli s tím konečně něco udělají. Jak už jsem psala jinde v komentáři, já bych s tím šla už na poldy , ale to jsem já a můj názor na to. Jen mám strach, když tu píšeš, že řešit přes poldy to nehodláš, že to oni , to vedení taky řešit nebude, nemají se čeho bát . Ale to si myslím já, Ty do toho všeho vidíš víc a doufám, že konečně někdo dostane pořádně přes prsty.
      Když už je Karel na těch Komouších, ještě tam chybí ten Patriot Vita alá Dolfík :D. Hoši se holt nudí, ten Karel se nudí, tak musí sebrat klepy aby měl co spamovat na těch svých deseti zamčených místnostech. Ta tři Véčka , Výtečníci plus Karel by si mohli udělat společnou místnost někde , to by bylo asi počteníčko, Velký Guru, Jupitehans, Vita patrola a Karel : D

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Já už jsem se k tomu teď před chvílí vyjadřoval v komentech pod minulou glosou v reakci na Pez. Uvidíme, jak s tím XChat naloží, Já osobně tipuji, že bude hrát mrtvého brouka, anebo pštrosa co strčí hlavu do písku a když nic nevidí, tak si myslí že není vidět na něj. Ale jak rád, tuze rád, bych se ve svém tipu mýlil.

      Nu a ten Karl1, tak ten mě na Chatujme samozřejmě "miloval" stejně tak, jak mě mají v lásce všichni trollové, prudiči a podobní. A protože sleduje Xglosy a vše kde se co šustne, tak není divu, že zavítal k Atakovi do Komoušů, jistě si měli chlapci co říct a pěkně si spolu zanotovali.

      A-A

      Vymazat
    3. Tak snad se budeš v odhadu na reakci mýlit, Azo. Já jen nechápu, co za póvl může vlastnit a spravovat takové chaty, kde se nejen přehlíží chování jiných, co hraničí s trestným činem, ale že samotní admini to nejen podporují, ale co hůř, podněcují to !!! To by se na Lidech nikdy nestalo a jak dobře píšeš, že s tím chatujme udělalo rázný konec.
      Karel nejspíš dělá takové hlouposti jako například ty jeho místnosti jen proto, aby se tu o něm taky psalo, mě to tak připadá. Jasně, čte Tvoje Glosy a podle toho se pak chová. Ta jeho diskuze Kulinářství, ta mohla být hodně dobrá, jen kdyby se jí věnoval a nelezl všude možně sbírat drby . Třeba s tím Atakou složí nějakou koledu a dají Ti ji jako dárek pod stromeček :D.
      A podívala jsem se na tu diskuzi na líbím se ti a zavyla jsem smíchy. Vysvětluješ tam Jupitehansovi kdo je Vita a on na to odpoví ,, jo i to se může stát,, :D :D :D.

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      Sice bych se rád mýlil, jak jsem psal, spíš to ale zatím nevypadá. Každopádně dám jim tak týden, to je myslím dostatečný prostor, pak to nějak vyhodnotím a vynesu ortel.

      A-A

      Vymazat
    5. ::::::::::::: Komouš výchova na XChatu místem prudičské buňky všech chatů :::::::::::::

      OBRÁZEK
      (Zdroj: XChat.cz; kategorie místností Volný čas a sport)

      Ano, po Karl1 z chatujme navštívil Komouš výchovu i známý prudič z Chat.cz Enfantterrible, který jako někteří jeho "kolegové" častoval moji osobu hláškami o beznohých, mrzácích, vozíčkářích apod.. Tudiž jak jsem již psal v předešlém, tak se na 200% plní "Vrána k vráně sedá, prudič prudiče si hledá". Pěkně se nám to tito vejlupci slétají. Komouš výchova je tedy jakousi prudičskou buňkou napříč všemi chaty. Nu.

      A-A

      Vymazat
    6. A ten nick Nekrofilm, to je maskovaný Nekrofil ??

      Vymazat
    7. @ Nicnechapu

      Nikoliv, nick Nekrofilm je jedním z mnoha nicků Nekra, patologického prudiče z bývalé Meditace a ještě dříve tuším Oázy, jenž vytváří nicky právě se slovem "Nekro", tedy pro příklad třeba Nekroutit či Nekroupy. Jeho nicky Nekrofil a Nekrosex jsou naštěstí již blokovány, ovšem jeden z nich pobýval na XChatu snad několik let a byl blokován až na mé nahlášení, a to jako již neuživatele XChatu. A nick Nekrofilm vznikl záhy po jedné takové blokaci, koneckonců každý může vidět datum registrace 28.10.2019, tento nick už sám nevyhodnocuji jako nick evokující zakázaná témata (tedy nekrofilii), tudíž tento nick je dle mého vyhodnocení v pořádku.

      Každopádně si říkám, když to tu čte někdo bez přehledu o portálu XChat, třeba jako Ty, pak si z těch popisovaných věcí a dějů asi velmi silně povzdechne řkúc: "Co je ten XChat za bahno" A to jsem slovo bahno, myslím, zvolil jako absolutně nejmírnější variantu, pravděpodobně mnohé napadnou výrazy i daleko tvrdší.

      A-A

      Vymazat
    8. Jenom to vše krásně ukazuje a dokazuje fakt, který tu často opakuji, že si na XChatu zůstali už jen ONI (vedení a lidé navázaní na něj) a prudiči, to tedy co se týče oněch 8-10 % tzv. pokecových uživatelů, páč to dopočítatelné procento do sta tvoří enkláva sexživlů. Ještě v té první pokecové skupině jsou samozřejmě ti, které nazývám "srostlí s XChatem pupeční šňůrou či dinosaury, jako třeba DonLaFontaine, kterého právě v tuto chvili vídím samotinkého v Bezva flirtíku (byl tam dříve SS), tedy v minulosti největší místnosti XChatu čítající stovky uživatelů a to se dívám jen do posledního kvartálu, ještě před pár lety tam bývala návštěvnost i přes 200 ve večerních hodinách a byla to jakási stěžejní místnost XChatu, nu a vidíme, že dnes tam Ondra visí sám a sám, někdy se tam nashromáždí tak 40 lidí. I toto je výsledek 4 letého působení Gyma a jeho party, ten úbytek uživatelů jak konkrétně zde tak i celkově (plus ještě zvětšené procento lidí v SEXu) jde jednoznačně na vrub (samozřejmě s dalšími okolnostmi) Jana Zálešáka a spol.

      A-A

      Vymazat
    9. ::::::::::::: Ataky Atakoidů pokračují - BEZNOHÁ NULA! :::::::::::::

      OBRÁZEK
      (Zdroj: XChat.cz; kategorie místností Volný čas a sport)

      Ano, jak vidíte na obrázku, ataky Atakoidů neberou konce, nejnověji je to nick "beznoha_nula".Tentokrát můžete vidět obrázek celé sekce Volný čas a sport, který dokládá i další věci, jako vylidněnost či "zůstali si tam jen ONI a prudiči", páč jak vidíte jsou tam aktivní jen 2 místnosti (Kvíz se nepočítá, to je speciální místnost ve které probíhá stejnojmenná hra), kde samozřejmě ONI a prudiči se mohou i mísit a prolínat.

      A-A

      Vymazat
    10. Ještě dopolení perlička a dokreslení z Chat.cz.

      OBRÁZEK
      (Zdroj: Chat.cz; úvodní strana - seznam místností chatu)

      Tady aktuálně založila PinQi (Happy613 - největší prudička XChatu všech dob) místnost "Unuděnka s kozím dechem". Pro nezasvěcené to rozklíčuji, stejně jak jsme se na tom shodli v jiné místnosti s uživateli, jde o fakt, že nejodpornější prudičce Happyně se, podobně jako některým jiným prudičům (včetně Enfantterrible, kterého též vidíme na obrázku a viděli jsme ho již i v Komoušově na XChatu) nelíbí, že jsem se občasně párkráte v poslední době vyskytl na chatu Chat.cz a že se normálně bavím s některými lidmi a oni se mnou. Vidítě, že by mě chtěla tato prudička likvidovat, tedy tím máme vysvětlen ten "kozí dech", což je tedy narážka na mojí osobu Xkozel. Nu, a Unuděnka je jedna z osob se kterou jsem tam komunikoval, jde o nick masozrava_pampeliska, která je také takový chatoběžník, pochází z XChatu, nyní se ovšem zdržuje hlavně na Libimseti a právě Chat.cz.

      Nu, též vidíte, že je třeba vnímat věci opravdu v nejširších souvislostech a že vše souvisí se vším. Ještě malá poznámka, nejsem uživatelem Chat.cz, neb jsem si tam kdysi nechal, stejně jako v nedávné době na XChatu, smazat nick s využitím práva "být zapomenut", jen Francírek to vzal hopem a nijak moc důkladně (na XChatu to pojali opravdu precizně, to se zase musí uznat).

      A-A

      Vymazat
    11. Jurghens
      Profilová fotografie uživatele Jurghens

      Další foto



      Věk: 63

      Kontakt

      Vzkaz Napsat uživateli vzkaz
      ICQ: ICQ:
      FB: Facebook:
      SKYPE: Skype:
      TWITTER: Twitter:
      Google+: Google+:

      Informace o profilu a chatu

      Registrace od: 15.12.2019 12:34
      Online: Je online na službě Vzkazník
      Poslední přihlášení: 15.12.2019 15:25
      Prochatováno: 0.43 hod.
      Počet přátel: 0
      Profil zobrazen: 6x

      Dívala jsem se na chatujme na nové profily, a myslím si, že ten Jupitehans je právě tento nový nick . Podle té fotky, co tam má s tím ptáčkem , takovou fotku jsem kdysi právě u toho Jupitehans viděla. Zkusila jsem to okopírovat a poslat sem, protože nevím, jak se sem dávají skrýny.
      A píšu to sem proto, že jsem četla tu Glosu o odchodech, pádech a rezignacích a tam bylo mimo jiné psáno, že i ten Jupitehans odešel z chatujme. A když je ta ošklivá kauza o výsměchu postiženým, tak mě to připadá divné, že najednou je Jupitehans zase na chatujme a pod novým profilem a jak je vidět i na vzkazníku.

      Vymazat
    12. @ Nicnechapu

      Ano, je to JupiteHans, děkuji za upozornění, toho jsem si zatím nevšiml :) Tudíž dochází na má slova, že je jen otázkou času, kdy se JupiteHans opět zaregistruje na Chatujme pod jiným nickem. Těch jeho sto odchodů a smazání a zase příchodů jsem tu presentoval již. To je prostě katastrofická figura hlavně internetových diskuzí. Tak jen doufám, že mu LuRy zase jako v minulosti nepřiklepne x různých diskuzí ku správě. Anebo ať to udělá, aspoň budu mít o čem psát.

      A-A

      Vymazat
    13. Snažila jsem se Ti poslat skrýn na Tvůj mail, ale nejde to doručit , já jsem ten Tvůj mail opsala z toho komentáře, jak jsi zobrazil mail od Viti, ale prostě to nešlo doručit.
      X různých diskuzí jako má Karl x různých místností o ničem, to je fakt dvojka k pohledání :D :D :D.
      A máš pravdu Azo v tom, že je těžké pro mě a pro lidi, co nemají přehled v těch chatech se v tom orientovat, mě to tak nějak splývá dohromady, čím víc čtu Glosy, stejná špína na Xchat, Chat a líbímseti. Tak jen doufám, že s tím zdárně zatočíš, hodně se Ti to v minulosti a i nyní občas daří. Je dobře, že lidi vidí, jak to kde vypadá, čeho se můžou vyvarovat, jen mám obavu, aby se Ti to nevymstilo. Ale podle mě, děláš dobrou věc, to oni jsou už dá říct za hranou zákona!!!

      Vymazat
    14. A ještě by mě zajímalo, jak můžou být aktivní diskuze na chatujme, které nemají zakladatele a správce, třeba právě ten slovní fotbal .

      Vymazat
    15. Veřejné adresy AzaNovin jsou v menu Kontakt

      AzaNoviny@gmail.com
      AzaNoviny@outlook.com

      Anděl Azazel
      Xglosy

      Vymazat
    16. @ Nicnechapu

      Proč by musela mít diskuze kdekoliv správce? Přeci pokud správce z jakéhokoliv důvodu zanikne, pak přece nemůže zaniknout diskuze. Konkrétně u diskuze Slovní kopaná byl správcem přidělený LuRym právě JupiteHans. A dvojka to s Karlem jistě je, trollové co chtějí být vidět. Na ukázku jedna věc, kterou už jsem ukazoval z dřívější doby ale nyní ještě aktuálně ze současnosti, jak si Karl představuje hravé fórum Slovní kopaná.
      OBRÁZEK
      (Zdroj: Chatujme.cz; fórum Slovní kopaná)

      Normální člověk počká, až mu na jeho slovo někdo odpoví, Karl si tam 3 dny kope sám se sebou. Ona ta situace celé chatové scény je tristní, a týká se to i Chatujme, kde se možná nedějí takové hrůznosti jako na tebou jmenovaných portálech ale situace tam není obecně o moc lepší, viz. právě Karl či JupiteHans (Víťa byl již naštěstí eliminován). A pokud LuRy si hřeje na svém portálu takovéto lidi, a dokonce jim opakovaně přiděluje správu diskuzních fór, tak je něco špatně, hodně špatně. Stejně jako je Karl obdivovatel Grantika atd. Cokoliv postavené na takových lidech je dlouhodobě neživotaschopné, a myslím že někteří z nás to dostatečně jasně presentovali. Jak jsme za to byli odměněni, víme. Ale i Chatujme je soukromý web a jeho vlastníci si tam mohou nastavovat pravidla a cokoliv, jak je jejich libost. To, že to dělají špatně je evidentní v poklesu návštěvnosti a dalších faktorech.

      A-A

      Vymazat
    17. = Další ironicky skryté posměšky vůči fyzicky postiženým osobám přímo od SS Ataka na XChatu =

      OBRÁZEK
      (Zdroj: XChat.cz; fórum Komouš výchova)

      Bez komentáře.

      A-A

      Vymazat
    18. ................. plus popisek místnosti Komouš výchova a opět prudič z Chat.cz Enfantterrible v této místnosti na XChatu.

      OBRÁZEK
      (Zdroj: XChat.cz; kategorie místností Volný čas a sport)

      A-A

      Vymazat
    19. Nu, a jak se říká, to nejlepší (nejhorší) na konec. Objevil jsem v poště AzaNovin nejnovější výpad Víti. Nu, přečtěte si to sami, mé vyjádření ku celé věci a podpoře prudičů napříč některými portály příště. Nyní už je pokročilá hodina, tudíž jen onen OBRÁZEK


      A-A

      Vymazat
    20. = Prudiči co napadají tělesně postižené se podporují a posílají zdravice na další chaty =

      Ano, dámy a pánově, moje milé čtenářky a milí čtenáři, tato opravdu nechutná kauza graduje do neskutečných rozměrů, prudičové z různých chatů se zdraví a vzájemně podporují, někdy se dokonce i navštěvují. Toto jsou již skupinové ataky vůči mojí osobě a obecně lidem s postižením. Po zde uveřejněném mailu od Víti z Libimseti (původně Chatujme) má místnost Komouš výchova na XChatu v popisku místnusti tuto zdravici OBRÁZEK


      A-A

      Vymazat
    21. Díky Azo za kontakty. Já jsem si myslela, že diskuze mají mít aspoň správce, který by dohlížel na to, aby se tam nedělo něco proti pravidlům. Co už k tomu říct? Že na každou svini se voda vaří. Tak dlouho si budou hrát, až někomu dojde trpělivost a vše udá na Policii. Pak budou mít opravdu co vysvětlovat. Protože to co dělají, to je trestné. Myslím tím samozřejmě ty bestie z Xchatu a Vitu hlavně. Tady jasně vidíš, že jejich náplní života je jen ubližovat a urážet jiné. Oni se tak strašně nudí a jsou tak nešťastní , že si to kompenzují touto cestou. Copak si myslí, že Ty nad tím budeš plakat? Že zrovna Tebe tím urazí ? Vůbec jim nedochází, jak těžce toto nesou jiní zdravotně postižení . A jednou přijde čas, že se někdo z nich odhodlá k činu a spravedlnosti bude učiněno za dost. A pro ty všechny prudiče bude největším trestem, až dostanou zákaz na sociální sítě. To psychicky těžko ponesou , vždyť je to jejich jediný svět.

      Vymazat
    22. = Prudiči napříč chaty se inspirují "Hrabě X - Standard Handicap Friendly =

      Nedávno na XChatu měla místnost Komouš výchova jako popisek hlášku o bezbarierové místnosti, na Chat.cz prudič Enfantterrible opatřil bývalou mojí místnost Hrabě X tímto popiskem OBRÁZEK
      (Zdroj obrázku: Chat.cz; úvodní strana - seznam místností chatu)

      A-A

      Vymazat
    23. = SS Komouš výchovy na XChatu zakázal v místnoti Historii =

      Ano, SS Ataka z obav aby si nově vstupící uživatel nemohl přečíst to, co se v místnosti psalo, pak zakázal zobrazování historie. Ano, aby náhodou takový nově vstupící uživatel neuzřel co se v místnosti děje a jaké (možná až nezákonné a urážlivé) hovory jsou v místnosti vedeny, včetně dalšího postupu v napadání a urážení fyzicky postižených osob.

      A-A

      Vymazat
    24. @ Nicnechapu

      Diskuze by měly hlavně sloužit k diskutování, že.. ovšemže, tedy k veřejnému prostoru pro vyjádření názorů či příspěvků s nějakou konkrétní tématikou (třeba receptů a postupů vaření atd.). Na Chatujme se to postupem času dostalo do neblahého stavu, o kterém jsem tu informoval, že ty diskuze sloužili jen k postování (dalo by se říci až spamování) jednotlivců. Samozřejmě na různých diskuzích je nepřítomnost správce na diskuzi řešena různě, někde se po určité době taková diskuze maže, jinde je znemožněno do diskuze přispívat do doby, než nebude mít opět správce (moderátora). Mnohde ovšem, neb diskuze jsou všude stále mrtvější, zůstává spousta fór bez správce. A myslím, že některé diskuze by bylo i škoda mazat. Prostě diskuze by neměly sloužit k osobní presentaci, náladám a rozmarům zakladatele a správce ale k tomu co jsem psal v úvodu, jako prostor pro diskuzi.

      Kde není žalobce, není soudce. To už se dostávám k další části tvého příspěvku. Já jsem opakovaně říkal, že nic řešit právní cestou v tuto chvíli nehodlám. Je ale fakt, že jsem nečekal, že by to mohlo až takto brutálně vyeskalovat a vygradovat a nabrat takových rozměrů. Tudíž se přiznám, že pokud by to ještě více eskalovalo, možná bych o svém postoji mohl ještě podumat.

      A-A

      Vymazat
    25. A jako aktuální doplnění k diskuzím na portálu Chatujme ještě přidám skutečnost, že uživatel Borek06 obnovil (tedy opětovně založil) diskuzi "Mezilidské vztahy", kterou nechala na vlastní žádost při svém odchodu z Chatujme smazat uživatelka Mam-rada-Chatujme.

      A-A

      Vymazat
    26. = Další urážlivý popisek Komouš výchovy na XChatu navazující na mail Víti =

      OBRÁZEK
      (Zdroj: místnost Komouš výchova na XChat.cz)

      Odcitujme si část posledního mailu Víti, který jsem tu zveřejňoval "... Co si furt mě bereš do huby co ti odpadá ta kůže z hlavy? Odpadla ti noha, pak i ocas na mrdání pedofile...." A jak vidíme na zde zveřejněném obrázku, tak Ataka opatřil popisek místnosti tímto znění "kromě pilin se nám sype i kůže z hlavy".

      Co už k tomu řící, k chování bestií z XChatu (jak se táže komentující Nicnechapu)? Já snad jen zkonstatuji, též otázkou, zda li Janu Zálešákovi (a jeho společníkům) již není krutě stydno za to, co se odehrává a čeho všeho se dopoustějí tyto bestie prostřednictvím jím vlastněného portálu XChat.cz? Na svém webu má 42ideas s.r.o. nápsáno toto "Hrdý vlastník legendárních českých serverů XChat.cz a Fotoalba.cz" A Já veřejně vzkazuji: Pane Jane Zálešáku, to máte být opravdu ale opravdu na co hrdý!

      A-A

      Vymazat
    27. = Komouš výchova na XChatu jako základna prudičů všech chatů =

      Po několika návštěvách Enfantterrible z portálu Chat.cz se dnes opětovně objevil v místnosti známý troll Karl1 z Chatujme. Zdravici Víti prudičům XChatu a Chat.cz jsme si tu též ukazovali. Víťa je pro změnu z Libimseti (kam přešel po totálním zaBANování na Chatujme).

      Tudíž místnost Komouš výchova se stává takovou základnou pro prudiče ze všech chatů. Nu, to má být opravdu GymJWM na co pyšný a hrdý, po tom, co udělal z XChatu již prakticky SEXChat, tak nyní se ještě může navrch pochluvit tím, že na jeho portálu mají prudičskou buňku nejrůznější gauneři ze všech chatů. Ano, je třeba Janu Zálešákvi mohutně zatleskat!

      A-A

      Vymazat
    28. = Beznohá bestie v líhni a jádru zlých prudičů =

      Tak to jsem jen spojil nick a popisek místnosti, ve které se nacházel. Nemusíte hádat ani dvakrát, ani jednou, ano je to Komouš výchova na XChatu. Všimněte si na obrázku i toho, o čem jsem dnes již psal, tedy přítomnosti Karla z Chatujme v této místnosti.
      OBRÁZEK
      (Zdroj: XChat.cz, kategorie místností Volný čas a sport)

      A-A

      Vymazat
    29. A máme tu další alternativu prudičsky vytvořeného nicku "pyjoslav_mrtvicka" Podívejte se na to na OBRÁZKU
      (Zdroj: XChat.cz, kategorie místností Volný čas a sport)

      Dále bych Vám, moje milé čtenářky a milí čtenáři, rád oznámil, že v dohledné době bude sepsána " Veřejná Výzva Janu Zálešákovi a společnosti 42ides s.r.o.". Tolerance odporných a nechutných celospolečenských jevů, které se odehrávají na nejen jím vlastněném portálu XChat je nepřípustná a bude muset skončit. Image XChatu je již v tuto dobu na bodě mrazu, v současné době se dostává už i za tuto hranici. Bude jen na panu Janu Zálešákovi a jeho společnících, jak svůj portál budou hodlat presentovat nadále. Je jistě jejich právem ho presentovat jako ten největší hnůj. Ale to už nechám na nich.

      A-A

      Vymazat
  2. ::::::::::::: Zprávičky z chatů :::::::::::::

    SUPERPOKEC; CHATUJME - Dnešního dne se nekonaly Písničky na přání Chat Rádia (tedy společného rádia portálů Chatujme a SuperPokec), bylo to Grantikem oznámeno na diskuzích Chatujme, důvod byl takový, že se konal sraz místností Chachaři a Robky a též místnosti Pivo, tak se jeli pozdravit a povavit z účastníky osobně.

    LIBIMSETI - Tam se diskuze dostaly po návratu Kouby už opět do zvláštního stavu, při momentálním pohledu je poslední příspěvek všech diskuzí a otázek viditelních na hlavní straně pro změnu od JupiteHans. Krom mých občasných příspěvků už tam pak nic jiného ke shlédnutí moc není.

    XCHAT - Ke glose samotné mohu zatím říci, že postoj mrtvého brouka zatím platí, XChat nijak zatím nezareagoval a dělá jako že se nic neděje a kauza neexistuje.

    Také se potvrzuje, že si tam zůstali opravdu (krom té záplavy sexživlů) jen a pouze ONI, v Kávomilově byla například viděna Lorinka, což je bývalá admina, Zooomek jako veterán XChatu a pravidelně nepravidelný přispěvovatel na určitá diskuzní fóra, ICON jako bývalá zelená hvězda co neuspěl v postupu na žlutou a také známá prudička spjatá s vedení HallucinationFlower atd.

    CHAT.CZ - Tak tam se v současné době stále odehrává napadání a urážení nejen mé osoby kdykoliv se tam zjevím od místních gaunerů a prudičů (on tam tedy nikdo ani moc jiný není) jako Richam ( v současné době používající hlavně nick Já a zakomplexovaná parta, Enfantterrible (Sadhu a další nicky) a podobných zavrženíhodných existencí. Jejich nenávist a zášť se obrací i ku Masožravé Pampelišce či novicce Denise-Speedy, ta má v plánu si na žumpě ustálit místnost (ale o tom ještě někdy příště a v dalších souvislostech).

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě takový malý postřeh k XChatu, v místnosti Kávomilové se neobjevili v nočních hodinách zelená admina Mis.ka či provozovatel GymJWM, jak bývá zvykem, ale stáhli se do VIP i s Bogemanem (VIP, pro ty kteří by nevěděli, je místnost, kam mohou vstupovat pouze certifikovaní uživatelé). Co to značí, a zda li jestli něco, čert ví.

      A-A

      Vymazat
  3. ? tady mizí komentáře, proč??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Pez

      Proč by tu měli mizet komentáře? Já nic nemazal. Nejsi náhodou pod jinou glosou?

      A-A

      Vymazat
    2. Je to možný, je jich tolik že se v tom ztrácim :)

      Vymazat
    3. Ahoj Pez . A to je ten člověk, co jsi ho pak řešil přes poldy ? Psal jsi tu o někom a že pak byl klid. Mě by zajímalo, jestli mu poldové volali nebo si ho předvolali , nebo jak se to řešilo? Ptám se proto, že jsem občas na Lidech četla, jak se lidi o podobných věcech bavili a často prý se to odložilo s tím,, až se něco stane,, Jen pár případů skončilo u soudu , to ty případy, kdy dotyčný pokoj nedal .

      Vymazat
  4. Dnes si opět po nějakém čase dáme statistiky návštěvnosti chatovacích portálů.
    Legenda: Portál (Chat celkem - Chat Pokec) % lidí v Sexu

    16. prosince
    == 20:00 ==

    XChat 1401 (918 - 126) 86,2%
    Libimseti 244 (67 - 37) 44,7%
    Chatujme 159 (65 - 52) 20,0%
    SuperPokec (23 - 23) 0%
    Chat.cz (38/31 reg - 38) 0%

    == 21:45 ==

    XChat 1632 (1 111 - 128) 88,4%
    Libimseti 254 (69 - 31) 55,0%
    Chatujme 138 (69 - 52) 24,6%
    SuperPokec (14 - 14) 0%
    Chat.cz (33/26 reg - 33) 0%

    == 23:00 ==

    XChat 1708 (1 197 - 112) 90,6%
    Libimseti 199 (45 - 16) 64,4%
    Chatujme 109 (47 - 26) 44,6%
    SuperPokec (13 - 13) 0%
    Chat.cz (29/23 reg - 29) 0%

    == 24:00 ==

    XChat 1475 (945 - 65) 93,1%
    Libimseti 156 (40 - 20) 50%
    Chatujme 84 (37 - 11) 70,2%
    SuperPokec (13 - 13) 0%
    Chat.cz (15/12 reg - 15) 0%

    Čeho si na dnešní statistice povšimnout? Například čísel u Chatujme, která jsou již velmi prachmizerná, a to nejen ohledně celého portálu, to bylo již v minulosti, nyní se přidává i samotný chat. Podívejme se třeba na čas 23:00, kdy pokecových uživatelů je na Chatujme dokonce o 3 méně než na Chat.cz (u Chat.cz jsou započítáni i anoni, ovšem i bez nich, tedy co se týče registrovaných uživatelů, tak bylo na Chat.cz jen o 3 uživatele méně na chatu než na chatu Chatujme). U dalších portálů klasika, Libimseti stále zůstává na svých slušných číslech co se týče portálu i bídnosti chatu. A ani na rovnici XChat = SEXChat se nic v dnešním dni nezměnilo.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. ::::::::::::: Postřehy z chatů (Pondělí 16. prosince) :::::::::::::


    CHATUJME; SUPERPOKEC - Na diskuzích Chatujme pozval Grantik (ChatRadio) posluchače a fandy rádia na speciální Silvestrovské vysílání, které začne 31.12. od 19:00 a pojede živě až do ranních hodin.
    (zdroj: Chatujme.cz, Diskuze: Rozcestník >> Počítače a Internet >> Chat Rádio)

    Řekněme si, že na stránce Chat Rádia bylo dnes kolem 22. hodiny k vidění toto:
    Nyní poslouchá: 3 posluchačů
    Právě hraje: Petr Muk - Stoupám ti do hlavy

    (zdroj: https://radio.chatujme.cz/)

    CHAT.CZ - Tady si ukážeme jak to na této žumpě vypadá a nebude to nic moc nového, místnost prudiče Enfantterrible plus další místnosti v podání nicku Harpej
    OBRÁZEK
    (Zdroj: Chat.cz, úvodní strana se seznamem místností)

    LIBIMSETI - Zde se již naprosto "odboural" JupiteHans, po chvilkové hře na hodného už se opět dostal do svého živlu a společně s Guru Koubou zaspamovávají tamní diskuze. Z posledních jeho výroků si pro příklad uveďme: "Jsem Víťa a můžu všechno...." anebo "> Azazel-Andel ty jsi Azazeli-LordAnathema"

    Též si připomeňme, že JupiteHans se nedávno opětovně (po 666.) zaregistroval na portál Chatujme, nyní asi čeká na konec limitu, který brání nově zaregistrovaným okamžitě psát na diskuze. Tudíž popřejme Chatujme upřímnou soustrast. Zvlášť pokud mu na opětovnou uvítanou LuRy, jako již v minulosti, přidělí několik fór.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se tedy urodilo komentářů, Glos, Fejetonů co jsem tu dva dny nepsala. Tak tady napíšu něco o diskuzích. Ano, viděla jsem, že Borek obnovil tu diskuzi mezilidské vztahy a hned jsem se musela zasmát některým komentářům tam : D :D . Ankch se to nelíbí , zadva chtěl něco z novinek a Karl chce zamčít nějakou svou diskuzi, aby si na ní nepsal sám . Jen když má svých deset místností zamčených : D :D :D
      Ale to si pamatuji, že ten Borek měl i diskuzi o postižených, nedoslýchavých a taky nějakou o písničkách . A už se mi i díky Tobě Azo vybavilo, že ten Jupitehans měl těch diskuzí taky požehnaně .
      Na té diskuzi na Líbímseti, tam to tedy zabili ti dva truhlíci - Jupitehans a starý Vita Guru.

      Vymazat
    2. Ještě jsem zapomněla napsat, co mě napadlo, když jsem četla, že Grantík vyrazil na ta setkání s chachary a pivem. To dělal agitaci v reálném životě, aby měl pak komu hrát na rádiu v sobotu a na silvestra? :D

      Vymazat
    3. @ Nicnechapu

      Ano, také jsem si všiml těch následných reakcí na obnoveně založenou diskuzi Mezilidské vztahy Bořkem. Nesetkalo se to nijak s kladným přijetím, a za sebe mohu říci, že tohle se Bořkovi opravdu nepovedlo. Navíc Já jsem vždy ctil to, že určité věci, ať už jde o diskuze či místnosti, které měly určitý svůj vnitřní náboj, jedinečnost, byly spojené s výraznou osobností atd., tak by po té, co se jejich zakladatel rozhodne ukončit činnost, neměly být již nikým znovuzprovozněny, maximálně, pokud by onen dotyčný byl jakýmsi plnohodnotným nástupce či pokračovatelem. Stejně jsem to vnímal např. u místnosti Přátelé Temnoty, když se Anathema rozhodl odejít z Chat.cz ale ještě si tam ponechali SS, ovšem místnost byla rychle odstálena a toho využili lidé, kteří žádali o přidělení SS a přitom s tou místností neměli ani nic společného. Proti tomu jsem se tenkráte, ač už jsem na tom chatu aktivně nepůsobil, musel postavit, protože jak píši, tyhle věci obecně nemám rád a nezáleží o koho jde. Jak jsem byl za to JiHem odměněn, víme.

      A JupiteHans, nově tedy s nickem Jurghens, tak ten možná brzy na diskuzích Chatujme začně opět řádit, nyní asi čeká, až bude moci na diskuze přispívat, nevím přesně jak to tam nově LuRy nastavil, nebyl jsem v té době na portálu přítomen, jestli je tam nějaká 7 denní lhůta pro všechny nově registrované nicky či je to jinak, každopádně si myslím, že o JupiteHansovi ještě na Chatujme uslyšíme, nebo spíš uvidíme. A zase je tu jedna důležitá věc, otázkou bude, co mu tentokráte LuRy dovolí a jestli bude jeho rejdy podporovat, třeba přidělováním správce diskuzí.

      A-A

      Vymazat
    4. Pročítám si opět některé Glosy a všimla jsem si, že jsi mi tu odepsal Azo. Je tu tolik komentářů a Glos, že ztrácím přehled a pozdě si toho někdy všimnu :D. Tak je pravda, že Borek měl tu diskuzi Mezilidské vztahy nechat v zapomnění. Souhlasím s tou Ankch a s Tebou. Některá přání jiných by se respektovat měla.Jak toho Anathema, tak té mamradachatujme. Borek si má udělat vlastní diskuzi, je tolik zajímavých věcí, co lidi nenechá v klidu. Navíc jsem si všimla, že mu tam čile píše profil zadva, což je také multinick . A Karl , to je taky ,,perlorodka,, :D :D. Ten si bude jistě notovat s tím Jupitehans než se staříci zase chytnou za slovo a budou proti sobě boxovat . Jak už jsem si několikrát všimla v minulosti, Jupitehans to nezvládne, zruší profil a za čas se přivalí s jiným . Nechápu, když už i dělá nový, proč na něj dá fotku, když ho lidi zase poznají. Ale jeho jde poznat i bez fotek, stačí co vypustí z pod prstů :D.

      Vymazat
  6. === Nový fejeton - V jeho závěru nekompromisní výzva Janu Zálešákovi z XChatu! Doporučuji k přečtení! ===

    Můj nejnovější počin nese název "Prudiči všech chatů, spojte se!" Naleznete ho jako obvykle na stránce, kde jsou původně publikovány všechny fejetony, tedy na webu X-Fejetony, či si ho jako nejčerstvější fejeton můžete přečíst zde na Xglosách v menu X-Fejetony.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neb tento můj fejeton uveřejnily a podpořily samotné AzaNoviny na své facebookové stránce
      ZDE, pak jsem se k tomuto ještě na FCB vyjádřil. Toto vyjádření vložím i sem:

      Já k tomu dodám ještě zcela civilně toto. Jsem opravdu zděšen z toho, co se vyvinulo z útoků pana Víti, který byl za tyto své nechutné projevy nakonec eliminován a vyselektován portálem Chatujme.cz, za což tomuto portálu vzdávám hold, ne za sebe, nýbrž za všechny osoby s nějakým handicapem, s nějakým fyzickým, byť třeba dočasným, jak doufám u své osoby, postižením. To co ovšem naprosto nechápu, co mi opravdu hlava nebere, je přístup portálu XChat.cz. Domnívám se, že pan Jan Zálešák a celá 42ideas s.r.o. by se k tomu měl nějak postavit. Toto už je natolik za hranou, že zde se hry na mrtvého brouka nehrají, alespoň v normální slušné společnosti a na normálních slušných webech.

      Anděl Azazel


      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024