Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

"ONI", pár prudičů a záplava sexživlů, to je současný XChat.

A též kyberšikana, zveřejňování osobních údajů, a to dokonce v podání adminy OpiFka, která kdyby neměla žlutou hvězdu, pak by byla od prudičky k nerozeznání, neskutečné pokrytectví a v neposlední řadě i vysmívání se osobám s fyzickým postižením. Ano, tak to je současný XChat.

Tato glosa bude takovým shrnutím všeho, co jste mohli v nedávné době číst, mnohdy aktuálně v komentářích, též budou dány určité věci do souvislostí, aby to tvořilo pospolitý komplex. Též bude tato glosa takovou předzvěstí hodnocení čtyřletého působení 42ideas s.r.o. na XChatu.

Začnu hned tou čtyřkou, kterou jsem zmínil Giggovi. Co si myslíte, že on na to? Jestli předpokládáte, že nechápal o čem mluvím, tak to předpokládáte správně. Nebude tak těžké rozklíčovat, proč admin Giggo nepochopil ony 4 roky. Nu, protože to tak vůbec nevnímá, vnímá celých 20 let XChatu, tudíž to dokazuje jediné, a to, že se vlastně nic moc nezměnilo, což víme, po 20 let ovládá XChat stejná partička lidí. A jak jsme si již řekli, je to hrozně velká škoda, že nedošlo k nějaké změně, kterou předně očekávali uživatelé, a kterou dokonce proklamovali (dnes víme, že se jen tak tvářili) Gym a jeho parta.

Ještě bych upřesnil svůj výrok, že si Gym přitáhl po svém vstupu na XChat zpět právě Gigga (v minulosti  červený admin). Na tom výroku fakticky není nic nesprávně, jen to neproběhlo takto přímo. Na základě vlastních slov Gigga ho přizvali Prazdroj a Pav.m, Prazdroje zase v začátku ku partě nadšenců zakládajících 42ideas s.r.o. prizval Gym (Prazdroj je ze 4 společníků jediný, kdo není Jednatelem). Tudíž ta cesta je jen složitější a nepřímá, ovšem fakticky je to tak, jak jsem v minulosti říkal.

O sexživlech netřeba se rozepisovati, ta 90 procentní enkláva je již dlouhodobě zřejmá. Pojďme k těm prudičům a zůstaňme ještě chvilku u Gigga, který za vedení XChatu potvrdil, že Komouš výchova je úlitba prudičům. Ono i sami Komušové si to dali do popisku.


Zdroj: Popisek místnosti Komouš výchova na XChat.cz

Pokud by si Komoušové prudili sami v místnosti, nikoho by to asi moc nezajímalo. Jenže dobře víme, co prováděli, rozmazávání osobních údajů na diskuzi (a to za podpory adminy OpiFka), dokonce vysmívání se osobám s fyzickým postižením. A mnohé věci přímo vzešly od SS Ataka, který se neštítí naprosto ničeho, i dle slov Jard01 je schopný úplně všeho.

Pojďme ještě k dávnějšímu výroku, a to samotného GymJWM, stručně se dá vyjádřit tak, že pokud si i byť megaprudič a megarecidivista založí nový nick, pak je čistý jak lilie až do doby, než se s tím nickem něčeho dopustí. A tak mají na XChatu konstantně největší prudičku všech dob Happy613, která v poslední době změnila mnoho a mnoho nicků, naposledy se presentovala jako A_zase_ona, ovšem dle zpráv má již zase další nick. To, že je či byla pod ochranou admina Bogemana víme, ona dokonce nedávno byla zahlédnuta pouze sama v jedné místnosti s Goorykem, což je bývalý žlutý admin a samozřejmě kamarád s těmi ostatními OpiFkami a Kávomily aspol. Může se pak někdo divit, že Happy613 jako PinQi na žumpě Chat.cz se náramně bavila tím, že o určitém nejmenovaném uživateli házela skrýny z tohoto chatu na XChat do Bezva flirtíku a v přímém přenosu mu oznamovala, že se tím v Bezva flirtíku prý náramně baví? Normální nezasvěcený člověk by si nad tímto zřejmě ukroutil hlavu, my ostatní znalí reality se nedivíme již ničemu.


K tomu všemu se fóra XChatu začala plnit různými trollujícími existencemi v čele pravděpodobně s Machem. Tudíž dlouho nevídaný troll bordel se vrací.

Zdroj: Fórum Administrátoři na XChat.cz



A jako perlička ku blížícímu se konci této glosy se podíváme na druhý nick adminy Mish.ka Mika-eLLa. Na tom nic divného není, jen jsem vedl s touto zelenou adminou (a že bude žlutá, o tom nepochybujte /mimochodem jí prý navrhl ještě nedávný admin ONDRASHEK a sama konstatovala, že Admin Tým nemá moc z čeho vybírat/), která se mi snažila nabulíkovat, ohledně mnou uvedené informace o záhadné úpravě a vylepšení jejího adminského profilu, že jí prý hodiny a datum vzniku byl převeden inkognito z nicku, který ovšem neprozradila. Na mém výroku se nic nemění, neb nedodala jediný důkaz a jediné logické vysvětlení. Spíše by pak ještě vyvstávala otázka, kolik tedy vůbec těch nicků má? Machinace se ji zakrýt nepodařilo, předně se jen ukázala jako další "pohádkářka".

A jaký bude závěr dnešní glosy? Bude stručný. Gym tým, podvodník, prudič, troll, gauner, sexouš, úchyl, prudič-admina - všichni jedna rodina. Ave Maria.


Anděl Azazel



Nejnovější články AzaNovin

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/07/diskutnici-konci/



http://azanoviny.wz.cz/2019/12/05/wt-social-spoluzakladatel-wikipedie-spustil-novou-socialni-sit/


http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/nejvetsi-spolumajitel-xchatu-blokovan-na-facebooku/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/firefox-lite-2-0-odlehceny-prohlizec/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/samsung-je-nadale-jednicku-huawei-mohutne-dotahuje/

http://azanoviny.wz.cz/2019/10/26/lesk-a-bida-libimseti/






http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/v-siti-stanou-se-z-lovcu-loveni/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/facebook-vymazal-desitky-uctu-udajne-nekale-ovlivnujicich-kampan-v-usa/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/sef-xiaomi-pristi-rok-vice-nez-10-5g-smartphonu/




http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/surface-duo-skladaci-mobil-od-microsoftu/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/18/matebooky-s-linuxem/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/25/nejoblibenejsi-socialni-site-2019/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/

Komentáře

  1. Aktuálně: Na XChatu bylo fórum Administrátoři promazáno adminem Giggo. Na fórum Administrátoři se můžete podívat přímo ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Což ovšem nijak nezabránilo to okomentovat nicku gigant_pistol přímo na fóru Administrátoři a vlastně pokračovat jak tam, tak na dalších dvou fórech, a to Psychické poruchy a Město nebo vesnice v naprosto stejném stylu a duchu. Nu.

      A-A

      Vymazat
    2. Pokračování na fóru XChatu Administrátoři: Ani pomyslná druhá strana se nenechává zahanbit a Slami promlouvá přímo ku adminovi Giggo ve dvou příspěvcích, každý o třech odstavcích. Do toho si nick Rbk stěžuje na zvůli adminů, pro příklad uvádí admina Hatikvu. Viní adminy ze zneužívání funkce, chování se dle toho jak se vyspí nebo jakou mají náladu. Jde o rušení místností, ničím nepodložené BANy apod. Jde o poměrně delší text, tudíž se na vše podívejte opět přímo na fóru Administrátoři ZDE

      A-A

      Vymazat
    3. Nu, neb na fóru Administrátoři přibyly další příspěvky, je vidět, že z nějakého průmazu Gigga si trollchlapci vůbec nic nedělají a ten trollbordel je na tomto fóru defacto znovu.

      A-A

      Vymazat
    4. Nu, a na ukázku jeden nejčerstvější ranní příspěvek z fóra Administrátoři

      op_pirate_warrior ... 02.12.2019 07:36:49
      Re: zvůle adminů
      Odpověď na příspěvek od Rbk z 01.12.2019 14:24:36:

      Tomu co píšeš bych aj věřil *712* jelikož Hatikva , kdysi Ss roomky Bůh tě má rád byl známej jako senilní katolický důchodce který vyhazoval lidi jen za to že rekli slušně svůj názor na to že " bůh není " *36*
      Jasné že nebýt jeho mormonského kamaráda Bogemana ,tak si u administrativy xchatu ani neškrtne, drív sem měl za to že se do A-teamu dostaneš nějakou zásluhou ne přes bff kontakty

      (zdroj: XChat.cz - Uživatelská fóra / XChat / Administrátoři)


      Ano, fakt, že něco jako Hatikva se mohlo stát adminem na XChatu, to opravu rozporuje zdravému rozumu. Je to přesně jak komentující píše, před tím si Bogeman ještě přitáhl dalšího BTMR křižáka Advisora. Už jsem tu zřejmě v minulosti zmiňoval, že kdysi vzniklo rčení "Hatikva, blbej jak tykva". Takže jestliže předřečník Rbk píše "... .jestliže někoho zatěžuje přemýšlet u významu věty... ", tak ono ani asi nezatěžuje, jen ten člověk prostě význam vět nebude moc schopem pochopit, přičteno k tomu jeho křižácké uvažování, pak se nelze čemu divit, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    5. Já to opravdu nechápu. Když jsou to Křižáci, proč se chovají hůř než , já nemám vhodné přirovnání ani, ale mám vzpomínku na jednu místnost kdysi na Lidech. Ave Maria nebo tak nějak se jmenovala. Pod sklem mě prznili, na skle mě poučovali a házeli mi desatero. Já to trpěla chvíli, pak jsem jim napsala svůj názor o prznění dětí kněžími a hodila jsem na sklo jejich šepoty a co se stalo? Kopanec a BL u nich a na vzkazníku spousta vzkazů, zda bych nechtěla milování -D D D )

      Vymazat
    6. @ Nicnechapu

      Příklad z Lidéčka, který úvádíš, mě vůbec nepřekvapuje, tohle je přesně to pokrytectví křižáků, se kterým se člověk setká naprosto všude, v reálném, virtuálním a jakémkoliv světě a na jakémkoliv místě kde jsou křižáci. Oni jsou už snad pokrytci tak nějak z podstaty.

      Na XChatu si takový Bogeman například otevíral místnost "Udělám tě OpiFko", přitom v jeho a Hatikvově BTMR se nesmělo napsat slovo "pánbíčkář" a všechny jeho odvozeniny, protože je to prý uráželo. On i sám spolumajitel GymJWM je dosti velký pokrytec (neznám jeho vyznání či filosofii), každopádně mi vytanula zrovna na mysl taková zajímavá věc s Anathemou a jeho místností a funkcí SS. On byl na XChatu snad nejkratší čas sloužící Stálý správce všech dob, páč byl SS snad pouze 10 dní. Dokonce ho Giggo, při své známé "rychlosti" nestačil ani zanést do přehledu SS, takže vlastně ani oficiálně nikdy na XChatu Anathema SS nebyl. Ano, dělal lehce věci, které nebyly úplně košér, tedy nebyly úplně v souladu s Pravidly XChatu (Já jsem o tom tehdy samozřejmě psal a musel jsem o tom informovat jak jinak než objektivně /a Anathema mě za to neměl rád/). Ale Já samozřejmě osobně chápu, že chtěl jen zajistit klid a pořádek ve své místnosti, aby se tam jeho návštěvníci cítili dobře a mohli si v klidu pokecat. Zvláště, když z Lidé byl zvyklý na trochu jiné věci a i přístupy adminů. To v čem tkví to pokrytectví a dvojí metry, to je právě fakt, že v jiných místnostech, a předně právě v Bůh Tě Má Rád, se podobné záležitosti děly v ještě daleko neskutečnější míře, ovšem tam to byla asi v pořádku. GymJWM to tam tehdá sám řešil a v domluvě s Giggem, který měl SS na starost, ho tedy velmi rychle zase sundali. A o tom, jak Bogeman, poté co se stal adminem, zatočil s Anathemou, který mu v minulosti výrazně pomáhal s prudiči, o tom už tu byla řeč, to dodávám jen pro úplnost a dokreslení.

      A-A

      P.S.: Nedávno jsem četl zajímavý článek o křižácích a pornu, tak jestli ho někde v záložkách objevím, tak ho sem později, se svým komentem ještě přihodím.

      Vymazat
    7. Tak toto je onen slibovaný článek z Xmana na iDnesu ZDE

      Jednak je úsměvné, na čem všem se dá též vydělat (tedy na softwaru šmírujícího náboženské ovečky a hlásícího zodpovědným osobám v církvi návštěvy pornostránek).

      Nu, přečtěte si to sami. Mimochodem, jak výstižné, že.. ovšemže, např.:
      "Kolektivně komunity konzervativních protestantů porno nenávidí, individuálně ho vyhledávají stejně jako ostatní."
      „Je to fascinující paradox,“ shrnuje v rozhovoru pro The New Yorker Samuel Perry, „máte skupinu lidí, kteří pornografii z morálních důvodů nenávidí. Chtějí ji smazat z povrchu světa. Jenže statisticky ji sledují jen o něco málo méně než průměrný Američan.

      (zdroj: viz. odkaz výše - iDnes.cz/Xman/Styl/.... )

      A-A

      Vymazat
    8. SSkem jsem byl měsíc...tuším od 2.2. do 28.2. . Chtěli a bylo to domluvený to stihnout přesně do měsíce , s Ebanem Jebanem, kterýho mi nasadili smrdět do místnosti a vyprudit mne posíláním mi tam prudiče. SSkem mne udělali jen proto, aby pak mohli prndat, že mi jako vyšli vstříc (ono jim nic jinýho nezbývalo moc, když mne volila celá čajovna, tak by byly za kretény, a tak to vymysleli, jak to vymysleli), ale že jsem byl jako špatný SS, aby z toho jako vyplynulo a oni byli z obliga. Jediné, čeho tím docílili, že definitivně zabili čajovnu a až asi na 3 lidi všichni odešli se mnou jinam a čajka zdechla. To tedy k upřesnění. Apropo jediné, co tam po mne zůstalo je obrázek čajky v popisu místnosti a pravidla. To tedy k upřesnění. O zbytku se nebudu vyjadřovat, nebo jsem se už vyjádřil někdy dříve.END!

      Vymazat
    9. Ano, to je pravda, ta uživatelská podpora Anathemy byla tehdy velká, už tu o tom byla řeč, tak jen odkaz na fórum Čajovny ZDE, kde můžete vidět právě i hlasování Bogemana

      BoGeMan ... 26.01.2016 19:05:43
      Re: Zajem o SS - AnathematheBest
      Odpověď na příspěvek od AnathematheBest z 19.01.2016 17:47:37:

      Do cajovny nechodim, ale souhlasim aby byl SS a utnul tipec prudicum :-)

      (zdroj: viz odkaz výše - XChat.cz/Fórum/Stálé místnosti / Volný čas a sport / Čajovna)

      Mimochodem, teď mě napadlo při zmíňce o pravidlech místnosti, jak jsem se nechal na XChatu kompletně vymazat a využil svého práva "být zapomenut", tak přeci jen něco malinko tam po mně zůstalo, a to též Pravidla místnosti Meditace, které jsem v hrubém konceptu vytvořil a do stávající podoby jsme je pak doladily s Monikou 12_21.

      A-A

      Vymazat
    10. Tak to vezmu popořadě . Tato Glosa je velmi zdařilá, i když ji musím pročítat častěji. Abych aspoň trochu pochopila jak to chodilo na XChatu. Je to klasika, tam kázali a káží vodu a pijí víno. Ta místnost BTMR, to asi je tam Bůh ten hlavní Bogeman a má rád jen lidi, co je může zneužít a pak odhodit, jak to udělali tomu Anathemovi a více lidem. Pánbičkáři, u nás se knězům i říká černokabátníci nebo černoprdelníci. A ten článek o pornu, nad tím zůstává rozum stát -D) D).
      A na ten Rap a Hip Hop jsem ani neklikla, to vyloženě nesnáším - D)

      Vymazat
    11. @ Nicnechapu

      Já k tomu napíši už jen toliko. Stejně tak, jako by se nikdy nemhl stát adminem Hatitkva, který jím je díky Bogemanovi, tak fakt, že to tam ovládal a ovládá Bogeman není o Bogemanovi samotném, ale o tom, kdo to tak chtěl, kdo si ho zvolil a dokonce udělal hlavním adminem. A to byl Gym. A jelikož známe rčení "Ryba smrdí od hlavy", pak Já ho modifikuji na "XChat smrdí od Gyma". A jak by se dal charakterizovat onen odér? Možná jako směs kadidla a potu při kopulačních činnostech. Takový pavilón opic v chrámu svatém. :D S dovětkem, že kamarád taky rád, a podržtažkové a patolízalové se mohou aspoň koukat. Anebo kouřit, tím kadidlem myslím, samozřejmě. :D

      A-A

      Vymazat
  2. Po delším čase si opět dáme statistiky návštěvnosti chatovacích portálů.
    Legenda: Portál (Chat celkem - Chat Pokec) % lidí v Sexu

    2. prosince
    == 21:15 ==

    XChat 1613 ( 1 169 - 136) 88,3%
    Libimseti 239 (67 - 37) 44,7%
    Chatujme 181 (87- 78) 10,3%
    SuperPokec (24 - 24) 0%
    Chat.cz (25/21 reg - 25) 0%

    == 23:10 ==

    XChat 1708 ( 1 200 - 93) 92,2%
    Libimseti 198 (46 - 25) 45,6%
    Chatujme 105 (45 - 34) 24,4%
    SuperPokec (14 - 14) 0%
    Chat.cz (28/22 reg - 28) 0%

    Takže vidíme, nic moc nového pod lunou. Ta procenta sexživlů na XChatu jsou stále děsivá. Tudíž taková celková klasika a megabídný stav českých chatů.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  3. ::::::::::::: Machův rap na XChatu :::::::::::::

    Uf, těžká přetěžká je práce novinářsko blogerská. To, že poslední dobu celkem velký trollský bordel na fórech XChatu bude mít na svědomí Mach, to tak všichni tušíme, ovšem nyní je k uzření a slyšení i jeho rap produkce, a to na fóru Hip Hop a Rap ZDE. Já jsem samozřejmě musel vše ověřit a prověřit, tudíž vám, moje milé čtenářky a milí čtenáři, musím vydat toto Upozornění: Kliknutí na odkaz z příspěvku nicku Rapoviny je NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ! :D

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. Toto je velmi výmluvný velevýmluvný obrázek XChatu. Nikde nikdo, jen Hatikva a prudiči v Komoušově. Je tedy pěkné, když jsme tu měli to pokrytectví, že admin Giggo přiznal, že Komoušovem XChat podporuje prudiče aby se měli kde scházet, upřímné. Jen škoda, že za celou éru 42ideas, tedy Gyma a jeho party, podobně XChat nepodporoval slušné a normální uživatele.

    Mimochodem si připomeňme, kteří jediní dva uživatelé z Meditace, která se kompletně svého času postavila proti největší prudičce všech dob Happy613 (jenž byla nakonec za pomoci trojlístku Prazdroj, Anathema a 12_21 vyselektována), byli na straně Happyny a "kravek", ano, byli to na obrázku vidění Roman_02 a Kingie. Vidíte jak nám vše stále do sebe zapadá a jak se stále v podstatě točíme v kruhu. Ano, ano.

    (zdroj obrázku: XChat.cz - Kategorie chatovacích místností Volný čas a sport)

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. ::::::::::::::::: Kristus je v rozkroku vlhké 14ky :::::::::::::::::

    Tak toto si můžete nejnověji přečíst na fóru XChatu Křesťanství (víra kristovců, křestanů). Ono nejen na tomto fóru ale i mnohde jinde se to již dosti zvrhává. Mach (pravděpodobně) trollsky řádí jak černá ruka, jak v letech již dlouze minulých. Odhadl bych, že tak dobré 4 roky se nic takového na fórech XChatu již neodehrávalo. Vlastně se tam neodehrávalo téměř nic. Nu, a nyní jako by se vrátil čas zpět. Na fóra XChatu se můžete sami podívat, dnes dám odkaz na zmiňovanou diskuzi Křesťanství ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  6. ::::::::::::: Stará známá hláška Anathemy "No rekurziv" ožila na XChatu :::::::::::::

    A to v podání stejnojmenného nicku, který na diskuzi "Vylepšení XChatu" uveřejnil tento příspěvek:

    Muž No_Rekurziv ... 05.12.2019 11:27:47
    Moje důvody proč mít lepší xchat

    XChat je nový, má zcela jiné pravidla, nové adminy
    Málo lidí, ale funkce a vzhled stále na úrovni 2005
    Nechci se a nejsem určitě jediný, cítit na novém xchatu jako v roce 2005 ale jako v roce 2019 a zanedlouho 2020.
    Měly by se dosadit tyto věci
    • Možnost mít na profilu osobní videa, žádné okopírované odkazy, ale něco jako video album na facebooku.
    • možnost mít svůj xchat účet propojen s jinými aplikacemi, že si automaticky z jiných sociálních sítí sdílite své zážitky nebo fotky.
    • Na moderním xchatu není důležité aby byly vedeny diskuze o náboženství
    Jednak je to zastaralé a nemá to nic společnýho se seznamovaním a navíc tyhle lidé se ani seznamovat nechtějí, je baví jen hádky a diskuze kdo má pravdu a kdo ne.

    (Zdroj: XChat.cz / Uživatelská fóra / XChat / Vylepšení XChatu)

    A-A

    OdpovědětVymazat
  7. ::::::::::::: Diskuze Libimseti: To je Kouba, Kouba a zase Kouba :::::::::::::

    Už jsem o tom informoval, že megaspamer a megatroll Kouba se navrátil na diskuze portálu Libimseti. Chvíli se sice držel aby nepřespamoval úplně všechno, dokonce ani roboticky nepostoval odkazy ale snažil se i nějak komunikovat, ovšem zdá se, že v poslední době sklouzává ku svému zažitému schématu. Na diskuze Libimseti se můžete podívat ZDE

    Jen tak mimochodem i zde připomínám článek o tomto tvorovi, který jsem uveřejnil na LibkoBlogu s názevem Kouba tady, Kouba tam, Kouba kam se podívám. Nejčerstvějším mým počinem pak byl článek Tři veterání aneb Server pro mladé. Tudíž pokud by to někoho zajímalo, nechť se začte.

    Na internetu platí, že nic netrvá věčně, dávná sláva serveru Libimseti je již léta nenávratně pryč. Proč to tam ještě udržují, to je opravdu záhadou.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  8. ::::::::::::: Co se chystá: Prosinec :::::::::::::

    05.12.2019

    V posledním měsíci roku 2019 přijde na řadu již zmiňované hodnocení, tedy jak 4 letého působení 42ideas na XChatu, tak vyhodnocení spuštění limitů na Chatujme.

    U glosy z prostředí Facebooku a jeho pokusech o chat si nejsem úplnně jistý, zda li by si to našlo čtenáře, a hlavně bych se i v budoucnu rád věnoval mnohým alternativním službám, tak jak jsem například pro AzaNoviny napsal článek o WT Social. Každopádně nevylučuji, že by i tato glosa o Facebooku někdy mohla vzniknout.

    Úplně nejnovější glosou bude patrně Výroční glosa ku STO TISÍCŮM zobrazení Xglos, neb už zbývá jen opravdu ždibec.

    Další aktuální glosy k aktuálnímu dění přinese sám čas

    A co se týče mé fejetonové tvorby, tak to opravdu záleží na vnuknutí, nápadech a možná i na aktulnáních dějích tu či onde.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  9. ::::::::::::: Fámy o beznohém Azazelovi na vozíčku i na Chat.cz :::::::::::::

    Ano, po čase jsem se byl více podívat na francírkově žumpě Chat.cz. Nic nového se tam čekat nedalo, Happyna (PinQi) předváděla opět svůj nejzářnější hnus a humus, multinickoví podvodníci a virtuální kreatury měli pré, jen třeba taková multi podvodnice Angie nějak nenacházela slov při konfrontaci s mým nazýváním věcí pravými jménny. Nu, a v neposlední řadě i zde běžela v posledním čase frekventovaná hra "Referuj a sdílej, že Azazel nemá nohy a je na vozíku". Nikoho asi nepřekvapí, že nejzdatnějším propagátorem byl Sova alias Věčná Samota alias Fyltr alias alias alias. Je to zřejmě asi nějaký mor zasahující všechny portály, jen moc nechápu, kde se v těch "lidech" bere tato odpornost, tedy výsměšnost lidem s fyzickým postižením. Ale i to vypovídá o tom, co na chatovacích portálech již zůstalo za, nebojím se to nazvat, svrab.

    Tudíž jediným počinem, byla z mé strany rada Denise (Prdloňce) ku založení vlastní rezervované místnosti, neb netušila, jak to na Chat.cz chodí a že je tam spoustu věcí jinak než na klasických chatech. Pomohl jsem rád, i když netuším, co Denisa zrovna na téhle žumpě chce hledat za štěstí.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechápeš kde se v lidech bere výsměch postiženým, Azo. Ale chápeš, jen nemůžeš uvěřit asi tomu , že jsou schopní se takto prezentovat po chatech. V normálním životě by si to nedovolili, protože by hned dostali po držce !!!! Omlouvám se za to slovo, ale jinak se to napsat nedá . Ale na každého jednou dojde .
      A co asi hledá Denisa na té žumpě ? Možná nová kamarádství, když vidí, co je tam lidí ,ale kde jsou ti lidé ? Na sexu hlavně.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Ale uvěřit můžu, ono z mých letitých zkušeností jsem došel už dávno k závěru (a vyvrácení nesmyslu, že virtuál je vlastně jen něco jako a skutečnost je v reálu. Tím se většinou ohánějí jen prudiči), že ve virtuálním světě, pod pláštíkem domnělé anonymity, se charaktery lidí projeví daleko více než v reálu, kde se lidé kontrolují, a jak sama píšeš, některé věci si nedovolí.

      Já obecně vidím ty věci pozitivně, ono je třeba si uvědomit, že na chatech už se povětšinou nacházejí jen ty největší kreatury, v praktickém životě se naopak setkávám s tím, že to s lidmi není ještě tak špatné, mnohdy se snaží pomoci a nemyslím si, že by to dělali v rámci jen nějakých společenských norem, Já tam opravdu cítím většinou tu přirozenou touhu být nápomocen. Takže i z tohoto chování lidí v reálném světě jsem nabit pozitivizmem, anebo alespoň nepropadám negacím.

      A co se týče Denisy, tady jsi možná asi trochu popletla chaty, nejde o XChat ale Chat.cz (on ten rozdíl je pouze v tom X). Takže na žumpě Chat.cz právě moc lidí není, ona je ve své domovině Chatujme, tam se ale asi moc neděje, tak to zkouší i jinde, byla na Libimseti, kde to dopadlo tak jak jsem tu myslím informoval, nu a nyní to zkouší na Chat.cz. Pro vysvětlení, ono se to dá celkem chápat, protože Denisa žije v jiném státě a chce mít kontakt s rodnou zemí a lidmi z rodné země. Myslím že toto je důležitá a stěžejní informace, pak je totiž náhled na tyto děje úplně jiný :)

      A-A

      Vymazat
    3. To máš pravdu, Azo, že lidi se spoléhají na anonymitu na chatu, ale to je chyba, protože se dost lidí stejně sejde , třeba na kafe nebo na rande a pak se opravdu ukáže kdo je kdo. Je taky pravda, že v normálním životě se lidi přece jen chovají lépe, většina z nich, třeba právě k těm postiženým a právě proto nechápu, co za bestie se pohybuje po chatech. Ty na mě působíš takovým dojmem, že jsi dost nad věcí, Azo, jsi přísný, kritický někdy až bezcitný, ale na druhou stranu je z Tebe cítit solidárnost a chuť pomáhat a to je dobře.
      S tou Denisou jsem to opravdu spletla. Jak se tu píše pořád XChat a někdy jen Chat, tak jsem to vzala omylem za ten jeden a ten samý, pardon -) Aha, tak Češka žijící v cizině. Když jsem chodila na stará dobrá Lidéčka, poznala jsem tam spoustu lidí, co žili všude možně po světě a velmi rádi se bavili s námi ,, domorodci,, někdy byl problém v časovém posunu, kdy oni dejme tomu šli spát a my do práce nebo naopak -))

      Vymazat
  10. ::::::::::::: Opět osobní údaje (celá jména) na XCHATU! :::::::::::::

    Na diskuzích portálu XChat se objevil 3x stejný příspěvek nicku Xglosy, který se týká výročí 100 000 zobrazení mého blogu Xglosy. V příspěvku je opět nejen celé mé jméno ale například i celé jméno uživatele XChatu Jard01). Na skrýn se podívejte ZDE
    (Já jsem samozřejmě na skrýnu všechny jména překryl)

    Tento příspek se objevil, krom fóra "Bulvár XChatu", i na fórech "Deset hříchů" a "Jedničky mezi vtipy". Přímo na diskuze XChatu se můžete podívat ZDE

    Připomeňme, že dle Pravidel XChatu je zakázáno zveřejňování celých jmen, tedy jména a příjmení. Uvidíme, zda li s tím XChat bude něco dělat, protože Já uživatelem XChatu nejsem, ovšem Jard01 ano.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento příspěvek ve 3 kopiích je jakýmsi pokusem o parodii příspěvku na Facebooku AzaNovin ZDE
      Já osobně nic proti paradoiím a satirám apod. nemám, osobně je mi i jedno jestli si chatovací služba XChat chce nechat takovými výplody zaneřáďovat své diskuze, tím myslím i ostatní "troll bordel" jenž se v poslední době na fórech XChatu velmi rozmáhá a rozmnožuje. Každopádně zde je již opět překročena hranice Pravidel XChatu a zveřejňování osobních údajů osob, dokonce přímo, jako v případě Jard01, i samotných uživatelů portálu XChat. Jak vidno, skandál XChatu nebere konce!

      A-A

      Vymazat
    2. A máme tu výsledek, zmiňovaný příspěvek resp. všechny 3 příspěvky stejného obsahu byly z fór XChatu smazány a nick Xglosy byl zaBANován ZDE

      Tudíž pro tentokráte vše, jak má být. Otázka je, proč v předešlém případě, kdy bylo omíláno mé jméno se neudálo totéž, navíc se toho zúčastnila i prudič-admina OpiFka. Vše nasvědčuje tomu, že v tomto případě zasáhl admin Giggo, neb krom GymJWM nikdo jiný v tu chvíli patrně nebyl přítomen, tedy s příslušnými pravomocemi.

      A-A

      Vymazat
  11. Dnes si dáme po dlouhé době rozsáhlejší statistiku z různých časů.
    Legenda: Portál (Chat celkem - Chat Pokec) % lidí v Sexu

    6. prosince
    == 15:00 ==

    XChat 1163 (810- 48) 94,0%
    Libimseti 159 (33 - 7) 78,7%
    Chatujme 117 (48 - 33) 31,2%
    SuperPokec (18 - 18) 0%
    Chat.cz (11/8 reg - 11) 0%

    == 18:00 ==

    XChat 1239 (833 - 92) 88,9%
    Libimseti 196 (41 - 10) 75,6%
    Chatujme 147 (54 - 44) 18,5%
    SuperPokec (20 - 20) 0%
    Chat.cz (28/18 reg - 28) 0%

    == 21:00 ==

    XChat 1311 (914- 103) 88,7%
    Libimseti 254 (55 - 25) 54,5%
    Chatujme 149 (77- 67) 12,9%
    SuperPokec (20 - 20) 0%
    Chat.cz (27/22 reg - 27) 0%

    == 22:30 ==

    XChat 1494 (1 044 - 116) 88,8%
    Libimseti 221 (67 - 33) 50,7%
    Chatujme 113 (52 - 41) 21,1%
    SuperPokec (14 - 14) 0%
    Chat.cz (25/19 reg - 25) 0%

    == 23:30 ==

    XChat 1530 (1 062 - 87) 91,8%
    Libimseti 214 (66- 25) 62,1%
    Chatujme 95 (29 - 22) 24,1%
    SuperPokec (8 - 8) 0%
    Chat.cz (22/15 reg - 22) 0%

    Co z toho můžeme číst? Že je to celkově velebída, to je již dlouhodobě zřejmé. Když se podíváme na odpolední čas, tak zjistíme, že na XChatu bylo v pokecových místnostech pouze o 15 lidí více než na Chatujme, zarážející. Jinak klasika XChatu jako SEXchatu se nemění. Ovšem Chatujme, co se týče uživatelů na portálu je na tom dnešní den opradu bídně, ta čísla jsou poměrně děsivá. Libimseti je na tom zase bídně v segmentu chat, pouze v nočních časech se to zvedlo z celodenní gigabídy. Nu a ty dva nejmenší chaty SuperPokec a Chat.cz, tam je to stále tak nějak plus mínus na stejno, u Chat.cz je třeba se hlavně orientovat dle "reg", tedy registrovaných uživatelů, ať srovnáváme jablka s jablky, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  12. ::::::::::::: Konec Diskutníků :::::::::::::

    Nejen chatovací portály se nacházejí v těžké megakrizi. Týká se to i klasických diskuzních fór, tím nejznámějším obecným fórem byl portál Diskutníci.cz. Na internetovém nebi se s ním setkáte už jen do 31. března příštího roku, pak končí. Více si o tomto můžete přečíst na AzaNovinách v článku Diskutníci končí

    Svět se mění a na internetu to platí trojnásob. Staré modely mizí a jsou nahrazovány novými. Což neznamená, že lepšími. Ale o tom možná napíši nějaký ten fejeton. Uvidíme.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  13. ::::::::::::: Víkendové postřehy z chatů :::::::::::::

    LÍBÍMSETI - Na tomto portálu se již pevně usadil a usídlil Vita1971 i s celou svou "chatovou virtuální rodinou" a tak si namísto Chatujme "tvoří svůj svět" na Libku. Rozdíl je jen ten, že zde má 2 místnosti, na Chatujme měl 3. OBRÁZEK

    CHATUJME - Na diskuzích Chatujme už se dávno nediskutuje, jede tam pouze hravé fórum "Slovní kopaná". Ba co hůře, na tomto fóru si kolikráte kope jen sám se sebou Karl1. Ano, účel hry je ten, že jeden napíše slovo a druhý z posledních písmen vytvoří slovo další, takže tím lidé tzv. čutají, Karl ten si vystačí sám a čutá si sám o zeď. OBRÁZEK

    Ještě si připomeňme, že Karl vytváří vždy 10 (slovy: deset) nestálých zamčených místností. Dá se tedy říci, že stejně jako Víťa na Libku si Karl na Chatujme "tvoří svůj svět".

    CHAT.CZ - Byly doby, kdy tento portál byl ještě spravovaný a byly doby, kdy "bylo v zájmu" rychle odstálit nějakou místnost co se nehodila, např. si pamatujeme jak bleskurychle byla odstálena místnost Medusy a Anathemy Přátelé Temnoty. Dnes je server v podstatě nespravovaný a tak tam můžeme nalézt třeba stálé místnosti, které mají nachatovaný čas za 14 dní pouhých 48 vteřin. OBRÁZEK

    Na tomto chatu se usadila uživatelka Chatujme Denisa-Speedy (tam má svoji stálou základnu) a vytvořila si místnost Infinity (U Prdloňky), která je místností "rezervovanou", což znamená, že je to na půl místnost stálá, která se sice zruší po odchodu posledního uživatele, ovšem správcem tam je vždy zakladatel či případně další jím dosazení správci (tedy v podstatě se jedná o nestálou místnost se stálými správci /nu na Chat.cz je spousta věcí dost jinak než bývá obvyklé/). Denisa již měla dříve stálou místnost u Grantika na SuperPokecu, nedávno měla room na Libku, kde ještě stále ta místnost je, ovšem bez SS neb určitými podrazy ze strany některých uživatelů došlo k tomu, že je místnost bez vedení (o tom tu už bylo informováno), takže zde se již Denisa nijak nezdržuje. Nu, její současná účast na Chat.cz značí, že se připojila k mnohým jiným chatoběžníkům, ještě ji chybí XChat ale tam prý dle svých slov nepáchne.

    XCHAT - Prudič, gauner, admina - všichni jedna rodina. Toto už známe a můžeme se podívat na protekční místnost (zároveň místnost pro prudiče) Komouš výchova (všimněte si tam toho popisku) kde si s prudiči lebedí pseudo(z Gym vůle za řiťolezectví)admin Bogeman. OBRÁZEK
    (Zdroj obrázků: libimseti.cz; chatujme.cz; chat.cz; xchat.cz)

    Nu, ke stavu českých chatů mě napadá název filmu Lepší už to nebude.

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024