Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Xkozloviny

Dneší glosa bude stručná. Co se tedy alespoň písmenek týče. Nebudu Vás pro dnes zatěžovat čtením, bude stačit nastražit slechy. Vytvořil jsem svůj první podcast, a tak jsem mu dal název One. V tuto chvíli je k přehrání na Spofity, můžete kliknout ZDE a nebo na obrázek níže.


https://open.spotify.com/episode/7C8crXpZR3IU0EHx6FiIHQ


Anebo na Anchoru ZDE kliknout na "Listen on Spofity", anebo si přehrát epizodu přímo na Anchoru.
Objeví se časem i na dalších platformách, doufejme, ty odkazy sem případně doplním.

Aktualizace 18:20
Další aplikací, kde si lze pustit můj podcast One je Pocket Casts ZDE

Aktualizace 21:00
Další aplikací, kde si lze pustit můj podcast One je RadioPublic ZDE

Aktualizace 30.12. 13:00 
Další aplikací, kde si lze pustit můj podcast One je Breaker ZDE

A závěr dnešní glosy? Přeji všem příjemný poslech :)


Anděl Azazel

Epizodu si můžete též přehrát přímo zde v tomto přehrávači:





Nejnovější články AzaNovin

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/29/na-messenger-se-nove-bez-facebooku-neprihlasite/
 http://azanoviny.wz.cz/2019/12/29/zakladatel-an-se-pustil-do-podcastu/

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/aktualizace-pro-windows-7-naposledy-v-lednu/

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/slouceni-whatsapp-messengeru-a-instagramu-usa-nepovoli/

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/huawei-je-jiz-plne-nezavisla-na-hadrwaru-z-usa/
http://azanoviny.wz.cz/2019/12/07/diskutnici-konci/




http://azanoviny.wz.cz/2019/12/05/wt-social-spoluzakladatel-wikipedie-spustil-novou-socialni-sit/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/nejvetsi-spolumajitel-xchatu-blokovan-na-facebooku/





Komentáře

  1. Odpovědi
    1. Na Anchoru je dole pod profilem přehrávač, tam to lze spustit i na webu bez registrace v té či oné aplikaci ZDE

      A-A

      Vymazat
    2. A ještě lehčeji, přidal jsem přehrávač přímo do glosy :)

      A-A

      Vymazat
  2. Prostě mi to nejde přehrát nikde. Přihlásila jsem se i na ty Spofity, do mailu mi přišel anglický blábol a navíc je to placená služba. Na Aza-Poetovi to jde vše pustit bez problémů, ale tady to nejde. Kašlu na to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť jsem sem přidal přímo přehrávač do glosy, na to stačí jen kliknout. Pokud to někomu nejde, pak má patrně problém v prohlížeči, páč to je v podstatě jen přehrávání mp3 souboru, tudíž jestli to nemá člověk třeba nějak zakázané, nevím, mě jdou spustit všechny podcasty kohokoliv. A Spofity není jen placená služba a aplikace, navíc těch aplikací pro přehrávání je vícero, a jsou to jen aplikace pro přehrávání, ten samotný podcast jako každý podcast je nahraný na hostingové službě, v mém případě je to Anchor, velmi využívaný je také SoundCloud ale v podstatě to může mít člověk na jakémkoliv hostingu, akorát na těch vyloženě nekvalitních je riziko, že nezvládnou odbavit mnoho požadavků naráz. Nu, vidím, že budu muset asi napsat článek o podcastingu a rozšířit některým obzory, popravdě jsem Já osobně sice měl v povědomí co je podcast ale nic moc o tom donedávna nevěděl. Takže jedno téma do příštího roku na glosu či do AN už aspoň mám :) Mimochodem, na poslouchání podcastů je právě dobré to, že to může dělat člověk v době, kdy by nic nedělal či se zabývá automatickou činností, takže v autě, v MHD, při cvičení, při uklízení atpod. Nu..

      A-A

      Vymazat
    2. https://radiopublic.com/xkozloviny-6L0z99 tady to jde určitě

      Vymazat
    3. Hudební motiv katastrofa -)))))) dal bych tam nějaký MacCův výtvor!!! ....A všichni by hromadně pomřeli a já bych měl z čeho tvořit nemrtvé....

      Vymazat
    4. @ LichKingAnathema

      Hudební podkres jsem zatím zvolil z nabídky ku volnému použití Anchoru, který je mojí hostingovou službou. Jsem úplně na začátku a zkouším, časem možná bude jiný podkres, anebo třeba žádný. I se softwarem na stříhání a upravování zvuku se teprve seznamuji (ze 666 funkcí využívám asi 3 :D). Psal jsem už na stránce zde přímo v sekci Xkozloviny sebekriticky, že ten zvuk rozhodně není dobrý.

      Jinak na stránce v menu Xkozloviny jsou uvedeny všechny možnosti k poslechu, samozřejmě u některých je nutné mít nainstalovanou aplikaci (mobilní), některé jsou poslouchatelné i na webu a přehrávač epizod je vložen přímo na stránce. Tudíž ten výběr je myslím velký, jak komu vyhovuje.

      A-A

      Vymazat
  3. ::::::::::::: Plán na konec roku a začátek nového :::::::::::::

    Aneb co Vás a Xglosy čeká a nemine.
    1) Zítra, tedy na Silvestra, by měla vyjít glosa s názvem "Stálé místnosti na XChatu. Plus - STBácké metody, nátlak, zastrašování, výhrůžky" Ten název se ještě může v poslední fázi lehce změnit. Měli jsme tu nedávno glosu o limiteh stálých místností na Chatujme, tak se pro změnu podíváme jak je to se stálými místnosti na XChatu. Nu, a u druhého tématu glosy se nechte překvapit.

    2) Hned záhy na Nový rok vyjde další glosa, bude spíše k poslechu. Už jsem avizoval Novoroční projev, ten bude uveřejněn skrze YouTube, tak jako například AzaPoet.

    3) Do Menu Xglos (a patrně i X-Fejetonů) přibude nová položka, bude se jmenovat "Xkozloviny", kde se budou objevovat všechny další epizody tohoto podcastu, tudíž je tedy patrné, že jsem se rozhodl v této produkci prozatím pokračovat. Na stránce budou i všechna místa a aplikace, na kterých epizody podcastu Xkozloviny lze přehrát. Tedy opět je to snaha o "vše pod jednou střechou", stejně jak to proběhlo v minulosti u AzaNovin, tedy aby na Xglosách samotných byly všechny další produkty, tedy AzaPoet, X-Fejetony a Xkozloviny.

    Anděl Azazel
    Xglosy

    OdpovědětVymazat
  4. ::::::::::::: Postřehy z chatů (Pondělí 30.prosince) :::::::::::::

    LIBIMSETI - Na portálu kolem 21. hodiny přihlášeno více jak 300 lidí. Diskuze jsou v setrvalém stavu, všude Kouba.

    CHATUJME - Tam byla včerejšího dne založena diskuze Svědkové Jehovovi. Nu a objevila se na ni záhy i známá prudička z mnoha diskuzí o víře Pavla119, před lety byla i na mém diskuzním fóru X-Fórum společně s též známým Hosamenem, až jsem nakonec některé diskuze musel utnout, přesunout do X-košíku, některé jsou tuším i v odpadkovém koši, který je veřejnosti neviditelný. Vy se můžete ale na zmiňovanou dvojici podívat ZDE. Nu, to se k LuRymu stěhují pěkní kvítkové, to je právě to, o čem jsem hovořil, protože tato osoba v minulosti právě s Hosamenem dosti řádili na Diskutnících (ale jak jsem říkal, i mnohde jinde).

    Na fóru Slovní kopaná si opět Karl kope sám se sebou, a to v 15 po sobě jdoucích příspěvcích, kde novým slovem reaguje jen a pouze sám na sebe. Mimochodem ve stejném čase kolem 21. hodiny bylo na portálu 167 uživatelů, což je skoro o polovinu méně než na Líbimseti, a to ještě před rokem byly oba portály tak nastejno, nu.

    XCHAT - Tady se probudil známý lenochod admin Giggo a asi aby ke konci roku vykázal nějakou činnost, tak zveřejnil seznam SS a nárok místností na počet SS dle návštěvnosti. Já mu za to vlastně děkuji, velmi mi ulehčil práci, bude to v již avizovné glose. A do glosy si nechám i další informace k druhému avizovanému tématu. Jinak potvrzení už v minulosti řečeného, Karl se našel mezi prudiči z Komouš výchovy a zdá se, že je již neodmyslitelnou součástí této prudičské místnosti.

    SUPERPOKEC - Zde také konstantně setrvalý stav, tedy konstantní mrtvolno.

    CHAT.cz - Jsem slušný, tak se mi nechce dnes vyjadřovat :D

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prokousala jsem se tím odkazem, co jsi sem dal Pavla versus Hosanem. Tak to má chatujme nadělení na nové diskuzi . Evangeličku, která vyčítá svou pomoc v nouzi nevím komu, jestli to byl její přítel nebo jen kamarád. Klasika křesťanství. Pomůžu Ti, ale vše Ti později vmetu do obličeje a nejlépe veřejně , já jsem ta chudinka a Ty ten co jsi mě zneužil :D.
      Takže zkazila dost zajímavou konverzaci tam .

      Vymazat
  5. ::::::::::::: Oznámení Xglos :::::::::::::

    V menu přibyla položka Xkozloviny

    Bylo rozšířeno menu Xglos o stránku podcastu Xkozloviny, kde najdete vše potřebné, tedy jak epizody tohoto pořadu, tak místa a aplikace kde můžete epizody podcastu Xkozlovin poslouchat.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  6. ::::::::::::: Oznámení Xglos: Super Novinka do nového roku - NÁVRAT DOMINIKY :::::::::::::

    Ano dámy a pánové, moje milé čtenářky a milí čtenáři, mám tu čest vám zvěstovat tuto super novinku, spoluatorka Xglos Dominikkaa se rozhodla znovu publikovat. Svého času přinesla nový svěží vánek (ale i břitký vichr) a její články byly dokonce ve své době čtenější než Azazela, tedy než moje.

    Některé z nich si můžeme připomenout: Porovnání žumpochatu s chatem; Pekelné zlo s názvem PinQi; Pomstychtiví uživatelé aneb "Samota je zrádná"; Hnus, špína, katastrofa

    Vše bude fungovat jako za starých časů, tedy žádné předběžné porady, žádné mé zásahy či korekce, žádné mé schvalování, slečna Dominika bude mít stejně jako v minulosti naprosto volné pole půblikační působnosti. Prozradila, že chce přijít s trochu jiným formátem, a Já jsem ani víc nechtěl vědět, tudíž se moje milé čtenářky a milí čtenáři nechme všichni překvapit. Já osobně se velmi těším :)

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  7. ::::::::::::: Oznámení Xglos :::::::::::::

    Tak ještě dnes do třetice všeho dobrého v oznámeních. Bude to taková technická poznámka k tomu, abyste věděli jak to bude do budoucna s uveřejňováním nějakých novinek z aktuálního dění na chatech. To bych viděl, že by se mělo objevovat pouze pod mými glosami, páč dle toho konceptu, který tu představila Dominika, pak s odlišným pojetím jejích článků bych předpokládal i jiný druh komentářů a debat pod nimi, tudíž tam by asi ty moje aktuality spíše rušily. Na tom se ještě nějak dohodnem, jak jsem psal jinde, proběhlo to vše hodně narychlo. Každpodně pokud se nic nezmění, pak ty aktuality z nejnovějšího dění a průběžné novinky hledejte předně pod glosami s mým autorstvím. Bylo by právě fajn, kdyby se pod články kolegyně Dominiky rozvinuly diskuze v jiném stylu, což myslím i Dominika tak očekává.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  8. ::::::::::::: Dvě malé technické :::::::::::::

    1) Novoroční projev nebude - Avizoval jsem tu Novoroční projev, ovšem člověk míní a okolnosti mění. Ten projev měl mít širší záběr ale hovořit se v něm mělo i o Xglosách a jejich směřování v dalším roce, kdy jsem je hodlal posunout opět trochu jiným směrem a věnovat se krapet jiným věcem a tématům, tedy spíše změnit určitý poměr. Takže toto tady teď tedy jen sděluji, abyste věděli, páč do toho nečekaně vlétla jak uragán moje bývalá kolegyně Dominika (teď už opět současná) a představila svůj publikační koncept, kterým jde ještě za hranice a další jiný směr toho, co jsem Já zamýšlel. Tudíž se vlastně objevila v pravou chvíli a díky ní bude ten přerod ještě silnější, než jsem předpokládal. Takže shrnuto podtrženo, sice jsem měl hrubý obrys Novoročního projevu, ovšem dopisovat a následně namlouvat ho nebudu, raději tuto energii později věnuji mému podcastu Xkozloviny. Také ten NP měl vyjít jako glosa, těch se tu ovšem nashromáždilo dost a není dobré a žádoucí mít tu 4 glosy v rozmezí 3 dnů, to by bylo i kontraproduktivní.

    2) Zobrazení XGlos v Prosinci - Navzdory mému očekávání, o kterém jsem psal, tak se nakonec Prosinec stal nejúspěšnějším měsícem v celé historii co do počtu zobrazení, tím bylo doposud Září, které mělo 8 523 zobrazení, Prosinec dokonce překonal 9 tisícovou hranici a zastavil se až na čísle 9 024. Nu, uvidíme jak to půjde dál s trochu jinými Xglosami, nejen díky trochu jiné Dominice.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  9. ::::::::::::: Novoroční postřehy z chatů :::::::::::::

    CHATUJME - Dle ShoutBoardu Chat rádia se Silvestrovská jízda až do rána zřejmě moc nevyvedla. Vypadá to, dle shlédnutého, že by se to mohlo jmenovat "Silvestrovské písničky pro Lovely". Když jsem letmo kolem 23. hodiny nahlédl, tak rádio poslouchalo 7 lidí a jak lze zjistit opět z ShoutBoardu, tak poslední písnička na přání má čas 23:46, tedy žádná jízda až do rána se evidentně nekonala. Ku zhlédnutí tam jsou ještě dvě přání z dnešního dopoledne od lidí z celkem nové místnosti na Chatujme s názvem "Domácí výroba", nu co k tomuto dodat, zřejmě "inteligenti" co ještě nepochopili, že písníčky na přání nejsou kdykoliv :D

    Na diskuzi slovní kopaná Karl již tvoří rekord, ten má v tuto chvíli hodnotu 17 samokopů, tedy 17 příspěvků za sebou reagujících sám na sebe.

    XCHAT - Na diskuzi Komouš výchova postovala příspěvek Komous_výchova, ovšem tím rodem si nebuďme jistí, stále je tu i možnost, že nick Komous_vychova je jen dalším nickem Ataky, pro tuto verzi by hovořila i skutečnost, že Ataka byl v jednu chvíli v místnosti EMO v klíčích, tudíž nemohl vstoupit, tak se tam náhle přihnal cos vykřikovat právě nick Komous_vychova. Ale kdo ví, jak to všechno je, a to je na tom právě to nejhorší, svět fejků, mulťáků a multiidentit mi přišel vždycky odporný, myslím stejně jako každému relativně normálnímu člověku.

    Stále čekáme, kdy a kdo ze zelených hvězd postoupí do žlutého stavu a stane se plnohodnotným adminem.

    LIBIMSETI, SUPERPOKEC, CHAT.CZ - Na těchto chatech jsem neobjevil nic zaznamenáníhodného.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, vidíte, že i v Novém roce mám své pero stále ostře nabroušené.

      Ještě mě napadla taková poznámka ku té Silvestrovské rádiové (ne)parádě na Chat Rádiu. V upoutávce na Silvestrovský pořad byla oznámena i soutěž o kredit. Že by kredit vyhrála zcela překvapivě Lovely-dream? Anebo byla soutěž pro nízkou účast zrušena? Tuto informaci o případném výherci vám poskytnout nemohu, tudíž se kdyžtak informujte přímo u pořadatele Chat radio (Grantik). :D

      A-A

      Vymazat
    2. ::::::::::::: Noční perličky :::::::::::::

      SEXCHAT - Na chatu XChat bylo v čase 23:30 1 443 v SEXu a 101 v pokecu, což je 93,45 uživatelů v SEXu, o půl hodiny později bylo to procento ještě vyšší a to 93,50% (SEX 1 325 - pokec 92). Nu, 93,5 procenta lidí v SEXu, tak už je úctyhodný úspěch Jana Zálešáka. A říká se "Jak na Nový rok, tak po celý rok", dosáhne podíl sexoušů letos na XChatu hranice 95%? Nechme se překvapit, základy a předpoklady tu jsou.

      LIBIMSETI - Na Nový rok se neobjevil na tomto portálu Kouba. Bude i zde platit "Jak na Nový rok, tak po celý rok"? Též se nechme překvapit.

      CHATUJME - Tady máme takovou perličku v podobě nicku svatyTomas, který se objevil na čerstvé diskuzi Svědkové Jehovovi, i zde se nechme překvapit, co se na této diskuzi bude v roce 2020 dít a odehrávat. Karl1 má nový rekord na Slovní kopané, a to 19 postů za sebou kde reaguje sám na sebe. Perličkou může být i to, že se na portál Chatujme na Nový rok registroval nick "karl01", na profil se můžete podívat ZDE
      Tady mě napadá ještě jedna souvislost, a je to problém portálů SuperPokec a Chatujme, že mají zcela jednoznačně nejvyšší věkový průměr ze všech portálů a i nové registrace se dějí v tomto duchu.

      A-A

      Vymazat
  10. ::::::::::::: Nová epizoda Xkozlovin: Novoroční 2020 :::::::::::::

    Ano, světlo světa spatřila nová epizoda podcastu Xkozloviny, nazval jsem ji "Novoroční 2020". Kde si ji lze poslechnout, to najdete na stránce Xkozlovin, která je nedávno čerstvě přidána do menu Xglos. Samozřejmě si ji můžete pustit i přímo tam. A třeba se i vyjádřit, neb jsem na této stránce, jako jediné nepublikační neblogové stránce ponechal možnost komentářů.

    Anděl Azazel
    Xkozloviny

    OdpovědětVymazat
  11. :::::::::::::: PodcastyCZ :::::::::::::

    V novém roce 2020 AzaNoviny přicházejí s alternativním katalogem podcastů nazvaným PodcastCZ. Na tomto webu bude ještě hodně práce, postupně bude zaplňován a doplňován nejen o jednotlivé tituly podcastů ale i mnohými odkazy a dalšími informacemi z oblasti podcastů. Nově se též objevila položka PodcastCZ v menu na našem hlavním webu AzaNovin.

    Další informace o plánech X-Magazínu v roce 2020 na Blogu AN ZDE

    AzaNoviny X-Magazín A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024