Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Koronavirus chaty posílil, jen XChat padal dál.

AzaŽurnál zveřejnil pravidelnou statistiku návštěvnosti chatů, kterou provádí jednou za půl roku. Toto rozsáhlé statistické šetření už se odehrálo po desáté.


Další tabulky a hodnocení najdete v článku "CZ chaty - Koronavirový vzestup  (Česká chatová scéna X.)" na již zmíněném AzaŽurnálu. Informovaly o tom samozřejmě též AzaNoviny.

Pojďme si to ještě kraper rozvést a oglosovat.

To co je na první pohled zřejmé a zcela jasné je fakt, že naprostým totálním propadákem je XChat. Ano, jako jediný portál se dál nerušeně potápěl, corona necorona. Jako by se nechumelilo, všechny ostatní chaty si více či méně polepšily, jen kocábka s názvem XChat se potápěla dál svým běžným tempem. GymChat je stále prázdnější a prázdnější, čím více nezajímavější, jedinou novinkou, kterou jsem zaznamenal (jistě jste si všimli, moji milí čtenářové, že jsem si dal trochu pauzu), tak jsou noví SS v místnosti "16 a více", a to Legendawn a Haluška. Nu, napadá mě, že to by Anathema asi Legendawna moc nepochválil, mít za parťačku Halušku, páč k ní hyne ještě daleko větší neskonalou "láskou" než Já :D Jak jsem se letmo díval, tak k nim později přibyl ještě Tomasek.

Dalším zajímavým zjištěním nejnovějšího průzkumu AzaŽurnálu byla ta skutečnost, že nejvíce se vzedmuly dva portály, které jsou nespravované, kde vládně v podstatě anarchie, tedy Chat.cz a Líbimseti. O žumpě Chat.cz, kde došlo k dvojnásobnému navýšení návštěvnosti oproti šetření podzimnímu psát ani nic nechci, páč co říci k odpadům, ať již jsou v jakémkoliv množství, že.. ovšemže. Líbímseti se pro mě překvapivě vzmátořilo, a protože jsem ho vždy porovnával s Chatujme, neb v jednu chvíli v minulosti na tom byly oba portály podobně, tak musím konstatovat, že Libko se Chatujme dosti vzdálilo, ba co víc, dokonce v položce "chat celkem" Chatujme předstihlo, a to se moc nečekalo.

Ano, LuRy bude jistě dosti smutný, páč tu byly dva výrazné faktory pro zvýšení návštěvnosti jeho portálu, corona a Diskutníci. Přesto návštěvnost ve všech sledovaných položkách se zvedla jen mírně, tedy mnohem méně, než by se předpokládalo. Na Chatujme jsem si všiml, že zmizela místnost ANP adminů Lava a Firer, nu dá se čekat od Lavy něco jiného než blamáž? Spřátelený chat SP, tak tam to zůstalo téměř na stejných číslech a SP je v současnosti zcela jednoznačně nejmrňavějším chatem.

A jaký bude závěr dnešní glosy? Nechme se překvapit, jak se vše na chatech bude vyvíjet dále, již bez corony. Mám za to, že corona pád chatů jen přibrzdila, nu na podzim, kdy proběhne další statistické šetření, se možná corona vrátí. Tak uvidíme, jaký bude mít vliv tentokráte. Co vidíme jasně už dnes, to je katastrofa XChatu, tu už zřejmě ani corona nezachrání, jak jsme byli svědky nyní.


Anděl Azazel


✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

AzaNoviny





✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Archa X


Komentáře

  1. Já bych podotkl že jako vždy na xchatu rozvířil prach Mach na forech a trošku i v místnosti EMO kde po vzoru Ataky z Komoušova všude díky tvé pauze oba Dva, tedy Mach i Ataka rozhlašovali žes skonal na koronu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Šavlozubý křeček

      Tak to budou ti dva mega giga exoti asi poměrně dosti zklamání, že.. ovšemže :D

      Číslo 5 žije... eeeee... Aza žije :D

      A-A

      Vymazat
  2. Dáme si s odstupem od oficiálního statistického šetření data z dnešních večerních hodin. Je to samozřejmě jen jeden den, oproti oficiální statistice, kde se vyhodnocovaly údaje čítající 21 dní. Ale jako ukázka v podstatě již pokoronavirového stavu je to zajímavé. (V oficiálním šetření se sleduje vždy jen hlavní časové pásmo, což je kolem 21. hodiny /i proto se dají ta oficiální šetření porovnávat, neb mají stejnou metodiku, na rozdíl od těchto zde uváděných čísel/)

    ::: Sobota 30. května :::
    == 21:00 ==

    XChat 1197 (839 - 93)
    Libimseti 215 (55 - 27)
    Chatujme 154 (65 - 60)
    Chat.cz (34/21)
    SuperPokec (14)

    == 22:00 ==

    XChat 1290 (959 - 88)
    Libimseti 212 (54 - 17)
    Chatujme 158 (71 - 62)
    Chat.cz (38/27)
    SuperPokec (11)

    == 23:15==

    XChat 1508 (1 102- 65)
    Libimseti 187 (35 - 9)
    Chatujme 121 (46 - 37)
    Chat.cz (32/19)
    SuperPokec (7)

    Co se dá z tohoto zatím vypozorovat? Vidíme, že ta dnešní čísla zaostávají za oficiálním šetřením, a to u všech chatů. SP se začíná blížit návštěvnosti dnes již neexistujícímu BezvaChatu. Libimseti i přes značně nižší návštěvnost portálu než za corona krize i tak zůstává daleko před Chatujme, které se navrací ke svým dříve tragickým číslům. Relativně dobře si stále vede Chat.cz. Propadák posledního staristického průzkumu XChat si, jak vidno, tento titul ponechává i nadále, nějakých cca. 1200 lidí přítomných v primetimu na portále je opravdu již hrůzobída. K tomu připočtěme fakt, že ve 23:15 se na XChatu pohybovalo 94,1 % uživatelů v SEXu. GymJWM dovedl legendární XChat opravdu už do stavu naprostého zoufalství. Příští měsíc by snad měla být známa čísla o hospodaření 42ideas, nechme se překvapit jaký zisk vykáže za minulé období, při drakonicky nízké návštěvnosti se asi nedají čekat zázraky.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abychom pokryli celý den, tak si dáme dnes statistiky ranně-dopoledních a podvečerních hodin..

      ::: Neděle 31. května :::
      == 08:00 ==

      XChat 663 (553 - 28)
      Libimseti 83 (12 - 2)
      Chatujme 72 (25 - 21)
      Chat.cz (8/4)
      SuperPokec (14)

      == 09:00 ==

      XChat 911 (648 - 44)
      Libimseti 115 (22 - 7)
      Chatujme 114 (31 - 23)
      Chat.cz (6/4)
      SuperPokec (19)

      == 10:30 ==

      XChat 1248 (956 - 82)
      Libimseti 185 (40 - 15)
      Chatujme 165 (59 - 48)
      Chat.cz (15/10)
      SuperPokec (18)
      ...

      == 17:20 ==

      XChat 1619 (1 205- 94)
      Libimseti 206 (41 - 6)
      Chatujme 152 (56 - 43)
      Chat.cz (13/9)
      SuperPokec (21)

      == 19:00 ==

      XChat 1552 (1 142 - 104)
      Libimseti 215 (47 - 8)
      Chatujme 170 (65 - 59)
      Chat.cz (14/8)
      SuperPokec (25)

      Jak vidíme, prachbída všech prachbíd.

      A-A

      Vymazat
  3. ::::::: Popauzové postřehy z chatů :::::::

    Všiml jsem si, že zatím co zmizela na Chatujme místnost adminů Lava a Firer (mimochodem důkaz o tom, že ANP držel při životě jen a pouze LávaBOT), tak si starý známý Karl1 založil asi před měsícem další místnost, tedy stálou roomku s názvem "Amatérské kulinářství" a asi se zase udobřili s Mícou 585, která je v ní dalším SS. K tomu se dá asi říci.. Stejné trágo jen v novém xtém kabátě.

    Díval jsem se také na vzkazník Chat Rádia, poslední písničky na přání se asi moc nezdařily, přáníček pouze 15, a to se o ně postarali v podstatě jen 3 lidé, nezdolná Lovely, blamážadmin Láva a Karl1, který neopoměl Grantikovi opět vyseknout poklonu a zapět ódu o božském moderátorovi. Chat Rádio je též, jak to vypadá, už jen další naprosté trágo.

    A když jsme u toho Karl1, tak jsem ho nějak nepostřehl na XChatu mezi Komoušema. Že by ho to tam už nebavilo? Nebo ho vyselektovali? Netuším.

    A na závěr tohoto bloku ještě sdělím, že se po mé veličkosti na Libku sháněl skrze jednu nejmenovanou osobu "poliš" Víťa. Zřejmě jsem mu asi scházel, tedy mé počiny na Xglosách. Při té příležitosti samozřejmě neopomněl nejmenovanou osobu obšťastnit hláškami o tom, jak jsem prý zlý a špatný atd, no jak jinak. Chápu, zničil jsem Víťovi jeho imaginární svět imaginární rodinky na Chatujme, tak se teď imaginuje na zapadlém Libku, kde nikoho nezajímá, a v hlavě si udržuje svou zášť ku barbarovi ničiteli Azazelovi, že.. ovšemže. Já to i chápu.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ::::::: Popauzové postřehy z chatů (2.) :::::::

      Jak už jsem informoval, tak Hallucinationflower se stala společně s Legendawnem novou SS v místnosti "16 let a více". Můžeme jen spekulovat o tom, že v Kávomilově ji měli už plné zuby, a tak si našla jiný, pro ní vyhovující rajón. Ona místnost "16 let a více" je už prakticky jedinou funkční větší místností v té pokecové části GymChatu.

      Otázka je, jak dopadne nakonec "VIP ONI" roomka Kávomilové, jestli nakonec nebude následovat osudu stejného, jako kdysi oslavně založené (obnovené) místnosti Kynologie, na které se podílela i manželka Gyma Kotatkoz. Dnes je tato místnost naprosto prázdná a nikdo do ní nechodí, že.. ovšemže.

      O prachbídném stavu GymChatu svědčí i skutečnost, ať se zase vrátíme do "16 let a více", že již určitou delší dobu se do ní navrátila dřívější SS Fatal-error. O této falešnici všech falešnic, lísající se k adminům na všech chatech a mafiánsky ničicí (právě přes adminy) všechny, kdož se ji znelíbí, bylo už napsáno zde na Xglosách mnoho. Opravdu velmi odporná osoba. Mám hlášeno, že se opět úchvatně projevila, když kohosi, kdo zavítal do zmiňované roomky okamžitě označkovala jako Azovo agenta.

      Co z toho plyne? Když píši, že "Azazel je věčný", tak to není jen nějaká taková hláška. Je věčný proto, že stále žije a bude žít v hlavách mnohých, jako je právě Falešnice z Falešňákova (tak ji v minulosti pojmenoval dnešní administrátor Chatujme Firer). Hrobař XChatu GymJWM si může pogratulovat, nejen že zničil XChat (dnes GymChat) kvantivativně, ale, a to je možná ještě horší, kvalitativně. Mimochodem, tato falešnice, která v současné době lezla v anusový otvor největšímu adminskému nýmandovi všech dob Bogemanovi, tak ho v minulosti nazvala, cituji "přiškrcencem na pupeční šňůře".

      A-A

      Vymazat
    2. ::::::: Popauzové postřehy z chatů (3.) 02.06. :::::::

      Když už jsem tu zmiňoval Víťu a jeho zájem o mojí osobu, tak jsem se důkladněji podíval na Libimseti, kde jsem zjistil, že má ustálené 2 místnosti, a to Sudetenland a RadioClub Planeta. K tomu se mi chce říci "No Pipe :D" (Pip-Boy je jedním z hlavních administrátoru, to pro ty, kteří by nevěděli). Jinak Víťa opět jeho klasika, nejmenovanou osobu považuje možná za mě, tedy opět "Všichni jsou Aza" :D Nic nového pod sluncem, že.. ovšemže.

      Chatujme - Při pohledu na diskuze by jeden opravdu propadl v huronský to smích, bohování a Gino-JupiteHansování jsem koukal zůstává, stejně jako velmi aktivní KarelKeslly. U toho bych se právě rád zastavil, v připomínkách a námětech v podstatě otravuje LuRyho s každou kravinou a nesmyslem (ne není mi LuRyho líto), to je přesně ten typ, co potřebuje pozornost a kterému se stávají věci, které se nikdy nikomu jinému na chatu nestaly :D Když jsem si ještě k tomu pustil nějaké jeho video (po chvíli jsem ho musel vypnout), kde lidem sděluje, že před natáčením videa se má člověk učesat a oholit, anebo si vzít brýle, když ne úplně dobře vidí, nu jistě, a když se chce člověk potopit, tak by se měl nadechnout a pod vodou už rozhodně nedýchat, to až se zase vynoří. Anebo když chce člověk usnout, tak by měl nejlépe zavřít oči. Ano, tohoto druhu jsou jeho moudra :D Nu, každý chat má takové uživatele jaké si zaslouží, a LuRy si tedy asi nic lepšího nezaslouží. Co chtěl, to má. Mohl mít ale úplně něco jiného. Ovšem jeho volba. K tomu jsem ještě koukal, že počet lidí na portálu mu začal klesat opět k nějakým katastrofickým číslům 150-160. Živě si představuji, jak jeho rozzářená očíčka po migraci Diskutníků v těchto dnech zase smutně pohasínají.

      A na závěr tohoto bloku si dáme zvířátko. Tedy Jedno Zwire, který mě počastoval, jako někteří jiní, mailem, v jeho případě radostným z mé živosti. Tak děkuji a veřejně ho tímto zdravím :)

      Předmět: Kuk:))
      Komu: AzaNoviny
      Vítej zpátky kozlíku, bez tebe to byla nuda jak v hospodě na mlíku. Ať seš Kamil nebo klenot, bohyně Žofka či jiný vládce temnot.:)


      Anděl Azazel

      Vymazat
    3. ::::::: Popauzové postřehy z chatů (4.) 03.06. :::::::

      Náš nepolda Víťa opět perlí. Poté, co jsem mu svého času na Chatujme zařídil BAN, byl pak nějaký čas hodný, když jsem posléze z Chatujme odešel, začal později napad veřejně na diskuzích kde koho (ale i ve vzkazech apod.), včetně mojí osoby a mého blogu, tak obecně postižené osoby, mnoho uživatelů Chatujme, až jsem to jednoho dne veškeré jeho řádění dokladoval samotnému provozovateli, který usoudil, že toto si na svém portálu nepřeje. O tom tu už bylo psáno, to jen opakuji pro matku moudrost, že.. ovšemže. A tak ho LuRy "zlikvidoval" na Chatujme včetně jeho rozvětvené imaginární rodinky, nu a tak se přesunul na Libimseti.

      Zajímavé je, že jsem se s Víťou, krom snad jedné návštěvy v nějaké jeho místnosti, nikdy nebavil, nikdy jsme spolu nijak výrazně nekomunikovali. On je to totiž takový hrdina, že si vybíjí svou zášť a nenávist mnohdy skrze pohlaví to nežné, tedy jak Já říkám něžněnky. A tak si vybíjel přes Sahrazadu, MRCH atd... no a nejnověji na Libimseti přes další nejmenovanou něžněnku. Pro příklad jeden z jeho mnoha šeptů:

      VITA1971 ti šeptá10:53:11ve fotkách mám inzerát na nohy pro dementa Miroslava Mrkvičku, hned mu to práskni !811! rádi si s kolegy od Policie počteme jeho další výtvor na trapným blogu osamocenýho magora !811!

      Oč jde s těma nohama? Na to se můžete podívat..
      Na skrýnu ZDE
      Přímo na profilu Víti ve fotkách ZDE

      A-A

      Vymazat
    4. ::::::: Popauzové postřehy z chatů (5.) 04.06. :::::::

      Chat.cz - Víte, že na této žumpě je již pouze 6 stálých místností? Ano, chat jsou stálé místnosti, co je pod čarou (tedy tady na tom paskvilu to mají řazené jinak), to slouží jen nějakým soukromým účelům, chat je o stálých místnostech a tečka (nejen Anathema by souhlasil). I na nejmrňavějším chatu co do návštěvnosti, tedy SP, mají roomek 13.

      XChat - Tady dost často zeje prázdnotou majitelsko-adminská místnost Kávomilové, to už jsem psal, stav místnosti Bezva Flirtík, kdysi největší místnosti, kde ještě před několika lety bývalo večer 150 - 200 lidí, dnes též skoro neexistuje a buď zeje prázdnotou, anebo paběrkuje s pár návštěvníky. XChat už neeexistuje a GymChat se ztrácí před očima. Nu.

      Líbímseti - Zde pro pobavení, že některé věci se nemění, stejně jako lidé aneb Víťovo další masakry :D (Zdůrazňuji, neb se již dozvíte, protože o tom sám Víťa píše, kdo je ona nejmenovaná osoba, že mám svolení ku zveřejnění a odtajnění. To jen aby zase někdo neměl kecy.)

      Nu, přečtěte si to sami, nechám to bez komentáře:
      VITA1971 ti šeptá18:31:57zatím si s tebou pohraju, pak zasáhnu až mě to bude bolet

      VITA1971 ti šeptá18:51:39krom toho jsem ti Miroslave Mrkvičko vyhlásil válku a podělím se i s ostatníma lidma a sám tě chci vidět u soudu!!!!!

      VITA1971 ti šeptá18:59:41a ty pampeliško alá azazel budeš mít po prdeli, svezeš se taky jako nickem tak sám vlastním azazelem :-))))

      VITA1971 ti šeptá19:30:04a až se dozví vedení libka že tu jsi jako azazel pampeliška, tak to bude ještě větší morda !1298! !811!

      VITA1971 ti šeptá20:17:10Mrkvičko alá pampeliško, právě jsem se dozvěděl, že ti napíchli kluci od kybernetiky tvůj nick, ale neber to moc osobně, je to jen internet a ne corona


      A-A

      Vymazat
    5. Oprava: Těch místností stálých na žumpě Chat.cz je jen 5 dokonce. A to ještě jednou z nich je Offroad, což je víceméně místnost sama pro sebe, která byla vždycky taková odtrženě autonomní, takže se dá říci, že těch místností je pouze 4 (V pekla, Fajn pokec, Cokoli tě napadne a Písmenka u kávy).

      A-A

      Vymazat
    6. ::::::: Popauzové postřehy z chatů (6.) 04.06. :::::::

      Chatujme - Tady mají pár dní novinku na chatu - filtr místností na pohlaví. Nu, si tak říkám, to se asi LuRy nechal inspirovat Gymem. Bude brzy též filtr na ověřené číslo?

      XChat - Počty administrátorů se zde nemění, ustálilo se to na množství 9. Jen si tak říkám, koho tam tolik adminů na tom GymChatu adminuje? Asi už jen sexživly, páč nikdo moc jiný, krom ONI, tam nezůstal. Nu. I ten Pez jim už na to asi "sere pes" :D

      A-A

      Vymazat
    7. A máme tu další opravu a upřesnění.. (aspoň vidíte, že už ty mrtvé chaty nijak předůkladně nesleduji, že.. ovšemže)

      Libimseti - Uváděl jsem, že má Víťa 2 stálé místnosti (Sudetenland a RadioClub Planeta). Ovšem realita je ještě úplně jiná, je dokonce dvojnásobná, neb Víťa má ty místnosti 4. Dalšími jsou Club a Start. Nu, to už jich má více jak na Chatujme, tam měl 3. Nu aspoň má kam rozkládát své multinicky. Ale že si ho tam Pip hýčká, což :D

      A-A

      Vymazat
    8. ::::: Malá vložka k pobavení z redakčního mailu :::::

      Ozval se nám pan Mach..
      Kdybys ty ubozaku chtěl náhradní vlasy tak mám kontakt na krám s parukama, je líbo dredy nebo pěšinku? Abys udělal dojem na vítu xd když už máš ty nohy bez DPH xd

      Ach ti prudiči, kdyby místo prudění a otravování raději vnímali informace a skutečnost. Pak by dávno věděli, že stejně jako mám nohy, tak mám i vlasy (jen si holím hlavu), dokonce stále husté vlasy, takže bych mohl klidně být mánička jako třeba dlouhovlasník Anathema.

      A-A

      Vymazat
  4. Moji milí čtenářové,

    jelikož v době, kdy Xglosy krapet pauzírovaly, se někteří zajímali co se děje, někteří v dobrém, kteří se v průběhu soukromě ptali, zda li jsem v pořádku, těm děkuji, tak samozřejmě i čistí konzumenti obsahu a pak i ti, kteří mi nepřejí (jak se postupně dozvídám), ovšem i těm všem děkuji za přízeň (tak nějak spíše ovšem profesionálně), tak by bylo asi správné, abych se k tomu vyjádřil.

    Ne, neskolil mě koronavirus, i když už nejsem nejmladší a jako těžký kuřák bych možná spadal do ohrožené skupiny, tak k neradosti těch, kteří mě bytostně nesnáší, tak jak vidítě, žiji, neb Azazel, jak známo, je věčný :D Vysvětlení mé odmlky je vskutku jednoduché, a v podstatě to tak nějak predikuje to, o čem píší od konce minulého roku, tedy o změně na Xglosách, která jak vidítě sami probíhá, jelikož klasické chaty se pohybují již jen v rámci posmrtných záškubů, a tak se dostavilo naprosté vyhoření a už mě naprosto přestalo bavit sledovat chatové mrtvoly, páč to obecně pozbývá smyslu. Jediným smyslem, proč to dále činit je fakt, že chci být u toho, jak už jsem dříve psal, kdy chaty skonají úplně (když už jsem je tak dlouho sledoval, že.. ovšemže).

    Tudíž se nebojte ničeho nic, v merku klasické chaty budu mít stále, budou se tu objevovat i nadále informace o nich, jen tu bude zřejmě převládat i jiný obsah, protože o nezajímavých bezhodnotných mrtvolných chatech logicky není moc co psát.

    Jak už jsem se mnohokráte vyjádřil, svět je opravdu už dávno jinde, rozhodně na sociálních sítích, ať už si o některých můžeme myslet své. V pauze jsem úplně nevymizel z virtuálního světa, občas jsem se aktivně zapojil například na Twitteru, kde jsem si založil osobní účet (účet AzaNovin je tam již řadu let) Twitter Anděl Azazel, a věnoval se občas tomu, co jsem si po léta zakazoval, tedy politice. Ale samozřejmě jako správný žurnalista, tak jsem i sledoval jak vše na této síti chodí a někdy k tomu určitě napíši nějakou glosu.


    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Azazeli, jen pro tvou informaci. Místnost ANP zkoncila, protože jsem já sám napsal Firerovi, že už mě nebavilo táhnout sam celou mistnost. Navíc firer a láva se o místnost nestarali jak by měli. Prostě chodili jinam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Borek06

      Díky za info a upřesnění přímo z terénu pro čtenáře Xglos :)
      Nu, co k tomu říci, ono čistě technicky, při limitu 45/30 je to 1 a půl hodiny nachatovaného času místnosti za den, což by nebyl problém, když tam jako admini na portál Chatujme chodí, a to chodí pravidelně. Takže chvilku pobýt ve své místnosti jim asi dělá problém, natož aby se o ní starali, protože ano, ono o chod místnosti se správný SS taky musí trochu starat. Nejsou to žádní srdcaři, zvláště blamážadmin Láva, co se nestaral o svou místnost 90s a v dřívějšku přišel právě o ANP za do dnes nevysvětlitelných příčin (kostlivec ve skříni).

      A-A

      Vymazat
  6. ===== Programové info Xglos =====
    Hodlám rozjet onen uvažovaný seriál rozhovorů s osobnostmi chatů, teda s osobnostmi, změnil jsem to na prostě s lidma s chatů, zjistíte proč. Bude se to jmenovat "Rozhovory X", když Horníček míval Hovory H. Teda jestli mi všichni nedají košem :D Uvidíme

    Zatím zvažuji..

    XChat - admin Giggo, adminka Mish.ka, Jard01, DonLaFontaine

    Libimseti - admin Pip-boy, Víťa (to vás možná šokuje, což :D)

    Chatujme - admin Firer, Borek06

    SP - Tady fakt nevím koho, páč Verča Nika.Lilly mi už kdysi dala rázným košem :D Poraďte

    Chat.cz - Freya

    Nezařazení - Anathema

    To jen zatím tak předběžně, ještě to upřesním v "Co se chystá". Nějaké vaše nápady a přání na rozhovor? Také zřejmě dám k ledu DOMI-Story, páč spoluatorka a má kolegyně Xglos Dominika jaksi přestala komunikovat již před drahným časem. A také bych chtěl rozjet opět Xkozloviny.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ======= Hovory X (info k žádostem o rozhovor) =======

      Ze 12 oslovených se zatím 3 lidé vyjádřili kladně k možnosti udělat rozhovor, 1 osoba to zvažuje a je to v jednání, 1 osoba rozhovor zamítla a 7 lidí zatím nereagovalo. Konkrétní jména uvádět v tuto chvíli nebudu.

      Jednou z těch, co na rozhovor kývla, byla Masožravá pampeliška. Rozhovor se již připravuje a v dohledné době bude publikován.

      A-A

      Vymazat
  7. ======= Hovory X =======

    Milí čtenářové, je to tu, rozjíždí se avizovaná série rozhovorů. Lehce jsem poupravil název. A na koho se můžete v úplně prvním rozhovoru těšit? Zvažoval jsem, že vás budu napínat, ale nakonec jsem usoudil, že vám to prozradím. Jistě tu osobu znáte, a to z mnoha chatů a i odtud z Xglos. Dámy a pánové, úvodní rozhovor série Hovory X bude patřit Masožravé pampelišce. Těšíte se? Těště se. V přístích dnech bude publikováno.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024