Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

42ideas zdvojnásobila zisk oproti předešlému roku (XG verze)

 

Zdroj: 42ideas

Společnost 42ideas s.r.o., která vlastní chatovací portál XChat, zdvojnásobila zisk v posledním účetním období, tedy za rok 2019, oproti předchozímu účetnímu období roku 2018. 42ideas v roce 2019 vykázala zisk 99,7 tis Kč., zatímco v roce 2018 její zisk činil pouze  51,1 tisíc Kč.



XChat - Zisk v jednotlivých letech
Zdroj: justice.cz Graf: AzaNoviny

 

Legendární XChat je v rukou 42ideas s.r.o. od roku 2016. Společníky jsou David Dee Nesiba (na XChatu má přezdívku Prazdroj) s podílem 13%, STROJ-KOVO s.r.o. (jediným společníkem je zde Jan Zálešák, jenž má na XChatu nick GymJWM) s obchodním podílem 31%, Petr Flégl jehož podíl činí 40 % a Ondřej Tesárek s 16 procenty. Krom prvně jmenovaného jsou ostatní tři též jednateli, kteří zastupují společnost jednotlivě. K rozhodnutím o obchodním vedení společnosti, kde by závazky byly vyšší než 50 tis. Kč je třeba souhlasu všech tří.

Podíl společnoti STROJ-KOVO s.r.o. je od 15. května 2018 stále v zástavě Finančního úřadu pro Ústecký kraj (Územní pracoviště Děčín).

 

XChat.cz
Zdroj: XChat.cz

XChatu nepřetržitě klesá návštěvnost, neb v podstatě jediným zdrojem příjmů jsou reklamy, pak jsme v článku z 12.února tohoto roku "4 roky 42ideas na XChatu." dávali do souvislosti klesající návštěvnost a zisk.
S klesající návštěvností celkem koresponduje i výše zisku v jednotlivých letech společnosti 42ideas s.r.o.. V roce 2016 vykázala 42ideas zisk 161 175,92 Kč, v roce 2017 to pak bylo 150 744,07 Kč, v roce 2018 už ovšem zisk činil jen 51 102,63 Kč (zdroj: justice.cz). Bude zajímavé sledovat, jakého výsledku dosáhla 42ideas v minulém roce, to bude známo na jaře, veřejně se to dozvíme patrně někdy v červnu. (4 roky 42ideas na XChatu; 12.2.2020)
Nakonec jsme se o hospodařských výsledcích 42ideas dozvěděli až na konci srpna. Propad zisku vzhledem k propadu návštěvnosti se ovšem nekonal, neb společnost vykázala za rok 2019 zisk ve výši 99 739,04 Kč.
 

AN


Toto byl článek v AzaNovinách, nebude to poprvé, co vznikne i rozšířená XG verze. Předně si položme otázku, vycházející ze závěru článku v AN, co zapříčinilo dvojnásobné navýšení zisku oproti předešlému období? Rozvaha za jednotlivé roky je pouze základní, tudíž nevíme přesně jaké položky v "Oběžná aktiva" či na straně pasiv "Cizí zdroje či Závazky", kde právě v roce 2018 byly výrazné výkyvy vzhledem k ostatním rokům, tudíž nelze přesně určit o co šlo. Takže toto asi úplně nerozluštíme.

Každopádně téměř jediným zdrojem příjmu bude patrně reklama. Těch pár modrých hvězdiček asi nijak výrazně příjmovou stránku neovlivní. Tudíž nebudeme tu zbytečně spekulovat co bylo příčinou vyššího zisku za poslední účetní období oproti předešlému, zaměříme se jen na tu reklamu. A ukážeme si jednu zajímavou část ze sazebníku reklam 42ideas.

 

XChat - Balíčky banerové reklamy
Zdroj: 42ideas Ceník reklamy od 1.11.2018

 

Tento malý výsek z Ceníku reklamy 42ideas zachycuje balíčky banerové reklamy umístěné při vstupu do místností v jednotlivých kategoriích. Ta cena za jednotku je stejná, tedy 30 Kč, což je ten předposlední sloupek s názvem CPT.

CPT je cena za tisíc zobrazení (cost per thousand). Jde o jednotku, v níž se udávají ceny reklamy placené podle počtu zobrazení (tzv. model PPV). Pokud tedy webová stránka zobrazuje např. bannery a účtuje si je na základě impresí (tedy nikoliv podle počtu kliknutí nebo podle doby, po níž bude reklama zobrazena), požadovanou cenu bude uvádět právě v CPT, např. 50 Kč CPT.

Zajímavý je předchozí sloupek označený jako PV/měsíc, což bude nejspíše jakýsi garantovaný počet zobrazení v tom kterém jednotlivém balíčku. A tady vídíme to, co nás nikoho nepřekvapuje, včetně celkové ceny balíčku (poslední sloupek cena/měsíc), kde to koresponduje s rozložením uživatelů v jednotlivých kategoriích, takže vidíme, že nejvyšší cena je v balíčku u vstupu do místností 18+, tedy v kategorii SEX, naopak nejnižší cena je u balíčku "slušných" místností.

Čistě podnikatelsky má Gym a jeho parta takto nastavené balíčky a nemá nijakého zájmu na tom, aby vzkvétala a uživatelsky rostla ta část, kterou tvoří "slušné" kategorie. Navíc v té nejtvrdší SEX sekci lze zobrazovat jakoukoliv reklamu, tedy i reklamu tzv. pro dospělé "U vstupu do místností 18+ uživatel před zobrazením reklamy již souhlasil s tím, že je mu alespoň 18 let, a je tedy povolené zobrazit reklamy pro dospělé." Ceník byl aktualizován právě na konci roku 2018.

A jaký bude závěr této glosy? Vlastně už jsem to psal v minulosti, jen teď je to navíc podložené daty, GymJWM si opravdu vytvořil svůj GymChat, kde pořádá svou soukromou GymPárty, kde v té "slušné" části si zůstali už téměř jen "ONI", Gym a přátelé, Gym a jeho parta, nazývejme to jakkoliv. A tuto svou soukromou GymPárty, na které jsou jen vybraní jedinci, neb ostatní a zvláště nevyhovující byli vyhnáni, tak tuto GymPárty Gym financuje skrze SEXŽIVLY. Fakt, že GymChat už není pro lidi, ale jen pouhou GymPárty, kterou platí sexoušové se nyní podtrhl a sečetl, již nemůže být o tomto sebemenších pochyb.



Anděl Azazel

 

Zdroje:
justice.cz
42ideas
XChat
Adaptic
AzaNoviny

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

AzaNoviny

 
✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Archa X

 

 

 

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Komentáře

  1. Podíváme se dnes po čase na celé statistiky chatovacích portálů.
    Známá legenda: Portál (Chat celkem - Chat pokec)

    == Středa 2. září ==

    == 20:50 ==

    XChat 1317 (923 - 109)
    Libimseti 293 (98 - 47)
    Chatujme 171 (58 - 55)
    Chat.cz (32/19)
    SuperPokec (16 )


    == 21:50 ==

    XChat 1510 (1 033 - 121)
    Libimseti 258 (83 - 42)
    Chatujme 160 (57 - 53)
    Chat.cz (20/10)
    SuperPokec (11)

    == 23:00 ==

    XChat 1550 (1 011 - 86)
    Libimseti 193 (46 - 18)
    Chatujme 102 (47 - 37)
    Chat.cz (28/17)
    SuperPokec (10)

    Nu, jak vidíme, nic moc nového pod měsícem, že.. ovšemže

    A-A

    OdpovědětVymazat
  2. === Pokec.sk vs. GymChat ===

    Avizoval jsem, že jednu celou glosu věnuji představení portálu našich slovenských sousedů, že se podíváme na Pokec.sk. Než se tak stane, tak pohledem z venčí a dojmy a srovnáním s českým GymChatem. Pojďme na to.

    Vypadá to, že v současné době má Pokec.sk jak webovou verzi, tak je i aplikací pro android a iOS. GymChat žádnou appku nemá. Vzhledově vypadá velmi moderně, přitom neztrácí tu základní podstatu různých místností. Pokec.sk žije v současnosti - GymChat někde v roce 2007.

    Pokec.sk ve 21:50 proklamoval více než 50 000 lidí online - na GymChatu jich bylo přihlášených 1 510.

    Co mají společné Pokec.sk a Gymchat, to je ověřené číslo. Jenže, podívejte co píší na Pokec.sk ohledně této záležitosti Tiež budeme vedieť lepšie zakročiť proti podvodníkom či ľuďom, ktorí majú chronickú potrebu vytvárať si stále nové a nové účty a z nich obťažovať ľudí, ktorí sa prišli na Pokec zabaviť alebo spoznať niekoho nového. Porovnejte si to s tím, že jak z mailu tak z jednoho čísla lze nastřílet mnoho účtů a s tvrzením samotného Gyma, že multiidentity jsou vlastně na GymChatu v poho. Serveru Pokec.cz upřímnou snahu bojovat s prudiči věřím (je to jen dojem) - GymChat sám tuto snahu popírá výše řečeným.

    A na závěr se podíváme na "Komunitné pravidlá Pokecu": Pokec je platforma, ktorá poskytuje priestor na zoznamovanie sa a diskusiu s rôznymi ľuďmi. Dlhodobým cieľom je pomôcť ti nájsť ďalších ľudí s podobnými záujmami, životnú lásku alebo aj informácie z tvojho okolia. Chceme, aby tu bol Pokec pre všetkých a aby sa tu všetci cítili bezpečne a mohli zdieľať svoje názory, zážitky a zoznamovali sa. Tak nějak to na mne působí opět důvěryhodně, a chci věřit, že Pokec.sk je opravdu pro lidi, pro všechny lidi - GymChat, jak už dávno víme, je jen pro "ONI", tedy Gyma a jeho přátele.

    Toliko malé letmé bleskové srovnání. Kdo by to u vás vyhrál? Kdo by z tohoto mini souboje vyšel pro vás jako vítěz? Pokec nebo GymChat?

    Pokud máte někdo zkušenost s portálem Pokec.cz, podělte se. Třeba sem do komentářů, anebo na známé veřejné adresy.. AN AzaNoviny@gmail.com či AzaNoviny@outlook.com

    A-A

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. === Gym s Haluškou dál okupují 16+, Legendawn v Temnotě na Chat.cz ===

    Jako by Gym chtěl všem ukázat, že jakési svobodnější a autonomnější místo a hlavně jediná větší místnost, která ještě funguje a zdržuje se v ní větší počet uživatelů ve "slušných kategoriíích", že tedy Gym toto místo, tyto poslední záblesky XChatu též plně ovládá a s GymBiblí při násilné Gymizaci, kdy vše co by byl jen v náznaku starý dobrý slavný a legendární XChat, je třeba vymítit a nastolit i zde tuhou GymTotalitu, aby "ONI", tedy těch pár přátel Gyma, byli na své mini GymPárty opravdu nikým a ničím nerušení.

    Mimochodem Legendawn pobývá na chatu Chat.cz v místnosti Přátelé Temnoty, jako SS 16+ se na GymChatu v září ještě neukázal, neb jak vykazuje jeho profil, tak na GymChatu byl naposledy 31.8.2020 20:42:51.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. === Gym v 16+, Legendawn na Chat.cz ===

      Máme 21. hodinu, tedy jakýsi prime time, v místnosti "16 let a více" se nějaký kratší čas nachází GymJWM, SS Legendawn visí v Temnotě na Chat.cz, na XChatu se zastavil pouze někdy kolem poledního, zda li zavítal i do roomky netuším. V místnosti se nachází v tuto dobu 19 uživatelů.

      A-A

      Vymazat
    2. === Adminka Mish.ka se vyhýbá Kávomilům? ===

      Administrátorka Mish.ka již drahnou chvíli mnoha dní pobývala hlavně v místnosti VIP, že by další v řadě jejich emigrací z Kávomilova? Dnešního večera, neb je ve VIP pusto a prázdno, je dokonce v místnosti Fotbal, a to se svým dalším nickem Mrsh.ka, společně s Pampeliškou, Svazijcem a Trávníkářem.

      A-A

      Vymazat
    3. === Někteří z Šestnáctek v Brně či Bezva klábosení ===

      Ano, již delší čas lze i letmo pozorovat, že někteří dřívější návštěvníci 16+ se buď úplně, anebo daleko více, zdržují v místnostech Bezva klábosení nebo Brno. I z toho lze velmi jasně usuzovat, že kritika Hida byla oprávněná a opravdu nešlo jen o onoho jednoho uživatele, který by se jen tak bavil a prudil (ač to není žádný svatoušek), jak se všem snažily namluvit Haluška s OpiFkou nejen na Fóru. A všechny tyto události také jasné potvrzují i to, o čem vlastně píši, opět nejen, v tomto článku. Gym se svými nohsledy násilně předělal roomku na určitou formu GymPárty, a to je patrně již závěr jeho snažení, zdá se velmi úspěšného, vyhnat z té "slušné" části všechny ty, kteří nezapadají do GymPárty či mu nejdou na ruku a nelížou paty. Koneckonců, jak jsme si i v článku řekli, nepotřebuje lidi, co by se chodili na chat do "slušných" roomek bavit po svém a nezávisle na "ONI", nepotřebuje velké natřískané místnosti ve "slušných" kategoriích plné lidí, má svojí ohromnou kohortu sexoušů, kteří skrze reklamy tu jeho GymPárty financují. Opět velká škoda, že při koupi XChatu nedostal prostor se ukázat jiný kupec. Velká velikánská škoda.

      A-A

      Vymazat
    4. === GymPárty: V 16+ Gym a 4 lidé ===

      Ano, v místnosti 16 let a více se v tuto dobu nachází celkem 5 uživatelů (to je návštěvnost, panečku) a jedním z nich je GymJWM, čímž je patrně Gymizace dokončena. Až se mi chce říci, upřímnou soustrast.

      A-A

      Vymazat
    5. .. plus tedy opět filtr na vstup 60 nachatovaných minut. Za Irsaqa velká místnost, vcelku pohoda, mnoho návštěvníků, žádné velké excesy. Jen co se tam přivalil Gym a přátelé, tak je to rozbouřená místnost s úbytkem návštěvníků a jejich obměnou. Dalo by se říci, kam Gym a přátelé šlápne, tam sto let tráva neroste, tedy pro lidi, přátelé kamarádi patolízalové přicmrndávači a podržtašky si na mini GymPárty jistě libují.

      A-A

      Vymazat
    6. === Kávomilové 11 ... 16 let a více 2 ===

      Právě v tuto chvíli je největší místností na GymChatu, v té "slušné" části, provozovatelsko adminská roomka Kávomilové, kde se nachází 11 lidí. V místnosti "16 let a více" jsou pouze 2 (slovy: dva) nicky. Nu

      A-A

      Vymazat
    7. === Gym se zase předvádí v novém rajónu GymPárty ===

      Situace se výrazně změnila, v Kávomilově není ani noha, Gym s Haluškou se přesunuli předvádět se do místnosti "16 let a více" s Klenotem, Quebeckem, Jendou16 atd. Tak to už je nabubřelý paví trapas.

      A-A

      Vymazat
    8. === Všude už jen "ONI" ===

      Dnes opět v "16 let a více" Gym s Haluškou a jako bonus pseudoadmina OpiFka. "ONI" musí být a zabrat úplně všechno, tedy poslední větší místnost, donedávna ještě volně svobodně autonomě fungující. Mise totální Gymizace je zdá se ukončena. Ve "slušné" části už téměř nezůstali žádní lidé (tedy nespojení s "ONI"). Akorát to mohl Gym říci hned na začátku, jak chce s XChatem naložit a ne mít pokrytecké výkřiky, jak zachránili XChat, jak ho vylepší pro všechny uživatele, jak budou chtít přilákat nové lidi atd. My ovšem někteří, jsem už tehdy věděli, jak se věci mají a budou mít. Naše tehdejší proroctví se v současnosti naplňuje do puntíku. Jen v jednom jsme se, s Anathemou a dalšími, mýlili, zapomněli jsme vzít v potaz tu ohromnou kohortu sexoušů, tudíž jsme předpokládali, že se GymChat v určité době propadne do červených čísel. To byla jediná nepřesnost v našich prognózách, jinak jak říkám, vše ostatní nám vyšlo do puntíku přesně.

      A-A

      Vymazat
    9. Já si pak ještě nějakou dobu myslel, že je dorazí vyšetřování sexoušů a jiných uchyláků po zveřejnění pár případů v televizi, které se týkali zrovna xchatu + i nyní film V Síti...že se tím bude třeba kriminálka více zabývat...ale asi ne...tak jako tak je to jak jsem psal jinde pro mne nyní v podstatě nejhorší chat, který existuje resp. koexistuje.

      Vymazat
    10. === 21:30 a v Šestnáctkách 8 lidí ===

      V podstatě pásmo primetimu a v místnosti "16 let a více" je pouze 8 uživatelů. SS Legendawn v září do roomky vůbec nechodí, což je již 11. den, jen se občas nalogouje na GymChat, o důvodech mi zatím není nic známo. Kde je těch 40-50 lidí ještě za Irsaqa? Po násilné gymizaci, nejdříve prostřednictvím Halušky a posléze i přímou intervencí Gyma se místnost změnila k nepoznání, nejen co do obsazení ale dosti i návštěvnostně. Po zlikvodovaném Bezva flirtíku to vypadá, že 16+ jde v jeho stopách, skončí také tak neslavně? Vítejte na GymChatu.

      A-A

      Vymazat
  5. === Chatujme nepřístupné: výpadek proudu. ===

    Od 15:30 došlo k nehlášenému plošnému výpadku dodávky elektrické energie v našem serverovém zázemí i v přilehlém okolí.Společnost ČEZ již uvedla předpokládaný termín opravy na 19:00... Uvádí se to na FCB stránce chatovacího portálu Chatujme.cz ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  6. === Nové "raperské" Machohrůzy ===

    Mach, mrtvola nejen XChatu, vydal dnes dvě videa na kanálu Cap Gang, první věnoval hlavně mojí veličkosti, druhý díl Jardovi Křečkovi. S Pampeliškou jsme ještě v textech rozluštili Anathému a Nicnechápu.

    Důrazné UPOZORNĚNÍ: Kliknutí a spuštění níže odkazovaných videí jen na vlastní nebezpečí, neb můžete dojít k ohluchnutí či duševní újmě!!!

    Xglosy odpad na blogger

    Xglosy odpad na blogger 2

    Anathema by to snad neměl poslouchat vůbec, neb by tu mohlo být už opravdu nablito nach.. no však víte, co jsou ty další dvě věci :D

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. === Machomrtvola skryl své Machohrůzy ===

      Když si kliknete na odkazy na videa viz. výše, tak se vám na stránce YouTube objeví "Video není k dispozici. Toto video je soukromé.", a tak tomu jest už od včerejších večerních hodin. Tak Mach byl vždycky bójka, teď přemýšlím, jestli lze zabít mrtvolu. Nu, kdyby to šlo, tak Mach se tu zabil na dvakrát sám, nejdříve tím, co to zase za rapohrůzy spáchal, a pak jak největší srab se lekl, a všechno raději skryl jako soukromá videa.

      Ale možná je to tak lepší, alespoň uši posluchačů nebudou trpět. A to je snad už opravdu Konec Macha v Čechách, na Zemi, v Galaxii a v celém vesmíru :D

      A-A

      Vymazat
    2. Řekněme si to na rovinu, Mach měl plné kalhoty a tak to skryl.:DDD Pro ty méně chápavé se Mach prostě jako obvykle strachy posral.:DDD

      Vymazat
    3. NE a NE a...UŽ VUBEC NE!!!! Ani mne nenapadne na to klikat a pouštět si jeho výtvory ani na vteřinu. 2x v minulosti jsem tu chybu udělal a pak mne muselo zastavovat pár přátel pomocí kravaty, neb jsem byl pevně rozhodnut se okamžitě rozjet do Litultovic, cestou přepadnout muniční sklad a celé místo podminovat a tím zachránit celý svět od té katastrofy a uřezání si uší a nucených x lobotomií po poslechu pár vteřin jeho hrůzných výplodů choré mysli. A jeho rýmovací a frázovací pojetí je na tolik otřesné, což mne jako občasného básníka a textaře naprosto uráží, že by se za to styděl i sám Wowar, který byl na podobné úrovni, ale byl místy alespoň vtipný...takže ještě jednou NE!!! (následuje vyměšování všemy různými otvory i póry)

      Vymazat
    4. HYYYKHEEEEEK Azo ty hovado!!! Hyyyyyk Heeeek....uffff...stačilo, jsem si vzpomněl na jeden jeho výtvor....ufff...se mi hned přitížilo...

      Vymazat
    5. === Aktualizace stavu videí Machohrůz ===

      Je třeba aktualizovat stav, tedy výše odkazovaná videa jsou opět veřejná, Mach změnil jejich názvy, tedy "Xglosy odpad na blogger" přejmenoval na "Xglosy vykopavka AZAZEL" a "Xglosy odpad na blogger 2" se nově jmenuje "Xglosy Ninja z chaloupky bez Mistra"

      A-A

      Vymazat
    6. === Další machohrůzy: Anathema a Nicnechapu ===

      Na kanálu Macha Cap Gang se objevila další dvě videa

      Xglosy Anathema the worst

      Xglosy Čarodějnice

      Bez komentáře

      A-A

      Vymazat
    7. Jedním slovem - ŠOK !!! : D:D :D.

      Odporný hlas, odporný text, odporný video :D
      Chudák LordAnathema, chudák Azík , chudák Pampeliška , chudák Dominika a chudák Jarda Křeček - Vy všichni tomu Pako Macho Kreténovi fakt ležíte v žaludku :D
      O sobě nepíši , protože to nemá cenu . Po dlouhé době se dostanu na Glosy a jen nevěřícně zírám : D.

      Vymazat
    8. Včera jsem si místo toho pustil již poněkolikáté tento výborný film, který doporučuji , neb kdo ho neviděl, není METALISTA! : D
      https://www.csfd.cz/film/600842-heavy-trip/prehled/ a MaChovi posílám z tohoto filmu vyjádření, na jeho výtvory, který za mne udělal zpěvák na začátku klipu https://www.youtube.com/watch?v=wlCq-EJpCQ0

      Vymazat
    9. Symphonic post apocalyptic reindeer-grinding-Christ-abusing extreme war pagan Fennoscandian metal :D

      Vymazat
  7. No zasmál sem se jeho videím ale Eminem zněj nebude.:DDD
    Nicméně nasrat by se už mohl aby viděl Ninju Jardu v akci jak ukončí MacChovu existenci.:DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani textar z nej nebude, rym "Jarda petarda" mu asi zabral hodne casu nez to vymyslel :DD

      Vymazat
    2. Eminem ne, ale Debilman už je od narození, resp. ten se nenarodil, takovýhle ****** se musí jen vyskytnout na místech kumulované tuposti.

      Vymazat
  8. === Z blogu AzaNovin ===
    Projekt PodcastyCZ oficiálně pozastaven.

    Projekt AzaNovin s názvem PodcastyCZ byl pozastaven, v menu hlavního webu AzaNovin nahradily položku PodcastCZ Xkozloviny, patrně dočasně. Není vyloučeno, že projekt PodcastyCZ nebude v budoucnosti obnoven, zřejmě ovšem asi v jiné podobě. Důvodem je ta skutečnost, že není v současné době v silách AN budovat a rozvíjet tento projekt tak, aby nabyl nějaké solidní a rozsáhlejší podoby, a tím splňoval svůj účel existence.

    Vaše Naše AzaNoviny

    OdpovědětVymazat
  9. === Aktualizace popisku podcastu Xkozloviny ===

    Vzhledem k faktu, že epizody Archa X na Xkozlovinách v posledním období tvoří větší část obsahu, bylo toto promítnuto do popisku, který má nově tuto podobu:

    Xkozloviny a Archa X. XKOZLOVINY kozla Anděla Azazela s faktorem X. Azazel je legenda.. bloger, novinář a chatový důchodce. ARCHA X jako společný projekt Archivářky a Azazela, koráb na vlnách pragmatismu i emocí..

    ANCHOR - Xkozloviny

    A-A

    OdpovědětVymazat
  10. === Archa X (4) - Umění jako nejvyšší forma rozkoše. ===

    Volné pokračování článku Anděla Azazela Satanismus od nesatanisty s povídkou Smlouva od Pavla Brndiara ZDE. Ve zvukové podobě si můžete epizodu podcastu Archa X (4) poslechnout ve vašich oblíbených aplikacích.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  11. === Xkozloviny (Archa X) podcast nově i na Amazon Music ===

    Vedle Spotify, Google podcast, Apple podcast, Breaker, Radio Public a mnoha dalích služeb a aplikací byl udělen souhlas i Amazon Music s přidáním obsahu, tedy podcastu Xkozloviny.

    Příslušný baner Amazon Music byl přidán na stránku Xkozlovin ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  12. === Pokračující úpravy jako cesta ku zkvalitnění a profesionalizaci projektu AN X-Magazínu A-A ===

    Po předcházejících úpravách a zkvalitňování celého projektu byly v posledních dnech učiněny další úpravy předně na webech AzaNovin a AzaŽurnálu, které budou pokračovat i v závěru roku. Brzy ovšem nastane jedna výrazná změna, budou to vlastně dvě totožné změny na dvou webech, a to Xglosy a AzaNoviny, které povedou k větší profesionalizaci celého projektu a jednotlivých částí. Zatím nebudeme prozrazovat.

    Vaše Naše AzaNoviny
    X-Magazín A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024