Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Statistika: České chaty v kopru. Čekal někdo něco jiného?



 

Chaty v kopru

Minule jsem tu psal o portálu našich slovenských bratří Pokec.sk. Dnes se podíváme na českou chatovu scénu, neb byl publikován na AzaŽurnálu nejnovější Statistický průzkum, můžete se na něj podívat ZDE.

Statistika návštěvnosti chatů
Statistika AzaŽurnálu

 

Článek k nejnovějším datům AzaŽurnálu vyšel i na hlavním webu projektu Xmagazínu A-A AzaNovinách, pod názvem AzaŽurnál - Pravidelná statistika chatů. Lepší už to nebude.

 

A tak to vidím Já.


V článku na AzaNovinách se píše o tom, že je prazvláštní, že naše sousedská krajina disponuje nadupaným chatovacím portálem, zatím co české chatovací servery chřadnou, vadnou, usychají a pomalu se rozptylují jak pára nad hrncem. Já se ptám, proč na Slovensku umí i v této době, která klasických chatům nepřeje, udělat, udržet a rozvíjet klasický chat? A proč to u nás nejde? Dostanu se k tomu v závěru.



Psal jsem na Xglosách: Pokec.sk

 

XChat, Chatujme, SuperPokec - palec dolů


Výsledky návštěvností chatovacích portálů jsou opravdu strašidelné, a to předně u GymChatu (dříve se tomu říkalo XChat), tak i u LuRyho Chatujme, stejně tak u Grantikovo SuperPokecu.

GymChat (XChat) je jediný portál, který i v minulém průzkumu při první vlně koronavirové pandemie klesal. A padá neustále. Přitom podmínky měl Gym a jeho parta (rozumějte 42ideas s.r.o.) nejideálnější. Výchozí skvělé postavení největšího českého chatovacího portálu s legendární značkou (po změnách na Lidé.cz) však hoši neskutečně promarnili. Řekl bych až hanebně promarnili. Podívejme se na AzaŽurnálu na tabulku s názvem "Návštěvnost - CHAT (bez SEX kategorií)", zjistíme, že na GymChatu je něco přes 124 uživatelů v průměru, součtem u ostatních chatů v neSEX kategoriích dojdeme k číslu téměř 153. Tudíž většina těch "pokecových a slušných" uživatelů chatuje jinde, než na GymChatu. Ten je totiž naprostou jedničkou a premiantem pouze díky počtu uživatelů v SEX místnostech a kategoriích, dlouhodobě se podíl "sexživlů" pohybuje na GymChatu kolem 90 %. Nebýt této enklávy nadrženců, sexoušů a mnohdy úchylů (známe z dokumentu, TV i z novin), pak by si Gym tak bohorovně nemohl mlaskat na své GymPárty pro pár vyvolených, páč by mu neměl kdo jeho portál financovat skrze zobrazování reklam.



V souvislostech: 42ideas zdvojnásobila zisk oproti předešlému roku (XG verze)


Chatujme bylo kdysi nadějným portálem, mělo šanci převzít určitý podíl uživatelů z končící staré dobré verze Lidé.cz. Nic z toho se ovšem neudálo, a zvláště poté, co zakladatel Dutch rezignoval na provozování portálu a otěže převzal LuRy, pak jeho kejkle a provozovatelská neschopnost se ukázaly v jasném světle. Ač na jeho portál dorazila určitá část uživatelů z ukončeného diskuzního portálu Diskutníci.cz, pak se tato skutečnost na návštěvnosti naprosto neprojevila a portál s bohujícími diskuzemi a důchodcovskou základnou chatu se propadá do hlubin.

SuperPokec, spřátelený chat s Chatujme, kdy provozovatel Grantik, který musel na svém portálu zrušit pro nezájem své Rádio, a posléze ho nabídl právě LuRymu, čímž se jako administrátor vetřel na tento server, je dnes v podstatě skomírající márnicí. Jediná otázka ohledně tohoto chatu, která mě napadá, jaký má Grantik stanovený limit minimální návštěvnosti, kdy by svou "starou herku" ukončil? Už dnes se totiž návštěvnostně jeho chat propadá k číslům BezvaChatu. Průměrná návštěvnost v primetimu 17,6, když uvážíme, že on sám se svojí manželkou Agatou jsou nepřetržitě na chatu nabotováni, aniž by kolikráte byli přítomni, je už hrozivá.



Hovory X - Vše na jednom místě. Pohodové rozhovory se zajímavými lidmi z různých chatů.

 

Co mají společného GymChat a dvojchat Chatujme a SuperPokec?


Provozovatelé těchto portálů nechtějí dělat chat pro lidi, pro širokou veřejnost, profesioálně, jde jim o jejich vlastní Párty, o chat, kde jsou předně podporováni jejich přátelé, známí a poklonkovači. Smutné, velesmutné.



Libimseti a Chat.cz


Tady se žádné kamarádčofty nekonají, ono tady se nekoná ani moc správa portálů. Líbímseti se v poslední době tzv. drží na pozicích a Chat.cz dokonce za poslední rok zaznamenal značný nárůst. To co je ovšem u těchto portálů, které z nejnovější statistiky vycházejí nejúspěšněji, je též značná míra anarchie.

A jaký bude závěr této glosy? Česká chatová scéna již z mrtvých nevstane, neexistuje totiž jediný osvícený provozovatel, jako třeba na Slovensku, který by svůj klasický chatovací portál byl schopen zvelebovat a rozvíjet. Rozvíjet pro svůj vlastní prospěch a zisk, který by šel ruku v ruce s profesionalitou a provozováním chatu pro lidi, pro nejširší vrstvy lidí. Na chaty pro kamarádíčky totiž evidentně "sere pes". Na to je opravdu asi lepší a úspornější si založit facebookovou skupinu, což páni Jane Zálešáku, Lukáši Ryšánku a Jane Bezděku?

 

Anděl Azazel

 

 ✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

 Čtěte na AzaNoviny.eu

 




Komentáře

  1. Nerespektování nařízení vlády a nošení roušek ?? Ta pokuta platí pro tupé ovčí stádo, aby se vám lépe vládlo, vám vzkazuje pan prymula, že on si z toho nic nedělá...:DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak k tomu na odlehčení jeden tématický obrázek. Zdroj: Facebook

      OBRÁZEK

      :DD

      A-A

      Vymazat
    2. Jelikož se před 666 lety tento den vyskytnul na světě Josif Anathemovič Anathemov, nakoupil jsem řadu nekrofilních a metalistických roušek k uctění svého dne, příležitostně představím, neb ochrana musí být a nařízení vlády musí být dodržováno!!!!.....Proto chodím již 14 dní na Pragovku na kafe Latté s kozlovou příchutí a na dvojkafe turek s Ginovou příchutí. Spolu to zvládneme!!!! A bude Líp!!!!!!

      Vymazat
    3. Tak jsem včera nastupoval do autobusu a chtěl jsem mít jistotu, že tam
      není někdo s koronavirem. Strašně se ho totiž bojím.Tak jsem si pořádně usral, čich
      měli všichni v pořádku.To mne uklidnilo.....

      Vymazat
    4. Okeno poezie.....
      V lese řádí kůrovec
      všude samá souška.
      Ve městech zas viróza
      je to těžká zkouška.

      Až u ohně či u piva
      budem sedět v kroužku,
      vzpomeneme s nostalgií,
      kdo jakou měl roušku.

      Byly různých velikostí,
      měly hezké vzory,
      v ulicích jsme potkávali
      maskované tvory .

      Jeden jí měl ze šátku,
      druhý z dámské vložky,
      tak jak nám to nařídily
      bezpečnostní složky.

      Snad to nějak překonáme,
      do kremace nejdeme,
      určitě se s kamarády
      zase všichni sejdeme.

      Ať každému pěkný úsměv
      zase zdobí líce,
      hlavně aby všechno přežil
      a měl zdravé plíce.

      Vymazat

    5. Anathemo, to se fakt povedlo :D

      Vymazat
  2. ======= BEST IN COVID ========

    Tak to je můj nejnovější výtrus, který si můžete, moji milí čtenářové, přečíst na dvou místech, a to..

    na blogu Archa X

    na blogu Líbímseti

    A-A

    OdpovědětVymazat
  3. === VYhodnocení dotazovací akce (2. kola) na poskytnutí rozhovoru v sérii Hovory X ===

    Protože jste si již zvykli, že Já dělám vše transparentně, a neb jsem to též sliboval, a Já plním sliby nejen o Vánocích, tak si pojďme konkrétně říci, jak toto druhé kolečko žádostí o poskytnutí rozhovoru dopadlo. Celkově mohu říci, docela prachbídně.

    Dotazoval jsem se 9 osob, později přibyla ještě jedna osoba, kterou jsem oslovil (to ale zatím nechám v tajnosti). Nejprve mi na rozhovor kývnuli dva lidé, byla to Medusa a Monika (12_21). Jenže Medůsa předvedla to, co v prvním kolečku Bořek, z ničeho nic udělala otočku o 180°, Já to beru jako podraz a unfér jednání, což jsem dotyčné i soukromě sdělil, ač měla potřebu mě obeznámit s důvody, což si ovšem měla vyhodnotit dříve. Já to prostě neberu, a je otázkou, co za razantní změnou Medusy opravdu stálo. Ale to už je na jejím svědomí.

    Tudíž v tuto chvíli mám příslib tedy jen od jedné jediné osoby, a to 12_21, tady věřím, že se rozhovor uskuteční a vy se na něj můžete v dohledné době těšit, myslím že bude velmi zajímavý. Pak je tu ještě bytost, nenaznačím ani pohlaví, která si prý vše chce promyslet, ano je to bytost nově oslovená, která nebyla v původním seznamu. Takže uvidíme.

    A jak to bylo u dalších? LuRy, Grantik, Haluška, Acustik, Denisa, Zidane, Rederix se vůbec neobtěžovali ani reagovat, to je solidnost, že.. ovšemže. Kdyby mě aspoň poslali do h... Nu, napíši o tom fejeton, zvláště o dvou rádoby "celebritách", kteří evidentně na solidnost, transparentnost a vůbec můj otevřený styl mají svůj totalitářsky kejklířský pohled. Těšte se, servítky si jako obvykle brát nebudu, není proč, neb každému dle zásluh, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. === X-Fejeton: Nesolidnost a namyšlenost "celebrit", které už nikoho nezajímají a jsou v klinické smrti. ===

      Můj nejnovější fejeton, který srovnává přístupy vedení jednotlivých chatů, jejich solidnost a slušnost, tedy Líbímseti, XChat vs. Chatujme, SuperPokec, si můžete přečíst jak jste již zvyklí buď ..

      - přímo zde na Xglosách v sekci X-Fejetony ZDE

      anebo

      - na blogu X-Fejetony ZDE

      A-A

      Vymazat
    2. === Aktuálně k rozhodnutí "tajené" osoby ===

      Čerstvě aktuálně vám mohu oznámit, že bytost, jejíž jméno ani v tuto chvíli neprozradím, nakonec rozhovor odmítla. A jelikož mě již v tuto chvíli žádní další poteniciální kandidáti na rozhovor nenapadají, tak je celkem možné, že po uskutečnění rozhovoru s 12_21, to bude na nějaký čas poslední rozhovor ze série Hovory X. Škoda, protože je to po všech stránkách úspěšná série, mě bavilo vymýšlet otázky speciálně ku jednotlivým hostům rozhovorů, a vás ty rozhovory bavilo číst, dle statistik zobrazení.

      A-A

      Vymazat
    3. A víš proč Ti Azíku ty ,, celebrity ,, neodepsaly ? Závist, že Tvoje Glosy jedou dál a jsou čím dál lepší a zajímavější . Zatímco se celé Bohujme a Ne super pokec propadly na úplné dno . Takže jejich poskoci a donašeči mají zakázáno s Tebou komunikovat .
      To nechápu, to jim jde tolik o kamaráčoft s takovýma nulama jako je ten Lury a Bezděk ? Na mrtvých chatech .

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      Tak SP je mrtvé zcela určitě, neb 17,6 průměrná návštěvnost ve sledovaném primetimu, když provozovatel s chotí tam jsou nabotovaní, dále jsou tam v podstatě furt ty dvě senior bábuško adminy, občas dorazí za Grantikem jeho nekritická obdivovatelka admina Nika.Lilly, připočtěme při provázanosti s Chatujme takové lidi jako je Lovely či Karl a jiní, tak tam těch běžných uživatelů pouze z SP bude sotva 10.

      Na Chatujme to není o moc lepší, opět bábušky u kávičky a exoti z BezvaChatu u Sahrazady a s ní v čele, když ona sama o sobě šíří bludy (trochu mi připomíná neslavně známou MimiLien). Jinak aby se tam v tom chatu duchů člověk pomalu bál, nikde nikdo jen čas od času někde samostatně visící pravděpodobně chatujmácké zombie. Diskuze Bohujme to je katastrofa sama o sobě a pro sebe.

      Společné rádio těch dvou chatů, to se opět stačí podívat na ten Vzkazník, kam si lidé píší o písničky na přání, pořád dokola těch stejných 5 a půl lidí, co si občas udělají soukromou párty s Grantikem. Takže sečteno podtrženo, stagnace, úpadek, naprosto bez progrese. Nu.

      A-A

      Vymazat
    5. Sahrazada o sobě šíří bludy, to jako že si vymýšlí a hraje si na něco, co není ? Tak to jistě není jediná, ale je škoda, že nenapíše sem. I když kdoví, jestli vůbec ví, že nějaké Glosy jsou.
      To Rádio, to byl podle mě dobrý počin, ale e vidět, že ten Grantík Bezděk ho vážně zazdil.

      Vymazat
    6. @ Nicnechapu

      Tak samozřejmě, na úplném počátku jsem to i Já hodnotil jako dobrý a pozitivní počin, společné rádio dvou chatů, no zní super. Dokonce jsem o tom psal na Xglosách i AzaNovinách články, a udělal jsem s oběma aktéry té dohody, tedy Grantikem a LuRym dokonce rozhovor. Jenže, a nejen mé představy o tom jak to bude do budoucna fungovat, byly naprosto jiné. Mnoho lidí čekalo, že to postupem bude mít i nějaký vývoj, to se ovšem nestalo. Takže jak píšeš velmi správně, Grantik to zazdil, páč se z toho stala jen jeho vlastní sobotní párty s 5 a půl pořád stejnýma kamarádíčkama, a nic jiného než ony Písničky na přání se neurodilo. Mnozí jsme se domnívali, že by to mohlo mít větší a širší záběr, jenže to se nestalo. A koneckonců tomu všemu odpovídá i poslechovost rádia, nyní když jsem se podíval, při psaní tohoto komentáře, na stránku Chat Rádio, tak tam vidím údaj " Posluchačů: 5". Ano, ještě to napíši slovy: Pět posluchačů. Je třeba k tomu ještě něco dodávat, když je rádio pro dva chaty?

      A-A

      Vymazat
  4. Pro LichKingAnathema

    Jestli mi to dobře došlo, měl jsi narozeniny . Tak to přeji všechno nejlepší, Lorde Anathemo a tak jsem se zasmála Tvým výplodům tady, až mě zaskočilo , chvilku jsem lapala po dechu a po řádném kašli jsem si zapálila cígo : D.

    OdpovědětVymazat
  5. Je opravdu smutné, že tu v republice není nikdo, kdo by založil solidní fungující chat bez kamaradčoftů, kamradicků od adminů a kde by nezvládla anarchie jako na libimseti a na chat.cz. Divím se, že tyto portály jeste fungují. Stejně tak xchat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Borek06

      V dnešní době už nikdo žádný klasický chat zakládat nebude, doba je naprosto jinde. Smutné je, že přeci jen šlo nějaký ten portál udržet a provozovat opravdu pro lidi. To se nestalo, nenašel se jediný chat, kde by se o to aspoň snažili. Ano, jsou to portály jen pro kamarádíčky, ostatní kdo se nechtějí kamarádit (vůbec nechápu proč by měli), anebo jim nepoklonkují, tak se takových zbavují a nebo je třeba zastrašují. V té souvislosti je mi stále záhadou, musím to zmínit, neb nedávno podobné předvedla Medusa, proč jsi v podstatě po smluveném rozhovoru najednou učinil otočku? Nic se neděje jen tak, a je tu dosti velká pravděpodobnost, že na tebe byl vyvíjen nátlak. Ale to budeš vědět ty nejlépe sám a sám si to musíš zpětně vyhodnotit, zvlášť když ty a všichni ostatní vidí, jak naprosto pohodové a příjemné rozhovory vznikly.

      A-A

      Vymazat
  6. Azazeli, tu otočku jsem udělal kvůli firera, protože chtěl obnovit místnost a nepřál si ,aby se o ni na tvém webu psalo negativně. Bohužel k jejímu obnovení nedošlo a navíc se se mnou Firer přestal bavit, protože měl pocit, že ho pomlouvám. Takže timpadem ohledně místnosti není co řešit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Borek06

      Ano, Já jsem tehdá kritizoval, že admin Láva svým botem udržuje místnost při životě, páč jinak tam nikdo moc nechodí a nebýt toho bota, tak dávno padla, což mi přišlo prostě nefér. Pak admin Láva bota stáhl, a stalo se přesně to, co jsem psal, za nějaký čas místnost byla odstálena.

      Ten pokus váš o opětovné odstálení jsem též blahé paměti zaznamenal, ale zůstalo nakonec jen u slov. A chápu, že v jednom člověku se to drží špatně, když ostatní nevypomohou. Se měl další admin Firer více snažit a více v roomce chatovat, než se starat o Xglosy. Navíc při naprostých halucinacích, páč Já jsem s tebou řešil čistě podobu rozhovoru, nevím o tom, že by padla řeč o Firerovi, natož nějaké pomlouvy, což tu vyhlašuji veřejně, a mohu to klidně kdykoliv skrýnem ze Vzkazníku dokázat. A jiný komunikační kanál jsem s tebou nikdy neměl.

      Takže je vidět, že můj tehdejší odhad byl správný, že ti někdo "promluvil do duše". Proč mě to nepřekvapuje a asi nikoho z mých čtenářů, že.. ovšemže.

      Každopádně děkuji, že jsi nám to osvětlil. :)

      A-A

      Vymazat
    2. Pro Borek06

      Borku, čtu tady tvoje vysvětlení, proč jsi Azovi nakonec odmítl rozhovor . Napíšu ti narovinu co si o tom myslím.
      Vycouval jsi z toho kvůli nějakému kamarádovi, který se k tobě stejně nakonec otočil zády. Borku, jsi přece dospělý muž a máš svůj rozum . Kdyby ti ten Firer řekl, aby jsi skočil z okna, uděláš to ?
      Přece otázky klade Azazel a je na každém , jestli na ně odpoví . S Azou se dá domluvit a otázky, které někomu nesedí prostě změní za jiné.
      Já bych byla moc ráda, kdyby sis to nechal projít hlavou a našel odvahu rozhovor udělat .

      Vymazat
    3. Já nemám problém s Bořkem kdykoliv i nyní udělat rozhovor, i přes to, že mě tehdy opravdu velmi naštval, stejně jako nedávno Medusa. Samozřejmě, že se mnou se dá dohodnout úplně na všem, jen je třeba to brát férově z obou stran, pak je možné všechno, tedy skoro všechno.

      A nejen, že kdyby se náhodou někomu nějaká otázka nelíbila, že bych byl ochoten jí stáhnout, Já jsem se dokonce v některých případech sám dotazoval předem, jestli to či ono téma mohu zmínit, anebo jsem dotazované uklidňoval, že v tom či onom se nehodlám "šťourat" a na uvedená témata nepadne ani slovo ani čárka. Tudíž tak. Snažím se o to, aby to byly pohodové a příjemné rozhovory, jak pro dotazované, tak pak pro čtenáře. A myslím, to nechť si samozřejmě posoudí každý sám, že se mi to zatím naprosto daří :)

      A-A

      Vymazat
  7. === Postřehy z chatů (30. října) ===

    Chatujme - Provozovatel tohoto portálu LuRy informoval uživatele, že jsou ponechány "prázdninové" limity místností na 1h/měs (což je tzv. prázdninová amnestie na limity). A důvod? Prý vzhledem k současné situaci v České republice. Zapnuty mají být k 1. prosinci.

    Kladu si otázku, co je v současné situaci v naší zemi takovou překážkou, že nemůžou lidé chodit na chat a plnit standardní limity nachatovaného času místností? O prázdninách to každý chápe, doba dovolených atd.

    Ovšem tady se mi to jeví jako nějaká výmluva, neb kdy jindy by měli lidé více chodit a využívat internet, než v době nouzového stavu za koronavirové krize. Mimochodem hlavním technologickým firmám za poslední čtvrtletí stoupal tu zisk, tu tržby etc., na Chatujme ale asi už je to tak veleslabé, že nikdo moc na portál a chat nechodí ani v tomto období.

    A tak si k tomu přidánme data. Kolem 16. hodiny bylo na Chatujme

    - na celém Portálu pouhých 134 lidí, z toho na Chatu (tedy v místnostech) 49.

    A jak byli uživatelé v místnostech rozloženi? Z rychlého zjištění takto:

    Ze 78 stálých místností:

    0 lidí (prázdá místnost) - 58
    1 uživatel v místnosti - 8
    2 uživatelé v místnosti - 5
    3 uživatelé v místnosti - 1
    4 a více uživatelů - 5

    Nu, že.. ovšemže

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mimochodem, když jsem tu psal o slovenském chatu Pokec.sk, tak se podívejme i tam, kolem 16:30 jsem pro vás vybral, pro představu, pár místností z různých kategorií s počtem návštěvníků (v závorce)

      Do pohody (559)
      Zoznamka (280)
      Mladí duchom (52)
      Košice (41)
      Metal music (25)

      anebo z kategorie 18+

      Sexzoznamka (1468)

      Nu, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    2. === Postřehy z chatů ===

      XChat

      V místnosti "16 let a více" se dnes objevil známý Hide-and-Seek, tedy zřejmě po tří měsíčním BANu od Gyma. Vzpomínáme na jeho loučení se s GymChatem, tak uvidíme, zda li to myslel vážně, anebo bude po odpykání trestu chatovat jako by se nechumelilo. Budeme investigativně sledovat.


      Chatujme a Chat.cz

      V čase 21:38 jsem nahlédl na oba chaty a podíval se jen na návštěvnost. Co jsem spatřil? Na Chatujme, když jsem odečetl SEX místnosti, tak bylo 45 uživatelů, na Chat.cz ani žádné SEX místnosti nemají, jen velmi zřídka tam někdo takovou místnost otevře či založí, nu a na Chat.cz bylo uživatelů 58. Ano, dáme si to ještě jednou a pěkně vedle sebe - Chatujme 45 vs. Chat.cz 58 (mimochodem ve stejný čas bylo na SuperPokecu 13 návštěvníků). Pamatuji doby, kdy se LuRy (ale vlastně i Grantik) francírkovu chatu posmívali. Ono řekněme si jasně, že Chat.cz je naprostá anarchistická žumpa, tyto faktory dnes ale neřešíme, bavme se jen o číslech. Tady je taky poctivě třeba dodat, že určitou menší část návštěvníků na Chat.cz tvoří anoni, to pro pořádek. Každopádně vidíme na vlastní oči, v jakém vyloženém "srabu" jsou chaty Chatujme a SuperPokec, když na jejich chatech dohromady, tedy celkem na obou chatech, je stejně lidí jako na jediném jiném chatu nesoucím název Chat.cz. To už je pro pány LuRyho a Grantika megagigablamáž.

      A-A

      Vymazat
    3. Mě to tak připadá, že ten Lury musí snad něco hulit :D . Přesně jak píšeš, Azíku o těch limitech .......
      Lury prostě kašle na lidi a napadá mě jen, že ten limit dal, aby mu nepopadaly místnosti , to by mu na tom jeho slavném Bohujme zůstaly jen ty vymaštěný Křížodiskuze.

      Vymazat
  8. Nicnechopapu: hele já jsem původně udělat rozhovor chtěl, ale protože jsem byl ss v místnosti ANP, o které byla řeč, tak jsem se tehdy nechal firerem ukecat, abych ten rozhovor nedělal, že nechce aby se o místnosti mluvilo. A já tomu slepě věřil, že to nechce, ale on se pak časem s kačou na místnost vykašlal. Místo toho si měl údajně založit na superpokec místnost se stejným názvem a mimochodem na superpokec chodil. Bohužel pak se ANP poroučel do historie, protože byl nějakou dobu znovu naživu jen díky botu místnosti a pak jsem tam ještě nějakou dobu chodil dělat hodiny místnosti ale bylo to k ničemu. Protože abych sám psal na kolo jen slova aby naskakovaly hodiny, to mě fakt nebavilo. Navíc jsem mu to říkal, se jeho to nezajímalo. Takže asi tak. Navíc firer je člověk, který se pro něco nadchne, ale pak ho to opusti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Ti Borku za vysvětlení a mám radost, že nakonec rozhovor uděláš . Tak se mi líbíš, dobře jsi se rozhodl . Tak mě to tak připadá, že ten Firer je další z těch, co lidi jen využijí a pak je odkopnou. Jestli jsi bral toho Firera jako kamaráda a on Ti vrazil kudlu do zad, o nic jsi nepřišel, jen o iluze, ale s tím se jistě zdatně popereš.

      Vymazat
  9. Azazep: Jestli máš ještě zájem Azazel, tak ti rozhovor udělám. A chápu, že jsi na mě byl naštvany, ale prostě ja tehdy nevěděl, co by na chatu následovalo vůči mé osobě, kdybych ten rozhovor o místnosti udelal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Borek06

      Super, určitě se ozvu v průběhu listopadu, nejprve udělám již připravovaný rozhovor s Monikou, a pak se nějak domluvíme na tomto. Napíši Ti, stejně jako posledně, na Vzkazník Chatujme, což je jediný soukromý komunikační kanál, který na Tebe mám.

      A-A

      Vymazat
  10. === Statistika návštěvnosti Česko Slovenských chatů ===

    Ano, dnes si dáme poprvé CZ SK návštěvnost chatu, a to "slušných" místností

    ::: 2. listopad :::

    = 13:00 =

    Pokec.sk 1 185
    XChat 83
    Libimseti 26
    Chatujme 27
    Chat.cz 29
    SuperPokec 21

    = 16:30=

    Pokec.sk 1 473
    XChat 91
    Libimseti 19
    Chatujme 26
    Chat.cz 19
    SuperPokec 22

    = 19:00 =

    Pokec.sk 1 890
    XChat 112
    Libimseti 41
    Chatujme 43
    Chat.cz 36
    SuperPokec 18

    Pokud použiji pro české chaty opět slovo megagigabída, tak mi jistě dáte za pravdu, že v tomto srovnání se slovenským chatem, je to ještě výraz velmi mírný.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. === Statistika návštěvnosti Česko Slovenských chatů (4. listopad) ===

      Navážeme na předchozí první Česko Slovenskou statistiku tady na Xglosách, jen se podíváme pro změnu do jiných časů, tedy těch večerně nočních. Samozřejmě pořád jde o tzv. "slušné" roomky..

      = 20:10 =

      Pokec.sk 1 965
      XChat 128
      Libimseti 49
      Chatujme 59
      Chat.cz 30
      SuperPokec 21

      = 21:00 =

      Pokec.sk 1 824
      XChat 139
      Libimseti 45
      Chatujme 59
      Chat.cz 42
      SuperPokec 15

      = 22:00 =

      Pokec.sk 1 706
      XChat 116
      Libimseti 28
      Chatujme 45
      Chat.cz 38
      SuperPokec 12

      = 23:30 =

      Pokec.sk 1 228
      XChat 43
      Libimseti 22
      Chatujme 24
      Chat.cz 39
      SuperPokec 9


      Tudíž vidíte sami. Opět nějakého komentáře moc netřeba. Možná otázka: Proč české chaty dopadly takto prachbídně? Odpovědi existují, mnohé jsem již naznačoval.

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024