Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Google .. Bing, DuckDuckGo a Seznam.

 

Výhledávače Google, Bing, DuckDuckGo a Seznam

 

 

 

Dnešní glosa bude o vyhledávačích, ale nejen o nich. Zamyslím se i nad dalšími službami v podání Googlu, Microsoftu a Seznamu. Mimochodem to pořadí v názvu není jen tak náhodné.


Vyhledávače


Nejdříve se podívejme jak se používají vyhledávače v České republice dle statistiky StatCounter za období posledního roku, tedy posledních 12 měsíců.


 

Statistika vyhledávačů StatCounter - Česká republika poslední rok
Zdroj: StatCounter



Jak vidíme, zcela jednoznačně vítězí Google (ne nadarmo se používá synonymum pro vyhledat "vygůglit", že.. ovšemže). Následuje vyhledávání Seznamu a pak už jen paběrkují Bing, Yahoo a DuckDuckGo.


Můj žebříček


1) Google


I přes to, že Google na počátku zobrazení výsledků vyhledávání sází pár reklam, tedy najdete je i průběžně, pak klasické organické vyhledávání mi přijde pořád naprosto nejlepší. Ano, pokud si chci cokoliv vyhledat, tak "gůglím", a když zadám dobrou vyhledávací frázi, tak většinou najdu co potřebuji. Někdy je třeba ty vyhledávací fráze zkoušet, aby Google pochopil co člověk opravdu hledá, tedy že nechce nic kupovat, nehledá žádné služby, nýbrž že se pídí po informacích.

2) Bing


Musím říci, že i v českém jazyce při vyhledávání se Bing velmi zlepšil. V minulosti mu to až tak nešlo. Navíc Microsoft nabízí pro webmastery podobné nástroje jako Google ve srovnatelné kvalitě. O tom ale ještě později.

3) DuckDuckGo


Tento vyhledávač vás rozhodně nesleduje, což je jeho výhoda, nepotřebuje totiž prodávat reklamu. Co se týče kvality vyhledaných výsledků v českém jazyce, řadím ho na třetí pozici, musím podotknout, že těsně za Bing. Ovšem ani jeho "anonymita" na druhé místo u mě nestačila.

4) Seznam


Naprosto nejhorší vyhledávač, vůbec nechápu že, ho tolik lidí používá (asi důchodci a megalamy). A ještě více nechápu tu současnou reklamu Seznamu, přijde mi naprosto absurdní. Seznam totiž nevyhledá vůbec nic. Když zadáte například do Googlu nějakou celou textovou pasáž (do počtu znaků) z méně frekventovaných webů, tak vám to přesně tu pasáž a web zobrazí, Seznam vám sdělí, že nebylo nic nalezeno, anebo že jste první, kdo hledanou frázi hledal. Vyhledávač Seznamu je naprosto k ničemu.


Mohlo by vás zajímat - Já a socky.

Podpora pro webmastery


Search console


Tento nástroj Googlu je opravdu kvalitní a webmasterům nabízí přehledy přesně toho, co požadují a co je důležité. Krom toho tuto službu lze propojt s dalšími službami Googlu, jako Google Analytics, Google Ads, Google Adsence etc.

Webmaster tools


Srovnatelný nástroj Bingu, tedy Microsoftu, jako je Search console od Googlu. Velmi praktické je i možnost transportu webů právě z Search console, tedy pokud už máte jednou ověřené weby na Googlu, tak jen toto vše převedete jednoduše do Webmaster tools Bingu.

Webmaster Seznam


Zde nic z předchozího neplatí, tady musíte všechny své weby nově ověřit. Navíc základní přehled Seznamu vám nabízí jen velmi omezené statistiky, jak je váš web indexován, kolik stránek je uložených u robota, kolik je stránek s přesměováním a kolik s chybou. Vše to jsou jen celková čísla, nic konkrétnějšího se nedozvíte, musíte použít klíče API abyste se dostali k podrobnějším statistikám.


Všechny díly Hovory X (Speciál Naruby, Anketa X) najdete přehledně na jednom místě

 

Reklama - Google vs. Seznam


Nejdříve si řekněme, že raklamní trh je rozdělen v České republice 65% Google a 35% Seznam. A též si řekněme, že podíl vyhledávače Seznam rok od roku klesá, což nemá s předešlými čísly nic společného, tuto statistiku nejdete hned v úvodu glosy.

Pro inzerenty


Na otázku kde je lepší zadávat reklamu je v podstatě velmi jednoduchá odpověď. Ano, u obou, čímž obsáhnete všechny své potenciální zákazníky. Tedy rozložit reklamu jak na Seznam Sklik, tak na Google Ads (dříve AdWords).

Pro zobrazování reklam


Tady vám mnoho odborníků doporučí spíše Google AdSense před Seznam Sklikem, neb AdSense je, co se týče například obsahové reklamy, výdělečnější. Mimochodem na Xglosách (ale i na AzaNovinách) je právě reklama AdSense od Googlu, XChat nebo Chatujme využívá rekamní síť Seznamu.

Styl reklamy


Nemůžu si pomoci, ale jak Seznam ztrácí pozice ve vyhledávačích a možná i na celém reklamním trhu v České republice, tak se snaží být v reklamách "brutálnější". Možná nejsem úplně expert na styl reklamy, páč Já mám většinu stránek pro reklamy blokované. Ovšem z toho co občas shlédnu, tak mi vychází právě poznání, že reklamy Seznamy jsou daleko rušivější. A to je jeden z důvodů, proč si lidé reklamy blokují pomocí různých nástrojů a doplňků pro prohlížeče, anebo lze toho dosáhnout v některých případech i pouze využitím striktnějšího nastavení soukromí.

Mimochodem, když už jsme u blokování reklamy, tak dle jasných studií a analýz odborných a fundovaných zdrojů je zřejmé, že blokování reklam používají předně inteligentnější jedinci. To je zcela nepopiratelný fakt, blbcům je to většinou jedno, ať už z hlediska toho, že přes množství reklamy nemohou najít obsah, anebo je reklama velmi rušivá, až po fakt, že díky reklamě mohou býti sledování po celém internetu.

 

Reklama Seznam
Ukázka reklamy Seznamu, kde jednotlivé obrázky vyskakují na celou plochu

.

Microsoft Solitaire - Legenda, která baví už přes 30 let.

Mail - Gmail, Outlook, Seznam mail


I zde jsou zahraniční služby nesrovnatelně lepší než domácí Seznam. Sám nedovedu říci, jestli je lepší Gmail či Outlook od Microsoftu, každý má své přednosti a Já je vnímám na stejné úrovni. Jak víte, tak redakční maily AzaNovin, kam můžete psát i ohledně Xglos, jsou právě na těchto dvou službách. Opět nechápu, kdo v dnešní době může používat mail od Seznamu. Tedy, Já ho také používám, můj soukromý oficiální mail je právě ten seznamácký, ovšem to proto, že jsem si ho založil v dobách, kdy internet rovnalo se Seznam, a tak nějak nevidím důvod tento dlouholetý mail měnit. 



Mapy - Google vs. Seznam


Toto je prakticky jediná věc, ve které domácí Seznam převyšuje Google. Pokud člověk chce použít mapy pro Českou republiku, pak je Seznam jasná volba a pro mne osobně v tomto segmentu zcela exceluje.



A jaký bude závěr dnešní glosy?


Je pravdou, že Seznam jako národní produkt je dosti, v nejen oblasti vyhledávačů, celosvětově výjimkou, a nelze mu upřít tuto jedinečnost. Má to ovšem velmi těžké a ve většině segmentů už zdatně zaostává. Těží ze své pravěké pozice, a pravděpodobně ho preferují též hlavně "pračlověci". A také lamy, třeba takové lamy, pro které v minulosti přístup na internet znamenalo to modré Ečko a pokud se jim jako úvodní obrazovka nezobrazil Seznam, tak jim nešel internet.


Anděl Azazel


Komentáře

  1. === Postřehy a perličky z chatů (19. února) ===

    :: Chatujme ::

    Na diskuzích došlo k jedné zásadní úpravě, která se týká smazaných píspěvků. Ty se nově zobrazují v diskuzi s označením smazaný příspěvek, čímž je snamzán jen tento jeden post a nikoliv celé vlákno, tedy posty na smazaný příspěvek reagující a navazující, ty jsou zachovány. Jsou tři varianty oznámení u takového smazaného postu "Příspěvek byl smazán" (staré smazané příspěvky), "Příspěvek smazal autor" a "Příspěvek smazal správce"
    (Zdroj: Chatujme.cz - Diskuze)

    :: Libimseti ::

    Rapidní a razantní úbytek uživatelů pobývajících na službě chat tohoto portálu je již v tomto roce velmi patrný, prohlubující se a trvalý. Těch lidí na samotném chatu už zbývá opravdu hrstka.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  2. :: MINDS – Získejte zpět kontrolu nad svými sociálními médii. ::

    Další článek AzaNovin z tématické skupiny "alt-tech", tentokráte představujeme sociální síť MINDS. Přečíst si ho můžete ZDE

    AN

    OdpovědětVymazat
  3. :: Nedělní oddechové počtení ::

    Naprosto fiktivní konference z léta 2022

    Tak to je název článku z blogu Bornova.pub. Pokud dáte na moje doporučení, tak rozhodně stojí za přečtení. Mě to bavilo. Čtěte ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. === Postřehy a perličky z chatů (21. února) ===

    :: XChat ::

    V místnosti "16 let a více" je v současné době filtr pro vstup - nachatovaných minut: nejméně 150. V roomce jsou přítomni oba SS, tedy Tomasek i Legendawn.

    Popisek místnosti KV je sice takový typický pro tuto prudičskou místnost "lejeme piváky a prudíme", ovšem SS Ataka ho ještě "dozdobil" například smajlíkem číslo 55 (jeho název zní: invalida). Tak to už je asi nějaká trvalá psychická porucha či co.

    :: Chat.cz ::

    Když tu byla řeč o Legendawnovi (na XChatu), tak tento uživatel si nyní otevřel dočasnou místnost "∞" (rozuměj: infinity, nekonečno) s novým nickem "aaemforever". Tedy on ten nick samotný není až tak úplně nový (registrace: 15. září 2020) ale Já jsem ho zaznamenal až nyní. Nejspíše i proto, že Legendawn používal donedávna nick Klev (na něm už má žluté kolečko, tedy karmu č.3). Taky už se nedá moc spočítat, kolik nicků tento uživatel vystřídal, Já prostě nemám rád mulťáctví v žádné formě.

    A Legenda (alias aaemforever alias klev) ještě do třetice, a to ohledně roomky "..." (rozuměj: Tři tečky) zakladatelky "Masozrava_Pampeliska". V této roomce byl "Klev" ještě nedávno dalším SS, už byl ovšem Pampeliškou odebrán a novými SS této dočasné místnosti se stali alees25 a queenofroses. Hlavně prudič a troll Aleš mě trochu překvapil. A co na to Anathema, který do místnosti v poslední době často docházel? (Pokud to tedy již zjistil). I když, možná že nic, něco jsem zaslechl, a možná to jsou fámy, nevím, že teď se Anathema s Alešem snad nějak i "kámoší" bo co. Ale berte to opravdu jen jako nějaký šum, který jsem zachytil, ano :D

    :: Chatujme ::

    Tady mají nedávnou novinku ohledně zobrazování smazaných postů na diskuzích, o tom už jsem informoval. Nyní se ozývá například nespokojený uživatel "visitor77" požadující návrat do předchozího stavu, konstatující, že si snad kvůli tomu dá i "diskusnú pauzu".

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Azo, kdo koho posledne vyprudil? Zbytecne jsi zacal prudit :)

      Vymazat
    2. @ Pampeliska

      Mě nějaká žumpa Chat.cz naprosto nezajímá, stejně jako mě nezajímají ostatní klasické chatovací portály. Na Chat.cz jsem se nechal provozovatelem Franci v již delší minulosti smazat, jako jasné gesto toho, že směr, kterým se jeho portál ubíral byl pro mě naprosto nepřijatelný a Já s tímto chatem nechci mít vůbec nic společného. A proto tam již dlouhou dobu nemám ani registrovaný nick, a nikdy bych si ho tam už neregistroval, páč to bych si "kálel do svých úst".

      Pokud si pamatuji, tak krom dnešního vstupu, kdy jsem jen sdělil svůj údiv nad tím, že správcem jest trollprudič Aleš, což považuji za neuvěřitelné, a zase jsem šel, tak předposlední moje návštěva byla v místnosti "Onlinekostel", kde jsem se zapojil krátce do debaty o současné covidové situaci, byla tam i Monča, a po normální debatě zase odešel. A ještě si vybavím i předpředešlý vstup, ten byl mlčící, tedy jen mlčky jsem chvíli pobyl ve Třech tečkách.

      V příspěvku zde jsem položil otázku "Co na to Anathema?". Nu, uvidíme, zda li bude zásadový, páč Já už do té místnosti rozhodně nikdy nevstoupím. Ale třeba jeho proklamované zásady nebudou až tak horké, a nebude mu pokrytecky dělat problém pobývat v roomce pod kuratelou trollprudiče Aleše. To je asi tak celé co bych k tomu měl. Blinkat nebudu, to nechám případně na Anathemovi :D

      A-A

      Vymazat
    3. Nedelej ze sebe hloupeho, bavime se o poslednim vystoupeni s Alesem...byl jsi to ty, kdo do nej zacal ryt nebo to tak neni? :)

      Vymazat
    4. @ Pampeliska

      Na to existuje jednoslovná a jasná odpověď: Není!

      A více se poměry v nějaké dočasné místnosti na divnochatu Chat.cz nehodlám zabývat. Vše co jsem chtěl říci bylo napsáno. Tudíž se maximálně vyjádřím, pokud by se vyskytly nějaké nové události, třeba postoj Anathemy.

      A-A

      Vymazat
    5. A nechapu proc do toho pletes Anathemu, takove neprime ovlivneni, ze...

      Vymazat
    6. @ Pampeliska

      Já se tu opravdu nehodlám s kýmkoliv dohadovat na úrovní mateřské školky, tedy stylem "jojo.. nene". Já jsem se vyjádřil, a hlavně to není ani podstatné, stěžejní jest fakt a skutečnost, že letitý trollprudič děla v nějaké místnosti SS, což je pro mě nepřípustné v tom smyslu, že do takové roomky bych nemohl nikdy vstoupit. Příroděžel, ty patrně nemáš rozlišovací schopnosti, a i když už jsem ti to vysvětloval, tak jsi zřejmě nic nepochopila. Na chatech byli vždy "Slušňáci a Prudiči", anebo jinak ještě "Policajti a Gauneři". Já a Anathema jsme vždy patřili do té první skupiny. Ale jinak ti samozřejmě neupírám tvé svobodné právo si ve své místnosti jako svého pomocníka SS zvolit prudiče a gaunera, to je tvé svaté i nesvaté právo. A mým právem je se k této věci vyjádřit. Nic víc, nic méně.

      A-A

      Vymazat
    7. Fakt me mrzi, ze nemam screen, ale dobre pouceni. Prudic jsi v tu chvili byl ty, aspon si to priznej a nehraj si tu na hodneho poldu, je to fakt k smichu

      Vymazat
    8. @ Pampeliska

      Takže si to ujasníme jednou pro vždy, tedy naposled. Ano, Já jsem vždy, v dobách kdy jsem působil na chatech, byl oním "Poldou", oním "Slušňákem", stejně tak mistr Anathema, a po celou tu dlouhou dobu tu byl gauner a trollprudič Alees25 (alees35, alees45...), který jak na XChatu, tak na Chat.cz 666 milionkrát předváděl své prudičské umění. Koneckonců i jemu vděčí Anathma za to, že Gym s Giggem měli aspoň důvod ho po asi třech nedělích sundat z SS Čajovna, neboť to byl právě Aleš a další "čepičáři", kteří chodili brutálně do místnosti prudit, a pak si stěžovali u vedení, že Anathema ve spolupráci s jinými je dává už předem do klíčů apod. Nakonec tito odporní prudiči slavili vítězství a byli neskonale opojeni tím, že Anathemu "dostali". Kdybych chtěl o Alešovi teď psát, byl by to mega giga román. Kdo je kladný hrdina a kdo záporák je naprosto jasné. A tím tuto zbytečnou "debatu" končím.

      A-A

      P.S.: Nechápu, co se ti, Kláro, stalo, že tu máš potřebu toto předvádět? Opravdu nechápu a nerozumím tomu, co se s tebou stalo a co se ti přihodilo. Je mi z toho smutno. Nu, ale což.

      A-A

      Vymazat
    9. A ted jsi byl prave ty ten prudic, kterym byl Ales.

      Mne se opravdu nic nestalo, nechapu o co jde tobe a resila bych to s tebou soukrome, to ale nejde

      Vymazat
    10. A jeste vic vlez Anathemovi do zadku.

      Vymazat
    11. Je veľa vtipné, že potenciálne reálny ľudia na tvojom blogu s tebou občas aj nesúhlasí a dokážu po tebe útočiť. Tvoje altérega až moc nápadne lezú tebe doprdele.
      Point +1 for Pampeliska!
      A nenechaj sa mýliť, Anathema nie je určite pravoverný "slušňák" a či si to myslíš tak si vela zaslepený než som si myslel.
      Haha

      Vymazat
    12. Nesouhlasim s Azou dost casto, ale rozhodne na nej nechci utocit, i kdyz to tak asi vyzni.

      Vymazat
    13. @ Peťa N.

      Nevidím nic vtipného na tom, když tu jakási pomýlená paní Pampeliška spustí z ničeho nic jakousi kampaň proti mé osobě a tvrdí věci, které nejen že nejsou pravdivé, ale které mě naprosto neskonale uráží. Žádná alterega neexistují, všichni jsou Aza, to už tu bylo a nejen tady. V dávnější minulosti existoval Bulva, a k tomu jsem se už také dávno přiznal a konstatoval, že si za to metál na hruď připínat nebudu. Ale je mi jasné, že u prudičů (tedy i tebe, páč dobře víme a je to tu zdokumentované, co jsi zde v minulosti prováděl), tedy že u prudičů vzbudí ty nestoudnosti co tu pomýlená paní Pampeliška předvádí neskonalý obdiv, páč za, byť smyšlené, kopání do Azazela, ale jak ještě budu psát níže, i do Anathemy, tedy kopání do dvou jasných "prudičobijců" jí celá enkláva prudičů jistě zatleská a bude mít celou kohortu nových prudičských kamarádů. A nikdo není dokonalý, ani Anathema a ani Já, každopádně platí předešlé o "prudičobijcích" a když bylo třeba, ač jsme někdy v minulosti měli s Anathemou rozdílné postoje, názory či zájmy, tak jsme vždy věděli, že v určitém "vyšším zájmu" se musíme nad malichernosti povznést a stát na té správné a jediné možné straně barikády. Vždycky, neb jsme oba dlouholetí funkcionáři, jsme bojovali za slušné uživatele a snažili se jim vytvářet vhodná prostředí pro jejich pohodové chatování. Ač i v tomto případě jsou možná naše představy malinko jinde, v tom základu to platí stoprocentně.

      A-A

      Vymazat
    14. Péťa N. ....Tady nejde o to být pravověrný "slušňák" to by nechtěl být nikdo normální, protože je to známka naprosté sterility a nudnosti, ale vocamcať pocamcať jak já říkám a navíc....jinak se člověk může chovat (a nést za to odpovědnost) jako řadový uživatel.....jinak jako SS (a nést za to ještě větší odpovědnost!!!) a jinak jako administrátor (a nést za to ještě více větší odpovědnost!!!!!) je to přesně o té větší a větší dávce odpovědnosti a omezení různých antipatií a zohledněním více reálných faktů!!!...dále bych mohl odcitovat Firera, který a nutno říci správně mne kdysi charakterizoval jako bojovníka za řád a pravidla (a to je pravda) a to jsme spolu leckdy nesouhlasili ale v duchu věděl, že rozhodně nepodporuji chaos a bordel a vo tom to je....jinak zkopíruji to, co píše Azazel.... " nikdo není dokonalý, ani Anathema a ani Já, každopádně platí předešlé o "prudičobijcích" a když bylo třeba, ač jsme někdy v minulosti měli s Anathemou rozdílné postoje, názory či zájmy, tak jsme vždy věděli, že v určitém "vyšším zájmu" se musíme nad malichernosti povznést a stát na té správné a jediné možné straně barikády. Vždycky, neb jsme oba dlouholetí funkcionáři, jsme bojovali za slušné uživatele a snažili se jim vytvářet vhodná prostředí pro jejich pohodové chatování. Ač i v tomto případě jsou možná naše představy malinko jinde, v tom základu to platí stoprocentně. " ...Asi tak..jen dodám a vůbec se nemusíme mít rádi a ani nemáme....

      Vymazat
  5. zatim jen stručně.... do místnost, kde bude alees SS......naštěstí nikdy taková neexistovala do.....až do asi tedy minulého týdne....... nevejdu nikdy!!!! O zbytku se vyjádřím jindy , jsem momentálně po 24h práci a jdu rovnou spát a mne...mne tedy nelezl nikdo nikdy do prdele, protožen kdyby to udělal, tak bych ho polsal sám do pdele velmi rychle...pochlebování bytostně nesnáším...kurva jsem štír a už mne neserte...to, že s aleseem jsem prohodil 4 věty a on mne vyjmečně nevyhodil vždy, když pampeliša byla ve své místnosti neznamená, že ho miluji, jen jsem přistouupil na určitý jemný kompromis a vidím, že to byla chyba!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro me osloveni "mistr Anathema" pochlebovani teda znamena, nepamatuju si, ze by te tak nekdy oslovoval, ale o to nejde.

      Me treba hrozne mrzi, ze se Aza vyhyba odpovedi, porad vzpomina co bylo, jak byl slusny a hodny. Ted jsem byla zase ja u toho, kdy se Ales choval slusne a ten kdo zacal prudit (prudit do Alese), byl prave Aza.

      Vymazat
    2. @ LichKingAnathema

      Rád slyším z tvých úst tato tvá úvodní slova o nevstoupení do místnosti, kde Aleš dělá SS a omlouvám se, že jsem lehce zapochyboval (bylo to hlavně z důvodu, řekl bych "ženského faktoru", neb ten bývá leckdy dosti silný :D). A jinak neměj strachu pražádného, u pomýlené paní Pampelišky si ve zde proběhlých věcech stojíš stejně, a to byl i jeden z důvodů, proč jsem tě tu zmiňoval, krom toho, že z těch lidí co sem píší, budeš patrně jediný a stejný "odborník na Aleše" jako Já, neb dobře oba víme, co je to za prudičský paskvil. Ano, tu nestoudnost a drzost, která mě neskonale uráží, když mojí osobu pomýlená paní Pampeliška vůbec srovnává s nějakým ohavným odporným prudičem, který prudil na mnoha chatech leta letoucí a má prudění vrozené a v krvi, tedy ty nestoudnosti co tu pomýlená paní Pampeliška předvádí, tak stejně nahlíží na tvojí osobu. Mohu kdykoli doložit její slova o tom, že tě prý sice nikdy nevyhodila z roomky, ale že máš být za to rád, protože prý jsi to byl ve většině případů právě ty, kdo začal do chudáčka Aleška prudit. Opakuji, kdykoliv jsem připraven tato slova doložit, pokud by je pomýlená paní Pampeliška zpochybnila. Tudíž z celého mi tedy vychází, že u pomýlené paní Pampelišky jsme oba hrozní prudičové a naproti tomu Aleš je u ní patrně hodný klouček. Pokud tě po přečtení těchto liter napadá ta tvá "trojkombinace", nedivím se a souhlasím, mám to stejně :D

      A ještě pro pomýlenou paní Pampelišku, výraz "mistr Anathema" jsem již použil v minulosti nesčetněkráte, jednak to sám Anathema ví, druhak je to dohledatelné i zde na Xglosách. A myslím, že jsem tento výraz poprvé použil někdy opravdu dávno, ještě daleko dříve, než vůbec začaly Xglosy existovat. Nebylo to nikdy z mé strany žádné řiťolezectví, ale ať už je Anathema v některých ohledek jaký je, pak tento výraz je mým uznáním jeho určitých nezpochybnitelných kvalit.

      A-A

      Vymazat
    3. Mistr Anathema je o smyslu pochopení...není to pochlebování , neb v určitém oboru skutečně patřím mezi mistry a vím o tom , např. rozhodně v Čechách v Metalu a bere mne tak mraky lidí , kteří se mne ptají nejen na názor, ale i se ode mne učí....neberu to rozhodně jako Mistr sěta zeměkoule, nebo sportu v lyžování nebo v patentu na rozum, a ostatně Azazel to tak i píše....nejde o to že bych byl satanví co, ale v daném okruhu prostě je to uznání nepochybnitelných kvalit a jen....opakuji a jen o tom to je!!! Mimojiné se Pampeliško neboj, že zrovna já bych si nechal něco podsouvat nebo se nějak nechal ovlivňovat, to skutečně ne.....dále k tomu Aleesovi, ....nikdy jsem ho já sám první nenapadl , když byl v místnosti, takové lidi já zvysoka ignoruji, dokud na mne nezačnou první útočit, pak se buď bráním, v jeho případě spíš odcházím, neb jsem takových zbytečných přestřelek s ním zažil 666 666 a nikam to nevede.....pokud on sám se mne na něco zeptá nebo zareaguje normálně, mmnt, chvíli budu počítat, kolikrát se to stalo......... ......... ........ mám to....asi 2x!!! Tak v tom případě mu také odpovím normálně....co si o mne myslíš nebo někdo myslí je jeho věc a v podstatě mne to vůbec nezajímá, neb vím já sám moc dobře, jaký jsem. Každopádně skutečně naprosto není v mém zájmu chodit někam, kde je SS prudič. To jako nechodím tam, kde vědomně vím, že se to neslučuje s mými zásadami nebo postojem obecně, např. mezi feťáky, veksláky, huliče, bezďáky atd. pro příklad....někdo je snese a vyjde s nimi nějak..JÁ NE!!! A to je tak vše, co bych k tomu řekl....zbytek rozmýšky mezi tebou a Azazelem mne nezajímá a nenechám se do ní nijak zatahovat a v manipulovat, to si nechte ve vaší režii, na to nemám čas ani chuť se tím zabývat! END!
      U všech praček, to je sraček!!!!

      Vymazat
    4. @ LichKingAnathema

      Ano, také jsem v minulosti občas používal termín "metalový guru"

      A s Alešem to bude asi tedy podobné, my jsme se tam tedy vlastně ani mockrát nepotkali, tak nedovedu posoudit, ale jako bych to viděl. Páč jak si Pampeliška jistě vzpomene (i když při té její paměti nevím nevím :D), tak jsem z té místnosti asi 2x naprosto zhnuseně sám odešel, neb jsem nehodlal dál číst ty alešovo kydlance, na které jsem rozhodně neměl náladu reagovat a tím se nechat jeho prudičskýma žvástama vytrollovat, protože jak píšeš, opravdu to s ním nikam nevede. Tudíž co tu Pampeliška předváděla naprosto netuším, tedy vlastně tuším a sama nám to prozradila viz. níže. Jen sem naprosto hnusným lživým způsobem přelila nějaké osobní emoce z naší osobní komunikace (tedy mé několikadenní nekomunikace, což jí zřejmě rozlítilo). A tím bych, ano, už snad nadobro tuto nepěknou taškařici definitivně uzavřel, páč všeho s Mírou. Těch sranců už tu bylo na můj vkus tak akorát, a stačí.

      A-A

      Vymazat


  6. A zase ses vyhnul odpovedi :D.

    Taky mam spoustu dolozitelnych veci, jak pises zrovna ne moc hezka slova o Anathemovi, mozna by se asi az divil, co o nem pises. Kazdopadne se nesnizim na takovou uroven a nebudu zverejnovat soukromou konverzaci :).

    Kdyby to bylo spravedlive, tak ano, mel by nekolikrat letet i Anathema, vzdycky byl vyhozenej jenom Ales, jak v tvem, tak v Anathemove pripade a rozhodne nepadaly urazlive pismenka jenom z Alese.

    Ted pouziju prevzaty rym
    "U vsech Alesu, to je falesu..."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Pampeliska

      Moje odpověď je tu 2x přímo a několikrát nepřímo.

      Nic soukromého jsem nevyzradil, tedy žádné osobní věci a údaje, nic co bylo tajné, ani vlastně žádné "drby", jen bylo záhodno jak Anathemu tak moje čtenáře obeznámit s tvým obecným postojem a dát to tedy vše do souvislostí a kontextu, aby všichni věděli, že to není jen útok na mojí osobu, nýbrž tvůj celkový neskutečný a pomýlený blud.

      A prozradím ještě jednu "soukromou" záležitost, kterou jsem ti psal před krátkou dobou, tedy že ač nechápu, proč jsi spustila tyto nestoudnosti proti mé osobě, kdy mě všechno toto neskutečně uráží, tak jsem ti učinil nabídku, která je trvalá a na pořád, neb Já jsem zvyklý dávat lidem druhou šanci, že pokud bys někdy měla potřebu se mi za tyto tvé nestoudnosti OMLUVIT, pak tak můžeš učinit, a Já patrně (pokud nepřijdou ještě horší nestoudnosti) tvou OMLUVU přijmu. Může to být OMLUVA soukromá, veřejnou OMLUVU nežádám.

      A s Anthemou si to vyříkejte jak chcete, to není moje věc, to mě nezajímá.

      A-A

      Vymazat
    2. Takze tvrdis, ze jsi do Alese nezacal ryt prvni, jo? Myslim ten den, v ten okamzik :).

      Nevim za co se ti mam omluvit, na tvou osobu neutocim. Ja jsem si jen dovolila rict svuj nazor. A nevim proc to nejde resit soukrome

      Vymazat
    3. Ano, a to je patrně už moje poslední vyjádření k této nepěkné taškařici. Ano, paní Pampeliška vlastně teď odkryla jádro pudla, tedy proč celé toto vzniklo. Ano, na pár dní jsem se soukromě odmlčel, což zřejmě paní Pampeliška neunesla, chytla amok, a předvedla tu na Xglosách tento neskutečný hnus. Kvůli jejím soukromým nezvládnutým emocím se jala naprosto hnusně a bludně mě tu dehonestovat. Každopádně moji čtenářové si z této nepěkné taškařice jistě vyvodí své vlastní závěry. Zvlášť, když teď jim sama paní Pampeliška řekla, proč k celému tomuto hnusu došlo.

      A-A

      Vymazat
    4. Co to meles? Ach jo Azo...ted jsi opravdu vymyslel hroznou hloupost. Ja jsem jenom napsala, ze tohle cele slo vyresit soukrome

      Vymazat
    5. Soukromě je to celé k zebl.....trojboj!!!!

      Vymazat
    6. Ano, tak sup..jeste NNCH :D

      Vymazat
    7. Už jsem tu napsala svůj názor, Pampeliško -)

      Vymazat
  7. Jsem v šoku . Hrozná slovní přestřelka mezi Azou a Pampeliškou. Já samozřejmě neznám toho Aleše, proto nemůžu soudit jaký je. Ale je pravda, že tu z Glos čtenáři ví o různých prudičích .
    Vypadá to tak, že Pampeliška zná toho Aleše asi jinak, že do ní asi nevandroval a tak ho udělala u sebe SS .
    Mám Pampelišku ráda, tedy , přesněji řečeno , ráda ji tu čtu, ale.... nelíbí se mi jakási pohrůžka Azovi, co vše by tu mohla vytáhnout a jak píše, jak se vyjadřoval o Anathemovi a že to může doložit.
    Tím u mě klesla , protože toto mi přijde jako nefér jednání . Byli jsme tu svědky v minulosti svědky slovních přestřelek mezi Azou a Anathemou , ale nikdy to nevyústilo takto.

    Další věc. To že Aza několikrát napsal v minulosti mistr Anathema , to je pravda a nikdo to jistě nebral jako podlézání . To by museli ostatní brát jako podlézání třeba i to, když jsem tu několikrát napsala o Anathemovi, že mi připadá vzdělaný, sečtělý, zábavný. Zrovna tak jsem psala podobně o Azovi. O Pampelišce jsem napsala , že je hezká, chytrá holka a mohla bych pokračovat dál ve výčtu..... Je toto pochlebování a lezení někam ?

    A co se mi tady líbilo za komentář k této slovní přestřelce ? Komentář od Peťa N. A proč ? Protože jistě dost lidí , kteří čtou Glosy mělo radost, že se tu chytli Aza s Pampeliškou, ale jediný Peťa N se tu projevil .

    Takže jsem dost překvapená a rozladěná z toho tady a věřím, že to bylo jen chvilkové rupnutí nervů , doba je zlá, klade na nás na všechny velké nároky, ale nedejme se zlomit .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Nicnechapu

      Pampeliška se hlavně v minulosti pohybovala dost mezi prudiči, s dost prudiči se kamarádila a zřejmě i kamarádí (což mě osobně je teda úplně jedno). Akorát nemá vůbec rozlišovací schopnosti, to jednak, a drukak tu z nějaké osobní msty bo co, že jsem s ní nějaký čas soukromě nekomunikoval, tady spustila tuhle hrůzu a jak mě tak Anathemu tu označila za prudiče (neslýchané) a opravdového mega giga prudiče Aleše se zastává (neslýchané). Místo toho, aby si vážila, že konečně se v jejím okruhu vyskytují slušní, inteligentní, zajímaví, schopní jedinci na určité úrovni (Anathema, Azazel), tak je tu v jednom okamžiku nesmyslně a lživě pošlape. Nu, třeba se uklidní, rozleží se jí to v hlavě, a následně si jí posype popelem. Anebo taky ne, nu a pak jí zbydou jen ti její prudičové Aleš, Sova a další sajrajt. Je to její svobodná volba.

      A-A

      Vymazat
    2. Nnch

      Jelikoz mi aza dopredu psal, ze to budes komentovat, tak je mi jasne, ze jste to hrozne probirali a netvrd mi, ze ne..znam Azu.

      A k tomu vytahovani informaci, to byla reakce na to, co vytahl Aza ze soukrome konverzace. Ted mam spoustu posmesnych komentaru na skypu, jak jsi ty a Anathema na jeho strane.

      Ales nedostal ani moznost ukazat se jako SS a hned je odsouzenej. Ja si za svym nazorem stojim a rozhodne se omlouvat nebudu, nemam duvod. Dovolim si jednou neupislechnout Azu :).

      Vymazat
    3. Z jake osobni msty? Prosimte nedelej ze sebe saska. Ja jsem ti nepsala spousty zarlivych veci jako ty mne posledni dobou. Fakt uz staci

      Vymazat
    4. @ Pampeliska

      Teď už se tu ale vyloženě ztrapňuješ, příroděžel. NNCH mi naposled psala 7. února (ano, někdy mívá delší odmlky), podivovala se, co se to na Xglosách děje (její post sem dávat nebudu samozřejmě, jen napíšu, že to bylo před 17. hodinou. Já jsem jí odepsal toto:

      "Vir nemám prakticky kde moc chytit, tak ok :D dík za optání... A Pampeliška, nu holt nepěkná taškařice, teď tam ještě něco psal Anathema.. a Já už jen jemně... Nu, což.... třeba jí to přejde anebo taky ne, nevím"

      A to byla naše jediná komunikace před jejím příspěvkem na Xglosách. Samozřejmě opět bych mohl doložit skrýnem.

      Takže si tu paní Pampeliško už přestaň vymýšlet své nesmyslné konstrukty. A dál se neztrapňuj.

      A-A

      Vymazat
    5. Klárko, nebyla jsem tu 14 dní, a dneska jsem s údivem četla tu přestřelku . Je pravda, že jsem Azíkovi napsala, že jsem v šoku a že k tomu napíši komentář, ale rozhodně jsme to , jak Ty píšeš,, hrozně neprobírali. ,, Když si pozorně přečteš, co jsem tu k tomu napsala, tak vidíš, že jsem i psala, že znáš toho Aleše jinak a proto jsi mu dala SS.
      A že stojím na straně Azy a Anathemy ? Jen jsem napsala svůj názor na to pochlebování . A ti, co Ti píší ty posměšné názory, mají možnost si projít Glosy a spočítat si, kolikrát Aza oslovil Anathemu,, mistr Anathema a kolikrát třeba já, jsem napsala,, lord Anathema. A není to jistě pochlebování.
      To je vše, co k tomu píši a opakuji, doufám, že se situace uklidní a bude zase dobře, Klárko .

      Vymazat
    6. @ Pampeliska

      A ještě malá ale podstatná poznámka. Aleš prokázal po mnoho a mnoho let, ale i svým nedávným chováním, že je pořád ten stejný trollprudič to, že takovým prudičským odpadům vůbec žádná, byť sebemenší a sebebezvýznamnější, funkce do rukou nepatří. Vrah se také nemůže stát Presidentem. Aleš své (ne)kvality už prokázal a prokazuje stále. END

      A-A

      Vymazat
    7. @ Nicnechapu

      Děkuji, že jsi potvrdila má slova :) A že jsi tím rozvrátila ty trapné nesmyslné konstrukty paní Pampelišky.

      A-A

      Vymazat
    8. NNCH

      Ty jsi to vubec nepochopila, ty posmesne komentare mi pise Aza na skypu ;).

      Vymazat
    9. @ Pampeliska

      A dál a dál a dál se tu budeš ztrapňovat. Jaké posměšné komentáře? Popravdě jsem to pochopil úplně stejně jako NNCH, tedy že ti nějací lidé píší posměšné komentáře. Páč by mě vůbec nenapadlo to vztahovat na sebe, páč nic takového se nedělo. Tak Já tedy budu opět transparentní a ten svůj post odhalím.

      Psal jsem ohledně NNCH jen toto: "Jsem zvědav, co tam k tomu napíše NNCH, zrovna tak činí... a to tě měla docela ráda... ale nevím, počkám si co vyplodí :D"

      Co je na tom kde posměšného, to víš a vidíš asi jen zřejmě ty. A už vážně stačí. Více se tohoto "srancování" již nezúčastním. A jen ještě zopakuji, že je mi z toho, co tu předvádíš, opravdu smutno -(

      A-A

      Vymazat
    10. Na dokreslení absolutně aktuální věc, ukázka jak se baví Aleš.

      Ano, zašel si zatrollit a zaprovokovat do místnosti dvou prudičů Happyny a Jeffa. Myslím, že tyto dva nemusím představovat. Sorry jako, ale tohle je úroveň Aleše, toto je Alešův svět, tady je mezi svými, toto je jeho zábava. Jestli někdo nechápe, že Anathema nebo Já jsme někde úplně jinde a pokouší se nás dávat na roveň téhle sebranky, tak je to maximální projev drzosti a nestoudnosti.

      Obrázek ZDE

      A-A

      Vymazat
    11. A přidám návazné aktuální pokračování.

      Obrázek ZDE

      Myslím, že si každý dokáže udělat úsudek sám.

      A-A

      Vymazat
    12. Ještě zdroj předchozích dvou obrázků: Dočasná místnost největší prudičky nejen XChatu všech dob Happyny (PinQi) s názvem ONA na portálu ZDE

      A-A

      Vymazat

  8. No a samozrejme se odvedla rec od toho vypruzeni Alese, kdy do nej Aza zacal svyma nepravdivyma vymyslama ryt.

    No a ja uz fakt k tomu celemu nemam co rict. Omlouvat se nebudu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jednou a naposledy......je mi jedno, co si o mne kdo myslí, k nikomu jsem se nepřidal na žádnou nikde stranu, to že je někdy shodný s někým neznamená, že se někdy někam přidávám.....s Aleesem15 prostě, kde v místnosti bude on SS (jen dodám, jelikož vím, co dělá jako DSko už vůbec nemám pochyby o tom, co dělá jako SSko , rozdíly o zodpovědnosti jsem psal někde výše) prostě do takové místnosti chodit nebudu a mám k tomu své důvody. TEČKA! ...tedy spíše jak je vidět....VYKŔIĆNÍK!!! Proč tam nebude chodit někdo jiný je mi jedno, asi má také své důvody, já zde píši sám za sebe a za své zkušenosti, k nikomu se nepřidávám a to že to tak někdy vyzní pro někoho není můj problém, určitě nějaké ty odchylky jsou a zrovna na Aleese mohu také napsat romány a mimojiné..jednou...a já dávám šanci jen jednou.....jsem se ho pokusil tolerovat, naprosto marně, to už je mi milejší i ten blb nyní Jeffrey, který si sem tam dal říci a dalo se s ním v místnosti sem tam i mluvit a vydržet podle pravidel, to, že nyní patrně klesnul ještě na větší nul argumentační zlo je jiná věc...s Aleesem se nedalo prostě....NIKDY bavit!!! Nebo toho jen zneužil, takovou zkušenost mám já i když jsem mu dal tu jednu šanci......další nebude nebo by se musel stát hodně podmíněný zázrak, aby mne to přesvědčilo.....END!!! Jediné, co jsem chtěl napsat na tyto vaše sračky bylo to, neb jsem na to byl nepřímo tázán (a vůbec ne ovlivňován, neb na tuto otázku bych prostě odpověděl pořád stejně) je to, že kde bude Alees SS nevlezu.....kde nebude.....a bude se chovqat normálně v první řadě já na něj nebudu reagovat vůbec......pokud on na mne zareaguje nějak normálně a normálně mne osloví, udělám totéž.....kapišto???? žádné jedna strana, druhá strana...jsem já...a vaše problémy v tom, co tu předvádíte, mne do těch sraček netahejte a je mi i jedno to, co o mne Pampeliša píše před Azou a obráceně...já dělám totéž, možná jen s tím rozdílem, že si to skutečně myslím a nemlžím jako někdo a klidně to dokáži i před tím druhým říci a ne jako soukromě!!!!! NASRAT pokrytci a pozéři......(nejsem na nikoho z vás nasraný, nic mne nevytočilo, neb jsou to jen vaše chyby, co si o mne myslíte nebo o mne říkáte před někým jiným....hlavně se znám já sám a své chyby narozdíl od vás někdy sice těžce, ale pokud jsou pravdivé..uznám). END všech ENDů!!!

      Vymazat
    2. Pokud si tedy pamatuješ to rytí (i tedy bez screenu) tak ho popiš, pokud to stojí za posouzení, pokud ne, tak se o tom vůbec nebav, ne asi.....kouřící smajl......posoudíme, pokouříme, nasereme......nebo máš teda tak krátkou paměť?????

      Vymazat
  9. :: Nová várka receptů ::

    Na AzaNovinách v rubrice Recepty a vaření se opět urodilo a dorazila nová várka šesti receptů. Těstoviny, Salát, Pomazánka a tři sladné recepty, jako třeba Kokosová roláda.

    Všechny ostatní nové recepty najdete v rubruce Recepty a vaření nebo v příslušných kategoriích. Dobrou chuť!

    Kokosová roláda ZDE

    AN

    OdpovědětVymazat
  10. === Postřehy a perličky z chatů (23. února) ===

    :: XChat ::

    DeadlyRain (Vapett) požádal na fóru Změna přezdívky o převod certifikovaného nicku Vapett právě na nick DeadlyRain, včetně nachatovaných hodin atd. Že by měl v úmyslu se ucházet o SS v místnosti "16 let a více"? Koneckonců už v minulosti o to s nickem Vapett usiloval, pak byl zaBANován, a ono bez CRT být SS na GymChatu ani nejde. Uvidíme, ono už teď je faktickým šéfem roomky. GymChat jde opravdu do hnoje. A nejen on, jak jsme byly svědky i zde, kdy SS dělají prudiči jako různí Alešové, že.. ovšemže.

    :: Chatujme ::

    Ohledně diskuzí sepsal provozovatel LuRy seznam fór bez správce a vyzval uživatele, pokud by měli zájem, nechť se o správcovství uchází. LuRy se už většinou a prioritně věnuje hlavně diskuzím, takže vyvstává otázka, zda li tento chatovací server se nemění pomalu a jistě předně na diskuzní portál. Konec Diskutníků a Lidé.cz k tomu značně přispělo, jistěže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. === Postřehy a perličky z chatů (24. února) ===

      :: Chatujme::

      Křižácké "mydlení" patrně neustává

      Ano, nositelé boží lásky stále válčí. Naposledy stížností na diskuzích (mimochodem na diskuzi kterou spravuje a založil Anathema), kde uživatelka Kroky si stěžuje na napadání Visitorem. Ovšem místo konkrétního postu uvedla jen odkaz na celou diskuzi, což jí vyčetl provozovatel Lury. S dovětkem, že tyto záležitosti by bylo ovšem nejlépe řešit skrze Vzkazník či Podporu.

      :: SuperPokec ::

      Na tomto chatu v půl 9 večer pouze 16 uživatelů.
      Společné rádio SP a Chatujme poslouchalo ve stejnou chvíli 7 lidí.

      A-A

      Vymazat
  11. Novinky na Xchatu v místnosti EMO se spojili Vožrala Ataka s Machovo novým alteregem Wu-ChanDagger99 a neustále urážejí nick Jard01 a snaží se spamovat jeho fotky smajlíkem *78* v komentářích.

    A na Xchatu v místnosti 40 a více let po zásahu admina jsou v klíčích nicky Elladerka, Mydlinkova, Randller a Xena. Blokoval je a do klíčů naházel admin Xoof.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Šavlozubý křeček

      Mydlinka je také koukám populární všude (viz. jeden z mých Postřehů ohledně Chatujme) :D Nu a admin v záběhu Xoof zřejmě zvolil taktiku tehdejšího zeleného admina Bogemana "čím víc klíčů, tím víc Adidas", neb si pamatuji ještě ze starých AN tu klíčenku BTMR, která se ani nevešla na jeden skrýn :D

      A-A

      Vymazat
    2. @ Šavlozubý křeček

      Mimochodem, když vidím u tvého nicku modrou hvězdičku, tak to je ještě nějaký vánoční dárek, anebo finančně podporuješ Gyma a jeho partu? :D

      A-A

      Vymazat
    3. To je vánoční dárek který na Xchatu dávali všem uživatelům na pár měsíců na všechny nicky lidem aby je nalákali ke kupování těch modrých hvězdiček které jsou v dnešní době stejně k ničemu...:DDDD

      Vymazat
    4. @ Šavlozubý křeček

      No tak to už zkoušel Gym hned zpočátku, vnutit lidem modré hvězdičky, ze kterých si myslel, že na nich bude rejžovat, tak zavedl, že je dal na měsíc ku nové certifikaci zdarma a myslel si, že si tu hvězdičku pak lidé koupí. Realita byla taková, že na nějakou modrou hvězdu mu řekli uživatelé známé prazdrojovo "Sere pes" :D Teď to, myslím, bude úplně stejné s tím jak je na Vánoce spoustě lidem nahustil, ač o to nikdo ani nestál.

      Já jsem si dříve samozřejmě modrou hvězdičku kupoval pravidelně, to bylo ovšem za dob starého dobrého XChatu, tedy ještě pod Centrumem. Poté co to koupil Gym, tak na ty jeho hrůzy co tam prováděl jsem mu opravdu přispívat již nehodlal. Nu, a nakonec jsem se nechal úplně vaporizovat, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024