Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Ztráta iluzí?

 

Ztráta iluzí - pampeliška odkvetlá a rozfoukaná
Autorka článku: Nicnechapu

 

Co je to vlastně iluze? Iluze je mylný smyslový vjem. Iluze vždy vychází ze skutečného podnětu, který je smyslovými receptory chybně interpretován. Odtud v přeneseném smyslu klamné očekávání a mylná naděje. Takže v podstatě je iluze chybný vjem, vidina, sen, přelud, porucha myšlení, emotivity.

Pampela


Co bylo impulsem k napsání této mé Glosy? Zklamání. Zklamání z chování bytosti, která v chatovém světě vystupuje jako Masožravá pampeliška. Zkráceně ji ve svém článku budu říkat Pampela.

Poprvé jsem ji na Glosách zaregistrovala v březnu loňského roku. A hned jsem měla důvod se smát. Pampela vlétla na Glosy jako uragán. Byla uvítána s radostí samotným Azazelem a jak se hned ukázalo, oba se velmi dobře znali. A zde si pokládám otázku. Znal ji Aza opravdu dobře? Neznal, nebo si myslel, že ji zná, věřil jí. Na mne působila jako veselá, chytrá, vtipná a divoká holčina. Bavilo mě číst její komentáře, to laškování, slovní pošťuchování s Azou.

V té samé době také Pampela v komentářích na Glosách napsala, že se možná vyjádří k "Domčinýmu příběhu". K tomu se Aza vyjádřil slovy :"Hlavně si pak slečny nevytrhávejte vzájemně vlasy :D". Anebo vlastně proč ne, taková jiná "dívčí válka" by byla zajímavá :D. Si dělám jen legraci, už je to přeci drahný čas a emoce jsou uklidněné. SNAD", Na to Pampela odepsala : "Azizko, je zbytečné vytahovat některé věci znovu na svět a když už, tak objektivně, ale to už jsem ti všechno psala".


Doktorka Jekyllová a Mistress Hydeová


A už tenkrát Aza se smíchem napsal Pampele : "Nu, třeba jsou to od tebe jen mimikry, třeba jsi Doktorka Jekyllová a Mistress Hydeová :D". Jak velkou pravdu tehdy Aza měl, to jistě ani on sám netušil. Příroděžel.

Hovory X


A pak přišly na řadu HOVORY X. A hned první byl rozhovor právě s mMasožravou pampeliškou - Pampelou.

V něm jsme se mimo jiné dozvěděli.kolik jí je let, jak se jmenuje, jak dlouho a kde chatuje, který chat jí nejvíce vyhovuje a který naopak vůbec nemusí. O chatu Libimseti.cz se vyjádřila slovy : "Lidi na Libimseti.cz jsou strašně hodní, marně přemýšlím, jestli jsem tam někdy potkala někoho zlého, je pravda, že občas se tam někdy objeví nějaký podivín (Vita), ale aspoň je sranda".

V závěru svého rozhovoru napsala : "Člověk když chce, tak si hodné lidi najde, že jo vy moji libkaři?" Já jsem do komentářů v tomto Rozhovoru napsala : "Pampeliško, fandím Ti a jsi statečná holka, že se nedáš odradit a stojíš za Azou stejně jako i já a jak jednou Aza napsal, že když my dvě stojíme za ním, aby jsme se nakonec nepopraly :D." K tomu časem Aza dodal:,, Mimochodem, pro mě je to někdy těžké, být v roli toho, kdo se nějak přátelí s osobou, které se dost nemusí ( Dominika - Klára ) a obě vědí, že když chtěly toto téma a natřásat se jako ta lepší, že jsem to okamžitě vždy zkrouhnul."

O Chat.cz napsala toto: "Tam je to velmi anarchistické, anon nicky bych okamžitě zrušila, stejně pod ním chodí jen prudiči". A já pak později na Glosách v komentářích zjistila zajímavou věc... Jak Pampela uvedla, že jedním z důvodů co jí na Chat.cz vadí jsou PRUDIČI a právě kvůli jednomu z Chat.cz odešla, stejně jako Dominika. Jak je tedy možné, že Pampela je na Chat.cz stále a navíc má pořád v přátelích toho, kvůli kterému údajně odešla? Ten někdo, jak z komentářů víme je Sova (Věčná samota).

A pak přišel únor 2021


Ta Masožravá pampeliška, která stála za Azou, ona za ním opravdu stojí, ale s kudlou a bodá a bodá.... Ta Masožravá pampeliška, která sama na Glosách psala proč odešla z Chat.cz, ale vesele si tam nejen lebedí a má Sovu dál v přátelích, ta samá masožravá pampeliška tam má dokonce dočasnou místnost a jako Stálého Správce tam zvolila PRUDIČE... které přece tak nesnáší .... smutné, velmi smutné, mega smutné!!! Neuvěřitelné, skandální!!!

Když toto oznámil na Glosách Aza, stalo se něco pro mne naprosto nepochopitelného. Pampela začala vystrkovat drápky a sekat okolo sebe. Zahájila boj, který se postupem času stal jakýmsi vyhlášením války proti Azovi, proti jeho novinářské činnosti a jeho Diskuzím na Libimseti.cz.
 
Prohlásila Azu za prudiče a dokonce ho přirovnala k Vita1971!!! A aby toho nebylo málo, místo toho, aby byla Pampela objektivní a doložila svá tvrzení screeny, vyrukovala s hláškou směrem k Azovi : "A ještě víc vlez Anathemovi do zadku". A to jen proto, že si Aza dovolil položit otázku : "Co na to Anathema?."

LichKingAnathema


A LichKingAnathema se k tomu opravdu a jak je jeho zvykem obsáhle vyjádřil. Důkladně a důrazně vysvětlil svůj názor na věc a v zásadních otázkách se shodl s Azou. Tím spustil další pomatenou poznámku Pampely, že oslovení "mistr Anathema" které občas Aza používá je další známkou pochlebování. A tak tato trapná tragikomedie pokračovala dál. Došlo i ke slovní přestřelce právě mezi Azou a Anathemou. Nebudu tu sáhodlouze vypisovat jak to celé bylo. Můžete si to vše přečíst v komentářích pod Glosou, která nese název Google, Bing, DuckDuckGo a Seznam.

Ještě jedna věc stojí za zmínku. Pampela mimo jiné napsala : "Každopádně se nesnížím na takovou úroveň a nebudu zveřejňovat soukromou konverzaci :)" Nu, nakonec se k tomu snížila o několik týdnů později.

Závěrem k tomu všemu, ještě jeden velmi rozumný komentář od LKA:

LichKingAnathema 23. února 2021 16:22

Pokud si tedy pamatuješ to rytí (i tedy bez screenu) tak ho popiš, pokud to stojí za posouzení, pokud ne, tak se o tom vůbec nebav, ne asi.....kouřící smajl......posoudíme, pokouříme, nasereme......nebo máš teda tak krátkou paměť?????


Na tento komentář jsme se dodneška nedočkali od Pampely odpovědi.

A jaký bude závěr dnešní Glosy ?

(Pokračování příště.)

 

Šárka

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

 Čtěte na AzaNoviny.eu

HarmonyOS obdrží do června většina smartphonů Huawei. - AzaNoviny
 
Koupí Twitter Clubhouse? Jednání se zatím zasekla. - AzaNoviny

Desktop vs Mobil vs Tablet – Statistiky StatCounter - AzaNoviny


A-A PROJEKTY - Vše na jednom místě

A-A Projekty



 
Zapečená zelenina - Recepty a vaření

Zapečená zelenina

Komentáře



  1. Puvodne jsem se nechtela k tomu clanku vubec vyjadrovat - ani jsem ho nedocetla. Nicmene ti Azo tleskam za tvuj novy clanek a je trapne, ze tu zase vystupujes pod alteregem, ted ses prozradil fakt na 100%. No a to je vse, co k tomu napisu :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Pampeliska

      Všichni jsou Aza! Jsem netušil, že VíťaVirus je až tak nakažlivý. I když, ono to bude spíše tebou samotnou, páč ty nerozeznáš hrušku od pomeranče, o čemž jsem se prakticky přesvědčil. Třeba když jakýkoliv anonym na žumpě byl Jeff, a jindy zase někdo jiný, s kým jsi měla zrovna nějaký konflikt.

      A to Já se k článku patrně asi vyjádřím. Asi později.

      A-A

      Vymazat
    2. Nu, neb bude ještě pokračování, tak si nechám shrnující vyjádření až do komentů pod dalším závěrečným dílem. Abych nijak neovlivňoval též autorku Nicnechapu, a vyjádřil se pak k celé záležitosti komplexně.

      A-A

      Vymazat
  2. Původně se hlavní aktérka této glosy Masožravá pampeliška nechtěla k této glose vyjádřit a asi by udělala dobře. Protože co z ní nakonec vypadlo ? Že všichni jsou Aza :D.
    Čekala jsem něco víc smysluplnějšího, osvětlujícího, dostala prostor aby vysvětlila své jednání, osvětlila nám své myšlenkové pochody , ale jak jedno moudro zní ,, co s krásnou mísou, když je prázdná ? ,,
    A že nedočetla tento článek až dokonce? Tomu asi nikdo nevěří . Tak si snad přečte dokonce pokračování článku, na kterém už pracuji.

    A s mírným zpožděním chci pogratulovat ke všem výročím o kterých tu Aza informoval . Azíku gratuluji a přeji Ti hodně sil a spoustu dalších zajímavých výtvorů, kterými své čtenářky a čtenáře i své posluchačky a posluchače obdařuješ .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Nicnechapu

      Děkuji :)

      A když už jsme u těch výročí, tak nezapomeňme, že kulaté 10. výročí tento rok slaví portál Chatujme, přesněji ho už slavilo, a to 24. února, neb v tento den roku 2011 byla registrována jeho doména chatujme.cz. Ovšem to ještě bylo Dutchovo Chatujme, dnes už je to čistě LuRyho Chatujme se stínem, přifařeným cenzorem, Grantikem. Ale tam si nejsem jistý, zda li je co slavit, jen pro příklad, na jaře roku 2014 bylo na portálu v jeden čas přihlášeno téměř tisíc uživatelů a přímo v místnostech chatu se jich nacházelo bezmála 400. Kam se Chatujme propadlo víme, a z nicoty ho částečně ještě vytáhli migranti ze dvou končících portálů, tedy Diskutníci.cz a Lidé.cz. Předně se to týká ovšem jen segmentu Diskuze, kdy víme, že se proměnily na Bohujme, nyní bych řekl smícháno s Blábolme. Ale jak bude vidět ze statistických čísel AzaŽurnálu, tak návštěvnostnímu boomu opět začíná Chatujme docházet dech a ta čísla, jak jsem správně předpokládal a tipoval, opět dosti podstatně klesají. A též je otázka, právě týkající se příchodu oněch migrantů, koliv vůbec na Chatujme zůstalo domorodců, to bude opravdu jen chabá hrstka.

      A-A

      Vymazat
  3. https://www.youtube.com/watch?v=PuWPK0Mx2Hs (kouřící smajlík)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Debustrol nemůže urazit snad nikoho. A Mach už to tu asi ani nečte, konečně patrně úplně zdechnul a vypařil se.

      A-A

      Vymazat
  4. ::::::: Zajímavost :::::::

    Nejčtenějším článkem Xglos za posledních půl roku je Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu., který má více jak dvojnásobný počet zobrazení oproti druhé nejčtenější glose. Článek pocházející již z 24. listopadu minulého roku patří dokonce i mezi nejčtenější za posledních 30 dní. Jsem velmi rád, že je to právě takovýto článek, který je veleúspěšný.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. === Postřehy a zprávičky nejen z netu (15. dubna) ===

    :: Rekordní prodeje PC ::

    Prodej PC měl za první čtvtletí tohoto roku vzdůst o 32 %, což je nejvyšší nárůst za posledních 20 let. Je zřejmé, že je za tím pandemie, ono už v minulém roce byly nárůsty. Tady se jasně ukazuje nepostradatelnost PC, kdy Mobilem sebechytřejším nelze ho nahraditi. Ano, ukazuje se, že "home office" z Mobilu fakt dělat nelze.


    :: XChat ::

    Na GymChatu v diskuzi "Vylepšení XChatu" reagoval na dva poslední podněty sám provozovatel GymJWM. Tedy reagoval jen na jeden, myslím velmi podnětný dotaz uživatele Jard01 (tady z Xglos ho znáte pod přezdívkou Křeček), aby se zavedla možnost, kdy si může ze svých přátel člověk sám smazat někoho, koho tam už nechce, tedy aby se automaticky smazal i u druhé osoby on sám, a neměl na profilu v "Má mě za přítele" osobu, u které nechce býti jeho přítelem. Tak tento správný podnět a připomínka Jardy zůstal bez reakce. Gym odpověděl na uživatele Ebola Labs (který zdrhnul z "16 let a více" stejně jako bývalá SS Fatal Error a jiní, takže v Šestnáctkách už nezbyl snad nikdo z dřívějších stálých návštěvníků - Bravo Legendawne a "ONI"), který žádal funkci zapnout/vypnout autocomplete, no prostě že mu to nedoplňuje text z našeptávání. Gym o tom prý popřemýší.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A když už jsem tu zmínil Jardu Křečka a v komentářích pod tímto článkem se zmiňují mnohá výročí, tak i Jarda měl výročí. Ano, slavil nedávno den svého zrodu (což je mimochodem v satanismu úplně nejvýznamější svátek), kdy přesně náš beran slavil nenapíšu, páč nevím zda li by si to přál a osobní údaje a tak, ale napsat, že šlo o 42 výročí moho. Já jsem mu samozřejmě už v onen den gratuloval osobně skrze jednu sociální síť. A ještě jedno mimochodem, víte co znamená číslo 42? Nu, vzpomeňte na Stopařova průvodce, 42 je vlastně odpověď na všechno, tedy odpověď na základní otázku života, vesmíru a vůbec, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
  6. ::: RECEPTY A VAŘENÍ :::

    Jak praví známé AzaMoudro "Láska prochází žaludkem", tudíž jsme s láskou a pečlivostí připravili na AzaNovinách další trojlístek receptů: Květáková rýže, Vepřové na žampionech a Husa s jablky a cibulí. Všechny recepty najdete jako novinky na úvodní straně "Recepty a Vaření" na AzaNovinách.

    Na recept "Vepřové na žampionech" se můžete podívat přímo ZDE

    Všechny recepty z AzaNovin a mnoho dalšího naleznete také na Pinterestu AzaNovin na nástěnce "Recepty a vaření" ZDE

    CHCETE MÍT SVŮJ RECEPT SE SVÝM JMÉNEM NA AZANOVINÁCH? Není nic jednoduššího, než nám ho poslat na známé adresy AzaNovin a do předmětu napsat "Recept". Jistě Vaší šmakózní pochoutku brzy zařadíme :)

    Kontaktní e-maily AzaNovin ZDE

    AzaNoviny
    Recepty a vaření

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj no spíš jste všichni jedna a ta samá osoba a celý xglosy jsou jedna velká komedie:)) Už vidím jak pohledná a Pampeliška se bude filcovat s fejk účty jako Vrtule a CAS706RT v jedný cimře a nebo že sem bude vůbec něco psát po tom co tu mistři psali někdy předloni, že s každým masturbuje po skype:)) Mimochodem když už jste u té soukromé pošty tak nevím kdo tady zveřejnil mojí soukromou poštu a provařil lovceFifLeneQ:)Nejlepší jsou tady ty recepty až napíšeš kuchařku tak dej vědět:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježkovo voko, Zwíře se nám probudil. Evidentně si kdysi nevzal mojí, v dobrém míněnou, radu o návštěvě odborníka přes kebuli k srdci, neb vidím, že se mu to ještě zhoršilo. Reagovat opravdu nemá smysl, to jednak obecně, druhak ani nevím na co, páč celému tomu blábolu vůbec nerozumím :D Ale jinak je samozřejmě fajn, že zůstal Zwíře věrným čtenářem bezkonkurenčího blogu Xglosy.

      A-A

      Poznámka: Bezkonkurenční neznamená nejlepší, znamená to, že nemá konkurenci, tedy že je jedinečný až tak, že žádný takový druhý podobný neexistuje. Nu..

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024