Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

XChat přidává místnosti, uživatelé mu však spíše ubývají

XChat přidává místnosti

 

 

Retro chat XChat začátkem listopadu přidal na svůj chatovací server nové místnosti. V kategoriích Pokec a klábosení, Volný čas a sport, Hudební styly a kapely a Film knihy počítače přibylo celkem deset místností. Oznámil to jeden z majitelů firmy 42ideas s.r.o., která provozuje od roku 2016 XChat, na blogu IKSČET Jan Zálešák.

Nový spoluvlastník XChatu

V listopadu došlo na XChatu nejen k přidávání roomek, ale také se přidal nový spoluvlastník, a to Vladislav Naumovič. Nu přidal, on převzal celkový podíl Petra Flégla, který tedy už s XChatem nyní nemá nic společného. Bylo to odhlasováno na Valné hromadě společnosti provozující XChat 42ideas s.r.o. 7. listopadu 2023. Tím se Naumovič stal největším podílníkem, páč má 40 %. Druhým největším podílníkem je GymJWM neboli Jan Zálešák, tedy respective jeho firmička STROJ-KOVO, s 31 procenty. Připomeňme si, že právě tento podíl, tedy téměř třetina XChatu je pořád v zástavě Finančního úřadu. Dalším společníkem je Ondřej Tesárek neboli Bratříček s 16 procenty a dlouholetý hlavní admin XChatu Prazdroj neboli David Dee Nesiba, který vlastní 13 %.

Bratříček neboli Ondřej Tesárek už nově není jednatelem, takže jediným jednatelem XChatu neboli 42ideas zůstal právě GymJWM, když paradoxně zrovna jeho podíl je zastaven, vtipné, že.. ovšemže.

Nové místnosti, staří lidé

XChat má sice nové místnosti, po dlouhé době, smysl jejich vzniku ale asi nikdo nechápe. Ne, přilákání nových lidí to nebude, páč na XChatu jsou už jen a pouze ti staří uživatelé, kteří na něm nějak jaksi zamrzli. To jsou pořád dokola jen ty stejné xichty, jen za ty roky už značně zestárly, za chvíli už z toho bude tak akorát důchoďák.

Počty uživatelů prehistorického chatu XChat se v poslední době moc nemění, je to už stagnace, páč to nemá kam moc již padat, a drtivá většina lidí je stejně v sex místnostech a kategoriích. Ano, XChat je spíš SEXChat, ale o tom už jsem v minulosti psal asi 666x a nic se na tom nemení. A nezmění se to ani s novými místnostmi, které jsou právě v těch tzv. slušných kategoriích.

Ono to na XChatu není žádná sláva už ani celkově, sotva se to přehupuje přes tisíc chatujících, mnohdy je to jen lehce nad 900. Nu a v těch tzv. slušných roomkách jich bývá z toho počtu tak 130 plus mínus.

 

XChat přidává místnosti - Kategorie Pokec a klábosení
XChat přidává místnosti - Kategorie Pokec a klábosení


Jak je to jinde

Retro chat XChat je na tom i přes tu bídu oproti jiným podobným retro portálům pořád dobře, nebo spíše dostatečně. Kdysi též legendární Líbímseti, anebo portál Jana Bezděka alias Grantika, tak ty jsou už, napíšu to na plná ústa, ty jsou v naprostém hajzlu. Na SuperPokecu pobývá v ten večerní čas, který se kdysi vždy sledoval ve statistikách tehdejšího AzaŽurnálu, kolem osmi až deseti lidí. Když si vezmeme, že Grantik se svojí manželkou jsou tam nabotováni nepřetržitě, tak nám vyjde totální mrtvo. Na Libku to není o moc lepší, tam už dokonce počty přihlášených na portál se pohybují někde kolem čísla 70, a lidí přímo na chatu je poskromnu, celkově tak nad deset, ve slušných roomkách kolikrát prázdno a nebo je v nich rozeset zoufalec a jouda multi Víťa neboli Vita1971. Naprosto tragická už (ne)účast, vůbec nechápu, proč ještě tyto dva retro portály na internetu straší.

Chatujme, tak tam se to také nijak neposouvá, celkově přihlášených kolem 200 a to hlavně kvůli diskuzím, páč víme, že se tam drží pánbíčkáři, kteří si z diskuzí udělali své Bohujme. Co se týče přímo chatu, tak celkově mnohdy slabá padesátka, ve slušných místnostech pak od dvaceti do čtyřiceti lidí. Francírkův Chat.cz, tak tam se taky zastavil čas, návštěvnost setrvalá kolem 40 uživatelů.

A jaký bude závěr dnešní glosy?

Ono není ani moc co dodávat či shrnovat. O těchto retro portálech jsem se v minulosti navyjadřoval dosti. Tak se vám přiznám k jedné věci, Já s tím nemám problém, ač by to někteří možná odsoudili. Ano, cítím silnou satisfakci, jednak mi vyšlo v podstatě vše, co jsem kdysi predikoval, nu a druhak, vzhledem k mé dnes již dávné účasti na těcho retrech, se opravdu s potěšení a škodolibostí sobě vlastní, když se čas od času letmo na tyto chaty podívám, potutelně usmívám v jakém jsou naprostém a totálním haj.. ehm.. háji. A ten háj rozhodné není zelený, nýbrž urnový. A je mi opravdu fuk, jestli mě za tyto mé emoce někdo odsoudí.


Anděl Azazel
Zdroje a obrázky: IKSČET; XChat

 

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦
               Čtěte na AzaNoviny.eu                     
YouTube a TikTok bude vyšetřovat EU ohledně nezletilých - AzaNoviny
Škola na Floridě zakázala studentům mobily. Co se stalo? - AzaNoviny
Největším podílníkem XChatu se nově stal Vladislav Naumovič - AzaNoviny


Vepřová plec se šabateckou slaninou - Recepty a vaření
Vepřová plec se šabateckou slaninou



AzaŽurnál - Blog AzaNovin
AzaŽurnál - Blog AzaNovin

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Notesoo - Spadla klec. Definitivní konec české sociální sítě

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Čtyři roky na Twitteru

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

Letní nadhledová glosa: V SEO skóre daly Xglosy chatům na frak.