Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Rychloglosa: Bábovičky Freyi a Happy (Pokračování (aktualizace) 10/01/18))

A když bábovičky, tak Pískoviště. Podívejme jak si tu spolu v přátelském duchu hlavní představitelka Chat.cz Freya a největší prudička Xchatu všech dob a špína všech špín Happy613 (pinQi) bábovičkují.

Zdroj: Místnost Pískoviště na Chat.cz




Muže o současném úpadku Chat.cz a pohybu v odpadní jímku něco vypovídat lépe? Resp. může něco lépe vypovídat o již mnohokráte, a nejen mnou, zmiňovaném smazávání rozdílů mezi tzv. slušnými uživateli a prudiči? Slušňák nebo happyna, všichni jedna rodina! I ta vsuvka Sovy je vlastně typickou ukázkou a bonusovým doplněním řečeného.

A závěr dnešní Rychloglosy? Ten snad ani není třeba, zde je nadmíru vše jasné, viditelné a řečené. Snad jen, smutné, smutné, smutné!


Anděl Azazel




Pokračování

Pokračování "love story" Freyi a happyny


Tomu chatu již opravdu zřejmě není pomoci. Více to komentovat netřeba. Snad jen, přesmutné, přesmutné, přesmutné.



Pokračování (10/01/2018 23:00)

Podtitul: Rasistické řeči



Než se dostanu k tomu důležitému, tak si nejprve ukažme jaké to na chatu panují upřímné vztahy. Na předešlých obrazcích vidíme, jak si spolu Fraya a Happyna notují. Podívejme se ale co např. o Freye prohlásila Happyna 4. 11. 2017

Zdroj: Diskuze na Chat.cz


Nu, a teď už k tomu opravdu důležitému. Povšimněte si na jednom ze skrýnů, jak mě happy613 nazývá, ano, čmoudem. Co se pod tímto výrazem skrývá snad netřeba objasňovat, ale pro pořádek přec. (Mimochodem, její kamarádka Velka_nevestka alias Velka_kurva z Xchatu mě dokonce přímo nazývala cikorkou či cigošem. Jsem samozřejmě Čech jak poleno ale to je v tuto chvíli nepodstatné.)





A není to samozřejmě jen ojedinělá záležitost od happy613, tyto výrazy s jasným rasistickým významem. Podívejme se jen pro malou ukázku na dva obrázky z místnosti Klid a pohoda.

Zdroj: Místnost Klid a pohoda na Chat.cz



A nyní si připomeňme, zde na glosách již prezentovanou záležitost, a to rozhodnutí nejvyššího administrátora Xchat.cz o totální likvidaci happy613 ze 17. 11. 2014, kdy vyhlásil hru "Kopni si do happy, budeš mít lepší náladu". A povšimněte si jednoho z důvodů: RASISTICKÉ ŘEČI!




Ovšem jsme na chatu, kterému krom mnoha jiných věcí chybí v názvu X, tedy na Chat.cz, zde jsou nejspíše rasistické řeči naprosto v pořádku.



Anděl Azazel

Komentáře

  1. Tak to byla taková nejaktuálnější Azableskovka. Do komentářů jen dodám ku skrýnu, že jsou na něm opět a znovu, zas a zas naprosté lži happy613. Na Xchatu jeden čas jela velmi silná a soustavná tapetační akce, i když spíše to bylo vícero tapetačních akcí. V jedné z nich se postovaly i odkazy na obrázky a jiné věci z AzaNovin. S těmito tapetacemi jsem samozřejmě neměl pranic společného, AzaNoviny tyto tapetace jen fotily a uveřjňovaly. A to ví na Xchatu každý, z tapetací byli obviňováni různí lidé, Azazel nikdy. Dokonce samotná manželka majitele Xchatu kotatkoz prohlásila "Ne, Aza netapetuje, on jen po něm/nich chodí a skrýnuje si to".

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Notesoo - Spadla klec. Definitivní konec české sociální sítě

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Čtyři roky na Twitteru

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?