Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Statistika není nuda - Místnosti, HX, Xglosy

Po měsíci si dáme opět dávku statistických dat. A když statistika, tak je třeba říci, že všechna nová data pocházejí z dnešního dne 22. ledna a 15. hodiny.

V dnešní statistice se podíváme na místnosti na Chat.cz a seřadíme si v přehledných tabulkách místnosti dle doby vzniku, nachatovaných hodin či počtu stálých správců.









Co z tabulek například vyčteme? To že hegemonem v návštěvnosti je Fajn pokec, což není nic převratného, neboť podobné typy, řekl bych pokecových či flirtíkových, místností jsou vždy největšími místnostmi na kterémkoliv chatu. Fenoménem je ovšem Hrabě X, které se řadí k nejmladším místnostem (formovat se dokonce oproti statistickému údaji začlo až na podzim roku 2016), přesto za krátkou dobu působení, oproti daleko starším roomkám, je z celkovou návštěvností blízko špici. A to vše přes fakt, že návštěvnost nikdy nebyla pro HX podstatná, naopak se HX vždy snažilo nebýt průchoďákem pro kdejakou havěť a pobudy, ne každý byl hoden či hoden tolerování (to byl dost odlišný znak od jiných místností, stejně jako fakt, že většina místností, ač má SS, tak nijak zvláště či vůbec spravovány nebyly).







Hrabě X ještě působí na Chatujme, kde má za téměř půl roku již také něcho nachatováno.

Zdroj: Info o místnosti Hrabě X na Chatujme.cz

V přepočtu je to téměř 1 měsíc a 10 dnů. Nutno zde zmínit, že čas se počítá podobně jako na Chat.cz a nebo např. na Xchatu. Znamená to, že se načítá opravdu čas aktivního chatování a nikoliv doba pobytu v místnosti, jak je tomu např. na chatech SuperPokec nebo BezvaChat. To uvádím proto, pokud by někdo chtěl srovnávat časy uživatelů či místností, pak je třeba porovnávat jablka s jablky, čemuž u Chat.cz a Chatujme tak je, u zde dvou zmiňovaných chatů SP a BCh by šlo již o s rovnávání s hruškami.



A na závěr si ukážeme statistiku Xglos. Nejdříve porovníní celkové po cca. měsíci.


Celková statistika Xglos k 20. 12. 2017



Celková statistika Xglos k 22. 01. 2018
Vidíme, že ta data jsou v podstatě stále stejná, návštěvnst a zobrazování se nikam nepohlo, tudíž zájem o Xglosy je beze změn a konstantní.



Zdroj: Statistika Google Blogger

A zde máme již samotné příspěvky, tady se již mnohé změny udály. Lednové glosy se již prodraly do první desítky a zaujímají 5. a 6. místo v Toptenu. Z toho již vypadl dubnový příspěvek "Záhada měnícího se Jakuba...", který se dlouho držel mezi desítkou. Posunula se i hranice nutná pro glosu, která by chtěla vstoupit mezi nejčtenější, a to ze 118 na 170.



Anděl Azazel

Komentáře

  1. Mám ti poslat taky statistiky? Hele víš, že já na statistiky nejsem, takže ti sem pošlu svůj nový článek.

    http://superbulvar.blogspot.com/2018/01/super-hromovka.html

    SuperBulvár Jana Bulvy
    jan.bulva333@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni redaktoři, nemíváte občas výpadky paměti? časové úseky, které si nepamatujete? ale ten, který si nepamatuje jeden z vás, ten si pamatuje druhý? A nebo to jen hrajete, že nejste jedna a tatáž osoba? Ano, na vás mluvím, páni Azazeli a Bulvo!

      P.

      Vymazat
    2. Já to hodím sem do tohoto vlákna, neboť se to lehce vztahuje k článku Honzy. Ono by se to nejlépe hodilo do RadioAzajerevan, ale tak ať je to aktuální, neboť čert ví kdy bude další glosa. Vím, tu karmu už slibuji dlouho.

      Panter nám zase perlí. A to nemyslím to, co zde předvádí v komentářích pod touto a minulou glosou. Jde o diskuze Náměty a připomínky na Chat.cz, kde stvořil dnešního dopoledne toto:

      "Protože se nám tu rozmáhá takový spamerský nešvar, nebylo by možné buď rozšířit stávající /na, nebo přidat nový příkaz /nas (no anon strict), který by anonymům v seznamu místností skryl uživatele v dané místnosti? Když zamkneme, jsou uživatelé v místnosti obtěžováni spamem pomocí šeptu... Případně anonymům odebrat právo na příkaz /m."

      Tudíž by nepřihlášený člověk či přihlášený anon viděli prázdnou místnost, jen v infu by byl ukazatel o počtu uživatelů v místnosti? Tak to je tedy pěkná pantherovina, to může napadnout asi opravdu jen jeho. A rozdělil jsem "nepřihlášný člověk" a "přihlášený anon" proto, že pokud by to platilo jen pro anony přihlášené, pak by to nemělo smysl, protože by to bylo vidět nepřihlášeně. To jen dodávám pro úplnost, protože ono celé je to jeden velký nesmysl. A jako třešnička na pantherově dortu je "odebrání práv anonům na šept", což bychom už anony mohly buď zrušit úplně nebo jim zakázat vůbec celkově psát, čímž by se změnili na guesty blahé paměti na Xchatu (leda by mohli šeptat v místnosti, ve které jsou přítomni). Ono nikde jinde anony či guesty už nemají, dokonce i na tom zmiňovaném Xchatu, kde guest byl víceméně neodmyslitelnou součástí toho chatu, nový majitel guesta zrušil. A Já jsem na Chat.cz vždy říkal, že anony bych taky zrušil, neboť pozitava jsou zanedbatelná přes negativa. Co udělá Franci, který stál u zrodu Xchatu, než si ho jeho partička nechala v roce nula "ukradnout" Centrumem, anony asi nezruší, to by klesla okamžitě návštěvnost a šlo by to proti jeho sluníčkářské ideologii? Jediným řešením je zákaz šeptu pro anony přes místnost, ovšem je otázka, jak složitá by byla úprava v systému. No nechme se překvapit, Chat.cz je chatem kde je k vidění nikde jinde neviděné, a jak bude cokoliv, jak je typické pro tento chat, (ne)fungovat. A Panther? Ten už překvapit svými perlami snad více ani nemůže :D

      Vymazat
    3. Pro Jan Bulva: Honzo nemusíš, Já vím. A k samotnému článku, no, ono tam jsou asi všichni nebo drtivá většina retardovaní, protože to se opravdu jen tak nevidí čemu všemu jsou schopni uvěřit a žít na absolutní virtuální vlně bez přesahu do reality, bez sebemenší reflexe "zelenosti trávy". Ale Já už se tam nedivím opravdu ničemu, jen mnohdy s úsměvem na líci si mohu ukroutit svojí devilskou hlavu.

      Vymazat
  2. franci by udělal nejlíp kdyby to tam celý vypnul

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024