Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Vánoce pro hráče - Slevy na předělávky Mafie.

 

 


 

Mafii budou jistě pařmani znát velmi dobře, hra z dílny českého vývojářského týmu Illusion Softworks a v režiji Daniela Vávry. A jistě v tomto roce hráčům neunikl ani remake videohry, který pod společností  2K Games vyvinula americká vývojářská firma Hangar 13. Možná že právě zde se nechal inspirovat známý trollprudič Mach, jenž se na jedné z diskuzí Libimseti kasá tím, že je mafián (krapet odlehčení před vánočními svátky neuškodí, že.. ovšemže). Pro ty, kdo předešlou větu nechápou, neb nepochází z chatového prostředí, nic se neděje, není to nijak důležité, je to psáno pro komunitu, která bude vědět.

 

Mohlo by vás zajímat:  Konec Flashe, konec webkamerek na Libku. Konec Libka?
 

A nyní tu máme skvělé vánoční slevy na Mafia: Trilogy - Mafia: Definitive Edition. Rodina - Moc - Respekt. žijte jako ganster během tří různých ér organizovaného zločinu v Americe. A rodina se neopouští, hlavně ne o Vánocích. Nyní můžete kompletní remake získat kvůli vánočním slevám až o třetinu levněji, jednotlivé díly dokonce až o polovinu. Samozřejmě, že cena všech her ve slevách se lehce liší na různých herních platformách.

Zdroj obrázků: mafiagame.com

Rozdíl je též v délce vánočních slev, na Xboxu si jich můžete užít do 3. ledna příštího roku, ale třeba na PlayStation Store budou slevy dokonce až do 9. ledna. Dalšími platformami kde se setkáte s nabídkou slev jsou Epic Games Stoere či Steam. Vše kolem vánočních slev naleznete na oficiálním webu Mafie ZDE.

 

Průšvih roku: Cyberpunk 2077


Po obrovské vlně kritiky, snad ohledně úplně všeho, tedy velké řady chyb, výkonostní náročnosti a nevalné grafice předně na starších konzolích či průměrně vybavených PC, se společnost Sony už v minulém týdnu rozhodla, že nespokojeným hráčům vrátí peníze. Též společnost Microsoft se svou konzolí Xbox přistoupila k podobnému kroku jako Sony.

Sony stáhlo hru úplně ze svého obchodu. Cyberpunk 2077 můžeme označit za katastrofu roku. A možná nejen roku, to ale ať už si vyhodnotí zasvěcenější.



Mohlo by vás zajímat:  Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

 

A jaký bude závěr dnešní glosy?


Jednou jsi dole a jednou nahoře. Něco se povede a jiné je blamáž. Lidé by vždy měli umět rozlišovat hru od skutečnosti. Pak by se jim nestávalo, že si o sobě, jako náš milý Mach, budou myslet, že jsou mafiáni. On si tedy o sobě myslí, že je i polda, ale o tom jindy a jinde, v mém příštím fejetonu.

 

Anděl Azazel

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

 Čtěte na AzaNoviny.eu

AzaNoviny - Reddit

AzaNoviny - MojeID

AzaNoviny - Klasické chaty a fóra

 

A-A PROJEKTY - Vše na jednom místě

A-A Projekty


Recepty a vaření

Španělská vepřová roláda
Španělská vepřová roláda

Závin se zelím a uzeným masem
Závin se zelím a uzeným masem

Kokosové tyčinky (domácí)
Kokosové tyčinky (domácí)

 

Komentáře

  1. === Postřehy z chatů (23. prosince) ===

    Chatujme

    Známý tapetář a spamer guru Kouba neřádí jen na Libku, před krátkým časem začal řádit i na Chatujme v diskuzích. Přístup LuRyho očekávatelný, tedy pro mne již očekávatelný, ještě před pár lety bych byl z LuRyho naprosto překvapen. Více v mém příštím fejetonu, který se bude zabývat nejen tímto tématem. Již brzy.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  2. === Vánoční postřehy z chatů (24. prosince) ===

    XChat

    Ataka jako SS Komouš výchovy v příní k Vánocům přeje co nejvíce nových prudičů

    V přání k Vánocům uveřejněném na fóru místnsti Komouš výchova se uvádí například toto:
    Nezbývá abych popřál naší místnosti co nejvíc nových prudičů a aby naše místnost měla i nadále pevnou a stabilní návštěvnost jako dosud. Celý post si můžete přečíst viz. zdroj.
    (Zdroj: XChat.cz - Fórum - Komouš výchova)

    Chatujme

    Admina Cullinan a kamarádčofty? Zakladatelka "Achátového zámku" zbavena SS - otevírá si dočasnou roomku "Achátový zámeček"

    Na webu k místnosti "Achátový zámeček" na Chatujme si můžete přečíst, jaké hrůzné vztahy a praktiky panují na portálu Chatujme, kdy je zakladatelka místnosti COMMONSO dokonce připravena o svou roomku. Jen pro příklad malá ukázka:
    Otázka zní: Má tady cullinan skutečně na chatujme.cz nějakou vůbec vypovídající hodnotu? Víc škodí než slouží! Dílo zkázy započalo!!! Příznivci místnosti a fandové báječného povídání se vždycky sejdou, ať jim chce házet klacky pod nohy kdokoliv! Z vás, manipulátorů, závistivců a nepřejícníků, strach nemáme a budeme stále komunikovat, žertovat a i nadále se skvěle bavit. Vás skutečně nepotřebujeme!!! Toto je jen menší část, celý text naleznete na webu k místnosti "Achátový zámeček" viz. zdroj.
    (Zdroj: Achátový zámeček)

    Opravdu stojí za přečtení! Jen pro silné nátury!

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. === Hodoboží postřehy z chatů (25. prosince) ===

      XChat

      Úchvatná vánoční přáníčka Atakových komančů

      Na GymChatu na fóru místnosti Komouš výchova jsou k nalezení vánoční přáníčka, která i pro neznalé nádherně vypovídají o tom, co za partičku prudičů a dalších nepěkných odrůd tvoří nejen tuto místnost, ale v podstatě už celou kategorii Volný čas a sport, páč se tam nikdo, krom adminů, už defacto nevyskytuje.

      Namátkou můžete na fóru KV spatřit přání o dostatku lahváčů, ať nikdy nechybí chlast a jiné drogy, další litery raději odcituji ".. hodně sexu též a taky děvečky na prcání/ pro ženský hodně chlapů s velkým přirozením!!!! .." V jiném postu nás nepřekvapí starý znýmý z Chatujme Karl1 přáníčkem "hlavně zdraví a dobrý sraní", nu podívejte se na to kompletně sami z odkazu viz. zdroj.

      (Zdroj: XChat.cz - Fórum - Komouš výchova)


      Libimseti

      Na diskuzích Líbímseti řádí i o svátcích trojlístek gaunerů a prudičů Kouba (který klasicky spamuje a tapetuje úplně všude) a Mach s Víťou, tito dva vejlupci předně na jedné diskuzi, na kterou se můžete podívat ZDE

      (Zdroj: Libimseti.cz - Diskuze)


      Chatujme

      Majitel SuperPokecu Grantik, který měl oficiálně na Chatujme funkci Administrátor Správce rádia a přezdívku ChatRadio, má už pár dní stejnou přezdívku ze svého portálu, tedy Grantik, a stal se dokonce oficiálně plnohodnotným adminem. I o tomto budu psát v připravovaném fejetonu, u které vám prozradím zatím název, bude se to pravděpodobně jmenovat "Co má společného Chatujme s Libkem a SuperPokecem? Koubu a Grantika."

      Jinak kauza "Achátový zámek/zámeček", která je i tu k vidění, se komentově rozrostla pod předešlou glosou, kam též byla postována, tudíž se na to můžete podívat právě pod minulou glosou ve vlákně ZDE. Objevil se tam známý Peťa N, tudíž jsem asi zřejmě píchl touto kauzou do vosího hnízda, že.. ovšemže.

      (Zdroj: Chatujme.cz - Diskuze)

      Shrnuto podtrženo: To co už víme dlouho, se jen a pouze potvrzuje, tedy že stav českých chatovacích portálů ja katastrofální. A to je ještě možná lichotka. Nu..

      A-A

      Vymazat
    2. === Štěpánovské postřehy z chatů (26. prosince) ===

      Chatujme

      Sprosťácké diskuze

      Na GymChatu mají prudičskou místnost KV, aby na Chatujme nezůstali pozadi, vytasil se LuRy s novinkou na diskuzích, kdy určitá témata mohou být označena "E", tedy "explicit" (Téma může obsahovat nevhodné nebo vulgární výrazy). Aby se lidé mohli bavit sprostě a nevhodně, a nemuselo býti proti lidem a diskuzím zasahováno, páč pak by třeba utekli jinam, že.. ovšemže, tak sprostotu a nevhodnost povolíme a jen to označíme. Další výborný kousek LuRyho. Jakže to říkal Anathema s těmi sluníčkáři a provozovateli? Tesat do kamene. Zatím na Chatujme je takto označená jedna diskuze. Sprostotě sláva a 666 x sláva.

      XChat

      Komouš výchova o "nemá nohy"

      Tady prudičové z prudičské místnosti "Komouš výchova" neodolali na svém fóru si opět krapet nezajet do postižených osob a samozřejmě hlavně do mé osoby, když Leoparda s Atakou "laškují" na téma "kdyby jako někdo neměl nohy". Nu, podívejte se na to sami na XChat.cz - Fórum - Komouš výchova ZDE

      Libimseti

      Mach se už nemaže, dal si dokonce fotku

      Machovi se na Libku tak zalíbilo (neb je tam naprostá anarchie na diskuzích), že přestal fungovat v módu z XChatu "napiš a smaž se" a dokonce si pod nickem Polda z Hongkongu svůj profil opatřil profilovou fotografií. Vypadá to, že se Mach na Libku hodlá zdržovat déle. S Víťou a total tapetářem Koubou tvoří opravdu úžasný trojlístek. Vítejte na Libimseti!

      A-A

      Vymazat
    3. === Postřehy z chatů (27. prosince) ===

      XChat

      Vánoční dárek v podobě hvězdičky

      Ještě se vraťme ku dni štědrému, na XChatu (spíše tedy GymChatu) se nadělovalo, dárkem byly modré hvězdičky pro aktivní uživatele dle určitých kriterií, která najdete na blogu XChatu s názvem IKSČET (viz. zdroj). Takže modrou hvězdičku například obdržela i největší prudička nejen XChatu všech dob Happyna (nyní nick PinQi). Nu, holt své prudiče je třeba si hýčkat, že.. ovšemže.

      (Zdroj: blog IKSĆET.cz)

      A-A

      Vymazat
    4. V dnešní době jsou už hvězdičky modré na xchatu pasé...:DDD Jejich výhody nelze totiž nijak využíti...:DDD

      Vymazat
    5. @ Šavlozubý křeček

      Ano, máš úplnou pravdu, modré hvězdičky jsou již opravdu pasé. Gym rozdává něco, o co není zájem, co nikoho nezajímá, je to takový dar - nedar. Modré hvězdičky si na dnešním GymChatu kupují jen "ONI" a DonLaFontaine :D Ač jak jsem se díval, použitelnost je stejná či podobná jako v minulosti, ovšem v dnešní době s tím, jak se GymChat vyprázdnil a obecně je v nepěkném stavu (a to i po stránce technické, nijak zvláště to tam tedy Gym nevylepšil, hlavně vzhledem k tomu, že tu brzy budeme mít rok 2021 /příklad by si měl brát od sousedů ze Slovenska, tedy od Pokec.sk/)

      V dobách minulých, když jsem působil na XChatu (tedy oficiálně jsem na něm nikdy nebyl, neb jsem využil již před drahným časem svého práva "být zapomenut" a nechal se vaporizovat), tak jsem si kupoval modrou hvězdičku vždy. Sice jsem už tenkráte v pozdějších časech si kladl otázku, zda li to má nějaký význam, ale tak stála 130 Kč na rok, a určité využitelné výhody měla. Hlavně měl člověk delší sklo (více řádků v místnosti), též dostával více DS a pak si pamatuji na pro mne velmi důležitou výhodu, a to hlášení o vstupu sledovaných do roomů, a neb výhodou bylo, že člověk může sledovat až 100 nicků (oproti v základu jen 10) tak se mi tato funkce navíc velmi hodila a měl jsem přehled kdo kam kdy vstupuje. Jinak ty ostatní výhody a zvláště dnes jsou o ničem, jako třeba větší prostor na fotky, páč nechápu, kdo by v roce 2021 ukládal fotky na XChat, když je tu nepřeberné množství cloudových uložišť, která jsou kvalitativně někde úplně jinde včetně zabezpečení.

      Nu, jsem se zase rozepsal, jsem hrozný gafoman, že.. ovšemže :D Každopádně shrnuto podtrženo, on už GymChat sám o sobě je pasé, a nějaké modré hvězdičky jsou pasé 666 násobně.

      A-A

      Vymazat
    6. za peníze výhody, které byly na Lidech a i jinde zadarmo?
      A chtěla jsem se ještě Jardy zeptat, proč by někdo kradl elektroměr ?
      Ohrožovali Tě zbraní a na 158 se Ti vysmáli ?
      Kde to žiješ?

      Vymazat
    7. a k těm fotkám, šáša Vita tam má fotku snad z roku razdva. Na Chatujme si pamatuju, že měl fotku na který vypadal jako starý tlustý chlap a na Libku je to mladší kluk.
      Jeho údajná sestra Iveta má na Libku dva profilu, jeden je RADIOClub, ten byl přece Viti syn na Bohujme. No fakt je to šašek, ten Vita.
      MachoPako, začínající model, vychrtlý a zarostlý, na něj už agentury čekají.
      A vitkouba, jen napsal, že si myslí o uživateli Vita1971 hovno, už byl bystře šaškem Vita odhalen jako Aza :D :D:D

      Vymazat
    8. @ Nicnechapu

      To si nemyslím, že je úplně tak jak píšeš "za peníze výhody, které byly na Lidech a i jinde zadarmo?", v základu byl XChat naprosto dobře použitelný a srovnatelný s ostatními, navíc na Lidéčku byl krapet jiný systém např. ohledně přidělování DS apod. Naopak to byly novější služby, jako SuperPokec či Chatujme, které měly některé věci zpoplatněné. Například na SuperPokecu je dodnes v základu pouze 30 minut a dojde k automatickému odstranění z místnosti, všeude jinde je standard 45 minut, Grantik tam měl i možnost placených místností, což před časem zrušil, páč o to už nikdo nemá zájem. A placené místnosti, narozdíl od XChatu (GymChatu) jsou i na Chatujme, a tam jsou využívány (za mě nechápu proč, opět kdo by si v dnešní době platil (a tady už to je 500 Kč / rok) místnost na nějakém neznámém Chatujme, kde místnosti buď zejí prázdnotou bo je v nich jeden visící člověk, průměrná návštěvnost ostatních tak 2-3 uživatelé, a jedinou větší místnost tam nyní tvoří migranti z Lidé.cz? Takže když přejdu do humorného stylu, tak tam si může platit roomku "jen fejk Sehrezada" :D).

      A k té historce Jardy, nu ona je tak trochu neuvěřitelná, že jsem se k tomu ani raději nevyjadřoval :D Tak třeba se od Jardy dočkáš nějakého osvětlení :D

      A-A

      Vymazat
    9. Pro Nicnechápu no proč by dnes kradl někdo elektroměr když každý má na svém domě vlastní hodiny od Eonu také nechápu, nicméně zbraní mě ohrožovali, můj pozemek před domem bez soudního povolení prohledávali a stejně nic nenašli, a ano na lince 158 když sem si na ten postup chtěl stěžovat se mi vysmáli, ale tak mám romského souseda který se mi tu snaží neustále ztrpčovat život ale před PČR si hraje na největší chudinku a oni mu to vše věří.

      Vymazat
    10. @ Nicnechapu

      Tak o Víťově imaginární rodince není třeba ani diskutovat, zváště když mi ty věci potvrdil tehdy i LuRy, který též nevěřil na "jeho sestru" a další rozvětvenou rodinu, která používá stejnou IP, a LuRy jako provozovatel musel mít mnohé nástroje, jak určité věci rozpoznat. Ale tak zase buďme shovívaví k jeho imaginární rodince a světu, který si tvoří (ale jen k tomu), páč nevíme jak to má, a pokud tím nikomu neubližuje, tak ať si své samoty alespoň s imaginární rodinou užije.

      Ale že se tam na tom Libku sešel trojlístek vítečníků, Kouba, Víťa, Mach, což. To je sestavička, panečku :D

      A-A

      Vymazat
    11. Neuvěřitelný jednání. Z cikánů mají strach, tak dělali bububu na Tebe, Jardo a u cikánů si šplhli.
      To je klasika a abych to trochu odlehčila.
      Představila jsem si místo těch poldů ve zbrani ty dva šašky Vitu a Pako Macho :D

      Vymazat
    12. To máš pravdu Azíku a jak srandovně píše Pako Macho.......... že je potřeba zastavět Glosy, zapcifikuje, drlas, postižené dojnice.......... to asi LichKingAnathema blinká , takový slovutný češtinář :D
      Tak já nevím, jak to na Bohujme chodilo přesně, dlouho jsem tam nebyla a vlastně mě to ani nezajímalo.
      Ten Grantík, ten mě zajímal jen jako že měl Rádio, ale stejně to byla nakonec nuda.

      Vymazat
  3. === Podcast Xkozloviny na dalších dvou platformách ===

    Objevil jsem podcast Xkozloviny na dalších dvou místech, a to na platformách..

    Podcast Republic ZDE

    PodBean ZDE

    Můžete se na to podívat a případně si poslechnout z odkazů. Samozřejmě jsem doplnil banery obou služeb do přehledu na stránce Xkozloviny "KDE POSLOUCHAT", tam vám jsou společně s dalšími trvale k dispozici.

    A na kolika místech Xkozloviny že to už jsou? To si spočítejte a berte jako kvízovou otázku.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. === Další trojlístek receptů ===

    Recepty a vaření na AzaNoviny.eu ani o svátcích nespí a přináší Vám další klasický trojlístek receptů - Švestkové víno, Hráškové placičky a Treska se šunkou, sýrem a brokolicí. Dobrou chuť a dnes i na zdraví!

    Najdete v "Nejnovější recepty" na Recepty a vaření

    Recepty a vaření
    AzaNoviny.eu

    OdpovědětVymazat
  5. ::::::: Nový X-Fejeton je tu! :::::::

    Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

    Ano, toto je název mého nejnovějšího X-Fejetonu, kde jsem podrobil celou chatovou scénu a její některé jednotlivé segmenty a děje ostré kritice. Přečíst si můj nejnovější počin můžete, jak jste již zvyklí..

    - tady na Xglosách v menu X-Fejetony ZDE

    - na půblikačním webu X-Fejetony ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  6. === Po tradičních Vánocích tradiční asii ===

    Recepty a vaření na AzaNoviny.eu vám přinášejí opět nový trojlístek receptů. Dnes zavítáme do asijské kuchyně, a za tímto účelem vznikla i nová stejnojmenná kategorie. Je libo Čínský salát, Asijského kapra ve woku či byste měli chuť na Smažené rýžové nudle s marinovaným tofu? Najdete v kategorii Asijská kuchyně ZDE

    Recepty a vaření
    AzaNoviny.eu

    OdpovědětVymazat
  7. ::::::: No, konečně! AzaNoviny HTTPS. :::::::

    Z nějakých důvodů stále nedocházelo u webu AzaNovin k přechodu na zabezpečený protokol HTTPS. Dnešního dne se tomu tak stalo. Ano, v roce 2020 mít web jen na HTTP už byla snad i trochu ostuda. Takže ano, i tak je přechod na zabezpečený protokol pozdě, ale lepší pozdě, než později. Přechod, jak se zatím zdá, se zdařil bez větších komplikací, které vždy mohou nastat. V příštích dnech bude ještě následovat určité dolaďování, tak aby AzaNoviny do roku příštího vstoupily v tomto směru co nejvíce vylaďené a v plné kondici.

    Tak to je první ze čtyř odstavců informací na blogu AzaNovin, pokud se chcete dozvědět více, třeba o tom, že si na AN chystají opt vyhrnout rukávy a dál pokračovak v dobré, kvalitní a pilné práci, pak celý článek naleznete ZDE.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  8. !!!!!!! X-PÁRTY na Xglosách !!!!!!!

    Komunita Xglos Vás zve, když už je ten zákaz vycházení (ale nejen), na silvestrovskou X-Párty, která se bude konat pod silvestrovskou glosou od rána po celý den. Přijďe vyjevit své novoroční přání či poselství, osvěžte ostatní nějakým vtípkem anebo čímkoliv co Vás napadne. Prostě přijďte aspoň na chvíli pobejt a pobavit se v dobré X společnosti.

    Komunita Xglos
    xglosy.eu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozvánky již dávno rozeslány, nu a už pár lidí, pár dobrých bytostí přislíbilo účast na X-Párty.
      Silvestrovská glosa bude mít podtitul "Kdo neslaví s námi, slaví proti nám." ale není to vůbec myšleno konfrontačně, naopak, Xglosy nechtějí rozdělovat, Xglosy spojují. A co můžete čekat? Třeba silvestrovský AzaPoet. Každopádně pevně věřím, že na X-Párty v komentech vytvoříme a vytvoříte ještě daleko předaleko lepší a zábavnější věcičky.

      Anděl Azazel
      xglosy.eu

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Blog.cz končí! (XG verze)

Co měsíc dal - Leden 2024

Diskuzní fóra vs sociální sítě