Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Maximální NEUVĚŘITELNOST - Dílo žumpozkázy dokonáno, happy613 SS



Zdroj: Info o místnosti Klid a pohoda na Chat.cz

 
Když jsem začal v názvech glos používat slovo "neuvěřitelné", ani Já jsem naprosto netušil, že je to jen čajíčkový začátek. Opravdu jsem sám překvapen tím, co za soustavnou řadu neuvěřitelností se od té doby stalo na Chat.cz. A nyní to vygradovalo již zřejmě k samotnému vrcholu nejneuvěřitelnější neuvěřitelnosti, největší špípa všech špín a největší prudička Xchatu happy613 (pinQi) se stala v místnosti Klid a pohoda Stálou správkyní. Nevím co může být ještě neuvěřitelnějšího, i když po zkušenostech o kterých píši, může přijít už cokoliv. A musím se přiznat, že po krocích RA JiH, a zvláště tomto posledním, začínám pochybovat o jeho svéprávnosti. Happy613, kterou vylikvidovali již před mnoha lety definitivně a na trvalo na Xchatu, funkcionářkou Chat.cz. Připomeňme si znovu již publikvané.

Zdroj: Diskuze Xchat.cz



A můžeme si opět ukázat, to co již v poslední době mnohokráte, jak dochází k naplňování mých slov v minulosti, slov o jednobarevném chatu, o jedné místnosti, a dnešním dnem i dokonalé naplnění slov o chatu prudičů. Ano, Pokec 1 (Fajn pokec) a Pokec 2 (30 a více) a pak už nic. Ukazujeme si to stále dokola proto, že přeci jen vždy je možné, že se jedná u té které věci o přechodný jev. Zde ovšem to již vypadá na jev trvalý. Je to opravdu smutný pohled na Chat.cz a to zvenčí i zevnitř.

Zdroj: Seznam místností na Chat.cz

A když už jsme u těch opětovností, tak vypíchněme ještě další již setrvalý jev, nárůst místností se sexuální tématikou.

Zdroj: Seznam místností na Chat.cz


A závěr dnešní Xglosy? Ten si tentokrát povím sám k sobě. Musím si sdělit, že pro příště budu opatrnější ve svých výrocích a hlavně úvachách a závěrech. Ano, budu muset u tohoto chatu vždy počítat s tím, že ať dojde k jakékoliv mega hrůze, že v postupujícím čase se při ohlédnutí zpět může jednat o již zmiňovaný čajíček. Tedy na Chat.cz platí - Pokud se ti zdá že je nejhůř, věř že meganejhůř ještě budu. Pokud se ti zdá něco jako velká žumpa, může v tu dobu jít o malý septíček. Blink


Anděl Azazel

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024