Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Pár novinek: Kecej, SB, AN

Začněme chatem, o kterém jsem již psal v glose "Mini a mikro chaty". Na tomto chatu je nyní mnoho věcí jinak, resp. fungují stará a nová verze. O tom všem se můžete dočíst v AzaNovinách zde. Je to též první článek nové rubriky AzaNovin s názvem "Krátce - Aktuálně - Bleskově", která bude sloužit okamžitým rychlým novinkám a bleskovým informacím. Tyto zprávy budou též publikovany jinou formou než klasické články.

Jelikož tyto glosy spadají pod AzaNoviny a mají na hlavním webu i svojí rubriku, je třeba přemýšlet, jestli vše zde úplně zapadá do nového současného pojetí AzaNovin. A jelikož jsem o tom hovořil s Janem Bulvou, tak mi bylo nabídnuto, neb jsem ho informoval, že Xglosy by se již měly ubírat jiným směrem než v posledním období, že bych některé své počiny mohl publikovat na jeho SuperBulváru. A jak se můžete podívat, tuto nabídku jsem přijal Zde

A o čem že je můj článek uveřejněný na SuperBulváru? O současném dění na chatu Chat.cz, o záštích, strachu, přetvářce a mnohém dalším. Více a konkrétněji neprozradím, přečtěte si můj nejnovější textový tok. Zde na Xglosách bych se již konečně rád věnoval méně osobním a více tématickým, technickým, systémovým či organizačním věcem. Tudíž přijde na řadu ona Karma či Limity stálých místností na Chatujme.cz.

Co se týče komentářů zde, ty nechám nastaveny tak jak jsou nyní. Tedy každý má tu možnost se svobodně vyjádřit, tuto možnost stále nikomu neupírám, jen výkřiky anonymů už sem patřit pravděpodobně nebudou. Xglosy jsou slušným a solidním blogem, k čemuž výkřiky anonymů nejen že nepřispívaly ale mnohdy byly v silné kolidaci. To že poklesne zobrazování stránky, toho jsem si vědom, ovšem tak jako v HX, i zde nejde o kvantitu, ale o rozumný poměr mezi kvantitou a kvalitou. A není to výdělečný web, nikde tu nejsou reklamy, že. Takže počet zobrazení není faktor, na který by se muselo hledět. Koneckonců celý projekt Xmagazín A-A je čistě neziskový.



Anděl Azazel

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Notesoo - Spadla klec. Definitivní konec české sociální sítě

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Čtyři roky na Twitteru

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?