Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Freya - královna žumpy

Na postupné zmizení místností Temnota, Hrabě a Night Room (což byla dle mě cílená akce dua Freya JiH) reagovala Freya na diskuzi své místnosti takto:

Zdroj: Diskuze Fajn pokec na Caht.cz

Nejdříve si ještě aktuálně řekněme, že hned 1. února byla odstálena další místnost, a to Ach ta samota (dle datumu založení nejspíše prapůvodní místnost vzniknuvší zároveň se spuštěním chatu). Jedním ze stálých správců byl i člen HX-Týmu Akanes. Čistka po bolševicku tedy zakončena.

Pojďme k obsahu příspěvku Freyi. A zastavme se nejdříve u jednoho velmi úsměvného bodu, budu citovat "Doufejme, že se zde namísto toho uvolní atmosféra a vznikne prostor pro nové, seriozní místnosti". Toto je naprosto mimo realitu a Freya je buď naprosto mimo mísu a nebo je to jen takový "blábol tiskového prohlášení pro tupý dav". Jednak, nic moc nového se zrodit nemůže, jelikož chaty obecně jsou v úpadku, klesá návštěvnost, místnosti mizí nebo se vylidňují. Toto je již dlouhodobý a setrvalý trend, který sleduje II. kanál AzaNovin AzaŽurnál, podívejte se na to, jaká je realita zde. A za druhé, po těchto jasných statistických číslech, realita přímo na Chat.cz. Je třeba takováto, místo Temnoty, HX, NR či Ach ta samota nahrazují tyto místnosti roomky jiné, posuďte sami jak moc seriozní:




Zdroj: Vše Seznam místností na Chat.cz

Ano, toto je k vidění poslední dobou. Když jsem začal aktivně působit na Chat.cz, pak se občas vyskytla nějaká ta místnost "Nadrženost a sex" a nebo celkem nejednoznačná "Řemenem na holou". Byly to ovšem vždy takové jednotlivosti, nyní už je to soustava takových místností.

Tudíž se stále jen potvrzují mnou psané věci v minulosti, tedy že Chat.cz se stává jednobarevným, stává se chatem bez osobností (už zůstala jen Freya a Pokec, vše ostatní bylo vylikvidováno), chatem prudičů, odpadu a lůzy, kde řád a pořádek nemá místo a je nahrazen anarchií a bordelem. A jak jsme si na obrázcích ukázali, slovo "bordel" může mít tady dva významy, neboť ke všemu tomu se tu jde do souloží s těhulkama:

Zdroj: Seznam místností na Chat.cz

O tom, že Chat.cz je skutečně žumpou svědčí nezpochybnitelná fakta. Na chatu se vyskytují v množství větším než malém osoby, které byly jinde jako prudiči a nepřizpůsobiví zlikvidování, které si na všech jiných chatech nepřejí, kteří si všude jinde ani neškrtnou. O happy613, největší špíně a prudičce Xchatu, která již mnoho let tam má v podstatě zákaz, je zbytečné už psát. Ale ono se to dá říci i o jiných, jako je Žalud, který sám pravil, že na všech ostatních chatech "ho nemají rádi", anebo jako je Albert, který například neznal Xchat, ovšem Já jsem často o tomto chatu psal, a tak mu to nedalo. Když se jednou přihnal do HX informovat mě o zážitcích z Xchatu, pak říkal něco takového "Už tam nejdu, to je strašnej chat, byl jsem tam chvíli a hned mi smazali účet". Jistě, pokud tam prováděl to co na Chat.cz, tak se tam s ním pravděpodobně moc nemazlili. Stejně jako by se nemazlili na jiných klasických a normálních slušných chatech. Tak to je jen takový malý praktický příklad za všechny. Více nemá smyslu pokračovat v dalších konkrétních výčtech uživatelů, je očividné, že na Chat.cz se opravdu srotila ta největší sebranka, odpad a žumpa z ostatních chatů.

Tedy pro Freyu, ano, Chat.cz je opravdu žumpou, stejně jako je tráva zelená, jakékoliv prohlášení této osoby na tom nic nezmění. Naopak někdo, kdo naprosto zaněřáděnou a šíleně sprostotou, hnusem, trollením (na kterém se i dotyčná podílela) a dalšími záležitostmi zaplevelenou diskuzi "Přátelé Temnoty" komentovala i na Xglosách stylem, že se vlastně tak nic moc nestalo a nechápe rozhořčení některých z nás, pak slova takovéto osoby jsou snad i naprosto irelevantní.

A závěr dnešní glosy? Budou dva a budou shrnutím napsaného. 1) Cílená Freyo-JiHovská akce likvidace nejen osob ale i celých místností se potvrdila (a toto se opravdu též nikde jinde nevidí). 2) Pokud prudičsvo a nepřizpůsobiví z jiných chatů, či místní, které by jiné chaty nepřijaly, tvoří společně s falešným, křivým, feťáckým a psychicky nemocným či narušeným osazenstvem drtivou většinu chatu (zbytek jsou zoufalci a tupci), pak nelze pochybovat o tom, že takový chat je ŽUMPOU.


Ale přeci jen ještě další závěr. A vrátím se k nadpisu. Freye je naprosto jedno jak to na chatu vypadá, ona chce být královnou. A tak toho dosáhla. Královnou čehokoliv, a tak je Královnou Žumpy.

Anděl Azazel

Komentáře

  1. Dvě věci, Míro. Za prvé ti sem postnu svůj nový článek, což koukám, že jsme měli podobné téma. A za druhé, s těma komentářema jsem se nemýlil. Ale zase tak moc chválit se netřeba, bylo jasné, že ta lůza z Chat.cz není schopná vystupovat zřetelně a jednoznačně za sebe. Zase jsem ale rád, že ta "pod práškama na hlavu" oba z nás pobavila :-D Píšeš jako já články v noci, a pak zveřejňuješ ráno, to je taky moudré, ono noc je vůbec hodně vhodná, protože většina blbosti spí, takže ta energie je super.

    http://superbulvar.blogspot.com/2018/02/bavicka-marie.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak. Nyní jsme na tom v podstatě stejně, ty máš komentáře zakázané (což jsi měl vždycky) a Já tu možnost se svobodně vyjádřit komukoliv poskytuji ale jak pravíš, ta lůza toho není identifikovatelně schopna, žalostné a smutné. Ještě že jsem už z té žumpy pryč. A ano, měl jsi pravdu, bylo to těžké rozhodování, a díky za gratulaci. Každopádně víš sám, jak jsem zásadový, a přes některé věci prostě u mě nejede vlak, tu žumpu už dál nešlo tolerovat. Sám bych si kakal do úst, kdybych déle v tom hnusu zůstával. A s tou nocí, to jsi obšlehnul ode mě, nebo Já? No to je i jedno, známe se asi 200 let, na pravdě výstižně pravdoucí to nic nemění.

      Vymazat
    2. A s tou Freyou taky souhlas. To je to pravé zlo toho chatu, ne nějaký trapný JiH, ten má tu zelenou hvězdu jen na oslňování slečen, nemít tu hvězdu, tak je nepostřehnutelný. Ale to, nejen my dva, víme dávno. Každopádně franci si ho vyhlídnul dobře, pro ten jeho sajrajt je naprosto ideální.

      Vymazat
    3. A ještě do třetice všeho dobrého či zlého. V tomhle případě spíš zlého, nefunguje ti tam odkaz na Pampelišku, jak jsem na to koukal, tak ty 3w v té adrese jsou jaksi navíc. Tak si to kdyžtak oprav, Já ten odkaz hodím sem. Takže kdo by se chtěl podívat na Masožravou pampelišku na Xchatu, tak může tady https://xchat.cz/masozrava_pampeliska

      Vymazat
    4. Opravil jsem. Díky za upozornění.

      Vymazat
  2. K té žumpě. Jsem podniknul malou exkurzičku na tu odpadní stoku, vylezl mi z toho hned článek. To se člověk ani nemusí snažit, to se narýsuje úplně samo.
    https://superbulvar.blogspot.com/2018/02/nedelni-chvilka-zumpy.html

    Jan Bulva (r)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Notesoo - Spadla klec. Definitivní konec české sociální sítě

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

Čtyři roky na Twitteru