Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Rychlo-postřeh glosa: Chat nestálých místností

Nestálé místnosti vlastně tak nějak nejsou ani chat. Chat tvoří místnosti stálé. Nestálá místnost je všude vykládána jako místnost určená pro potřeby jejího zakladatele a v takových místnostech platí jiný řád. Na Xchatu se k režimu dočteme toto "V nestálých místnostech platí volnější režim, ale to neznamená, že se v nich mohou porušovat platné předpisy a zákony České republiky." Ale na všech klasických chatech je to stejné. Též všude jsou nestálé, nebo chcete li dočasné, místnosti tzv. pod čarou. Ano, gró chatu jsou místnosti stálé, ty tvoří chat.

Jak to například vypadalo dnes ve večerních hodinách v primetimeu na Chat.cz?

Zdroj: Seznam místností na Chat.cz

Nevím, jestli to potřebuje nějakého komentáře. Pro přehlednost jsem označil první tři stálé místnosti (jak vidíme, jsou zafiltrované pro anonymy), pak vidíme soustavu nestálých (dočasných) místností. A na samém chvostu většina místností stálých zající prázdnotou. Místností stálých je v současné době 11, neboť Pískoviště či Offroad se za klasické stálé považovat nedají a neuváděl jsem je ani v nedávné statistice. Tudíž z 11 místností, jich 7 zeje prázdnotou. A to byly ještě některé v nedávné době odstáleny.


A závěr dnešní glosy? Bude tak trochu profesionálně výhledový. Někdy na jaře proběhne další statistické šetření návštěvností všech chatů a výsledky i s komentáři budou, jako vždy a pravidelně, uveřejněny na AzaŽurnálu. Možná tuto další statistiku uděláme znovu rozsáhlejší. Jednak to vypadá, že do statistiky zařadíme i Kecej Chat, který v poslední době vykazuje návštěvnost kolem 10. A přibudou zřejmě i nově sledované ukazatele, jako například počet uživatelů ve stálých místnostech. Nebude to jediné rozšíření takového druhu, to už se ale nechte překvapit.


Anděl Azazel

Komentáře

  1. A ještě sem do komentářu jeden další postřeh z dnešního rána http://jyxo.info/uploads/C0/c0414f4441bd3ff4fa0f91536389eb580143838a.png O tom, že podobné místnosti se ve větší míře začaly rojit už psáno bylo. Ovšem zdá se, že přituhuje. Co bude následovat za názvy místností, budou to jako na Xchatu cituji "A spmrdí ti piča; Plné koule; Zvrhlosti a úchylky..."? A to jsem vybral též aktuálně, některé názvy bývají i dosti zběsilejší. Kdo zná, ví. Každopádně tam je to v pořádku, jsou to nestálé místnosti v kategorii "Sex a neřesti od 18 let", do celé kateorie se člověk dostane po odsouhlasení věkové hranice. A hlavně je to oddělené, kdo chce do sexu jde do sexu, to je naprosto ok, na Chat.cz ovšem taková místnost jako "Čubka pro Pána" vykoukne hned na úvodní straně, hned pod dvěmi stálými "slušnými" místnosti Fajn pokec a Absolutno. A to už ok není. Navíc jak vidíme, místnost nemá ani filtr 18+.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Co měsíc dal - Březen 2024

Notesoo - Spadla klec. Definitivní konec české sociální sítě

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Čtyři roky na Twitteru

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?