Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Vglosa

Hned na začátku si vysvětlíme to "V". V - jako Vilda a jako Válka. Ano válka, lidé na chatu, a jak jsme si již v minulosti ukazovali, válčí. Tu Sova, Sovička, Altaosa, Pinqi. A jindy, jako v současnosti, a o tom bude tato glosa, třeba Třicítky a Absolutno (a Pinqi).

Všimli jste si, že jsou hlavně a ponejvíce v poslední době zamčené místnosti 30 a více nebo Absolutno? Všechno, a hlavně Freya, to svádí na nějaké spamery, hlavní důvod je ale jinde. Ano, je to zmiňovaná válka. Když na jedné z diskuzí zaznělo to pěkné slůvko "reciprocita", položme si otázku, jestli Nstorm, který přišel o karmu a byl mu odebrán SS, jestli nezaplatil takto vysokou cenu jen za svou reciprocitu. Jak uvidíme na skrýnech, tak se dokonce domlouvají vědomé útoky, trollské ataky jiné místnosti a právě zmiňovaného uživatele. Co je na tom opět zarážející, že tohoto se zúčastňuje SS Absolutna Dominikkaa. To, že v její družině se válečných trollských výpadů zúčastňuje Vilda aslias JeffryM (známý prudič a troll všech chatů, který např. na Xchatu měl banováno mnoho a mnoho nicků a také IP. Jelikož GymJMW jako majitel opravdu rázně zamezil používání anonymizačních prostředků, a protože JeffryM není zrovna moc IT zdatný, v minulosti se právě na Chat.cz poptával, jak by se mohl na ten Xchat vůbec dostat, sám to nebyl schopen zvládnout. Myslím, že mu někdo poradil, i tak se na Xchatu pak moc neohřál), tedy to že trollská hra Jeffa je jeho mnohaletým koníčkem, to tedy nikoho nepřekvapuje. Ovšem máme tu opět další SS, která zcela jasně dělá prudičské věci. Byl tedy Nstorm ku svým činům vyprovokován? Zdá se že ano. A je jedno jestli pak někomu nadává (když si to zaslouží, tak proč ne) nebo tapetuje či cokoliv jiného. To zase jenom Freya má ve všem jasno. Ano, některé věci jako tapetace jsou jasně viditelné, ale co právě takový trolling, zvlášť je li prováděn pod jinou identitou, s jinými nicky, zcela záměrně a dokonce organizovaně.





Zdroj: Místnost Hoši, z bidel! na Chat.cz

Takže si to všechno shrňme. Nstorm za své prohřešky, a poslední kapkou byla tapetace (kterou JiHovi nahlásila Freya), přišel o karmu a o SS. Další SS chodí válečně prudit a trollovat do jiné místnosti, Dominikkaa. A máme tu také největší prudičku Xchatu všech dob a špínu všech špín happy613 (pinQi) jako další SS. Zahlédl jsem v jedné místnosti dotaz zřejmě nováčka "Tady nejsou normální SS?". Myslím, že odpověď je zřejmá. Na Chat.cz totiž není nic normální, nic standardní a ke všemu skoro nic také nefunguje, nebo funguje velmi prazvláštně.


♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢


Rádio AzaJerevan


Odpověď: Milý Levharte a všichni. Rádio AzaJeveran má pro vás dvě zprávy, jednu dobrou a jednu špatnou.

Začněme tou špatnou, u Panthera byla již s jistotou diagnostikována nejzákeřnější forma těžkého duševního onemocnění, které se jako virus na Chat.cz šíří (je to tedy nemoc přenosná z člověka na člověka), a nese název PPA - Paranoidní přeludová Azafobie.

A ta dobrá zpráva? Toto onemocnění nemá vliv na pracovní výkony, tudíž vám Rádio AzaJerevan může oznámit, že Panther jako výjimečný vývojář byl ustanoven šéfem vývoje Chat.cz samotným Francim. Byla sestavena dokonce celá vývojářská skupina, která dostala název Francirek Panthers (tedy francírkovi panteři) a v dohledné době se můžeme těšit na zbrusu nový a mega maxi super moderní chat, který dle všeho je tak zázračný (aby ne, když ho vyvíjí Panther), že velmi brzy po jeho nasazení budou uživatelé sociálních sítí včetně Facebooku houfně přecházet na tento chat, který se brzy stane jedničkou komunitních serverů a sociálních sítí. Záhádou nám je pouze název, který má být údajně LIONchat. (Tato poslední informace je ovšem bez záruky)




Odpověď: :DDDDDDDDDDDDD (Zpráva zasahujícího lékaře: Celá redakce Rádia AzaJerevan byla zasažena syndromem ŠNS - Šíleného Nezastavitelného Smíchu. Doba trvání je individuální a může se pohybovat v rozmezí několika dnů až týdnů. Proto byla celá redakce hospitalizována. Konec lékařské zprávy)

Zdroj obrázků: Diskuze na Chat.cz

♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢



A závěr dnešní Vglosy. Války na chatech nejsou ničím neobvyklým, většinou ale jde o válku slušnáků s prudiči, na Chat.cz už je to jen jednobarevné (jako všechno), tady se řežou již jen prudiči s prudičema. Není divu, když tu prudiči dostávají funkce SS. A ještě jedno řezání zmíním. Je třeba vše toto zakrýt a zamaskovat, něčím přebít. A tak Freya se svým nohsledem Pantherem řežou do Azazela, do spamerů a chtějí všem namluvit, že toto je hlavní problém. Nebuďte hloupí, ten problém je úplně jinde, a i zde jsme si ukázali pravé a hlavní důvody např. u zamykání místností.


Anděl Azazel

Komentáře

  1. K té karmě ještě vážně, Já jsem se chystal o ni napsat celou samostatnou glosu, ale nyní jsem v úvahách, jestli to má smysl, podrobněji se zabývat tímto prazvláštním nesmyslem, o jehož vypovídací hodnotě, smysluplnosti, funkcionalitě atd. velmi ale opravdu velmi pochybuji (to jsem napsal velmi ale opravdu velmi diplomaticky). "Neberte to na lehkou váhu a pak karma začne fungovat." to je poslední věta zatím posledního příspěvku na diskuzi Náměty od dřívější ikony v chatovém světě, dnes podivínského stárnoucího muže, Franciho. To co funguje zdatně a roste jak houby po dešti, jsou v poslední době místnosti propagující drogy. Vzpomeňme nedávné "Héra, koka, Hasz, LSD", dnes od rána mnoho dlouhých hodin byla k vidění zase místnost "Jedu si Párno vole" (kdyby někdo netušil co je "párno", tak je to jeden z mnoha slangových výrazů pro pervitin). Nu

    http://jyxo.info/uploads/DC/dcc1c209809ae52bf925ea4fe2caf73625864ae9.png

    A fajn by i bylo, kdyby ten chat fungoval jako chat. Každopádně stále platí, že chat je vlastně pokec, Fajn pokec, což mi nepřijde ani náhodu fajn. Nebarevný chat o jedné místnosti.

    http://jyxo.info/uploads/25/2521e30d9476c551d0fb0a58a3686796ddc286c5.png

    OdpovědětVymazat
  2. Aktuálně do komentářů: Draly už není SS ve "30 a více". Proč? Podívejte se na skrýn

    http://jyxo.info/uploads/5C/5cdccfa0656d0ba65b29a67aaa27a212d198f16d.png

    "Vím, je to práce, ale pokud je Vás na to málo, JiH Vám určitě schválí i další SS aby jste to stíhali." Toto je věta z firerského projevu Freyi na diskuzi Stálí správci. Nu, jak vidno, počet SS se ubírá opačným směrem, ve "30 a více" už ze 3 SS zbyl jen jeden, a to Hela77. Nstorm byl sesazen JiHem za známé prohřešky, Draly odstoupila kvůli nesouladu s párečkem Hela + Nstorm a v Absolutnu, ze dvou nedávno dosazených SS k Myczi(která chodí na chat jen párkrát v roce) zůstala jen Dominikkaa. Tudíž huráSS akce RA JiHa se moc nezdařila, že.

    OdpovědětVymazat
  3. Takže aktuálně jen do komentářů. Novým SS ve "30 a více" je Akira. Další skvělý počin pseudoadmina JiHa po tom, co se mu zhroutila jeho huráSS akce, tak dosadil za stálého správce chlapce ze základky. Ono to ale samozřejmě není vůbec o věku, ono i tak je úroveň SS na Chat.cz ne tristní ale naprosto tragická. Zatímco velezkušení veleschopní profíci už z chatu dávno zmizeli (rozuměj byli vyhnáni, likvidováni atd.) tak k již existujícím správcovským nýmandům je přiřazen hošík ze základní školy. Tudíž je vidět, že úpadek je opravdu ve všech směrech toho chatu, ať se podíváte a zaměříte na cokoliv.

    Další novinkou je odstálení místnosti Pískoviště (Zde si hrají vývojáři). Co tímto chtěl Franci naznačit netuším, možná že se už nebude vývojem chatu moc zaobírat a nebo třeba to značí i začátek konce. Čert ví.

    Jinak pokud čekáte nějakou Xglosu, moji milí čtenáři, tak nic konkrétního v plánu v tuto chvíli nemám, leda že by se udála nějaká hodně zásadní věc nebo bych měl u něčeho silnou potřebu glosování. Není totiž o čem, tedy resp. musel bych se už jen opakovat, protože jde stále o to stejné, chaos, bordel, neschopnost, jednobarevný pokecchat, kolaps, úpadek. Jen se vše více a více prohlubuje. Takže sice mám nějaké materiály, ovšem co nemám, je nějaké nové nosné téma. Jelikož Honza Bulva snad chystá nějakou ukázkovku, jak to sám nazval, nějaký souhrn dění, tak jsem mu své některé materiály poskytl, třeba je nějak využije.

    Nového přeci jen něco bude, a to článek AzaNovin z celochatového prostředí.

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Já tam nevidím žádný vývoj. To že franci udělal v seznamu místností podtržený nick správce té které místnosti, to je opět něco, co jinde existuje už 100 let a je to jen kosmetická záležitost, nic významně funkčního. Doteď tam není základní věc jako sstémová hláška o výkopu. Nick odešel z místnosti, jestli sám, nebo mu správce "pomohl" nikdo neví. Pamatuji jak jsme v Hraběti, aby byl přehled, psali ručně na sklo "kick". Vždyť je to směšné, na Chatujme po výkopu to napíš hlášku který správce a koho vykopl i s důvodem. Ale na druhou stranu chápu, že ta chamraď, co na tom chatu zůstala, že té je to asi jedno, páč té je jedno úplně všechno. Zbytečné se dále rozepisovat. Chat na úrovni chatů z roku 2004 s naplaveným odpadem z okolí. Tečka. A dětma, co nikdy neuzřely klasický chat a myslí si, že všechno je fejs. Vtipné.

      Vymazat
    2. No tím, že to byl čin JiHa dosadit Akiru jako SS. To byl Náš nápad, páč to tam docela mutuje, kickuje atd.. A ano, je nám fuk, kolik je mu.

      Vymazat
    3. Systémová hláška tam je, přijde vzkazem. :) A krom toho, neni to zas tak lehký napsat. Pokud musíš pozmněnit i kdyby jen kousek kódu, dotkne se to dalšího co na to navazuje. A když to má někdo jako ""hobby"" či jen tak, s tím, že to má na svém "železe == server"" za který nemusí platit, atd.. Tak co. Franci se snaží, ale pokud je programátor sám, a píše vše sám, není to sranda a pustit někoho do svého kódu, stím, že by měl přístup ke všem taky neni možné z Bezpečnostních rizik. Prostě pokud by na tom dělalo třeba 3-5 lidí, stím, že by 1-3 lidi čistě programovalo, a zbytek by se zabíval čistě bezpečností, tak je to také jinak. A pokud vím, tak moc samotných lidí nikdy nic neudělalo hned a super atd... Vždy za tím stojí nějaký Team programátorů, grafiků, SEO optamilizátorů, atd... Prostě z mého hlediska to je docela fajn. Lepší jak Bezvachat.cz, kde je to totálně o ničem, o Optimalizaci pro další zařízení je prostě Nulová. Nemluvě o SSL které prostě CHYBÍ. Já když není SSL na stránce, kde je registrace, tam tam nejdu!

      Vymazat
    4. Systémová hláška na skle místnosti tam není, hláška dle které pro pořádek každý vidí, kdo byl vyhozen a kým, to je naprosto základní a standardní věc na všech chatech, někde obsahuje i důvod výkopu, ale to už je navíc. Proto jsem psal o tom, že jsme jako správci psali na sklo "kick", pro přehlednost, pro další správce aby věděli co se stalo a mohli z toho vycházet. Už tady v tomto jediném základním bodě s neexistencí takové hlášky je vidět půda pro chaos nepřehlednost a bordel, který na tom chatu i naprostou nedokonalostí systému je. Nemluvě o nedostatečných, chybějících nebo nesmysluplných nástrojích pro správu místnosti (filtry, blacklist, správcovské menu apod.) Netřeba se o tom rozepisovat, každý vidí totální nedostatečnosti toho systému a to všude kam se podívá, toto je jen jedna jediná věc.

      A jako "hobby"? Všichni provozovatelé chatů to mají v dnešní době jako hobby, chaty už dnes nejsou v rukách velkých společností ale definitivně po tom, co GymJWM koupil Xchat od Centrumu (Economia a.s.), tak chaty vlastní a provozují už jen nadšenci. Právě na Xchatu má Gym kolem sebe i tým lidí, ale na takovém Chatujme to LuRy dělá též všechno sám. A to jsou chaty (ne mikrochat BezvaChat) s kterými lze srovnávat, tedy SuperPokec, Xchat, Chatujme (ale i na tom BezvaChatu jsou mnohé nástroje, které na Chat.cz chybí).

      Vymazat
    5. A co se týče Akiry, psal jsem, že o věku to ani tak není (koneckonců když jsem dosazoval, nechal navolit mojí bývalou kolegyni z Hraběte Moniku svého času na Xchatu do Meditace jako SS, byla ve stejném věku. Ovšem byla již na chatu 1 rok, v místnosti trvale se stálými návštěvníky mnoho měsíců a měla hlavně za sebou zkušeného profíka, tedy mě https://www.xchat.cz/forum/tree.php?root=2&id_parent=2&id=15930&id_topic=2030637 . Takže se pohybovala a měla zkušenosti s funkčním chatem a jeho nástroji dlouhodobě, s fungující organizační strukturou /admini opravdu pracují jako admini /nejsou pro parádu jako JiH/ a byla v místnosti, která veledlouze fungovala jako místnost /ne jako 30 a více, kde se většinou jen srocovali nějací lidé, od seznamkářů přes sexnadržence až po náhodně se seskupenou společnost kohokoliv. Vy jste ještě do nedávna neměli s tou místnosti vůbec nic společného, že/). Akira se přifařil na chat před 3 měsíci a pravděpodobně nikdy na žádném jiném klasickém a fungujícím chatu nebyl, takže co je chat a správa místnosti, to nejspíše nemá tušení a ta jeho kolegyně Hela (tvá milenka, tedy snad to není tvé alterego (dělám si paranoidní legraci)), tak té je sice 40 ale z toho mála co jsem viděl je i tak evidentní, že si správu místnosti představuje jak Hurvínek válku. Nu

      Vymazat
  5. No jak je vidno, tak vo tom nevíš vůbec nic :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to je zase co za výkřik do tmy? O čem? O chatech? Možná neexistuje nikdo, kdo kompletně o všech chatech ví víc než Já. A proto si mohu dovolit srovnávat. Ale myslím, že i kdokoliv kdo poznal jakýkoliv klasický chat a má průměrnou inteligenci musí dojít při srovnávání k závěru, který tu byl, a nejen mnou mnohokráte vysloven, Chat.cz je polofunkční zaplátovaný paskvilní polotovar na úrovni chatů 2004. To je prostě holý fakt, ostatní chaty, hlavně ty tři co jsem v předešlém jmenoval, jsou někde úplně jinde, jsou totiž v současnosti a člověk na nich nalezne standardní komfort, který od klasických chatů očekává. A to oč běží je, že někteří z nás naivně očekávali, že se ten chat Chat.cz začne postupně těm standardům alespoň přibližovat, a to po všech stránkách, nejen systémové. Nic takového se ovšem neděje a dít nebude (v některých ohledech dokonce naopak, se vzdaluje), i proto na tom chatu je taková odpadní sorta uživatelů, která tam je. A už se opravdu velmi opakuji, ale to zajímavější, lepší, osobitější, slušnější, pořádkumilovnější, kvalitnější, schopnější atd atd už z toho chatu vymizelo. Ono totiž někteří z nás pochopili, že v anarchii a bordelu se fungovat nedá, zvláště, je li tamní admin této anarchii a bordelu nakloněn a žádné zásadní změny vedoucí ku stardandním podmínkám, které jsou jinde, se nikdy neudějí. A myslím, že někdo už to někde psal, Franci byl na přelomu a začátku století ikona, dnes si s tím co provozuje jen uřízl ostudu. Je to jeho jeden velký, na staré kolena, trapas.

      Vymazat
  6. Takže opět aktuálně jen do komentářů, protože více to nezasluhuje. Novou SS v místnosti Klidné povídání je Cincidrina Lapapone, což dle letmého zjištění bude pravděpodobně Anabelle (což je její druhý nick) původně Kanaďanka. Což je také na Chat.cz špatně, neregistrované změny nicků, nikdo si nebude přes API zjišťovat ID účtu. I toto zavdává tomu, o čem stále nejen Já hovořím, už v základě to nahrává chaosu, nepřehlednosti, anarchii a následnému bordelu.

    Nu, zřejmě další "povedený" kousek parodie na administrátora JiH, Anabelle měla svou místnost Dobrá nálada, o tu se však nestarala, a tak když ji klesly hodiny, byla odstálena. Nyní tuto osobu, ve své zmatečnosti JiH dosazuje za SS Klidného povídání. Co k tomu všemu vlastně ještě dodat. Snad jen údiv nad tím, co všechno se může vydávat za chat (rozuměj Chat.cz) a kdo všechno se může vydávat za administrátora (rozuměj JiH). Ještě snad jedna důležitá poznámka, když jsem svého času hovořil s Anabelle, tak absolutně o chatu a jeho dějích a procesech nevěděla totálně nic, prý o ničm neví a o nic se nezajímá, to bych shrnul takto, neb opravdu nevěděla nic. Tak snad aspoň umí používat těch pár (ne)nástrojů ku správě místnosti. Tudíž opakování matkou moudrosti, záhada co všechno se může vydávat za chat a kdo všechno se může vydávat za administrátora. Ale ono směšnější Francírkův paskvilní polotovar už stejně asi být nemůže.. že.. ovšemže.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono se stálými místnostmi je to vůbec nahnuté, po posledních odstalováních jich zbylo už jen 10 a přesto se mnohé potácejí těsně nad limitním pásmem 1d/14dnů. V tuto chvíli pátek 23.3. je situace takováto: Cokoli tě napadne 1d 3h; pratelske posezeni 1d 5h; NCC-1701 1d 8h. Ono na tom chatu ovšem v podstatě žádná stálá místnost nefunguje, krom Pokecu a nyní 30 a více. A jak vidíme ze záchranářských zmatených kroků JiHa (a standardního nic nedělání /na chat skoro nechodí/), nijak výhledově se to asi nezlepší. Uvidíme.

      Vymazat
  7. Pozdě, ale přece se k mým očím dostala i tahle glosa. Tak ať nejsem v těch reakcích pozadu a hlavně, ať je o mně tedy taky slyšet, když tvůj kamarád Honza v každé glose ve které se o mně zmiňuje dodá, že vlastně nemá tušení kdo jsem... To že se s Nstormem nesneseme, to je vcelku celochatově známá věc.. My dva se ani rádi mít nemůžeme, je to stejné, jako by lev kamarádil se zebrou... není to možný... kdo je ovšem v tomto případě lev a kdo zebra necháme na úvaze ostatních.... (Řekla bych, že je to teda trošku přehnaně rozebíraný, ale je to celkem zábava) tuhle válku ale jako obvykle začal Nstorm...(jak už bylo možný vidět ve screenu... psaní zpráv Vildovi apod.) proto ta zmiňovaná "prudičská Válka", ke které nakonec stejně nedošlo, což by bylo možná vhodný dodat...
    Vyjádření k mému SS .. celý to začalo opravdu tím, že se začal šířit ten prudičský nešvar tapetovat, a protože správce měl vždy někdo náhodný, popřípadě někdo, komu to bylo zcela u zadku jsem se pro pohodlí a klid nás všech takhle rozhodla a navrhla se sama jako SS a následně začala místnost zamykat, právě kvůli těmhle článkům. Nikdo z nás úplně,nestál o to být tady nebo u kolegy Bulvy nějak propírán... nicméně ani tomu jsme se nakonec nevyhnuli...
    Sama taky úplně nějak nerozumím smyslu těchhle článků, protože když mě něco nebaví a chci se tomu vyhnout, tak o tom přece nebudu ještě psát... návaznost na ty vaše odpadní stoky apod... pokud nechci mít sračku nejím projímadlo.... ale i tak se člověk aspoň pobaví, což je podle mě i smysl celého chatu.cz ... tak či tak se tady člověk dozví spoustu zajímavých informací, takže Azo.. pokračuj v tom co děláš a užívej svůj "důchod" ... Nakonec mě vlastně baví sledovat jakou řetězovou reakci tohle spouští...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ale také nemám moc tušení kdo jsi. V minulosti bych si to možná dopátral (dovyhledal, poptal se), ovšem jsem už v tom důchodu, to jednak, a druhak, nezlob se, ale jsi v podstatě nevýznamná figurka. Mě ani tak nezajímá tvé působení na Chat.cz, neboť to je kraťoulinká doba, ale pravděpodobně jsi byla někde před tímto angažmá. Já znám lidi snad ze všech chatů a mnohé velkou spoustu let. Otázku kterou bych si mohl klást, kde vznikla nevraživost Dominiky a Nstorma. Až na Chat.cz nebo již z dřívějších dob, a tedy z Xchatu, odkud Nstorm pochází?

      Zamykat místnost? Od zamykání jsou předně a všude jinde místnosti dočasné (nestálé), jak už jsem vysvětloval, místnosti sloužící účelům zakladatele. Zamčené stálé místnosti na chatu je z logiky a z podstaty chatu nesmysl, místnosti se mají zamykat, pokud ta volba existuje, až ve chvíli, kdy není jiné řešení nastalé nepříjemné situace (to by ovšem musely být k dispozici vhodné a smysluplné nástroje, které na Chat.cz prostě nejsou). A tím, že jsi přijala funkci (nebo si o ní sama řekla), tak se vyřešilo co? Místnost mnohdy zamčená plná prudičů jako Angar, JeffryM, Amstré, Aleš apod. a nebo soukro Jeffa s Pampeliškou (která působí jako mouchy snězte si mě, které je všechno jedno a všechny má ráda, pro mne trochu úsměvná a přihlouplá bytost).

      A teď to důležité, ta glosa vznikla hlavně proto, že Freya (se svým nohsledem Pantherem) stále cosi vykřikovala, ovšem ve své zaslepenosti, vyvěrající z její samolibosti a neschopnosti dohlédnout dál, než sama k sobě a Pokecu. Ano, ona ve své extrémní samolibosti vše posuzuje skrze sebe sama a Pokec, aniž by byla schopna vnímat celý chat, ostatní místnosti, ostatní děje, ostatní uživatele (na to totiž u ní SERE PES).

      Vymazat
  8. Jde hlavně o to, Dominiko, že jste oba byli stáláci, a ti mají dbát na pořádek a chod svěřené místnosti a ne někde tapetovat nebo trollovat, takže pokud byste byli běžní uživatelé bez vyšších práv, tak by to ani nikdo moc nerozebíral, případně jen jako epizodku. Takže jsi povšimnutelná teprve tehdy, když ses stala eSkem, takže jak píše kolega Azazel, jinak bezvýznamná figura. Leda že by ses zapletla do nějaké pikantní kauzičky, pak bys třeba u mě na SuperBulváru mohla mít výraznější prostor :-D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024