Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Rychlo Bomba - Hela77 už není SS


Aktualizace 18.05. 09:30 Další trapas - Hippo SS ve 30 a více


Vypadá to na další hřebíček do rakve chatu Chat.cz. Poté, co jsem doplnil statistiky a napsal komentář k odstálení další místnosti, tedy Klid a pohoda, (do příslušného vlákna v glose https://xglosy.blogspot.cz/2018/04/aktualita-bleskem-dominikkaa-polozila.html ) i s určitým vyhodnocením jak ustalovací hurá akce RA Jih, tak hodnocením celého chatu, máme tu další velkou událost. Ano, Hela77 již není SS v místnosti 30 a více, v současnosti 1. místnosti na chatu dle nachatovaného času. Jediným SS tak zůstává mladičký Akira.

Zdroj: Info o místnosti 30 a více na Chat.cz



Hela 77 se nacházela v nočních sobotních hodinách v nestálé místnosti "Bez rozdílu věku", kterou si pravděpodobně založila.

Zdroj: Seznam místností na Chat.cz



Konkurence Fajn pokecu je tedy zdá se v troskách. Co za tím stojí? Bude na Chat.cz opět jediná místnost FP? Má i v tomto prsty Freya? To v tuto chvíli netuším. Jaká bude budoucnost této místnosti? Uvidíme.



AKTUALIZACE 13.05.  09:00

Podařilo se mi získat vyjádření samotné odstoupivší SS Hela77, možná přesnější by byla formulace "disponuji vyjádřeními Hela77". Ano, tato uživatelka odstoupila z funkce na vlastní žádost. Co jí k tomuto kroku vedlo? To si právě nyní povíme.

V prvních bleskových informacích včerejší noci, jsem zde v glose položil několik otázek. Jednou z nich byla otázka, zda li v tom má prsty Freya. V této konkrétní situaci pravděpodobně ne, každopádně to byla ona, kdo stál na začátku krachu místnosti 30 a více. Ono všechno má svojí časovou osu, pokud si události označíme písmeny, tak událost F se může stát pouze, když se v minulosti staly události E, D, C, B a A. Tudíž vraťme se na úplný začátek k onomu A, a to byl počin právě Freyi, ke které se dostal skrýn Nstormem vytapetované místnosti PinQi, tento skrýn poskytla RA JiHovi i s tím, že ho nabádala k odebrání funkce SS Nstormovi. Tím samozřejmě bylo mnohé narušeno, tedy správa místnosti, která byla prvotně svěřena duu Hela77 a Nstorm. A právě proto, že Nstorm byl zbaven funkce na nátlak Freyi, se mohly odehrát všechny následující události. Pojďme k té poslední, tedy odpovědi na další mojí položenou otázku včerejší noci, co za tím stojí (rozuměj za odstoupením Hela77 z funkce).

Dle vlastních slov Hela77 to bylo vícero důvodů. Jedním z nich je čas. Hela chtěla být zodpovědná a tak na chatu a v místnosti, kterou spravovala, chtěla být co nejvíce. Ten čas strávený a věnovaný tomuto ji začal lehce štvát, a právě v době kdy o tomto takto přemýšlela, i s tím, zda li chce trávit čas s lidmi, kteří jí za to nestojí, přišly určité události, jak sama Hela říká "svinstvo od člověka, kterému celkem věřila". Tyto události uspíšily rozhodnutí Hely skončit s funkcí SS, zde budu Helu přímo citovat "Důvod je čas a tupí debilní lidé, co zkreslují skutečnost a lžou.". Například Hippo.hunter ji údajně obviňuje z toho, že vyhnala WhiteWolfa. To je pro mne naprosto neskutečné, s tím co Wolf prováděl. Ano, byla to Hela77 kdo požadoval zabanování tohoto uživatele u RA JiH. A velmi správně to požadovala, neboť to co vyřvával do šeptu této uživatelky, za to by byl banován na každém jiném chatu. Nepochopitelné je, že Hippo, který viděl inkriminovaný skrýn, vyčítá Hele vyštvání naprostého neřáda. Opakuji, nepochopitelné jednání a uvažování Hippa. Já jsem tento skrýn, který mi byl doručen, a který Hela sama veřejně postovala v místnosti 30 a více, zveřejnil na Firer wallu v komentářích. Pro představu, co vyplodil Wolf ho ukáži i zde.

Zdroj: Místnost 30 a více na Chat.cz (šept uživatelky Hela77)



Ono je vůbec otázkou, kdo se skrýval pod nickem WhiteWolf. Nechce se věřit tomu, že by to byl nějaký úplný nováček. Kde by za těch pár dní sehnal tolik informací osobního charakteru o Hela77, že. V komentáři na Firer wallu jsem také poukazoval a na skrýnech dokazoval, velmi vřelé vazby tohoto nechutného odporného gaunera Wolf s představiteli Fajn pokecu, jmenovitě s Freyou a Pantherem. Na celý můj komentář se můžete podívat zde.

Též, dle slov Hely, došlo k "pošlapání ega" uživatele Hippo.hunter, kterému měl v nějakou chvíli Nstorm říci, že se má jako správce starat. Ono vůbec filosofie Hippa se mnohdy neslučovala s filosofií a stylem správcování, který si zvolili Nstorm s Helou.

Tudíž konkretizováno na Hippa, si ovšem musíme říci, že to nebyla jediná věc, tuto jsem vypíchl protože o ní, jako o spouštědlu Hela hovořila. Těch skutečností bylo jistě více, opět bych citoval "Já se nestresuju, nejsem zničená ani zklamaná. Prostě už se mi v tomhle nechce být." Tedy si zopakujme opět citací "Důvod je čas a tupí debilní lidé, co zkreslují skutečnost a lžou." Nezmínil jsem zde vše, co dolehlo k mým uším, zvláště jednu záležitost, kde sama Hela žádala, aby nebyla zveřejněna. Já samozřejmě této žádosti vyhovuji.


A nyní se pojďme pokusit odpovědět na další mojí otázku ze včerejší noci. Jaká bude budoucnost místnosti 30 a více? Já se obávám, že nijak růžová. Akira nijak závratně na chat nechodí, a je to velmi mlaďonký člověk, který zůstal na správu místnosti sám, ač původně byl vlastně jako výpomoc dosazen Helou a Nstormem. Akira nemá tedy žádnou svojí filosofii o vedení místnosti, a pokud nebude ani nijak často docházet, tak místnost bude prakticky nespravovaná, s často se měnícími dočasnými správci, nebude mít tedy jednoznačný koncept. Pravděpodobně, pokud bude stále vysoko, se tam budou shlukovat různí seznamkáři, sexuchtivci a podobné existence, často anonymové.

Tudíž pokud dojde na má slova o budoucnosti místnosti 30 a více, pak v podstatě bude na chatu opravdu už jen jedna jediná místnost, a to Fajn pokec. Nebarevný svět, výběr z jedné možnosti. Absolutno je též nespravované a místnost V pekle je v područí špíny všech špín happy613. Zdá se, že tragedie toho chatu se naplňuje. Hela byla, dle mého názoru, snad už poslední normální a rozumná bytost na Chat.cz. S jejím odstoupením, a konstatováním, že si občas otevře nestálou místnost, mizí opravdu již úplně vše co by se dalo nazvat slušným, normálním a kvalitním. Před krátkým časem se vzdala funkce, dnes již má novinářská kolegyně, Dominika. Odešlo v minulosti spoustu dobrých, kvalitních, zajímavých, originálních, slušných, schopných, inteligentních uživatelů. To, co zbylo na Chat.cz je opravdu už jen psycho, sajrajt a odpad.


A na závěr, a pro zajímavost, si ještě řekněme, co mi nedávno sdělila uživatelka Efua, která mě občas navštěvuje na Chatujme.cz. Hovořila v tom smyslu, že na Chat.cz je to již naprosto šílené. Že Já jsem odešel ještě relativně včas, protože v současnosti tam prý, dle slov Efui, už hrabe kompletně všem.






Anděl Azazel



AKTUALIZACE 18.05. 09:30

Další trapas - Hippo SS ve 30 a více


Další ukrutný trapas chaotického (ne)admina JiH. Strůjce rozvratu v místnosti 30 a více Hippo.hunter, který zřetelně uspíšil a způsobil odchod Hela77 a Nstorma z místnosti, se stal novým SS této room.

Zdroj: Info o místnosti 30 a více


Prapodivné děje a praktiky se to odehrávají na chatovacím serveru Chat.cz. Celková fluktuace stálých správců, tedy hlavně rychlost a překotnost změn, je udivující. A to samé se týká i místností. Nějaký řád, koncepci či cokoliv podobného v tom nehledejte, jde o nahodilost a chaotičnost RA JiH.


Opět se potvrzuje, že na Chat.cz je možné i nemožné. Nevídané věci pod "taktovkou" nevídaného (dvojsmyl, tedy rozuměj jednak "takový admin, to se jen tak nevidí", druhak nezahlédnuvšího, tedy často nepřítomného admina JiH). To by mohl být takový závěr pokračování této glosy.


Anděl Azazel

Komentáře

  1. Bude to tím, že již není na to čas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měl ses, Storme, držet sukně Freyi, to je ta správná a jediná možná sukně (sám Jihule jí tu sukýnku pere na 40 a s aviváží). Chytnul ses sukně Helči, ta je z nepodporovanýho materiálu. Takže jsi skončil v Bez Rozdílu látek, teda věku, nebo jak se vám to ta dočasná nazývá. Trochu velkej sešup, co, z obrovské místnosti na Xchatu Bezva flirtík, přes velký na Chat.cz Pokec a 30avíce, na dočasný dno Bez Rozdílu. Jsem byl nedávno načíhnout u Azi na Chatujme, tam mají roomku Bez kalhotek. No, suma sumárum Bez SS Bez roomky v dočasnosti Bez bezu. :-D Trochu pichlavý legrace neuškodí, ale tak zase všeho s Mírou, viď Azo :-D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Jistě. Psal jsem taky pichlavá legrace. Za daný situace asi všichni chápou tohle řešení.

      Vymazat
  3. Pokud by někoho zajímala moje nejnovější Žumpokuchařka, tak do ní načíhněte https://superbulvar.blogspot.com/2018/05/mismas-sefkuchare-bulvy-zumpiony-v-kopru.html


    Jan Bulva (r)
    jan.bulva333@gmail.com
    SuperBulvár

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dovolím si sem ještě hodit jednu inzerci. Na "dílo" příští. Bude to o návštěvě Firera ve Fajnu. Uvažuju, že to udělám jen jako galerii obrázků, možná to nechám úplně bez bulvoplků. A taky uvažuju, že bych buď výjimečně, nebo jak uznám za vhodný, povolil komenty. Prokebulím to ještě :-D

      Vymazat
    2. Nu, nebudem předstírat, že jsem nějaké skrýny z toho neviděl, takže ano, to by nebylo vůbec k zahození, protože bych se rád k některým padnuvším nesmyslům vyjádřil. Což učiním i tak, ale přímo pod tvým článkem by to bylo nejsmysluplnější a nejlepší. Tím tě nechci nijak ovlivňovat ve tvém rozhodnutí, že.. ovšemže. :P

      Vymazat
    3. Pro Jan Bulva: S tím dílem příštím, jak jsem teď koukal, tě předběhl Firer :D Nu, tak je nás teď víc, tak se to stává. Každopádně si tam pak též k tomu řeknu asi své. Později, až na to budu mít čas. Ono je jedno, kde to budu komentovat.

      Vymazat
  4. Paráda, takže rozvrať rozbij místnost, Jihula tě za to odmění SSkem. Nechtěl by už konečně někdo na Jihulu zavolat Chocholouška? :-D Nebo ono asi je to v pořádku, Chat.cz už je asi celý jen chaos, anarchie a psychiatrický pavilón. Pak jak říkám, je to ok, pak to vede ten správný a správně :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, ono to s tou místností jde hodně z kopce, to je rázný sešup. V tuto chvíli se propadla už na 3. místo a ten pád bude pokračovat. Hippo v podstatě nikoho nezajímá, nu. Takže ta místnost věčně zeje prázdnotou, jen snad v noci se trochu zaplní.

      Vymazat
    2. A ještě pro zápis, aktuálně je v místnosti 30 a více už jen jeden SS a to hippo.hunter. Akira se vzdal stálého správcování. Tudíž je to takový silný paradox, člověk který se tam, lidově řečeno, přifařil a nakonec způsobil rozkol té místnosti, tak je tam jediným stálým správcem. Ale tak jsme na Chat.cz, to nikoho na tomto chatu nepřekvapí.

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024