Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

AzaPoet - Nekonečný příběh se přesouvá na Xglosy

Moji milí čtenáři (a lehce se dá říci i posluchači), neboť "AzaPoet - Nekonečný příbeh" byl násilně přerušen LuRym a jeho nesmyslným, drzým, nelogickým, nestoudným, hanebným a v neposlední řadě kontraproduktivním počinem, ovšem možná by bylo vhodnější použít nějaké slovo v množném čísle, neb to nebyl jediný čin, pouze jakési vyvrcholení jeho podivné spolumajitelsko-adminské činnosti, tudíž řekněme nesmyslnými, drzými, nelogickými, nestoudnými, hanebnými a v neposlední řadě kontraproduktivními kroky, pak AzaPoet bude plynule pokračovat zde na Xglosách a nejen zde.



Ano, toto jsou poslední dva díly AzaPoetu - Nekonečného příběhu, které jsem dokonce i sám odrecitoval (rozuměj pokusil jsem se o recitaci).

Tedy čas od času se vyjádřím k nejrůznějším věcem formou básnickou, formou veršů, rýmů. Jednak jsou pro mne tyto vyjadřovací formy blízké a přirozeně vlastní, je to jiný a pro mne zajímavý druh tvůrčí činnosti, druhak se domnívám, že občasné naředění glos o "malou kulturní vložku" nemůže ničemu uškodit, naopak věřím, že to bude obohacením a přinese větší rozmanitost Xglos.

Jednotlivé nové díly AzaPoetu - Nekonečného příběhu budou uveřejňovany jednak jako článek blogu (tedy glosa) ale navíc, aby vše bylo pohromadě, jsem vytvořil samostatnou sekci AzaPoet, kde budou všechny dosavadní díly a postupně budou přidávány i nově vzniknuvší. AzaPoet tedy najdete nově jako položku v Menu.

Dalším místem, kde se bude AzaPoet - Nekonečný příběh objevovat, bude X-Fórum, tedy Diskuzní fórum spadající do portfolia AzaNovin (Xmagazínu A-A). Diskuzní vlákno s názvem AzaPoet - Nekonečný příběh na X-Fórum najdete zde.


http://xan-forum.forumczech.com/forum



A jaký bude závěr dnešní glosy? Poetické glosy mít žádný závěr nebudou, z podstaty věci by to byl nesmysl. I když čert ví, jestli třeba někdy i k mým rýmům nepřidám ještě nějakou závěrečnou poznámku. Každopádně i to už je na mém svobodném tvůrčím rozhodnutí, uvidíme.

Lukáši, Ó Lukáši
nicota ti diskuze rozpráší
kopírky a videa
to věru úroveň nedělá.

Karl, Víťa, Hans
s tímhle diskuze nemají šanc.


A to je myslím pěkný poetický závěr dnešní glosy.


Anděl Azazel




Komentáře

  1. Jak sem jen tak zběžínko vybulvil, tak ten multi trollík Víta je už zase odbáněnej. A hele, která že je to ta jeho jako ségra? To je ale asik i jedno ne :-D Na tvý rýmy se, hele Míro, docela těším, jako zpestření to jisto jistě nemůže ničemu uškodit. Hele, to tvoje fórko je teda dost mrtvý, sorráč za upřímnost, přál bych ti ale, ať ti to tam drobíček ožije. Ty základy jsou kvalitní, to jo, jenže na takových malých fórech odejde pár lidí a je to chcíplý. To ti nemusím bulvit, žejo. Tak ať se daří, a tmáři, ať jdou v pič, vem na ně svůj pekelnej bič. To byl jen honzopokus o rýmování, ty náš poeto :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, také jsem si všiml, že Vita1971 je odBanovaný. A náhle, jak je v místnostech s tímto nickem, tak se neobjevuje nick Chat-Club, že.. ovšemže. X-Fórum je značně mrtvé, sem tam občas někdo vloží nějaký příspěvek, ano, přesně jak říkáš, pár hlavních lidí odpadne a ostatní odpadnou s nimi. Ten Vita1971 byl tedy asi blokovaný na měsíc, jak mi to tak vychází, ono tedy kejklíř LuRy si vážně se vším i s těma blokacema hraje, viz. MRCH anebo Anathema, bude to shrnuto v poslední glose trilogie LuRyho kejklí. Teď jsem udělal pár úplně tématicky jiných glos, páč bylo třeba trocha osvěžení a vybřednutí z toho bahna kejklíře LuRyho. Nu.. Tak jsem musel nabrat sílu na tu závěrečnou glosu jeho kejklířských umění.

      A jo, povedlo se, s honzopokusem :D

      Vymazat
    2. Mocně čekám na ten poslední díl. A nejenom já, hele. Ty nás napínáš ale :-D

      Vymazat
    3. Dočkej času, jako .... ehm... Nu, ale popravdě ho nemám ještě napsaný, a to ani čárku. Ale v hlavě ho mám už promyšlený s jasnou osnovu. Nu..

      Vymazat
  2. Nu, takže si po čase zase zhodnoťme Diskuze na Chatujme. Na Mezilidských vztazích (kde je poslední příspěvek ovšem již ze včera), tak tam už je defakto jen MRCH a pak nic. Na Chat - nápady, připomínky uživatelka Alecraml vznesla námět nicků, co jsou roztroušeni v mnoha místnostech a nic nepíší, jen visí. Asi vím, koho má uživatelka na mysli a ukážu to zasazené do souvislostí v návaznosti na návštěvnost v příští glose, tedy závěru trilogie LuRyho kejklí. Pod tímto příspěvkem Alecraml se ovšem moc nevyznamenali pánové jedno_zwire a přírodě žel ani mistr Anathema. Oba se věnovali svým výlevům hanícím XChat, jeden působil značně zmateně a evidentně bez přehledu kdo je kdo na XChatu, ač tam dlouho působil (některé jeho hlášky i z dřívější doby znějí dost absurdne, když ani Já nevím o koho se jedná a uživatel Jard01 mi například sdělil, že ani on nezná jeho původní nick nebo nějaké jméno, přezdívku a že je to člověk, co velmi často měnil nicky) a druhý zase popisoval věci z XChatu, které už ale dávno neplatí, neboť po nástupu Gyma byly právě tyto věci vyřešeny, utnuty, zlikvidovány. Nu sečteno podtrženo, asi je na Chatujme nuda jak v Brně a není tam žádné téma, tak místo nějaké užitečné nebo alespoň jakékoliv reakce na příspěvek Alecram si pánové zanadávali na XChat. Nu což.

    A na závěr na fóru Cesta k rozkoši se objevil, nám již známý, lacolacino1 s příspěvkem "pekni den smecka", nu a má už i schválenou fotku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mimochodem, mě ještě napadá k tématu nicku co je roztroušen v mnoha místnostech, tak když už pánové měli tu potřebu muvit o XChatu, tak mohli raději, než své nenávistné zvratky, seznámit lidi na Chatujme, včetně zakladatelky vlákna Alecraml, jak to na XChatu vyřešil GymJWM. Učinil jednoduché opatření, povolil jednomu uživateli (rozuměj jednomu nicku) pobývat pouze ve 3 místnostech, certifikovaným v 5. Společně se zrušením guesta tím výrazně omezil tzv. šmíring (ne že bychom si s tím někteří neuměli poradit, ovšem ztížení to zcela jistě bylo pro většinu uživatelů). Ale proč nabízet řešení, když dotyční pánové zrovna měli XChatové zažívací potíže.. že.. ovšemže.

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024